Καλύτερος χρόνος ποπ κορν VPN 2019 – Είναι ασφαλές;

Το Popcorn Time είναι ένα λογισμικό αφιερωμένο στη ροή περιεχομένου βίντεο online δωρεάν. Διαθέτει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών που περιλαμβάνει Mac, Android, iOS και Windows. Όχι μόνο θεωρείται ότι αποτελεί εναλλακτική λύση στις υπηρεσίες ροής επί πληρωμή όπως το Amazon Prime, το HBO Now και το Netflix.


Το Popcorn Time χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό γνωστό ως (Peer-to-Peer) P2P. Με απλά λόγια, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που διατίθεται την ώρα του ποπ κορν ανήκει σε υλικό πνευματικών δικαιωμάτων. Επομένως, εάν μεταδώσετε αυτό το περιεχόμενο χωρίς την άδεια των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων, παραβιάζετε το νόμο.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να μπείτε σε μπελάδες, θα πρέπει να το κάνετε χρησιμοποιήστε ένα Popcorn Time VPN καθώς κρύβει το υπάρχον δίκτυο. Επίσης, το VPN μεταδίδει τα δεδομένα σας μέσω εκχωρημένων διακομιστών χωρίς διαρροή σε ISP ή σε χάκερ. Το VPN δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων των χρηστών.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN Popcorn Time?

Το Popcorn Time έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για πλοήγηση, χρησιμοποιώντας το χωρίς VPN σημαίνει απλώς ότι βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία σε μια χώρα που δεν έχει αυστηρούς νόμους σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα ή τους χείμαρρους, εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προβολή μη εξουσιοδοτημένου περιεχομένου.

Το 2015, οι παραγωγοί υπέβαλαν αγωγή εναντίον 11 χρηστών Popcorn Time που κατοικούν στο Όρεγκον. Οι διευθύνσεις IP, η ημερομηνία και η ώρα κατά την οποία οι χρήστες είχαν πρόσβαση στην ταινία παρουσιάστηκαν επίσης στην αγωγή εναντίον τους. Αυτοί οι χρήστες μήνυσαν για λήψη του αρχείου ταινίας και χρεώθηκαν για 150.000 $ σε ζημιές και νομικά τέλη.

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά, οι χρήστες του Popcorn Time έχουν υποστεί σοβαρές ποινές για την προβολή περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Με τον ίδιο τρόπο, οι χρήστες Comcast μήνυσαν από την ίδια δικηγορική εταιρεία για τη ροή της ταινίας 2015 “Survivor”. Χρεώθηκαν 750 $ για το έγκλημα που διέπραξαν, παρόλο που δεν είναι τόσο καλό.

Δεν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τις αποταμιεύσεις ζωής σας μόνο για να πληρώσετε πρόστιμο για ροή περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα Popcorn Time VPN θα ήταν χρήσιμο.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για Popcorn Time?

Η επιλογή του καλύτερου VPN για το Popcorn Time δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζατε ότι θα ήταν. Τα VPN εκτελούν μια ποικιλία εργασιών όσον αφορά τον χειρισμό ευπαθειών ασφαλείας.

Ωστόσο, για το Popcorn Time, αυτές οι δυνατότητες είναι σημαντικές κατά την επιλογή ενός VPN:

 • Υψηλή ασφάλεια και κρυπτογράφηση της κίνησης.
 • Γρήγορες ταχύτητες για ροή και λήψη.
 • Ένα VPN επιτρέπει την κυκλοφορία P2P που είναι απαραίτητη για torrent.

Υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN για χρόνο ποπ κορν που ισχυρίζεται ότι προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης με απίστευτες γρήγορες ταχύτητες. Θα πρότεινα ότι πρέπει να κρατήσετε μια απόσταση από αυτά. Δεδομένου ότι θυσιάζουν την κρυπτογράφηση και έχουν κάποιες περιγραμματικές πολιτικές σχετικά με τα αρχεία καταγραφής.

Καλύτερα VPN Popcorn Time για ροή ενός Torrent

Το καλύτερο VPN για το Popcorn time βοηθάει σε πολλές εργασίες όσον αφορά την προστασία του απορρήτου σας. Η λειτουργία ενός VPN είναι να κρύψει την πραγματική ταυτότητα που με άλλα λόγια είναι η «διεύθυνση IP» ενός χρήστη. Οι χάκερ χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP ως την κύρια πηγή για να εισέλθουν στα συστήματα ενός ατόμου.

1. ExpressVPN

Ψάχνετε για ένα VPN που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε το απόρρητό σας; Ή απλώς για ροή περιεχομένου χωρίς πρόβλημα? ExpressVPN είναι το καλύτερο Popcorn Time VPN που σας επιτρέπει να κάνετε όλα αυτά με ευκολία. Είναι εύκολο στη χρήση διεπαφή και οι εκτεταμένες δυνατότητες το κατατάσσουν στην κορυφή ως πάροχος υπηρεσιών VPN.

Αναρωτιέστε τι κάνει το VPN για ποπ κορν δημοφιλές στην αγορά; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό, μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του ExpressVPN εξάγονται και αναφέρονται παρακάτω.

 • Διακόπτης δολοφονίας στο Διαδίκτυο.
 • Εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες.
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.
 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού.
 • Συμβατό με το Popcorn Time και το Torrenting.

Το ExpressVPN θεωρείται ως το κορυφαίο Popcorn Time VPN από πολλές πλατφόρμες και σίγουρα αξίζει να στεφθεί το νούμερο ένα.

2. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι η το πιο δημοφιλές VPN για Popcorn Time απλώς και μόνο επειδή είναι ένα από τα φθηνότερα VPN που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Προσφέρει την ίδια ποικιλία δυνατοτήτων στον χρήστη του που προσφέρει ένα ακριβό VPN.

 • Προσφέρει ανωνυμία χωρίς πολιτική καταγραφής.
 • Δεν εντοπίστηκαν διαρροές DNS ή Web-RTC.
 • Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υψηλές ταχύτητες λήψης.
 • Κορυφαία κρυπτογράφηση με ευπροσάρμοστο ποσό πρόσθετων.

Εάν εξετάσετε τους διακομιστές παρόχων VPN, θα δείτε μια διαφορά σε σύγκριση με το PIA, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε streaming περιεχομένου βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεύτερον, το PIA VPN θα εξοικονομήσει χρόνο και λίγα χρήματα εδώ και εκεί.

3. PureVPN

Το PureVPN είναι εγκατεστημένο στη δικαιοδοσία του Χονγκ Κονγκ και λειτουργεί ως το καλύτερο Popcorn Time VPN. Έρχεται εξοπλισμένο με ένα οπλοστάσιο χαρακτηριστικών, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλληλοσυμπληρώνονται και συμβάλλουν στην απόκρυψη της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.

 • Ισχυρή κρυπτογράφηση για όσους ενδιαφέρονται.
 • Εύχρηστες εφαρμογές για επιτραπέζιους και κινητές συσκευές.
 • Γρήγορες ταχύτητες διακομιστή.
 • Οι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών P2P.

Αυτό το VPN για χρόνο ποπ κορν δεν προκαλεί τρύπες στο πορτοφόλι σας. Δίνει στους χρήστες ευέλικτα σχέδια για να κάνουν χρήση της υπηρεσίας VPN για τη διαφύλαξη του απορρήτου τους στο Διαδίκτυο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time χωρίς VPN?

Το Popcorn time είναι μια άλλη μορφή πελάτη BitTorrent, αλλά επικεντρώνεται στη ροή περιεχομένου. Λοιπόν, λειτουργεί όπως οποιοσδήποτε άλλος πελάτης torrent και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς VPN. Εάν είστε υπεύθυνος ανάληψης κινδύνων και μπορείτε να ζήσετε με το γεγονός ότι, εάν πιάσετε πιθανότατα θα χάσετε κάθε δεκάρα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time χωρίς VPN.

 • Εάν δεν έχετε ενημερώσει τη συσκευή σας με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα. Τώρα είναι η ώρα να το κάνουμε. Ορισμένες από τις ενημερώσεις κώδικα επικεντρώνονται στην ασφάλεια των συσκευών.
 • Πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις δραστηριότητες που εκτελείτε στο διαδίκτυο.
 • Μην κάνετε κλικ σε διαφημίσεις, ανεξάρτητα από το πόσο καλή εμφανίζονται. Εκτός αν θέλετε να είστε θύμα μιας διαδικτυακής επίθεσης δεδομένων.

Αυτές οι συμβουλές δεν έχουν σημασία, καθώς ο πάροχος υπηρεσιών σας μπορεί να παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας. Εάν φτάσει στο σημείο κατάθεσης της αγωγής, οι ISP δεν θα εμποδίσουν και πιθανότατα θα παρακολουθήσουν αυτές τις δραστηριότητες πίσω σε εσάς και θα πρέπει να πληρώσετε το πρόστιμο ή ακόμη και να πάτε στη φυλακή σε ορισμένες περιπτώσεις.

Είναι το Popcorn Time VPN ασφαλές?

Η επιλογή ενός VPN για το Popcorn Time όταν οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων είναι στα πρόθυρα να προσπαθήσουν να τιμωρήσουν όσο πολλά άτομα που διαπράττουν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων είναι απαραίτητη εάν δεν θέλετε να καταλήξετε να σπάσει ή χωρίς σπίτι. Τα πρόστιμα μπορούν να κυμαίνονται από 100 $ έως ένα επιβλητικό 150.000 $ και όλη η εξοικονόμηση ζωής σας θα μειωθεί χωρίς να είναι τίποτα.

Εάν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα VPN με σκοπό τη ροή στο Popcorn Time. Αρχικά, ακολουθήστε όλες τις πολιτικές τους και βεβαιωθείτε ότι δεν καταγράφουν πληροφορίες για να διασφαλιστεί η απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος όταν είστε έτοιμοι να εγγραφείτε σε ένα VPN.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν δυνατότητες που κάνουν ένα VPN ασφαλές για το Popcorn Time. Μερικά από αυτά αναφέρονται εδώ.

 • Σκοτώστε το διακόπτη
 • Προστασία διαρροών IPv6
 • Προστασία DNS

Όλα τα VPN που αναφέρονται παραπάνω περιέχουν όλες αυτές τις δυνατότητες και άλλες διαφορετικές λειτουργίες, οι οποίες εξυπηρετούν το σκοπό της διασφάλισης του απορρήτου. Με αυτά τα VPN, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα κατά τη ροή του περιεχομένου μέσω του Popcorn Time.

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN στο Popcorn Time

Η εγκατάσταση ενός VPN για έναρξη ροής στο Popcorn Time είναι δίκαιη. Ερευνήστε για την αξιοπιστία του VPN και, στη συνέχεια, συνεχίστε μόνο αυτήν την εργασία. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, συγκεκριμένα, είναι ότι το περιβάλλον εργασίας χρήστη διαφέρει μεταξύ των διαφόρων VPN.

 • Εγγραφείτε το «Popcorn Time VPN» από την παραπάνω λίστα.
 • Λήψη “και” Εγκατάσταση “του συμβατού προγράμματος-πελάτη VPN.
 • Εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας αποτελούμενα από «Email ID» και «Passcode».
 • Επιλέξτε τον προτεινόμενο «διακομιστή VPN» για αδιάκοπη σύνδεση.
 • Πατήστε το κουμπί «Σύνδεση» για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Στη συνέχεια, παρακολουθήστε κάθε τηλεοπτική εκπομπή και ταινία στην καλύτερη ποιότητα σύμφωνα με την επιλογή σας. Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται να εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση του Popcorn Time.

Ώρα ποπ κορν για Android

Δεν είναι απαραίτητο για ένα άτομο να μεταδίδει περιεχόμενο μόνο σε υπολογιστή. Ένας χρήστης του Popcorn Time μπορεί να κάνει ροή απευθείας στη συσκευή του Android. Δεδομένου ότι τα τηλέφωνα περιέχουν πολλές προσωπικές λεπτομέρειες και εικόνες που μπορούν να αναγνωρίσουν ένα άτομο αν πάει σε λάθος χέρια.

Απαιτείται ένα VPN για τη συσκευή σας Android για λόγους απορρήτου και ασφάλειας. Μόλις εγκαταστήσετε ένα Popcorn Time VPN σε Android, η παρουσία σας στο Διαδίκτυο είναι ασφαλής και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να πιάσετε τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων.

Ώρα ποπ κορν για Mac

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του Popcorn Time προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας επιβληθούν πρόστιμα εάν πιάσετε τη χρήση της υπηρεσίας. Εδώ έρχεται η διαδικασία του Popcorn Time VPN για Mac, αλλάζει τα πακέτα δεδομένων σας σε κρυπτογραφημένη φόρμα και ελέγχει το απόρρητό σας μέσω του Διαδικτύου.

Υπήρξαν πολλές αναφορές σχετικά με την επιβολή κυρώσεων στους χρήστες του Popcorn Time για ροή ταινίας. Εάν δεν θέλετε να καταλήξετε σαν ένα από αυτά, χρησιμοποιήστε ένα VPN για το Popcorn Time και θα λύσει κάθε ανησυχία που έχετε σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο με τις εκτεταμένες δυνατότητές του.

Ώρα ποπ κορν για iPad και iPhone

Πολλοί νέοι αρέσει να περνούν το Σαββατοκύριακο τους σε ροές ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών. Ένας χρόνος Popcorn εξυπηρετεί την ανάγκη επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς να χρεώνουν ούτε ένα λεπτό. Εάν διαθέτετε iPhone ή iPad, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία όπως κάθε άλλος πελάτης BitTorrent.

Η ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Η χρήση ενός Popcorn Time VPN για iPad ή iPhone είναι η απαίτηση, καθώς διασφαλίζει το απόρρητό σας και αποφεύγει το όριο εύρους ζώνης για να διατηρήσει την ταχύτητα.

Πώς να αφαιρέσετε την προειδοποίηση VPN Popcorn Time?

Ενώ χρησιμοποιείτε το Popcorn Time χωρίς VPN, σας υποδέχεται μια προειδοποίηση που δηλώνει ότι χρησιμοποιείτε το Popcorn Time χωρίς VPN. Δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε αυτήν την προειδοποίηση, καθώς είναι για την ασφάλειά σας.

Μπορείτε να επιλέξετε να αγνοήσετε την προειδοποίηση και να συνεχίσετε να παρακολουθείτε, αλλά πρέπει να παραμείνετε στην άκρη του καθίσματος σας επειδή δεν είστε πραγματικά προστατευμένοι και είστε εκτεθειμένοι.

Ενσωματωμένο VPN Popcorn Time

Επαγγελματική συμβουλή: Ψάχνετε για ένα ενσωματωμένο Popcorn Time VPN είναι, σταματήστε να ψάχνετε! Ο κύριος λόγος για να δηλώσετε κάτι τέτοιο είναι ότι δεν είναι σοβαροί για τους όρους και τις προϋποθέσεις τους.

Επιπλέον, τέτοια ενσωματωμένα VPN δεν παρέχουν τις κρίσιμες υπηρεσίες που υπόσχονται. Είναι πολύ πιο ακριβά σε σύγκριση με τα καλύτερα VPN της αγοράς.

 • Η τιμολόγηση ξεκινά από 69 $ ανά μήνα για 12 μήνες που δεν είναι διαθέσιμες στο εύρος.
 • Δεν είστε σίγουροι για τις πολιτικές καταγραφής τους, ούτε τα πρωτόκολλα ασφαλείας, ούτε τα επίπεδα κρυπτογράφησης που προσφέρουν.
 • Μη παραδοθείσα ταχύτητα δικτύου.

Αυτή η ελλιπής αφήνει τον πελάτη αμηχανία. Μείνετε μακριά από VPN που ισχυρίζονται ότι είναι ενσωματωμένα για το Popcorn Time. Επιπλέον, το Popcorn Time δεν ονομάζει ένα ενσωματωμένο VPN για κανένα κίνητρο.

Δωρεάν VPN για Ώρα ποπ κορν

Ένα καλύτερο Popcorn Time VPN παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και βελτιστοποιημένους διακομιστές με γρήγορη ταχύτητα στους καταναλωτές του. Επιπλέον, διατηρεί τις πληροφορίες σας ασφαλείς στο Διαδίκτυο και δεν καταγράφει τα αρχεία καταγραφής. Επίσης, προσφέρει κορυφαία υποστήριξη πελατών με διαμόρφωση πολλών συσκευών.

Ενώ, το δωρεάν VPN για το Popcorn Time έρχεται με περιορισμένο εύρος ζώνης και αναξιόπιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας, γι ‘αυτό πρέπει να αποφεύγεται με οποιοδήποτε κόστος. Πληρώνοντας μια μικρή χρέωση, μπορείτε να απολαύσετε ροή περιεχομένου βίντεο χωρίς καμία ανησυχία χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Εναλλακτικές λύσεις για το Popcorn Time

Το αρχικό Popcorn Time εγκαταλείφθηκε από τους προγραμματιστές του, οι οποίοι γέννησαν τους κλώνους Popcorn Time. Αυτοί οι κλώνοι αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας τον κώδικα ανοιχτού κώδικα του αρχικού λογισμικού Popcorn Time και χρησιμεύουν επί του παρόντος ως εναλλακτική λύση για το Popcorn Time.

Υπάρχουν δωρεάν και πληρωμένες εναλλακτικές λύσεις για το Popcorn Time. Οι δωρεάν εναλλακτικές λύσεις είναι εκείνοι οι κλώνοι που κράτησαν το περιεχόμενο ροής βίντεο δωρεάν. Ενώ, οι εναλλακτικές λύσεις επί πληρωμή περιλαμβάνουν, τις υπηρεσίες ροής που έχουν πραγματικά δικαιώματα ροής περιεχομένου, αλλά κοστίζουν μερικά δολάρια το μήνα.

Οι δύο κύριοι κλώνοι Popcorn Time έχουν δοκιμαστεί από την ομάδα μας και λειτουργούν εντελώς καλά. Ωστόσο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα Popcorn Time VPN κατά τη ροή βίντεο, επειδή κρύβει την πραγματική σας ταυτότητα που διαρρέει στις αρχές επιτήρησης.

 • Popcorn Time.sh
 • Popcorn Time.to

Εάν τα χρήματα δεν σας απασχολούν, μπορείτε να επιλέξετε εναλλακτικές λύσεις Premium Popcorn Time. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη λήψη ιών στη συσκευή σας, καθώς αυτές οι εναλλακτικές λύσεις είναι πολύ αξιόπιστες και παρέχουν υπηρεσίες ροής εδώ και χρόνια..

Μερικές από τις σημαντικότερες εναλλακτικές λύσεις Premium για το Popcorn Time είναι γνωστές για ροή.

 • Netflix
 • Χούλου
 • Amazon Prime
 • HBO Τώρα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω υπηρεσίες υψηλής ροής χωρίς VPN και δεν θα συμβεί τίποτα. Ωστόσο, κάποιο περιεχόμενο αποκλείεται γεωγραφικά από αυτούς, και σε ορισμένα σενάρια, δεν παρέχουν τα δικαιώματα ροής συγκεκριμένων τίτλων, αυτό σημαίνει ότι εάν δεν κατέχουν τα δικαιώματα της αγαπημένης σας ταινίας, δεν μπορείτε να το μεταδώσετε σε ροή τους πλατφόρμα.

συμπέρασμα

Παρόλο που το Popcorn Time είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση για υπηρεσίες συνεχούς ροής. Ωστόσο, το περιεχόμενο που διατίθεται σε αυτό μπορεί να έχει τις αρχές πνευματικής ιδιοκτησίας που το προστατεύουν. Δεν συνιστούμε τη χρήση VPN για παραβίαση υλικού πνευματικών δικαιωμάτων.

Το VPN χρησιμεύει ως μέσο για τη βελτίωση της ασφάλειας στο διαδίκτυο και για την προστασία σας έναντι τρίτων που επιθυμούν να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας και να μοιράζονται περιεχόμενο με τρίτα μέρη.

Για το Popcorn Time, διατρέχετε κίνδυνο για το απόρρητό σας. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα VPN Popcorn Time. Δεν είναι μόνο για κάποιον που θέλει να κάνει ροή ταινιών χωρίς να μπει σε μπελάδες. Είναι για όσους θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς κατά τη ροή στο Popcorn Time με VPN, με απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map