Най-добрите VPN услуги на 2019 г. – Тествани VPN доставчици


Повишаването на най-добрите VPN услуги не е абсурдно обстоятелство. Чудовищните увеличения на цифровите атаки и кражбата на информация накараха потребителите в мрежата да обмислят своята защита. Инструментът за сигурност е основна грижа за дигиталните снайперисти там.

Търсите да сърфирате в мрежата, без да пускате информацията до интернет доставчици и хакери? Трябва ви най-добрата VPN услуга, която криптира информацията. Механизмът на VPN работи чрез собствени сървъри за криптиране, които контролират вашата информация и я правят непроследима от наблюдение.

Има ли нужда от най-добра VPN услуга в Интернет?

Често слушаме, че е извършена киберпрестъпна акция. Това се случва, защото потребителят няма техническите познания за работа в интернет. Макар че, ако не вършите ужасяваща задача онлайн. Трябва да използвате най-добрите VPN услуги, тъй като той установява защитен канал за дейностите, за да достигне желаното място.

Най-добрият VPN произвежда криптиран тунел за обмен на данни. Той гарантира вашата поверителност в мрежата и предефинира анонимността. С обзаведена сигурност и избягване на ограничено съдържание. Когато интернет атаките се покачват, използването на VPN е задължително.

Функции, които трябва да внимавате в най-добрата VPN услуга

Това са аспектът, на който трябва да внимавате, когато избирате доставчик на VPN. Винаги търсете споменатите функции, когато абонирате за най-добрата VPN услуга според вас. Прочетете и увеличете знанията си по темата.

DNS теч – Хората използват VPN, за да скрият IP адреса си и да направят информация скрита от обхвата на ISP и разузнаването. VPN криптира вашите данни и гарантира, че вашият DNS, който носи вашата информация, не трябва да пропуска вашите дейности към любопитни очи.

Подреждане на сеч – Каквото и да извършва уеб активността на клиента, тя се превръща в информационни пакети и обменя чрез VPN в мрежата. В момента зависи от VPN или да записват тези упражнения, или не. Изберете онзи VPN, който не съхранява регистрационни файлове.

Крипто метод – В случай че изпращате плащането за закупуване на VPN чрез поддържащ паричен канал, тогава вашата размяна се превръща в траен запис. VPN услугите се присъединиха към цифровите валути, за да избегнат VPN обменът да избяга от правителството.

Изключете VPN – Клиентите срещат внезапния спад в системата, докато са свързани с VPN. Това се случва, когато вашият интернет доставчик контролира или ограничава скоростта. Най-добрите VPN мрежи представят бутона „изключен“, който завършва мрежата да споделя информация. Това ви предпазва от изтичане на данни към хора в обща система.

Местоположение на наблюдението – Във всяка една държава съществуват закони за поддръжка и разузнаване, които записват вашите незабавни съобщения, сърфиране в интернет и телефонни обаждания. Потърсете VPN извън 5, 9 и 14 очна юрисдикция. Използвайки VPN извън такива съюзи, можете да извършвате дейности според вашите желания.

5 най-добри VPN услуги на 2019 г.

Тук сме записали най-добрите VPN услуги, които ще контролират вашата уеб активност чрез сигурен канал. Това прави вашите данни непрекъснато бъркани, така че хакерите и доставчиците на интернет услуги да не виждат вашите упражнения. Можете да изберете такъв, за да предавате и сърфирате в Интернет без никакви проблеми.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е сред производителите на модели на най-добрата VPN услуга, тъй като те директно центрират изпълнението на VPN и обхващат цялата част от защитата. Той се намира на Британските Вирджински острови, където мрежата не се контролира от законодателната власт.

Той използва 256-криптиране, което е най-обоснованата и нечуплива иновация и просто се използва от военните служби за закрепване на информацията. ExpressVPN разполага с голямо разнообразие от VPN сървъри, които са оборудвани за избягване на наблюдението с финална несигурност.

2. NordVPN

NordVPN има за цел да превърне мрежата в преобладаващо място за клиентите, като гарантира сигурността и защитата на клиентите. Основното им седалище се намира в Панама, където законите за VPN не съществуват. Това дава възможност на NordVPN да поддържа Netflix САЩ с без прекъсване на скоростта.

За постигане на основната причина, която защитава информацията на клиента. NordVPN представи устройства за сигурност като DNS осигуряване на разлив и Anti-DDoS, която управлява всякакъв вид препятствия, създадени от интернет доставчици или хакери. Двойният VPN на Nord криптира информацията два пъти и се променя в динамичната форма.

3. PIA VPN

PIA VPN е друг етап, който се счита за най-добрата VPN услуга сред всички. Изключително контрастира с друга изпълняваща се и една от най-рядко прекомерните, виртуални частни рамкови организации (VPN), за която се стремим. Тя ви позволява да се присъединявате и плащате фино и има над 3000 сървъра по целия свят.

PIA VPN не предлага никакви безплатни предварителни предложения. И все пак има 30-дневна истинска гаранция, ако не бихте могли да се грижите по-малко за нито една част от организацията. Той разпознава MasterCards, PayPal и криптовалута. Организацията ви позволява да плащате, като използвате различни ваучери за благословия, като виждате, че всяка карта има, при всички случаи, 10 долара мотивираща сила върху нея.

4. CyberGhost VPN

CyberGhost е базирана в Германия VPN услуга, която се подготвя за над 10 милиона клиенти. Той предлага контрастираща степен на клиентите, стиснати от функции, включително програмиране наблизо за Windows, Mac, Android и iOS.

Полезното е, че няма ограничение при използването на данни. По подобен начин, в случай, че се фокусирате на пълно участие. Има 30-дневна неквалифицирана гаранция при изключен шанс, че не сте доволни.

5. Иваци VPN

Ivacy VPN е невероятно най-добрата VPN услуга, възможно е умален жребец. Създадена през 2007 г., тази асоциация в Хонг Конг дава само от време на време гледани отговори за разработване на VPN mastermind, ако не и абсолютно изключителна.

Също така, Иваси дава широк достъп до планетата и е динамичен привърженик на P2P, торенти и споделяне на записи. Ivacy също бързо реагира на конкретните промени в мрежата, синергизирайки с IPv6. Отвореността на много желаните функции, като изключен улов, освен това се допълва с кървави крайни функции, като разделени тунели.

Коя е най-добрата VPN услуга за анонимност онлайн?

PIA VPN се появява в горната част, когато говорим за VPN услугите за анонимност. Той отговаря на всички критерии, които го правят като производител на факел сред останалите VPN доставчици. PIA VPN не съхранява регистрации и обещава, че ще спре работата си, вместо да нарушава регистрационните файлове на техните потребители.

Освен това той е най-предпочитаният VPN за целите на торента. Повечето торент потребители препоръчват PIA VPN, тъй като тя прикрива самоличността си и ви скрива от троловете за авторски права. Когато торент потребителите отиват в мрежата, те предпочитат анонимността над всичко. Така PIA VPN идва на помощ.

Най-добър VPN – протоколи за безопасност

Протоколът е набор от правила, използвани от VPN за сигурната мрежа за данни. Най-добрите VPN услуги използват най-добрите протоколи, които предоставят вашето онлайн присъствие. Колкото по-силен е VPN протоколът, толкова повече се гарантира анонимността. Не е необходимо да знаете всеки детайл за тях с изключение на криптирането, което използват.

OpenVPN – Това е проект с отворен код и се счита за най-добрият VPN протокол. OpenVPN се използва от почти всяка VPN услуга, тъй като те трябва да свързват потребителите си със защитен шлюз. Това е по-фокусирано върху личните компютри и лаптопи.

IPSec – IPSec е съкращение за сигурност на интернет протокола. Каналите, които използва, са L2TP и IKEv2. Тези методи за криптиране защитават вашите данни в затворен тунел, който не може да бъде дешифриран от снайперист. Този протокол е най-използваният в мобилните устройства.

PPTP – Протоколът за тунелиране от точка до точка е основен и най-старият протокол сред всички останали. Това обикновено не се използва от популярните VPN услуги, тъй като е предразположено към уязвимости. PPTP се използва само в малки ситуации и най-вече се избягва.

Кой е най-добрият VPN за поточно съдържание с ограничено съдържание?

VPN се използват за заобикаляне на съдържание, което е под границата на гео ограниченията. По-голямата част от това съдържание е съставена от нови филми и телевизионни сериали. За да избегнете такива ограничения, най-добрата VPN услуга е инструмент, който трябва да носите, ако пътувате в чужбина.

Вашият първи приоритет при такава ситуация е да сте наясно с цифровите снайпери. Използвайте VPN, който дава приоритет на вашата анонимност пред всичко друго. Нещо повече, той трябва да защитава вашия интернет доставчик и да ви защитава от тролове с авторски права.

ExpressVPN се счита за идеален за борба с подобни проблеми. Разполага с отлично разнообразие от сървъри с първокласни протоколи за обслужване на вашата анонимност. ExpressVPN е известен със стрийминга, тъй като има специализирани сървъри за Netflix и Hulu с 24/7 поддръжка на клиенти.

Повечето хора, които желаят да гледат оригиналите на Netflix в друга държава, в която тя не е достъпна, отиват на ExpressVPN и го конфигурират на вашето устройство. Той дори крие вашата самоличност от троловете за авторски права. По този начин, останете в сигурно състояние на духа и Netflix и Chill!

Най-добър VPN – бърза скорост и производителност

Повечето хора търсят VPN, който предлага пламтяща бърза скорост и забележителна производителност. Имайте предвид, че най-добрите VPN услуги кодират връзката ви, това означава забавяне на скоростта донякъде, но минимално. Ако обаче изберете „VPN сървър“ в близост до вашето местоположение, няма да се сблъскате с проблема със скоростта.

Широчина на сървъра – Когато повече хора се свързват с определен сървър, това води до минимални скорости и ниска честотна лента. Винаги избирайте VPN с по-голяма честотна лента на сървъра. Освен това, изберете сървъра, който е най-близо до вашето местоположение.

Високи скорости – Оптимизираните сървъри дават допълнителна скорост при обработка на програма. Това е възможно, ако вашият VPN доставчик използва сложни системи. Можете да попитате вашата най-добра VPN услуга какъв тип механизъм използват в своите сървърни ферми.

Отговор на сървъра – Използвайте VPN с незабавни отговори от сървър. По-бързите отговори от сървърите биха подобрили скоростта ви на игра и ще обновят вашето игрово изживяване. Достъп до верига с много хоп, ако има нужда от минимална латентност.

Antivirus – Антивирусна програма може да попречи на вашата онлайн връзка. Това може да попречи на работата на вашия VPN. Това, което трябва да направите, е да можете да деактивирате всяко разширение на трета страна, преди строго да се нуждаете от VPN.

Мрежова система – Изберете VPN, който ви дава право да превключвате мрежови протоколи. Колкото повече са VPN протоколите, толкова по-добра е мрежовата система. Всеки протокол ще осигури ново преживяване на скоростта, което ще ви помогне онлайн.

Кои устройства поддържа Best VPN?

Освен от персонални компютри, лаптопи, смартфони и преносими устройства, най-добрият VPN може да се получи от редица платформи. Те включват:

Умни телевизори – Тук VPN ще ви позволи да гледате канали, които не са налични във вашия регион. Тази функция ще ви позволи да предавате поточно всеки филм, който не е достъпен поради гео ограничения.

Рутери – VPN услуга може да бъде инсталирана и в рутер, като по този начин се прави напълно криптиран канал за данни, за да се избегнат хакери, които събират информацията.

Телевизионни кутии – Можете да инсталирате VPN на вашите телевизионни кутии, тъй като те са разработени на Android. Освен това VPN ще свързва устройството ви и с второстепенно приложение.

Игрални конзоли – Когато инсталирате на такъв, няма да се сблъскате с никакви изоставания, докато играете онлайн. Можете да се насладите на игрите на съвсем ново ниво без забавяне на услугата.

Безплатен или платен: Коя е по-добрата VPN услуга?

Можете да използвате безплатен VPN, за да спестите няколко долара, но вашата поверителност в интернет е нарушена. Тези доставчици на VPN винаги оставят заден план, за да се насочат към вашата анонимност. Можете да ги използвате за просто сърфиране и лесни неща, но не и за онлайн плащания или поройни причини.

Слабо криптиране – Нито един популярен безплатен VPN доставчик не използва силно 256-битово криптиране. Не трябва да го използвате, докато правите онлайн транзакция, тъй като може да изтече кредитната информация.

Нарушения на данните – Вашите данни могат да бъдат нарушени на организация на трета страна, тъй като няма политика, посочена от безплатни VPN мрежи. Те не гарантират сигурността на вашите данни. Това е голямо Не!

Кибератаки – Хакерите знаят, че повечето потребители на интернет инсталират безплатни VPN мрежи, които ги правят шлюз за онлайн атаки. Така те имат лоша репутация, свързана с неприкосновеността на личния живот.

Регистриране на данни – Това е най-голямата причина, поради която не трябва да използвате безплатен VPN. Защо бихте искали система да поддържа вашите регистрационни данни? За това не са VPN.

Затова винаги избирайте платен VPN. Той ви осигурява най-добрата защита на данните с криптиране на военни класове. Най-добрите VPN услуги имат репутация за поддържане на нулеви дневници и бързи скорости. Нещо повече, той е платен толкова очевидно, че е маркиран като най-добрия VPN сред всички останали.

Най-добър мисъл за VPN

Направете тест на VPN услуга, внимавайте за следното. Те трябва да са оптимални за вашите нужди онлайн. VPN трябва да отговаря на критериите за допустимост, дефинирани по-долу. Внимавайте с тях:

Надеждност – Трябва да изберете VPN, който има репутация за предоставянето на първокласни съоръжения. Изберете този от гореизброените и започнете да сърфирате. Изброените VPN имат репутация на надеждни.

Ограничения за употреба – Изберете най-добрата VPN услуга, което ви дава допълнителен капацитет за използване. Това може да ви струва няколко долара, но ще предефинира вашето сърфиране. Колкото повече е ограничението за използване, толкова повече можете да стриймвате и играете онлайн.

Разнообразие от сървъри – Изберете VPN услуга, която ви предоставя множество десетки сървъри по целия свят. Най-близкият сървър ще ви даде най-бързата скорост, докато другият може да избере, когато предишният не работи. Широкият спектър от сървъри предоставя на потребителя повече възможности за избор.

Висока сигурност – Високо защитеният VPN ще има 128/256 битово криптиране и това е необходимост. Освен това, нулева политика за регистрация гарантира вашата поверителност. Внимавайте за протоколите, които използват, и следователно, сърфирайте безопасно в интернет.

на разходите – Не натоварвайте джоба си с твърде много пари. Изберете най-добрата VPN услуга, която отговаря на вашите нужди, без да се оказва натиск върху портфейла ви. Някои допълнителни долари ще си струват, за да ви дадат анонимност онлайн.

Операционна система – Прочетете база от знания за VPN, тъй като тя ще ви даде преглед на операционните системи, които може да поддържа. Android, Windows и iOS винаги ще бъдат там, но проверете за Linux.

Заключителни думи

С всички разгледани фини елементи и от съществено значение за доставчика на VPN, сега трябва да имате идея. Освен това, няколко реалности ще ви помогнат при избора на VPN за себе си, който съдържа функции с висока защита.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me