A legjobb VPN a torrentinghez – P2P fájlmegosztás 2020


Az utóbbi időben minden fejlett ország jóváhagyta a szerzői jogi törvényeket, amelyek felhatalmazták az internetszolgáltatókat és a felügyeleti ügynökségeket egy dokumentum vagy fájl hitelesített személyazonosságának védelmére. Ennek ellenére az internet-használók számának növekedése nem irányítja a kormányt.

A torrenting az a hely, ahol számos ügyfél kis részletekkel osztja meg a jelentősebb dokumentumot, hogy néhány elképzelhetően gyors letöltési sebességet lehetővé tegyen. Ezenkívül a torrent letöltés emellett a VPN-letöltések előtérbe helyezésének növekedését vonta maga után.

A hatalmas számú Internet-felhasználó a legjobb VPN-t alkalmazza a torrentinghez, hogy online biztonságát adatvédelemmel javítsa. Számos VPN létezik ennek a kérésnek a kezelésére, ám az internethasználók zavartan döntenek a megbízható VPN meghatározásáról.

A Torrent VPN titkosítja a hálózatot, és rejtélyt hagy a betolakodótól. Ennélfogva, ha valami hackerek betörnek a csatornádba, akkor csak rejtjelezett kódokat fog látni, amelyek értelmetlenek számára. Ilyen módon a VPN elrejti személyazonosságát, amikor a BitTorrent fájlt tölti le.

A legjobb VPN a torrentinghez – P2P fájlmegosztás – 2020

RangszolgáltatókÁrKedvezmény
1NordVPN3,99 USD – havonta66% kedvezmény
2ExpressVPN8,33 USD – havonta35% kedvezmény
3PureVPN3,54 USD – havonta68% kedvezmény
4PIA VPN3,33 USD – havonta12% kedvezmény

Miért kell a VPN-t használni a torrentinghez?

A torrentinghez használt legjobb VPN nemcsak az internetes identitást biztosítja az internetszolgáltatók és a megfigyelés ellen, hanem anonimitást biztosít sok torrent fájl letöltésekor. Ez megtakarítja a kapcsolatot az információ kiszivárgásától a hackerekig P2P-hálózat használata közben.

Amikor a számítógépet P2P-fájlmegosztással csatlakoztatja, ezer csomópontot generál, amely egyértelmű utat biztosít az adat-szimatolók számára a hozzáférés megszerzéséhez és az érzékeny információk ellenőrzéséhez. A torrent számára a legjobb VPN-vel az adatok titkosítva vannak, és a hackerek nem tudják megtalálni a kívánt rendszert a végükről.

A kínzó torzításhoz kapcsolódó meglepő tény a felhasználók száma, akik ezt élvezik. Napi egymilliárd felhasználó tölti le a torrenteket, amelyek az Egyesült Királyság lakosságának 10% -át teszik ki, Ausztrália 4,6% -át, míg az Egyesült Államok rendszeresen az oroszlánrészét 35% -ot teszi ki. Ennek fényében a VPN-t kötelező használni.

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t a torrentinghez?

A torrent VPN-t bizonyos tényezők alapján ítélik meg. Ezt a tényt szem előtt kell tartani, hogy az összes VPN nem azonos. Nagyon kevesen törődnek ügyfeleik magánéletével, amikor valami hasonlót csábítanak. A legtöbb VPN nem engedélyezi a torrent alkalmazást felületen, ezért olvassa el a szolgáltató irányelveit.

Három követelmény létezik, amelyeknek meg kell felelniük a torrenting VPN-nek. Ezeket egy olyan személynek kell megvizsgálnia, aki meg akarja javítani online tapasztalatait az interneten. Ők:-

 • Milyen sebességet nyújt a VPN-szolgáltatás?
 • Nincs naplózási politikája??
 • Engedélyezett a P2P fájlmegosztás a hálózaton?

Miután a választott VPN megfelel ezeknek a követelményeknek, készen áll a torrent megkezdésére. Hagyja figyelmen kívül az aggodalmait, hogy a szerzői jogi trollok megcéloznak téged, mivel az IP titkosítva lesz. A tevékenységeinek lefedésével senki sem tarthatja figyelőn, amikor fájlokat oszt meg a P2P-n keresztül.

3 legjobb VPN a torrentinghez & P2P 2020-ban (tesztelt)

Összeállítottuk azokat a VPN-ket, amelyek kielégítő biztonságérzetet biztosítanak az Ön számára. A torrent számára a legjobb VPN teljesíti az egyén magánéletének megőrzéséhez szükséges összes előfeltételt, miközben az interneten van. Az alábbiak segítenek minden olyan esetben, amikor a biztonságos fájlmegosztás eszébe jut.

1. NordVPN – tökéletes névtelen torrentinghez

Az NordVPN egy panamai VPN, amelyet 2012-ben négy tagú csoport fejlesztett ki. A torrenting legjobb VPN-hez tartozik, mivel hatékony védelmet nyújt a szerzői jogok megsértése ellen, és kiküszöböli a torrent webhelyek elzáródását. A NordVPN az internetes forgalmat a megfigyelés távolságától biztosítja azáltal, hogy átadja azt a P2P szerverekön.

NordVPN

A NordVPN elrejti a VPN kliensen keresztül az internethez csatlakoztatott személy helyét. Megosztott IP-címeket rendel hozzá, és az adatokat az AES algoritmus használatával aprítószöveggé alakítja. Anonimitást biztosít azáltal, hogy az adatokat a titkosítás különböző szakaszaiba foglalja. Ez megvédi az információkat a hackerektől, és eléri a naplók tényleges forrását.

A NordVPN dupla hop-szerverrel javítja az internetet. A mechanizmus megváltoztatja az IP-címet, és a forgalmat egy adott webhelyre irányítja. Ez a torrent VPN megállíthatatlan művelete az internet működésének biztosítása érdekében. A NordVPN szerverek titkosítják az adatokat, és szűrt forgalmat küldnek a Tor kiszolgálóra, amely továbbította az internetet.

2. ExpressVPN – gyors torrenting & P2P

Az ExpressVPN székhelye a British Virgins Island, amelynek szerverei több mint 90 országban vannak. Ez az ExpressVPN-t az egyik legnépszerűbb VPN-hez teszi a torrenting számára, mivel soha nem veszélyezteti a sebességet. Ez egy bónusz azok számára, akik fájlokat szeretnének letöltni a P2P hálózatokon keresztül.

ExpressVPN

Az ExpressVPN gondoskodik arról, hogy internetes megszakítót kínáljon. Biztosítja a titkosítást, a VPN-ekhez rendelkezésre álló legmegbízhatóbb protokollokkal együtt. A tevékenységnaplókat és a kapcsolatnaplókat sem tartják fenn. Az ügyfélszolgálat az ügyfelek számára csevegéssel és e-mailen keresztül érhető el.

Egy extra gondolat, amely lehetővé teszi számukra a torrenting VPN-t, a 24/7 chatbotok és a szervereik által nyújtott gyors sebesség. Az ExpressVPN kicsit költséges lehet, de fenntartja az online névtelenségét a biztonságos internettel. Még egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia is van, ha nem találja kedvedre kedvező dolgát.

3. PIA VPN – A BitTorrent felhasználók választása

A Privát Internet hozzáférés egy VPN, amely több mint 30 országban elérhető. Több mint 3500 szerverrel rendelkezik, és elkötelezett a torrent miatt.

A PIA nem alku a magánéletre, és 256 bites titkosítást kínál csatornázási protokollokkal, amelyek megóvják az ördögi tevékenységeidet..

PIAVPN

A PIA székhelye az USA-ban található, és mégis kijelentették, hogy ha a kormányzati tisztviselők megkövetelik az ügyfelek naplózási előzményeinek benyújtását, akkor bezárjuk működésünket. Ez azt jelenti, hogy a PIA VPN nem érdekli a naplók vezetését.

A PIA VPN havi 3 dollár, ez gazdaságosabb, mint a legtöbb VPN. Ezenkívül a PIA támogatja a P2P hálózatot, és nincs korlátozása a torzítás szempontjából.

Torrenting biztonságos a VPN-sel?

A radar alá kerül, amikor a DNS- vagy IP-címe az internettel kapcsolatos műveleteket illetéktelen entitásokhoz vezet. Ebben az esetben elengedhetetlen a VPN használata a torrentinghez, mivel az Internet Kill Switch funkcióval működik. Megakadályozza az internetes forgalom szivárgását a megfigyelő ügynökségek, az internetszolgáltatók és a hackerek számára, amíg a kapcsolat újra nem rendeződik.

A torrenting fizetett VPN szolgáltatásai autentikusak, mint ingyenes társaik. Ha egy VPN-t telepít a névtelen kapcsolat meghajtására, sok előnnyel fog szembesülni, amelyek sok másutt nem találhatók meg..

Ez a néhány fő szempont, amely biztosítja, hogy a VPN jó legyen a torrenthoz:

 • Sikeres társ-letöltések.
 • Hozzáférés a földrajzilag korlátozott torrent webhelyekhez.
 • Védelem az internetszolgáltatók és a felügyeleti ügynökségek ellen.
 • További biztonsági szint titkosítással.

Biztos lehet abban, hogy amikor az adatgyűjtéshez a legjobb VPN-t használja, soha nem kerül veszélybe. Ha azonban még mindig paranoiásnak érzi magát, elérheti a népszerű webhelyeket, hogy letölthesse a torrentet egy VPN segítségével. Jogi alapon működnek, és szinte mindent megtehet, a játékoktól a filmekéig.

Szerzői jogi szankciók különböző országokban a kínzásért

Korábban a netizens számára akadályok nélkül lehetett keresni a torrentokat. Most a kormányok megkezdték az internetet lefedő kalóz anyag ellenőrzését. A szerzői jogok birtokosainak ereje és befolyásuk mindenkit radar alá vetett.

USA – A DMCA szerint a szerzői jogok megsértője veszélyes körülmények között felmerülhet. Az első bűncselekmény szerint az áldozatot 50000 dollárral és 5 év börtönbüntetéssel vádolhatják, míg az állandó bűncselekményt elkövetőket kétszeres büntetéssel lehet kiszabni..

Kanada – A 2014. évi, a szerzői jogok korszerűsítéséről szóló törvény szerint a szerzői jogok megsértőit ​​az ISP-k értesítik. Ha a szerzői jogi anyag nem kerül kereskedelmi forgalomba, az áldozat jogi szempontokkal nem szembesül, de 5000 dollár büntetést von maga után..

Egyesült Királyság – Az Egyesült Királyság elfogadta a „Digital Economy Act” elnevezésű törvényjavaslatot. Megállapította, hogy bárki, aki a szerzői jogok megsértéséért részesül, tíz évnél hosszabb ideig börtönbe kerülhet.

Ausztrália –  A torrent felhasználóknak óvakodniuk kell az online létezésüktől. A szerzői jogok megsértése miatt kiszabott legkevesebb bírság 2000 dollártól kezdődhet. Sőt, a népszerű torrent webhelyek blokkoltak országukban. Ilyen esetekben az ausztrál VPN-nek kell az ön egyedüli gondnokává válnia.

Funkciók, amelyek a legjobb VPN-t keresik a Torrent számára?

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a szempontokat, amelyeket a torrent szerelmeseinek mérlegelniük kell egy VPN felismerését a hálózaton keresztüli torrent miatt. Ezek a szolgáltatások biztosítják a P2P-kiszolgálók kényelmét a titkosított forgalom mellett. Az általános VPN számos funkciót kínál, és hagyja, hogy a nem szakemberek zavarodjanak, amikor egyet választ.

Gyors sebesség

Amikor elkezdi letölteni egy film vagy TV-műsor torrentjét a P2P fájlmegosztással, meghívót küld az ISP-nek a sávszélesség váratlan felhasználásával. Az internetszolgáltató hirtelen megkezdi az internetkapcsolat fojtását, ami megnöveli az adott fájl tényleges időtartamát.

Ilyen körülmények között ajánlott a torrentinghez a legjobb VPN-t használni, mivel külön torzító VPN-kiszolgálókat kínál, amelyek megváltoztatják az eredeti IP-címet, és végtelenül fenntartják az internet sávszélességét, és időt takarítanak meg a fogyasztáshoz.

Naplózási politika

A torrent VPN-nek naplózhatatlannak kell lennie, azaz nem rögzíti és nem tartalékolja az Ön mozgását. Ez jelentheti az elem vagy az információ javításához használt végrehajtási részleteket. Egy másik stratégia a torrenting VPN kiválasztásához annak ellenőrzése, hogy az Egyesült Államokon kívül található-e, mert az országnak van naplózási politikája.

Fontolják, hogy mit csinálnak és letöltöttek, ami jobb kiemelések készítésére szolgál. A tökéletes világban a szolgáltató nem gyűjt adatokat, következésképpen nem lehet rá csapkodni, vagy arra kényszeríteni, hogy az ügyfelekre vonatkozó adatokat átadja..

Sávszélesség fojtása

A torrent operátorok számára a sávszélesség csökkentése félelmetes. Lehetséges, hogy az internetes sebesség azonnali csökkenését látta, miután a fájlokat bizonyos korlátozásokig letöltötte. Általában a torrent fojtószelepek VPN-jének sávszélessége nem terhet jelent. Ez megkönnyíti őket, csökkentve a költségeket.

Így kevesebb letöltésre és alacsony minőségű streamingre kerül sor. Az egyedüli jogod, hogy megkérdőjelezzék a VPN-t, függetlenül attól, hogy csökkentik-e az internetes sávszélességet. A sávszélesség-fojtás leginkább akkor következik be, ha egy adott tevékenységet végez.

Öld meg a kapcsolót

Az internetes megszakító kapcsoló egy erős tulajdonság, amelyet bizonyos számú legjobb VPN biztosít az interneten való torrentinghez. Figyelemmel kíséri, hogy az ügyfél IP-címét nem szabad feltárni az interneten, ha a VPN-kapcsolat megszakad. A védelem fokozása érdekében azonnal leállítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN véletlenül bezáródik. Ennek eredményeként nincs adat kiömlés.

Ha a letiltás kapcsoló nincs engedélyezve, és maga az eszköz csatlakozik az internethez. Így a tényleges IP-cím és a hely átadása. Tehát a hackerek, az internetszolgáltatók és a felügyeleti ügynökségek radarán vagy. Az internetes megszakító kapcsolóval rendelkező VPN-szolgáltató jelentős a torrenting szempontjából.

NAT tűzfal

Számos legjobb torrent VPN van beépített NAT tűzfallal. Blokkolják a társaik közötti kapcsolatokat a P2P hálózat és más nem megbízható interfészek révén. Ez leállítja a torrentokat, amelyek a P2P kapcsolatokra támaszkodnak a hatékony működéshez.

Lehetséges, hogy letilthatja a NAT tűzfalat a beállításokból. Ha nem, akkor a port-továbbítás megfelelő lehetőség. A torrenthez a legjobb VPN egy egyedi portot rendel, amelyet a P2P forgalomhoz használnak. A torrent felhasználóknak meg kell tervezniük a BitTorrent kliensüket ahhoz, hogy hozzáférjenek ehhez a porthoz. A felhasználónak kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, ha a port nem a VPN-szolgáltató webhelyén található.

Port továbbítás

A torrent felhasználók körében ez egy ellentmondásos téma. Egyesek szerint a port-továbbítás javítja letöltési sebességüket azáltal, hogy hozzáférést biztosítanak a torrent ügyfelekhez és kapcsolatba lépnek más társakkal. Érvelésként mások szerint ez nem szükséges, és ez alábecsüli a felhasználó magánéletét.

A P2P-tevékenység könnyebben elérhető az egy felhasználó számára történő visszakereséshez, és a torrentinghez használt legjobb VPN nem engedi, hogy ez megtörténjen. A NAT tűzfal még csökkenti a letöltési sebességet. Ez a probléma megoldható úgy, hogy a torrent forgalom lehetővé teszi a NAT tűzfal egyedi portján történő átjutást.

Azok a VPN-k, amelyek megemlítik a torrenting-et politikájukban

Bizonyára fárasztó munka az, hogy kiválassza a torrentinghez megfelelő VPN-t, amely megfelel az online preferenciáinak. Egy lista, amely bemutatja a fölött leírt VPN-ek naplózási és torrenting házirendjét. Ők tekinthetők a legjobbaknak, mivel mindegyik nem vezet be naplózási politikát, és lehetővé teszi a torrentet a szerverükön.

VPN szolgáltatókNaplózási politikaTorrent irányelv
ExpressVPNNincs naplózási politikaEngedélyezett
NordVPNNincs naplózási politikaEngedélyezett
PIA VPNNincs naplózási politikaEngedélyezett

Nem engedélyezett a VPN használata a torrentinghez?

A zaklatás veszélyes tevékenység lehet az Egyesült Államokban. Általában fennáll annak a veszélye, hogy a szerzői jogok ellenőrzésével, a hackerekkel és a vírusokkal is foglalkoznak. Vagyis, ha VPN-t használ.

A lopások elkerülése érdekében az egész világon számos torrent helyet bezártak. Ez a tevékenység hosszú utat tett meg a zsarolás tiltott felhasználásának abbahagyásától és a legjobb VPN használatától a zoktatáshoz, hogy biztosítsák a felhasználó magánéletét. Ez elősegíti az ügyfelek biztonságának szigorúbb szintjét.

A kevésbé tiszteletben tartó webhelyek rendszeresen meglátogatják a helyüket. Ezek a rendeltetési helyek olyan vírusokat és rosszindulatú programokat jelentenek az ügyfelek számára, amelyek megrontják a keretüket és felkínálják az információkat. Az extra biztonság és információbiztosítás nélkül a kínzás soha többé nem védett mozgalom a világon.

Melyik Torrent VPN-k szivárogtak naplójukba harmadik felek számára?

Egyes VPN-ek hirdetik, hogy nem naplózási irányelveket kínálnak, de a tesztek megerősítették, hogy a VPN-k szivárognak az Ön adataira és IP-címére. A VPN-k mélyreható tanulmánya szerint a VPN-ek 84% -ának hiánya rejtjelez és védett az IPv6 támogatás hiánya miatt.

A titkosítás és a forgalom szivárgás elleni küzdelem lehetővé teszi az adatok gyűjtését a megfigyelő ügynökségek és az internetszolgáltató számára. Ezenkívül néhány, a torrenthoz kapcsolódó VPN, akik hazudtak a bejelentkezési tilalmukról, és ehelyett a naplókat átadták az ügynökségeknek, amelyek a PureVPN-t és a HideMyAss-t tartalmazzák.

Megállapítást nyert, hogy a PureVPN a naplókat átadta a bűnüldöző szerveknek a számítógépes követés ügyében, miközben kijelentette a naplózás nélküli házirendet. Hasonlóképpen, a HideMyAss segített az amerikai ügynökségeknek a „LulzSec fiaskóban” részt vevő hackerek nyomon követésében azáltal, hogy naplóikat átadta nekik, következésképpen elfogták őt.

Ellenőrizze, hogy a VPN Torrent IP-je szivárog-e vagy sem?

Bár néhány VPN azt állítja, hogy zaklatása közben megóvja az Ön személyazonosságát, a legtöbb esetben ezt nem sikerül. Ez azt jelenti, hogy továbbra is veszélyben van, ha P2P hálózatot használ úgynevezett torrent VPN-sel.

Ilyen körülmények között fAz ösztönzés az a lépés, amelyet meg kell tennie annak ellenőrzéséhez, hogy a VPN szivárog-e a Torrent IP-n.

 1. Látogasson el egy megbízható IP-ellenőrző webhelyre, például az IP Magnetre, pontos eredményeiről ismert.
 2. Kattintson tesztmágneses kapcsolat majd később kattintson a „letöltés” ​​gombra.
 3. Most nyissa meg a kívánt torrent klienst.
 4. Várjon egy ideig, és megjelenik a böngésző IP-je és a torrent IP-je.
 5. Jegyezzük fel a bemutatott IP-ket.

Ha megtette a lépéseket, pontos képet kap a torrent VPN-ről. Abban az esetben, ha javítani szeretné online tapasztalatait, keresse meg a legjobb VPN-ket az internetet keringő torzításhoz. Velük védve lesz az interneten lebegő fenyegetésektől, a rosszindulatú programoktól a kém robotokig.

A Torrentinghez megbízható VPN-protokollok

A VPN-protokollokkal biztonságos légkört és online élményt nyújtanak. A legjobb VPN-k a protokollokat használják a torrentinghez, hogy senki sem érintse meg az internetet.

OpenVPN – A virtuális hálózathoz való testreszabást lehetővé tevő protokoll. Ezért nyílt forráskódú biztonságos kapcsolat létrehozásához. Ez a leginkább adaptálható protokoll a torrenting szempontjából. Az anonimitás biztosítása érdekében az OpenVPN TLS és TCP / UDP protokollokat használ.

PPTP – Megfelelő protokollmá vált, mivel számos más protokollon keresztül biztosítja a virtuális hálózat biztonságát. A torzításhoz a PPTP előnyös. Sőt, ez nem befolyásolja a sebességet, ezért használja ezt a protokollt a P2P fájlmegosztáshoz.

L2TP – Ez egy alagútkezelési protokoll, amely a legfontosabb mértékben anonimitást biztosít. Kényelmes beállítani, de nem használ titkosítást. Ezért ez a legkevésbé preferált VPN protokoll, és csak szigorú szükség esetén használják.

Miért kerüljük el az ingyenes VPN-t a torrentinghez?

A torrentinghez használt ingyenes VPN-ek hírhedt, mert a felhasználó online tevékenységeinek naplóit tárolják. Ráadásul korlátozott titkosítást alkalmaznak, amely átjáróvá válik a hackerek és a digitális snoopers-ek számára az internetes támadások vezetéséhez.

Sőt, ingyenes VPN-k a torrent számára tárgyalásokat folytatnak a névtelenségről, és összegyűjtik a naplókat. Ez azt jelenti, hogy ha nem veszi meg a terméket, akkor te vagy a termék. Így a fizetett VPN-k ebben a tekintetben a leginkább a torrenting.

A redditorok szerint a torrenting legjobb VPN-je

A legtöbb Redditor véleménye eltérő az interneten elérhető leggyorsabb VPN-vonatkozásban. A Reddit felhasználók több véleményének megszerzésének legfontosabb előnye, hogy nincsenek elfogultak.

Minden felhasználónak konkrét problémával kellett volna szembenéznie. Ennek eredményeként VPN-re teljes választ kapott volna a torrentre vonatkozóan, részletezve annak összes hibáját, sebezhetőségét és erősségeit..

A beérkezett vélemények közül a leginkább a PIA VPN irányába mutattak. A redditorok kijelentették, hogy biztonságosan biztosítja a különféle célokra szánt platformot, amely magában foglalja az anonim torrentet és a magánéletbeli böngészést.

Ezért tanúsítható, hogy a PIA VPN a torrent legjobb VPN-je. Ezen a kiemelkedő VPN-szolgáltatáson kívül a Reddit felhasználók a VPN-t keresõk számára azt javasolják, hogy keressenek olyan szolgáltatásokat, mint a VPN kill Switch, a DNS szivárgás elleni védelem és az IPv6 szivárgás elleni védelem..

Következtetés

Bár számos torrent VPN-szolgáltató létezik, a gyors és a tökéletes kiszolgálói lefedettséggel rendelkező hasznos lesz. A torrentáláshoz használt legjobb VPN felsorolása felkerült a fenti szempontok figyelembevételével. Csak a legjobb VPN felel meg a követelményeknek.

Használjon bármelyik VPN-t, egyetlen kattintással férjen hozzá a végtelen torrentokhoz. A hackerekkel szembeni 100% -os védelem és a DMCA, a szerzői jogi trollok és az ISP elleni biztonságos névtelenség további jelentős előnyök. 2019-ben a VPN használatára van szükség, különösen torzítás esetén.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map