VPN më e mirë për Torrenting – Ndarja e Dosjeve P2P 2020


Kohët e fundit, të gjitha vendet e zhvilluara kanë aprovuar ligjet e të drejtave të autorit të cilat fuqizojnë ISP-të dhe agjencitë e mbikëqyrjes për të mbrojtur identitetin e vërtetuar të një dokumenti ose skedari. Por akoma, rritja e përdoruesve të internetit për këtë qëllim nuk është në kontroll të qeverisë.

Torrentimi është vendi ku klientë të shumtë ndajnë pak copa të një dokumenti më domethënës për të fuqizuar disa shpejtësi të imagjinueshme të shpejta të shkarkimit. Për më tepër, shkarkimi i torrentit nënkupton gjithashtu një ngritje në rëndësinë e shkarkimeve të VPN.

Numri i madh i përdoruesve të Internetit po aplikojnë VPN më të mirë për përrua për të rritur sigurinë e tyre në internet me mbrojtjen e të dhënave. VPN të shumta ekzistojnë për t’u kujdesur për këtë kërkesë, por përdoruesit e internetit janë në konfuzion për të vendosur VPN të besueshëm.

Një Torrent VPN kodon rrjetin tuaj dhe e lë ndërhyrës në një mister. Prandaj, nëse ndonjë haker futet në kanalin tuaj, ai do të shohë vetëm kodet e koduara të pakuptimta për të. Në këtë mënyrë, një VPN fsheh identitetin tuaj kur jeni duke përdorur BitTorrent për të shkarkuar sende.

VPN më e mirë për Torrenting – Ndarja e Dosjeve P2P – 2020

gradëMundësuesaçmimzbritje
1NordVPN3,99 $ – në muaj66% Zbritje
2ExpressVPN8,33 dollarë – në muaj35% Zbritje
3PureVPN3.54 dollarë – në muaj68% Zbritje
4PIA VPN$ 3,33 – në muaj12% Zbritje

Pse ka nevojë për të përdorur VPN për Torrenting?

VPN më e mirë për torrenting jo vetëm që siguron identitetin tuaj në internet nga ISP-të dhe mbikëqyrjen, por ju jep anonimitet gjatë shkarkimit të shumë skedarëve përrua. Kjo kursen lidhjen tuaj nga rrjedhja e informacionit te hakerat ndërsa përdorni një rrjet P2P.

Kur e lidhni kompjuterin tuaj me ndarjen e skedarëve P2P, ajo gjeneron mijëra nyje, e cila u jep një rrugë të qartë për të përgjuarve të të dhënave për të fituar qasjen dhe kontrollojnë informacionin e ndjeshëm. Me VPN më të mirë për përrua, të dhënat bëhen të koduara, dhe hakerat nuk janë në gjendje të gjejnë sistemin e kërkuar nga fundi i tyre.

Një fakt befasues i lidhur me përrallat është numri i përdoruesve që kënaqen me të. Një miliard përdorues shkarkojnë torrentë çdo ditë që përbëjnë 10% të popullsisë së Mbretërisë së Bashkuar, 4.6% të Australisë ndërsa SHBA mban rregullisht pjesën e luanit prej 35%. Në dritën e këtij fakti, një VPN është një domosdoshmëri për t’u përdorur.

Si te zgjidhni VPN-në më të mirë për torrent?

Një VPN përrua gjykohet mbi disa faktorë. Duhet të mbash në mendje këtë fakt që të gjitha VPN-të nuk janë të njëjta. Shumë pak prej tyre kujdesen për privatësinë e klientëve të tyre kur bëjnë diçka si përrua. Shumica e VPN-ve nuk lejojnë që të përhapet në ndërfaqen e tyre, kështu që lexoni politikat e një ofruesi.

Ekzistojnë tre kërkesa që duhet të plotësojë VPN më e mirë për torrent. Këto duhet të shikohen nga një individ që dëshiron të rinovojë përvojën e tij në internet në internet. Ata janë:-

 • Speedfarë shpejtësie ofron shërbimi VPN?
 • A ka një politikë mos-prerëse?
 • A lejohet ndarja e skedarëve P2P në rrjet?

Pasi VPN-ja juaj e zgjedhur i plotëson këto kërkesa, ju jeni gati të filloni përrua. Hapi mënjanë nga shqetësimet tuaja se trollot e të drejtave të autorit do t’ju synojnë meqenëse IP-ja juaj do të jetë e koduar. Me aktivitetet tuaja të mbuluara, askush nuk mund të vëzhgojë kur ju ndajnë skedarët mbi P2P.

3 VPN më e mirë për Torrenting & P2P në vitin 2020 (Testuar)

Ne kemi përpiluar VPN të zgjedhura që ju ofrojnë një sens të kënaqshëm të sigurisë. Këto VPN më të mira për përrua i plotësojnë të gjitha parakushtet për të mbrojtur privatësinë e një individi ndërsa ai / ajo është në internet. Më poshtë do t’ju ndihmojnë sa herë që hasni idenë e ndarjes së sigurt të skedarëve.

1. NordVPN – E përkryer për Torrentimin Anonim

NordVPN është një VPN me bazë në Panama, është zhvilluar në vitin 2012 nga një grup prej katër anëtarësh. Isshtë renditur në mesin e VPN më të mirë për torrenting pasi siguron mbrojtje efikase nga shkeljet e të drejtave të autorit dhe shmang bllokimin e faqeve përrua. NordVPN siguron trafikun e Internetit nga mundësia e mbikqyrjes duke e kaluar atë nëpër serverat P2P.

NordVPN

NordVPN fsheh vendndodhjen e një individi të lidhur në internet përmes klientit të tij VPN. Ajo cakton adresa IP të përbashkëta dhe i kthen të dhënat në tekstin e chipper duke përdorur AES Algoritmin. Ajo siguron anonimatin duke i marrë të dhënat në faza të ndryshme të kriptimit. Kjo e bën informacionin të sigurt nga hakerat dhe arrin burimin e vërtetë të prerjeve.

NordVPN rrit internetin nga serverët me dy hop. Mekanizmi ndryshon adresën IP dhe drejton trafikun në një uebfaqe të veçantë. Ky është një veprim i pandalshëm i torrent VPN për të siguruar funksionimin e internetit. Serverët NordVPN encryptojnë të dhënat dhe dërgojnë trafik të filtruar në serverin Tor i cili përcillet në internet.

2. ExpressVPN – i shpejtë për torrent & P2P

ExpressVPN është i vendosur në ishullin Britanik të Virgins me serverët e tij të përhapur në mbi 90 vende. Kjo e bën ExpressVPN një nga VPN-të më të mira për përrua sepse nuk komprometon kurrë me shpejtësinë. Ky është një shpërblim për ata që dëshirojnë të shkarkojnë skedarë duke përdorur rrjetet P2P.

ExpressVPN

ExpressVPN kujdeset që ajo të ofrojë një ndërprerës të vrasjeve në internet. Siguron kriptimin së bashku me protokollet më të besueshëm të disponueshëm për VPN. As regjistrat e aktiviteteve nuk janë mbajtur, as regjistrat e lidhjeve. Ndihma për klientët është në dispozicion për klientët përmes chat dhe E-mail.

Një mendim shtesë që i bën ata një VPN të mundshëm për përrua janë bisedat e tyre të bisedave 24/7 dhe shpejtësia e shpejtë që posedojnë serverët e tyre. ExpressVPN mund të jetë pak e kushtueshme, por ai mban anonimitetin tuaj në internet me internet të sigurt. Ekziston edhe një garanci prej 30 ditësh për kthimin e parave nëse nuk gjeni gjëra që favorizojnë në rrugën tuaj.

3. PIA VPN – Zgjedhja e përdoruesve BitTorrent

Qasja në Internet private është një VPN që është në dispozicion në 30+ vende. Kishte më shumë se 3500 serverë dhe u angazhua për përrua.

PIA nuk bën pazare me intimitetin dhe ofron encryption 256-bit me protokollet kanalizuese që mbrojnë aktivitetet tuaja përrua.

PIAVPN

Vendi i selisë së ANP-së në SH.B.A. dhe akoma, ata kanë deklaruar, nëse zyrtarët qeveritarë do të kërkonin të paraqisnin historinë e prerjeve të klientëve, ne do t’i mbyllnim operacionet tona. Do të thotë që PIA VPN nuk është interes për të mbajtur regjistrat.

PIA VPN është me vetëm 3 dollarë në muaj, ekonomike sesa shumica e VPN-ve atje. Për më tepër, PIA mbështet rrjetin P2P dhe nuk ka kufizime për sa i përket përroit.

A është Torrenting i sigurt me VPN?

Ju vini nën radar kur adresa juaj DNS ose IP lëshon veprimet tuaja në internet ndaj subjekteve të paautorizuara. Kjo është ajo ku përdorimi i një VPN për torrenting është thelbësor pasi funksionon me një Internet Kill Switch. Ajo bllokon trafikimin e internetit nga rrjedhjet në agjencitë e mbikëqyrjes, ISP dhe hakerat derisa lidhja juaj të riorganizohet.

Shërbimet e paguara të VPN për torrenting janë autentike në krahasim me homologët e tyre falas. Kur instaloni një VPN për të përmbushur lidhjen e anonimizuar, do të gjeni shumë përfitime të cilat mund të mos i gjeni në shumë të tjera.

Këto janë disa nga pikat kryesore që sigurojnë që një VPN të jetë e mirë për përrua:

 • Shkarkime të suksesshme të kolegëve.
 • Qasja në faqet e përroit të kufizuara gjeo.
 • Mbrojtje nga ISP-të dhe agjencitë e mbikëqyrjes.
 • Një shtresë shtesë e sigurisë me kriptim.

Sigurohuni, kur jeni duke përdorur VPN më të mirë për torrentimin e të dhënave tuaja nuk do të rrezikohet kurrë. Sidoqoftë, nëse akoma po ndjeheni paranojake, mund të përdorni akses në faqet e internetit të njohura për të shkarkuar përrua me një VPN. Ato funksionojnë mbi baza ligjore, dhe ju mund të keni pothuajse gjithçka nga lojërat në filma.

Dënimet e të drejtave të autorit në vende të ndryshme për përrua

Më parë, ishte e arritshme për qytetarët që të kërkonin përrua pa ndonjë pengesë. Tani, qeveritë kanë filluar mbikëqyrjen e tyre mbi materialin pirat që mbulon internetin. Fuqia e mbajtësve të së drejtës së autorit dhe ndikimi i tyre ka marrë të gjithë nën radar.

SHBA – Sipas DMCA, një shkelës i të drejtave të autorit mund të pësojë veten në rrethana të rrezikshme. Sipas veprës së parë, një viktimë mund të akuzohet me 50000 dollarë burg dhe 5 vjet burg ndërsa dhunuesit që vazhdojnë të kënaqin, mund të akuzohen me dyfish të dënimit.

Kanada – Sipas veprimit të vitit 2014 me emrin e Aktit për Modernizimin e të Drejtave të Autorit, shkelësit e të drejtave të autorit u lëshohen njoftime nga ISP-të e tyre. Nëse materiali i së drejtës së autorit nuk është i komercializuar, viktima nuk përballet me ndonjë çështje ligjore, por dënimi me pagesë është 5000 $.

MB – Mbretëria e Bashkuar miratoi një projekt-ligj me emrin “Akti i Ekonomisë Dixhitale”. Ai deklaroi se kushdo që bën shkelje të së drejtës së autorit mund të burgoset për kohën më shumë se 10 vjet.

Australi –  Përdoruesit e Torrentit duhet të jenë të kujdesshëm për ekzistencën e tyre në internet. Më pak gjobë e shqiptuar për një shkelje të së drejtës së autorit mund të fillojë nga 2000 dollarë. Për më tepër, faqet e internetit të përhapura përrua kanë bllokuar në vendin e tyre. Në situata të tilla, një VPN për Australinë duhet të jetë kujdestari juaj i vetëm.

Karakteristikat për të parë në VPN më të mirë për Torrent?

Më poshtë janë aspektet që dashamirët e përroit duhet të marrin në konsideratë njohjen e një VPN për torrente në rrjet. Këto karakteristika sigurojnë komoditetin e serverëve P2P së bashku me trafikun e koduar. Një VPN e përgjithshme ofron karakteristika të shumta dhe lë një mashtrim jo-specialist, kur ai zgjedh një.

Shpejtësia e shpejtë

Kur filloni të shkarkoni një përrua të një filmi ose shfaqje televizive përmes ndarjes së skedarit P2P, ajo dërgon një ftesë në ISP për përdorimin e papritur të bandës. ISP papritmas fillon goditjen e lidhjes në internet e cila rrit periudhën aktuale të një skedari specifik.

Në kushte të tilla, rekomandohet të përdorni VPN më të mirë për torrenting sepse ka ofruar servera të dedikuar VPN për torrenting i cili ndryshon adresën tuaj origjinale IP dhe ruan pafundësisht bandën tuaj të internetit dhe kursen kohën tuaj nga konsumi.

Politika e prerjeve

VPN përrua duhet të jetë e pavlefshme, që do të thotë se nuk regjistron dhe kursen të dhëna për lëvizjen tuaj. Kjo mund të nënkuptojë detaje ekzekutimi të përdorura për të përmirësuar artikullin ose informacionin. Një strategji tjetër për të zgjedhur një VPN për torrenting është duke kontrolluar nëse ndodhet jashtë SH.B.A. sepse vendi ka një politikë logimi.

Ata e konsiderojnë atë që ju jeni duke marrë në një shkarkim dhe shkarkim, i cili përdoret për ndërtimin e pikave më të mira. Në një botë të përsosur, furnizuesi nuk mbledh të dhëna dhe si pasojë nuk mund të hackohet ose të bëhet presion në dorëzimin e të dhënave për klientët.

Rrëzimi i bandës

Për operatorët për torrentë, goditja e gjerësisë së bandës është e tmerrshme. Ju mund të keni parë një rënie të menjëhershme të shpejtësisë tuaj të internetit pasi të keni shkarkuar skedarë deri në kufij specifikë. Zakonisht, VPN për përruan hidhni bandën e gjerësisë për të mos pësuar ngarkesë. Kjo i lehtëson ato duke zvogëluar kostot.

Kështu, zhvillohet më pak shkarkim dhe transmetim me cilësi të ulët. Shtë e vetmja juaj e drejtë të vini në dyshim VPN-në tuaj nëse rrëzon apo jo bandën tuaj të internetit. Rrëzimi i bandës do të ndodhë kryesisht kur jeni duke bërë një aktivitet specifik.

Vrasin kaloni

Një ndërrues i vrasjes në internet është një karakteristikë e fortë e siguruar nga një numër i caktuar i VPN më të mirë për përrua në internet. Mban të shënuar që adresa IP e një klienti nuk duhet të ekspozohet në internet nëse lidhja VPN shkëputet. Për të rritur mbrojtjen, ajo menjëherë heq lidhjen e internetit kur një VPN është mbyllur gabimisht. Kjo rezulton në mos derdhje të të dhënave.

Nëse kaloni vrasës nuk është i aktivizuar dhe pajisja juaj vetë lidhet me internetin. Kështu, transferimi i adresës dhe vendndodhjes tuaj aktuale IP. Pra, ju jeni në radarin e hakerave, ISP-ve dhe agjencive të mbikëqyrjes. Një ofrues i VPN me funksion kaloni në internet vrasës është i rëndësishëm për përrua.

Firewall natyror

Ka shumë VPN përrua më të mira me firewall të integruar në natyrë. Ato bllokojnë lidhjet nga bashkëmoshatarët mbi një Rrjet P2P dhe ndërfaqe të tjera jo të besueshme. Kjo ndalon përrallat, të cilat mbështeten në lidhjet P2P për të funksionuar në mënyrë efektive.

Ju mund të keni qasje për të çaktivizuar murin zjarri NAT nga cilësimet. Nëse jo, dërgimi i portit do të jetë një mundësi e përshtatshme. VPN më e mirë për përrua cakton një port unik që do të përdoret për trafikun P2P. Përdoruesit e Torrentit duhet të dizajnojnë klientin e tyre BitTorrent për të pasur akses në këtë port. Përdoruesi do të duhet të kontaktojë mbështetjen e klientit nëse porti nuk është në uebfaqen e ofruesit VPN.

Forcimi i portit

Në mesin e përdoruesve të torrenteve, kjo është një temë e diskutueshme. Disa thonë se dërgimi i Portit përmirëson shpejtësinë e tyre të shkarkimit duke u dhënë mundësinë e përdorimit të klientëve përrua dhe të lidhet me më shumë bashkëmoshatarë. Në argumentim, të tjerët thonë se kjo nuk është e nevojshme dhe kjo nënvlerëson privatësinë e përdoruesit.

Aktiviteti P2P është më i arritshëm për të gjetur gjurmët tek përdoruesi i vetëm, dhe VPN më e mirë për përrua nuk lejon që kjo të ndodhë. Firewall-i NAT madje zvogëlon shpejtësinë e shkarkimit. Ky problem mund të zgjidhet duke bërë të mundur që trafiku i përroit të përshkojë një port unik në Firewall.

VPN që përmendin për Torrenting në Politikën e tyre

Me siguri, marrja e VPN e duhur për përrua që i përshtatet preferencave tuaja në internet është një punë e fortë. Një listë që tregon politikat për prerjet dhe torrentimin e VPN-ve të përshkruara sipër. Ato mund të konsiderohen më të mirat pasi që të gjithë imponojnë një politikë logjike dhe lejojnë torrentimin në serverat e tyre.

Ofruesit VPNPolitika e prerjevePolitika e Torrentit
ExpressVPNAsnjë politikë logi lejuar
NordVPNAsnjë politikë logi lejuar
PIA VPNAsnjë politikë logi lejuar

A është e paligjshme të përdorni një VPN për Torrenting?

Torrentimi mund të jetë një aktivitet i rrezikshëm në Shtetet e Bashkuara. Në përgjithësi rrezikoni të merrni një problem me kontrollet e të drejtave të autorit, gjithashtu hakerat dhe viruset. Kjo do të thotë, përveç nëse përdorni një VPN.

Shumë site të përroit janë mbyllur në të gjithë globin për të ndaluar vjedhjet. Ky aktivitet ka marrë një rrugë të gjatë nga ndalja e përdorimit të paligjshëm të përroit dhe përdorimit të VPN më të mirë për përrua për të siguruar privatësinë e përdoruesit. Kjo ndihmon vendosjen e klientëve në një nivel më të rëndë sigurie.

Uebfaqet më pak të respektueshëm kanë rregullisht vendin e tyre. Këto destinacione i vënë klientët në rrezik nga viruse dhe malware që ngjyrosin kornizat e tyre dhe ofrojnë informacionin e tyre. Pa sigurinë shtesë dhe sigurimin e informacionit, përrua nuk është kurrë një lëvizje e mbrojtur në botë.

Cilat VPN të Torrentit lëshuan logon tek palët e treta?

Disa VPN reklamojnë se ofrojnë politikë pa log, por testet kanë konfirmuar që VPN-të po rrjedhin të dhënat tuaja dhe adresën IP. Sipas një studimi të thelluar të VPN-ve, 84% përqind e VPN-ve kanë mungesë të mbrojtjes nga encryption dhe rrjedhje për shkak të mungesës së mbështetjes IPv6..

Misioni i mbrojtjes së kriptimit dhe rrjedhjes mund të lejojë mbledhjen e të dhënave nga agjencitë e mbikëqyrjes dhe ISP. Gjithashtu, disa VPN për torrent që kanë gënjyer në lidhje me politikën e tyre për mos-logs dhe në vend të kësaj ua kanë dorëzuar logat agjencive të cilat përfshijnë PureVPN dhe HideMyAss.

PureVPN u gjet duke dorëzuar prerjet te organet e rendit mbi çështjen e sulmit në internet ndërsa deklaroi politikën e mos-logs. Në mënyrë të ngjashme, HideMyAss ndihmoi agjensitë amerikane të gjurmonin hakerin i cili ishte i përfshirë në “Lidhjen e Faskos” duke i dorëzuar shkrimet e tyre, dhe si pasojë duke e kapur atë.

Kontrolloni që VPN Torrent IP tuaj po rrjedh apo jo?

Megjithëse disa VPN pretendojnë se mbrojnë identitetin tuaj ndërsa përruan, në shumicën e rasteve, ata nuk arrijnë ta bëjnë këtë. Do të thotë që jeni akoma në rrezik nëse përdorni një rrjet P2P me të ashtuquajturin VPN përrua.

Në rrethana të tilla, flënia e dhjamit janë hapat që duhet të bëni për të kontrolluar nëse VPN juaj po rrjedh Torrent IP.

 1. Shkoni në një uebsajt të besueshëm për kontrollimin e IP, p.sh., IP Magnet, është i njohur për rezultatet e tij të sakta.
 2. Klikoni mbi lidhje lidhëse magnetike dhe më vonë klikoni në butonin “shkarkim”.
 3. Tani, hapeni me klientin tuaj të dëshiruar përrua.
 4. Prisni për një kohë, dhe do t’ju shfaqet IP i shfletuesit tuaj dhe IP përrua.
 5. Shënoni IP-të e paraqitura.

Nëse keni bërë me hapat, do të merrni një panoramë të saktë të VPN tuaj përrua. Në rast se dëshironi të përmirësoni përvojën tuaj në internet, të kërkoni më shumë VPN-të më të mira për përruajtjet që qarkullojnë në internet. Me ta, ju do të jeni të sigurt nga kërcënimet që rri pezull në internet, nga malware deri te spote spiunimi.

Protokollet më të mira VPN që janë të besueshme për Torrenting

Protokollet VPN përdoren për të siguruar një atmosferë të sigurt dhe për të siguruar përvojën e tij / saj në internet. VPN-të më të mira i përdorin protokollet për torrenting të mbetet i paprekur nga kushdo në internet.

OpenVPN – Një protokoll që mundëson personalizimin në një rrjet virtual. Prandaj është një burim i hapur për krijimin e një lidhjeje të sigurt. Ky është protokolli më i adaptueshëm kur bëhet fjalë për përrallat. OpenVPN përdor protokollet TLS dhe TCP / UDP për të siguruar anonimatin.

PPTP – Hasshtë bërë një protokoll i përshtatshëm pasi siguron sigurinë e rrjetit virtual përmes protokolleve të ndryshme të tjera. PPTP preferohet për përrua. Për më tepër, nuk ndikon në shpejtësinë tuaj, kështu që shfrytëzoni këtë protokoll për ndarjen e skedarëve P2P.

L2TP – Shtë një protokoll tunelimi që siguron anonimatin në masën parësore. Shtë i përshtatshëm për tu vendosur dhe por nuk përdor ndonjë kriptim. Për shkak të kësaj arsye, ai është protokolli më i preferuar VPN dhe përdoret vetëm në nevojë të madhe.

Pse të shmangni VPN falas për Torrenting?

VPN falas për përrua janë famëkeq sepse ato ruajnë regjistrat e aktivitetit në internet të përdoruesit të tyre. Për më tepër, ata përdorin encryption të kufizuar që bëhet një hyrje për hakerat dhe snoopers dixhitale për të udhëhequr sulmet në internet.

Për më tepër, VPN falas për torrent negocion mbi anonimitetin tuaj dhe mbledhin regjistrat. Do të thotë, nëse nuk e blini produktin, atëherë jeni produkti. Kështu, VPN-të e paguara në këtë drejtim janë më të mirat për përrua.

VPN më e mirë për Torrentimin Sipas Redditorëve

Shumica e Redditorëve kanë një mendim të larmishëm në lidhje me VPN më të mirë për torrenting të disponueshëm në internet. Përparësia më e mirë e mendimit të shumëfishtë të përdoruesve të Reddit është se ata nuk janë të njëanshëm.

Userdo përdorues do të ishte përballur me një çështje specifike. Kjo do të rezultonte në marrjen e një përgjigjeje të plotë të një VPN për përrua, duke detajuar të gjitha të metat, dobësitë dhe pikat e forta të saj..

Nga të gjitha opinionet e marra, më favorizimet u treguan ndaj PIA VPN. Redditorët deklaruan se siguroi një platformë për qëllime të ndryshme që përfshin përrua anonim dhe shfletim privat.

Prandaj, mund të dëshmohet se PIA VPN është VPN më e mirë për përrua që tani. Përveç këtij shërbimi të spikatur VPN, përdoruesit e Reddit rekomandojnë, ata që kërkojnë një VPN, që ata duhet të kërkojnë karakteristika të tilla si një ndërprerës VPN kill, mbrojtje nga rrjedhja DNS dhe mbrojtje nga rrjedhja IPv6.

përfundim

Megjithëse ka një larmi të ofruesve të torrenteve VPN, ai me shpejtësinë e shpejtë dhe mbulimin e përsosur të serverëve do të jetë në dispozicion. Një listë e VPN më e mirë për përrua është përmendur, me kriteret e konsideruara më lart. Vetëm, VPN-të më të mira plotësojnë kërkesat.

Përdorni ndonjë nga VPN, fitoni një akses me një klik në përralla të pafund. Mbrojtja 100% nga hakerat dhe sigurimi i anonimitetit ndaj DMCA, trolls së të drejtave të autorit dhe ISP janë përfitime të tjera të rëndësishme. Në vitin 2019, përdorimi i një VPN është i domosdoshëm sidomos kur jeni përrua.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map