Revizuirea VyprVPN (2020)

logo vyprvpn min


VyprVPN este deținută de compania-mamă Golden Frog, care are sediul în Elveția. Această țară are o istorie lungă în care se pledează pentru confidențialitate online, aproape încă din primele zile ale internetului.

Golden Frog spune pe site-ul lor că compania a fost fondată în 1994, ca răspuns direct la infamul incident al camerei 641a. Acest scandal a implicat ANS în mod ilegal în AT&Rețeaua este destinată realizării supraveghere asupra cetățenilor privați.

Când oamenii care au fondat Golden Frog au aflat de incident, au depus imediat o plângere la FCC. Din păcate, protestele lor au rămas fără răspuns. Atunci au decis să ia măsuri pentru ei înșiși.

Având în vedere dedicarea atât a Golden Frog, cât și a Elveției față de confidențialitatea online, s-ar părea că VyprVPN ar fi un serviciu destul de fiabil, care vă oferă tot anonimatul pe care îl doriți.

Ei fac o treabă corectă, dar există VPN-uri mult mai bune.

Prezentare generală a VyprVPN

FeaturesInformation
Usability:Ușor de folosit
Politica de logare:Zero-Logging Policy
Dimensiunea serverului:700 ++ servere
Distribuție server:70 ++ locații
A sustine:Asistență pentru chat live 24/7
torrenting:Permis
Streaming:Permis
Protocolul VPN și criptarea:Protocolul OpenVPN, PPTP, IPSec și L2TP; Criptare AES pe 256 biți
Sediu:Elveţia
Preț:$ 3,75 / lună
Site oficial:https://www.vyprvpn.com

Securitate și criptare

imagine de vector criptare dateOricine decide să utilizeze un VPN este probabil preocupat de confidențialitatea lor. Nu le place ideea ca Furnizorul de servicii Internet să poată urmărește întregul trafic web. Mai mult, aceștia au preocupări cu privire la hackerii și alți infractori care ar putea încerca să le fure informațiile.

Sarcina oricăror VPN care merită să fie este să împiedice orice persoană fizică sau entitate să poată să-și dea drumul peste umăr în timp ce navigați. Aceasta înseamnă că VPN-ul pe care îl alegeți trebuie să îl ofere criptare cu adevărat puternică și un protocol VPN fiabil.

Protocolul VPN este instrumentul pentru care este responsabil asigurându-vă anonimatul și confidențialitatea. Multe protocoale diferite sunt disponibile, dar de departe cel mai bine apreciat este OpenVPN. Creat și întreținut de colaborarea profesioniștilor din domeniul securității cibernetice din întreaga lume, OpenVPN este considerat în esență unhackable.

OpenVPN este tocmai protocolul pe care îl primiți cu VyprVPN. Este setarea implicită, deși puteți alege dintre protocoale alternative precum IPSec, L2TP și PPTP. Indiferent de protocolul pe care îl alegeți, veți beneficia de criptarea AES de 256 biți, standard de criptare aur aceasta este de încredere de guvernele federale, agențiile de aplicare a legii și militarii de pe tot globul.

securitatea vyprvpn

Deoarece Golden Frog și VyprVPN sunt dedicate intens vieții private online, acestea au și ele a dezvoltat o tehnologie proprie pe care o numesc Cameleon. Acest instrument este conceput pentru a evita analiza profundă a analizelor de pachete de metadate care avertizează anumite autorități cu privire la utilizarea de către o persoană fizică a unui VPN.

Aceste scanări profunde de inspecție a pachetelor sunt frecvent utilizate de guverne totalitare în locuri precum China și Coreea de Nord pentru a se asigura că cetățenii nu utilizează VPN-uri. Pentru persoanele care trăiesc în aceste țări, protecția suplimentară a Chameleon poate însemna diferența dintre viață și moarte. Acest lucru este deosebit de important dacă vă este frică și doriți să opriți scurgerile DNS.

Rețeaua de servere a VyprVPN

Multe persoane care sunt noi la VPN-uri nu își dau seama ce diferență poate face o rețea vastă de server. Cu cât mai multe servere are un VPN, cu atât mai puțini clienți sunt dirijați prin fiecare server.

Mai multe servere se traduc de obicei la un serviciu mai rapid.

servere vyprvpnDacă există mai multe servere distribuite în regiuni geografice diverse, există și o șansă mai bună să găsiți un server aproape de locația dvs. fizică. Este important pentru că ar trebui să însemne rate mai rapide de transfer de date.

VyprVPN a trecut 700 de servere distribuite peste tot 70 de locații. În comparație cu unele dintre cele mai apreciate VPN-uri, 700 de servere mai mult nu este prea mult să vă lăudați. Jucătorii cu adevărat mari din afacere au mai multe mii de servere distribuite în aproape toate națiunile.

Totuși, cele 700 de servere ale VyprVPN sunt destul de respectabil, și au o bună diversitate geografică. Locațiile lor includ chiar și țări cu guverne represive precum Rusia, China și Turcia. America de Nord și de Sud, Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu au toate mai multe locații de server de asemenea.

VyprVPN este compatibil cu BitTorrent sau P2P?

VyprVPN spune asta nu monitorizează niciun trafic web. Aceasta înseamnă că nimeni de la companie nu vă verifică contul pentru a vedea dacă sunteți torrent sau utilizați alte metode de partajare a fișierelor P2P.

De fapt, aceștia afirmă că tratează tot traficul web la fel.

VyprVPN cu NetflixCu toate acestea, ei cer ca toată lumea să respecte legile locale privind drepturile de autor. Mulți oameni au avut a lor conturile anulate după ce Golden Frog a primit o notificare de încălcare a drepturilor de autor de la un titular de drepturi de autor.

Eșecul este că ar trebui să te torci cu grijă pe VyprVPN sau să cauți un alt serviciu care să devină mai mult un ochii orbiți asupra acestei activități. Acest lucru este deosebit de important dacă nu știți că este torrent ilegal în locația dvs..

Când vine vorba de Netflix, serverele VyprVPN din SUA nu au avut probleme la livrare. Spectacolul a fost rapid și total deblocat. Nu se poate spune același lucru pentru serverele testate în Europa, Canada și Olanda. Toate acestea au fost blocate, așa că dacă vizionarea Netflix este principala preocupare, vă descurcați mai bine cu un alt VPN.

Rezultatele testelor de viteză cu VyprVPN

VyprVPN a oferit câteva frumoase rezultate decente în testul de viteză. Viteza este importantă cu orice VPN. Cu cât sunt mai rapide ratele de transfer de date, cu atât mai puțin timp veți petrece în așteptarea încărcării conținutului. Utilizarea unei VPN lente garantează o experiență frustrantă. În mod ideal, nu veți observa o mare încetinire atunci când utilizați un VPN de cea mai bună calitate.

VyprVPN a efectuat aproape la fel de bine testele de viteză ale unora dintre cei mai buni furnizori VPN. Testarea de referință a dat rezultate de descărcare de 98,71 Mbps. Ratele de încărcare au fost puțin mai scăzute la 53,00 Mbps.

Conectarea la un server VyprVPN din UE a avut ca rezultat download-uri la 74,48 Mbps și încărcări la un ritm de 35,88 Mbps. În general, aceasta a fost o încetinire de doar 24 la sută. Având în vedere că unele VPN-uri încetinesc ratele de transfer de date cu o sumă uluitoare, această performanță nu a fost rea.

Lucrurile au încetinit la conectarea la un server din New York. Descărcări erau acum 51,09 Mbps cu încărcările fiind 3,17 Mbps.

Un server din Hong Kong era cam același. Rezultete de la 54,29 Mbps pentru download-uri și 8,22 Mbps pentru încărcări nu am fost tocmai impresionanți, dar au existat cu siguranță mai rău.

A furnizat un server U.K. din Londra Descarca Rezultete de la 70.46 Mbps și încărcări de 37,47 Mbps.

Rezultatele testelor de viteză demonstrează cât de optimizate sunt serverele UE ale VypyVPN. Serverele lor din SUA sunt mult mai lent. Cu noi intrați pe piață, Vitezele VyprVPN nu se acumulează dacă nu sunteți în Europa. Chiar dacă sunteți în Europa, există mai multe VPN-uri mai rapide.

VyprVPN păstrează jurnalele?

Dacă este ceva, VyprVPN este politica de confidențialitate este un factor de răscumpărare. Având în vedere dedicația companiei pentru toate lucrurile legate de confidențialitatea online, te-ai fi așteptat ca această VPN să respecte o politică strictă de înregistrare zero și nu vei fi dezamăgit..

VyprVPN este primul serviciu de VPN cu jurnal publicat în toată lumea.

Este genul de lucruri pe care le așteptați de la cele mai de renume VPN-uri de acolo. Folosiți un VPN pentru împiedicați ISP-ul dvs. să vă poată urmări activitatea online. Rezultă că nu ați dori ca VPN-ul dvs. să își ia locul, păstrând înregistrări despre istoricul de navigare, postările de pe social media și alte date.

VPN-urile care sunt cele mai dedicate furnizării anonimatul total online faceți acest lucru fără a păstra înregistrări ale clienților lor. Aceasta poate include să nu ceri nume și adrese de e-mail. Mulți furnizori VPN chiar parcurg kilometrul suplimentar, făcând posibile plățile Bitcoin și alte criptomonede. Aceasta înseamnă că nu există niciun motiv să divulgăm date personale către VPN.

Jurnalele care sunt adesea păstrate de furnizorii VPN nu sunt colectate de către VyprVPN

Jurnalul de confidențialitate vyprvpn

Deși este reconfortant faptul că Golden Frog, compania-mamă a VyprVPN, se află în Elveția și se află la îndemâna rețelelor de spionaj Cinci Ochi, Nouă Ochi și 14 Ochi, asta nu înseamnă că țara nu are tot felul. a legilor privind păstrarea înregistrărilor.

Un adevărat avocat al vieții private ar face bine să continuăm să privim în jur.

Cât costă VyprVPN?

Prețul VyprVPN

Clienții aleg între două niveluri de servicii, fie VyprVPN, fie VyprVPN Premium. Costurile mai scăzute ale nivelului 9,95 USD în fiecare lună cu serviciul de lux costând 12,95 USD pe lună. La nivelul inferior, obțineți doar trei conexiuni simultane. Cinci sunt disponibile la nivelul superior. Aceasta este o mare grevă împotriva VyprVPN de cand cele mai recomandate VPN-uri permit cinci conexiuni la orice punct de preț.

VyprVPN este un VPN recomandat?

VyprVPN merge mult pentru asta. Rezultatele testelor de viteză erau respectabile— Cel puțin cu serverele UE. Au o criptare bună și o politică fără logare. Cu toate acestea, limitările conexiunilor simultane și viteza rapidă pe multe servere înseamnă că este dificil de recomandat lor.

Persoanele care doresc să utilizeze un VPN pentru a-și proteja confidențialitatea online s-ar putea descurca mult mai bine cu un serviciu care oferă mai mult și ar putea costa chiar puțin. Permiteți-ne să vă indicăm direcția corectă – consultați recenziile noastre despre Surfshark și NordVPN. Noi promitem nu veți fi dezamăgiți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map