De beste VPN-tjenestene i 2019 – Testede VPN-leverandører


Fremveksten av de beste VPN-tjenestene er ikke en absurd omstendighet. De uhyrlige trinnene i digitale angrep og stjeling av informasjon har drevet nettbrukere til å vurdere deres beskyttelse. Et sikkerhetsverktøy er en stor bekymring for de digitale snoopere der ute.

Ønsker du å surfe på nettet uten å gi ut informasjonen til Internett-leverandører og hackere? Du trenger en beste VPN-tjeneste som krypterer informasjonen. Mekanismen til VPN opererer gjennom sine egne krypteringsservere som kontrollerer informasjonen din og gjør den ikke sporbar fra observasjon.

Er det behov for den beste VPN-tjenesten på Internett?

Vi lytter ofte til at en nettkriminell handling har funnet sted. Det oppstår fordi en bruker ikke har teknisk kunnskap til å operere på internett. Selv om du ikke gjør en fryktelig oppgave på nettet. Du må bruke de beste VPN-tjenestene, da det etablerer en beskyttelseskanal for aktivitetene for å nå ønsket sted.

Den beste VPN-en produserer en kryptert tunnel for utveksling av data. Det sikrer ditt personvern på nettet og omdefinerer anonymiteten. Med møblert sikkerhet og unndra seg begrenset innhold. Når internett angrep på vei oppover, er bruk av VPN et must.

Funksjoner du kan se etter i den beste VPN-tjenesten

Dette er aspektet du burde se etter når du velger en VPN-leverandør. Se alltid etter de nevnte funksjonene når du abonnerer på en beste VPN-tjeneste i henhold til deg. Les videre og øk kunnskapen din om emnet.

DNS-lekkasje – Enkeltpersoner bruker VPN for å slør IP-adressen sin og gjøre informasjon skjult for omfanget av ISP og rekognosering. En VPN krypterer dataene dine og sørger for at din DNS som bærer informasjonen din ikke må lekke aktivitetene dine for nysgjerrige øyne.

Loggearrangement – Uansett hvilken nettaktivitet en klient utfører, endres den til informasjonspakker og utveksles via VPN på nettet. For tiden er det avhengig av VPN-er enten å registrere disse øvelsene eller ikke. Velg VPN som ikke fører logger.

Kryptometode – I tilfelle du sender betalingen for kjøp av en VPN, gjennom en kanal som holder penger, blir utvekslingen din til en varig post. VPN-tjenester har sluttet seg til digitale valutaer, for å gjøre VPN-sentralene til å slippe unna regjeringsområdet.

Slå av VPN – Klienter møter det plutselige fallet i systemet mens de er tilknyttet VPN. Det skjer når Internett-leverandøren kontrollerer eller begrenser hastigheten. De beste VPN-ene har presentert ‘av’ -knappen som avslutter nettet fra å dele informasjonen. Dette beskytter deg mot å lekker data til personer i et generelt system.

Plassering av overvåkning – I hver enkelt nasjon eksisterer vedlikeholds- og rekognoseringslovene som registrerer direktemeldinger, nettlesing og telefonsamtaler. Se etter en VPN utenfor 5, 9 og 14 øye jurisdiksjon. Ved å bruke en VPN utenfor slike allianser, kan du utføre aktiviteter etter dine ønsker.

5 beste VPN-tjenester i 2019

Her har vi spilt inn de beste VPN-tjenestene som vil kontrollere nettaktiviteten din gjennom en sikker kanal. Det gjør dataene dine umulige krypterte slik at hackere og Internett-leverandører ikke kunne se øvelsene dine. Du kan velge en å streame og surfe på internett uten problemer.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er blant mønsterprodusentene av beste VPN-tjenester siden de rett og slett sentrerer utførelsen av VPN og dekker hele beskyttelsesdelen. Det ligger på De britiske jomfruøyene der nettet ikke kontrolleres av lovgiveren.

Den bruker 256-kryptering, som er den mest grunngjorte og uknuselige innovasjonen, og som bare brukes av militærkontorer for å forankre informasjonen. ExpressVPN har et omfattende utvalg av VPN-servere som er utstyrt for å unnvike observasjonen med fullstendig uklarhet.

2. NordVPN

NordVPN har som mål å gjøre nettet til et utbredt sted for klienter ved å sikre sikkerhet og beskyttelse av klienter. Hovedkvarteret deres ligger i Panama hvor VPN-lovene ikke eksisterer. Dette gjør det mulig for NordVPN å støtte Netflix U.S. uten hastighetsavbrudd.

For å oppnå hovedårsaken som er å forsvare klientens informasjon. NordVPN presenterte sikkerhetsenheter som DNS spill assurance og Anti-DDoS som håndterer alle slags hindringer enten støpt av ISPer eller hackere. Nords doble VPN krypterer informasjonen to ganger og endres til den dynamiske formen.

3. PIA VPN

PIA VPN er et annet trinn som regnes som den beste VPN-tjenesten blant alle. Det har eksepsjonelt kontrastert med en annen utøvende, og en av de knappeste ublu, virtuelle private rammeverk (VPN) -organisasjonene vi har forsøkt. Den lar deg være med og betale subtilt og har i overkant av 3000 servere over hele kloden.

PIA VPN tilbyr ingen gratis forhåndsregler. Likevel har en 30-dagers ekte garanti hvis du ikke kunne bry deg mindre om noen del av organisasjonen. Det gjenkjenner Mastercards, PayPal og cryptocurrency. Organisasjonen lar deg betale med en rekke velsignelsesbilag, for å se at hvert kort uansett har $ 10 dollar for å motivere det..

4. CyberGhost VPN

CyberGhost er en tysk-basert VPN-tjeneste som gjør seg klar for i overkant av 10 millioner kunder. Det tilbyr en kontrastende grad av funksjonsklemte klienter, inkludert programmering i nærheten for Windows, Mac, Android og iOS.

Det gunstige er at det ikke er noen begrensning i databruk. På samme måte, i tilfelle du sentrerer om en full deltakelse. Det er en 30-dagers ubetinget garanti for sjansen for at du ikke er fornøyd.

5. Ivacy VPN

Ivacy VPN er en utrolig beste VPN-tjeneste, en redusert hingst muligens. Denne Hong Kong-foreningen ble opprettet i 2007, og gir bare fra tid til annen sett på svar for å jobbe opp en VPN-mastermind, om ikke helt eksepsjonell.

I tillegg gir Ivacy utstrakt tilgang til planeten og er en dynamisk tilhenger av P2P, torrenting og platedeling. Ivacy reagerer også raskt på de spesielle endringene på nettet og synergiserer seg med IPv6. Åpenheten for ettertraktede funksjoner som en fangst fullføres dessuten med blødende kantfunksjoner som delt tunneling.

Som er den beste VPN-tjenesten for anonymitet på nettet?

PIA VPN vises øverst når vi snakker om VPN-tjenestene for anonymitet. Den oppfyller alle kriteriene som gjør at den er fakkeltårer blant de andre VPN-leverandørene. PIA VPN fører ingen logger og lover at den vil avslutte driften i stedet for å bryte brukerens logger.

Videre er det den mest foretrukne VPN-en for torrentformål. De fleste torrentbrukere anbefaler PIA VPN da det skjuler identiteten deres og skjuler deg for copyright-troll. Når torrentbrukere går på nettet, foretrekker de anonymitet fremfor alt. Så PIA VPN kommer til unnsetning.

Beste VPN – sikkerhetsprotokoller

En protokoll er et sett med regler som brukes av en VPN for det sikre datanettverket. De beste VPN-tjenestene bruker de beste protokollene som gir din online tilstedeværelse. Jo sterkere VPN-protokollen er, jo mer er anonymiteten sikret. Du trenger ikke å vite alle detaljer om dem, bortsett fra krypteringen de bruker.

OpenVPN – Det er et åpen kildekode-prosjekt og regnes som den beste VPN-protokollen. OpenVPN brukes av nesten alle VPN-tjenester siden de må koble brukerne sine med en sikker gateway. Dette er mer sentrert over personlige datamaskiner og bærbare datamaskiner.

IPSec – IPSec er et forkortelse for Internet Protocol Security. Kanalene den bruker er L2TP og IKEv2. Disse krypteringsmetodene sikrer dataene dine i en lukket tunnel som ikke kan dekuleres av en snooper. Denne protokollen er den mest brukte på mobile enheter.

PPTP – Punkt-til-punkt-tunnelprotokoll er en grunnleggende og de eldste protokollen blant alle de andre. Dette er vanligvis ikke brukt av de populære VPN-tjenestene siden det er utsatt for sårbarheter. PPTP brukes bare i små situasjoner og unngås stort sett.

Hvilket er den beste VPN-en til å strømme begrenset innhold?

VPN-er brukes til å omgå innhold som er under grensen for geobegrensninger. Det meste av dette innholdet består av nye filmer og TV-serier. For å unngå slike begrensninger er en beste VPN-tjeneste et verktøy som må medbringes, hvis du reiser til utlandet.

Din første prioritering under en slik situasjon å være klar over digitale snoopere. Bruk en VPN som prioriterer din anonymitet fremfor noe annet. Dessuten skal den beskytte Internett-leverandøren din og beskytte deg mot copyright-troll.

ExpressVPN anses å være ideell for å bekjempe slike problemer. Den har et utmerket utvalg av servere med topp protokoller for å imøtekomme din anonymitet. ExpressVPN er kjent for streaming, ettersom den har dedikerte servere for Netflix og Hulu med 24-timers kundesupport.

De fleste som ønsker å se Netflix-originaler under et annet land, der det ikke er tilgjengelig, går til ExpressVPN og konfigurerer det på enheten din. Det slør til og med identiteten din fra copyright-troll. Så hold deg i en sikker sinnstilstand og Netflix og Chill!

Beste VPN – rask hastighet og ytelse

De fleste ser etter en VPN som tilbyr lynrask hastighet og bemerkelsesverdig ytelse. Husk at de beste VPN-tjenestene som koder for tilkoblingen din betyr en hastighetsforsinkelse der, men minimal. Hvis du velger en “VPN-server” i nærheten av stedet ditt, vil du ikke møte hastighetsproblemet.

Serverbåndbredde – Når flere kobler seg til en bestemt server, resulterer det i minimale hastigheter og lav båndbredde. Velg alltid et VPN med større serverbåndbredde. Velg dessuten serveren nærmest ditt sted.

Høy hastighet – Optimaliserte servere gir ekstra fart mens du behandler et program. Dette er mulig hvis VPN-leverandøren din bruker sofistikerte systemer. Du kan spørre den beste VPN-tjenesten din om hvilken type mekanisme de bruker på serverfarmen sin.

Server svar – Bruk en VPN med umiddelbare svar fra en server. Raskere svar fra servere vil forbedre spillhastigheten og renovere spillopplevelsen. Få tilgang til en multi-hop-kjede hvis det er behov for minst mulig forsinkelse.

Antivirus – Et antivirusprogram kan forstyrre den elektroniske forbindelsen din. Det kan hindre VPNs ytelse. Det du trenger å gjøre er at du kan deaktivere eventuell tredjepartsutvidelse før du strengt tatt trenger en VPN.

Nettverkssystem – Velg en VPN som gir deg autoritet til å bytte nettverksprotokoller. Jo mer VPN-protokollene er, jo bedre er nettverkssystemet. Hver protokoll vil gi en ny hastighetsopplevelse som vil hjelpe deg på nettet.

Hvilke enheter støtter en Best VPN?

Bortsett fra PC-er, bærbare datamaskiner, smarttelefoner og bærbare enheter, kan du få tilgang til den beste VPN-en fra en rekke plattformer. De inkluderer:

Smarte TV-er – Her vil en VPN la deg se på kanaler som ikke er tilgjengelige i ditt område. Denne funksjonen lar deg streame alle filmer som ikke er tilgjengelige på grunn av geobegrensninger.

Rutere – En VPN-tjeneste kan også installeres i en ruter, og herved lage en fullstendig kryptert datakanal for å unngå at hackere samler informasjonen..

TV-bokser – Du kan installere VPN-er på TV-boksene når de er utviklet på Android. I tillegg vil en VPN også grensesnitt enheten din med en sekundær applikasjon.

Spillkonsoller – Når du installerer på en, vil du ikke møte noen etterslep mens du spiller online. Du kan glede deg over spilling til et helt nytt nivå uten forsinkelser i tjenesten.

Gratis eller betalt: Hvilken er den bedre VPN-tjenesten?

Du kan bruke en gratis VPN for å spare deg for noen dollar, men Internett-personvernet ditt er kompromittert. Disse VPN-leverandørene etterlater alltid noen bakdører for å målrette din anonymitet. Du kan bruke dem for enkel surfing og enkle ting, men ikke av online betalinger eller forstyrrende årsaker.

Svak kryptering – Ingen populære gratis VPN-leverandører benytter seg av en sterk 256-bits kryptering. Du bør ikke bruke en mens du gjør en online transaksjon, da det kan lekke kredittinformasjonen.

Data brudd – Dataene dine kan brytes til en tredjepart-organisasjon, da det ikke er angitt noen retningslinjer gitt av gratis VPN-er. De sikrer ikke din datasikkerhet. Så det er et stort nei!

Cyber-angrep – Hackere vet at de fleste internettbrukere installerer gratis VPN-er som gjør dem til en port for online angrep. Dermed har de et dårlig rykte relatert til personvern.

Datalogging – Dette er den ytterste grunnen til at du ikke må bruke et gratis VPN. Hvorfor vil du at et system skal føre dataloggene? Det er ikke det VPN-er er til.

Velg derfor alltid en betalt VPN. Det gir deg den største databeskyttelsen med kryptering av militær karakter. De beste VPN-tjenestene har et rykte for å holde null logger og raske hastigheter. Dessuten er det betalt så tydelig at det er stemplet som den fineste VPN-en blant alle de andre.

Beste VPN-tenkte prosess

Gi en VPN-tjeneste en test, se opp for følgende. De må være optimale for dine behov på nettet. En VPN bør oppfylle valgbarhetskriteriene som er definert nedenfor. Se opp for dem:

Pålitelighet – Du må velge en VPN som har et rykte for å tilby førsteklasses fasiliteter. Velg den fra ovenstående oppført og begynn å surfe. VPN-ene som er oppført har et rykte på seg å være pålitelige.

Bruksgrenser – Velg den beste VPN-tjenesten, noe som gir deg ekstra brukskapasitet. Dette kan koste deg noen dollar, men vil omdefinere nettleseropplevelsen din. Jo mer bruksgrense, desto mer kan du streame og spille online.

Ulike servere – Velg en VPN-tjeneste som gir deg flere titalls servere over hele verden. Den nærmeste serveren vil gi deg den raskeste hastigheten, mens den andre kan velge når den forrige ikke fungerer. Et bredt utvalg av servere gir brukeren flere valg.

Høy sikkerhet – En høy sikker VPN vil ha 128/256 bit kryptering, og det er en nødvendighet. Videre sikrer en null-logg-policy ditt personvern. Se opp for protokollene de bruker, og surf derfor på internett trygt.

Cost – Ikke last lommen med for mye penger. Velg den beste VPN-tjenesten som oppfyller dine behov uten å være et press på lommeboken. Noen ekstra kroner vil være verdt det å gi deg anonymitet på nettet.

Operativsystemer – Les en VPNs kunnskapsbase da den vil gi deg en oversikt over operativsystemene den kan støtte. Android, Windows og iOS vil alltid være der, men sjekk ut for Linux.

Avsluttende ord

Med alle de undersøkte subtile elementene og viktige for VPN-leverandøren, bør du nå ha en ide. I tillegg vil noen få realiteter hjelpe deg med å velge et VPN selv som inneholder funksjoner med høy sikkerhet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me