Koha më e mirë e kokoshkave VPN 2019 – A është e Sigurt?

Popcorn Time është një program i dedikuar për transmetimin e përmbajtjes video në internet falas. Ka një mbështetje multi-platforme e cila përfshin Mac, Android, iOS dhe Windows. Jo vetëm që është konsideruar si një alternative për shërbimet e paguara të transmetimit si Amazon Prime, HBO Now dhe Netflix.


Popcorn Time shfrytëzon një mekanizëm të njohur si (Peer-to-Peer) P2P. Me fjalë të thjeshta, shumica e përmbajtjeve të disponueshme në kohën e kokoshka janë nën materialin e të drejtave të autorit. Pra, nëse e transmetoni atë përmbajtje pa lejen e pronarëve të të drejtave të autorit, ju po shkelni ligjin.

Sidoqoftë, nëse nuk doni të merrni probleme, do të duhet të bëni përdorni një VPN Time Popcorn pasi fsheh rrjetin ekzistues. Gjithashtu, VPN transmeton të dhënat tuaja përmes serverave të caktuar pa u zbuluar në ISP ose hakerat. VPN nuk mban regjistrat e aktiviteteve të përdoruesve.

Pse të përdorni një VPN Time Popcorn?

Popcorn Time ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesin, për ta përdorur atë, duke e përdorur atë pa një VPN thjesht do të thotë që po e vendosni veten në mënyrë të dëmshme. Edhe nëse jeni duke përdorur shërbimin në një vend që nuk ka ligje të rrepta në lidhje me të drejtat e autorit ose përrua, ju prapë mund të shqetësoheni për shikimin e përmbajtjes së paautorizuar.

Në vitin 2015, prodhuesit ngritën një padi kundër 11 përdoruesve të Popcorn Time që banojnë në Oregon. Adresat IP, data dhe koha kur përdoruesit kanë hyrë në film u prezantuan gjithashtu në padi kundër tyre. Këta përdorues u paditën për të shkarkuar skedarin e filmit dhe akuzohen për 150,000 dollarë në dëme dhe tarifa ligjore.

Kjo nuk është hera e vetme, përdoruesit e Popcorn Time janë përballur me ndëshkime të ashpra për shikimin e përmbajtjes së mbrojtur nga të drejtat e autorit. Në të njëjtën mënyrë, përdoruesit e Comcast u paditën nga e njëjta firmë juridike për transmetimin e filmit të vitit 2015 “Survivor”. Ata u akuzuan 750 dollarë për krimin që kryen, edhe pse nuk është aq shumë e mirë.

Ju nuk do të dëshironit të përdorni kursimet e jetës suaj vetëm për të paguar një gjobë për transmetimin e përmbajtjes së mbrojtur nga e drejta e autorit. Kjo është arsyeja pse një VPN Popcorn Time do të vijë në dispozicion.

Si të zgjidhni VPN më të mirë për kohën e kokoshka?

Zgjedhja e VPN më e mirë për Kohën e Popcorn nuk është aq e vështirë sa mendonit se do të ishte. VPN-të kryejnë një sërë detyrash kur bëhet fjalë për trajtimin e dobësive të sigurisë.

Sidoqoftë, për kohën e kokoshkave, këto karakteristika janë të rëndësishme që duhet të keni gjatë zgjedhjes së një VPN:

 • Siguria e lartë dhe kriptimi i trafikut.
 • Shpejtësi të shpejtë për transmetim dhe shkarkim.
 • Një VPN lejon trafikun P2P i cili është i nevojshëm për përrua.

Ka shumë VPN falas për kohën e kokoshkave që pretendojnë të ofrojnë një bandë të pakufizuar me shpejtësi të shpejtë flakëruese. Unë do të sugjeroja që të mbash një distancë prej tyre. Meqenëse ata po sakrifikojnë kriptimin dhe ato kanë disa politika skicuese në lidhje me shkrimet.

VPN-të më të mira të kohës së kokoshkave për të transmetuar një përrua

VPN më e mirë për kohën e Popcorn ndihmon në detyra të shumta kur bëhet fjalë për sigurimin e intimitetit tuaj. Funksioni i një VPN është të fshehë identitetin e vërtetë që me fjalë të tjera është the adresa IP ’e një përdoruesi. Hakerat përdorin adresën IP si burimin kryesor për të hyrë në sistemet e një personi.

1. ExpressVPN

Po kërkoni një VPN për t’ju ndihmuar të siguroni privatësinë tuaj? Ose thjesht për të transmetuar përmbajtje pa u futur në telashe? ExpressVPN është VPN më e mirë e kohës Popcorn që ju lejon të bëni gjithçka me lehtësi. Interfaceshtë e lehtë për t’u përdorur ndërfaqen dhe karakteristikat e gjera e rendisin atë në krye si një ofrues i shërbimit VPN.

Po pyesni se cilat gjëra e bëjnë një VPN për kohën kokoshka popullore në treg? Nuk ka nevojë të shqetësoheni për këtë, disa nga tiparet e rëndësishme të ExpressVPN janë nxjerrë dhe përmendur më poshtë.

 • Ndërprerës vrasës në internet.
 • Shpejtësi të shpejtë.
 • Politikë e rreptë e mos-prerjeve.
 • Kriptimi i shkallës ushtarake.
 • E pajtueshme me Popcorn Time dhe Torrenting.

ExpressVPN konsiderohet si VPN kryesore e Popcorn Time nga shumë platforma, dhe definitivisht është e denjë të kurorëzohet numri një.

2. Qasje në Internet private

Qasja në Internet private është VPN më e njohur për Kohën e Popcorn thjesht sepse është një nga VPN më e lirë aktualisht në treg. Ai ofron të njëjtën shumëllojshmëri karakteristikash për përdoruesit e tij që ofron një VPN të shtrenjtë.

 • Ajo ofron anonimitet pa politikë logging.
 • Asnjë rrjedhje DNS ose Web-RTC nuk u zbulua.
 • Përdoruesit mund të përdorin shpejtësinë e saj të lartë të shkarkimit.
 • Kriptimi i nivelit të lartë me një sasi të gjithanshme të shtesave.

Nëse shqyrtoni serverat e ofruesve të VPN, do të shihni një ndryshim në krahasim me PIA pasi kjo ju lejon të transmetoni përmbajtje video pa asnjë problem. Së dyti, PIA VPN do të kursejë kohën tuaj dhe disa dollarë këtu dhe atje.

3. PureVPN

PureVPN është themeluar në juridiksionin e Hong Kong-ut dhe është funksional si VPN më i mirë i Popcorn Time. Ajo vjen e pajisur me një arsenal të tipareve, të gjitha këto karakteristika plotësojnë njëra-tjetrën dhe kontribuojnë në mbajtjen e privatësisë dhe sigurisë.

 • Kriptim i fortë për ata që shqetësohen.
 • Aplikime të lehta për përdorim desktop dhe celular.
 • Shpejtësi të shpejtë të serverit.
 • Përdoruesit mund të përfitojnë nga shërbimet P2P.

Kjo VPN për kohën e Popcorn nuk hedh një vrimë në portofolin tuaj. Ai u jep përdoruesve plane fleksibël për të shfrytëzuar shërbimin VPN për të mbrojtur privatësinë e tyre në internet.

Si të përdorni kohën e kokoshka pa një VPN?

Koha e kokoshkave është një formë tjetër e një klienti BitTorrent por është e përqendruar në vend që të transmetojë përmbajtje. Kështu që funksionon si çdo klient tjetër torrent dhe është i përdorshëm pa VPN. Nëse jeni marrës rreziku dhe mund të jetoni me faktin se, nëse kapeni, me siguri do të humbni çdo qindarkë.

Ju mund të ndiqni këto hapa për të përdorur Kohën e Popcorn pa një VPN.

 • Nëse nuk e keni përditësuar pajisjen tuaj me arna më të fundit. Tani është koha për ta bërë atë. Disa nga arna janë përqendruar në sigurinë e pajisjeve.
 • Ju duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm ndaj aktiviteteve që kryeni në internet.
 • Mos klikoni në reklama, pa marrë parasysh sa të mira ato shfaqen. Në qoftë se nuk doni të jeni viktimë e një sulmi të të dhënave në internet.

Këto këshilla me të vërtetë nuk kanë rëndësi, pasi ISP-ja juaj mund të ndjekë aktivitetet tuaja. Nëse është në pikën kur padia është ngritur, ISP-të nuk do të qëndrojnë në rrugën e duhur dhe ata me siguri do t’i ndjekin këto aktivitete prapa jush dhe ju duhet të paguani gjobën ose madje të shkoni në burg në disa raste.

A është e sigurt Popcorn Time VPN?

Zgjedhja e një VPN për Kohën e Popcorn kur mbajtësit e të drejtave të autorit janë në prag të përpjekjes për të ndëshkuar sa më shumë njerëz që po kryejnë shkelje të së drejtës së autorit është e nevojshme nëse nuk doni të përfundoni të prishur ose pa shtëpi. Gjobat mund të jenë nga 100 dollarë deri në 150,000 dollarë dhe të gjitha kursimet e jetës tuaj do të shkojnë poshtë ikjes si asgjë.

Nëse jeni duke kërkuar të regjistroheni në një VPN për qëllimin e transmetimit në Popcorn Time. Së pari, kaloni nëpër të gjitha politikat e tyre dhe sigurohuni që ata të mos regjistrojnë asnjë informacion për të siguruar intimitet dhe siguri të plotë. Kjo është pjesa më e rëndësishme kur të jeni gati të regjistroheni në një VPN.

Për më tepër se kaq, ka veçori që e bëjnë një VPN të sigurt për Popcorn Time. Disa prej tyre përmenden këtu.

 • Vrasin kaloni
 • Mbrojtja e rrjedhjes IPv6
 • Mbrojtje DNS

Të gjitha VPN-të që u përmendën më lart përmbajnë të gjitha këto karakteristika dhe veçori të tjera të ndryshme, si dhe që i shërben qëllimit të sigurimit të intimitetit. Me këto VPN, nuk keni nevojë të shqetësoheni për asgjë ndërsa transmetoni përmbajtjen përmes Popcorn Time.

Si të vendosni një VPN në kohën e kokoshkave

Instalimi i një VPN për të filluar transmetimin në Popcorn Time është i drejtë. Hulumtimet në lidhje me besueshmërinë e VPN dhe vetëm atëherë vazhdoni këtë detyrë. Gjë për tu përmendur, konkretisht, është se ndërfaqja e përdoruesit ndryshon midis VPN-ve të ndryshme.

 • Regjistrohu “Koha e Popcorn VPN” nga lista e mësipërme.
 • Shkarkoni ‘dhe’ Instaloni ‘klientin e pajtueshëm VPN.
 • Vendosni detajet tuaja të hyrjes që përbëhen nga “ID e E-mail” dhe “Kodi i kodit”.
 • Zgjidhni “VPN Server” të propozuar për lidhje të pandërprerë.
 • Shtypni butonin ‘Lidhu’ për të filluar procesin.

Më pas, shikoni çdo shfaqje televizive dhe film në cilësinë më të mirë, sipas zgjedhjes suaj. Mbani në mend, versioni i fundit i Popcorn Time është që të instalohet.

Koha e kokoshka për Android

Nuk është e nevojshme që një individ të transmetojë përmbajtje vetëm në kompjuter. Një përdorues i Popcorn Time mund të bëjë transmetim direkt në pajisjen e tyre Android. Meqenëse telefonat përmbajnë shumë detaje personale dhe fotografi që mund ta identifikojnë shumë personin nëse ai merr në duar të gabuara.

Kërkohet një VPN për pajisjen tuaj Android me qëllim të intimitetit dhe sigurisë. Pasi të instaloni një VPN Time Popcorn në Android, prania juaj e internetit është e sigurt dhe nuk do të duhet të shqetësoheni nëse kapeni nga mbajtësit e të drejtave të autorit.

Koha e kokoshka për Mac

Shumica e përmbajtjes në Kohën e Popcorn-it është i mbrojtur nga të drejtat e autorit, që do të thotë se do t’ju ngarkohen gjobitje nëse kapeni duke përdorur shërbimin. Këtu është koha kur Popcorn Time VPN për Mac hyn në proces, ai i ndryshon paketat e të dhënave tuaja në një formë të koduar dhe kontrollon intimitetin tuaj mbi internet.

Ka pasur shumë raporte në lidhje me përdoruesit e Popcorn Time duke u shqiptuar dënime për transmetimin e një filmi. Nëse nuk doni të përfundoni si njëri prej tyre, përdorni një VPN për Popcorn Time dhe kjo do të zgjidhë çdo shqetësim që keni në lidhje me sigurinë e internetit me karakteristikat e tij të gjera.

Koha e kokoshka për iPad dhe iPhone

Shumë të rinj u pëlqen ta kalojnë fundjavën e tyre në filma me transmetim / shfaqje televizive. Një kohë Popcorn i shërben nevojës duke lejuar përdoruesit të shikojnë filma ose shfaqje televizive pa akuzuar asnjë cent. Nëse keni një iPhone ose një iPad, mund ta përdorni shërbimin ashtu si çdo klient tjetër BitTorrent.

Transmetimi i materialit të mbrojtur nga e drejta e autorit pa leje mund t’ju sjellë në telashe serioze. Përdorimi i një VPN Time Popcorn për iPad ose iPhone është kërkesë, pasi siguron privatësinë tuaj dhe shmang kufirin e gjerësisë së bandës për të ruajtur shpejtësinë.

Si të Hiqni Paralajmërimin Koha e Popcorn VPN?

Ndërsa përdorni kohën Popcorn pa një VPN, ju përshëndeteni me një paralajmërim që thotë se po përdorni kohën e kokoshkave pa një VPN. Nuk ka asnjë mënyrë që ta heqni atë paralajmërim pasi që është për sigurinë tuaj.

Ju mund të zgjidhni të injoroni paralajmërimin dhe të vazhdoni të shikoni por duhet të qëndroni në buzë të sediljes tuaj pasi nuk jeni të mbrojtur me të vërtetë dhe jeni të ekspozuar.

VPN Koha e Ndërtuar e Popcornit

Pro-Tip: Duke kërkuar për një VPN të integruar të kohës Popcorn është se, ndaloni së kërkuari! Arsyeja kryesore për të thënë një gjë të tillë është se ata nuk janë seriozë në lidhje me termat dhe kushtet e tyre.

Për më tepër, VPN-të e tilla të integruara nuk ofrojnë shërbime thelbësore për ato që premtojnë. Ato janë shumë më të shtrenjta në krahasim me VPN-të më të mira në treg.

 • Mimi fillon me 69 dollarë në muaj për 12 muaj të cilat nuk janë në dispozicion në rang.
 • Ju nuk jeni të sigurt për politikat e tyre të prerjeve, as protokollet e sigurisë dhe as nivelet e kriptimit që ata ofrojnë.
 • Shpejtësia e pavendosur e rrjetit.

Kjo paplotëshmëri e lë klientin të shqetësohet. Qëndroni larg nga VPN-të të cilat pretendojnë se janë të integruara për kohën Popcorn. Për më tepër, Popcorn Time nuk e emërton një VPN të integruar për ndonjë motiv.

VPN falas për kohën e kokoshkave

Një VPN më e mirë e Popcorn Time jep gjerësi të pakufizuar dhe serverë të optimizuar me shpejtësi të shpejtë për konsumatorët e saj. Për më tepër, ajo i mban të sigurta informacionet tuaja në internet dhe nuk i regjistron regjistrat. Gjithashtu, ajo ofron mbështetje të nivelit të lartë të klientit me konfigurimin e pajisjeve të shumta.

Ndërsa, VPN falas për Kohën e Popcorn vijnë me gjerësi të kufizuar dhe karakteristika të sigurisë jo të besueshme, kjo është arsyeja pse duhet të shmanget me çdo kusht. Duke paguar një tarifë të vogël, ju mund të shijoni përmbajtjen e videos pa asnjë shqetësim duke përdorur një VPN.

Alternativa për kohën e kokoshka

Koha origjinale e Popcorn-it u braktis nga zhvilluesit e saj, të cilët lindi klonet e Popcorn Time. Këto klone u zhvilluan duke përdorur kodin me burim të hapur të softuerit origjinal Popcorn Time dhe aktualisht po shërbejnë si një alternative për Popcorn Time.

Ka alternativa falas dhe të paguara ndaj Popcorn Time. Alternativa falas janë ato klone që e mbajnë përmbajtjen e videove falas. Ndërsa, alternativat e paguara përfshijnë, shërbimet e transmetimit që kanë të drejta aktuale për të transmetuar përmbajtje, por ato kushtojnë disa dollarë në muaj.

Dy klonet kryesore të Popcorn Time testohen nga ekipi ynë dhe ata po punojnë absolutisht mirë. Sidoqoftë, akoma këshillohet të përdorni një VPN Time Popcorn ndërsa transmetojnë video sepse fsheh identitetin tuaj të vërtetë në autoritetet e mbikëqyrjes.

 • Koha e kokoshkave.sh
 • Koha e kokoshka.to

Nëse paratë nuk janë shqetësimi juaj, ju mund të zgjidhni alternativa Koha Premium Popcorn. Ju nuk keni pse të shqetësoheni për marrjen e viruseve në pajisjen tuaj pasi këto alternativa janë shumë me reputacion dhe kanë siguruar shërbime streaming për vite me radhë.

Disa nga alternativat kryesore Premium për kohën Popcorn që janë të njohura për transmetim.

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Kryeministri
 • HBO Tani

Ju mund të përdorni shërbimet e mësipërme të rrjedhës premium pa një VPN dhe asgjë nuk do të ndodhë. Sidoqoftë, disa prej përmbajtjeve janë gjeo-bllokuar prej tyre, dhe në disa skenarë, ata nuk japin të drejta për të transmetuar tituj specifikë, kjo do të thotë nëse ato nuk zotërojnë të drejtat për filmin tuaj të preferuar, nuk mund t’i transmetoni ato në platformë.

përfundim

Edhe pse Koha e Popcorn është një alternativë më e mirë për shërbimet e paguara të transmetimit. Sidoqoftë, përmbajtja e disponueshme në të mund të ketë autoritetet e të drejtave të autorit që e ruajnë atë. Ne nuk ju rekomandojmë të përdorni një VPN për të shkelur materialin e të drejtës së autorit.

VPN shërben si një medium për të përmirësuar sigurinë tuaj në internet dhe për t’ju siguruar kundër palëve të treta që dëshirojnë të monitorojnë aktivitetet tuaja dhe të ndajnë me palët e treta.

Për kohën e kokoshkave, ju jeni në rrezik për privatësinë tuaj. Pra, përdorni një VPN Time Popcorn. Nuk është vetëm për dikë që dëshiron të transmetojë filma pa u futur në telashe. ’Shtë për këdo që dëshiron të ndjehet i sigurt ndërsa transmeton në Popcorn Time me VPN, me qasje të pakufizuar në përmbajtje në internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map