Millor VPN Time Popcorn 2019 – Està segur?

Popcorn Time és un programari dedicat a la transmissió de contingut de vídeo en línia de forma gratuïta. Té suport multi-plataforma que inclou Mac, Android, iOS i Windows. No només és que es consideri una alternativa als serveis de streaming de pagament com Amazon Prime, HBO Now i Netflix.


Popcorn Time utilitza un mecanisme conegut com (Peer-to-Peer) P2P. En paraules senzilles, la major part del contingut disponible en el temps de crispetes es troba en material de copyright. Per tant, si transmeteu aquest contingut sense el permís dels propietaris de copyright, incompliu la llei.

Tanmateix, si no voleu tenir problemes, haureu de fer-ho utilitzeu una VPN Time Popcorn ja que oculta la xarxa existent. A més, VPN transmet les vostres dades a través de servidors assignats sense filtrar-vos a ISPs o pirates informàtics. La VPN no conserva els registres de les activitats dels usuaris.

Per què fer servir una VPN Time Popcorn?

Popcorn Time té una interfície fàcil d’utilitzar per navegar a través d’utilitzar-la sense VPN només significa que s’està posant en mal. Encara que utilitzeu el servei en un país que no té lleis estrictes sobre drets d’autor o torrents, podeu tenir problemes per veure contingut no autoritzat.

El 2015, els productors van presentar una demanda contra 11 usuaris de Popcorn Time residents a Oregon. Les adreces IP, la data i l’hora en què els usuaris van accedir a la pel·lícula també es van presentar a la demanda contra ells. Aquests usuaris van ser demandats per haver descarregat l’arxiu de la pel·lícula i se’ls cobra per 150.000 dòlars en danys i despeses legals.

Aquesta no és l’única vegada, els usuaris del Popcorn Time s’han enfrontat a càstigs greus per veure contingut amb drets d’autor. De la mateixa manera, els usuaris de Comcast van ser demandats pel mateix despatx d’advocats per la transmissió de la pel·lícula del 2015 “Survivor”. Se’ls va carregar 750 dòlars pel crim que van cometre, tot i que no va gaire bé.

No voldríeu utilitzar els vostres estalvis de vida només per pagar una multa per transmetre contingut amb drets d’autor. És per això que una VPN Time Popcorn seria útil.

Com triar la millor VPN per temps de crispetes de blat de moro?

L’elecció de la millor VPN per a Popcorn Time no és tan difícil com creieu que seria. Les VPN realitzen diverses tasques a l’hora de gestionar les vulnerabilitats de seguretat.

No obstant això, per a Popcorn Time, aquestes funcions són importants a l’hora de triar una VPN:

 • Alta seguretat i xifrat del trànsit.
 • Velocitats ràpides per a la transferència i descàrrega.
 • Una VPN permet el trànsit P2P que és necessari per torrent.

Hi ha una gran quantitat de VPNs gratuïtes per a temps de crispetes que asseguren oferir un ample de banda il·limitat amb velocitats ràpides. Li suggereixo que cal mantenir una distància respecte a ells. Ja que estan sacrificant el xifrat i tenen algunes polítiques incompletes sobre els registres.

Millors VPN Time Popcorn per reproduir un torrent

La millor VPN per temps de crispetes ajuda en nombroses tasques a l’hora de protegir la vostra privadesa. La funció d’una VPN és ocultar la identitat real que és a dir, la “adreça IP” d’un usuari. Els pirates informàtics utilitzen l’adreça IP com a font principal per entrar als sistemes d’una persona.

1. ExpressVPN

Esteu buscant una VPN per ajudar-vos a protegir la vostra privadesa? O simplement per reproduir contingut sense problemes? ExpressVPN és la millor VPN Time Popcorn que et permet fer tot això amb facilitat. És fàcil d’utilitzar la interfície i les funcions àmplies que la posicionen com a proveïdor de serveis VPN.

Us pregunteu quines coses fa que una VPN per temps de crispetes sigui popular al mercat? No cal que us preocupeu per això, algunes de les característiques importants de ExpressVPN s’extreuen i esmenten a continuació.

 • Interruptor de matança a Internet.
 • Velocitats ràpides d’incendis.
 • Política estricta de registre sense registre.
 • Xifratge de grau militar.
 • Compatible amb Popcorn Time i Torrenting.

ExpressVPN és considerada com la VPN principal de Popcorn Time per moltes plataformes, i definitivament és digne de ser coronat pel número u.

2. Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat és el VPN més popular per Popcorn Time simplement perquè és una de les VPN més barates actualment del mercat. Ofereix als usuaris la mateixa varietat de funcions que ofereix una cara VPN cara.

 • Ofereix anonimat sense cap política de registre.
 • No es van detectar fuites DNS ni Web-RTC.
 • Els usuaris poden utilitzar les seves altes velocitats de descàrrega.
 • Encriptació de primer nivell amb una quantitat versàtil de complements.

Si examines els servidors de proveïdors de VPN, veuràs una diferència en comparació amb PIA, ja que et permet transmetre contingut de vídeo sense cap problema. En segon lloc, VPN PIA us farà estalviar temps i molts dòlars aquí i allà.

3. PureVPN

PureVPN està establert a la jurisdicció de Hong Kong i funciona com a millor VPN Time Popcorn. Ve equipat amb un arsenal de característiques, totes aquestes funcions es complementen i contribueixen a retenir la privadesa i la seguretat.

 • Fort xifratge per als interessats.
 • Fàcil d’utilitzar aplicacions d’escriptori i mòbils.
 • Velocitats ràpides del servidor.
 • Els usuaris poden disposar dels serveis P2P.

Aquesta VPN per temps de crispetes no fa un forat a la cartera. Ofereix als usuaris plans flexibles per utilitzar el servei VPN per salvaguardar la seva privadesa a Internet.

Com utilitzar Popcorn Time sense VPN?

El temps de crispetes de blat de moro és una altra forma de client BitTorrent, però se centra en la transmissió de contingut al seu lloc. De manera que funciona com qualsevol altre client de torrent i es pot utilitzar sense VPN. Si sou un responsable de risc i podeu viure amb el fet que, si us deixeu enxampar, probablement perdreu cada cèntim.

Podeu seguir aquests passos per utilitzar Popcorn Time sense VPN.

 • Si no heu actualitzat el dispositiu amb els pedaços més recents. Ara és el moment de fer-ho. Alguns dels pegats estan enfocats a la seguretat dels dispositius.
 • Cal tenir molta cura de les activitats que realitzes en línia.
 • No feu clic als anuncis, per molt bons que apareguin. Tret que vulguis ser víctima d’un atac de dades en línia.

Aquests consells realment no importen, ja que el vostre ISP encara pot fer el seguiment de les vostres activitats. Si es tracta del punt en què es presenta la demanda, els proveïdors d’interès no es mantindran i podran fer el seguiment d’aquestes activitats i hauràs de pagar la multa o fins i tot anar a la presó en alguns casos.

Popcorn Time VPN és segur?

L’elecció d’una VPN per a Popcorn Time, quan els titulars dels drets d’autor estan a punt d’intentar castigar a tantes persones que cometen infraccions de drets d’autor és necessari si no voleu acabar trencat o sense casa. Les multes poden anar des de 100 dòlars fins a uns 150.000 dòlars enorme i tots els vostres estalvis de vida aniran a la fossa com res.

Si voleu subscriure-vos a una VPN amb el propòsit de transmetre-les en temps real amb Popcorn Time. Primer de totes, reviseu totes les seves polítiques i assegureu-vos que no registrin cap informació per garantir la privadesa i seguretat completes. Aquesta és la part més important quan esteu preparat per subscriure-us a una VPN.

A més d’això, hi ha funcions que fan que una VPN sigui segura per a Popcorn Time. Alguns d’ells s’esmenten aquí.

 • Switch Switch
 • Protecció contra filtracions IPv6
 • Protecció DNS

Totes les VPN esmentades anteriorment contenen totes aquestes funcions i altres funcions diferents, la qual cosa serveix per garantir la privadesa. Amb aquestes VPNs, no us haureu de preocupar de res mentre transmeteu el contingut a través de Popcorn Time.

Com configurar una VPN en Popcorn Time

Instal·lar una VPN per començar a reproduir el temps de Popcorn és just. Investigueu sobre la credibilitat de la VPN i només continueu aquesta tasca. Cal destacar, concretament, que la interfície d’usuari difereix entre diverses VPN.

 • Subscriviu-vos a la “VPN Time Popcorn” de la llista anterior.
 • Baixeu i instal·leu el client VPN compatible.
 • Introduïu els detalls de registre que consten de “Identificador de correu electrònic” i “Contrasenya”.
 • Seleccioneu el “servidor VPN” proposat per a una connexió ininterrompuda.
 • Premeu el botó “Connecta” per iniciar el procés.

A continuació, mireu tots els programes i pel·lícules de televisió amb la millor qualitat segons la vostra elecció. Tingueu en compte que s’ha d’instal·lar l’última versió de Popcorn Time.

Popcorn Time per a Android

No és necessari que una persona transmeti contingut només a l’ordinador. Un usuari de Popcorn Time pot fer streaming directament des del seu dispositiu Android. Ja que els telèfons contenen moltes dades personals i imatges que poden identificar a una persona pràcticament si arriba a les mans equivocades.

Es necessita una VPN per al vostre dispositiu Android amb finalitats de privadesa i seguretat. Un cop instal·leu una VPN Popcorn Time a Android, la vostra presència a Internet és segura i no us haureu de preocupar de ser atrapats pels titulars dels drets d’autor..

Popcorn Time per a Mac

La major part del contingut de Popcorn Time té drets d’autor, cosa que significa que se us cobraran multes en cas de ser atrapats mitjançant el servei. Aquí és on s’inicia el procés de VPN Time Popcorn per a Mac, canvia els paquets de dades en un formulari xifrat i controla la privadesa a través d’internet.

Hi ha hagut molts informes sobre que els usuaris del Popcorn Time cobren penalitzacions per la transmissió d’una pel·lícula. Si no voleu acabar com un d’ells, utilitzeu una VPN per a Popcorn Time i us resoldrà tots els problemes que tingueu sobre la seguretat a Internet amb les seves extenses funcions..

Popcorn Time per iPad i iPhone

A molts joves els agrada passar el cap de setmana en streaming de pel·lícules o programes de televisió. Un temps de Popcorn serveix la necessitat de permetre als usuaris veure pel·lícules o programes de televisió sense cobrar ni un cèntim. Si teniu un iPhone o un iPad, podeu utilitzar el servei igual que qualsevol altre client BitTorrent.

La reproducció de material amb drets d’autor sense permís us pot suposar un gran problema. L’ús d’una VPN Time Popcorn per a iPad o iPhone és el requisit, ja que assegura la vostra privadesa i eludeix el límit d’ample de banda per mantenir la velocitat.

Com eliminar l’avís de VPN Time Popcorn?

Mentre feu servir Popcorn Time sense VPN, us rebran un avís que indica que utilitzeu Popcorn Time sense VPN. No hi ha cap manera de suprimir aquest avís ja que és per a la vostra seguretat.

Podeu optar per ignorar l’avís i continuar veient, però heu de romandre a la vora del vostre seient ja que no esteu realment protegits i esteu exposats.

VPN integrada de Popcorn Time

Consell recomanat: Si busqueu una VPN Time Popcorn Time integrada, deixeu de mirar! El motiu principal per a afirmar una cosa així és que no són seriosos els seus termes i condicions.

A més, aquestes VPN integrades no proporcionen els serveis crucials que prometen. Molt més cars en comparació amb les millors VPN del mercat.

 • El preu comença a partir de 69 dòlars mensuals durant dotze mesos que no estan disponibles a la franja.
 • No esteu segurs de les seves polítiques de registre, ni dels protocols de seguretat ni dels nivells de xifratge que ofereixen.
 • Velocitat de xarxa no lliurada.

Aquesta incompletitud deixa desconcertada al client. Mantingueu-vos al marge de les VPN que diuen que s’han incorporat durant Popcorn Time. Més, Popcorn Time no nomena una VPN integrada per motius.

VPN gratuïta per a Popcorn Time

Una millor VPN Time Popcorn proporciona amplificadors de banda il·limitats i servidors optimitzats amb rapidesa als seus consumidors. A més, manté la informació segura a Internet i no registra els registres. A més, ofereix assistència al client de primera qualitat amb configuració de diversos dispositius.

Si bé, la VPN gratuïta per a Popcorn Time té una amplada de banda limitada i funcions de seguretat poc fiables, per la qual cosa s’ha d’evitar el que costi. Si pagueu una petita quota, podeu gaudir de la reproducció de contingut de vídeo sense cap tipus de preocupació mitjançant una VPN.

Alternatives al temps dels crispetes

Els seus desenvolupadors van ser abandonats amb l’original Popcorn Time, que va donar a llum clons de Popcorn Time. Aquests clons es van desenvolupar utilitzant el codi de codi obert del programari original de Popcorn Time i actualment serveixen com a alternativa al Popcorn Time.

Hi ha alternatives gratuïtes i de pagament a Popcorn Time. Les alternatives gratuïtes són aquells clons que mantenien la transmissió de contingut de vídeo lliure. Mentre que, entre les alternatives de pagament, s’inclouen els serveis de reproducció que tenen drets reals de transmissió de contingut, però costen uns quants dòlars al mes.

Els nostres dos clons principals Popcorn Time són provats pel nostre equip i estan funcionant absolutament bé. No obstant això, encara se li recomana utilitzar una VPN Time Popcorn mentre transmet vídeos, amaga la vostra identitat real que es filtra a les autoritats de vigilància..

 • Popcorn Time.sh
 • Popcorn Time.to

Si els diners no us interessen, podeu optar per alternatives Premium Popcorn Time. No us heu de preocupar d’entrar virus al vostre dispositiu, ja que aquestes alternatives són de bona reputació i fa anys que ofereixen serveis de streaming..

Algunes de les principals alternatives premium a Popcorn Time que es coneixen per streaming.

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • HBO Ara

Podeu utilitzar els serveis de streaming premium premium sense VPN i no passarà res. Tanmateix, alguns continguts els bloquegen de manera geogràfica i, en alguns escenaris, no ofereixen els drets de reproducció de títols específics, això vol dir que si no posseeixen els drets de la vostra pel·lícula preferida, no la podreu reproduir al contingut plataforma.

Conclusió

Tot i que Popcorn Time és una millor alternativa per als serveis de streaming de pagament. Tanmateix, el contingut que hi ha disponible pot tenir que les autoritats de drets d’autor la vetllen. No recomanem que utilitzeu una VPN per infringir material de copyright.

VPN serveix de mitjà per millorar la vostra seguretat en línia i protegir-vos contra tercers que desitgin supervisar les vostres activitats i compartir-les amb tercers.

Durant Popcorn Time, corre el risc de la seva privadesa. Per tant, utilitzeu una VPN Time Popcorn. No és només per a algú que vulgui reproduir pel·lícules sense tenir problemes. És per a qualsevol persona que vulgui sentir-se segura en streaming a Popcorn Time amb VPN, amb accés il·limitat a contingut en línia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map