Vuoden 2020 5 nopeinta VPN: tä – huomattava nopeus


Nopeus on elintärkeää, eikä kukaan voi sitä kieltää. Lisäksi se on yksi merkittävimmistä komponenteista, joita harkitset valittaessa nopeinta VPN-verkkoa. Siitä huolimatta, mikä tekee yhdestä VPN-palvelusta nopean ja toisen maltillisen?

Ilman nopeita yhteysnopeuksia on haastavaa tehdä rinnakkaisia ​​tietotehtäviä, kuten suoratoisto HD-muodossa. Kaikille, jotka tarvitsevat nopeaa VPN: ää, tämä artikkeli auttaa. Löydät lopullisen valinnan tietoisesti kokeilluista VPN-palveluntarjoajista.

Syyt nopeimpaan VPN: ään?

On kriittistä ymmärtää, että monista syistä käyttäjät etsivät nopeimpia VPN-verkkoja, kun nopeus on olennainen osa. Ns. VPN-palvelua voidaan käyttää tiettyihin tarkoituksiin, mutta erityisesti;

 • Torrentia – P2P – Kun lataat tai jaat tiedostoa P2P-verkon kautta, tarvitset nopeaa nopeutta ja lisättyä suojausta.
 • Videon suoratoisto – Näkyvien online-kanavien suoratoisto vaatii nopean yhteyden. Nopea VPN-liittymä, jolla ohitat maantieteellisen rajoituksen.
 • Online-pelaaminen – Kyse on nopeudesta. Saatat vaatia nopeinta VPN: ää ohittamaan rajoituksen ja käyttämään sitä mistä tahansa vaihtamatta vauhtia ja turvallisuutta.

Siitä huolimatta kotijärjestelmällä ja yhteydellä on lisäksi merkittävä vaikutus nopeuteen, saavutettavuuteen, tiedonsiirtokapasiteettiin, palvelimen sijaintiin, suojausprotokollaan jne..

5 nopeinta VPN-palvelua vuonna 2020

Olemme luetteloineet nopeimmat saatavilla olevat VPN-verkot vuodelle 2020. Ylimpään luokitteluun vaikuttavat tekijät kattavat palvelimen saatavuuden, lataus- ja lähetysnopeuden, tappavan kytkimen, kaistanleveyden rajoitukset ja kirjauskäytännöt..

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen samanlaisen nopeuden, jonka heidän Internet-palveluntarjoaja nimittää. Jotkut muut palvelut, joita he tarjoavat käyttäjille, ovat rajaton kaistanleveys, loistava nopeus ja palvelimen vaihto.

Niiden VPN-palvelimet ovat levinneet ympäri maailmaa yli 94 maahan. Voit liittää korkeintaan 3 ainutlaatuista laitetta samaan tiliin. Ohjelmisto on käyttäjäystävällinen jopa aloittelijoille. Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen ympäri vuorokauden, samoin kuin tietopohjat.

Yksi ExpressVPN: n haittapuoli on, että ne ovat vähän kalliimpia verrattuna muihin saatavilla oleviin nopeimpiin VPN-palveluihin. Ilmaista kokeilua ei ole olemassa. Sen sijaan voit valita 30 päivän rahat takaisin -ominaisuuden ja testata, onko ExpressVPN luotettava sinulle vai ei.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN tarjoaa uskomattoman luotettavuuden. Nopeuden menettämistä ei tunneta, lataatko, lataatko tai suoratoistat. Se tarjoaa paljon VPN-palvelimia, ei pelkästään maantieteellisten rajoitusten suhteen.

Heidän palvelimillaan on erilaisia ​​luokituksia, ts. Erityisesti, kuten Netflix-palvelimet, Tupla-VPN-palvelimet, Erittäin nopea TV-palvelimet, Anti-DDoS-palvelimet ja muut. Tämä erottaa todella NordVPN: n muista nopeimmista VPN-verkoista ja kertoo paljon organisaation omistautumisesta laatuun.

Lisäksi NordVPN on kiinnostunut suojelusta ja turvallisuudesta. Ne sijaitsevat Panamassa, missä heillä ei ole mitään tietojen ylläpitolakeja. Lisäksi heillä on tiukka nolla lokien järjestely. Turvallisuuden suhteen he käyttävät kaikkia suojausprotokollia ja niillä on joitain lisätoimenpiteitä, esimerkiksi Internet Killswitch ja muut.

3. PIA VPN

PIAVPN

Kuten useimmat VPN-järjestelmänvalvojat, PIA VPN väittää voimakkaasti olevansa “maailman nopein VPN-palvelu”. Heidän asiakastuensa on erinomainen muun muassa olemme nähneet, poikkeuksellisen oppineet ja nopeat, ja kustannukset ovat järkeviä ja kohtuullisia.

Siitä huolimatta PIA VPN: llä on paljon enemmän tarjottavaa asiakkailleen. Tietoturvataso on uskomaton, organisaation erityisen yleissopimuksen kanssa tavallisiin nähden ja tietyt ylimääräiset tietoturvan kohokohdat.

Voit käyttää PIA VPN: ää melkein missä tahansa gadgetissa. Voit kytkeä erilaisia ​​laitteita – kahdesta viiteen VPN-suunnitelmasi mukaan. PIA VPN: llä on myös yksi planeetan suurimmista palvelimista, yli 3000 palvelimella ympäri maailmaa..

4. Ivacy VPN

IvacyVPN

Ivacy on toinen nopein VPN, joka suhtautuu voimakkaasti hallinnonsa luonteeseen kaikilla alueilla, ja nopeus on vain yksi niistä. Joillekin asiakkaille nopeus on välttämätön, mikä edustaa palvelun päättävää hetkeä, koska kenelläkään ei tarvitse olla kohtuullista yhteyttä. Ivacy VPN: n avulla sinun ei tarvitse stressata siitä.

Toinen asia Ivacy VPN: ssä on heidän sitoutumisensa turvallisuuteen. Ne tarjoavat kaikki protokollat, jotka ovat nopeita ja yksityisiä, mutta ovat kiistatta nopeimpia. Tällä tavoin, jos nopeus on käyttämäsi, voit muuttaa ilman muuta joustavia asetuksia ja käyttää nopeinta protokollaa.

Jos hyväksyt Ivacy VPN: n, sinulla on mahdollisuus muodostaa yhteys mihin tahansa heidän suurimpaan määrään nopeimpia VPN-palvelimia, hyödyntää heidän VoIP-korostustaan ​​ja arvostaa valtavaa nopeutta, tiedonvaihtoa ja palvelinten vaihtoa.

5. PureVPN

purevpn

PureVPN tarjoaa palvelimille laajimman käyttömukavuuden verrattuna muihin nopeisiin VPN-verkkoihin. Sillä on 750+ palvelinta yli 140 sijainnissa. Nopeus ei ole PureVPN: n ongelma, koska se tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi Internet-nopeutta. Palvelimet testattiin, ja suorituskyky oli jatkuvaa.

Lisäksi PureVPN tarjoaa käyttäjille nopeita protokollia ja korkean salauksen. Tämän avulla käyttäjät voivat torrent pelkäämättä hakkerointia. PureVPN on bonus, koska se tarjoaa porttinsiirtoa NAT-palomuurin kautta, joka ylläpitää latausnopeutta.

Suoritetun suojatun ympäristön toteuttamiseksi muilla laitteilla PureVPN on saanut sinut peittämään viisi monin kirjautumistukea. PureVPN: n haittana on, että sillä on epäilyttävä kirjautumiskäytäntö, ja VPN-palveluntarjoajan raportit tiputtavat tietoja yrityksille.

Kuinka arvioida nopein VPN?

Monet VPN: t markkinoivat heidät itse nopeimpana VPN: nä, mutta he eivät ole oikeasti yhtä, koska jokaisella ihmisellä on erilainen Internetin käyttö. On vaikea perustella Internetissä olevia VPN-palveluntarjoajia. Lataus- ja lähetysnopeus ovat tärkeimmät tekijät, jotka tulisi testata VPN: n määrittämiseksi.

Kuinka testata joko VPN on nopea vai ei?

 • Ensinnäkin, sinun on testattava Internet VPN: n kanssa tai ilman sitä nopeus.net-palvelun avulla.
 • Toiseksi, valitse eri VPN-palvelin kullekin testille. Se johtuu siitä, että nopeus yhdessä paikassa ei ehkä ole sama kuin toisessa paikassa.
 • Kolmanneksi, vaihda protokollia löytääksesi todelliset tulokset. OpenVPN ja PPTP saattavat olla parempia vaihtoehtoja eri VPN-verkkojen testaamiseksi.

Nopein VPN-protokolla

PPTP: Piste-piste-tunnelointiprotokolla on PPP-protokollan yhdistelmä. Se tarkoittaa, että salaus suoritetaan tunnelointivahvistuksella.

PPTP tunnistetaan nopeimmaksi protokolliksi, mutta OpenVPN: n kanssa arvioitaessa se on vähemmän turvallinen, koska se ei luota salaukseen. PPTP on kuitenkin ihanteellinen Internet-selailuun.

Kuinka tunnistaa nopein VPN?

Suurin osa ihmisistä käyttää VPN: ää torrentia, pelaamista tai suoratoistoa. Maailman suosituimmat suoratoistokanavat, kuten Netflix, Hulu ja BBC iPlayer, antavat pääsyn HD-sisältöön. Jos joudut hyödyntämään tällaisia ​​palveluita, nopea VPN on välttämätön ajatus.

 • Palvelimen saatavuus – VPN-palvelimet ympäri maailmaa eri kohteissa tarjoavat tasaisen nopeuden. Lisäksi torrentit kohtaavat usein VPN-palvelimien tukkeumisongelmia, jotka johtuvat uneliaisesta lataamisesta.

Jos haluat hävittää tällaiset ongelmat, voit muodostaa liittymän nopean palvelimen kanssa, joka on lähellä piirisi. Se takaa tasaisen nopeuden nolla pingispiikillä.

 • Lataa ja lähetä nopeus– Sillä on merkittävä rooli ladatessasi torrentteja tai suoratoistamalla televisio-ohjelmia tai elokuvia verkosta. Nopea järjestelmäyhteys ei ole hienoa, jos VPN kuristaa nopeutta.

Suosittelemme, että netizens valitsee nopeimman VPN: n, joka ei kurista sitä. Lisäksi parhaiden torrentiadministratioiden mukaan tarjotaan rajaton nopeus nopean torrentin räjäyttämiseen tai lataamiseen milloin vain haluat.

 • Internet Kill -kytkin – Se on nopein VPN-palvelu. Se takaa, että asiakkaan IP-osoitetta ei koskaan paljasteta verkossa, jos VPN-yhteys katkeaa (erottuu).

Henkilöllisyysvakuutuksen takaamiseksi se tappaa verkkoyhteyden viipymättä, kun VPN on satunnaisesti erotettu, jolloin mitään toimintaa ei voida käydä läpi tai sammua. Lisäksi, jos Internet kill -kytkin poistetaan käytöstä, laite on näin ollen rajapinta Internetin kanssa luovuttamalla yksilöllisen IP-osoitteesi ja alueesi.

Tämä tekee sinusta voimattoman vastaan ​​monenlaisissa digitaalisissa vaaroissa, Internet-palveluntarjoajien perusteellisessa pakettiarvioinnissa ja valtion havainnoinnissa. Nopein VPN-palvelu Internet Kill Switch -painikkeella on perusteellisesti tarkoitettu asiakkaiden torrentisointiin.

 • Kirjauskäytäntö – Se on yksi VPN-palvelun piilotettuja ehtoja. Suurimmaksi osaksi VPN-verkot pitävät asiakkaidensa verkkotoimintaa ja luovuttavat lokit myöhemmin lainvalvontavirastoille tiedustelujen yhteydessä.

Kuinka parantaa nykyistä VPN-nopeutta?

Jos sinulla on jo VPN ja sinulla on edelleen kohtalainen nopeus, älä stressaa, on odotettavissa! Tämä on seurausta VPN-palvelimen kautta tapahtuvasta paljon toiminnasta. Kokeile alla olevia nopeusvihjeitä, kun tiukka sohvalla istuminen ei korjaa ongelmaa.

 1. Vaihda palvelimet – Fyysinen erottelu sinun ja VPN-palvelimesi välillä, johon olet yhteydessä, vaikuttaa perusteellisesti VPN-nopeuteen. Siinä tapauksessa, että sinun ei tarvitse olla liittymässä tietyn maan palvelimiin. Tarkista välilehti siirtyessään lähempään maahan ja tarkista, onko yhteysongelma rauhoittunut vai ei.
 2. Vaihda laitteet – Jotkut verkkoon kytketyt laitteet eivät yksinkertaisesti toimi nopeudella. Jos sinulla on mahdollisuus, että verkko tuntuu uneliaiselta matkapuhelimellasi, siirry yhteyden muodostamiseen tietokoneesta, työalueella olevasta tietokoneesta tai tablet-laitteesta tarkistaaksesi, jatkuuko ongelma.
 3. Hyödynnä langallinen yhdistys – Wi-Fi voi olla epäluotettava nopeuden suhteen, etenkin jos asut alueella, jolla kasanpito erilaisia ​​etäjärjestelmiä on lähellä. Pohjimmiltaan vaihtaminen kovaan järjestelmälinkkiyhdistykseen voi ratkaista useita nopeusongelmia.
 4. Poista asennetut suojausohjelmat käytöstä – Palomuurit ja virustorjuntaohjelmat voivat aiheuttaa aitoja viiveitä verkkoyhteyksissä tutkiessaan lähestyviä tietopaketteja. Poista ne käytöstä tarkistamalla, selvittääkö tämä nopeusongelman.
 5. Muuta portteja tai protokollia – VPN-ohjelmisto yhdistää tietyn porttinumeron ja protokollan avulla. Jotkut lähistöllä olevat järjestelmät rajoittavat näiden porttien nopeutta, mikä vahingoittaa yhteyttäsi riippumatta siitä, kuinka nopeasti VPN-palvelu välittää. Tarkista VPN: n valinnat vaihtaa portit hetkeksi tueksi nopeudella.
 6. reboot – Kun kaikki muu ei toimi, sulje VPN-ohjelmisto ja käynnistä laite uudelleen.

Viimeiset sanat

Hyödyllisin komponentti, jota sinun pitäisi etsiä, on ilmainen kokeiluversio sisältävä VPN. Miksi tämä on kriittinen? On parempi, että tutustu nopean VPN: n toimintoihin ennen tilaamista. Sinun on tarkistettava useita kohokohtia ja yleinen toteutus.

Paras taktiikka on suorittaa nopeustesti ISP-yhteytesi kanssa ja suorittaa se sitten uudelleen, kun VPN on päällä ja tarkastella tuloksia. Onko VPN nopea vai ei? Verkossa on saatavana alustoja, jotka testaavat pingisi tai passiivisuutesi. Hitaammat lataus- / lähetysnopeudet tarkoittavat hitaampaa VPN: tä.

Varmisimme, että kaikki luettelomme nopeimmat VPN: t täyttävät nopeuden kannalta kriittiset vaatimukset. Ne ovat mukana suurissa turvaominaisuuksissa, jotka tekevät niistä kiitettäviä, jos VPN ei tee mitä pitäisi – varmista tietokoneesi ja online-suojauksesi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map