Paras VPN torrentingille – P2P File Sharing 2020


Viime aikoina kaikki kehittyneet maat ovat hyväksyneet tekijänoikeuslain, joka antaa Internet-palveluntarjoajille ja valvontaelimille valtuudet puolustaa asiakirjan tai tiedoston varmennettua henkilöllisyyttä. Mutta silti Internetin käyttäjien lisääntyminen tätä tarkoitusta varten ei ole hallituksen hallussa.

Torrenting on paikka, jossa lukuisat asiakkaat jakavat pieniä bittejä tärkeämmästä asiakirjasta, jotta jotkut ajattelevat nopeaa latausnopeutta. Lisäksi torrent-lataus on lisäksi merkinnyt VPN-latausten näkyvyyden nousua.

Valtava määrä Internet-käyttäjiä soveltaa paras VPN-torrentia parantaakseen online-tietoturvaaan tietosuojalla. Lukuisia VPN-verkkoja on olemassa huolehtimaan tästä pyynnöstä, mutta Internetin käyttäjät ovat hämmentyneitä päättäessään luotettavasta VPN: stä.

Torrent VPN salaa verkon ja jättää tunkeilijan salaisuuteen. Siksi, jos hakkeri tunkeutuu kanavallesi, hän näkee vain salatut koodit, jotka ovat hänelle merkityksettömiä. Tällä tavalla VPN piilottaa henkilöllisyytesi, kun käytät BitTorrent-ohjelmaa ladataksesi tavaroita.

Paras torrenting VPN – P2P-tiedostonjako – 2020

arvotarjoajatHintaAlennus
1NordVPN3,99 dollaria – kuukaudessa66% pois hinnasta
2ExpressVPN8,33 dollaria – kuukaudessa35% alennus
3PureVPN3,54 dollaria – kuukaudessa68%: n alennus
4PIA VPN3,33 dollaria – kuukaudessa12%: n alennus

Miksi VPN: ää on käytettävä Torrenting-ohjelmiin?

Paras torrentia varten tarkoitettu VPN ei vain suojaa online-identiteettiäsi Internet-palveluntarjoajilta ja valvonnalta, mutta antaa sinulle nimettömyyden monien torrent-tiedostojen lataamisessa. Tämä säästää yhteytesi vuotavista tiedoista hakkereihin P2P-verkkoa käytettäessä.

Kun kytket tietokoneesi P2P-tiedostojen jakamiseen, se tuottaa tuhansia solmuja, jotka antavat selkeän tieton tiedonhakuajille pääsyyn ja hallitsevat arkaluontoisia tietoja. Torrentille parhaan VPN: n avulla tiedot salataan ja hakkerit eivät pysty paikantamaan vaadittua järjestelmää lopustaan.

Torrentiaan liittyvä yllättävä tosiasia on sen käyttäjien lukumäärä. Miljardi käyttäjää lataa torrentteja päivittäin, ja niiden osuus on 10% Yhdistyneen kuningaskunnan väestöstä, Australian 4,6%, kun taas Yhdysvaltojen hallussa on leijonan osuus 35% säännöllisesti. Tämän perusteella VPN on pakollinen käyttö.

Kuinka valita paras VPN torrentia varten?

Torrent VPN arvioidaan joidenkin tekijöiden perusteella. Tämä on pidettävä mielessä, että kaikki VPN: t eivät ole samoja. Hyvin harvat heistä välittävät asiakkaidensa yksityisyydestä, kun he tekevät jotain rentouttavaa. Useimmat VPN: t eivät salli torrenttia niiden käyttöliittymässä, joten lue palveluntarjoajan käytännöt.

On olemassa kolme vaatimusta, jotka parhaan torrentin VPN: n tulisi täyttää. Henkilön, joka haluaa uudistaa online-kokemuksensa Internetissä, on otettava nämä huomioon. He ovat:-

 • Millaisella nopeudella VPN-palvelu tarjoaa?
 • Onko sillä kirjautumattomuuden käytäntöä??
 • Onko P2P-tiedostojen jakaminen sallittu verkossa?

Kun valitsemasi VPN on täyttänyt nämä vaatimukset, olet valmis aloittamaan torrentin. Vaihda huolta siitä, että tekijänoikeuspeitot kohdistavat sinut, koska IP-osoitteesi on salattu. Kun aktiviteettisi on katettu, kukaan ei voi seurata uteliaita silmiäsi, kun jaat tiedostoja P2P: n kautta.

3 paras VPN torrentingille & P2P vuonna 2020 (testattu)

Olemme koonnut valittuja VPN-verkkoja, jotka tarjoavat sinulle tyydyttävän tietoturvan. Nämä torrentin parhaat VPN-tyypit täyttävät kaikki edellytykset yksityisyyden turvaamiseksi hänen ollessaan Internetissä. Seuraava auttaa sinua aina, kun törmäät ajatukseen turvallisesta tiedostojen jakamisesta.

1. NordVPN – täydellinen nimettömään torrenttiin

NordVPN on Panama-pohjainen VPN, jonka neljä jäseninen ryhmä kehitti vuonna 2012. Se on lueteltu parhaiden torrentia varten tarkoitettujen VPN-joukkoon, koska se tarjoaa tehokkaan suojan tekijänoikeusloukkauksilta ja välttää torrent-sivustojen tukkeutumisen. NordVPN suojaa internetliikennettä valvonnan ulottuvilta kuljettamalla sen P2P-palvelimien läpi.

NordVPN

NordVPN piilottaa Internetiin yhteydessä olevan henkilön sijainnin VPN-asiakkaansa kautta. Se osoittaa jaetut IP-osoitteet ja muuntaa datan hakkeritekstiin AES-algoritmia käyttämällä. Se tarjoaa nimettömyyden ottamalla tiedot salauksen eri vaiheisiin. Tämä tekee tiedot turvassa hakkereilta ja saavuttaa lokien todellisen lähteen.

NordVPN parantaa Internetiä double-hop-palvelimilla. Mekanismi muuttaa IP-osoitetta ja reitittää liikenteen tietylle verkkosivustolle. Tämä on torrent VPN: n pysäyttämätön toimenpide Internetin toiminnan turvaamiseksi. NordVPN-palvelimet salaavat tiedot ja lähettävät suodatetun liikenteen Tor-palvelimelle, joka välitettiin Internetiin.

2. ExpressVPN – nopea torrentia varten & P2P

ExpressVPN perustuu British Virgins Island -palvelimelleen, ja sen palvelimet sijaitsevat yli 90 maassa. Tämä tekee ExpressVPN: stä yhden suosituimmista VPN-tornereista, koska se ei koskaan vaaranna nopeutta. Tämä on bonus niille, jotka haluavat ladata tiedostoja P2P-verkoilla.

ExpressVPN

ExpressVPN huolehtii siitä, että se tarjoaa Internet kill -kytkimen. Se varmistaa salauksen yhdessä VPN: ien käytettävissä olevien luotettavien protokollien kanssa. Toimintalokeja ei myöskään pidetä eikä yhteyslokeja. Asiakastuki on saatavana asiakkaille chatin ja sähköpostin välityksellä.

Ylimääräinen ajatus, joka tekee heistä toteutettavissa olevan VPN-torrentin, on heidän 24/7 chatbotit ja nopea nopeus, joka heidän palvelimillaan on. ExpressVPN voi olla hiukan kallis, mutta se pitää online-nimettömänä suojatulla internetillä. Meillä on jopa 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et löydä asioita, jotka suosivat sinua.

3. PIA VPN – BitTorrent-käyttäjien valinta

Yksityinen Internet-yhteys on VPN, jota on saatavana yli 30 maassa. Sillä oli yli 3500 palvelinta ja se oli sitoutunut torrentiaan.

PIA ei ole tekemisissä yksityisyyden kanssa ja tarjoaa 256-bittisen salauksen kanavointiprotokollilla, jotka suojaavat torrentitoimintaa.

PIAVPN

PIA: n pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, ja silti he ovat ilmoittaneet, että jos valtion virkamiehet vaativat toimittamaan asiakkaiden puunkorjuun historiaa, lopetamme toimintamme. Se tarkoittaa, että PIA VPN: llä ei ole kiinnostusta lokien pitämiseen.

PIA VPN on vain 3 dollaria kuukaudessa, taloudellinen kuin useimmat siellä olevat VPN: t. Lisäksi PIA tukee P2P-verkkoa, eikä sillä ole rajoja torrentin suhteen.

Onko torrenting turvallinen VPN: llä?

Tulet tutkan alle, kun DNS- tai IP-osoitteesi vuotaa Internet-toimintosi luvattomille yksiköille. Tällöin VPN: n käyttäminen torrentissa on ratkaisevan tärkeää, koska se toimii Internet Kill Switch -toiminnolla. Se estää Internet-liikenteen vuotamisen valvontatoimistoille, Internet-palveluntarjoajille ja hakkereille, kunnes yhteytesi järjestetään uudelleen.

Torrentin maksetut VPN-palvelut ovat aitoja verrattuna ilmaisiin vastaaviin. Kun asennat VPN-palvelun nimettömän yhteyden saavuttamiseksi, saat monia etuja, joita et ehkä löydä monista muista.

Nämä ovat joitain pääkohtia, jotka varmistavat, että VPN on hyvä torrentia varten:

 • Onnistuneet vertaisverkkolataukset.
 • Käytä maantieteellisesti rajoitettuja torrentisivustoja.
 • Suoja Internet-palveluntarjoajilta ja valvontaelimiltä.
 • Ylimääräinen suojaustaso salauksella.

Voit olla varma, että kun käytät parhainta VPN-tietosi torrenting-tietoihisi, se ei koskaan vaarannu. Jos kuitenkin tunnet edelleen vainoharhaisuutta, voit käyttää suosittuja verkkosivustoja ja ladata torrentia VPN: llä. Ne toimivat laillisella pohjalla, ja sinulla voi olla melkein kaikkea peleistä elokuviin.

Tekijänoikeusrangaistukset torjuntaan liittyvistä eri maista

Aikaisemmin netizensilla oli mahdollisuus hakea torrentteja ilman esteitä. Nyt hallitukset ovat aloittaneet tarkkailun Internetin kattavan laittoman materiaalin suhteen. Tekijänoikeuksien haltijoiden valta ja heidän vaikutusvallansa ovat saaneet kaikki tutkan alle.

Yhdysvallat – DMCA: n mukaan tekijänoikeuksien loukkaaja voi kohdata itsensä vaarallisissa olosuhteissa. Ensimmäisen rikoksen perusteella uhri voidaan syyttää 50000 dollarista ja 5 vuoden vankeudesta, kun taas jatkuvasti nauttivat rikoksesta vastaajat voidaan syyttää kaksinkertaisesta rangaistuksesta.

Kanada – Vuoden 2014 laki tekijänoikeuksien nykyaikaistamislain mukaan tekijänoikeuksien loukkaajille antaa Internet-palveluntarjoajien ilmoitukset. Jos tekijänoikeuksien alaista materiaalia ei käytetä kaupallisesti, uhri ei kohtaa oikeudellisia ongelmia, mutta hänelle määrätään 5000 dollarin sakko.

UK – Yhdistynyt kuningaskunta hyväksyi lakiesityksen, jonka nimi on ”Digital Economy Act.” Siinä todettiin, että kuka tahansa tekijänoikeusrikkomusten kohteena oleva henkilö voidaan vangita yli 10 vuodeksi.

Australia –  Torrentin käyttäjien tulee olla varovaisia ​​online-olemassaolonsa suhteen. Pienin tekijänoikeusrikkomusten sakko voi alkaa 2000 dollarista. Lisäksi suositut torrent-sivustot ovat estäneet heidän maassaan. Tällaisissa tilanteissa Australian VPN: n tulisi olla ainoa huoltajasi.

Ominaisuudet, joiden avulla voit löytää parhaan Torrentin VPN: n?

Seuraavassa on näkökohtia, joita torrent-ystävien on harkittava tunnustamalla VPN torrentia varten verkossa. Nämä ominaisuudet varmistavat P2P-palvelimien mukavuuden salatun liikenteen kanssa. Yleinen VPN tarjoaa lukuisia ominaisuuksia ja jättää asiantuntijan hämmentymättä, kun hän valitsee yhden.

Nopea vauhti

Kun aloitat elokuvan tai TV-ohjelman torrentin lataamisen P2P-tiedostonjaon kautta, se lähettää kutsun Internet-palveluntarjoajalle kaistanleveyden odottamattomasta käytöstä. Internet-palveluntarjoaja alkaa yhtäkkiä kuristaa Internet-yhteyttä, mikä pidentää tietyn tiedoston todellista ajanjaksoa.

Tällaisissa olosuhteissa suositellaan parhaan VPN: n käyttämistä torrentissa, koska siinä on torrentia varten omistettu VPN-palvelin, joka muuttaa alkuperäistä IP-osoitettasi ja ylläpitää loputtomasti Internet-kaistanleveyttä ja säästää aikaa kulutukselta.

Kirjauskäytäntö

Torrentin VPN: n on oltava logiton, mikä tarkoittaa, että se ei tallenna eikä varaa tietoja liikkeestään. Tämä voi tarkoittaa suoritustietoja, joita käytetään tuotteen tai tietojen parantamiseen. Toinen strategia VPN: n valitsemiseksi torrentiksi on tarkistaa, sijaitseeko se Yhdysvaltojen ulkopuolella, koska maalla on kirjauskäytäntö.

He pohtivat sitä, mistä otat nokkosia ja lataat, jota käytetään rakentamaan parempia kohokohtia. Täydellisessä maailmassa toimittaja ei kerää tietoja, joten sitä ei voida hakkeroida tai pakottaa luovuttamaan tietoja asiakkaista.

Kaistanleveyden kuristus

Torrent-operaattoreille kaistanleveyden kuristus on pelottavaa. Saatat olla nähnyt Internet-nopeutesi heikentymisen heti, kun olet ladannut tiedostoja tiettyihin rajoihin saakka. Yleensä torrent-kaasun VPN-kaistanleveys ei koe taakkaa. Tämä helpottaa heitä vähentämällä kustannuksia.

Siten tapahtuu vähemmän lataamista ja heikkolaatuista suoratoistoa. Sinulla on yksinoikeus kyseenalaistaa VPN-verkkoasi, ohjaako se Internet-kaistanleveyttä vai ei. Kaistanleveyden kuristuminen tapahtuu enimmäkseen, kun teet tiettyä toimintaa.

Tapa kytkin

Internet kill -kytkin on vahva ominaisuus, jonka tietty määrä parhaita VPN tarjoaa Internetin torrentia varten. Se seuraa, että asiakkaan IP-osoitetta ei tule paljastaa verkossa, jos VPN-yhteys katkeaa. Suojauksen parantamiseksi se pudottaa Internet-yhteyden heti, kun VPN suljetaan vahingossa. Tämä ei johda tietojen vuotamiseen.

Jos tappikytkintä ei ole otettu käyttöön ja laite itse muodostaa yhteyden Internetiin. Siten todellisen IP-osoitteesi ja sijaintisi siirtäminen. Joten, olet hakkereiden, Internet-palveluntarjoajien ja valvontatoimistojen tutkalla. VPN-palveluntarjoaja, jolla on Internet kill switch -ominaisuus, on merkittävä torrentin kannalta.

NAT-palomuuri

On monia parhaita torrent-VPN-laitteita, joissa on sisäänrakennettu NAT-palomuuri. Ne estävät vertaisverkkoyhteyksiä P2P-verkon ja muiden epäluotettavien rajapintojen kautta. Tämä pysäyttää torrentit, jotka luottavat P2P-yhteyksiin toimimaan tehokkaasti.

Saatat saada pääsyn poistamaan NAT-palomuuri käytöstä asetuksista. Jos ei, portin edelleenlähetys on sopiva vaihtoehto. Paras torrentin VPN määrittää yksilöllisen portin, jota käytetään P2P-liikenteeseen. Torrentin käyttäjien on suunniteltava BitTorrent-asiakasohjelmansa pääsyä tähän porttiin. Käyttäjän on otettava yhteyttä asiakastukeen, jos portti ei ole VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolla.

Portin uudelleenohjaus

Torrentin käyttäjien keskuudessa tämä on kiistanalainen aihe. Jotkut sanovat, että sataman välitys parantaa heidän latausnopeutta antamalla pääsyn torrent-asiakkaille ja yhteydenpitoon useampiin ikäryhmiin. Muut väittävät, että tämä ei ole välttämätöntä, ja tämä aliarvioi käyttäjän yksityisyyttä.

P2P-toiminta on helpommin jäljitettävissä yksittäiselle käyttäjälle, ja paras torrentin VPN ei salli tämän tapahtuvan. NAT-palomuuri jopa hidastaa latausnopeutta. Tämä ongelma voidaan ratkaista mahdollistamalla torrent-liikenteen reitittäminen yksilöllisen portin läpi NAT-palomuurissa.

VPN: t, jotka mainitsevat Torrenting käytännöstä

Varmasti, että oikeaa VPN-hakua torrentia varten, joka sopii online-asetuksiin, on rasittava työ. Luettelo, joka näyttää yleiskäsiteltyjen VPN: ien kirjaamis- ja torrentikäytännöt. Niitä voidaan pitää parhaimpana, koska ne kaikki eivät sisällä kirjauskäytäntöä ja sallivat torrentin palvelimilleen.

VPN-palveluntarjoajatKirjauskäytäntöTorrent-käytäntö
ExpressVPNEi lokikäytäntöäsallittu
NordVPNEi lokikäytäntöäsallittu
PIA VPNEi lokikäytäntöäsallittu

Onko VPN: n käyttö Torrentingiin laitonta??

Torrenting voi olla vaarallinen toiminta Yhdysvalloissa. Olet yleensä vaarassa joutua ongelmiin tekijänoikeuksien, myös hakkereiden ja virusten, kanssa. Eli paitsi jos käytät VPN: tä.

Varkauksien lopettamiseksi on suljettu lukuisia torrent-paikkoja ympäri maailmaa. Tämä toiminta on edennyt kauan lopettaa torrentin laittoman käytön ja käyttää parhaan VPN: n torrentia käyttäjän yksityisyyden varmistamiseksi. Tämä auttaa asettamaan asiakkaille entistä vakavamman tietoturvan.

Vähemmän kunnioitettavilla verkkosivustoilla on säännöllisesti paikkansa. Nämä kohteet asettavat asiakkaat virusten ja haittaohjelmien vaaraan, jotka pilaavat kehyksensä ja tarjoavat tietoja. Ilman ylimääräistä turvallisuutta ja tietoturvaa torrenting ei ole koskaan enää suojattu liike maailmassa.

Mitkä Torrent VPN: t vuotaneet lokinsa kolmansille osapuolille?

Jotkut VPN: t mainostavat tarjoavansa kirjautumattomuutta, mutta testit ovat vahvistaneet, että VPN-verkot vuotavat tietojasi ja IP-osoitteitasi. VPN: ien perusteellisen tutkimuksen mukaan 84%: lla VPN: eistä puuttuu salaus ja vuodonsuojaus IPv6-tuen puuttumisen vuoksi.

Salauksen ja liikenteen vuotojen suojaamisen tarkoitus voi antaa valvontaelimille ja Internet-palveluntarjoajalle mahdollisuuden kerätä tietoja. Lisäksi jotkut torrentia varten tarkoitetut VPN: t, jotka ovat valehdellut kirjautumattomuuskäytännöstään ja sen sijaan luovuttaneet lokit virastoille, jotka sisältävät PureVPN: n ja HideMyAssin.

PureVPN: n todettiin luovuttavan lokit lainvalvontaviranomaisille tietoverkkoaallotustapauksessa samalla, kun se ilmoitti kirjautumattomuuskäytännön. Samoin HideMyAss auttoi Yhdysvaltain virastoja jäljittämään hakkeria, joka oli mukana ”LulzSec-fiaskossa”, luovuttamalla sen lokit heille, minkä seurauksena hänet pidätettiin.

Tarkista, että VPN-torrent-IP-osoitteestasi vuotaa tai ei?

Vaikka jotkut VPN-verkot väittävät suojaavan henkilöllisyytesi torrentin aikana, useimmissa tapauksissa he eivät tee niin. Se tarkoittaa, että olet edelleen vaarassa, jos käytät P2P-verkkoa ns. Torrent VPN: n kanssa.

Tällaisissa olosuhteissa fvanlowing ovat vaiheet, jotka sinun tulee tehdä tarkistaaksesi, että VPN vuotaa Torrent IP -osoitettasi.

 1. Siirry luotettavaan IP-tarkistussivustoon, esimerkiksi IP Magnet, joka tunnetaan tarkkoista tuloksista.
 2. Klikkaa testimagneetin linkki ja napsauta myöhemmin “Lataa” -painiketta.
 3. Nyt avaa haluamallasi torrent-asiakkaalla.
 4. Odota hetki, niin näyttöön tulee selaimesi IP ja torrent IP.
 5. Merkitse esitetyt IP-osoitteet muistiin.

Jos olet suorittanut vaiheet, saat tarkan kuvan torrent VPN -sovelluksestasi. Jos haluat parantaa online-kokemustasi, tavoita parhaat VPN: t Internetin kiertämiseen. Niiden kanssa olet turvassa verkkoon leviäviltä uhkilta, haittaohjelmilta vakoiluohjelmiin.

Parhaat VPN-protokollat, jotka ovat luotettavia Torrentingille

VPN-protokollia käytetään tarjoamaan turvallinen ilmapiiri ja tarjoamaan hänen verkkokokemustaan. Parhaat VPN: t käyttävät protokollia torrentiakseen pysyäkseen koskematta ketään verkossa.

OpenVPN – Protokolla, joka mahdollistaa mukauttamisen virtuaaliseen verkkoon. Siksi se on avoimen lähdekoodin suojatun yhteyden luominen. Tämä on mukautuvin protokolla torrentin suhteen. OpenVPN käyttää TLS- ja TCP / UDP-protokollia nimettömyyden varmistamiseksi.

PPTP – Siitä on tullut sopiva protokolla, koska se varmistaa virtuaalisen verkon turvallisuuden useiden muiden protokollien kautta. PPTP on edullinen torrentia varten. Lisäksi se ei vaikuta nopeuteen, joten käytä tätä protokollaa P2P-tiedostojen jakamiseen.

L2TP – Se on tunnelointimenetelmä, joka antaa nimettömyyden ensisijaisesti. Se on kätevä asentaa, mutta ei käytä mitään salausta. Tästä syystä se on vähiten edullinen VPN-protokolla, ja sitä käytetään vain kovassa tarpeessa.

Miksi välttää ilmaista VPN: ää Torrentingille?

Ilmaiset torrentia varten tarkoitetut VPN: t ovat surullisia, koska ne tallentavat käyttäjän verkkotoimintojen lokit. Lisäksi he käyttävät rajoitettua salausta, josta tulee portti hakkereille ja digitaalisille snooppereille johtaa verkkohyökkäyksiä.

Lisäksi ilmaiset VPN-torrentit neuvottelevat nimettömyysneesi ja kerää lokit. Se tarkoittaa, että jos et osta tuotetta, olet tuote. Siksi maksetut VPN: t ovat tässä suhteessa parhaita torrentia.

Paras VPN torrentia varten redditorien mukaan

Useimmilla redditorilla on monipuolinen mielipide parhaasta verkkoon käytettävissä olevasta torrentin VPN: stä. Reddit-käyttäjien useiden mielipiteiden hienoin etu on, että he eivät ole puolueellisia.

Jokainen käyttäjä olisi kohdannut tietyn ongelman. Tämä olisi johtanut siihen, että VPN: stä saadaan täydellinen vastaus torrenttiin, yksityiskohdat kaikista sen virheistä, haavoittuvuuksista ja vahvuuksista.

Kaikista saaduista mielipiteistä suosittiin PIA VPN: ää. Redditors totesi, että se tarjosi turvallisesti alustan eri tarkoituksiin, joka sisältää nimettömän torrentin ja yksityisen selaamisen.

Siksi voidaan todistaa, että PIA VPN on torrentin paras VPN nyt. Tämän näkyvän VPN-palvelun lisäksi Reddit-käyttäjät suosittelevat VPN: ää etsiville, että heidän tulisi etsiä ominaisuuksia, kuten VPN-tappokytkin, DNS-vuodonsuojaus ja IPv6-vuodonsuojaus..

johtopäätös

Vaikka torrent-VPN-palveluntarjoajia on erilaisia, nopea nopeus ja täydellinen palvelinpeitto on kätevä. Luettelo parhaista torrentin VPN-palveluista on kirjoitettu yllä olevien perusteiden mukaisesti. Vain parhaat VPN: t täyttävät vaatimukset.

Käytä mitä tahansa VPN: ää, saat yhden napsautuksen pääsyn loputtomiin torrenteihin. 100-prosenttinen suoja hakkereilta ja turvallinen nimettömyys DMCA: ta, tekijänoikeuspelejä ja ISP: tä vastaan ​​ovat muita merkittäviä etuja. Vuonna 2019 VPN: n käyttö on välttämätöntä varsinkin kun vietät.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map