Најбоље ВПН услуге у 2019. години – Тестирани ВПН провајдери


Раст најбољих ВПН услуга није апсурдна околност. Монструозни прирасти дигиталних напада и крађа информација навели су кориснике интернета да размотре њихову заштиту. Сигурносно средство главна је брига за дигиталне сноопере вани.

Желите да прегледате интернет без давања информација интернетским провајдерима и хакерима? Потребна вам је најбоља ВПН услуга која шифрира податке. Механизам ВПН делује преко сопствених сервера шифровања који контролише ваше податке и чини их недоследним од посматрања.

Да ли постоји потреба за најбољом ВПН услугом на Интернету?

Често слушамо да се догодила сајбер-криминална акција. До тога долази јер корисник нема техничко знање за рад на Интернету. Иако ако не радите ужасан задатак на мрежи. Морате користити најбоље ВПН услуге јер успоставља заштитни канал за активности до достизања жељене локације.

Најбољи ВПН производи шифровани тунел за размену података. Омогућује вашу приватност на вебу и редефинира анонимност. Са намештеном заштитом и избегавањем ограниченог садржаја. Када напади на Интернету у порасту, употреба ВПН-а је обавезна.

Функције на које треба пазити у најбољој ВПН услузи

Ово су аспекти на које бисте требали пазити при одабиру ВПН провајдера. Увек потражите наведене функције када претплатите најбоље ВПН услуге према себи. Читајте даље и повећајте своје знање о овој теми.

ДНС цурење – Појединци користе ВПН да прикрију своју ИП адресу и учине информације скривеним из обима ИСП-а и извиђања. ВПН шифрира ваше податке и осигурава да ваш ДНС који преноси ваше податке не смије пропустити ваше активности до знатижељних очију.

Распоред седишта – Без обзира на веб активност коју клијент обавља, она се претвара у пакете информација и размењује преко ВПН-а на вебу. Тренутно је зависно од ВПН-а или да снимају те вежбе или не. Изаберите онај ВПН који не води записнике.

Црипто метода – У случају да шаљете уплату за куповину ВПН-а, путем канала за чување новца, ваша размена се претвара у трајан запис. ВПН услуге су се удружиле с дигиталним валутама, како би ВПН размјене избјегле распон власти.

Искључи ВПН – Клијенти наилазе на нагли пад система док су повезани са ВПН-ом. То се догађа када ваш ИСП контролира или ограничава брзину. Најбољи ВПН-ови представили су дугме ‘искључено’ којим се веб завршава од дељења информација. То вас штити од цурења података људима у општем систему.

Локација надзора – У свим земљама постоје закони о одржавању и извиђању који бележе ваше тренутне поруке, прегледавање веба и телефонске позиве. Пазите на ВПН изван надлежности 5, 9 и 14. Коришћењем ВПН-а изван таквих савеза, можете обављати активности према вашим жељама.

5 најбољих ВПН услуга у 2019. години

Овде смо забележили најбоље ВПН услуге које ће преко сигурног канала контролисати вашу веб активност. То чини ваше податке беспрекорним тако да хакери и даваоци интернетских услуга не виде ваше вежбе. Можете га одабрати за стреаминг и сурфање Интернетом без икаквих проблема.

1. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН спада међу произвођаче узорака најбољих ВПН услуга јер они директно центришу извршавање ВПН-а и покривају сав део заштите. Налази се на Британским Девичанским острвима где веб не контролише законодавна власт.

Користи 256-енкрипцију која је најосновнија и нераскидива иновација и управо је употребљавају војне канцеларије за унос података. ЕкпрессВПН поседује широку палету ВПН сервера који су опремљени за додавање посматрања несигурности завршетка.

2. НордВПН

НордВПН има за циљ да интернетом постане преовлађујуће место за клијенте, обезбеђујући сигурност и заштиту клијената. Њихово основно седиште налази се у Панами где ВПН закони не постоје. Ово омогућава НордВПН-у да подржава Нетфлик САД без прекида брзине.

Да би се постигао главни разлог који је одбрана података клијента. НордВПН је представио сигурносне уређаје попут осигурања ДНС-а и Анти-ДДоС који управља свим врстама препрека или од стране ИСП-а или од хакера. Нордов двоструки ВПН криптира информације два пута и мења се у динамички облик.

3. ПИА ВПН

ПИА ВПН је још једна фаза која се сматра најбољом ВПН услугом међу свима. Изузетно је контрастирао с једном другом перформансом и једном од најслабије претјераних, виртуалних приватних оквира (ВПН) организација којима смо се трудили. Омогућава вам да се суптилно придружите и платите и има преко 3.000 сервера широм света.

ПИА ВПН не нуди никакве бесплатне предлиминарне линкове. Ипак, имате 30-дневну гаранцију ако вам није било стало до било којег дела организације. Препознаје Мастерцардс, ПаиПал и цриптоцурренци. Организација вам омогућава да плаћате користећи разне бонове за благослов, јер свака картица има, у сваком случају, 10 долара мотивацијске силе на њој.

4. ЦиберГхост ВПН

ЦиберГхост је немачка ВПН услуга која се припрема за преко 10 милиона клијената. Нуди контрастни опсег клијената стиснутих функција, укључујући програмирање у близини за Виндовс, Мац, Андроид и иОС.

Користна ствар је што нема ограничења у кориштењу података. На сличан начин, у случају да се фокусирате на пуноправно учешће. Постоји 30-дневна неквалификована гаранција уз шансу да нисте задовољни.

5. Иваци ВПН

Иваци ВПН је невероватно најбоља ВПН услуга, вероватно умањени пастух. Основан 2007. године, ово удружење у Хонг Конгу даје само повремене посматрачке одговоре за израду ВПН мастерминд-а, ако не и апсолутно изузетног.

Такође, Иваци пружа широки приступ планети и динамичан је присталица П2П, торрентинга и дељења записа. Иваци такође брзо реагује на одређене промене веба, синергирајући са ИПв6. Отвореност толико тражених функција као што је офф цатцх, додатно је употпуњена значајкама ивица крварења попут подијељеног тунелирања.

Који је најбољи ВПН сервис за анонимност на мрежи?

ПИА ВПН појављује се на врху када говоримо о ВПН услугама због анонимности. Испуњава све критеријуме због којих је међу осталим провајдерима ВПН-а постао фабрички фактор. ПИА ВПН не води евиденције и обећава да ће зауставити своје радије, а не да крши евиденције својих корисника.

Надаље, најпожељнији је ВПН за бујице. Већина торрент корисника препоручује ПИА ВПН јер она прикрива њихов идентитет и скрива вас од тролова са ауторским правима. Кад торрент корисници одлазе на веб, више воле анонимност над свиме. Тако им ПИА ВПН долази у помоћ.

Најбољи ВПН – сигурносни протоколи

Протокол је скуп правила које ВПН користи за сигурну мрежу података. Најбоље ВПН услуге користе врхунске протоколе који омогућавају ваше присуство на мрежи. Што је јачи ВПН протокол, то ће се више осигурати анонимност. Не морате знати сваки детаљ о њима осим енкрипције коју они користе.

ОпенВПН – То је пројекат отвореног кода и сматра се најбољим ВПН протоколом. ОпенВПН користи готово сваки ВПН сервис јер морају да повежу своје кориснике са сигурним пролазом. Ово је више усредсређено на личне рачунаре и лаптопе.

ИПСец – ИПСец је акроним за безбедност Интернет протокола. Канали које користи су Л2ТП и ИКЕв2. Ове методе шифрирања осигуравају ваше податке у затвореном тунелу који сноопер не може дешифрирати. Овај протокол се највише користи у мобилним уређајима.

ППТП – Протокол тунелирања од тачке до тачке је основни и најстарији протокол међу свим осталим. Популарни ВПН сервиси га углавном не користе, пошто су склони рањивима. ППТП се користи само у мало ситуацијама и углавном се избегава.

Који је најбољи ВПН за стриминг садржаја са ограниченим садржајем?

ВПН-ови се користе за заобилажење садржаја који је под границом гео-ограничења. Већина овог садржаја чине нови филмови и ТВ серије. Да бисте избјегли таква ограничења, најбоља ВПН услуга је алат који морате носити ако путујете у иностранство.

Ваш први приоритет у таквој ситуацији јесте да будете свесни дигиталних сноопера. Користите ВПН који приоритет даје вашој анонимности над било чим другим. Штавише, он би требао штитити вашег даватеља интернетских услуга и заштитити вас од лајкова о ауторским правима.

Сматра се да је ЕкпрессВПН идеалан за борбу против таквих питања. Има одличан избор сервера са врхунским протоколима који омогућавају вашу анонимност. ЕкпрессВПН је познат по стреамингу јер има наменске сервере за Нетфлик и Хулу уз корисничку подршку 24/7.

Већина људи који желе да гледају оригинале Нетфлик-а у некој другој земљи у којој није доступан, прелазе на ЕкпрессВПН и конфигуришу је на свом уређају. Чак скрива ваш идентитет од ауторских тролова. Стога, останите у сигурном стању ума и Нетфлика и Цхилл-а!

Најбољи ВПН – брза брзина и перформансе

Већина људи тражи ВПН који нуди велике брзине и изванредне перформансе. Имајте на уму да најбољи ВПН сервиси кодирају вашу везу, то значи да је застој брзине донекле тамо, али минималан. Међутим, ако одаберете „ВПН сервер“ у близини своје локације, неће се суочити са проблемом брзине.

Ширина пропусности сервера – Када се више људи повеже с одређеним сервером, то резултира минималном брзином и малом опсегом. Увек се одлучите за ВПН са већом пропусношћу сервера. Штавише, изаберите сервер који је најближи вашој локацији.

Високе брзине – Оптимизирани сервери дају додатну брзину током обраде програма. Ово је могуће ако ваш ВПН провајдер користи софистициране системе. Можете питати своју најбољу ВПН услугу који механизам они користе на фармама сервера.

Одговор сервера – Користите ВПН са тренутним одговорима са сервера. Бржи одговори са сервера побољшали би вашу брзину играња и обновили ваше играчко искуство. Приступите ланцу са више скокова ако постоји потреба за минималним кашњењем.

Антивирус – Противвирусни програм може ометати вашу интернетску везу. То може ометати перформансе вашег ВПН-а. Оно што требате да урадите је да можете да онемогућите било које проширење треће стране пре него што вам заиста буде потребан ВПН.

Мрежни систем – Изаберите ВПН који вам даје овлашћење за промену мрежних протокола. Што више ВПН протокола, то је бољи мрежни систем. Сваки протокол ће вам пружити ново искуство брзине које ће вам помоћи на мрежи.

Који уређаји подржавају Бест ВПН?

Осим рачунара, преносних рачунара, паметних телефона и преносних уређаја, најбољем ВПН-у може се приступити са бројних платформи. То укључује:

Смарт ТВ – Овде ће вам ВПН омогућити да гледате канале који нису доступни у вашем региону. Ова функција ће вам омогућити да преносите филм који није доступан због гео-ограничења.

Рутери – У рутер се може инсталирати и ВПН услуга, чиме се прави потпуно шифрирани канал података да би се избегли хакери који прикупљају информације.

ТВ кутије – На ТВ кутије можете инсталирати ВПН-ове онако како су развијени на Андроиду. Поред тога, ВПН ће интерфератити ваш уређај и са секундарном апликацијом.

Конзоле за играње – Када инсталирате на један, не бисте се суочили са било каквим заостатцима док се играју на мрежи. Можете уживати у игрању на потпуно нови ниво без икаквих одлагања услуга.

Бесплатно или плаћено: Која је боља ВПН услуга?

Можете да користите бесплатан ВПН да бисте уштедјели неке зараде, али ваша приватност на интернету је угрожена. Ови ВПН провајдери увек остављају неке позадине да би циљали на вашу анонимност. Можете их користити за једноставно прегледавање и једноставне ствари, али не због плаћања на мрежи или разлога мучења.

Слаба енкрипција – Ниједан популарни бесплатни ВПН провајдер не користи снажну 256-битну енкрипцију. Не бисте је требали користити док обављате интернетску трансакцију јер може процурити кредитна информација.

Кршења података – Ваши подаци се могу прекршити код организације трећих страна јер у бесплатним ВПН-овима нема правила. Не осигуравају вашу сигурност података. Дакле, то је велико Не!

Цибер-напади – Хакери знају да већина корисника интернета инсталира бесплатне ВПН-ове који им чине пролаз за интернетске нападе. Стога имају лошу репутацију везану за приватност.

Прикупљање података – Ово је крајњи разлог због којег не смете да користите бесплатан ВПН. Зашто бисте желели да систем води ваше евиденције података? Нису то ВПН-и.

Зато увек бирајте плаћени ВПН. Омогућава вам највећу заштиту података са војним шифрирањем. Најбољи ВПН сервиси имају репутацију за одржавање нулте евиденције и велике брзине. Штавише, плаћено је тако очигледно да је означено као најфинији ВПН међу свим осталим.

Најбољи ВПН мисаони поступак

Испитајте ВПН услугу, пазите на следеће. Морају бити оптимални за ваше потребе на мрежи. ВПН треба да испуњава критеријуме подобности који су дефинисани доле. Пазите на њих:

Поузданост – Морате одабрати ВПН који има репутацију у пружању врхунских садржаја. Изаберите онај из горе наведеног и почните сурфати. Наведени ВПН-ови имају репутацију поузданости.

Ограничења употребе – Одлучите се за најбољу ВПН услугу, што вам даје додатни капацитет за коришћење. Ово би вас могло коштати неколико долара, али редефинираће ваше искуство прегледавања. Што је више ограничење употребе, више можете струјати и играти на мрежи.

Разноликост сервера – Изаберите ВПН услугу која вам пружа више десетина сервера широм света. Најближи сервер ће вам дати највећу брзину док други може да одабере када претходни не ради. Широк спектар сервера даје кориснику више избора.

Висока сигурност – Високо сигуран ВПН имаће 128/256 битну енкрипцију и то је неопходно. Штавише, правила нулте евиденције осигуравају вашу приватност. Пазите на протоколе које користе, па стога сигурно сурфајте интернетом.

Цена – Не оптерећујте џеп превише новца. Изаберите најбољу ВПН услугу која задовољава ваше потребе без притиска на ваш новчаник. Неких додатних долара ће вам се исплатити да вам омогући анонимност на мрежи.

Оперативни системи – Прочитајте базу знања о ВПН-има јер ће вам пружити преглед оперативних система које може подржати. Андроид, Виндовс и иОС ће увек бити ту, али проверите за Линук.

Завршне речи

Са свим испитиваним суптилним елементима и битним о ВПН провајдеру, сада би требало да имате идеју. Поред тога, неколико стварности ће вам помоћи у одабиру ВПН-а за себе који садржи функције високе безбедности.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map