Pregled vpr. VPN (2020)

vyprvpn logotip min


VyprVPN je v lasti matičnega podjetja Golden Frog, ki ima sedež v Švici. Ta država ima dolgo zgodovino zagovarjanja zasebnosti na spletu, skoraj od najzgodnejših dni interneta.

Golden Frog na svoji spletni strani piše, da je bilo podjetje ustanovljeno leta 1994 kot neposreden odziv na zloglasni incident Room 641a. Ta škandal je vključil NSA, ki je nezakonito prisluhnila AT-u&Omrežje je namenjeno izvajanju nadzor nad zasebnimi državljani.

Ko so ljudje, ki so ustanovili Zlato žabo, izvedeli za incident, so takoj vložili pritožbo na FCC. Žal njihovi protesti niso bili brez odgovora. Takrat so se odločili sami ukrepati.

Glede na zavzetost Zlate žabe in Švice za zasebnost v spletu, se zdi, kot da je VyprVPN precej zanesljiva storitev, ki vam daje vso anonimnost, ki jo želite.

Delajo pošteno, vendar so veliko boljši VPN-ji.

Pregled VyprVPN

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost:Enostaven za uporabo
Politika beleženja:Politika ničelnega beleženja
Velikost strežnika:700 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika:70 ++ lokacij
Podpora:24/7 podpora v živo
Torrenting:Dovoljeno
Pretakanje:Dovoljeno
VPN protokol in šifriranje:OpenVPN protokol, PPTP, IPSec in L2TP; 256-bitno šifriranje AES
Sedež:Švica
Cena:3,75 USD / mesec
Uradna spletna stran:https://www.vyprvpn.com

Varnost in šifriranje

vektorska slika za šifriranje podatkovKdor se odloči za uporabo VPN, je verjetno zaskrbljen zaradi svoje zasebnosti. Ne marajo jim ideje, da bi jih lahko ponudnik internetnih storitev spremljati ves njihov spletni promet. Poleg tega imajo pomisleke o hekerjih in drugih kriminalcih, ki bi lahko poskusili ukrasti njihove podatke.

Naloga katerega koli vrednega VPN-ja je preprečiti, da bi se katerikoli posameznik ali subjekt med brskanjem prebil po rami. To pomeni, da mora VPN, ki ga izberete, ponuditi res močno šifriranje in zanesljiv protokol VPN.

Protokol VPN je orodje, za katero je odgovoren zagotavljanje vaše anonimnosti in zasebnosti. Na voljo je veliko različnih protokolov, a daleč najbolj cenjen je OpenVPN. OpenVPN v bistvu velja za in vzdržuje sodelovanje strokovnjakov za kibernetsko varnost po vsem svetu neukrotljiv.

OpenVPN je natanko protokol, ki ga dobite z VyprVPN. To je privzeta nastavitev, čeprav lahko izbirate med alternativnimi protokoli, kot so IPSec, L2TP in PPTP. Ne glede na to, kateri protokol izberete, boste imeli koristi od 256-bitnega šifriranja AES, zlati standard šifriranja temu zaupajo zvezne vlade, organi kazenskega pregona in vojaki po vsem svetu.

vyprvpn varnost

Ker se Zlata žaba in VyprVPN intenzivno posvečata spletni zasebnosti, ju tudi imata razvili lastniško tehnologijo, ki jo imenujejo Kameleon. To orodje je zasnovano tako, da se izogne ​​skeniranju metapodatkov z globokimi pregledi paketov ki nekatere organe opozorijo na posamezno uporabo VPN.

To globoke preglede paketov pogosto uporabljajo totalitarne vlade v krajih, kot so Kitajska in Severna Koreja da državljani ne uporabljajo VPN-jev. Za ljudi, ki živijo v teh državah, lahko dodatna zaščita kameleona pomeni razliko med življenjem in smrtjo. To je še posebej pomembno, če se bojite in želite zaustaviti puščanje DNS.

Server za omrežje VyprVPN

Številni, ki so novi v VPN-jih, se ne zavedajo, kaj lahko pomeni ogromno omrežje strežnikov. Več strežnikov, ki jih ima VPN, manj strank se usmeri skozi vsak strežnik.

Več strežnikov običajno prevaja na hitrejšo storitev.

vyprvpn strežnikiČe obstaja več strežnikov v geografsko različnih regijah, obstaja tudi večja možnost, da boste našli strežnik blizu vaše fizične lokacije. To je pomembno, ker naj bi to pomenilo hitrejše hitrosti prenosa podatkov.

VyprVPN je konec 700 strežnikov porazdeljeno po 70 lokacij. V primerjavi z nekaterimi najbolj ocenjenimi VPN-ji, 700+ strežnikov se ni veliko hvaliti. Resnično veliki igralci v poslu imajo več tisoč strežnikov, razporejenih po skoraj vseh državah.

Vseeno je 700 strežnikov VyprVPN dokaj ugleden, in imajo dobro geografsko raznolikost. Njihove lokacije celo vključujejo države z represivnimi vladami, kot so Rusija, Kitajska in Turčija. Severna in Južna Amerika, Evropa, Azija, Afrika in Bližnji vzhod so vse več lokacij strežnika tudi.

Ali je VyprVPN združljiv z BitTorrentom ali P2P?

VyprVPN pravi, da ne spremljajo nobenega spletnega prometa. To pomeni, da nihče iz podjetja ne preverja vašega računa, da bi videl, ali imate hudournike ali uporabljate druge načine skupne rabe datotek P2P.

Pravzaprav navajajo, da ves spletni promet obravnavajo enako.

VyprVPN z NetflixomKljub temu pa zahtevajo, da vsi upoštevajo lokalne zakone o avtorskih pravicah. Veliko ljudi je imelo svoje računi preklicani potem ko je Golden Frog od imetnika avtorskih pravic prejel obvestilo o kršitvi avtorskih pravic.

Rezultat je, da na VyprVPN morate previdno goniti ali iskati drugo storitev, ki bo več kot okrog slepi pogled na to dejavnost. To je še posebej pomembno, če ne veste, da je na vaši lokaciji nezakonito nagajanje.

Kar zadeva Netflix, ameriški strežniki VyprVPN niso imeli težav z dostavo. Predstava je bila hitro in popolnoma odblokirano. Enako ne moremo reči za strežnike, ki so bili testirani v Evropi, Kanadi in na Nizozemskem. Vsi ti so bili blokirani, zato če je gledanje Netflixa vaša glavna skrb, je bolje, da z drugim VPN-jem.

Rezultati hitrostnega testa z VyprVPN

VyprVPN je ponudil nekaj lepih spodobni rezultati pri hitrostnem testu. Hitrost je pomembna pri katerem koli VPN-ju. Hitrejše so hitrosti prenosa podatkov, manj časa boste porabili za čakanje vsebine. Uporaba počasnega VPN-ja zagotavlja frustrirajočo izkušnjo. V idealnem primeru ne boste opazili veliko upočasnjevanja, če uporabljate vrhunski VPN.

VyprVPN je skoraj enako dobro opravil hitrostne preizkuse nekaterih najboljših ponudnikov VPN. Benchmark testiranje je prineslo rezultate prenosa 98,71 Mbps. Hitrosti nalaganja so bile nekoliko počasnejše pri 53,00 Mbps.

Povezava s strežnikom VyprVPN v EU je povzročila prenosi ob 74,48 Mb / s in prenosi po stopnji 35,88 Mb / s. Na splošno je bila to upočasnitev samo 24 odstotkov. Glede na to, da nekatere VPN počasne hitrosti prenosa podatkov počasi znesejo, ta uspešnost ni bila slaba.

Stvari so se upočasnile pri povezovanju s strežnikom v New Yorku. Prenosi so bili zdaj 51,09 Mbps pri čemer so prenosi 3,17 Mbps.

Približno enak je bil strežnik v Hong Kongu. Rezultati 54,29 Mbps za prenosi in 8,22 Mb / s za prenosi nismo bili ravno impresivni, zagotovo pa je bilo tudi slabše.

Na voljo je ameriški strežnik v Londonu Prenesi rezultati 70,46 Mb / s in prenosi od 37,47 Mb / s.

Rezultati hitrostnih preizkusov dokazujejo, kako optimizirani so strežniki VypyVPN v EU. Njihovi ameriški strežniki so daleč počasneje. Z novejšimi udeleženci na trg, Hitrosti VyprVPN se ne povežejo več, razen če niste v Evropi. Tudi če ste v Evropi, so tam hitrejši VPN-ji.

Ali VyprVPN vodi dnevnike?

Če sploh kaj, so viprVPN politika zasebnosti je odkupni dejavnik. Glede na zavezanost podjetja vsem, kar je povezano z zasebnostjo v spletu, bi pričakovali, da se bo ta VPN držal stroge politike ničelnega beleženja, in ne boste razočarani..

VyprVPN je prva javno javno revidirana storitev VPN brez dnevnika.

To je tisto, kar pričakujete od najbolj uglednih VPN-jev. Uporabite VPN za preprečite, da bi vaš internetni ponudnik lahko spremljal vaše spletne aktivnosti. Iz tega sledi, da ne bi želeli, da se vaš VPN zasede, tako da vodi evidenco zgodovine brskanja, objav v družbenih medijih in drugih podatkov.

VPN-ji, ki so najbolj namenjeni zagotavljanju skupna anonimnost v spletu to storite tako, da ne vodijo nobene evidence svojih strank. To lahko vključuje, da ne zahtevate imen in e-poštnih naslovov. Številni ponudniki VPN celo presežejo kilometrino, saj omogočajo plačila z Bitcoin in drugimi kripto valutami. To pomeni, da ni razloga, da bi osebne podatke razkril VPN.

Dnevnikov, ki jih pogosto hranijo ponudniki VPN, VyprVPN ne zbira

dnevnik zasebnosti vyprvpn

Čeprav je tolažbo, da je Golden Frog, matična družba VyprVPN, v Švici in je zunaj dosega vohunskih mrež Pet očes, devetih in 14 oči, kar pa ne pomeni, da država nima vseh vrst zakonov o hrambi evidenc.

Pravi zagovornik zasebnosti bi bil dobro, če bi še naprej gledal okoli.

Koliko stane VyprVPN?

Cene VyprVPN

Kupci izbirajo med dvema nivojema storitev, bodisi VyprVPN ali VyprVPN Premium. Stroški nižje stopnje 9,95 USD vsak mesec z delujočo storitev stalo 12,95 USD na mesec. Na spodnji ravni dobite le tri hkratne povezave. Na zgornji ravni je na voljo pet. To je velika stavka proti VyprVPN od najbolj priporočljivi VPN-ji omogočajo pet povezav po kateri koli ceni.

Ali je VyprVPN priporočen VPN?

VyprVPN ima veliko za to. Rezultati hitrostnih preskusov so bili ugledni– vsaj s strežniki EU. Imajo dobro šifriranje in politiko brez beleženja. Vendar omejitve hkratne povezave in hitrosti povezovanja na mnogih strežnikih pomenijo, da je težko priporočljivo njim.

Ljudje, ki želijo uporabiti VPN za zaščito svoje zasebnosti v spletu, bi lahko naredili veliko boljše s storitvijo, ki ponuja več in lahko celo stane nekoliko manj. Dovolite nam, da vas usmerimo v pravo smer – oglejte si naše ocene Surfshark in NordVPN. Obljubimo ne boste razočarani.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map