Najboljši čas za kokice VPN 2019 – Ali je varen?

Popcorn Time je programska oprema, namenjena brezplačnemu pretoku video vsebin v spletu. Ima podporo za več platform, ki vključuje Mac, Android, iOS in Windows. Ne le, da je obravnaval alternativo plačljivim pretočnim storitvam, kot so Amazon Prime, HBO Now in Netflix.


Čas za kokice uporablja mehanizem, znan kot (Peer-to-Peer) P2P. Z enostavnimi besedami, večina vsebine, ki je na voljo v času kokic, leži pod avtorskim gradivom. Če to vsebino pretakate brez dovoljenja lastnikov avtorskih pravic, kršite zakon.

Če pa se ne želite zaplesti v težave, boste morali uporabite časnik VPN za kokice saj prikriva obstoječe omrežje. Prav tako VPN vaše podatke posreduje prek dodeljenih strežnikov, ne da bi prišel do ponudnikov internetnih storitev ali hekerjev. VPN ne vodi dnevnikov dejavnosti uporabnikov.

Zakaj uporabljati VPN Time Popcorn?

Popcorn Time ima uporabniku prijazen vmesnik, s katerim se lahko pomikate, če ga uporabljate brez VPN-ja, preprosto pomeni, da se poškodovate. Tudi če uporabljate storitev v državi, ki nima strogih zakonov v zvezi z avtorskimi pravicami ali hudourniki, boste še vedno lahko v težavah z ogledom nepooblaščene vsebine.

Leta 2015 so proizvajalci vložili tožbo proti 11 uporabnikom Popcorn Time, ki prebivajo v Oregonu. V tožbi proti njim so bili predstavljeni tudi naslovi IP, datum in čas, ko so uporabniki dostopali do filma. Ti uporabniki so bili toženi zaradi prenosa filmske datoteke in jim je zaračunano 150.000 ameriških odškodnin in pravnih stroškov.

To ni edini čas, uporabniki Popcorn Time so se soočili s strogimi kaznimi zaradi ogleda avtorskih pravic. Na enak način je uporabnike Comcasta tožila ista odvetniška družba zaradi pretakanja filma 2015 Survivor. Za kaznivo dejanje, ki so ga storili, so mu zaračunali 750 dolarjev, čeprav to ni tako velika globa.

Svoje življenjske prihranke ne bi želeli uporabiti samo za plačilo globe za pretakanje vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami. To je razlog, zakaj bi bil primeren čas Popcorn Time VPN.

Kako izbrati najboljši VPN za čas kokic?

Izbira najboljšega VPN-ja za čas Popcorn ni tako težka, kot ste mislili. VPN-ji opravljajo različne naloge, ko gre za ravnanje z varnostnimi ranljivostmi.

Za čas Popcorn Time so med izbiro VPN-ja pomembne naslednje funkcije:

 • Visoka varnost in šifriranje prometa.
 • Hitre hitrosti za pretakanje in prenos.
 • VPN omogoča promet P2P, ki je potreben za hudournike.

Obstaja veliko brezplačnih VPN-jev za čas kokic, ki trdijo, da ponujajo neomejeno pasovno širino z utripajočimi velikimi hitrostmi. Predlagal bi, da se morate držati od njih. Ker širijo šifriranje in imajo nekaj skrite politike glede dnevnikov.

Najboljši VPN-ji za kokice, ki jih želite pretakati hudournik

Najboljši VPN za čas kokic pomaga pri številnih nalogah, ko gre za varovanje vaše zasebnosti. Funkcija zasebnega zasebnega omrežja je skriti resnično identiteto, kar pomeni, da je IP naslov uporabnika. Hekerji uporabljajo naslov IP kot glavni vir za vstop v sisteme osebe.

1. ExpressVPN

Iščete VPN, ki vam bo pomagal zagotoviti zasebnost? Ali pa samo za pretakanje vsebine, ne da bi prišlo do težav? ExpressVPN je najboljši VPN za čas kokic, ki vam omogoča, da vse to naredite z lahkoto. Preprost za uporabo vmesnika in široke funkcije ga uvrščajo na sam vrh kot ponudnik storitev VPN.

Se sprašujete, zaradi katerih stvari je VPN za čas kokic priljubljen na trgu? Ni treba skrbeti za to, nekatere pomembne lastnosti ExpressVPN so izvlečene in omenjene spodaj.

 • Internet kill stikalo.
 • Utripajoče hitrosti.
 • Stroga politika brez beleženja.
 • Šifriranje vojaškega razreda.
 • Združljiv s časom kokic in hudournikom.

ExpressVPN velja za vodilne Popcorn Time VPN na številnih platformah in vsekakor je vreden, da bi bil okronan kot številka ena.

2. Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta je najbolj priljubljen VPN za čas Popcorn preprosto zato, ker je eden najcenejših VPN trenutno na trgu. Uporabniku ponuja enako raznolikost funkcij, kot jo ponuja drag VPN.

 • Ponuja anonimnost brez politike beleženja.
 • DNS ali Web-RTC ni bilo zaznanih.
 • Uporabniki lahko izkoristijo visoke hitrosti prenosa.
 • Vrhunsko šifriranje z vsestransko veliko dodatkov.

Če pregledate strežnike ponudnikov VPN, boste opazili razliko v primerjavi s PIA, saj vam omogoča brezstično pretakanje video vsebin. Drugič, PIA VPN bo prihranil vaš čas in nekaj dolarjev tu in tam.

3. PureVPN

PureVPN ima sedež v Hong Kongu in je funkcionalen kot najboljši VPN Time Popcorn Time. Opremljen je z arzenalom funkcij, vse te funkcije se medsebojno dopolnjujejo in prispevajo k odpovedi zasebnosti in varnosti.

 • Močno šifriranje za tiste, ki jih to zadeva.
 • Enostavne za uporabo namizne in mobilne aplikacije.
 • Hitre hitrosti strežnika.
 • Uporabniki lahko izkoristijo storitve P2P.

Ta čas VPN za kokice ne puha v luknji. Uporabnikom omogoča fleksibilne načrte za uporabo storitve VPN za varovanje njihove internetne zasebnosti.

Kako uporabljati čas kokic brez VPN-ja?

Čas za kokice je še ena oblika odjemalca BitTorrent, vendar je namesto tega osredotočen na pretakanje vsebine. Tako deluje kot kateri koli drug odjemalnik torrentov in je uporaben brez VPN-ja. Če ste tisti, ki tvegate in lahko živite s tem, da boste, če se boste ujeli, verjetno izgubili vsak peni.

Sledite tem korakom za uporabo Popcorn Time brez VPN-ja.

 • Če niste posodobili naprave z najnovejšimi popravki. Zdaj je čas, da to storite. Nekateri popravki so osredotočeni na varnost naprav.
 • Pri dejavnostih, ki jih izvajate na spletu, morate biti zelo previdni.
 • Ne klikajte na oglase, ne glede na to, kako dobri so. Razen če ne želite biti žrtev spletnega napada podatkov.

Ti nasveti res niso pomembni, saj lahko vaš ponudnik internetnih storitev še vedno spremlja vaše dejavnosti. Če pride do tožbe, ko bo vložena tožba, ponudniki internetnih storitev ne bodo ovirali in bodo te dejavnosti verjetno spremljale nazaj in morali boste plačati globo ali v nekaterih primerih celo iti v zapor..

Ali je Popcorn Time VPN varen?

Izbira VPN-ja za čas Popcorn, ko so imetniki avtorskih pravic na robu, da poskušajo kaznovati toliko ljudi, ki kršijo avtorske pravice, je potrebno, če ne želite, da se na koncu zlomi ali ne. Globe lahko znašajo od 100 do 150.000 dolarjev, vsi vaši življenjski prihranki pa bodo padli v drenažo kot nič.

Če želite naročiti VPN za namene pretakanja na Popcorn Time. Najprej preglejte vse njihove pravilnike in se prepričajte, da ne beležijo nobenih informacij, da bi zagotovili popolno zasebnost in varnost. To je najpomembnejši del, ko ste pripravljeni, da se naročite na VPN.

Poleg tega obstajajo funkcije, s katerimi je VPN varen za čas Popcorn. Nekatere od njih so omenjene tukaj.

 • Kill stikalo
 • IPv6 zaščita pred uhajanjem
 • DNS zaščita

Vsi zgoraj omenjeni VPN-ji vsebujejo vse te lastnosti in tudi druge različne funkcije, ki služijo varovanju zasebnosti. Pri teh VPN-jih vam med pretakanjem vsebine skozi čas Popcorn ni treba skrbeti za nič.

Kako vzpostaviti VPN na Popcorn Time

Namestitev VPN-ja za začetek pretakanja na Popcorn Time je poštena. Raziskujte verodostojnost VPN in šele nato nadaljujte s to nalogo. Posebej je treba omeniti, da se uporabniški vmesnik razlikuje med različnimi VPN-ji.

 • Na zgornjem seznamu se naročite na ‘VPN Time of Popcorn’.
 • Prenesite “in” Namestite “združljivega odjemalca VPN.
 • Vnesite podatke za prijavo, ki jih sestavljajo „ID e-pošte“ in „Geslo“.
 • Izberite predlagani strežnik VPN za neprekinjeno povezavo.
 • Če želite začeti postopek, pritisnite gumb »Poveži«.

Potem si oglejte vsako TV oddajo in film najboljše kakovosti po vaši izbiri. Upoštevajte, naj bo nameščena najnovejša različica Popcorn Time.

Čas za kokice za Android

Ni treba, da posameznik pretaka vsebino samo v računalniku. Uporabnik Popcorn Time lahko pretaka neposredno neposredno na napravi Android. Ker telefoni vsebujejo veliko osebnih podatkov in slik, s katerimi lahko človeka precej prepoznamo, če ta pride v napačne roke.

VPN za vašo napravo Android je potreben zaradi zasebnosti in varnosti. Ko namestite Popcorn Time VPN na Android, je vaša internetna prisotnost varna in vam ni treba skrbeti, da vas bodo imetniki avtorskih pravic ujeli..

Čas za kokice za Mac

Večina vsebine v času Popcorn Time je zaščitena z avtorskimi pravicami, kar pomeni, da vam bodo zaračunane globe, če vas bodo ujeli s storitvijo. Tukaj je postopek VPN Popcorn Time za Mac, ki spremeni vaše pakete podatkov v šifrirano obliko in nadzoruje vašo zasebnost prek interneta.

Obstajalo je veliko poročil, da uporabniki Popcorn Time zaračunajo kazni za predvajanje filma. Če nočete končati kot eden izmed njih, uporabite VPN za Popcorn Time in s svojimi obsežnimi funkcijami bo rešil vsa vprašanja, ki jih imate glede internetne varnosti..

Čas za kokice za iPad in iPhone

Mnogi mladi radi preživijo svoj vikend v predvajanju filmov / TV oddaj. Čas Popcorn zadosti potrebam, tako da uporabnikom omogoča gledanje filmov ali TV oddaj, ne da bi napolnili cent. Če imate iPhone ali iPad, lahko storitev uporabljate tako kot katero koli drugo stranko BitTorrent.

Če pretočite avtorsko zaščiteno gradivo brez dovoljenja, vas lahko pusti v resnih težavah. Uporaba Popcorn Time VPN za iPad ali iPhone je zahteva, saj varuje vašo zasebnost in se izogne ​​meji pasovne širine za ohranjanje hitrosti.

Kako odstraniti opozorilo Popcorn Time VPN?

Medtem ko uporabljate čas Popcorn Time brez VPN-a, vas pozdravlja opozorilo, ki navaja, da uporabljate čas Popcorn brez VPN-ja. Tega opozorila nikakor ne morete odstraniti, ker je zaradi vaše varnosti.

Izberete lahko, da prezrete opozorilo in nadaljujete z gledanjem, vendar morate ostati na robu sedeža, saj niste zares zaščiteni in ste izpostavljeni.

Vgrajen Popcorn Time VPN

Nasvet: Iščete vgrajen Popcorn Time VPN je to, nehajte iskati! Glavni razlog za to je, da niso resni glede svojih pogojev.

Poleg tega takšni vgrajeni VPN-ji ne zagotavljajo ključnih storitev, ki jih obljubljajo. V primerjavi z najboljšimi VPN-ji na trgu so veliko dražji.

 • Cene se začnejo pri 69 USD na mesec za 12 mesecev, ki niso na voljo v razponu.
 • Niste prepričani v njihove pravilnike beleženja, niti na varnostne protokole niti na ravni šifriranja, ki jih ponujajo.
 • Nepodprta hitrost omrežja.

Zaradi nepopolnosti je stranka razburjena. Izogibajte se VPN-jem, za katere velja, da so vgrajeni za čas Popcorn. Še več, čas Popcorn ne navaja vgrajenega VPN-ja za nobene motive.

Brezplačen VPN za čas kokic

Najboljši VPN Time Popcorn svojim potrošnikom zagotavlja neomejeno pasovno širino in optimizirane strežnike s hitro hitrostjo. Poleg tega vaše podatke hrani na internetu in ne beleži dnevnikov. Ponuja tudi vrhunsko podporo strankam z več konfiguracijami naprav.

Medtem ko brezplačni VPN za čas Popcorn prihaja z omejeno pasovno širino in nezanesljivimi varnostnimi funkcijami, zato se ga je treba izogibati za vsako ceno. Če plačate majhno pristojbino, lahko brez pretiranega uživanja v VPN uživate v prenosu video vsebin.

Alternativa času kokic

Prvotni čas Popcorn Time so opustili njegovi razvijalci, ki so rodili klone Popcorn Time. Ti kloni so bili razviti z uporabo odprtokodne kode originalne programske opreme Popcorn Time in trenutno služijo kot alternativa Popcorn Time.

Obstajajo brezplačne in plačane alternative Popcorn Time. Brezplačna alternativa so tisti kloni, ki so omogočili, da vsebina video pretoka ni dovoljena. Medtem ko plačljive alternative vključujejo storitve pretakanja, ki imajo dejanske pravice do pretoka vsebine, vendar stanejo nekaj dolarjev na mesec.

Naša glavna klona Popcorn Time preizkuša naša ekipa in delujeta popolnoma dobro. Kljub temu pa je vseeno priporočljivo, da med pretakanjem videoposnetkov uporabite Popcorn Time VPN, ker skriva vašo resnično identiteto, ki uhaja na nadzorne organe..

 • Kokice Time.sh
 • Popcorn Time.to

Če vas denar ne skrbi, se lahko odločite za nadomestne možnosti Popcorn Time. Ni vam treba skrbeti, da bi viruse vnesli v svojo napravo, saj so te možnosti zelo ugledne in že leta ponujajo storitve pretakanja.

Nekaj ​​glavnih premijskih alternativ Popcorn Time, ki so znane po pretakanju.

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • HBO zdaj

Zgornje storitve pretočnega pretoka lahko uporabite brez VPN in nič se ne bo zgodilo. Nekaj ​​vsebine pa jih samodejno blokira in v nekaterih scenarijih ne dajejo pravic do pretoka določenih naslovov. To pomeni, da če nimajo pravic do vašega najljubšega filma, ga ne morete pretakati v svojih ploščad.

Zaključek

Čeprav je čas za kokice boljša alternativa plačljivim storitvam. Vendar lahko vsebina, ki je na voljo na njej, varuje avtorje. Ne priporočamo uporabe VPN-ja za kršenje avtorskih pravic.

VPN služi kot medij za izboljšanje vaše spletne varnosti in vas varuje pred tretjimi osebami, ki želijo spremljati vaše dejavnosti in deliti s tretjimi osebami.

Za čas kokic tvegate svojo zasebnost. Torej, uporabite Popcorn Time VPN. Ne gre samo za nekoga, ki želi pretakati filme, ne da bi se spravil v težave. Vsakdo, ki se želi počutiti varno, medtem ko v Popcorn Timeu pretakajo VPN, z neomejenim dostopom do vsebine v spletu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map