Cel mai bun VPN pentru Torrenting – P2P File Sharing 2020


În ultimele timpuri, toate țările dezvoltate au aprobat legile privind dreptul de autor, care împuternicesc ISP-urile și agențiile de supraveghere să apere identitatea certificată a unui document sau a unui fișier. Dar totuși, creșterea utilizatorilor de internet în acest scop nu intră în controlul guvernului.

Torrenting-ul este locul în care numeroși clienți împărtășesc bucăți mici dintr-un document mai semnificativ pentru a da posibilitatea unor viteze de descărcare rapide imaginabile. Mai mult, descărcarea de torrent a implicat în plus o creștere a proeminenței descărcărilor VPN.

Numărul imens de utilizatori de Internet aplică cel mai bun VPN pentru torrenting pentru a-și îmbunătăți securitatea online cu protecția datelor. Există numeroase VPN-uri pentru a avea grijă de această solicitare, dar utilizatorii de internet sunt confuzi pentru a decide VPN de încredere.

O VPN Torrent criptează rețeaua dvs. și lasă intrusul într-un mister. Prin urmare, dacă vreun hacker intră în canalul dvs., el va vedea doar coduri codate fără sens pentru el. În acest fel, un VPN vă ascunde identitatea atunci când utilizați BitTorrent pentru a descărca chestii.

Cel mai bun VPN pentru Torrenting – P2P Sharing File – 2020

RangFurnizoriPrețReducere
1NordVPN3,99 USD – pe lună66% reducere
2ExpressVPN8,33 USD – pe lună35% reducere
3PureVPN3,54 USD – pe lună68% reducere
4VPN PIA3,33 USD – pe lună12% reducere

De ce este nevoie să folosiți VPN pentru Torrenting?

Cel mai bun VPN pentru torrenting nu numai că îți asigură identitatea online de la ISP-uri și supraveghere, ci îți oferă anonimat în ceea ce privește descărcarea multor fișiere torrent. Acest lucru vă salvează conexiunea de la scurgerea de informații la hackeri în timp ce utilizați o rețea P2P.

Când vă conectați computerul cu partajarea de fișiere P2P, acesta generează mii de noduri, ceea ce oferă o cale clară pentru ca spectatorii de date să obțină accesul și să controleze informațiile sensibile. Cu cel mai bun VPN pentru torrent, datele devin criptate, iar hackerii nu pot localiza sistemul necesar de la sfârșitul lor.

Un fapt surprinzător legat de torrenting este numărul de utilizatori care se complac în ea. Un miliard de utilizatori descarcă zilnic torenți cuprinzând 10% din populația Regatului Unit, Australia este de 4,6%, în timp ce SUA dețin ponderea leului de 35% în mod regulat. Având în vedere acest fapt, un VPN este obligatoriu de utilizat.

Cum să alegi cel mai bun VPN pentru torrenting?

Un VPN torrent este judecat după unii factori. Trebuie să ținem cont de faptul că toate VPN-urile nu sunt aceleași. Foarte puțini dintre ei le pasă de confidențialitatea clienților lor atunci când fac ceva precum torrenting. Majoritatea VPN-urilor nu permit torentarea pe interfața lor, așa că citiți politicile unui furnizor.

Există trei cerințe pe care ar trebui să le îndeplinească cel mai bun VPN pentru torrenting. Acestea trebuie privite de o persoană care dorește să-și renoveze experiența online pe internet. Sunt:-

 • Ce viteză oferă serviciul VPN?
 • Are o politică de neînregistrare?
 • Este permisă partajarea de fișiere P2P în rețea?

După ce VPN-ul ales îndeplinește aceste cerințe, sunteți gata să începeți torentul. Nu uitați de grijile dvs. că troll-urile de copyright vă vor viza, deoarece IP-ul dvs. va fi criptat. Cu activitățile desfășurate, nimeni nu vă poate arunca ochii cu privirea atunci când partajați fișiere peste P2P.

3 Cel mai bun VPN pentru Torrenting & P2P în 2020 (testat)

Am compilat VPN-uri selectate care vă oferă un sentiment satisfăcător de securitate. Aceste cele mai bune VPN pentru torrent îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a proteja confidențialitatea unei persoane în timp ce el / ea este pe internet. Următoarele vă vor ajuta ori de câte ori veți găsi ideea de partajare sigură a fișierelor.

1. NordVPN – Perfect pentru turneul anonim

NordVPN este un VPN cu sediul în Panama, a fost dezvoltat în 2012 de un grup de patru membri. Este listat printre cele mai bune VPN pentru torrenting, deoarece oferă o protecție eficientă împotriva încălcărilor drepturilor de autor și se sustrage blocării site-urilor de torrenturi. NordVPN asigură traficul de internet la îndemâna supravegherii prin trecerea acestuia prin serverele P2P.

NordVPN

NordVPN ascunde locația unei persoane conectate la internet prin intermediul clientului său VPN. Alocă adrese IP partajate și transformă datele în text chipper folosind algoritmul AES. Oferă anonimat prin luarea datelor în diferite etape de criptare. Acest lucru face ca informația să fie sigură de hackeri și ajunge la sursa reală a jurnalelor.

NordVPN îmbunătățește internetul prin servere dublu-hop. Mecanismul schimbă adresa IP și direcționează traficul către un anumit site web. Aceasta este o acțiune imparabilă a VPN torrent pentru a asigura operațiunile internetului. Serverele NordVPN criptează datele și trimit traficul filtrat către serverul Tor care s-a transmis la internet.

2. ExpressVPN – Fast for Torrenting & P2P

ExpressVPN are sediul în Insula Virginelor Britanice, cu serverele sale răspândite în 90 de țări. Acest lucru face ca ExpressVPN să fie unul dintre VPN-urile de top pentru torrenting, deoarece nu compromite niciodată viteza. Acesta este un bonus pentru cei care doresc să descarce fișiere folosind rețele P2P.

ExpressVPN

ExpressVPN are grijă să ofere un comutator de ucidere pe internet. Acesta asigură criptarea împreună cu cele mai fiabile protocoale disponibile pentru VPN-uri. Nici jurnalele de activitate nu sunt păstrate și nici jurnalele de conexiune. Asistența clienților este disponibilă pentru clienți prin chat și e-mail.

Un gând suplimentar care le face un VPN posibil pentru torrenting este chatbots-ul lor 24/7 și viteza rapidă pe care o dețin serverele lor. ExpressVPN poate fi puțin costisitor, dar vă menține anonimatul online cu un internet securizat. Există chiar și o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile dacă nu găsești lucruri care îți plac.

3. VPN PIA – Alegerea utilizatorilor BitTorrent

Accesul la internet privat este un VPN care este disponibil în peste 30 de țări. Avea mai mult de 3500 de servere și a fost angajat pentru torrenting.

PIA nu se ocupă de confidențialitate și oferă criptare de 256 biți cu protocoale de canalizare care vă protejează activitățile de torentare.

PIAVPN

Sediul central al PIA în SUA și, totuși, au afirmat, dacă oficialii guvernamentali ar cere să prezinte istoricul de înregistrare a clienților, ne vom închide operațiunile. Înseamnă că VPN PIA nu are niciun interes să păstreze jurnalele.

VPN PIA este de doar 3 dolari pe lună, economic decât majoritatea VPN-urilor de acolo. În plus, PIA acceptă rețeaua P2P și nu are limite în ceea ce privește torentarea.

Torrenting este sigur cu VPN?

Vii sub radar când DNS sau adresa IP îți scurg acțiunile de internet către entități neautorizate. Aici este crucială utilizarea unui VPN pentru torrenting, deoarece funcționează cu un switch Kill Internet. Acesta blochează trecerea traficului de internet la agenții de supraveghere, ISP-uri și hackeri până când reorganizarea conexiunii dvs..

Serviciile VPN plătite de torrenting sunt autentice în comparație cu omologii lor gratuit. Când instalați un VPN pentru a realiza unitatea de conectare anonimizată, veți găsi o mulțime de beneficii pe care nu le puteți găsi în multe altele.

Acestea sunt câteva dintre punctele principale care vă asigură că un VPN va fi bun pentru torrenting:

 • Descărcări reușite peer-to-peer.
 • Accesați site-urile cu torrent restricționate geo.
 • Protecție împotriva ISP-urilor și agențiilor de supraveghere.
 • Un strat suplimentar de securitate cu criptare.

Vă rugăm să vă asigurați că atunci când utilizați cel mai bun VPN pentru torrenting datele dvs. nu vor fi niciodată compromise. Cu toate acestea, dacă vă simțiți încă paranoic, puteți accesa site-uri web populare pentru a descărca torrent cu un VPN. Acestea funcționează în mod legal și puteți avea aproape totul, de la jocuri la filme.

Sancțiuni privind drepturile de autor în diferite țări pentru torentare

Anterior, a fost accesibil pentru internauți să caute torente fără nici o piedică. Acum, guvernele și-au început supravegherea asupra materialului piratat care acoperă internetul. Puterea deținătorilor de drepturi de autor și influența lor i-au luat pe toți sub radar.

STATELE UNITE ALE AMERICII – Conform DMCA, un încălcător de drepturi de autor se poate implica în circumstanțe periculoase. În cadrul primei infracțiuni, o victimă poate fi acuzată de 50000 USD și 5 ani de închisoare, în timp ce violatorii care se dedau continuu, pot fi acuzați de dublarea pedepsei.

Canada – În conformitate cu actul din 2014 sub denumirea de Modernizarea Drepturilor de Autor Actele de încălcare a drepturilor de autor sunt emise notificări de către furnizorii de servicii Internet. Dacă materialul dreptului de autor nu este comercializat, victima nu se confruntă cu probleme legale, dar este taxată cu o penalitate de 5000 $.

REGATUL UNIT – Regatul Unit a aprobat un proiect de lege sub denumirea de „Digital Economy Act”. Aceasta a afirmat că oricine ar fi permis să încalce drepturile de autor ar putea fi închis pentru o perioadă mai mare de 10 ani.

Australia –  Utilizatorii torrentului trebuie să fie atenți la existența lor online. Cea mai mică amendă impusă pentru încălcarea dreptului de autor poate începe de la 2000 USD. Mai mult decât atât, site-urile populare despre torrent s-au blocat în țara lor. În astfel de situații, un VPN pentru Australia ar trebui să fie singurul dvs. tutore.

Funcții pentru a arăta cel mai bun VPN pentru Torrent?

Următoarele sunt aspectele care iubitorii torrentului trebuie să ia în considerare recunoașterea unui VPN pentru torrenting-uri într-o rețea. Aceste caracteristici asigură confortul serverelor P2P împreună cu traficul criptat. Un VPN general oferă numeroase caracteristici și lasă un nespecializat deconectat atunci când optează pentru una.

Viteza rapida

Când începeți să descărcați un torent al unui film sau al unei emisiuni TV prin distribuirea fișierelor P2P, trimite o invitație la ISP pentru utilizarea neașteptată a lățimii de bandă. ISP începe brusc accelerarea conexiunii la internet, ceea ce crește perioada reală a unui fișier specific.

În astfel de condiții, se recomandă utilizarea celui mai bun VPN pentru torrenting, deoarece oferă servere VPN dedicate pentru torrenting, care îți schimbă adresa IP inițială și îți menține la nesfârșit lățimea de bandă a internetului și îți economisește timpul de la consum..

Politica de logare

VPN-ul torrent trebuie să fie lipsit de logare, ceea ce înseamnă că nu înregistrează și nu rezervă date despre mișcarea dvs. Aceasta poate însemna detalii de execuție utilizate pentru a îmbunătăți elementul sau informațiile. O altă strategie pentru a opta pentru un VPN pentru torrenting este verificarea dacă este localizată în afara S.U.A., deoarece țara are o politică de înregistrare.

Aceștia iau în considerare ceea ce luați în calcul și descărcați, care este utilizat pentru a crea rezultate mai bune. Într-o lume perfectă, furnizorul nu adună date și, în consecință, nu poate fi hacked sau presat pentru a preda date despre clienți.

Lățimea de bandă accelerare

Pentru operatorii torrenți, agitația de lățime de bandă este îngrozitoare. S-ar putea să fi văzut o scădere instantanee a vitezei dvs. de internet după ce ați descărcat fișiere până la limite specifice. De obicei, VPN pentru torrent accelerează lățimea de bandă pentru a nu experimenta sarcină. Acest lucru le facilitează prin reducerea costurilor.

Astfel, are loc o descărcare mai mică și o streaming de calitate scăzută. Este singurul tău drept să îți interoghezi VPN-ul dacă îți accelerează lățimea de bandă pe internet sau nu. Acumularea de lățime de bandă va avea loc mai ales atunci când efectuați o activitate specifică.

Kill Switch

Un comutator pentru uciderea internetului este o caracteristică puternică furnizată de un anumit număr de cele mai bune VPN pentru torrenting pe internet. Urmărește că adresa IP a unui client nu ar trebui să fie expusă pe web dacă conexiunea VPN se deconectează. Pentru a îmbunătăți protecția, scade instantaneu conexiunea la internet atunci când un VPN este închis greșit. Acest lucru duce la pierderea datelor.

Dacă comutatorul de ucidere nu este activat și dispozitivul în sine se conectează la internet. Astfel, transferați adresa IP și locația dvs. reală. Deci, sunteți pe radar de hackeri, ISP-uri și agenții de supraveghere. Un furnizor VPN cu funcție de comutator de ucid internet este semnificativ pentru torrenting.

Firewall NAT

Există multe dintre cele mai bune VPN torrent cu firewall NAT încorporat. Blochează conexiunile de la colegi printr-o rețea P2P și alte interfețe neîncredute. Acest lucru oprește torentele, care se bazează pe conexiunile P2P pentru a funcționa eficient.

S-ar putea să aveți acces pentru a dezactiva firewall-ul NAT din setări. Dacă nu, redirecționarea porturilor va fi o opțiune potrivită. Cel mai bun VPN pentru torrenting atribuie un port unic pentru a fi utilizat pentru traficul P2P. Utilizatorii Torrent trebuie să-și proiecteze clientul BitTorrent pentru a avea acces la acest port. Utilizatorul va trebui să contacteze asistența pentru clienți dacă portul nu se află pe site-ul furnizorului VPN.

Port forwarding

Printre utilizatorii torrenților, acesta este un subiect controversat. Unii spun că redirecționarea porturilor își îmbunătățește viteza de descărcare, oferind acces clienților torrenți și conectându-se cu mai mulți colegi. În argument, alții spun că acest lucru nu este necesar, iar acest lucru subestimează confidențialitatea utilizatorilor.

Activitatea P2P este mai accesibilă pentru a urmări singurul utilizator, iar cele mai bune VPN pentru torrenting nu permit acest lucru. Firewall-ul NAT reduce chiar viteza de descărcare. Această problemă poate fi rezolvată permițând traficul torrentului de a traversa un port unic în firewallul NAT.

VPN-uri care menționează despre Torrenting în politica lor

Cu siguranță, să alegeți VPN-ul potrivit pentru torrenting-urile care se potrivesc preferințelor dvs. online este o muncă grea. O listă care arată politicile pentru înregistrarea și torrentarea VPN-urilor descrise deasupra. Acestea pot fi considerate cele mai bune, deoarece toate acestea nu impun nicio politică de logare și permit torentarea pe serverele lor.

Furnizori VPNPolitica de logarePolitica Torrent
ExpressVPNFără politică de jurnalPermis
NordVPNFără politică de jurnalPermis
VPN PIAFără politică de jurnalPermis

Este ilegal să folosești un VPN pentru Torrenting?

Torrenting-ul poate fi o activitate periculoasă în Statele Unite. În general, riscați să vă confruntați cu o problemă cu controale de copyright, de asemenea hackeri și viruși. Adică, cu excepția cazului în care utilizați un VPN.

Numeroase site-uri de torrente au fost închise pe tot globul pentru a opri furtul. Această activitate a depărtat mult de la încetarea utilizării ilicite a torrentingului și de la utilizarea celui mai bun VPN pentru torrenting pentru a asigura confidențialitatea utilizatorului. Acest lucru ajută la punerea clienților la un nivel de securitate mai sever.

Site-urile mai puțin respectabile își au loc în mod regulat. Aceste destinații pun clienții în pericol de viruși și programe malware care își păstrează cadrele și le oferă informațiile. Fără asigurarea suplimentară de securitate și informații, torentarea nu este niciodată o mișcare adăpostită în lume.

Care VPN-uri Torrent au scurs jurnalele lor către terți?

Unele VPN fac reclamă că oferă o politică fără jurnal, dar testele au confirmat că VPN-urile vă scurg datele și adresa IP. Conform unui studiu aprofundat al VPN-urilor, 84% din VPN-uri nu au criptare și protecție împotriva scurgerilor din cauza lipsei de suport IPv6.

Misiunea de criptare și protecția împotriva scurgerilor de trafic poate permite recoltarea datelor de către agențiile de supraveghere și ISP. De asemenea, unele VPN pentru torrenting-uri care au mințit în legătură cu politica lor fără jurnal și au transmis în schimb jurnalele către agenții care includ PureVPN și HideMyAss.

PureVPN a fost găsit înmânând jurnalele către forțele de ordine asupra cazului de informare cibernetică în timp ce declara politica fără jurnal. În mod similar, HideMyAss a ajutat agențiile americane în urmărirea hackerului care a fost implicat în „LulzSec fiasco”, înmânându-le jurnalele sale, ducându-l, prin urmare, la prinderea sa..

Verificați IP-ul dvs. Torrent VPN se scurge sau nu?

Deși unele VPN-uri susțin că vă protejează identitatea în timp ce torentează, în majoritatea cazurilor, acestea nu reușesc. Înseamnă că sunteți în continuare în pericol dacă utilizați o rețea P2P cu așa-numitul VPN torrent.

În asemenea condiții, fUrmărirea sunt pașii pe care trebuie să-i faceți pentru a verifica dacă VPN vă scurge IP-ul Torrent.

 1. Accesați un site web de verificare IP fiabil, de exemplu, Magnet IP, este cunoscut pentru rezultatele sale precise.
 2. Click pe legătura magnetului de test iar mai târziu faceți clic pe butonul „download”.
 3. Acum, deschideți cu clientul dvs. torrent dorit.
 4. Așteptați puțin și veți fi afișate IP-ul browserului și IP-ul torrentului.
 5. Notează IP-urile prezentate.

Dacă ați făcut pasii, veți obține o imagine exactă a VPN-ului torrent. În cazul în care doriți să vă îmbunătățiți experiența online, accesați cele mai bune VPN-uri pentru torrenting care circulă pe internet. Cu aceștia, veți fi ferit de amenințările care decurg online, de la malware până la spionarea robotilor.

Cele mai bune protocoale VPN care sunt fiabile pentru Torrenting

Protocoalele VPN sunt utilizate pentru a oferi o atmosferă sigură și pentru a oferi experiența sa online. Cele mai bune VPN-uri folosesc protocoalele pentru torrenting pentru a rămâne neatinse de nimeni de pe web.

OpenVPN – Un protocol care permite personalizarea la o rețea virtuală. Prin urmare, este un open-source pentru crearea unei conexiuni sigure. Acesta este cel mai adaptabil protocol în ceea ce privește torrentingul. OpenVPN utilizează protocoale TLS și TCP / UDP pentru a asigura anonimatul.

PPTP – A devenit un protocol adecvat, deoarece asigură securitatea rețelei virtuale prin diferite alte protocoale. PPTP este preferat pentru torrenting. În plus, nu vă afectează viteza, așa că utilizați acest protocol pentru partajarea de fișiere P2P.

L2TP – Este un protocol de tunelare care oferă anonimatul în cea mai mare măsură. Este convenabil să configurați și nu utilizează nicio criptare. Din acest motiv, acesta este protocolul VPN cel mai puțin preferat și este utilizat doar în mare nevoie.

De ce să evitați VPN-ul gratuit pentru Torrenting?

VPN-urile gratuite pentru torrenting sunt nefaste, deoarece stochează jurnalele de activitate online ale utilizatorului lor. Mai mult, utilizează criptarea limitată, care devine o poartă pentru hackeri și lunetisti digitali pentru a conduce atacuri cibernetice.

Mai mult, VPN-urile gratuite pentru torrent negociază anonimatul și colectează jurnalele. Înseamnă că, dacă nu cumpărați produsul, atunci sunteți produsul. Astfel, VPN-urile plătite în acest sens sunt cele mai bune pentru torrenting.

Cel mai bun VPN pentru torrenting conform redditorilor

Majoritatea redditorilor au o opinie diversă cu privire la cel mai bun VPN pentru torrenting-uri disponibile pe web. Cel mai bun avantaj de a avea opinii multiple despre utilizatorii Reddit este faptul că aceștia nu sunt părtinitori.

Fiecare utilizator s-ar fi confruntat cu o problemă specifică. Acest lucru ar fi dus la obținerea unui răspuns complet al VPN pentru torrent, în care se detaliază toate defectele, vulnerabilitățile și punctele forte ale acestuia..

Din toate opiniile primite, cele mai favorabile au fost indicate către VPN PIA. Redditorii au declarat că a furnizat în siguranță o platformă pentru diferite scopuri, care include torrentingul anonim și navigarea privată.

Prin urmare, poate fi mărturisit că VPN PIA este cel mai bun VPN pentru torrent de acum. În afară de acest serviciu VPN proeminent, utilizatorii Reddit recomandă celor care caută un VPN, că trebuie să caute funcții precum un comutator de ucidere VPN, protecție împotriva scurgerii DNS și protecție împotriva scurgerilor IPv6..

Concluzie

Deși există o varietate de furnizori VPN torrent, cel cu viteză rapidă și acoperirea perfectă a serverului va fi la îndemână. A fost listată o listă cu cele mai bune VPN pentru torrenting, cu criteriile luate în considerare mai sus. Doar, cele mai bune VPN-uri îndeplinesc cerințele.

Utilizați oricare dintre VPN-uri, obțineți acces cu un singur clic la torrente interminabile. Protecția 100% împotriva hackerilor și securitatea anonimă împotriva DMCA, troll-urile de Copyright și ISP sunt alte avantaje semnificative. În 2019, utilizarea unui VPN este necesară mai ales atunci când ești torrent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me