Bästa Popcorn Time VPN 2019 – Är det säkert?

Popcorn Time är en mjukvara som dedikerar gratis streaming av videoinnehåll online. Det har stöd för flera plattformar som inkluderar Mac, Android, iOS och Windows. Inte bara är att det betraktade som ett alternativ till betalda strömningstjänster som Amazon Prime, HBO Now och Netflix.


Popcorn Time använder en mekanism som kallas (Peer-to-Peer) P2P. Med enkla ord ligger det mesta av innehållet tillgängligt på popcorn-tiden under upphovsrättsmaterial. Så om du strömmar det innehållet utan tillstånd från upphovsrättsägare, bryter du lagen.

Men om du inte vill få problem, måste du göra det använd en Popcorn Time VPN eftersom det döljer det befintliga nätverket. VPN överför också dina data via tilldelade servrar utan att läcka till ISP: er eller hackare. VPN behåller inte loggarna för användarnas aktiviteter.

Varför man använder en Popcorn Time VPN?

Popcorn Time har ett användarvänligt gränssnitt att navigera igenom, att använda det utan VPN innebär helt enkelt att du sätter dig själv i skadas sätt. Även om du använder tjänsten i ett land som inte har strikta lagar om upphovsrätt eller torrenter, kan du fortfarande få problem för att visa obehörigt innehåll.

2015 ställde tillverkarna in en stämning mot 11 Popcorn Time-användare som är bosatta i Oregon. IP-adresserna, datumet och tiden då användarna kom in på filmen presenterades också i rättegången mot dem. Dessa användare stämdes för att ha laddat ner filmfilen och debiteras 150 000 $ i skadestånd och juridiska avgifter.

Detta är inte den enda gången användare av Popcorn Time har utsatts för allvarliga straff för att visa upphovsrättsskyddat innehåll. På samma sätt stämdes Comcast-användare av samma advokatbyrå för att strömma 2015-filmen ”Survivor”. De anklagades 750 $ för det brott de begick, även om det inte är så mycket bra.

Du skulle inte vilja använda dina livsbesparingar bara för att betala böter för att strömma upphovsrättsskyddat innehåll. Därför skulle en Popcorn Time VPN vara praktiskt.

Hur man väljer det bästa VPN-numret för Popcorn Time?

Att välja den bästa VPN för Popcorn Time är inte så svårt som du trodde att det skulle vara. VPN: er utför olika uppgifter när det gäller hantering av säkerhetsproblem.

Men för Popcorn Time är dessa funktioner viktiga att ha när du väljer ett VPN:

 • Hög säkerhet och kryptering av trafik.
 • Snabba hastigheter för streaming och nedladdning.
 • En VPN tillåter P2P-trafik som är nödvändig för att strömma.

Det finns många gratis VPN för popcorntid som påstår sig erbjuda obegränsad bandbredd med brinnande snabba hastigheter. Jag föreslår att du måste hålla dig borta från dem. Eftersom de offrar krypteringen och de har några skissiga policyer för loggar.

Bästa Popcorn Time VPN-skivor för att strömma en Torrent

Den bästa VPN för Popcorn-tid hjälper till i många uppgifter när det gäller att säkra din integritet. Funktionen för en VPN är att dölja den verkliga identiteten som med andra ord är en IP-adress för en användare. Hackarna använder IP-adressen som huvudkälla för att komma in i en persons system.

1. ExpressVPN

Letar du efter ett VPN som hjälper dig att skydda din integritet? Eller bara för att strömma innehåll utan att få problem? ExpressVPN är den bästa Popcorn Time VPN som låter dig göra allt detta med lätthet. Det är lätt att använda gränssnittet och omfattande funktioner rankar det högst upp som en VPN-tjänsteleverantör.

Undrar du vad saker och ting gör en VPN för popcorntid populär på marknaden? Du behöver inte oroa dig för detta, några av de viktiga funktionerna i ExpressVPN extraheras och nämns nedan.

 • Internet kill switch.
 • Flammande snabba hastigheter.
 • Strikt policy för ingen loggning.
 • Kryptering av militär kvalitet.
 • Kompatibel med Popcorn Time och Torrenting.

ExpressVPN betraktas som den ledande Popcorn Time VPN av många plattformar, och det är definitivt värt att bli krona nummer ett.

2. Privat Internet-åtkomst

Privat Internet-åtkomst är mest populära VPN för Popcorn Time helt enkelt för att det är en av de billigaste VPN för närvarande på marknaden. Det erbjuder samma mängd funktioner till sin användare som en dyr VPN erbjuder.

 • Det erbjuder anonymitet utan loggningspolicy.
 • Inga DNS- eller Web-RTC-läckor upptäcktes.
 • Användare kan använda sina höga nedladdningshastigheter.
 • Top-notch-kryptering med en mångsidig mängd tillägg.

Om du undersöker servrarna för VPN-leverantörer ser du en skillnad i jämförelse med PIA eftersom det låter dig strömma videoinnehåll utan problem. För det andra kommer PIA VPN att skona din tid och några få pengar här och där.

3. PureVPN

PureVPN är etablerat i Hong Kongs jurisdiktion och fungerar som den bästa Popcorn Time VPN. Den är utrustad med ett arsenal av funktioner, alla dessa funktioner kompletterar varandra och bidrar till att hålla integritet och säkerhet.

 • Stark kryptering för de som är berörda.
 • Lättanvända stationära och mobila applikationer.
 • Snabb serverhastighet.
 • Användare kan använda P2P-tjänster.

Denna VPN för Popcorn-tid blåser inte hål i din plånbok. Det ger användarna flexibla planer för att utnyttja VPN-tjänsten för att skydda deras integritet på internet.

Hur man använder Popcorn Time utan VPN?

Popcorn-tid är en annan form av en BitTorrent-klient men är fokuserad på strömmande innehåll istället. Så det fungerar som alla andra torrentklienter och kan användas utan VPN. Om du är en risktagare och kan leva med det faktum att om du fastnar kommer du förmodligen att förlora varje öre.

Du kan följa dessa steg för att använda Popcorn Time utan VPN.

 • Om du inte har uppdaterat din enhet med de senaste korrigeringarna. Nu är det dags att göra det. En del av korrigeringarna är inriktade på enheternas säkerhet.
 • Du måste vara extremt försiktig med de aktiviteter du utför online.
 • Klicka inte på annonser, oavsett hur bra de ser ut. Om du inte vill bli ett offer för en online-attack.

Dessa tips spelar verkligen ingen roll eftersom din internetleverantör fortfarande kan spåra dina aktiviteter. Om det handlar om att rättegången anmäls kommer ISP: erna inte att stå i vägen och de kommer förmodligen att spåra dessa aktiviteter tillbaka till dig och du måste betala böter eller till och med gå i fängelse i vissa fall.

Är Popcorn Time VPN säkert?

Att välja en VPN för Popcorn Time när innehavare av upphovsrätt är på väg att försöka straffa så många människor som begår upphovsrättsintrång är nödvändigt om du inte vill hamna bruten eller utan ett hus. Böter kan vara från $ 100 till en enorm $ 150.000 och alla dina livsbesparingar kommer att gå ner i avloppet som ingenting.

Om du vill prenumerera på ett VPN i syfte att strömma på Popcorn Time. Gå först igenom alla deras policyer och se till att de inte loggar in någon information för att säkerställa fullständig integritet och säkerhet. Det är den viktigaste delen när du är redo att prenumerera på ett VPN.

Förutom detta finns det funktioner som gör en VPN-säker för Popcorn Time. Några av dem nämns här.

 • Kill Switch
 • IPv6 läckageskydd
 • DNS-skydd

Alla VPN: n som nämns ovan innehåller alla dessa funktioner och andra olika funktioner samt som tjänar syftet att skydda integriteten. Med dessa VPN behöver du inte oroa dig för något när du strömmar in innehållet genom Popcorn Time.

Hur man ställer in en VPN på Popcorn Time

Att installera en VPN för att börja strömma på Popcorn Time är rättvist. Undersök om VPN: s trovärdighet och fortsätt sedan bara den här uppgiften. Det är viktigt att notera att användargränssnittet skiljer sig åt mellan olika VPN: er.

 • Prenumerera “Popcorn Time VPN” från listan ovan.
 • Ladda ner ‘och’ Installera ‘den kompatibla VPN-klienten.
 • Ange dina inloggningsuppgifter består av “E-post-ID” och “Lösenord”.
 • Välj den föreslagna ‘VPN-servern’ för oavbruten anslutning.
 • Tryck på knappen “Anslut” för att påbörja processen.

Efteråt kan du titta på varje TV-program och film i bästa kvalitet enligt ditt val. Kom ihåg att den senaste versionen av Popcorn Time ska installeras.

Popcorn Time för Android

Det är inte nödvändigt att en person strömmar endast innehåll på datorn. En Popcorn Time-användare kan strömma direkt på sin Android-enhet. Eftersom telefoner innehåller många personliga detaljer och bilder som ganska mycket kan identifiera en person om den kommer i fel händer.

En VPN för din Android-enhet krävs för sekretess och säkerhet. När du har installerat en Popcorn Time VPN på Android är din Internet-närvaro säker och du behöver inte oroa dig för att bli fångad av upphovsrättsinnehavare.

Popcorn Time för Mac

Det mesta av innehållet på Popcorn Time är upphovsrättsskyddat vilket innebär att du kommer att debiteras böter om du fastnar med tjänsten. Här kommer Popcorn Time VPN för Mac i processen, det ändrar dina datapaket till en krypterad form och kontrollerar din integritet på internet.

Det har funnits många rapporter om Popcorn Time-användare som debiteras påföljder för att strömma en film. Om du inte vill hamna som en av dem, använd en VPN för Popcorn Time och det kommer att lösa varje oro du har angående internetsäkerhet med dess omfattande funktioner.

Popcorn Time för iPad och iPhone

Många ungar gillar att spendera sin helg i strömmande filmer / TV-program. En Popcorn-tid serverar behovet genom att låta användare se filmer eller TV-program utan att ta ut en cent. Om du har en iPhone eller en iPad kan du använda tjänsten precis som alla andra BitTorrent-klienter.

Att strömma upphovsrättsskyddat material utan tillstånd kan få dig till några allvarliga problem. Att använda en Popcorn Time VPN för iPad eller iPhone är kravet, eftersom det skyddar din integritet och undviker bandbreddgränsen för att bibehålla hastigheten.

Hur man tar bort Popcorn Time VPN-varning?

När du använder Popcorn Time utan VPN hälsas du med en varning som anger att du använder Popcorn Time utan VPN. Det finns inget sätt att ta bort den varningen eftersom det är för din säkerhet.

Du kan välja att ignorera varningen och fortsätta att titta på men du måste stanna vid kanten av din plats eftersom du inte riktigt är skyddad och du är utsatt.

Inbyggd Popcorn Time VPN

Proffstips: Letar du efter en inbyggd Popcorn Time VPN är det, sluta leta! Det främsta skälet till att säga något sådant är att de inte ser allvarligt med sina villkor.

Dessutom tillhandahåller sådana inbyggda VPN inte de avgörande tjänster som de lovar. De är mycket dyrare jämfört med marknadens bästa VPN.

 • Prissättningen börjar på $ 69 per månad under 12 månader som inte är tillgängliga i intervallet.
 • Du är inte säker på deras loggningspolicy, varken säkerhetsprotokollen eller varken de krypteringsnivåer de erbjuder.
 • Olevererad nätverkshastighet.

Denna ofullständighet lämnar klienten förvirrad. Håll dig borta från VPN som påstår sig vara inbyggd för Popcorn Time. Mer, Popcorn Time namnger inte en inbyggd VPN för några motiv.

Gratis VPN för Popcorn Time

En bästa Popcorn Time VPN ger obegränsad bandbredd och optimerade servrar med snabb hastighet till sina kunder. Dessutom håller den din information säker på internet och registrerar inte loggarna. Det erbjuder också förstklassig kundsupport med konfiguration av flera enheter.

Medan gratis VPN för Popcorn Time har begränsad bandbredd och opålitliga säkerhetsfunktioner, är det därför det bör undvikas till varje pris. Genom att betala en liten avgift kan du njuta av strömmande videoinnehåll utan problem med att använda ett VPN.

Alternativ till Popcorn Time

Den ursprungliga Popcorn Time övergavs av dess utvecklare, som födde Popcorn Time-kloner. Dessa kloner utvecklades med hjälp av den öppna källkoden för den ursprungliga Popcorn Time-programvaran och fungerar för närvarande som ett alternativ till Popcorn Time.

Det finns gratis och betalda alternativ till Popcorn Time. De fria alternativen är de kloner som höll innehållsfria videoströmningsinnehåll. Medan betalda alternativ inkluderar strömningstjänsterna som har faktiska rättigheter att strömma innehåll men de kostar några dollar per månad.

De två huvudsakliga Popcorn Time-klonerna testas av vårt team och de fungerar helt bra. Det rekommenderas dock fortfarande att använda en Popcorn Time VPN när du strömmar över videor eftersom det döljer din verkliga identitet som läcker till övervakningsmyndigheterna.

 • Popcorn Time.sh
 • Popcorn Time.to

Om pengar inte är din oro kan du välja Premium Popcorn Time-alternativ. Du behöver inte oroa dig för att få virus till din enhet eftersom dessa alternativ är mycket ansedda och har levererat strömningstjänster i flera år nu.

Några av de stora premiumalternativen till Popcorn Time som är kända för streaming.

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • HBO nu

Du kan använda ovanstående premium-streamingtjänster utan VPN och ingenting kommer att hända. Vissa innehåll geo-blockeras emellertid av dem, och i vissa scenarier ger de inte rätten att strömma specifika titlar, det betyder att om de inte äger rättigheterna till din favoritfilm kan du inte strömma den på deras plattform.

Slutsats

Även om Popcorn Time är ett bättre alternativ för betalda streamingtjänster. Innehållet som finns på det kan dock ha upphovsrättsmyndigheter som skyddar det. Vi rekommenderar inte att du använder ett VPN för att kränka upphovsrättsmaterial.

VPN fungerar som ett medium för att förbättra din online-säkerhet och skydda dig mot tredje parter som vill övervaka dina aktiviteter och dela med tredje parter.

För Popcorn Time riskerar du din integritet. Så använd en Popcorn Time VPN. Det är inte bara för någon som vill strömma filmer utan att få problem. Det är för alla som vill känna sig trygga när de strömmar på Popcorn Time med VPN, med obegränsad tillgång till innehåll online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me