Най-добър VPN за торент – P2P споделяне на файлове 2020


В последно време всички развити страни одобриха законите за авторското право, които дават право на доставчиците на интернет услуги и агенциите за наблюдение да защитават удостоверената идентичност на документ или файл. Но все пак увеличението на интернет потребителите за тази цел не контролира правителството.

Torrenting е мястото, където многобройни клиенти споделят малки битове на по-значим документ, за да предоставят някои възможна бърза скорост на изтегляне. Освен това изтеглянето на торент допълнително предполага увеличаване на известността на VPN изтеглянията.

Огромният брой интернет потребители прилагат най-добрия VPN за торент, за да подобрят своята онлайн сигурност със защита на данните. Съществуват множество VPN, които да се погрижат за тази заявка, но интернет потребителите се объркват да решат надеждната VPN.

Torrent VPN криптира вашата мрежа и оставя натрапника в мистерия. Следователно, ако някой хакер проникне във вашия канал, той ще вижда само шифровани кодове, безсмислени за него. По този начин VPN скрива вашата самоличност, когато използвате BitTorrent за изтегляне на неща.

Contents

Най-добър VPN за торент – P2P споделяне на файлове – 2020

ранг доставчиците Цена отстъпка
1 NordVPN $ 3,99 – на месец 66% отстъпка
2 ExpressVPN 8,33 $ – на месец 35% отстъпка
3 PureVPN $ 3,54 – на месец 68% отстъпка
4 PIA VPN $ 3.33 – на месец 12% отстъпка

Защо трябва да се използва VPN за торент?

Най-добрият VPN за торентинг не само защитава вашата онлайн идентичност от интернет доставчици и наблюдение, но ви дава анонимност при изтеглянето на много торент файлове. Това спестява връзката ви от изтичане на информация до хакери, докато използвате P2P мрежа.

Когато свържете компютъра си с P2P споделяне на файлове, той генерира хиляди възли, което дава ясен път на snoopers на данни да получат достъп и контролира чувствителната информация. С най-добрата VPN за торента, данните се кодират и хакерите не могат да намерят нужната система от своя край.

Изненадващ факт, свързан с торентинг, е броят на потребителите, които се отдават на него. Един милиард потребители изтеглят торенти ежедневно, съставляващи 10% от населението на Обединеното кралство, 4,6% от Австралия, докато САЩ редовно притежават лъвския дял от 35%. Предвид този факт, VPN е задължително да се използва.

Как да изберем най-добрия VPN за торент?

По торен VPN се съди по някои фактори. Трябва да се има предвид този факт, че всички VPN мрежи не са еднакви. Много малко от тях се грижат за поверителността на клиентите си, когато правят нещо като порой. Повечето VPN не позволяват торентинг на интерфейса им, така че прочетете правилата на доставчика.

Има три изисквания, на които трябва да отговаря най-добрият VPN за торент. Те трябва да бъдат разгледани от човек, който желае да обнови онлайн опита си в интернет. Те са:-

 • Каква скорост осигурява VPN услугата?
 • Има ли политика без регистрация?
 • Разрешено ли е споделяне на P2P файлове в мрежата?

След като избраният от вас VPN изпълни тези изисквания, вие сте готови да започнете да се занимавате с порой. Отклонете се от притесненията си, че троловете за авторски права ще са насочени към вас, тъй като вашият IP ще бъде криптиран. С обхванатите от вас дейности никой не може да ви следи любопитно, когато споделяте файлове през P2P.

3 най-добри VPN за торент & P2P през 2020 г. (тествано)

Съставихме избрани VPN, които ви осигуряват удовлетворяващо чувство за сигурност. Тези най-добри VPN за торент отговарят на всички предпоставки за защита на личната неприкосновеност на личността, докато той / тя е в интернет. Следното ще ви помогне винаги, когато се натъкнете на идеята за сигурно споделяне на файлове.

1. NordVPN – Перфектен за анонимен торент

NordVPN е базирана в Панама VPN, разработена през 2012 г. от група от четири членове. Той е вписан сред най-добрите VPN за торент, тъй като осигурява ефективна защита от нарушаване на авторските права и избягва блокирането на торент сайтове. NordVPN осигурява интернет трафик от обсега на наблюдение, като го предава през P2P сървърите.

NordVPN

NordVPN крие местоположението на физическо лице, свързано към интернет чрез своя VPN клиент. Той присвоява споделени IP адреси и преобразува данните в чипър текст с помощта на AES Algorithm. Той осигурява анонимност, като отвежда данните в различни етапи на криптиране. Това прави информацията безопасна от хакери и достига до реалния източник на регистрационни файлове.

NordVPN подобрява интернет чрез сървъри с двойно хоп. Механизмът променя IP адреса и насочва трафика към определен уебсайт. Това е неудържимо действие на торент VPN за осигуряване на операциите в интернет. NordVPN сървърите криптират данните и изпращат филтриран трафик до сървъра Tor, който се предава в интернет.

2. ExpressVPN – Бързо за торент & P2P

ExpressVPN е базиран на Британски остров Вирджинс със сървърите си, разпространени в над 90 страни. Това прави ExpressVPN един от най-добрите VPN за торент, тъй като той никога не компрометира скоростта. Това е бонус за тези, които желаят да изтеглят файлове с помощта на P2P мрежи.

ExpressVPN

ExpressVPN се грижи, че предлага превключвател за интернет убийство. Той осигурява криптиране, заедно с най-надеждните протоколи, достъпни за VPN. Нито се съхраняват дневници на активността, нито дневници за връзки. Поддръжката на клиентите е достъпна за клиентите чрез чат и електронна поща.

Допълнителна мисъл, която ги прави възможно VPN за торент, са техните 24/7 чатове и бързата скорост, която притежават техните сървъри. ExpressVPN може да е малко скъпо, но поддържа вашата онлайн анонимност със сигурен интернет. Има дори 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не намерите неща, благоприятстващи вашия начин.

3. PIA VPN – Избор на потребители на BitTorrent

Частният достъп до Интернет е VPN, който е достъпен в 30+ страни. Имаше повече от 3500 сървъра и се ангажира с торент.

PIA не се пазари с неприкосновеност на личния живот и предлага 256-битово криптиране с протоколи за канализиране, които защитават вашите дейности за изтегляне.

PIAVPN

Седалището на PIA в САЩ и все още, те заявиха, че ако правителствените служители поискат да изпратят хронологията на регистриране на клиентите, ние ще приключим дейността си. Това означава, че PIA VPN няма интерес да съхранява дневниците.

PIA VPN е само 3 долара на месец, по-икономичен от повечето VPN. Освен това PIA поддържа P2P мрежа и няма ограничения по отношение на торент.

Безопасен ли е Torrenting с VPN?

Попадате под радара, когато вашият DNS или IP адрес изтече вашите интернет действия на неоторизирани субекти. Именно тук използването на VPN за торент е от решаващо значение, тъй като работи с превключвател за Интернет Kill. Той блокира интернет трафика от изтичане към агенции за наблюдение, интернет доставчици и хакери, докато връзката ви не се реорганизира.

Платените VPN услуги на торентинг са автентични в сравнение с техните безплатни колеги. Когато инсталирате VPN, за да постигнете стремежа на анонимна връзка, ще се натъкнете на много предимства, които може да не намерите в много други.

Това са някои от основните моменти, които гарантират, че VPN ще бъде добър за торент:

 • Успешни изтегляния от peer-to-peer.
 • Достъп до географски ограничени торент сайтове.
 • Защита от доставчици на интернет услуги и агенции за наблюдение.
 • Допълнителен слой сигурност с криптиране.

Бъдете сигурни, че когато използвате най-добрия VPN за торент, вашите данни никога няма да бъдат компрометирани. Ако обаче все още се чувствате параноични, можете да получите достъп до популярни уебсайтове, за да изтеглите торент с VPN. Те функционират на правна основа и можете да имате почти всичко – от игри до филми.

Санкции за нарушаване на авторски права в различни страни за торент

По-рано беше достъпно за нетизените да търсят торенти без никакви пречки. Сега правителствата започнаха надзора си върху пиратските материали, покриващи интернет. Силата на притежателите на авторски права и тяхното влияние взеха всички под радара.

САЩ – Според DMCA нарушителят на авторските права може да се наложи при опасни обстоятелства. При първото престъпление жертвата може да бъде обвинена с 50000 долара и 5 години затвор, докато нарушителите, които непрекъснато се отдават, могат да бъдат обвинени с удвояване на наказанието.

Канада – Съгласно закона за 2014 г. от името на Закона за модернизиране на авторските права нарушителите на авторски права издават известия от своите интернет доставчици. Ако материалът за авторското право не е комерсиализиран, жертвата не е изправена пред никакви правни проблеми, но се начислява глоба в размер на 5000 долара.

Великобритания – Обединеното кралство прие законопроект под името „Закон за цифровата икономика“. В него се посочва, че всеки, който се занимава с нарушаване на авторски права, може да бъде вкаран в затвора за повече от 10 години.

Австралия –  Потребителите на торенти трябва да внимават за своето онлайн съществуване. Най-малкото глоба, наложена за нарушение на авторски права, може да започне от $ 2000. Освен това популярните торент сайтове са блокирани в страната им. В такива ситуации VPN за Австралия трябва да бъде единственият ви пазител.

Функции за търсене на най-добрата VPN за Torrent?

Следват аспектите, които любителите на торентите трябва да обмислят да разпознаят VPN за торент по мрежа. Тези функции гарантират удобството на P2P сървърите заедно с криптиран трафик. Общият VPN предлага многобройни функции и оставя неспециалист озадачен, когато той избере такава.

Бърза скорост

Когато започнете да изтегляте торент на филм или телевизионно предаване чрез P2P споделяне на файлове, той изпраща покана до ISP за неочакваното използване на честотна лента. Интернет доставчикът внезапно започва да спира интернет връзката, което увеличава действителния период на конкретен файл.

При такива условия се препоръчва да използвате най-добрия VPN за торент, тъй като той предлага специализирани VPN сървъри за торентинг, който променя вашия първоначален IP адрес и безкрайно поддържа вашата интернет честотна лента и спестява вашето време от потребление.

Политика за регистрация

Торент VPN трябва да е без регистрация, което означава, че не записва и не съхранява данни за вашето движение. Това може да означава подробности за изпълнението, използвани за подобряване на продукта или информацията. Друга стратегия за избор на VPN за торент е чрез проверка дали се намира извън САЩ, тъй като страната има политика на сеч.

Те вземат под внимание какво правите и изтегляте, което се използва за създаване на по-добри акценти. В перфектен свят доставчикът не събира никакви данни и следователно не може да бъде взломен или притиснат да предава данни за клиенти.

Пропускане на лентата

За торент операторите, ограничаването на честотната лента е ужасно. Може да забележите мигновено спадане на скоростта на интернет след изтегляне на файлове до определени граници. Обикновено VPN за торентните дросели честотната лента не изпитва тежест. Това ги улеснява чрез намаляване на разходите.

Така става по-малко изтегляне и нискокачествено стрийминг. Ваше единствено право е да разпитате вашата VPN дали тя спира вашата интернет лента или не. Заглушаването на честотната лента ще се появява най-вече, когато извършвате конкретна дейност.

Kill Switch

Превключвателят за интернет убийства е силна характеристика, осигурена от определен брой най-добри VPN за торент в интернет. Той следи, че IP адресът на клиента не трябва да бъде излаган в мрежата, ако връзката VPN се прекъсне. За да подобри защитата, той незабавно прекъсва интернет връзката, когато VPN грешка е затворена. Това води до разливане на данни.

Ако превключвателят за убийство не е активиран и самото устройство се свързва с интернет. По този начин, прехвърляне на вашия действителен IP адрес и местоположение. Така че, вие сте на радара на хакери, интернет доставчици и агенции за наблюдение. Доставчик на VPN с функция за превключване на интернет убийства е важен за торент.

NAT защитна стена

Има много най-добри торент VPN с вградена NAT защитна стена. Те блокират връзки от връстници през P2P мрежа и други ненадеждни интерфейси. Това спира торентите, които разчитат на P2P връзките, за да функционират ефективно.

Може да имате достъп да деактивирате NAT защитната стена от настройките. Ако не, пренасочването към порт ще бъде подходяща опция. Най-добрият VPN за торентинг назначава уникален порт, който да се използва за P2P трафик. Потребителите на Torrent трябва да проектират своя клиент BitTorrent, за да имат достъп до този порт. Потребителят ще трябва да се свърже с поддръжката на клиента, ако портът не е на уебсайта на доставчика на VPN.

Пренасочване на пристанища

Сред торент потребителите това е спорна тема. Някои казват, че пренасочването към порта подобрява скоростта на изтегляне, като предоставя достъп до торент клиенти и се свързва с повече връстници. В аргумент другите казват, че това не е необходимо и това подценява поверителността на потребителите.

P2P активността е по-достъпна за проследяване обратно до единствения потребител, а най-добрият VPN за торентинг не позволява това да се случи. NAT защитната стена дори намалява скоростта на изтегляне. Този проблем може да бъде решен, като се даде възможност на торент трафик да преминава през уникален порт в NAT Firewall.

VPN, които споменават за Torrenting в своята политика

Със сигурност, избирането на правилния VPN за торент, който отговаря на вашите онлайн предпочитания, е упорита работа. Списък, който показва политиките за регистриране и торент на VPN, описани отгоре. Те могат да се считат за най-добрите, тъй като всички те налагат политика без регистрация и позволяват торенти на своите сървъри.

VPN доставчици Политика за регистрация Политика на торентите
ExpressVPN Няма политика за регистрация Позволен
NordVPN Няма политика за регистрация Позволен
PIA VPN Няма политика за регистрация Позволен

Незаконно ли е използването на VPN за Torrenting?

Торент може да бъде опасна дейност в Съединените щати. Обикновено имате опасност да попаднете на проблем с контрола върху авторските права, също така с хакери и вируси. Това е, освен ако не използвате VPN.

Много торент сайтове са затворени по целия свят, за да спрат кражбите. Тази дейност е изминала далеч от прекратяването на незаконното използване на торенти и използването на най-добрия VPN за торент, за да се гарантира поверителността на потребителя. Това помага да се поставят клиентите на по-строго ниво на сигурност.

По-малко уважаваните уебсайтове редовно имат своето място. Тези дестинации излагат клиенти на опасност от вируси и зловреден софтуер, които омазняват техните рамки и предлагат тяхната информация. Без допълнителна сигурност и информация, торентът никога повече не е защитено движение в света.

Кои Torrent VPN-и изтегляха своите регистрационни файлове към трети страни?

Някои VPN рекламират, че предлагат политика без регистрация, но тестовете потвърдиха, че VPN текат вашите данни и IP адрес. Според задълбочено проучване на VPN, 84% от VPN липсват криптиране и защита срещу теч поради липсата на поддръжка на IPv6.

Мисията на криптиране и защита от течове на трафик може да позволи събирането на данни от надзорните агенции и интернет доставчика. Също така, някои VPN за торентинг, които са излъгали за своята политика без регистрация и вместо това предават регистрационните файлове на агенции, които включват PureVPN и HideMyAss.

Беше открито, че PureVPN предава регистрационните файлове на органите на реда по делото за кибер-дебнене, като същевременно посочва политиката за без регистрация. По същия начин, HideMyAss помогна на американските агенции да проследят хакера, който е замесен в „LulzSec фиаско“, като им предаде своите регистрационни файлове, като впоследствие го задържа..

Проверете дали вашият VPN торент IP изтича или не?

Въпреки че някои VPN твърдят, че защитават вашата самоличност по време на торент, в повечето случаи те не успяват да направят това. Това означава, че все още сте в опасност, ако използвате P2P мрежа с така наречения торент VPN.

При такива обстоятелства following са стъпките, които трябва да направите, за да проверите дали вашият VPN изтича вашия Torrent IP.

 1. Отидете на надежден уебсайт за проверка на IP, например IP магнит, е известен с точните си резултати.
 2. Кликнете върху тест магнит връзка и по-късно кликнете върху бутона за изтегляне.
 3. Сега, отворете с желания торент клиент.
 4. Изчакайте известно време и ще ви се покаже IP на браузъра ви и торент IP.
 5. Запишете представените IP адреси.

Ако сте направили стъпките, ще получите точна картина на торент VPN. В случай, че искате да подобрите вашето онлайн преживяване, потърсете най-добрите VPN за торенти, циркулиращи в интернет. С тях ще бъдете в безопасност от заплахите, които висят онлайн, от злонамерен софтуер до шпиониране на ботове.

Най-добрите VPN протоколи, които са надеждни за Torrenting

VPN протоколите се използват за осигуряване на сигурна атмосфера и обзавеждане на неговото онлайн изживяване. Най-добрите VPN използват протоколите, за да останат недокоснати от торента в мрежата.

OpenVPN – Протокол, който дава възможност за персонализиране към виртуална мрежа. Следователно това е отворен код за създаване на сигурна връзка. Това е най-адаптивният протокол, когато става въпрос за порой. OpenVPN използва TLS и TCP / UDP протоколи, за да осигури анонимност.

PPTP – Той се превърна в подходящ протокол, тъй като осигурява сигурността на виртуалната мрежа чрез различни други протоколи. PPTP е предпочитан за торент. Освен това това не влияе на скоростта ви, затова използвайте този протокол за споделяне на P2P файлове.

L2TP – Това е протокол за тунелиране, който предоставя анонимност в първостепенна степен. Удобно е да се настрои, но не използва никакво криптиране. Поради тази причина той е най-малко предпочитаният VPN протокол и се използва само при остра нужда.

Защо да избягвате безплатен VPN за Torrenting?

Безплатните VPN мрежи за торент са скандално известни, защото съхраняват регистрационни файлове на онлайн активността на своя потребител. Нещо повече, те използват ограничено криптиране, което се превръща в шлюз за хакери и цифрови снайперисти да водят кибератаки.

Освен това безплатни VPN за торент договарят вашата анонимност и събират регистрационните файлове. Това означава, че ако не купувате продукта, значи сте продуктът. По този начин, платените VPN мрежи в това отношение са най-добри за торент.

Най-добрият VPN за торентинг според Redditors

Повечето Redditors имат разнообразно мнение относно най-добрия VPN за торентинг, наличен в мрежата. Най-доброто предимство на множеството мнения на потребителите на Reddit е, че те не са предубедени.

Всеки потребител би се сблъскал с конкретен проблем. Това би довело до получаване на пълен отговор на VPN за торент, подробно описвайки всичките му недостатъци, уязвимости и силни страни.

От всички получени становища, най-благоприятно беше посочено към PIA VPN. Redditors заявиха, че безопасно осигуряват платформа за различни цели, която включва анонимни торенти и частно сърфиране.

Следователно може да се свидетелства, че PIA VPN е най-добрият VPN за торент до момента. Освен тази известна VPN услуга, потребителите на Reddit препоръчват на тези, които търсят VPN, че трябва да търсят функции като превключвател за убиване на VPN, защита от течове на DNS и защита от теч IPv6.

заключение

Въпреки че има най-различни торент VPN доставчици, този с бързата скорост и перфектното покритие на сървъра ще бъде полезен. Списъкът с най-добрите VPN за торент е съставен, с критериите, разгледани по-горе. Само най-добрите VPN мрежи отговарят на изискванията.

Използвайте някой от VPN, получете достъп с едно щракване до безкрайни торенти. 100% защита от хакери и сигурна анонимност срещу DMCA, авторски тролове и ISP са други значими предимства. През 2019 г. използването на VPN е необходимо, особено когато се разнасяте.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me