Beste Popcorn Time VPN 2019 – Is het veilig?

Popcorn Time is een software die is bedoeld om gratis video-inhoud online te streamen. Het heeft ondersteuning voor meerdere platforms, waaronder Mac, Android, iOS en Windows. Het is niet alleen een alternatief voor betaalde streamingdiensten zoals Amazon Prime, HBO Now en Netflix.


Popcorn Time maakt gebruik van een mechanisme dat bekend staat als (Peer-to-Peer) P2P. In eenvoudige woorden, de meeste inhoud die beschikbaar is in de popcorntijd, valt onder auteursrechtelijk beschermd materiaal. Dus als je die inhoud streamt zonder toestemming van auteursrechteigenaren, overtreed je de wet.

Als u echter niet in de problemen wilt komen, moet u dat doen gebruik een Popcorn Time VPN omdat het het bestaande netwerk verbergt. Bovendien verzendt VPN uw gegevens via toegewezen servers zonder te lekken naar ISP’s of hackers. VPN houdt geen logboeken bij van de activiteiten van de gebruikers.

Waarom een ​​Popcorn Time VPN gebruiken?

Popcorn Time heeft een gebruiksvriendelijke interface om doorheen te navigeren, het gebruik ervan zonder een VPN betekent simpelweg dat je jezelf in gevaar brengt. Zelfs als u de service gebruikt in een land dat geen strikte wetten heeft met betrekking tot copyright of torrents, kunt u nog steeds problemen ondervinden bij het bekijken van ongeoorloofde inhoud.

In 2015 hebben de producenten een rechtszaak aangespannen tegen 11 Popcorn Time-gebruikers die in Oregon wonen. De IP-adressen, datum en het tijdstip waarop de gebruikers de film hebben bezocht, werden ook gepresenteerd in de rechtszaak tegen hen. Deze gebruikers zijn aangeklaagd voor het downloaden van het filmbestand en betalen $ 150.000 aan schadevergoeding en juridische kosten.

Dit is niet de enige keer dat Popcorn Time-gebruikers zware straffen hebben gekregen voor het bekijken van auteursrechtelijk beschermde inhoud. Op dezelfde manier werden Comcast-gebruikers aangeklaagd door hetzelfde advocatenkantoor voor het streamen van de film ‘Survivor’ uit 2015. Ze kregen 750 dollar in rekening voor de misdaad die ze begaan, ook al is dat niet zo’n goede boete.

U wilt uw spaargeld niet gebruiken om een ​​boete te betalen voor het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud. Dit is waarom een ​​Popcorn Time VPN van pas zou komen.

Hoe u de beste VPN voor Popcorn Time kiest?

Het kiezen van de beste VPN voor Popcorn Time is niet zo moeilijk als je dacht dat het zou zijn. VPN’s voeren verschillende taken uit als het gaat om het omgaan met beveiligingsproblemen.

Voor Popcorn Time zijn deze functies echter belangrijk om te hebben bij het kiezen van een VPN:

 • Hoge beveiliging en encryptie van verkeer.
 • Hoge snelheden voor streamen en downloaden.
 • Een VPN staat P2P-verkeer toe dat nodig is voor torrenting.

Er zijn veel gratis VPN’s voor popcorntijd die beweren onbeperkte bandbreedte te bieden met razendsnelle snelheden. Ik stel voor dat u een afstand van hen houdt. Omdat ze de codering opofferen en ze een schetsmatig beleid hebben met betrekking tot logboeken.

Beste Popcorn Time VPN’s om een ​​torrent te streamen

De beste VPN voor Popcorn-tijd helpt bij tal van taken als het gaat om het beschermen van uw privacy. De functie van een VPN is om de echte identiteit te verbergen, dat wil zeggen het ‘IP-adres’ van een gebruiker. De hackers gebruiken het IP-adres als de belangrijkste bron om toegang te krijgen tot de systemen van een persoon.

1. ExpressVPN

Op zoek naar een VPN om je privacy te beschermen? Of gewoon om inhoud te streamen zonder in de problemen te komen? ExpressVPN is de beste Popcorn Time VPN waarmee je dat allemaal gemakkelijk kunt doen. Het is een eenvoudig te gebruiken interface en uitgebreide functies rangschikken het bovenaan als VPN-serviceprovider.

Vraagt ​​u zich af welke dingen een VPN voor popcorntijd populair maken op de markt? U hoeft zich hier geen zorgen over te maken, enkele van de belangrijke functies van ExpressVPN worden geëxtraheerd en hieronder vermeld.

 • Internet kill-schakelaar.
 • Razendsnelle snelheden.
 • Strikt geen-logbeleid.
 • Codering van militaire kwaliteit.
 • Compatibel met Popcorn Time en Torrenting.

ExpressVPN wordt door veel platforms beschouwd als de toonaangevende Popcorn Time VPN en het is zeker de moeite waard om gekroond te worden tot de nummer één.

2. Privé-internettoegang

Private Internet Access is de meest populaire VPN voor Popcorn Time simpelweg omdat het een van de goedkoopste VPN is die momenteel op de markt is. Het biedt de gebruiker dezelfde verscheidenheid aan functies die een dure VPN biedt.

 • Het biedt anonimiteit zonder logbeleid.
 • Er zijn geen DNS- of Web-RTC-lekken gedetecteerd.
 • Gebruikers kunnen gebruik maken van de hoge downloadsnelheden.
 • Eersteklas codering met een veelzijdig aantal add-ons.

Als u de servers van VPN-providers onderzoekt, zult u een verschil zien in vergelijking met PIA, omdat u hiermee zonder problemen videocontent kunt streamen. Ten tweede zal PIA VPN je tijd en een paar dollar hier en daar sparen.

3. PureVPN

PureVPN is gevestigd in de jurisdictie van Hong Kong en functioneert als de beste Popcorn Time VPN. Het is uitgerust met een arsenaal aan functies, al deze functies vullen elkaar aan en dragen bij tot het achterhouden van privacy en beveiliging.

 • Sterke codering voor degenen die zich zorgen maken.
 • Gebruiksvriendelijke desktop- en mobiele applicaties.
 • Hoge serversnelheden.
 • Gebruikers kunnen P2P-services gebruiken.

Deze VPN voor Popcorn-tijd blaast geen gat in je portemonnee. Het biedt gebruikers flexibele plannen om gebruik te maken van de VPN-service om hun internetprivacy te beschermen.

Popcorn Time gebruiken zonder een VPN?

Popcorn-tijd is een andere vorm van een BitTorrent-client, maar is in plaats daarvan gericht op het streamen van inhoud. Het werkt dus zoals elke andere torrent-client en is bruikbaar zonder een VPN. Als u een risiconemer bent en kunt leven met het feit dat u, als u betrapt wordt, waarschijnlijk elke cent verliest.

U kunt deze stappen volgen om Popcorn Time zonder VPN te gebruiken.

 • Als u uw apparaat niet heeft bijgewerkt met de nieuwste patches. Dit is het moment om het te doen. Sommige patches zijn gericht op de beveiliging van de apparaten.
 • U moet uiterst voorzichtig zijn met de activiteiten die u online uitvoert.
 • Klik niet op advertenties, hoe goed ze ook worden weergegeven. Tenzij je het slachtoffer wilt worden van een online data-aanval.

Deze tips doen er echt niet toe, omdat uw internetprovider uw activiteiten nog steeds kan volgen. Als het erop aankomt dat de rechtszaak wordt aangespannen, staan ​​de internetproviders u niet in de weg en zullen ze deze activiteiten waarschijnlijk naar u volgen en moet u in sommige gevallen de boete betalen of zelfs de gevangenis in..

Is Popcorn Time VPN veilig?

Het kiezen van een VPN voor Popcorn Time wanneer houders van auteursrechten op het punt staan ​​te proberen te straffen, omdat zoveel mensen die inbreuk maken op het auteursrecht nodig zijn als je niet kapot wilt gaan of zonder huis. Boetes kunnen oplopen van $ 100 tot maar liefst $ 150.000 en al je spaargeld zal als niets in de put lopen.

Als u zich wilt abonneren op een VPN voor streaming op Popcorn Time. Neem eerst al hun beleid door en zorg ervoor dat ze geen informatie registreren om volledige privacy en beveiliging te garanderen. Dat is het belangrijkste als je klaar bent om je te abonneren op een VPN.

Anders dan dat, zijn er functies die een VPN veilig maken voor Popcorn Time. Sommigen van hen worden hier genoemd.

 • Dodemansknop
 • IPv6-lekbescherming
 • DNS-beveiliging

Alle VPN’s die hierboven zijn genoemd, bevatten al deze functies en andere verschillende functies die ook dienen om de privacy te beschermen. Met deze VPN’s hoeft u zich nergens zorgen over te maken terwijl u de inhoud streamt via Popcorn Time.

Hoe een VPN op Popcorn Time in te stellen

Een VPN installeren om te beginnen met streamen op Popcorn Time is redelijk. Onderzoek naar de geloofwaardigheid van de VPN en zet deze taak alleen voort. Het specifieke om op te merken is dat de gebruikersinterface verschilt tussen verschillende VPN’s.

 • Abonneer u op de ‘Popcorn Time VPN’ uit de bovenstaande lijst.
 • Download en installeer de compatibele VPN-client.
 • Voer uw inloggegevens in, bestaande uit ‘E-mail-ID’ en ‘Toegangscode’.
 • Selecteer de voorgestelde ‘VPN-server’ voor een ononderbroken verbinding.
 • Druk op de knop ‘Verbinden’ om het proces te starten.

Bekijk daarna elk tv-programma en elke film in de beste kwaliteit naar keuze. Houd er rekening mee dat de nieuwste versie van Popcorn Time moet worden geïnstalleerd.

Popcorn Time voor Android

Het is niet nodig dat een persoon inhoud alleen op de computer streamt. Een Popcorn Time-gebruiker kan rechtstreeks op zijn Android-apparaat streamen. Omdat telefoons veel persoonlijke details en afbeeldingen bevatten die een persoon vrijwel kunnen identificeren als deze in verkeerde handen komt.

Voor privacy en beveiliging is een VPN voor uw Android-apparaat vereist. Zodra je een Popcorn Time VPN op Android hebt geïnstalleerd, is je aanwezigheid op internet veilig en hoef je je geen zorgen te maken dat je wordt gepakt door houders van auteursrechten.

Popcorn Time voor Mac

De meeste inhoud op Popcorn Time is auteursrechtelijk beschermd, wat betekent dat er boetes in rekening worden gebracht als je betrapt wordt met de service. Hier komt de Popcorn Time VPN voor Mac in het proces, het verandert uw datapakketten in een gecodeerde vorm en beheert uw privacy via internet.

Er zijn veel berichten dat Popcorn Time-gebruikers boetes krijgen voor het streamen van een film. Als je niet als een van hen wilt eindigen, gebruik dan een VPN voor Popcorn Time en het lost alle zorgen op het gebied van internetbeveiliging op met zijn uitgebreide functies.

Popcorn Time voor iPad en iPhone

Veel jongeren brengen hun weekend graag door met het streamen van films / tv-programma’s. Een Popcorn-tijd voorziet in de behoefte door gebruikers toe te staan ​​films of tv-programma’s te bekijken zonder een cent in rekening te brengen. Als je een iPhone of iPad hebt, kun je de service net als elke andere BitTorrent-client gebruiken.

Het zonder toestemming streamen van auteursrechtelijk beschermd materiaal kan tot ernstige problemen leiden. Het gebruik van een Popcorn Time VPN voor iPad of iPhone is de vereiste, omdat het uw privacy beschermt en de bandbreedtelimiet omzeilt om de snelheid te behouden.

Hoe Popcorn Time VPN-waarschuwing te verwijderen?

Wanneer u Popcorn Time zonder VPN gebruikt, wordt u begroet met een waarschuwing dat u Popcorn Time zonder VPN gebruikt. U kunt die waarschuwing op geen enkele manier verwijderen, omdat het voor uw veiligheid is.

Je kunt ervoor kiezen om de waarschuwing te negeren en door te kijken, maar je moet aan de rand van je stoel blijven, omdat je niet echt beschermd bent en je wordt blootgesteld.

Ingebouwde Popcorn Time VPN

Pro-tip: Op zoek naar een ingebouwde Popcorn Time VPN is dat, stop met zoeken! De belangrijkste reden om zoiets te zeggen, is dat ze hun algemene voorwaarden niet serieus nemen.

Bovendien bieden dergelijke ingebouwde VPN’s niet de cruciale diensten die ze beloven. Ze zijn veel duurder in vergelijking met de beste VPN’s op de markt.

 • Prijzen beginnen bij $ 69 per maand gedurende 12 maanden, die niet beschikbaar zijn in het bereik.
 • U bent niet zeker van hun loggingbeleid, noch van de beveiligingsprotocollen, noch van de niveaus van encryptie die ze bieden.
 • Niet-geleverde netwerksnelheid.

Deze onvolledigheid laat de klant verbijsterd achter. Blijf weg van VPN’s die beweren te zijn ingebouwd voor Popcorn Time. Meer, Popcorn Time noemt geen ingebouwde VPN voor motieven.

Gratis VPN voor Popcorn Time

Een beste Popcorn Time VPN geeft zijn consumenten onbeperkte bandbreedte en geoptimaliseerde servers met hoge snelheid. Bovendien houdt het uw informatie veilig op internet en registreert het geen logboeken. Het biedt ook eersteklas klantenondersteuning met configuratie van meerdere apparaten.

Terwijl gratis VPN voor Popcorn Time wordt geleverd met beperkte bandbreedte en onbetrouwbare veiligheidsfuncties, daarom moet het tegen elke prijs worden vermeden. Door een kleine vergoeding te betalen, kunt u zonder zorgen genieten van het streamen van videocontent met behulp van een VPN.

Alternatieven voor Popcorn Time

De oorspronkelijke Popcorn Time werd verlaten door de ontwikkelaars, die Popcorn Time-klonen voortbrachten. Deze klonen zijn ontwikkeld met behulp van de open-sourcecode van de originele Popcorn Time-software en dienen momenteel als alternatief voor Popcorn Time.

Er zijn gratis en betaalde alternatieven voor Popcorn Time. De gratis alternatieven zijn die klonen die de inhoud van videostreaming gratis hielden. Terwijl betaalde alternatieven omvatten, zijn de streamingdiensten die daadwerkelijke rechten hebben om inhoud te streamen, maar ze kosten een paar dollar per maand.

De twee belangrijkste Popcorn Time-klonen zijn getest door ons team en ze werken absoluut prima. Het wordt echter nog steeds aangeraden om een ​​Popcorn Time VPN te gebruiken tijdens het streamen van video’s omdat het je echte identiteit verbergt die naar de toezichthoudende autoriteiten lekt.

 • Popcorn Time.sh
 • Popcorn Time.to

Als geld u niet aangaat, kunt u kiezen voor Premium Popcorn Time-alternatieven. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u virussen op uw apparaat krijgt, aangezien deze alternatieven zeer gerenommeerd zijn en al jaren streamingdiensten leveren.

Enkele van de belangrijkste Premium-alternatieven voor Popcorn Time die bekend staan ​​om streaming.

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • HBO Nu

U kunt de bovenstaande premium streaming-services gebruiken zonder een VPN en er zal niets gebeuren. Sommige inhoud wordt echter door hen geografisch geblokkeerd en in sommige scenario’s geven ze niet de rechten om specifieke titels te streamen, dit betekent dat als ze niet de rechten hebben op uw favoriete film, u deze niet kunt streamen op hun platform.

Conclusie

Ook al is Popcorn Time een beter alternatief voor betaalde streamingdiensten. De inhoud die erop beschikbaar is, kan echter auteursrechtelijk beschermd zijn. We raden af ​​om een ​​VPN te gebruiken om inbreuk te maken op auteursrechtelijk beschermd materiaal.

VPN dient als een medium om uw online beveiliging te verbeteren en u te beveiligen tegen derden die uw activiteiten willen volgen en met derden willen delen.

Voor Popcorn Time loopt u een risico voor uw privacy. Gebruik dus een Popcorn Time VPN. Het is niet alleen voor iemand die films wil streamen zonder in de problemen te komen. Het is voor iedereen die zich veilig wil voelen tijdens het streamen op Popcorn Time met VPN, met onbeperkte toegang tot online inhoud.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me