Millor VPN per Torrenting – Compartir fitxers P2P 2020


En els últims temps, tots els països desenvolupats han aprovat les lleis de copyright que permeten als ISP i a les agències de vigilància defensar la identitat certificada d’un document o arxiu. Però tot i així, l’augment d’usuaris d’internet amb aquest propòsit no controla el govern.

Torrenting és el lloc on nombrosos clients comparteixen trossos poc més importants d’un document més important per permetre algunes velocitats de descàrrega ràpides. A més, la descàrrega de torrent també ha implicat un augment de la importància de les descàrregues de VPN.

L’immens nombre d’usuaris d’Internet estan aplicant la millor VPN per torrentar per millorar la seva seguretat en línia amb protecció de dades. Existeixen nombroses VPN per atendre aquesta sol·licitud, però els usuaris d’internet estan confusos per decidir la VPN fiable.

Una VPN Torrent xifra la vostra xarxa i deixa a l’intrús en un misteri. Per tant, si algun pirata informàtic entra en el vostre canal, només veurà codis codificats per a ell sense sentit. D’aquesta manera, una VPN oculta la vostra identitat quan utilitzeu BitTorrent per descarregar coses.

Millor VPN per Torrenting – Compartir fitxers P2P – 2020

RànquingProveïdorsPreuDescompte
1NordVPN3,99 dòlars al mes66% de descompte
2ExpressVPN8,33 dòlars al mes35% de descompte
3PureVPN3,54 dòlars al mes68% de descompte
4VPN PIA3,33 USD – Per mes12% de descompte

Per què és necessari utilitzar la VPN per a Torrenting?

La millor VPN per al torrenting no només protegeix la vostra identitat en línia amb ISP i vigilància, sinó que et proporciona anonimat per la descàrrega de molts fitxers de torrent. D’aquesta manera, s’estalvia la vostra connexió de filtrar informació als pirates informàtics mentre s’utilitza una xarxa P2P.

Quan connecteu l’ordinador amb l’ús compartit d’arxius P2P, genera milers de nodes, la qual cosa proporciona un camí clar per als visitants de dades per obtenir l’accés i controlar la informació sensible. Amb la millor VPN per al torrent, les dades es xifren i els hackers no poden localitzar el sistema requerit des del final.

Un fet sorprenent relacionat amb el torrenting és el nombre d’usuaris que s’hi dediquen. Mil milions d’usuaris descarreguen diàriament torrents que comprenen el 10% de la població del Regne Unit, el 4,6% d’Austràlia mentre que els EUA mantenen la part del lleó del 35% regularment. Davant d’aquest fet, és imprescindible utilitzar una VPN.

Com triar la millor VPN per al torrenting?

Una VPN torrent es jutja per alguns factors. Cal tenir present aquest fet que totes les VPN no són les mateixes. Molt pocs d’ells es preocupen per la privadesa dels seus clients quan estan fent alguna cosa com torrent. La majoria de les VPN no permeten torrentar a la seva interfície, de manera que llegiu les polítiques d’un proveïdor.

Hi ha tres requisits que hauria de complir la millor VPN per al torrenting. Una persona que vol renovar la seva experiència en línia afegeix a la web. Ells són:-

 • Quina velocitat proporciona el servei VPN?
 • Té una política sense registre?
 • És permès l’ús compartit de fitxers P2P a la xarxa?

Un cop el VPN escollit compleixi aquests requisits, ja esteu preparat per començar a torrentar-vos. Alineu-vos de les vostres preocupacions que els trolls de drets d’autor us orientin ja que la vostra IP serà xifrada. Amb les vostres activitats cobertes, ningú no us pot mirar de cara quan compartiu fitxers amb P2P.

3 millor VPN per al torrenting & P2P el 2020 (provat)

Hem compilat VPNs seleccionades que us proporcionen una sensació de seguretat satisfactòria. Aquestes millors VPN per torrent compleixen tots els requisits previs per protegir la privadesa d’una persona mentre es troba a Internet. A continuació, us ajudarà quan tingueu la idea de compartir arxius segurs.

1. NordVPN: perfecte per al torrenting anònim

NordVPN és una VPN basada a Panamà, desenvolupada el 2012 per un grup de quatre membres. Es classifica entre les millors VPN per a torrenting, ja que proporciona una protecció eficient contra les infraccions de drets d’autor i eludeix el bloqueig de llocs de torrent NordVPN assegura el trànsit a Internet des de l’abast de la vigilància passant-lo a través dels servidors P2P.

NordVPN

NordVPN oculta la ubicació d’un individu connectat a Internet a través del seu client VPN. Assigna adreces IP compartides i converteix les dades en text xipador amb AES Algorithm. Aporta anonimat mitjançant la presa de dades en diferents etapes del xifrat. Això fa que la informació sigui segura contra els pirates informàtics i arribi a la font real de registres.

NordVPN millora internet mitjançant servidors de doble salt. El mecanisme canvia l’adreça IP i dirigeix ​​el trànsit a un lloc web determinat. Es tracta d’una acció imparable de VPN torrent per assegurar les operacions d’internet. Els servidors NordVPN xifren les dades i envien trànsit filtrat al servidor Tor que es transmet a internet.

2. ExpressVPN: ràpid per al torrenting & P2P

ExpressVPN té la seva base a l’illa Virgin British amb els seus servidors repartits per 90 països. Això fa que ExpressVPN sigui una de les principals VPN per torrentar, ja que mai no compromet la velocitat. Aquest és un avantatge per a aquells que vulguin descarregar fitxers mitjançant xarxes P2P.

ExpressVPN

ExpressVPN té cura que ofereixi un interruptor de matança a Internet. Assegura el xifrat juntament amb els protocols més fiables disponibles per a VPNs. Tampoc es mantenen els registres d’activitats ni els registres de connexió. L’assistència al client està disponible per als clients mitjançant xat i correu electrònic.

Una reflexió addicional que els converteix en una VPN factible per torrentar són els seus robots de xat les 24 hores i la velocitat que tenen els servidors. ExpressVPN pot ser una mica costós, però manté l’anonimat en línia amb internet segura. Fins i tot hi ha una garantia de devolució de 30 dies si no trobeu coses favorables al vostre camí.

3. VPN PIA: elecció d’usuaris BitTorrent

L’accés a Internet privat és una VPN disponible en més de 30 països. Comptava amb més de 3500 servidors i es comprometien a torrentar.

El PIA no acorda la privadesa i ofereix un xifrat de 256 bits amb protocols de canalització que protegeixen les vostres activitats de torrenting.

PIAVPN

El seu lloc social de PIA als Estats Units i, tot i així, han afirmat, si els funcionaris governamentals demanessin enviar l’historial de registre de clients, tancaríem les operacions. Significa que la VPN PIA no té interès a mantenir els registres.

VPN PIA és de només 3 dòlars al mes, més econòmic que la majoria de VPN que hi ha. Addicionalment, PIA suporta la xarxa P2P i no té límits pel que fa al torrenting.

Torrenting és segur amb VPN?

Voleu sota el radar quan el vostre DNS o adreça IP filtri les vostres accions d’internet a entitats no autoritzades. Aquí és on l’ús d’una VPN per torrenting és crucial ja que funciona amb un interruptor Kill Internet. Evita que es filtri el trànsit a Internet a agències de vigilància, ISP i hackers fins que no es reorganitzi la vostra connexió.

Els serveis VPN pagats de torrenting són autèntics en comparació amb els seus homòlegs gratuïts. Quan instal·leu una VPN per realitzar la unitat de connexió anonimitzada, podreu trobar molts avantatges que en molts altres no podreu trobar..

Aquests són alguns dels punts principals que garanteixen que una VPN serà bona per al torrent:

 • Descàrregues exitoses entre iguals.
 • Accés a llocs de torrent geo-restringits.
 • Protecció contra ISP i agències de vigilància.
 • Una capa addicional de seguretat amb xifrat.

Tingueu la seguretat de si utilitzeu la millor VPN per torrentar les vostres dades mai es comprometran. Tanmateix, si encara us sentiu paranoic, podeu accedir a llocs web populars per descarregar el torrent amb una VPN. Funcionen de forma legal i es pot tenir gairebé tot, des de jocs fins a pel·lícules.

Sancions sobre drets d’autor en diferents països per provocar el torrent

Anteriorment, era accessible per als internautes per buscar torrents sense cap tipus d’impediment. Ara, els governs han iniciat la seva vigilància sobre el material pirata que cobreix Internet. El poder dels titulars dels drets d’autor i la seva influència els ha pres tot el món sota el radar.

Estats Units d’Amèrica – Segons el DMCA, un infractor dels drets d’autor pot incórrer en circumstàncies perilloses. Sota el primer delicte, una víctima pot ser acusada de 50000 dòlars i 5 anys de presó, mentre que els violadors que es dediquen contínuament poden ser acusats del doble de càstig.

Canadà – En virtut de l’acte del 2014 amb el nom de Modernization Copyright Act, els infractors dels drets d’autor emeten avisos pels seus proveïdors d’Internet. Si el material amb drets d’autor no es comercialitza, la víctima no s’enfrontarà a cap problema legal, però té una pena de 5.000 dòlars..

UK – El Regne Unit va aprovar una facturació amb el nom de “Digital Economy Act”. Va declarar que qualsevol persona que inculqués en infracció dels drets d’autor podria ser empresonat per un temps superior a 10 anys.

Austràlia –  Els usuaris de Torrent s’han de preocupar de l’existència en línia. La mínima multa imposada per una violació de copyright pot començar a partir de 2000 $. D’altra banda, els populars llocs web de torrent s’han bloquejat al seu país. En aquestes situacions, una VPN per a Austràlia hauria de ser el vostre tutor únic.

Funcions per buscar a la millor VPN de Torrent?

A continuació, es detallen els aspectes que els amants dels torrents han de considerar el reconeixement d’una VPN per torrent a través d’una xarxa. Aquestes funcions asseguren la comoditat dels servidors P2P juntament amb el trànsit xifrat. Una VPN general ofereix nombroses funcions i deixa desconcertat un especialista quan opta per una.

Velocitat ràpida

Quan comenceu a descarregar un torrent d’una pel·lícula o programa de TV mitjançant la compartició de fitxers P2P, envia una invitació a ISP per l’ús inesperat de l’ample de banda. L’ISP de sobte comença a accelerar la connexió a Internet que augmenta el període real d’un fitxer específic.

En aquestes condicions, es recomana utilitzar la millor VPN per torrenting, ja que ofereix servidors VPN dedicats per al torrenting, que canvia la vostra adreça IP original i manté la seva amplada de banda d’Internet sense estalvi i estalvia temps de consum..

Política de registre

La VPN del torrent no ha de tenir sessió de registre, cosa que significa que no registra ni emmagatzema dades sobre el vostre moviment. Això pot significar detalls d’execució utilitzats per millorar l’element o la informació. Una altra estratègia per optar a una VPN per torrenting és comprovar si es troba fora dels EUA perquè el país té una política de registre.

Consideren què és el que estàs baixant i baixant, que s’utilitza per crear millors ressalts. En un món perfecte, el proveïdor no recopila cap dada i, per tant, no pot ser piratejat ni pressionat perquè doni dades sobre clients.

Amplada de banda ampla

Per als operadors de torrents, l’amplada de banda ampla és terrible. Pot haver vist una caiguda instantània de la velocitat d’internet després de baixar fitxers fins a límits específics. Normalment, la VPN per a l’acceleració de torrent ampla de banda no experimenta càrrega. Això els facilita reduint els costos.

Així, es produeix una descàrrega menor i una transmissió de baixa qualitat. És el vostre únic dret a qüestionar la vostra VPN si agilitza o no l’ample de banda d’Internet. L’acceleració de l’amplada de banda es produeix principalment quan realitzeu una activitat específica.

Switch Switch

Un interruptor de matança per Internet és una característica forta proporcionada per un cert nombre de millors VPN per torrent a Internet. Fa un seguiment que l’adreça IP d’un client no s’ha d’exposar al web si la connexió VPN es desconnecta. Per millorar la protecció, deixa caure immediatament la connexió a Internet quan es tanca erròniament una VPN. D’aquesta manera no es produeixen cap tipus de vessament de dades.

Si el commutador de mort no està activat i el dispositiu es connecta a Internet. Per tant, transferència de la seva adreça IP i ubicació real. Per tant, sou un radar de pirates informàtics, ISP i agències de vigilància. Un proveïdor de VPN amb funció de commutació mortal a Internet és important per al torrenting.

Tallafoc NAT

Hi ha molts millors VPN de torrents amb tallafoc NAT integrat. Bloquegen les connexions entre companys d’una xarxa P2P i d’altres interfícies no fiables. Això atura els torrents, que depenen de les connexions P2P per funcionar eficaçment.

Pot ser que tingueu accés a desactivar el tallafoc NAT des de la configuració. Si no, el reenviament de ports serà una opció adequada. La millor VPN per torrenting assigna un port únic que s’utilitzarà per al trànsit P2P. Els usuaris de Torrent han de dissenyar el seu client BitTorrent per tenir accés a aquest port. L’usuari haurà de contactar amb el servei d’atenció al client si el port no es troba al lloc web del proveïdor VPN.

Reenviament de ports

Entre els usuaris del torrent, es tracta d’un tema controvertit. Hi ha qui diu que el desviament de ports millora la seva velocitat de descàrrega donant accés a clients del torrent i connectant-se amb més companys. D’altra banda, d’altres diuen que això no és necessari i això subvalora la privadesa dels usuaris.

L’activitat P2P és més accessible per fer el seguiment a l’únic usuari i la millor VPN per torrentar no permet que això passi. El tallafoc NAT fins i tot redueix la velocitat de descàrrega. Aquest problema es pot solucionar habilitant el trànsit de torrent per recórrer un port únic al tallafoc NAT.

VPN que esmenten sobre Torrenting a la seva política

Segurament, recollir la VPN adequada per afrontar les vostres preferències en línia és una feina difícil. Llista que mostra les polítiques de registre i de torrenting de les VPN descrites a l’alçada. Es poden considerar els millors, ja que tots ells imposen cap política de registre i permeten el torrent als seus servidors.

Proveïdors de VPNPolítica de registrePolítica de torrents
ExpressVPNSense política de registrePermet
NordVPNSense política de registrePermet
VPN PIASense política de registrePermet

És il·legal utilitzar una VPN per a Torrenting?

El torrenting pot ser una activitat perillosa als Estats Units. Generalment estàs en perill de patir un problema amb controls de copyright, també de pirates informàtics i de virus. És a dir, excepte si utilitzeu una VPN.

Nombrosos llocs de torrent han estat tancats arreu del món per detenir el robatori. Aquesta activitat ha recorregut un llarg camí des de deixar d’utilitzar il·lícitament el torrenting i utilitzar la millor VPN per torrenting per garantir la privadesa de l’usuari. Això ajuda a posar els clients a un nivell de seguretat més sever.

Els llocs web menys respectables tenen regularment el seu lloc. Aquestes destinacions posen els clients en perill de virus i programari maliciós que malmeten els seus marcs i ofereixen informació. Sense la garantia addicional de seguretat i informació, torrenting no serà mai més un moviment protegit al món.

Quines VPN Torrent van filtrar els seus registres a tercers?

Algunes VPN anuncien que ofereixen una política sense registres, però les proves han confirmat que les VPN estan filtrant les vostres dades i la vostra adreça IP. Segons un estudi en profunditat de les VPN, el 84% dels VPN no tenen encriptació i protecció contra les filtracions per falta de suport IPv6..

La missió de la protecció contra xifres i filtracions pot permetre la recollida de dades per part de les agències de vigilància i ISP. També, algunes VPN per al torrenting que han mentit sobre la seva política sense registres i en lloc de lliurar els registres a agències que inclouen PureVPN i HideMyAss.

Es va trobar a PureVPN que lliurava els registres a l’aplicació de la llei sobre el cas d’informació cibernètica mentre indicava la política de no registres. De la mateixa manera, HideMyAss va ajudar a les agències nord-americanes a fer el seguiment del hacker que estava involucrat en el “fiasco de LulzSec” que els va lliurar els registres i, per tant, va ser capturat..

Comproveu que la vostra VPN Torrent IP està filtrant o no?

Tot i que algunes VPN asseguren salvaguardar la vostra identitat mentre es torcen, en la majoria dels casos, ho aconsegueixen. Significa que encara esteu en perill si utilitzeu una xarxa P2P amb una anomenada torrent VPN.

En aquestes circumstàncies, fHi ha els passos que heu de fer per comprovar que la vostra VPN està filtrant la vostra IP de Torrent.

 1. Vés a un lloc web de verificació IP fiable, per exemple, Magnet IP, conegut pels seus resultats precisos.
 2. Fer clic a enllaç magnètic de prova i després feu clic al botó “descarregar”.
 3. Ara, obriu amb el vostre client torrent desitjat.
 4. Espereu una estona i us mostraran la vostra adreça IP del navegador i la seva IP.
 5. Anoteu les IP que es presenten.

Si heu fet els passos, obtindreu una imatge precisa del vostre VPN torrent. En cas que vulgueu millorar la vostra experiència en línia, poseu-vos en contacte amb els millors VPN per torrentar la circulació a Internet. Amb ells, estareu a l’abast de les amenaces que es transmeten en línia, des del malware fins als robots espionatges.

Els millors protocols VPN que són fiables per Torrenting

Els protocols VPN s’utilitzen per proporcionar un ambient segur i proporcionar la seva experiència en línia. Les millors VPN utilitzen els protocols per torrentar-los a les persones que no són aturades.

OpenVPN – Un protocol que permet la personalització a una xarxa virtual. Per tant, és un codi obert per a crear una connexió segura. Aquest és el protocol més adaptable pel que fa a la torrenting. OpenVPN utilitza protocols TLS i TCP / UDP per assegurar l’anonimat.

PPTP – S’ha convertit en un protocol adequat ja que assegura la seguretat de la xarxa virtual mitjançant diversos altres protocols. El PPTP és preferit per al torrenting. A més, no afecta la vostra velocitat, per tant, utilitzeu aquest protocol per compartir fitxers P2P.

L2TP – Es tracta d’un protocol de túnel que proporciona l’anonimat fins a l’extrem important. És convenient configurar i no utilitza cap xifrat. Per aquesta raó, és el protocol VPN menys preferit i s’utilitza només amb extrema necessitat.

Per què evitar una VPN gratuïta per Torrenting?

Les VPN gratuïtes per al torrent són infames perquè emmagatzemen registres de l’activitat en línia dels seus usuaris. A més, utilitzen el xifrat limitat que es converteix en una porta d’entrada per als pirates informàtics i els fotomòbils digitals per dirigir ciberatacs..

A més, les VPN gratuïtes per a torrent negocia el vostre anonimat i recopilen els registres. Vol dir que, si no compreu el producte, sou el producte. Per tant, les VPN pagades en aquest aspecte són les millors per torrent.

Millor VPN per Torrenting Segons Redditors

La majoria dels Redditors tenen una opinió diversa sobre la millor VPN per al torrenting disponible al web. El millor avantatge de tenir diverses opinions dels usuaris de Reddit és que no tenen biaix.

Tots els usuaris haurien d’afrontar un problema específic. Això hauria resultat obtenir una resposta completa d’una VPN per al torrent, detallant tots els seus defectes, vulnerabilitats i fortaleses..

De totes les opinions rebudes, els més favorables es van indicar cap a VPN PIA. Redditors va declarar que proveïa de forma segura una plataforma per a diversos propòsits que inclouen el torrenting anònim i la navegació privada.

Per tant, es pot testificar que ara VPN PIA és la millor VPN per a torrent. A banda d’aquest destacat servei de VPN, els usuaris de Reddit recomanen a aquells que busquen una VPN que hagin de buscar funcions com ara un interruptor per matar VPN, protecció contra filtracions DNS i protecció contra filtracions IPv6..

Conclusió

Tot i que hi ha una gran quantitat de proveïdors de VPN torrents, el que té la velocitat ràpida i la cobertura del servidor perfecta serà útil. S’ha publicat una llista dels millors VPN per al torrenting, amb els criteris considerats anteriorment. Només, les millors VPN compleixen els requisits.

Utilitzeu qualsevol de la VPN, per obtenir accés amb un clic a torrents interminables. La protecció del 100% contra els pirates informàtics i la protecció de l’anonimat contra DMCA, els trolls de copyright i l’ISP són altres avantatges significatius. El 2019, és necessari utilitzar una VPN especialment quan torces.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map