Wat is de beste gratis VPN voor torrenting – 2019

Alle vragen
Beantwoorde vragen
Onbeantwoorde vragen


Alle categorieën VPN WordPress

>

” Terug naar de vorige pagina

Tweet


194

0

In de loop van de tijd heb ik gemerkt dat internetautoriteiten bevoegdheden hebben gekregen, vooral na het opnemen van inbreuk op het auteursrecht. Dit heeft het scenario veranderd omdat ISP’s nu gebruikers een boete kunnen opleggen door het internetverkeer te onderzoeken.

Om deze beperkingen te weerstaan, wordt gratis VPN voor torrents op internet geplaatst, maar mensen hebben hun bedenkingen getoond op basis van prestaties. Ik ben in de war dat ik deze VPN-service kan gebruiken of naar andere opties moet zoeken. Deel alsjeblieft een duidelijke mening in het licht van je ervaringen die me zullen helpen om vooruit te komen.

Gemarkeerd als spam

Gepost door Mitchell Root (vragen: 1, antwoorden: 1)

Gevraagd op 8 februari 2019 11:38 uur

6346 keer bekeken

 • Volgen
 • Niet meer volgen
 • Nieuwste
 • Hoogste beoordeling


0

&# 10004;

Privé antwoord

Gratis VPN voor torrenting? Er bestaat niet zoiets, zelfs betaalde VPN brengt ergens de gegevens in gevaar, zoals PureVPN een paar maanden geleden deed.

In het bijzonder over Torrenting! Je hebt geen VPN nodig; in plaats daarvan heb je de snelste VPN nodig. Zoals u wellicht weet, is er zelfs een betaalde versie die uw internetverbinding vertraagt, zoals het hoort, vanwege codering.

Begrijp je het goed? Je moet een snelle en sterke codering gebruiken om niet betrapt te worden tijdens het downloaden.

Ik heb onderzocht om een ​​VPN te vinden die goed is voor torrenting. Dus ik kwam erachter ExpressVPN (gebaseerd op de gebruikerservaring).

ExpressVPN is redelijk betrouwbaar in termen van anonimiteit, maar een beetje duur. Ik gebruik deze VPN echter de afgelopen twee jaar voor het P2P-netwerk, maar heb nooit een enkel probleem gehad met de algehele prestaties.

Gemarkeerd als spam

Gepost door Jordan Bell (Vragen: 0, Antwoorden 33)

Beantwoord op 25 februari 2019 13:05


  0

  &# 10004;

  Privé antwoord

  Als de aanpak is om de beste gratis VPN voor torrenting op uw apparaat te integreren voor anonimiteit, dan is een veel geschikt oordeel te hebben NordVPN. Deze VPN heeft P2P-servers die uw netwerk helpen om snel en zonder onderbreking te werken. Dat betekent dat uw browseractiviteiten voor ISP verborgen blijven.

  De gratis torrenting-VPN’s zijn goedkoper in vergelijking met andere VPN-services. PIA VPN overwoog ook de gratis P2P VPN, het gemak van VPN-servers helpt de hele wereld te bestrijken. Het creëert een snelle verbinding met lage kosten, waardoor deze VPN een unieke optie is voor gebruikers.

  SNO

  Aanbieders

  Prijs

  Kortingsaanbieding

  1

  NordVPN

  $ 2,75 – maand

  77% korting

  2

  ExpressVPN

  $ 8,33 – maand

  35% korting

  3

  PureVPN

  $ 2,95 – maand

  65% korting

  4

  PIA VPN

  $ 3,33 – maand

  12% korting

  Gemarkeerd als spam

  Gepost door David Thomson (Vragen: 0, Antwoorden 33)

  Beantwoord op 11 februari 2019 07:11 uur


   0

   &# 10004;

   Privé antwoord

   Het proces begint wanneer u de torrent-applicatie zoals Bittorrent installeert en de computer verbindt voor het delen van P2P-bestanden. De procedure brengt veel risico’s met zich mee omdat de torrents vaak malware bevatten en mensen gratis VPN gebruiken voor torrenting, die niet voldoende veiligheidsniveaus heeft om de informatie te beschermen.

   Om dergelijke ontmoetingen te voorkomen, hebt u een betrouwbare VPN nodig om de gegevens privé te maken voor nieuwsgierige blikken van ISP. Ze verbergen uw werkelijke locatie en het IP-adres die het internetverkeer anonimiseren.

   PureVPN is een uitstekende software die in alle landen actief is. Ze hebben meer dan 750+ VPN-servers die regelmatig worden bijgewerkt om de snelheid te behouden. PureVPN is ook innovatief in het lanceren van beveiligingsprotocollen die de gegevens en identiteit coderen tegen diefstal.

   Gemarkeerd als spam

   Gepost door Martin Smith (Vragen: 0, Antwoorden 33)

   Beantwoord op 14 december 2018 11:15 uur


    0

    &# 10004;

    Privé antwoord

    Ja, denk er niet aan om een ​​beste gratis VPN voor torrenting te hebben, omdat het geen 256-bit bescherming biedt aan internetgebruikers, wat uw gegevens verborgen in chipper-tekst is. Gratis VPN’s werken echter samen met overheidsinstanties en ISP’s om mensen te betrappen op het downloaden van illegale inhoud.

    In dit scenario zou ik willen aanbevelen ExpressVPN voor torrenting is een veel betrouwbare optie omdat het 256 ingebouwde versleuteling biedt en het publiek dat dol is op torrenten met gegevensverberging, kan bedienen. Bovendien heeft het P2P-servers die de snelheidsbeperking omzeilen en de verbindingsprestaties ondersteunt.

    Gemarkeerd als spam

    Gepost door Chris Jordan (Vragen: 0, Antwoorden 33)

    Beantwoord op 30 november 2018 10:08 uur


     0

     &# 10004;

     Privé antwoord

     Torrenting maakt gebruik van het P2P-kanaal waarmee andere gebruikers verbinding kunnen maken met uw systeem. In dit tijdperk van technische ISP’s en andere nieuwsgierige blikken kunnen je activiteiten gemakkelijk worden gevolgd, waardoor de beste gratis VPN voor torrenting volledig overbodig wordt. Naar mijn mening is een gratis VPN-compromis op functies, en daarom is het ‘gratis’.

     Om uw internetactiviteiten te verbergen voor ISP’s en andere organisaties zoals bewakingsagentschappen en trollen met copyright. Het is noodzakelijk om een NordVPN terwijl je de internet-anonimiteit van die garantie torrent zonder bandbreedtebeperkingen of IP-lekken naar hackers en gegevensversnellers.

     Gemarkeerd als spam

     Gepost door Alexander Kole (Vragen: 0, Antwoorden 33)

     Beantwoord op 20 november 2018 14:27


      0

      &# 10004;

      Privé antwoord

      Alle landen hebben hun ISP’s goedgekeurd voor het bewaren van de informatie van de klant, waardoor de ruimte voor online activiteiten beperkt is. Dit kan worden vermeden door de beste gratis VPN voor torrenting op te nemen, omdat dit een geschikt alternatief is omdat het een andere doorgang maakt voor de uitwisseling van webactiviteit.

      Een groot deel van de torrent-gebruikers past gratis P2P VPN toe omdat het geen validatie vereist en een associatie opzet zonder een eenzame cent in rekening te brengen. Een gratis torrent-VPN heeft geen hoge snelheid die de tijdspanne verlengt. Bovendien geeft het uw echte gegevens vrij aan ISP’s en organisaties.

      Sommige VPN’s staan ​​bekend om bijvoorbeeld torrenting, NordVPN of ExpressVPN. Desalniettemin vallen deze VPN’s niet in de klasse van torrenting. Deze VPN’s staan ​​er echter om bekend de snelheid van torrenting te verhogen. Het grootste deel van de algemene bevolking past VPN’s toe voor torrenting en heeft verbeterde ervaring samen met hoge snelheid en veilige netwerken.

      Gemarkeerd als spam

      Gepost door Alan Balaban (Vragen: 0, Antwoorden 33)

      Beantwoord op 20 oktober 2018 11:01 uur


       0

       &# 10004;

       Privé antwoord

       Ja, ik ken Tunnelbear die in een gratis VPN voor torrents heeft plaatsgevonden, de belofte nakomt om de eindeloze internetverbinding te leveren met end-to-end encryptie. Wanneer torrent-liefhebber een vraag op het apparaat invoert. Eerst gaat het naar de VPN-server via een beveiligde cilinder die is opgezet door Tunnelbear en vervolgens reist het naar het wereldwijde internet.

       Deze procedure vertraagt ​​de internetsnelheid niet, de reden achter die gratis VPN voor torrenting maakt gebruik van P2P-servers die zijn gemaakt om datapakketten via internet over te dragen.

       U bent echter nooit zeker van het privacybeleid van een gratis VPN-service. Privacy is een noodzakelijke vereiste, vooral bij het downloaden en het delen van P2P-bestanden. De meeste mensen kiezen voor gratis VPN’s omdat ze zich zorgen maken over het hoge tarief en hun investering die niet in het gedrang mag komen.

       NordVPN is een van de betaalde VPN-services die zowel populair als echt betaalbaar zijn. Ook omzeilen uw investeringsrisico’s met een gratis proefperiode en geld-terug-garantie.

       Gemarkeerd als spam

       Gepost door Peter Joe (vragen: 0, antwoorden: 2)

       Beantwoord op 17 augustus 2018 19:37


        0

        &# 10004;

        Privé antwoord

        Er zijn talloze beste gratis VPN’s voor torrenting om een ​​aparte internetverbinding te creëren. Sommige VPN’s bieden de torrent-gebruikers echter geen bijzonder voordeel. Bovendien bieden gratis torrent-VPN’s geen voor P2P geoptimaliseerde servers die de hoge snelheid bevatten. Deze VPN’s lekken de gegevens naar ISP’s en instanties die tegen de internetvrijheid zijn.

        Naar mijn mening zou de beste torrent-VPN zijn NordVPN, omdat het prioriteit geeft aan de internetprivacy van de gebruikers. NordVPN biedt P2P-geoptimaliseerde servers die zijn beveiligd met onmogelijk te kraken coderingen. Kortom, ik was behoorlijk verbaasd over de snelheid en het beschermingsniveau dat het de gebruikers bood. Investeren in deze VPN is de moeite waard als je erover denkt om met een VPN te torrent.

        Gemarkeerd als spam

        Gepost door Amelia Louis (Vragen: 0, Antwoorden 33)

        Beantwoord op 11 juli 2018 18:39


         0

         &# 10004;

         Privé antwoord

         Alle landen hebben hun ISP’s gemachtigd om de gegevens van de gebruiker te bewaren, waardoor de ruimte voor torrent-activiteiten beperkt is. Dit kan worden omzeild door de beste gratis VPN voor torrenting te integreren, omdat dit de juiste optie is omdat het een aparte tunnel creëert voor de transactie van internetverkeer.

         Als mensen last hebben van cyberaanvallen, is het belangrijk om de gratis P2P VPN voor het overzetten van de bestanden te vermijden, omdat deze de gegevens die via de pc worden gegenereerd niet versleutelt en die kunnen worden gezien door de bewakingsdiensten.

         Nu, ExpressVPN is perfect voor torrenting omdat het de informatie verbergt door gebruik te maken van de 256-bit encryptie waardoor het totale internetverkeer verborgen blijft. Dat wordt dus onmogelijk voor ISP’s en bewakingsdiensten om te decoderen.

         Gemarkeerd als spam

         Gepost door David Jackson (Vragen: 0, Antwoorden 33)

         Beantwoord op 22 juni 2018 10:53 uur


          0

          &# 10004;

          Privé antwoord

          In plaats van de beste gratis VPN voor torrenting te benadrukken om uw utorrent-verkeer en identiteit anoniem te maken. Het is misschien een veilige optie om toe te passen ExpressVPN die de logboekactiviteiten niet behoudt en een consistente hoge snelheid geeft. Het heeft protocollen die een solide P2P-verbinding creëren en de nieuwsgierige ogen ontwijken.

          Het grootste deel van de torrent-liefhebber gebruikt gratis P2P VPN omdat het geen authenticatie vereist en een verbinding tot stand brengt zonder een cent te vragen. Gratis torrenting VPN mist echter een hoge snelheid waardoor het tijdsbestek wordt verlengd. Ook lekt het uw feitelijke informatie naar ISP’s en bewakingsdiensten.

          In de afgelopen tijd heb ik de ervaren ExpressVPN voor torrenting in verschillende regio’s van de VS en ik had een uitstekende tijd met hun VPN-apps omdat het de betrouwbaarheid van de snelle verbinding behoudt.

          Gemarkeerd als spam

          Gepost door Mike Wilson (Vragen: 0, Antwoorden 33)

          Beantwoord op 4 mei 2018 07:33 uur


           0

           &# 10004;

           Privé antwoord

           Ik denk dat je geen grondig onderzoek hebt gedaan naar gratis VPN voor torrenting, anders zou je mening verschillende aspecten kunnen hebben. Welnu, deze VPN’s hebben beperkingen op het gebied van anonimiteit en P2P-servers, wat de essentiële behoefte is van torrenters. Omdat het de internetsnelheid transformeert en de ISP blokkeert om het internetverkeer te lezen.

           Er zijn echter enkele van de beste gratis torrenting-VPN die door individuen worden benadrukt over echte ervaringen die uTorrent- en BitTorrent-verkeer ondersteunen. Je hebt alleen die VPN-software op meerdere apparaten en kunt de beperking van de auteursrechtwetten van toezichthouders tegengaan.

           Gemarkeerd als spam

           Gepost door Tom Jones (Vragen: 0, Antwoorden 33)

           Beantwoord op 2 april 2018 13:48


            0

            &# 10004;

            Privé antwoord

            Ik weet niet zeker over welke gratis torrent-VPN je het hebt, want ze zijn niet allemaal ontworpen om een ​​veilige verbinding te maken met uTorrent of BitTorrent. U moet de gratis torrent-VPN classificeren door rekening te houden met de factoren die bij de hele procedure horen.

            Sommige VPN’s staan ​​bekend om torrenting zoals ExpressVPN of NordVPN. Deze VPN’s vallen echter niet in de categorie beste gratis VPN voor torrenting, het zijn betaalde VPN’s, maar ze ondersteunen de torrenting-methode. De meeste mensen passen deze VPN’s toe voor torrenting en hebben een succesvol tarief wat betreft hoge snelheid en connectiviteit.

            Gemarkeerd als spam

            Gepost door Joe Denly (Vragen: 0, Antwoorden 33)

            Beantwoord op 16 maart 2018 07:37 uur


             0

             &# 10004;

             Privé antwoord

             Veel individuen zijn niet te stoppen om aan te kondigen dat gratis VPN voor uTorrent een nuttige beslissing is. Ik denk dat ze de historische resultaten moeten zien voordat ze een oordeel vellen. Mensen die proberen te ontsnappen aan de internetprovider en massaal toezicht zonder dat er solide versleuteling is vastgelegd onder de wet op het auteursrecht.

             De vergelijkbare optie is echter nog steeds succesvol, maar de aanpassing komt in het spel met de beste gratis VPN voor torrenting. Het betekent in gedachten dat je een checklist moet opstellen waarmee je gratis torrent VPN kunt herkennen die essentieel is voor deze bron. De procedure vereiste tijd, maar als je dat niet hebt, kun je NordVPN gebruiken voor torrent, wat de meest geschikte keuze is.

             Gemarkeerd als spam

             Gepost door James Peterson (Vragen: 0, Antwoorden 33)

             Beantwoord op 20 februari 2018 19:15


              1

              &# 10004;

              Privé antwoord

              Ja, ik heb mensen zien worstelen met gratis VPN voor torrenting en het proberen van meerdere alternatieven om een ​​duurzame internetverbinding te hebben. Het gebeurt wanneer uw VPN-tool niet voldoende is om het internetverkeer versleuteld te houden. Het geeft ISP’s een gunstige positie om de regels en regulering van het auteursrecht te implementeren die de gebruiker hebben gemarkeerd als een persoon op de zwarte lijst.

              Om dergelijke dingen te ontwijken, waaronder het hacken en lekken van browsegegevens naar ISP’s, vermijd dan gratis torrent VPN en zoek naar een betrouwbare tool zoals ExpressVPN voor torrenting. Het ondersteunt het delen van P2P-bestanden en heeft een grote pool van VPN-servers die een hoge snelheid biedt. ExpressVPN versleutelt specifiek het algemene inzicht van gebruikers en stelt specifiek de geautoriseerde eindgebruikers in staat om die informatie te zien.

              Gemarkeerd als spam

              Gepost door Albert Marsh (Vragen: 0, Antwoorden 33)

              Beantwoord op 5 februari 2018 9:10 uur


               0

               &# 10004;

               Privé antwoord

               Ik ben het volledig eens met die mensen wiens mening de voorkeur geeft aan een hotspot-schild voor torrenting. Er zijn een aantal redenen waarom het de beste gratis VPN is voor torrenting en niemand kan die feiten ontkennen. Hotspot VPN neemt actief deel op het gebied van internetprivacy en dat heeft hun reputatie bij de gebruikers opgebouwd.

               Je kunt het hotspot-schild niet markeren in de lijst met gratis torrenting VPN, die vanwege hun kwetsbaarheden vaak in de hoofdstream terechtkomt. Ook is deze VPN niet alleen voor een specifiek doel, zoals het delen van P2P-bestanden. Hotspot VPN is in veel landen actief omdat ze wereldwijd VPN-servers hebben bezet.

               Gemarkeerd als spam

               Gepost door Kelly Morrison (Vragen: 0, Antwoorden 33)

               Beantwoord op 26 januari 2018 19:20


                0

                &# 10004;

                Privé antwoord

                Denkt u erover om gratis VPN te gebruiken voor Torrenting? Welnu, het is geen perfecte tool omdat ze niet de ondersteuning hebben van P2P-servers die u een hoge downloadsnelheid bieden.

                Op dit moment kan Betternet mogelijk in deze situaties werken, wat het de beste gratis VPN voor torrenting maakt, aangezien het de beveiligings- en beschermingsfactoren dekt en de internetverbinding ontsnapt aan het bereik van uw ISP.

                Gratis VPN torrent wijst een solitair IP-adres toe aan meer dan 80 klanten en dat stelt verschillende klanten in staat om uw activiteit graag te zien zonder enige betaling te doen. Om deze reden worden veel individuen gehackt terwijl ze deze VPN’s gebruiken.

                Het is veel beter om ExpressVPN te gebruiken omdat ze uw gegevens versleutelen wanneer u ermee verbonden bent. Zo wordt uw online activiteit verborgen gehouden voor de nieuwsgierige ogen van uw internetprovider en overheidsinstanties.

                Gemarkeerd als spam

                Gepost door Eric Mathews (Vragen: 0, Antwoorden 4)

                Beantwoord op 21 januari 2018 17:17 uur


                 0

                 &# 10004;

                 Privé antwoord

                 De procedure kan angstaanjagend zijn wanneer uw apparaat de informatie uitstroomt naar ISP’s of bewakingsdiensten terwijl u verbonden bent met het P2P-netwerk. Op deze manier is gratis VPN-torrenting geen goede beslissing. Het dekt niet de regio van online beveiliging en het versleutelt ook niet uw online browsen.

                 In dergelijke situaties is een P2P VPN voor torrent alles wat je nodig hebt. Ze voldoen aan uw wensen, de snelste informatie-uitwisseling met end-to-end-encryptie. Het is duidelijk dat de andere gunstige positie de overhand heeft, namelijk het omhullen van uw gebied en het bespaart u van uw ISP. Aangezien u niet detecteerbaar bent voor uw ISP, kunt u anoniem en torrent vrij bladeren.

                 Gemarkeerd als spam

                 Gepost door Adam Bolt (Vragen: 0, Antwoorden 33)

                 Beantwoord op 18 januari 2018 11:24 uur


                  0

                  &# 10004;

                  Privé antwoord

                  De procedure begint wanneer u een interface hebt met een torrent, bijvoorbeeld Bittorrent, en de pc verbindt voor het delen van P2P-bestanden. De methodologie omvat veel gevaren die malware bevatten en individuen maken gebruik van gratis torrenting VPN die niet genoeg niveaus heeft om de gegevens te bekijken.

                  Om afstand te houden van dergelijke ervaringen, heb je volgens ISP de beste VPN voor torrent nodig om de informatie privé te maken. Ze verbergen uw echte gebied en het IP-adres dat uw online activiteit anonimiseert.

                  Ik gebruik NordVPN voor torrent omdat deze VPN uitstekend is met betrekking tot beveiliging en bescherming, wat een fundamentele vereiste is voor torrenting. NordVPN vernieuwt het product dat het de meest recente beveiliging biedt met de uitbreiding van VPN-servers. Het is een van de betaalde VPN-providers die prominent aanwezig is en bovendien uiterst gematigd.

                  Gemarkeerd als spam

                  Gepost door Elton Finch (Vragen: 0, Antwoorden 4)

                  Beantwoord op 11 januari 2018 17:23 uur


                   0

                   &# 10004;

                   Privé antwoord

                   Torrenting wordt een risico wanneer uw pc of gadget met internet communiceert zonder de veiligheidsinspanningen toe te passen. De webactiviteiten die u uitvoert, gaan rechtstreeks naar de controleregeling van ISP en zij sturen u een melding. Je kunt deze waarschuwingen niet uit de weg gaan met gratis VPN voor torrenting, aangezien ze niet betrekking hebben op het gebied van online beveiliging.

                   Om de webpersoonlijkheid voor ISP te verbergen te midden van de stortbui, is het van fundamenteel belang om een ​​beste VPN voor torrenting te hebben, aangezien het hoogtepunten geeft, bijvoorbeeld Kill-schakelaar, het werkt natuurlijk en beschermt je activiteit tegen delen met ISP wanneer de VPN-kortingen vanwege vooruitgang in websnelheid met het oog op buitensporig veel klanten die een soortgelijk document peering.

                   Aanbevolen VPN-tools voor het torrenten van NordVPN en ExpressVPN

                   Gemarkeerd als spam

                   Gepost door Mirko Hales (Vragen: 0, Antwoorden 33)

                   Beantwoord op 4 januari 2018 15:44


                    0

                    &# 10004;

                    Privé antwoord

                    Je moet weten dat torrenting gevaarlijk is wanneer het apparaat waarmee je verbonden bent kwetsbaar is voor cyberaanvallen. Dit vindt plaats wanneer er geen beveiligingsmaatregelen worden genomen. Daarom is een gratis VPN-service voor torrenting geen goede keuze om voor te kiezen. Het dekt niet het gebied van online privacy en het versleutelt ook niet uw surfen op internet.

                    In dergelijke omstandigheden is de beste VPN voor torrenting alles wat je nodig hebt. Ze vervullen uw wens van P2P-bestandsdeling met end-to-end-codering. Het andere voordeel is natuurlijk populair: het verbergt je locatie en het beschermt je tegen de stalkende ogen van je internetprovider. Aangezien u onzichtbaar bent voor uw internetprovider, kunt u anoniem en torrent vrij bladeren.

                    Gemarkeerd als spam

                    Gepost door John Brandon (Vragen: 0, Antwoorden 33)

                    Beantwoord op 1 januari 2018 17:16 uur

                     ” Terug naar de vorige pagina

                     Log in om vragen te stellen.

                     gebruikersnaam of e-mailadres

                     Wachtwoord

                     Onthoud me

                     • Ga naar de WP-inlogpagina
                     Kim Martin
                     Kim Martin Administrator
                     Sorry! The Author has not filled his profile.
                     follow me