Преглед на VyprVPN (2020)

vyprvpn лого мин


VyprVPN е собственост на компанията-майка Golden Frog, която е базирана в Швейцария. Тази страна има дълга история на застъпничество за поверителност онлайн, почти от най-ранните дни на интернет.

Golden Frog казва на своя уебсайт, че компанията е основана през 1994 г. в пряк отговор на скандалния инцидент Room 641a. Този скандал включваше НСА, незаконно прониквайки в АТ&Мрежата е за целите на провеждането наблюдение на частни граждани.

Когато хората, които основават „Златна жаба“, научиха за инцидента, веднага подадоха жалба до FCC. За съжаление протестите им останаха без отговор. Тогава те решиха да предприемат действия за себе си.

Като се има предвид отдадеността на Golden Frog и Швейцария към онлайн поверителността, изглежда, че VyprVPN е доста надеждна услуга, която ви дава цялата анонимност, която искате.

Те вършат честна работа, но има далеч по-добри VPN мрежи.

Преглед на VyprVPN

FeaturesInformation
ползваемост:Лесен за използване
Политика на регистрация:Политика за нулева регистрация
Размер на сървъра:700 ++ сървъра
Разпределение на сървъра:70 ++ места
Поддържа:24/7 Поддръжка за чат на живо
Torrenting:Позволен
Streaming:Позволен
VPN протокол и криптиране:OpenVPN протокол, PPTP, IPSec и L2TP; 256-битово криптиране AES
Централно управление:Швейцария
Цена:$ 3.75 / месец
Официален уебсайт:https://www.vyprvpn.com

Сигурност и шифроване

векторно изображение за криптиране на данниВсеки, който реши да използва VPN, вероятно е загрижен за тяхната поверителност. Не им харесва идеята техният доставчик на интернет услуги да може проследяват целия им трафик в мрежата. Освен това те имат притеснения относно хакери и други престъпници, които могат да се опитат да откраднат информацията им.

Задачата на всеки стойностен VPN е да попречи на всеки физически или юридически лица да може да прониква през рамото ви, докато сърфирате. Това означава, че избраната от вас VPN трябва да предлага наистина силно криптиране и надежден VPN протокол.

VPN протоколът е инструментът, за който отговаря гарантиране на вашата анонимност и поверителност. Налични са много различни протоколи, но най-добре разглежданият е OpenVPN. Създаден и поддържан от сътрудничеството на специалисти по киберсигурност по целия свят, OpenVPN по същество се счита за такъв unhackable.

OpenVPN е именно протоколът, който получавате с VyprVPN. Това е настройката по подразбиране, въпреки че можете да изберете от алтернативни протоколи като IPSec, L2TP и PPTP. Независимо кой протокол изберете, ще се възползвате от 256-битово криптиране на AES, златен стандарт на криптиране на което се доверяват федералните правителства, правоприлагащите агенции и военните части по целия свят.

vyprvpn сигурност

Тъй като Golden Frog и VyprVPN са интензивно посветени на онлайн поверителността, те също имат разработена собствена технология, която те наричат хамелеон. Този инструмент е предназначен да заобиколи сканирането на дълбоки пакети за проверка на метаданни които предупреждават определени органи за използването на VPN от дадено лице.

Тези дълбоки проверки за пакети често се използват от тоталитарните правителства на места като Китай и Северна Корея за да се гарантира, че гражданите не използват VPN. За хората, живеещи в тези страни, допълнителната защита на Хамелеон може да означава разликата между живота и смъртта. Това е особено важно, ако се страхувате и искате да спрете течовете на DNS.

Сървърна мрежа на VyprVPN

Много хора, които са нови в VPN, не осъзнават каква разлика може да има огромна сървърна мрежа. Колкото повече сървъри имат VPN, толкова по-малко клиенти се насочват през всеки сървър.

Повече сървъри обикновено се превеждат към по-бързо обслужване.

vyprvpn сървъриАко има множество сървъри, разпространени в географски различни региони, има и по-голям шанс да намерите сървър близо до физическото ви местоположение. Това е важно, защото трябва да означава по-бързи скорости на трансфер на данни.

VyprVPN има над 700 сървъра разпределени в 70 места. В сравнение с някои от най-високо оценените VPN, 700+ сървъра не е много за какво да се хваля. Наистина големите играчи в бизнеса имат множество хиляди сървъри, разпространени в почти всяка държава.

И все пак 700-те сървъра на VyprVPN са доста уважаван, и имат добро географско разнообразие. Местоположението им включва дори страни с репресивни правителства като Русия, Китай и Турция. Северна и Южна Америка, Европа, Азия, Африка и Близкия Изток множество местоположения на сървъра също.

Съвместим ли е VyprVPN с BitTorrent или P2P?

VyprVPN казва това те не следят никакъв уеб трафик. Това означава, че никой от компанията не проверява акаунта ви, за да провери дали използвате торент или използвате други методи за споделяне на файлове в P2P.

Всъщност те заявяват, че третират целия уеб трафик еднакво.

VyprVPN с NetflixВсе пак те молят всички да спазват местните закони за авторското право. Много хора са имали своите акаунти са анулирани след като Golden Frog получи известие за нарушение на авторски права от притежател на авторски права.

Резултатът е, че трябва да внимавате с VyprVPN внимателно или да потърсите друга услуга, която се превръща в повече от a сляпо око на тази дейност. Това е особено важно, ако не знаете, че е незаконно изтегляне във вашето местоположение.

Що се отнася до Netflix, американските сървъри на VyprVPN нямаха проблеми с доставката. Представлението беше бързо и напълно отблокирано. Същото не може да се каже за сървърите, които са тествани в Европа, Канада и Холандия. Всички те бяха блокирани, така че ако гледането на Netflix е ваша основна грижа, ще е по-добре с друг VPN.

Резултати за тест за скорост с VyprVPN

VyprVPN предложи някои доста достойни резултати в теста за скорост. Скоростта е важна при всеки VPN. Колкото по-бързи са скоростите на предаване на данни, толкова по-малко време ще прекарате в чакане на съдържанието да се зареди. Използването на бавен VPN гарантира смущаващо изживяване. В идеалния случай няма да забележите много забавяне, когато използвате висококачествен VPN.

VyprVPN се представи почти толкова добре при тестове за скорост на някои от най-добрите VPN доставчици. Бенчмарк тестването даде резултати от изтегляне от 98,71 Mbps. Скоростта на качване е малко по-бавна при 53,00 Mbps.

Свързването към VyprVPN сървър в ЕС доведе до изтегляния при 74.48 Mbps и качени в размер на 35.88 Mbps. Като цяло това беше забавяне от едва 24 процента. Като се има предвид, че някои VPN бавни скорости на предаване на данни със зашеметяваща сума, тази производителност не беше лоша.

Нещата се забавиха, когато се свържете със сървър в Ню Йорк. Downloads бяха сега 51.09 Mbps като качванията са 3.17 Mbps.

Сървър в Хонконг беше почти същото. Резултати от 54.29 Mbps за изтегляния и 8.22 Mbps за качени не бяхме точно впечатляващи, но със сигурност имаше и по-лоши.

Осигурен е американски сървър в Лондон Изтегли резултати от 70.46 Mbps и качени на 37.47 Mbps.

Резултатите от тестовете за скорост показват колко оптимизирани са сървърите на VypyVPN в ЕС. Техните сървъри в САЩ са далеч по-бавно. С по-нови участници на пазара, Скоростите на VyprVPN не се подреждат вече, освен ако не сте в Европа. Дори и да сте в Европа, там има по-бързи VPN.

Дали VyprVPN поддържа журнали?

Ако не друго, VyprVPN Политиката за поверителност е изкупителен фактор. Имайки предвид отдадеността на компанията към всички неща, свързани с поверителността в мрежата, бихте очаквали, че тази VPN ще се придържа към строга политика за нулева регистрация и няма да останете разочаровани.

VyprVPN е първата в света публично одитирана без регистрация VPN услуга.

Това е видът, който очаквате от най-реномираните VPN мрежи. Използвате VPN за предотвратявайте вашия интернет доставчик да може да проследява вашата онлайн активност. От това следва, че не бихте искали вашето VPN да заеме тяхното място, като съхранявате историята на сърфирането си, публикациите в социалните медии и други данни.

VPN-ите, които са най-посветени на предоставянето пълна анонимност онлайн направете това, като не съхранявате никакви записи на своите клиенти. Това може да включва не искане за имена и имейл адреси. Много VPN доставчици дори изминават допълнителната миля, като правят биткойн и други плащания с криптовалута. Това означава, че няма причина за разкриване на лични данни на VPN.

Журналите, които често се съхраняват от доставчици на VPN, не се събират от VyprVPN

vyprvpn дневник за поверителност

Макар че е успокояващо, че Golden Frog, компанията-майка на VyprVPN, е в Швейцария и е извън обсега на шпионските мрежи Five Eyes, Nine Eyes и 14 Eyes, това не означава, че страната няма всякакви видове на законите относно запазването на архивите.

Истински защитник на поверителността би бил добър, за да продължи да се оглежда.

Колко струва VyprVPN?

Цени за випрВПН

Клиентите избират между две нива на обслужване, или VyprVPN или VyprVPN Premium. По-ниските нива на разходите $ 9.95 всеки месец с луксозната услуга $ 12.95 на месец. На по-ниското ниво получавате само три едновременни връзки. Пет са налични на горното ниво. Това е голяма стачка срещу VyprVPN от най-препоръчваните VPN позволяват пет връзки на всяка цена.

VyprVPN препоръчва ли VPN?

VyprVPN има много за това. Резултатите от тестовете за скорост бяха уважавани– най-малкото със сървърите на ЕС. Те имат добро криптиране и политика без регистрация. Ограниченията на едновременните връзки и скоростта на честотата на много сървъри обаче означава, че е така трудно да се препоръча тях.

Хората, които искат да използват VPN, за да защитят своята поверителност онлайн, биха могли да се справят много по-добре с услуга, която предлага повече и дори може да струва малко по-малко. Позволете ни да ви насочим в правилната посока – вижте нашите отзиви Surfshark и NordVPN. Обещаваме няма да останете разочаровани.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me