VyprVPN-arvostelu (2020)

vyprvpn logo min


VyprVPN omistaa emoyhtiö Golden Frog, joka sijaitsee Sveitsissä. Tällä maalla on pitkä historia yksityisyyden edistämisessä verkossa, melkein Internetin varhaisimmista päivistä lähtien.

Golden Frog kertoo heidän verkkosivustollaan, että yritys on perustettu vuonna 1994 vastauksena surullisen huoneeseen 641a sattuneeseen tapaukseen. Tämä skandaali koski NSA: n salakuuntelua AT: hen&T: n verkko johtamista varten yksityisten kansalaisten valvonta.

Kun Golden Frog -yrityksen perustajat saivat tiedon tapauksesta, he tekivät heti valituksen FCC: lle. Valitettavasti heidän mielenosoituksiaan ei vastattu. Silloin he päättivät ryhtyä toimiin itse.

Kun otetaan huomioon sekä kultaisen sammakon että Sveitsin omistautuminen verkkotietosuojaan, vaikuttaa siltä, ​​että VyprVPN on melko luotettava palvelu, joka antaa sinulle kaiken haluamasi nimettömyyden.

He tekevät reilua työtä, mutta VPN-verkkoja on paljon parempia.

VyprVPN yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys:Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö:Zero-Logging Policy
Palvelimen koko:700 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu:70 ++ sijaintia
Tuki:24/7 live-chat-tuki
Torrenting:sallittu
Suoratoisto:sallittu
VPN-protokolla ja salaus:OpenVPN-protokolla, PPTP, IPSec ja L2TP; AES 256-bittinen salaus
pääkonttori:Sveitsi
Hinta:$ 3,75 / kk
Virallinen nettisivu:https://www.vyprvpn.com

Suojaus ja salaus

datan salausvektorikuvaJokainen, joka päättää käyttää VPN: ää, on todennäköisesti huolissaan heidän yksityisyydestään. He eivät pidä siitä, että Internet-palveluntarjoaja pystyy seurata kaikkia heidän verkkoliikennettä. Lisäksi heillä on huolia hakkereista ja muista rikollisista, jotka saattavat yrittää varastaa tietojaan.

Minkä tahansa arvoisen VPN: n tehtävä on estää ketään henkilöä tai yhteisöä kykenemästä snoooimaan olkapäällesi selatessasi. Tämä tarkoittaa, että valitsemasi VPN: n on tarjottava todella vahva salaus ja luotettava VPN-protokolla.

VPN-protokolla on työkalu, josta vastaa varmistaa nimettömyys ja yksityisyys. Saatavana on monia erilaisia ​​protokollia, mutta ylivoimaisesti arvostetuin on OpenVPN. Maailmanlaajuisesti kyberturvallisuusammattilaisten kanssa luoma ja ylläpitämä OpenVPN pidetään pohjimmiltaan unhackable.

OpenVPN on tarkalleen protokolla, jonka saat VyprVPN: n kanssa. Se on oletusasetus, vaikka voit valita vaihtoehtoisista protokollista, kuten IPSec, L2TP ja PPTP. Riippumatta siitä, minkä protokollan valitset, hyödyt AES: n 256-bittisestä salauksesta kultainen salausstandardi siihen luottavat liittohallitukset, lainvalvontaviranomaiset ja armeijat ympäri maailmaa.

vyprvpn turvallisuus

Koska Golden Frog ja VyprVPN omistavat voimakkaasti online-tietosuojaa, heillä on myös kehittäneet patentoidun tekniikan, jota he kutsuvat Kameleontti. Tämä työkalu on suunniteltu kiertämään metatietojen syväpakettitarkistukset joka varoittaa tiettyjä viranomaisia ​​VPN: n käytöstä.

Totalitaariset hallitukset käyttävät näitä syviä pakettivalvontatarkastuksia usein mm Kiina ja Pohjois-Korea varmistaa, että kansalaiset eivät käytä VPN-verkkoja. Näissä maissa asuville ihmisille kameleonin lisäsuoja voi tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman välillä. Tämä on erityisen tärkeää, jos pelkät ja haluat estää DNS-vuodot.

VyprVPN: n palvelinverkko

Monet ihmiset, jotka ovat uusia VPN-verkkoja, eivät ymmärrä mitä eroa laaja palvelinverkko voi tehdä. Mitä enemmän VPN-palvelimia on, sitä vähemmän asiakkaita reititetään kunkin palvelimen kautta.

Useammat palvelimet kääntävät tyypillisesti nopeamman palvelun.

vyprvpn-palvelimetJos maantieteellisesti eri alueilla on jaettu useita palvelimia, on myös parempi mahdollisuus, että löydät palvelimen lähellä fyysistä sijaintiasi. Se on tärkeää, koska sen pitäisi tarkoittaa nopeammat tiedonsiirtonopeudet.

VyprVPN on ohi 700 palvelinta jaettu yli 70 sijaintia. Verrattuna joihinkin parhaiten arvioituihin VPN-verkkoihin, 700+ palvelimella ei ole paljon urheilua. Yrityksen todella suurilla toimijoilla on useita tuhansia palvelimia melkein jokaisessa maassa.

Silti VyprVPN: n 700 palvelinta ovat melko kunniallinen, ja heillä on hyvä maantieteellinen monimuotoisuus. Niiden sijaintipaikkaan kuuluu jopa maita, joilla on sortohallituksia, kuten Venäjä, Kiina ja Turkki. Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä on kaikki useita palvelinpaikkoja yhtä hyvin.

Onko VyprVPN yhteensopiva BitTorrent tai P2P kanssa?

VyprVPN sanoo sen he eivät tarkkaile mitään verkkoliikennettä. Tämä tarkoittaa, että kukaan yrityksestä ei tarkista tiliäsi nähdäksesi, pilaatko vai käytätkö muita P2P-tiedostojen jakamistapoja.

Itse asiassa he väittävät, että he kohtelevat kaikkea verkkoliikennettä samalla tavalla.

VyprVPN Netflixin kanssaSilti he vaativat, että kaikki noudattavat paikallisia tekijänoikeuslakeja. Monilla ihmisillä on ollut heidän tilit peruutettu sen jälkeen kun Golden Frog sai tekijänoikeuksien haltijalta ilmoituksen tekijänoikeuksien loukkauksesta.

Lopputulos on, että sinun pitäisi torrent varoen VyprVPN: llä tai etsiä jotain muuta palvelua, joka muuttuu enemmän silmät tätä toimintaa. Tämä on erityisen tärkeää, jos et tiedä pilailevan laitonta sijaintiasi.

Netflixin suhteen VyprVPN: n Yhdysvaltain palvelimilla ei ollut vaikeuksia toimituksissa. Esitys oli nopea ja täysin vapautettu. Samaa ei voida sanoa palvelimille, joita on testattu Euroopassa, Kanadassa ja Alankomaissa. Kaikki nämä estettiin, joten jos Netflixin katseleminen on tärkein huolenaihe, sinun on parempi käyttää toista VPN: ää.

Nopeustestitulokset VyprVPN: llä

VyprVPN tarjosi kauniita kunnolliset tulokset nopeustesti. Nopeus on tärkeä kaikissa VPN: issä. Nopeammat tiedonsiirtonopeudet ovat, mitä vähemmän aikaa vietät odottamaan sisällön lataamista. Hitaan VPN: n käyttö takaa turhauttavan kokemuksen. Ihannetapauksessa et huomaa paljon hidastumista, kun käytät korkealaatuista VPN-verkkoa.

VyprVPN suoritti melkein yhtä hyvin parhaiden VPN-palveluntarjoajien nopeustesteissä. Vertailutestaus tuotti 98,71 Mbps lataustuloksia. Latausnopeudet olivat hieman hitaammat, nopeudella 53.00 Mbps.

Yhdistäminen VyprVPN-palvelimeen EU: ssa johti lataukset at 74,48 Mbit / s ja lisäykset nopeudella 35,88 Mbit / s. Kaiken kaikkiaan tämä oli vain 24 prosentin hidastuminen. Koska jotkut VPN: t hidastavat tiedonsiirtonopeutta hämmästyttävän paljon, tämä suorituskyky ei ollut huono.

Asiat hidastuivat, kun muodostettiin yhteys palvelimeen New Yorkissa. Lataukset olivat nyt 51,09 Mbps latausten ollessa 3,17 Mbit / s.

Palvelin Hongkongissa oli suunnilleen sama. Tulokset 54,29 Mbit / s varten lataukset ja 8,22 Mbps varten lisäykset eivät olleet tarkalleen vaikuttavia, mutta huonommin on varmasti ollut.

Iso-Britannialainen palvelin Lontoossa ladata tulokset 70,46 Mbps ja lisäykset of 37,47 Mbps.

Nopeustestitulokset osoittavat kuinka optimoidut VypyVPN: n EU-palvelimet ovat. Heidän Yhdysvaltain palvelimet ovat paljon hitaampaa. Uusimpien markkinoille tulijoiden kanssa, VyprVPN: n nopeudet eivät pinoa enää, ellet ole Euroopassa. Vaikka oletkin Euroopassa, siellä on nopeampia VPN-verkkoja.

Pitääkö VyprVPN lokia?

Jos jotain, VyprVPN: n yksityisyyden suoja on lunastava tekijä. Kun otat huomioon yrityksen omistautumisen kaikkiin online-yksityisyyteen liittyviin asioihin, olit odottanut, että tämä VPN noudattaa tiukkaa nollakirjauskäytäntöä, etkä tule pettymään.

VyprVPN on maailman ensimmäinen julkisesti tarkastettu ei lokien VPN-palvelu.

Se on sellainen asia, jota odotat siellä olevilta arvostetuimilta VPN: iltä. Käytät VPN: tä estä Internet-palveluntarjoajasi pystymästä seuraamaan online-toimintaa. Tästä seuraa, että et halua VPN: n asettavan heidän sijaansa pitämällä kirjaa selaushistoriastasi, sosiaalisen median viesteistä ja muista tiedoista.

VPN: t, jotka ovat omistautuneimpia tarjoamaan täydellinen online-nimettömyys tehdä niin, ettei pidä kirjaa asiakkaistaan. Tähän voi kuulua nimien ja sähköpostiosoitteiden pyytämättä jättäminen. Monet VPN-palveluntarjoajat menevät jopa ylimääräisen mailin tekemällä Bitcoin- ja muut salauksenvaihtomaksut mahdollisiksi. Tämä tarkoittaa, että ei ole mitään syytä paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja VPN: lle.

Lakit, joita VPN-palveluntarjoajat pitävät usein, eivät ole VyprVPN: n keräämiä

vyprvpn tietosuojaloki

Vaikka on lohduttavaa, että Golden Frog, VyprVPN: n emoyhtiö, sijaitsee Sveitsissä ja on viiden silmän, yhdeksän silmän ja 14 silmän vakoojaverkon ulottumattomissa, se ei tarkoita, että maassa ei olisi kaikenlaista rekisterien säilyttämistä koskevista laeista.

Todellisella yksityisyyden suojan puolustajalla olisi hyvä jatkaa katselua.

Kuinka paljon VyprVPN maksaa?

VyprVPN hinnoittelu

Asiakkaat voivat valita kahdesta palvelutasosta, joko VyprVPN tai VyprVPN Premium. Alemmat kerroinkustannukset 9,95 dollaria kuukaudessa Deluxe-palvelu maksaa 12,95 dollaria kuukaudessa. Alemmalla tasolla saat vain kolme samanaikaista yhteyttä. Viisi on saatavana ylemmällä tasolla. Se on iso lakko VyprVPN: ää vastaan siitä asti kun erittäin suositellut VPN: t sallivat viiden yhteyden missä tahansa hintapisteessä.

Onko VyprVPN suositeltu VPN?

VyprVPN: llä on paljon tekemistä sen eteen. Nopeuskokeen tulokset olivat kunniallisia– ainakin EU: n palvelimien kanssa. Heillä on hyvä salaus ja kirjautumattomuuskäytäntö. Samanaikaisten yhteyksien rajoitukset ja mahdollisuuksienopeudet monilla palvelimilla tarkoittavat kuitenkin sitä vaikea suositella niitä.

Ihmiset, jotka haluavat käyttää VPN: ää yksityisyyden suojaamiseksi verkossa, voisivat tehdä paljon paremmin palvelulla, joka tarjoaa enemmän ja saattaa jopa maksaa vähän vähemmän. Anna meidän osoittaa sinut oikeaan suuntaan – tutustu arvosteluihimme Surfshark ja NordVPN. Me lupaamme et tule pettymään.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map