Bästa VPN-tjänster 2019 – Testade VPN-leverantörer


Ökningen av de bästa VPN-tjänsterna är inte en absurd omständighet. De monsterrika ökningarna i digitala attacker och stöld av information har drivit webbanvändare att överväga deras skydd. Ett säkerhetsverktyg är ett stort problem för digitala snoopers där ute.

Vill du surfa på webben utan att släppa informationen till Internetleverantörer och hackare? Du behöver en bästa VPN-tjänst som krypterar informationen. Mekanismen för VPN fungerar via sina egna krypteringsservrar som styr din information och gör den ospårbar från observation.

Finns det ett behov av bästa VPN-tjänst på Internet?

Vi lyssnar ofta på att en cyberkriminell handling har ägt rum. Det inträffar på grund av att en användare inte har teknisk kunskap för att fungera på internet. Men om du inte gör en fruktansvärd uppgift online. Du måste använda de bästa VPN-tjänsterna eftersom det skapar en skyddskanal för aktiviteterna för att nå önskad plats.

Den bästa VPN producerar en krypterad tunnel för utbyte av data. Det garanterar din integritet på webben och omdefinierar anonymiteten. Med möblerad säkerhet och undviker begränsat innehåll. När internet attackerar ökar är användningen av ett VPN ett måste.

Funktioner att leta efter i Bästa VPN-tjänsten

Det här är den aspekt du borde se upp när du väljer en VPN-leverantör. Leta alltid efter de nämnda funktionerna när du prenumererar en bästa VPN-tjänst enligt dig. Läs vidare och öka din kunskap om ämnet.

DNS-läcka – Individer använder VPN för att slöja sin IP-adress och göra information dold för ISP: s och rekognoseringens omfattning. En VPN krypterar dina data och ser till att din DNS som bär din information inte får läcka dina aktiviteter till nyfikna ögon.

Loggningsarrangemang – Oavsett vilken webbaktivitet en klient utför, ändras den till informationspaket och utbyter via VPN på webben. För närvarande är det beroende av VPN: n antingen för att spela in dessa övningar eller inte. Välj det VPN som inte har loggar.

Crypto-metod – Om du skickar betalningen för köp av ett VPN, via en pengarkanal, blir ditt utbyte till en varaktig post. VPN-tjänster har anslutit sig till digitala valutor för att få VPN-börserna att undgå regeringsområdet.

Stäng av VPN – Kunder möter det plötsliga fallet i systemet när de är associerade med VPN. Det händer när din internetleverantör styr eller begränsar hastigheten. De bästa VPN: n har presenterat knappen “av” som avslutar webben från att dela informationen. Detta skyddar dig från att läcka data till personer i ett allmänt system.

Plats för övervakning – I varje nation finns lagarna om underhåll och rekognosering som registrerar dina snabbmeddelanden, webbläsning och telefonsamtal. Se upp för ett VPN utanför 5, 9 och 14 ögon jurisdiktion. Genom att använda ett VPN utanför sådana allianser kan du utföra aktiviteter enligt dina önskemål.

5 bästa VPN-tjänsterna från 2019

Här har vi spelat in de bästa VPN-tjänsterna som kontrollerar din webbaktivitet via en säker kanal. Det gör att dina data är obegränsade förvrängda så att hackare och internetleverantörer inte kunde se dina övningar. Du kan välja att strömma och surfa på internet utan problem.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är bland mönstertillverkarna av bästa VPN-tjänst eftersom de direkt centrerar exekveringen av VPN och täcker hela delen av skyddet. Det ligger på Brittiska Jungfruöarna där webben inte kontrolleras av lagstiftaren.

Den använder 256-kryptering, vilket är den mest grundade och oförstörbara innovationen och bara används av militära kontor för att förankra informationen. ExpressVPN har ett omfattande utbud av VPN-servrar som är utrustade för att undvika observationen med fullständig oklarhet.

2. NordVPN

NordVPN är med målet att göra webben till en vanlig plats för kunder genom att säkerställa säkerhet och skydd för kunder. Deras huvudkontor ligger i Panama där VPN-lagarna inte finns. Detta gör det möjligt för NordVPN att stödja Netflix U.S. utan hastighetsavbrott.

För att uppnå det huvudsakliga skälet som är att försvara kundens information. NordVPN presenterade säkerhetsenheter som DNS-spillförsäkring och Anti-DDoS som hanterar alla slags hinder antingen formade av ISP: er eller hackare. Nords dubbla VPN krypterar informationen två gånger och ändras till den dynamiska formen.

3. PIA VPN

PIA VPN är ett annat steg som betraktas som den bästa VPN-tjänsten bland alla. Det har exceptionellt kontrasterat med en annan utförande, och en av de knappast exorbitant, virtual private framework (VPN) organisationer som vi har strävat efter. Det låter dig gå med och betala subtilt och har över 3 000 servrar över hela världen.

PIA VPN erbjuder inga gratis förberedelser. Ändå har en 30-dagars äkta garanti om du inte kunde bry sig mindre om någon del av organisationen. Det känner igen Mastercards, PayPal och cryptocurrency. Organisationen låter dig betala med olika välsignelser för att se att varje kort i alla fall har 10 $ motiverande kraft på det.

4. CyberGhost VPN

CyberGhost är en tysk-baserad VPN-tjänst som gör sig redo för över 10 miljoner kunder. Det erbjuder en kontrasterande utsträckning av funktionspressade klienter, inklusive närliggande programmering för Windows, Mac, Android och iOS.

Det gynnsamma är att det inte finns någon begränsning av dataanvändning. På samma sätt, om du fokuserar på ett fullt deltagande. Det finns en 30-dagars okvalificerad garanti för chansen att du inte är nöjd.

5. Ivacy VPN

Ivacy VPN är en otroligt bästa VPN-tjänst, en minskad hingst möjligen. Upprättade 2007, denna förening i Hong Kong ger bara från tid till annan bevakade svar för att arbeta upp ett VPN-mastermind, om inte helt exceptionellt.

Ivacy ger också omfattande tillgång till planeten och är en dynamisk anhängare av P2P, torrenting och skivdelning. Ivacy reagerar också snabbt på de särskilda förändringarna på webben och synergiserar sig med IPv6. Öppenheten för eftertraktade funktioner som en fångst avslutas dessutom med blödande kantfunktioner som split tunneling.

Vilken är den bästa VPN-tjänsten för anonymitet online?

PIA VPN visas högst upp när vi pratar om VPN-tjänster för anonymitet. Den uppfyller alla kriterier som gör det till facklabärare bland andra VPN-leverantörer. PIA VPN har inga loggar och lovar att det kommer att stänga av sin verksamhet snarare än att bryta användarens loggar.

Dessutom är det den mest föredragna VPN: n för torrentändamål. De flesta torrentanvändare rekommenderar PIA VPN eftersom det döljer deras identitet och döljer dig för copyright-troll. När torrentanvändare går på webben föredrar de anonymitet framför allt. Så PIA VPN kommer till deras räddning.

Bästa VPN – säkerhetsprotokoll

Ett protokoll är en uppsättning regler som används av en VPN för det säkra datanätverket. De bästa VPN-tjänsterna använder de förstklassiga protokollen som ger din online-närvaro. Ju starkare VPN-protokollet är, desto mer säkerställs anonymiteten. Du behöver inte veta varje detalj om dem utom för krypteringen de använder.

OpenVPN – Det är ett öppen källkodsprojekt och anses vara det bästa VPN-protokollet. OpenVPN används av nästan alla VPN-tjänster eftersom de måste ansluta sina användare till en säker gateway. Detta är mer centrerat över persondatorer och bärbara datorer.

IPSec – IPSec är en förkortning för Internet Protocol Security. Kanalerna som den använder är L2TP och IKEv2. Dessa krypteringsmetoder säkrar dina data i en sluten tunnel som inte kan dekrypteras av en snooper. Detta protokoll är det mest använda i mobila enheter.

PPTP – Punkt-till-punkt-tunnelprotokoll är ett grundläggande och de äldsta protokollet bland alla de andra. Detta används dock inte vanligtvis av de populära VPN-tjänsterna eftersom det är benäget för sårbarheter. PPTP används endast i små situationer och undviks mestadels.

Vilket är Bästa VPN för att strömma begränsat innehåll?

VPN används för att kringgå innehåll som ligger under gränsen för geobegränsningar. Det mesta av detta innehåll består av nya filmer och TV-serier. För att undvika sådana begränsningar är en bästa VPN-tjänst ett verktyg som måste bära om du reser utomlands.

Din första prioritet under en sådan situation att vara medveten om digitala snoopers. Använd ett VPN som prioriterar din anonymitet framför allt annat. Dessutom bör den skydda din Internetleverantör och skydda dig från upphovsrättstroll.

ExpressVPN anses vara idealiskt för att bekämpa sådana frågor. Den har ett utmärkt utbud av servrar med högsta protokoll för att tillgodose din anonymitet. ExpressVPN är känt för streaming eftersom det har dedikerade servrar för Netflix och Hulu med en kundsupport dygnet runt.

De flesta som vill titta på Netflix-original under ett annat land, där det inte finns tillgängligt, går till ExpressVPN och konfigurerar det på din enhet. Det slöser till och med din identitet från copyright-troll. Så håll dig i ett säkert sinnestillstånd och Netflix och Chill!

Bästa VPN – snabb hastighet och prestanda

De flesta letar efter ett VPN som erbjuder flammande snabb hastighet och anmärkningsvärda prestanda. Tänk på att de bästa VPN-tjänsterna kodar din anslutning, det betyder en hastighetsfördröjning något där men minimal. Om du väljer en “VPN-server” nära din plats kommer du inte att möta hastighetsproblemet.

Serverns bandbredd – När fler människor ansluter till en viss server resulterar det i lägsta hastigheter och låg bandbredd. Välj alltid ett VPN med större serverbredd. Välj dessutom servern närmast din plats.

Hög hastighet – Optimerade servrar ger extra hastighet vid bearbetning av ett program. Detta är möjligt om din VPN-leverantör använder sofistikerade system. Du kan fråga din bästa VPN-tjänst vilken typ av mekanism de använder på sina serverfarmer.

Server svar – Använd ett VPN med omedelbara svar från en server. Snabbare svar från servrar skulle förbättra din spelhastighet och renovera din spelupplevelse. Öppna en multi-hop-kedja om det finns ett behov av minsta latens.

Antivirus – Ett antivirusprogram kan störa din online-anslutning. Det kan hindra ditt VPN: s prestanda. Vad du behöver göra är att du kan inaktivera alla tredjepartsförlängningar innan du strikt behöver ett VPN.

Nätverkssystem – Välj ett VPN som ger dig behörighet att byta nätverksprotokoll. Ju fler VPN-protokoll, desto bättre nätverkssystem. Varje protokoll ger en ny hastighetsupplevelse som hjälper dig online.

Vilka enheter stöder ett Bästa VPN-nätverk?

Bortsett från datorer, bärbara datorer, smartphones och bärbara enheter, kan du få tillgång till den bästa VPN från ett antal plattformar. De inkluderar:

Smarta TV-apparater – Här låter en VPN dig se kanaler som inte är tillgängliga i din region. Med den här funktionen kan du strömma alla filmer som inte är tillgängliga på grund av geobegränsningar.

Routrar – En VPN-tjänst kan också installeras i en router, som härmed skapar en helt krypterad datakanal för att undvika att hackare samlar in informationen.

TV-lådor – Du kan installera VPN på dina TV-lådor när de är utvecklade på Android. Dessutom kommer en VPN också att gränssnitta din enhet med en sekundär applikation.

Spelkonsoler – När du installerar på en skulle du inte möta några fördröjningar när du spelar online. Du kan njuta av spel till en helt ny nivå utan förseningar i tjänsten.

Gratis eller betalt: Vilken är den bättre VPN-tjänsten?

Du kan använda ett gratis VPN för att spara några pengar men din integritet på Internet äventyras. Dessa VPN-leverantörer lämnar alltid några bakdörrar för att rikta in din anonymitet. Du kan använda dem för enkel surfning och enkla grejer, men inte för onlinebetalningar eller oroliga skäl.

Svag kryptering – Ingen populär VPN-leverantör använder en stark 256-bitars kryptering. Du bör inte använda en när du gör en online-transaktion eftersom det kan läcka kreditinformationen.

Dataöverträdelser – Dina uppgifter kan brytas mot en tredje part, eftersom det inte finns någon policy angivna av gratis VPN: er. De garanterar inte din datasäkerhet. Så det är ett stort nej!

Cyberattack – Hackare vet att de flesta internetanvändare installerar gratis VPN som gör dem till en gateway för onlineattacker. Således har de ett dåligt rykte relaterat till integritet.

Dataloggning – Detta är den yttersta anledningen till att du inte får använda ett gratis VPN. Varför skulle du vilja att ett system ska behålla dina dataloggar? Det är inte vad VPN är till för.

Välj därför alltid ett betalt VPN. Det ger dig det yttersta dataskyddet med kryptering av militär kvalitet. De bästa VPN-tjänsterna har ett rykte för att hålla noll loggar och snabba hastigheter. Dessutom betalas det så uppenbart att det är märkt som den finaste VPN bland alla de andra.

Bästa VPN-tankeprocess

Ge en VPN-tjänst ett test, se upp för följande. De måste vara optimala för dina behov online. En VPN bör uppfylla behörighetskriterierna som definieras nedan. Se upp för dem:

tillförlitlighet – Du måste välja ett VPN som har ett rykte för att erbjuda förstklassiga faciliteter. Välj den från ovanstående och börja surfa. De listade VPN: n har ett rykte om att vara pålitliga.

Användningsgränser – Välj den bästa VPN-tjänsten, vilket ger dig extra användningskapacitet. Detta kan kosta dig några dollar men kommer att omdefiniera din surfupplevelse. Ju mer användningsgränsen, desto mer kan du strömma och spela online.

Olika servrar – Välj en VPN-tjänst som ger dig flera dussintals servrar över hela världen. Den närmaste servern ger dig den snabbaste hastigheten medan den andra kan välja när den föregående inte fungerar. Ett brett utbud av servrar ger användaren fler val.

Hög säkerhet – En hög säker VPN kommer att ha 128/256 bitar kryptering och det är en nödvändighet. Dessutom garanterar en nollloggpolicy din integritet. Se upp för de protokoll som de använder och därmed surfa på internet säkert.

kostnad – Börda inte din ficka med för mycket pengar. Välj den bästa VPN-tjänsten som uppfyller dina behov utan att vara ett tryck på din plånbok. Några extra dollar är det värt att ge dig anonymitet online.

Operativsystem – Läs en VPN: s kunskapsbas eftersom det ger dig en översikt över operativsystemen den kan stödja. Android, Windows och iOS kommer alltid att finnas där men kolla in Linux.

Sista ord

Med alla de undersökta subtila elementen och viktiga för VPN-leverantören, bör du nu ha en idé. Dessutom skulle några få verkligheter hjälpa dig att välja ett VPN själv som innehåller funktioner med hög säkerhet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map