Bedste VPN-tjenester i 2019 – Testede VPN-udbydere


Fremgangen i de bedste VPN-tjenester er ikke en absurd omstændighed. De uhyrlige trin i digitale angreb og stjæle af information har fået brugere til at overveje deres beskyttelse. Et sikkerhedsværktøj er en stor bekymring for de digitale snoopere derude.

Leder du efter at surfe på nettet uden at frigive oplysningerne til internetudbydere og hackere? Du har brug for en bedste VPN-tjeneste, der krypterer informationen. VPN-mekanismen fungerer via sine egne krypteringsservere, der kontrollerer dine oplysninger og gør dem ikke sporbar fra observation.

Er der behov for den bedste VPN-service på Internettet?

Vi lytter ofte til, at en cyber-kriminel handling har fundet sted. Det opstår, fordi en bruger ikke har den tekniske viden til at betjene på internettet. Selvom hvis du ikke laver en frygtelig opgave online. Du skal bruge de bedste VPN-tjenester, da det opretter en beskyttelseskanal for aktiviteterne for at nå det ønskede sted.

Den bedste VPN producerer en krypteret tunnel til udveksling af data. Det sikrer dit privatliv på nettet og omdefinerer anonymiteten. Med møbleret sikkerhed og undgå begrænset indhold. Når internet angriber stigende, er brugen af ​​en VPN et must.

Funktioner, man skal kigge efter i den bedste VPN-service

Dette er det aspekt, du burde passe på, mens du vælger en VPN-udbyder. Se altid efter de nævnte funktioner, når du abonnerer på en bedste VPN-service ifølge dig. Læs videre og øg din viden om emnet.

DNS-lækage – Enkeltpersoner bruger VPN til at slør deres IP-adresse og skjule oplysninger skjult for omfanget af ISP og rekognosering. En VPN krypterer dine data og sikrer, at din DNS, der bærer dine oplysninger, ikke må lække dine aktiviteter til nysgerrige øjne.

Logning arrangement – Uanset hvilken webaktivitet en klient udfører, skifter den til informationspakker og udveksles via VPN på nettet. I øjeblikket er det afhængig af VPN’er enten at registrere disse øvelser eller ej. Vælg den VPN, der ikke opbevarer logfiler.

Crypto-metode – I tilfælde af at du sender betalingen for køb af en VPN gennem en penge-kanal, bliver din udveksling til en varig rekord. VPN-tjenester er forbundet med digitale valutaer for at få VPN-udvekslingerne til at undgå regeringsområdet.

Sluk VPN – Kunder støder på det pludselige fald i systemet, mens de er tilknyttet VPN. Det sker, når din internetudbyder kontrollerer eller begrænser hastigheden. De bedste VPN’er har præsenteret knappen ‘slukket’, som afslutter internettet med at dele informationen. Dette afskærmer dig fra at lækker data til folk i et generelt system.

Placering af overvågning – I hver enkelt nation findes vedligeholdelses- og rekognoseringslovene, der registrerer dine onlinemeddelelser, webbrowsing og telefonopkald. Se efter en VPN uden for 5, 9 og 14 øjen jurisdiktion. Ved at bruge en VPN uden for sådanne alliancer, kan du udføre aktiviteter efter dine ønsker.

5 bedste VPN-tjenester i 2019

Her har vi optaget de bedste VPN-tjenester, der kontrollerer din webaktivitet gennem en sikker kanal. Det gør dine data uendelige forvirrede, så hackere og internetudbydere ikke kunne se dine øvelser. Du kan vælge en til at streame og surfe på internettet uden problemer.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er blandt mønsterproducenterne af bedste VPN-service, da de ligefrem centrerer udførelsen af ​​VPN og dækker hele beskyttelsesdelen. Det er beliggende på De Britiske Jomfruøer, hvor nettet ikke kontrolleres af lovgiveren.

Den bruger 256-kryptering, som er den mest grundlæggende og uknuselige innovation og bare bruges af militærkontorer til forankring af informationen. ExpressVPN har en lang række VPN-servere, der er udstyret til at undvige observationen med finish uklarhed.

2. NordVPN

NordVPN er med det mål at gøre internettet til et udbredt sted for klienter ved at sikre klienternes sikkerhed og beskyttelse. Deres primære hovedkvarter ligger i Panama, hvor VPN-lovene ikke findes. Dette gør det muligt for NordVPN at understøtte Netflix U.S. uden hurtig afbrydelse.

For at opnå den vigtigste årsag, der er at forsvare klientens oplysninger. NordVPN præsenterede sikkerhedsenheder som DNS-spildforsikring og Anti-DDoS, som håndterer alle slags forhindringer, der enten er støbt af internetudbydere eller hackere. Nords dobbelt VPN krypterer oplysningerne to gange og ændres til den dynamiske form.

3. PIA VPN

PIA VPN er et andet trin, der betragtes som den bedste VPN-service blandt alle. Det har usædvanligt kontrasteret med en anden optræden og en af ​​de næsten ublu, virtuelle private rammer (VPN) organisationer, vi har bestræbt os på. Det giver dig mulighed for at deltage og betale subtilt og har over 3.000 servere over hele kloden.

PIA VPN tilbyder ikke gratis forberedelser. Dog har en 30-dages ægte garanti, hvis du ikke kunne pleje mindre for noget stykke i organisationen. Det genkender Mastercards, PayPal og cryptocurrency. Organisationen giver dig mulighed for at betale ved hjælp af en række velsignelseskuponer, idet hvert kort har under alle omstændigheder $ 10 af motiverende kraft på det.

4. CyberGhost VPN

CyberGhost er en tysk-baseret VPN-service, der gør sig klar til over 10 millioner kunder. Det tilbyder en kontrastende omfang af klemte funktioner, inklusive programmering i nærheden af ​​Windows, Mac, Android og iOS.

Den fordelagtige ting er, at der ikke er nogen begrænsning af dataanvendelse. På samme måde, hvis du fokuserer på en fuld deltagelse. Der er en 30-dages uberettiget garanti for en chance for, at du ikke er tilfreds.

5. Ivacy VPN

Ivacy VPN er en forbløffende bedste VPN-service, en muligvis mindsket hingst. Denne Hongkong-sammenslutning blev oprettet i 2007 og giver kun fra tid til anden overvågede svar for at arbejde op med en VPN-mastermind, hvis ikke helt usædvanlig.

Ivacy giver også omfattende adgang til planeten og er en dynamisk tilhænger af P2P, torrenting og deling af plader. Ivacy reagerer også hurtigt på de særlige ændringer på nettet og synergiserer sig med IPv6. Åbenheden for meget efterspurgte funktioner som en fangst afsluttes endvidere med blødende kantfunktioner som delt tunneling.

Hvilken er den bedste VPN-service til online anonymitet?

PIA VPN vises øverst, når vi taler om VPN-tjenester for anonymitet. Det opfylder alle kriterier, der gør det til som fakkelbærer blandt de andre VPN-udbydere. PIA VPN fører ingen logfiler og lover, at det vil lukke sine operationer snarere end at bryde deres brugers logfiler.

Desuden er det den mest foretrukne VPN til torrentingsformål. De fleste torrentbrugere anbefaler PIA VPN, da det skjuler deres identitet og skjuler dig for copyright-trold. Når torrentbrugere går på nettet, foretrækker de anonymitet frem for alt. Så PIA VPN redder dem.

Bedste VPN – sikkerhedsprotokoller

En protokol er et sæt regler, der bruges af en VPN til det sikre datanetværk. De bedste VPN-tjenester bruger de mest populære protokoller, der giver din online tilstedeværelse. Jo stærkere VPN-protokollen er, jo mere er anonymiteten sikret. Du behøver ikke at kende alle detaljer om dem undtagen den kryptering, de bruger.

OpenVPN – Det er et open source-projekt og betragtes som den bedste VPN-protokol. OpenVPN bruges af næsten alle VPN-tjenester, da de er nødt til at forbinde deres brugere med en sikker gateway. Dette er mere centreret omkring personlige computere og bærbare computere.

IPSec – IPSec er et forkortelse for Internet Protocol Security. De kanaler, den bruger, er L2TP og IKEv2. Disse krypteringsmetoder sikrer dine data i en lukket tunnel, som ikke kan dekrypteres af en snooper. Denne protokol er den mest anvendte på mobilenheder.

PPTP – Punkt-til-punkt-tunnelprotokol er en grundlæggende og den ældste protokol blandt alle de andre. Dette er dog generelt ikke brugt af de populære VPN-tjenester, da det er tilbøjeligt til sårbarheder. PPTP bruges kun i små situationer og undgås for det meste.

Hvilket er den bedste VPN til at streame begrænset indhold?

VPN’er bruges til at omgå indhold, der er under grænsen for geo-begrænsninger. Det meste af dette indhold består af nye film og tv-serier. For at undgå sådanne begrænsninger er en bedste VPN-tjeneste et værktøj, som skal medbringes, hvis du rejser til udlandet.

Din første prioritet i en sådan situation at være opmærksom på digitale snoopere. Brug en VPN, der prioriterer din anonymitet frem for alt andet. Desuden skal det beskytte din internetudbyder og beskytte dig mod copyright-trold.

ExpressVPN anses for at være ideel til at bekæmpe sådanne problemer. Det har en fremragende række servere med førsteklasses protokoller, der imødekommer din anonymitet. ExpressVPN er kendt for streaming, da det har dedikerede servere til Netflix og Hulu med en 24/7 kundesupport.

De fleste mennesker, der ønsker at se Netflix-originaler under et andet land, hvor det ikke er tilgængeligt, går til ExpressVPN og konfigurerer det på din enhed. Det sludder endda din identitet fra copyright-trold. Så bliv i en sikker sindstilstand og Netflix og Chill!

Bedste VPN – Hurtig hastighed og ydeevne

De fleste mennesker ser efter en VPN, der tilbyder flammende hurtig hastighed og bemærkelsesværdig ydelse. Husk, at bedste VPN-tjenester, der koder for din forbindelse, betyder, at der er en hastighedsforsinkelse noget der, men minimal. Hvis du vælger en ‘VPN-server’ i nærheden af ​​din placering, vil du ikke stå over for hastighedsproblemet.

Serverbåndbredde – Når flere mennesker opretter forbindelse til en bestemt server, resulterer det i minimale hastigheder og lav båndbredde. Vælg altid et VPN med større serverbåndbredde. Vælg desuden den server, der er tættest på din placering.

Høj hastighed – Optimerede servere giver ekstra hastighed under behandling af et program. Dette er muligt, hvis din VPN-udbyder bruger sofistikerede systemer. Du kan spørge din bedste VPN-tjeneste, hvilken type mekanisme de bruger i deres serverfarme.

Server svar – Brug en VPN med øjeblikkelige svar fra en server. Hurtigere svar fra servere ville forbedre din spilhastighed og renovere din spiloplevelse. Få adgang til en multi-hop kæde, hvis der er behov for mindst mulig forsinkelse.

Antivirus – Et antivirusprogram kan forstyrre din online forbindelse. Det kan forhindre din VPN’s ydelse. Hvad du skal gøre er at du kan deaktivere enhver tredjepartsudvidelse, før du strengt taget har brug for en VPN.

Netværkssystem – Vælg en VPN, der giver dig autoriteten til at skifte netværksprotokoller. Jo mere VPN-protokoller er, jo bedre er netværkssystemet. Hver protokol giver en ny hastighedsoplevelse, som hjælper dig online.

Hvilke enheder understøtter en Bedst VPN?

Bortset fra pc’er, laptops, smartphones og bærbare enheder, kan du få adgang til den bedste VPN fra en række platforme. De omfatter:

Smart TV-apparater – Her vil en VPN give dig mulighed for at se kanaler, der ikke er tilgængelige i din region. Denne funktion giver dig mulighed for at streame enhver film, der ikke er tilgængelig på grund af geobegrænsninger.

Routere – En VPN-service kan også installeres i en router, hvorved der oprettes en fuldstændigt krypteret datakanal for at undgå, at hackere indsamler oplysningerne.

TV-bokse – Du kan installere VPN’er på dine tv-bokse, når de er udviklet på Android. Derudover vil en VPN også interface din enhed med en sekundær applikation.

Spilkonsoller – Når du installerer på en, vil du ikke blive udsat for nogen forsinkelser, mens du spiller online. Du kan nyde at spille til et helt nyt niveau uden nogen forsinkelse af service.

Gratis eller betalt: Hvilken er den bedre VPN-service?

Du kan bruge en gratis VPN til at spare dig for nogle dollars, men dit internet-privatliv er kompromitteret. Disse VPN-udbydere efterlader altid nogle bagdøre for at målrette din anonymitet. Du kan bruge dem til enkel browsing og lette ting, men ikke af online betalinger eller torrenting årsager.

Svag kryptering – Ingen populær gratis VPN-udbyder bruger en stærk 256-bit kryptering. Du bør ikke bruge en, mens du foretager en online-transaktion, da det kan lække kreditoplysningen.

Dataovertrædelser – Dine data kan overtrædes til en tredjepartorganisation, da der ikke er angivet nogen politik angivet af gratis VPN’er. De sikrer ikke din datasikkerhed. Så det er et stort nej!

Cyber-angreb – Hackere ved, at de fleste internetbrugere installerer gratis VPN’er, der gør dem til en gateway til onlineangreb. De har således et dårligt ry, der er relateret til privatliv.

Datalogning – Dette er den største grund til, at du ikke skal bruge en gratis VPN. Hvorfor ønsker du, at et system skal føre dine datalogger? Det er ikke det, VPN’er er til.

Vælg derfor altid en betalt VPN. Det giver dig den største databeskyttelse med kryptering af militær kvalitet. De bedste VPN-tjenester har et ry for at holde nul logfiler og hurtige hastigheder. Desuden er det betalt så åbenlyst, at det er mærket som den fineste VPN blandt alle de andre.

Bedste VPN-tankeproces

Giv en VPN-service en test, se efter følgende. De skal være optimale til dine behov online. En VPN skal opfylde kriterierne for støtteberettigelse, der er defineret nedenfor. Pas på dem:

Pålidelighed – Du skal vælge en VPN, der har et ry for at levere førsteklasses faciliteter. Vælg den fra ovenstående og start surfing. De nævnte VPN’er har et ry for at være pålidelige.

Brugsgrænser – Vælg den bedste VPN-service, hvilket giver dig ekstra brugskapacitet. Dette koster dig muligvis nogle dollars, men omdefinerer din browseroplevelse. Jo mere brugsgrænsen er, desto mere kan du streame og spille online.

Forskellige servere – Vælg en VPN-tjeneste, der giver dig flere snesevis af servere over hele kloden. Den nærmeste server giver dig den hurtigste hastighed, mens den anden kan vælge, når den foregående ikke fungerer. En bred vifte af servere giver brugeren flere valg.

Høj sikkerhed – En høj sikker VPN har 128/256 bit kryptering, og det er en nødvendighed. Desuden sikrer en nul-log-politik dit privatliv. Se efter de protokoller, de bruger, og surf derfor sikkert på Internettet.

Omkostninger – Belast ikke din lomme med for mange penge. Vælg den bedste VPN-service, der opfylder dine behov uden at være et pres på din tegnebog. Nogle ekstra dollars vil være det værd at give dig online anonymitet.

Operativsystemer – Læs en VPNs-videnbase, da det giver dig et overblik over de operativsystemer, den kan understøtte. Android, Windows og iOS vil altid være der, men tjek Linux.

Afsluttende ord

Med alle de undersøgt subtile elementer og vigtige ved VPN-udbyderen, skal du nu have en idé. Derudover vil et par virkeligheder hjælpe dig med at vælge en VPN til dig selv, der indeholder funktioner med høj sikkerhed.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map