Најбоље време за кокице ВПН 2019 – Да ли је сигурно?

Попцорн Тиме је софтвер посвећен бесплатном преносу видео садржаја на мрежи. Има подршку за више платформи која укључује Мац, Андроид, иОС и Виндовс. Не само да је разматрао алтернативу плаћеним стреаминг сервисима попут Амазон Приме, ХБО Нов и Нетфлик.


Вријеме кокица користи механизам познат као (Пеер-то-Пеер) П2П. Једноставним речима, већина садржаја који су доступни у време кокица налази се под материјалима о ауторским правима. Дакле, ако струјате тај садржај без дозволе власника ауторских права, кршите закон.

Међутим, ако не желите да упаднете у проблеме, мораћете користите Попцорн Тиме ВПН како прикрива постојећу мрежу. Такође, ВПН преноси ваше податке преко додељених сервера без пропуштања у ИСП-ове или хакере. ВПН не води евиденције активности корисника.

Зашто користити ВПЦ-ов временски ВПН?

Попцорн Тиме има корисничко сучеље за кретање кроз њега, коришћењем њега без ВПН-а једноставно значи да сте себи на штету. Чак и ако користите услугу у земљи која нема строге законе у вези са ауторским правима или бујицама, и даље можете да имате проблема са прегледом неовлашћеног садржаја.

У 2015. години, продуценти су поднели тужбу против 11 корисника Попцорн Тиме-а са пребивалиштем у Орегону. ИП адресе, датум и време када су корисници приступили филму такође су представљени у тужби против њих. Ови корисници су тужени због преузимања филмске датотеке и наплаћују им 150.000 долара одштете и правне накнаде.

Ово није једини пут, корисници Попцорн Тиме суочени су са строгим казнама за гледање садржаја заштићеног ауторским правима. На исти начин, кориснике Цомцаст-а тужила је иста адвокатска фирма због емитовања филма „Сурвивор“ из 2015. године. За злочин који су починили оптужени су им 750 долара, иако то није толико новчана казна.

Не бисте желели да искористите своју животну уштеђевину само да платите казну за стриминг заштићеног ауторског права. Због тога би вам користан ВПН време за кокице.

Како изабрати најбољи ВПН за време кокица?

Одабир најбољег ВПН-а за вријеме кокица није толико тежак као што сте мислили да ће бити. ВПН-ови обављају различите задатке када је у питању рјешавање сигурносних рањивости.

Међутим, за време Попцорн Тиме, ове функције су важне приликом избора ВПН-а:

 • Велика сигурност и шифровање саобраћаја.
 • Велике брзине за стриминг и преузимање.
 • ВПН омогућава П2П саобраћај који је неопходан за бујицу.

Постоји пуно бесплатних ВПН-ова за вријеме кокица за које се тврди да нуде неограничену пропусност са великим брзинама. Предложио бих да се морате држати подаље од њих. Будући да жртвују шифровање и имају неке скривене политике у вези са записницима.

Најбољи ВПН-ови са кокицама за стриминг торента

Најбољи ВПН за вријеме кокица помаже у бројним задацима када је у питању заштита ваше приватности. Функција ВПН-а је да сакрије прави идентитет који је другим речима ‘ИП адреса’ корисника. Хакери користе ИП адресу као главни извор да би ушли у системе неке особе.

1. ЕкпрессВПН

Тражите ВПН који ће вам помоћи да осигурате своју приватност? Или само да преносите садржај без проблема? ЕкпрессВПН је најбољи Попцорн Тиме ВПН који вам омогућава да све то радите са лакоћом. Једноставно коришћење интерфејса и широке функције сврставају га у сам врх као провајдера ВПН услуга.

Питате се које ствари чине ВПН за време кокица популарним на тржишту? Не треба се бринути због овога, неке од важних карактеристика ЕкпрессВПН-а су извучене и поменуте у наставку.

 • Интернет килл прекидач.
 • Трепере велике брзине.
 • Строга политика записивања без евидентирања.
 • Шифрирање војног нивоа.
 • Компатибилан је с временом кокица и бујицом.

ЕкпрессВПН се сматра водећим Попцорн Тиме ВПН-ом на многим платформама и дефинитивно је достојан да буде окруњен бројем један.

2. Приватни приступ интернету

Приватни приступ интернету је најпопуларнији ВПН за време кокица једноставно зато што је један од најјефтинијих ВПН-а тренутно на тржишту. Кориснику нуди исту разноликост функција које скупи ВПН нуди.

 • Нуди анонимност без правила евидентирања.
 • Нису откривена цурења ДНС-а или Веб-РТЦ-а.
 • Корисници могу да користе његове велике брзине преузимања.
 • Врхунска енкрипција са свестраном количином додатака.

Ако прегледате сервере ВПН провајдера, видећете разлику у поређењу с ПИА-ом јер вам омогућава стреаминг видео садржаја без икаквог проблема. Друго, ПИА ВПН ће вам поштедјети време и неколико долара.

3. ПуреВПН

ПуреВПН је основан у јурисдикцији Хонг Конга и функционалан је као најбољи ВПН за кокарске време. Опремљен је арсеналом функција, све ове функције се међусобно допуњују и доприносе ускраћивању приватности и сигурности.

 • Јака енкрипција за оне који су забринути.
 • Десктоп и мобилне апликације једноставне за употребу.
 • Велике брзине сервера.
 • Корисници могу користити П2П услуге.

Ово ВПН време за кокице не пуше рупу у вашем новчанику. Корисницима омогућава флексибилне планове за коришћење ВПН услуге ради заштите њихове приватности на интернету.

Како се користи време кокица без ВПН-а?

Време кокица је други облик БитТоррент клијента, али је усмерено на струјање садржаја. Тако функционише као и сваки други торрент клијент и употребљив је без ВПН-а. Ако сте преузимач ризика и можете живети са чињеницом да ћете, ако вас ухвате, вероватно изгубити сваки пени.

Можете да следите ове кораке за коришћење Попцорн Тиме-а без ВПН-а.

 • Ако нисте ажурирали уређај са најновијим закрпама. Сада је време да то урадите. Неки од закрпа фокусирани су на безбедност уређаја.
 • Морате бити изузетно опрезни у активностима које обављате на мрежи.
 • Не кликајте на огласе, без обзира колико добро изгледали. Осим ако желите бити жртва интернетског напада података.

Ови савети заиста нису битни, јер ваш ИСП још увек може пратити ваше активности. Ако дође до тренутка када је тужба поднета, даваоци интернетских услуга неће стајати на путу и ​​вероватно ће вам пратити ове активности, а ви ћете морати платити казну или чак отићи у затвор у неким случајевима.

Да ли је Попцорн Тиме ВПН безбедан?

Одабир ВПН-а за Попцорн Вријеме када су власници ауторских права на ивици покушаја да казне онолико људи који чине кршење ауторских права неопходно је ако не желите завршити сломљен или без куће. Казне могу бити од 100 до 150 000 долара и сва ваша животна уштеђевина ће пасти као губитак.

Ако желите да се претплатите на ВПН у сврху стримовања на Попцорн Тиме. Прво прођите кроз све њихове смернице и водите рачуна да не евидентирају никакве податке како би се осигурала потпуна приватност и сигурност. То је најважнији део када сте спремни да се претплатите на ВПН.

Поред тога, постоје и функције које чине ВПН сигурно за време Попцорн. Неки од њих су овде наведени.

 • Килл Свитцх
 • ИПв6 заштита од цурења
 • ДНС заштита

Сва наведена ВПН-а садрже све ове карактеристике и друге различите карактеристике које служе у сврху заштите приватности. Са овим ВПН-овима не требате се бринути ни за што за време струјања садржаја преко Попцорн Тиме-а.

Како поставити ВПН на Попцорн време

Инсталирање ВПН-а за почетак струјања на Попцорн Тиме је фер. Истражите веродостојност ВПН-а и тек тада наставите овај задатак. Посебно треба напоменути да је корисничко сучеље различито међу различитим ВПН-овима.

 • Претплатите се на „Попцорн Тиме ВПН“ са горње листе.
 • Преузмите “и” Инсталирајте “компатибилни ВПН клијент.
 • Унесите детаље за пријаву који се састоје од „ИД-а е-поште“ и „Лозинке“.
 • Изаберите предложени „ВПН сервер“ за непрекидну везу.
 • Притисните дугме „Повежи“ да бисте започели поступак.

Након тога гледајте сваку ТВ емисију и филм у најбољем квалитету према вашем избору. Имајте на уму да ће бити инсталирана најновија верзија програма Попцорн Тиме.

Вријеме за кокице за Андроид

Није неопходно да појединац струји садржај само на рачунару. Корисник програма Попцорн Тиме може да врши стриминг директно на свом Андроид уређају. Пошто телефони садрже много личних детаља и слика које поприлично могу идентификовати особу ако дође у погрешне руке.

ВПН за ваш Андроид уређај потребан је у сврху приватности и сигурности. Једном када инсталирате Попцорн Тиме ВПН на Андроид, ваша интернет присутност је сигурна и не морате бринути да ли ће вас ухватити власници ауторских права.

Вријеме за кокице за Мац

Већина садржаја на Попцорн Тиме заштићен је ауторским правима, што значи да ће вам се наплатити новчане казне ако вас ухвате користећи услугу. Ево где Попцорн Тиме ВПН за Мац долази у поступак, он мења ваше пакете података у шифровани облик и контролише вашу приватност путем интернета.

Било је много извештаја да се корисницима Попцорн Тиме наплаћују казне за стриминг филма. Ако не желите да завршите као један од њих, користите ВПН за Попцорн Тиме и он ће решити сваку забринутост коју имате у вези са Интернет заштитом због његових опсежних функција.

Вријеме за кокице за иПад и иПхоне

Многи млади воле да проведу свој викенд у стриму филмова / ТВ емисија. Вријеме Попцорн послужује потребе тако што омогућава корисницима да гледају филмове или ТВ емисије без наплате цента. Ако имате иПхоне или иПад, можете да користите услугу као и било који други БитТоррент клијент.

Стимање материјала заштићених ауторским правима без дозволе може вас довести у озбиљне проблеме. Коришћење Попцорн Тиме ВПН-а за иПад или иПхоне је услов, јер обезбеђује вашу приватност и измиче ограничењу пропусности ради одржавања брзине.

Како уклонити Попцорн Тиме ВПН упозорење?

Док користите Попцорн Тиме без ВПН-а, дочекаће вас упозорење у којем се наводи да користите Попцорн Тиме без ВПН-а. Нема шансе да то упозорење уклоните јер је за вашу сигурност.

Можете одлучити да игноришете упозорење и наставите са гледањем, али морате остати на ивици свог седишта јер нисте баш заштићени и изложени сте.

Уграђени Попцорн Тиме ВПН

Про врх: Тражите уграђени Попцорн Тиме ВПН је то, престаните да тражите! Главни разлог да се тако нешто каже је да они нису озбиљни у погледу својих услова.

Штавише, такви уграђени ВПН-и не пружају кључне услуге које обећавају. Они су далеко скупљи у односу на најбоље ВПН-ове на тржишту.

 • Цене почињу од 69 УСД месечно током 12 месеци који нису доступни у опсегу.
 • Нисте сигурни у њихове политике евидентирања, као ни у сигурносне протоколе, ни у нивое шифровања који нуде.
 • Неиспоручена брзина мреже.

Ова непотпуност оставља клијента збуњеним. Држите се подаље од ВПН-а за које се тврди да су уграђени за време кокица. Штавише, Попцорн Тиме не наводи уграђени ВПН ни за један мотив.

Бесплатно ВПН за време кокица

Најбољи Попцорн Тиме ВПН пружа својим потрошачима неограничену пропусност и оптимизоване сервере великом брзином. Штавише, он чува ваше податке на интернету и не бележи записнике. Такође, нуди врхунску корисничку подршку са конфигурацијом више уређаја.

Док бесплатни ВПН за Попцорн Тиме долази са ограниченом пропусношћу и непоузданим сигурносним карактеристикама, због чега га треба избегавати по сваку цену. Плаћајући малу накнаду, можете уживати у стримингу видео садржаја без икакве бриге користећи ВПН.

Алтернатива времену кокица

Оригинални Тиме Попцорн Тиме су напустили његови програмери, који су родили клоне Попцорн Тиме. Ови клонови развијени су помоћу отвореног кода оригиналног софтвера Попцорн Тиме и тренутно служе као алтернатива Попцорн Тиме.

Постоје бесплатне и плаћене алтернативе за Попцорн Тиме. Бесплатне алтернативе су они клонови који су задржали слободан стреаминг садржаја. Док се међу плаћеним алтернативама укључују услуге преноса који имају стварна права на стриминг садржаја, али коштају неколико долара месечно.

Два главна клона Попцорн Тиме тестира наш тим и раде сасвим добро. Међутим, ипак се саветује коришћење Попцорн Тиме ВПН-а за време стримовања видео записа јер он скрива ваш стварни идентитет који пропушта надзорне органе.

 • Попцорн Тиме.сх
 • Попцорн Тиме.то

Ако вас новац не занима, можете се одлучити за Премиум Попцорн Тиме алтернативе. Не морате бринути о томе да ли на вирус убаците вирусе јер су ове алтернативе врло угледне и пружају услуге стриминга већ годинама..

Неке од главних Премиум алтернатива Попцорн Тиме које су познате по стримингу.

 • Нетфлик
 • Хулу
 • Амазон Приме
 • ХБО Нов

Можете користити горе наведене услуге стриминга без ВПН-а и ништа се неће догодити. Међутим, неки садржај их је аутоматски блокирао, а у неким сценаријима не дају права за струјање наслова, то значи да ако немају права на ваш омиљени филм, не можете их преносити на њихове платформа.

Закључак

Иако је вријеме за кокице боља алтернатива за плаћене стреаминг услуге. Међутим, садржај на њему може имати ауторитет који га чува. Не препоручујемо употребу ВПН-а за кршење ауторских права.

ВПН служи као медиј за побољшање ваше безбедности на мрежи и за заштиту од трећих лица која желе да прате ваше активности и деле са трећим лицима.

За време кокица ризикујете своју приватност. Дакле, користите Попцорн Тиме ВПН. Није то само онај ко жели да емитује филмове а да не упада у проблеме. То је за свакога ко се жели осећати сигурно док струји на Попцорн Тимеу путем ВПН-а, са неограниченим приступом садржају на мрежи.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me