Beste Popcorn Time VPN 2019 – Er det sikkert?

Popcorn Time er en programvare dedikert til streaming av videoinnhold online gratis. Den har støtte for flere plattformer som inkluderer Mac, Android, iOS og Windows. Ikke bare er det at det vurderte et alternativ til betalte strømmetjenester som Amazon Prime, HBO Now og Netflix.


Popcorn Time bruker en mekanisme kjent som (Peer-to-Peer) P2P. Med enkle ord ligger det meste av innholdet som er tilgjengelig på popcorn-tiden under copyright-materiale. Så hvis du streamer dette innholdet uten tillatelse fra eiere av copyright, bryter du loven.

Imidlertid, hvis du ikke vil komme i trøbbel, må du gjøre det bruk en Popcorn Time VPN som det skjuler det eksisterende nettverket. VPN overfører også dataene dine via tildelte servere uten å lekker til ISP-er eller hackere. VPN fører ikke loggene over brukernes aktiviteter.

Hvorfor bruke en Popcorn Time VPN?

Popcorn Time har et brukervennlig grensesnitt for å navigere gjennom. Å bruke det uten VPN betyr ganske enkelt at du setter deg selv i skade. Selv om du bruker tjenesten i et land som ikke har strenge lover om copyright eller torrents, kan du fremdeles få problemer med å se uautorisert innhold.

I 2015 anla produsentene et søksmål mot 11 Popcorn Time-brukere bosatt i Oregon. IP-adressene, datoen og tidspunktet da brukerne fikk tilgang til filmen ble også presentert i søksmålet mot dem. Disse brukerne ble saksøkt for nedlasting av filmfilen og blir siktet for $ 150.000 i skader og advokatkostnader.

Dette er ikke den eneste gangen, brukere av Popcorn Time har blitt utsatt for alvorlige straff for å se innhold som er beskyttet av copyright. På samme måte ble Comcast-brukere saksøkt av det samme advokatfirmaet for å streame 2015-filmen “Survivor”. De ble tiltalt for $ 750 for forbrytelsen de begikk, selv om det ikke er så bra.

Du ønsker ikke å bruke livsbesparelsen din bare for å betale en bot for å strømme opphavsrettsbeskyttet innhold. Dette er grunnen til at en Popcorn Time VPN ville være nyttig.

Hvordan velge den beste VPN-en for Popcorn Time?

Å velge den beste VPN-en for Popcorn Time er ikke så vanskelig som du trodde det ville være. VPN-er utfører en rekke oppgaver når det gjelder håndtering av sikkerhetsproblemer.

For Popcorn Time er imidlertid disse funksjonene viktige å ha når du velger VPN:

 • Høy sikkerhet og kryptering av trafikk.
 • Rask hastighet for strømming og nedlasting.
 • En VPN tillater P2P-trafikk som er nødvendig for å torrentere.

Det er mange gratis VPN-er for popcorn-tid som hevder å tilby ubegrenset båndbredde med lynrask hastighet. Jeg vil foreslå at du må holde avstand fra dem. Siden de ofrer krypteringen, og de har noen skisserende retningslinjer angående logger.

Beste Popcorn Time VPN-er for å streame en Torrent

Den beste VPN-tiden for Popcorn-tid hjelper til mange oppgaver når det gjelder å sikre ditt privatliv. Funksjonen til en VPN er å skjule den virkelige identiteten som med andre ord er IP-adressen til en bruker. Hackerne bruker IP-adressen som hovedkilde for å komme inn i systemene til en person.

1. ExpressVPN

Ser du etter et VPN som hjelper deg med å sikre personvernet ditt? Eller bare for å streame innhold uten å komme i trøbbel? ExpressVPN er den beste Popcorn Time VPN som lar deg gjøre alt dette med letthet. Det er enkelt å bruke grensesnitt og omfattende funksjoner rangerer det helt øverst som en VPN-tjenesteleverandør.

Lurer du på hva ting gjør en VPN for popcorn tid populær i markedet? Ingen grunn til å være bekymret for dette, noen av de viktige egenskapene til ExpressVPN blir trukket ut og nevnt nedenfor.

 • Internett drepebryter.
 • Rasende hastigheter.
 • Streng politikk uten logging.
 • Kryptering av militær karakter.
 • Kompatibel med Popcorn Time og Torrenting.

ExpressVPN regnes som den ledende Popcorn Time VPN av mange plattformer, og det er definitivt verdig å bli kronet som nummer én.

2. Privat Internett-tilgang

Privat internettilgang er mest populære VPN for Popcorn Time ganske enkelt fordi det er en av de billigste VPN-ene i dag. Den tilbyr samme utvalg av funksjoner til brukeren som en kostbar VPN tilbyr.

 • Det tilbyr anonymitet uten loggingsregler.
 • Ingen DNS eller Web-RTC lekkasjer ble oppdaget.
 • Brukere kan bruke de høye nedlastingshastighetene.
 • Topp-kryptering med en allsidig mengde tillegg.

Hvis du undersøker serverne til VPN-leverandører, vil du se en forskjell i forhold til PIA, da det lar deg streame videoinnhold uten problemer. For det andre vil PIA VPN spare tid og noen få dollar her og der.

3. PureVPN

PureVPN er etablert i Hong Kongs jurisdiksjon og er funksjonell som den beste Popcorn Time VPN. Den er utstyrt med et arsenal av funksjoner, alle disse funksjonene utfyller hverandre og bidrar til å holde tilbake privatliv og sikkerhet.

 • Sterk kryptering for de som er bekymret.
 • Enkel å bruke stasjonære og mobile applikasjoner.
 • Rask serverhastighet.
 • Brukere kan benytte seg av P2P-tjenester.

Denne VPN for Popcorn-tid blåser ikke hull i lommeboka. Det gir brukerne fleksible planer om å benytte seg av VPN-tjenesten for å ivareta deres Internett-personvern.

Hvordan bruke Popcorn Time uten VPN?

Popcorn time er en annen form for en BitTorrent-klient, men er fokusert på streaming av innhold i stedet. Så det fungerer som alle andre torrent-klienter og er brukbart uten VPN. Hvis du er en risikotager og kan leve med det faktum at hvis du blir fanget, vil du sannsynligvis miste hver krone.

Du kan følge disse trinnene for å bruke Popcorn Time uten VPN.

 • Hvis du ikke har oppdatert enheten din med de siste oppdateringene. Nå er tiden inne for å gjøre det. Noen av lappene er fokusert på enhetenes sikkerhet.
 • Du må være ekstremt forsiktig med aktivitetene du utfører på nettet.
 • Ikke klikk på annonser, uansett hvor bra de ser ut. Med mindre du vil være et offer for et online dataangrep.

Disse tipsene spiller egentlig ingen rolle, siden Internett-leverandøren din fremdeles kan spore aktivitetene dine. Hvis det kommer til punktet når søksmålet er anlagt, vil ikke ISP-ene stå i veien, og de vil sannsynligvis spore disse aktivitetene tilbake til deg, og du må betale bøten eller til og med gå i fengsel i noen tilfeller.

Er Popcorn Time VPN trygg?

Det er nødvendig å velge en VPN for Popcorn Time når innehavere av opphavsretten er i ferd med å prøve å straffe så mange mennesker som begår brudd på copyright, hvis du ikke vil ende opp eller uten et hus. Bøter kan være fra $ 100 til en enorm $ 150.000 og all din livsparing vil gå ned i avløpet som ingenting.

Hvis du ønsker å abonnere på en VPN med det formål å streame på Popcorn Time. Først må du gå gjennom alle retningslinjene deres og sørge for at de ikke logger informasjon for å sikre fullstendig personvern og sikkerhet. Det er den viktigste delen når du er klar til å abonnere på en VPN.

Annet enn det, er det funksjoner som gjør en VPN sikker for Popcorn Time. Noen av dem er nevnt her.

 • Kill Switch
 • IPv6 lekkasjebeskyttelse
 • DNS-beskyttelse

Alle VPN-ene som er nevnt over inneholder alle disse funksjonene og andre forskjellige funksjoner i tillegg som tjener formålet med å sikre personvern. Med disse VPN-ene trenger du ikke være bekymret for noe mens du streamer innholdet gjennom Popcorn Time.

Hvordan sette opp en VPN på Popcorn Time

Det er rettferdig å installere en VPN for å begynne å streame på Popcorn Time. Undersøk om VPNs troverdighet, og fortsett deretter bare med denne oppgaven. Ting å merke seg, er at brukergrensesnittet er forskjellig mellom forskjellige VPN-er.

 • Abonner på ‘Popcorn Time VPN’ fra listen over.
 • Last ned og installer den kompatible VPN-klienten.
 • Oppgi påloggingsdetaljene dine består av ‘E-post-ID’ og ‘Passkode’.
 • Velg den foreslåtte ‘VPN Server’ for uavbrutt tilkobling.
 • Trykk på ‘Connect’ -knappen for å starte prosessen.

Etterpå kan du se alle TV-serier og filmer i beste kvalitet, i henhold til ditt valg. Husk at den siste versjonen av Popcorn Time skal installeres.

Popcorn Time for Android

Det er ikke nødvendig for en enkelt å streame innhold bare på datamaskinen. En Popcorn Time-bruker kan gjøre streaming direkte på Android-enheten sin. Siden telefoner inneholder mange personlige detaljer og bilder som ganske mye kan identifisere en person hvis den kommer i gale hender.

Det kreves en VPN for din Android-enhet med tanke på personvern og sikkerhet. Når du installerer en Popcorn Time VPN på Android, er Internett-tilstedeværelsen din trygg og du trenger ikke å bekymre deg for å bli fanget av opphavsrettsinnehavere.

Popcorn Time for Mac

Det meste av innholdet på Popcorn Time er opphavsrettsbeskyttet, noe som betyr at du blir belastet med bøter hvis du blir fanget ved bruk av tjenesten. Her kommer Popcorn Time VPN for Mac i prosessen, den endrer datapakkene dine til en kryptert form og kontrollerer personvernet ditt over internett.

Det har vært mange rapporter om at Popcorn Time-brukere ble ilagt straff for å streame en film. Hvis du ikke vil ende opp som en av dem, kan du bruke en VPN for Popcorn Time, og den vil løse enhver bekymring du har angående internetsikkerhet med sine omfattende funksjoner.

Popcorn Time for iPad og iPhone

Mange ungdommer liker å tilbringe helgen i streaming av filmer / TV-serier. En Popcorn-tid serverer behovet ved å la brukerne se filmer eller TV-serier uten å belaste en cent. Hvis du har en iPhone eller en iPad, kan du bruke tjenesten akkurat som enhver annen BitTorrent-klient.

Å strømme opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse kan få deg til alvorlige problemer. Å bruke en Popcorn Time VPN for iPad eller iPhone er kravet, da det sikrer personvernet ditt og unngår båndbreddegrensen for å opprettholde hastigheten.

Slik fjerner du Popcorn Time VPN-advarsel?

Når du bruker Popcorn Time uten VPN, blir du møtt med en advarsel som sier at du bruker Popcorn Time uten VPN. Det er ingen måte å fjerne den advarselen siden det er for din sikkerhet.

Du kan velge å ignorere advarselen og fortsette å se, men du må være på kanten av setet siden du ikke virkelig er beskyttet og blir utsatt.

Innebygd Popcorn Time VPN

Pro-Tip: Ser du etter en innebygd Popcorn Time VPN er det, slutt å se! Hovedgrunnen til å uttale noe er at de ikke ser alvorlig med vilkårene og betingelsene.

Dessuten gir ikke slike innebygde VPN-er de avgjørende tjenestene de lover. De er langt dyrere sammenlignet med de beste VPN-ene i markedet.

 • Prisingen begynner på $ 69 per måned i 12 måneder som ikke er tilgjengelige i området.
 • Du er ikke sikker på loggpolicyene deres, verken sikkerhetsprotokollene eller verken krypteringsnivåene de tilbyr.
 • Ikke levert nettverkshastighet.

Denne ufullstendigheten lar klienten forbløffe. Hold deg unna VPN-er som hevder å være innebygd for Popcorn Time. Mer, Popcorn Time navngir ikke en innebygd VPN for noen motiv.

Gratis VPN for Popcorn Time

Den beste Popcorn Time VPN gir ubegrenset båndbredde og optimaliserte servere med rask hastighet til forbrukerne. Dessuten holder den informasjonen din sikker på internett og registrerer ikke loggene. I tillegg tilbyr det kundesupport med konfigurering av flere enheter.

Mens gratis VPN for Popcorn Time har begrenset båndbredde og upålitelige sikkerhetsfunksjoner, er det derfor det bør unngås for enhver pris. Ved å betale en liten avgift kan du glede deg over streaming av videoinnhold uten bekymring for å bruke en VPN.

Alternativer til Popcorn Time

Den opprinnelige Popcorn Time ble forlatt av utviklerne, som fødte Popcorn Time-kloner. Disse klonene ble utviklet ved å bruke åpen kildekode til den opprinnelige Popcorn Time-programvaren og tjener for tiden som et alternativ til Popcorn Time.

Det er gratis og betalte alternativer til Popcorn Time. De gratis alternativene er de klonene som holdt innholdet av videostreaming gratis. Mens betalte alternativer inkluderer strømmetjenestene som har reelle rettigheter til å streame innhold, men de koster noen få dollar per måned.

De to viktigste Popcorn Time-klonene er testet av teamet vårt, og de fungerer helt greit. Det anbefales likevel å bruke en Popcorn Time VPN mens du streamer videoer fordi det skjuler din virkelige identitet lekker for overvåkingsmyndigheter.

 • Popcorn Time.sh
 • Popcorn Time.to

Hvis penger ikke er din bekymring, kan du velge Premium Popcorn Time-alternativer. Du trenger ikke å bekymre deg for å få virus på enheten din siden disse alternativene er veldig anerkjente og har levert strømmetjenester i mange år nå.

Noen av de viktigste Premium-alternativene til Popcorn Time som er kjent for streaming.

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • HBO Nå

Du kan bruke de ovennevnte premium-streamingtjenestene uten VPN, og ingenting vil skje. Imidlertid er noe innhold geo-blokkert av dem, og i noen scenarier gir de ikke rettighetene til å streame spesifikke titler, dette betyr at hvis de ikke eier rettighetene til favorittfilmen din, kan du ikke streame den på deres plattform.

Konklusjon

Selv om Popcorn Time er et bedre alternativ for betalte strømmetjenester. Innholdet som er tilgjengelig på det kan imidlertid ha copyright myndigheter som vokter det. Vi anbefaler ikke å bruke en VPN for å krenke copyright-materiale.

VPN fungerer som et medium for å forbedre din online sikkerhet og sikre deg mot tredjeparter som ønsker å overvåke dine aktiviteter og dele med tredjeparter.

For Popcorn Time risikerer du personvernet ditt. Så bruk en Popcorn Time VPN. Det er ikke bare for noen som vil streame film uten å komme i trøbbel. Det er for alle som vil føle seg trygge mens du streamer på Popcorn Time med VPN, med ubegrenset tilgang til innhold på nettet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me