Beste VPN for Torrenting – P2P fildeling 2020


I nyere tid har alle utviklede land godkjent opphavsrettsloven som gir ISP-er og overvåkningsorganer mulighet til å forsvare den sertifiserte identiteten til et dokument eller fil. Men fortsatt er økningen i internettbrukere til dette formålet ikke kontroll over myndighetene.

Torrenting er stedet der mange kunder deler små biter av et mer betydelig dokument for å gi noen tenkelige raske nedlastningshastigheter. Videre har nedlastingen av torrent i tillegg antydet en økning i prominensen av VPN-nedlastinger.

Det enorme antallet Internett-brukere bruker den beste VPN-en for å torrenting for å forbedre deres online sikkerhet med databeskyttelse. Det finnes mange VPN-er for å ta seg av denne forespørselen, men internettbrukere er i forvirring over å bestemme den pålitelige VPN-en.

En Torrent VPN krypterer nettverket ditt og etterlater inntrengeren et mysterium. Derfor, hvis noen hacker bryter inn i kanalen din, vil han se bare kodede koder som er meningsløse for ham. På denne måten skjuler en VPN din identitet når du bruker BitTorrent for å laste ned ting.

Beste VPN for Torrenting – P2P fildeling – 2020

RangleverandørerPrisRabatt
1NordVPN3,99 dollar – per måned66% avslag
2ExpressVPN$ 8,33 – per måned35% avslag
3PureVPN$ 3,54 – per måned68% avslag
4PIA VPN3,33 dollar – per måned12% avslag

Hvorfor det er behov for å bruke VPN for Torrenting?

Den beste VPN-en for torrenting sikrer ikke bare din online identitet fra Internett-leverandører og overvåking, men det gir deg anonymitet over nedlastingen av mange torrentfiler. Det sparer forbindelsen din fra å lekker informasjon til hackere mens du bruker et P2P-nettverk.

Når du kobler datamaskinen din til P2P-fildeling genererer den tusenvis av noder som gir en tydelig bane for datasnoopere for å få tilgang og kontrollerer sensitiv informasjon. Med den beste VPN-en for torrenten blir data kryptert, og hackere kan ikke finne det nødvendige systemet fra slutten.

Et overraskende faktum relatert til torrenting er antall brukere som unner seg det. Én milliard brukere laster ned torrenter daglig, bestående av 10% av Storbritannias befolkning, Australias 4,6% mens USA har brorparten av 35% regelmessig. I lys av dette er en VPN et must å bruke.

Hvordan velge den beste VPN-en for Torrenting?

En torrent VPN blir bedømt på noen faktorer. Man må huske på dette faktum at alle VPN-er ikke er like. Svært få av dem bryr seg om kundenes personvern når de gjør noe som å tulle. De fleste VPN-er tillater ikke torrenting på grensesnittet, så les leverandørens retningslinjer.

Det er tre krav den beste VPN-en for torrenting skal oppfylle. Disse må sees på av en person som ønsker å renovere sin online opplevelse på internett. De er:-

 • Hvilken hastighet gir VPN-tjenesten?
 • Har den en ikke-loggføringspolicy?
 • Er P2P-fildeling tillatt i nettverket?

Etter at din valgte VPN oppfyller disse kravene, er du klar til å begynne å torrentere. Gå bort fra bekymringene for at copyright-troll vil målrette deg siden IP-en din vil bli kryptert. Når aktivitetene dine er dekket, er det ingen som kan holde et nysgjerrig øye med deg når du deler filer over P2P.

3 Beste VPN for Torrenting & P2P i 2020 (testet)

Vi har samlet utvalgte VPN-er som gir deg en tilfredsstillende følelse av sikkerhet. Denne beste VPN-en for torrent oppfyller alle forutsetninger for å ivareta en persons privatliv mens han / hun er på internett. Følgende vil hjelpe deg når du kommer til ideen om sikker fildeling.

1. NordVPN – Perfekt for anonym Torrenting

NordVPN er en Panama-basert VPN, ble utviklet i 2012 av en gruppe på fire medlemmer. Den er oppført som den beste VPN-en for torrenting, ettersom den gir effektiv beskyttelse mot brudd på opphavsretten og unngår blokkering av torrent-nettsteder. NordVPN sikrer internetttrafikk fra rekkevidden til overvåkning ved å sende den gjennom P2P-servere.

NordVPN

NordVPN skjuler plasseringen til en person som er koblet til internett gjennom VPN-klienten. Den tildeler delte IP-adresser og konverterer dataene til flishakster ved hjelp av AES-algoritme. Det gir anonymitet ved å ta dataene inn i forskjellige stadier av kryptering. Dette gjør informasjonen trygg fra hackere og når den faktiske kilden til logger.

NordVPN forbedrer internett med dobbelthopp-servere. Mekanismen endrer IP-adressen og dirigerer trafikken til et bestemt nettsted. Dette er en ustoppelig handling av torrent VPN for å sikre driften av internett. NordVPN-servere krypterer dataene og sender filtrert trafikk til Tor-serveren som formidles til internett.

2. ExpressVPN – Rask for Torrenting & P2P

ExpressVPN er basert på den britiske Virgins-øya med sine servere spredt over over 90 land. Dette gjør ExpressVPN til en av de viktigste VPN-ene for torrenting fordi det aldri går på akkord med hastigheten. Dette er en bonus for de som ønsker å laste ned filer ved hjelp av P2P-nettverk.

ExpressVPN

ExpressVPN sørger for at det tilbyr en internet kill-bryter. Det sikrer kryptering sammen med de mest pålitelige protokollene som er tilgjengelige for VPN-er. Det er heller ikke lagret aktivitetslogger, heller ikke tilkoblingslogger. Kundestøtte er tilgjengelig for kundene via chat og e-post.

En ekstra tenking som gjør dem til en mulig VPN for torrenting er chatbotene deres 24/7 og den raske hastigheten deres servere har. ExpressVPN kan være litt kostbart, men det opprettholder din online anonymitet med sikkert internett. Det er til og med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke finner ting som favoriserer på din måte.

3. PIA VPN – Valg av BitTorrent-brukere

Privat internettilgang er en VPN som er tilgjengelig i mer enn 30 land. Den hadde mer enn 3500 servere og forpliktet seg til torrenting.

PIA forhandler ikke med personvern og tilbyr 256-biters kryptering med kanaliseringsprotokoller som sikrer dine torrenting-aktiviteter.

PIAVPN

PIAs hovedkontor i USA, og fremdeles, har de uttalt, hvis myndighetspersoner krevde å sende inn kundens logghistorie, ville vi avslutte driften. Det betyr at PIA VPN ikke er interessert i å føre loggene.

PIA VPN er på bare $ 3 per måned, økonomisk enn de fleste VPN-er der ute. I tillegg støtter PIA P2P-nettverk og har ingen grenser for torrenting.

Er Torrenting Safe med VPN?

Du kommer under radaren når DNS- eller IP-adressen din lekker ut internetthandlingene dine til uautoriserte enheter. Det er her bruk av en VPN for torrenting er avgjørende fordi den opererer med en Internet Kill Switch. Det blokkerer Internett-trafikken fra å bli lekket til overvåkningsbyråer, Internett-leverandører og hackere til forbindelsen din blir organisert på nytt.

Betalte VPN-tjenester for torrenting er autentiske sammenlignet med deres gratis kolleger. Når du installerer en VPN for å oppnå drevet av anonymisert tilkobling, vil du komme over mange fordeler som du kanskje ikke finner i mange andre.

Dette er noen av hovedpunktene som sikrer at en VPN vil være bra for å torrentere:

 • Vellykkede nedlasting av peer-to-peer.
 • Få tilgang til geobegrensede torrent-nettsteder.
 • Beskyttelse mot Internett-leverandører og overvåkningsorganer.
 • Et ekstra lag med sikkerhet med kryptering.

Forsikre deg om at når du bruker den beste VPN-enheten for å torrentere dataene dine aldri vil bli kompromittert. Imidlertid, hvis du fremdeles føler deg paranoid, kan du få tilgang til populære nettsteder for å laste ned torrent med en VPN. De fungerer på et juridisk grunnlag, og du kan ha nesten alt fra spill til film.

Opphavsrettsstraff i forskjellige land for torrenting

Tidligere var det tilgjengelig for netizens å søke etter torrenter uten hindring. Nå har regjeringene startet sin overvåkning over det piratkopierte materialet som dekker internett. Kraften til rettighetshavere og deres innflytelse har tatt alle under radaren.

USA – I henhold til DMCA, kan en brudd på opphavsretten pådra seg seg under farlige omstendigheter. Under den første lovovertredelsen kan et offer bli siktet for $ 50000 og 5 års fengsel, mens krenkere som kontinuerlig unner seg, kan siktes for dobbelt straff.

Canada – I henhold til 2014s lov med navnet Copyright Modernization Act, får brudd på opphavsretten varsler fra sine Internett-leverandører. Hvis opphavsrettsmaterialet ikke er kommersialisert, står ikke offeret for noen juridiske problemer, men det er en straff på 5000 dollar.

Storbritannia – Storbritannia vedtok en regning med navnet “Digital Economy Act.” Den opplyste at alle som unner seg brudd på opphavsretten kan bli fengslet i mer enn ti år.

Australia –  Torrentbrukere bør være på vakt mot deres online eksistens. Den minst boten som er pålagt et brudd på copyright kan starte fra 2000 dollar. Dessuten har populære torrentnettsteder blokkert i landet deres. I slike situasjoner bør en VPN for Australia være din eneste verge.

Funksjoner for å se på den beste VPN-en for Torrent?

Følgende er aspektene torrentelskere må vurdere å gjenkjenne en VPN for å torrentere over et nettverk. Disse funksjonene sikrer bekvemmeligheten av P2P-servere sammen med kryptert trafikk. En generell VPN tilbyr mange funksjoner og etterlater en ikke-spesialist forvirret når han velger en.

Rask hastighet

Når du begynner å laste ned en torrent av en film eller et TV-show gjennom P2P-fildeling, sender den en invitasjon til ISP om uventet bruk av båndbredde. Internett-leverandøren begynner plutselig å strupe internettforbindelsen, noe som øker den faktiske perioden for en bestemt fil.

Under slike forhold anbefales det å bruke den beste VPN-en til torrenting, fordi den har dedikerte VPN-servere for torrenting som endrer din opprinnelige IP-adresse og uendelig opprettholder internettbåndbredden og sparer tid fra forbruk.

Innloggingspolicy

Strøm-VPN-en må være logløs, noe som betyr at den ikke registrerer og skaper data om bevegelsen din. Dette kan bety utførelsesdetaljer som brukes til å forbedre varen eller informasjonen. En annen strategi for å velge en VPN for torrenting er å sjekke om den ligger utenfor USA fordi landet har en loggføringspolicy.

De vurderer hva du prøver å laste ned og laste ned, som brukes til å lage bedre høydepunkter. I en perfekt verden samler leverandøren ingen data, og kan derfor ikke bli hacket eller presset til å overgi data om klienter.

Båndbredde Throttling

For torrentoperatører er båndbreddestrikking fryktelig. Du har kanskje sett et øyeblikkelig fall i internetthastigheten etter å ha lastet ned filer opp til bestemte grenser. Vanligvis VPN for torrent gass båndbredde for ikke å oppleve belastning. Dette letter dem ved å redusere kostnadene.

Dermed foregår mindre nedlasting og streaming av lav kvalitet. Det er din eneste rett til å stille spørsmål ved VPN om det stryker internettbåndbredden din eller ikke. Båndbreddestottling vil for det meste oppstå når du driver med en spesifikk aktivitet.

Kill Switch

En internet kill-switch er en sterk karakteristikk levert av et visst antall beste VPN for torrenting på internett. Det holder oversikt at en klients IP-adresse ikke skal eksponeres på nettet hvis VPN-tilkoblingen kobler fra. For å forbedre beskyttelsen, slipper den internettforbindelsen øyeblikkelig når en VPN feilaktig er lukket. Dette resulterer i at ingen data søl.

Hvis kill-bryteren ikke er aktivert, og enheten din kobles til Internett. Dermed overfører du din faktiske IP-adresse og beliggenhet. Så du er på radaren til hackere, Internett-leverandører og overvåkningsbyråer. En VPN-leverandør med funksjon for drepebryter på internett er viktig for å torrentere.

NAT-brannmuren

Det er mange beste torrent VPN med innebygd NAT-brannmur. De blokkerer tilkoblinger fra jevnaldrende over et P2P-nettverk og andre ikke-betrodde grensesnitt. Dette stopper torrenter, som er avhengige av at P2P-tilkoblinger fungerer effektivt.

Du kan ha tilgang til å deaktivere NAT-brannmuren fra innstillingene. Hvis ikke, vil port forwarding være et passende alternativ. Den beste VPN-en for torrenting tildeler en unik port som skal brukes for P2P-trafikk. Torrentbrukere må utforme sin BitTorrent-klient for å ha tilgang til denne porten. Brukeren må kontakte kundesupporten hvis porten ikke er på VPN-leverandørens nettsted.

Port Videresending

Blant torrentbrukere er dette et kontroversielt tema. Noen sier at Port-videresending forbedrer nedlastingshastigheten deres ved å gi tilgang til torrent-klienter og få kontakt med flere jevnaldrende. I argumenter sier andre at dette ikke er nødvendig, og dette undervurderer brukernes personvern.

P2P-aktivitet er mer tilgjengelig for å spore tilbake til den ene brukeren, og den beste VPN-en for torrenting lar ikke det skje. NAT-brannmuren reduserer nedlastingshastigheten. Dette problemet kan løses ved å gjøre det mulig for torrenttrafikk å rute gjennom en unik port i NAT Firewall.

VPN-er som nevner om Torrenting i sin policy

Sikkert, å plukke opp riktig VPN for torrenting som passer dine online preferanser er en anstrengende jobb. En liste som viser retningslinjene for logging og torrenting av VPN-ene som er beskrevet overhead. De kan betraktes som de beste siden alle innfører retningslinjer uten logging og tillater torrenting på serverne deres.

VPN-leverandørerInnloggingspolicyTorrentpolicy
ExpressVPNIngen loggpolitikkTillatt
NordVPNIngen loggpolitikkTillatt
PIA VPNIngen loggpolitikkTillatt

Er det ulovlig å bruke en VPN for Torrenting?

Torrenting kan være en farlig aktivitet i USA. Du er generelt i fare for å komme inn i et problem med copyright-kontroller, også hackere og virus. Det vil si, bortsett fra hvis du bruker en VPN.

Flere torrentsteder har blitt stengt ned over hele kloden for å stoppe tyveri. Denne aktiviteten har kommet langt fra å slutte med ulovlig bruk av torrenting og bruke den beste VPN for torrenting for å sikre brukernes personvern. Dette hjelper med å sette klienter på et mer alvorlig sikkerhetsnivå.

Mindre respektable nettsteder har ofte sin plass. Disse destinasjonene setter klienter i fare for virus og skadelig programvare som mister deres rammer og tilbyr deres informasjon. Uten ekstra sikkerhet og informasjonssikkerhet er torrenting aldri en skjermet bevegelse i verden.

Hvilke Torrent VPN-er som lekket loggene til tredjepart?

Noen VPN-er annonserer at de tilbyr retningslinjer uten logger, men testene har bekreftet at VPN-er lekker data og IP-adresse. I følge en grundig studie av VPN-er mangler 84% prosent av VPN-ene kryptering og lekkasjebeskyttelse på grunn av mangelen på IPv6-støtte.

Oppdraget med kryptering og trafikklekkasjebeskyttelse kan tillate høsting av data fra overvåkningsorganene og ISP. Noen VPN for torrenting som har løyet om retningslinjene deres uten logger og i stedet overlevert loggene til byråer som inkluderer PureVPN og HideMyAss.

PureVPN ble funnet som overleverte stokkene til rettshåndhevelsen over saken om cyber-stalking mens de oppga retningslinjene for ikke-logger. Tilsvarende hjalp HideMyAss de amerikanske byråene med å spore hackeren som var involvert i “LulzSec-fiasko” ved å overlevere loggene til dem, og følgelig få ham arrestert.

Sjekk at VPN Torrent IP lekker eller ikke?

Selv om noen VPN-er hevder å beskytte identiteten din mens de torrent, klarer de i de fleste tilfeller ikke det. Det betyr at du fortsatt er i fare hvis du bruker et P2P-nettverk med en såkalt torrent VPN.

Under slike omstendigheter ffølgende er trinnene du bør gjøre for å sjekke at VPN-enheten din lekker din IP.

 1. Gå til et pålitelig nettsted for IP-sjekking, for eksempel IP Magnet, er kjent for sine presise resultater.
 2. Klikk på test magnet lenke og klikk senere på “nedlasting” -knappen.
 3. Nå, åpne med ønsket torrentklient.
 4. Vent litt, så vises IP-leseren din og torrent-IP.
 5. Noter IP-ene som ble presentert.

Hvis du har gjort med trinnene, vil du få et nøyaktig bilde av torrent-VPN-en. Hvis du ønsker å forbedre onlineopplevelsen din, kan du nå de beste VPN-ene for torrenting på Internett. Med dem vil du være trygg mot truslene som svever på nettet, fra malware til spioneringsboter.

Beste VPN-protokoller som er pålitelige for Torrenting

VPN-protokoller brukes til å gi en sikker atmosfære og gi hans / hennes online opplevelse. De beste VPN-ene bruker protokollene for å torrent for å forbli uberørt av noen på nettet.

OpenVPN – En protokoll som muliggjør tilpasning til et virtuelt nettverk. Derfor er det en åpen kildekode for å opprette sikker forbindelse. Dette er den mest tilpasningsdyktige protokollen når det gjelder torrenting. OpenVPN bruker TLS- og TCP / UDP-protokoller for å sikre anonymitet.

PPTP – Det har blitt en passende protokoll siden det sikrer sikkerheten til det virtuelle nettverket gjennom forskjellige andre protokoller. PPTP er å foretrekke for torrenting. Dessuten påvirker det ikke hastigheten din, så bruk denne protokollen for P2P-fildeling.

L2TP – Det er en tunnelprotokoll som gir anonymitet i aller høyeste grad. Det er praktisk å konfigurere og bruker ikke noen kryptering. På grunn av denne grunnen er det den minst foretrukne VPN-protokollen, og den brukes bare i alvorlig behov.

Hvorfor unngå gratis VPN for Torrenting?

Gratis VPN-er for torrenting er beryktede fordi de lagrer logger over brukerens online aktivitet. Dessuten bruker de begrenset kryptering som blir en port for hackere og digitale snoopere til å lede cyberangrep.

Dessuten forhandler gratis VPN-er for torrent om din anonymitet og samler loggene. Det betyr at hvis du ikke kjøper produktet, er du produktet. Dermed er betalte VPN-er i så henseende best for torrenting.

Beste VPN for Torrenting Ifølge Redditors

De fleste Redditors har en mangfoldig mening om den beste VPN for torrenting tilgjengelig på nettet. Den fineste fordelen med å ha flere meninger fra Reddit-brukere er at de ikke er partiske.

Hver bruker ville hatt et spesifikt problem. Dette ville resultert i å få et komplett svar fra en VPN for torrent, og detaljert alle dens mangler, sårbarheter og styrker.

Av alle mottatte meninger ble indikert den mest favoriserende overfor PIA VPN. Redditors uttalte at det med sikkerhet ga en plattform for forskjellige formål som inkluderer anonym torrenting og privat surfing.

Derfor kan det vitnes om at PIA VPN er den beste VPN-en for torrent per nå. Bortsett fra denne fremtredende VPN-tjenesten, anbefaler Reddit-brukere, de som leter etter en VPN, at de burde søke funksjoner som en VPN kill Switch, DNS-lekkasjebeskyttelse og IPv6 lekkasjebeskyttelse.

Konklusjon

Selv om det finnes en rekke torrent-VPN-leverandører, vil den med rask hastighet og perfekt serverdekning være nyttig. En liste over beste VPN for torrenting er registrert, med kriteriene som er vurdert over. Bare de beste VPN-ene oppfyller kravene.

Bruk hvilken som helst av VPN, og få tilgang med ett klikk til uendelige torrenter. 100% beskyttelse mot hackere og sikker anonymitet mot DMCA, copyright troll og ISP er andre viktige fordeler. I 2019 er bruk av VPN nødvendig, spesielt når du torrenser.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me