VyprVPN áttekintés (2020)

vyprvpn logó min


A VyprVPN a svájci székhelyű Golden Frog anyavállalat tulajdonában van. Ennek az országnak hosszú története van az online adatvédelem mellett, szinte az internet legkorábbi napjaitól kezdve.

Az Arany Béka a saját weboldalukon azt mondja, hogy a társaságot 1994-ben alapították, közvetlenül a hírhedt 641a. Szoba eseményére reagálva. Ez a botrány az NSA illegális becsapódását jelentette az AT-be&T hálózat a vezetés céljából magánszemélyek felügyelete.

Amikor az Arany Béka alapítói tudomásul vették az eseményt, azonnal panaszt nyújtottak be az FCC-hez. Sajnos tiltakozásuk megválaszolatlanul maradt. Ekkor döntöttek úgy, hogy cselekednek magukért.

Figyelembe véve mind az Arany Béka, mind Svájc az online adatvédelem iránti elkötelezettségét, úgy tűnik, hogy a VyprVPN egy elég megbízható szolgáltatás, amely megadja az összes kívánt névtelenséget.

Jó munkát végeznek, de vannak sokkal jobb VPN-k.

A VyprVPN áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság:Könnyen kezelhető
Naplózási politika:Nulla naplózási politika
Szerver mérete:700 ++ szerver
Szerver terjesztés:70 ++ helyszín
Támogatás:24/7 élő chat támogatás
torrentezés-:Engedélyezett
streaming:Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás:OpenVPN protokoll, PPTP, IPSec és L2TP; AES 256 bites titkosítás
Központ:Svájc
Ár:$ 3.75 / hó
Hivatalos honlapján:https://www.vyprvpn.com

Biztonság és titkosítás

adattitkosítási vektor képBárki, aki úgy dönt, hogy VPN-t használ, valószínűleg aggódik a magánéletük miatt. Nem szereti azt a gondolatot, hogy az internetszolgáltatójuk képes legyen rá nyomon követheti az összes internetes forgalmat. Ezenkívül aggodalmaik vannak a hackerek és más bűnözők miatt, akik esetleg megpróbálják ellopni információikat.

Bármely érdemes VPN feladata annak megakadályozása, hogy bármely személy vagy szervezet a vállán szimatolhasson, amikor böngészi. Ez azt jelenti, hogy a választott VPN-nek kínálnia kell nagyon erős titkosítás és egy megbízható VPN-protokollt.

A VPN protokoll az az eszköz, amely felelős Anonimitás és adatvédelem biztosítása. Számos különféle protokoll áll rendelkezésre, de messze a legelterjedtebb az OpenVPN. Az egész világon a kiberbiztonsági szakemberek együttműködésével létrehozott és fenntartott OpenVPN lényegében az unhackable.

Az OpenVPN pontosan az a protokoll, amelyet a VyprVPN használatával kap. Ez az alapértelmezett beállítás, bár választhat alternatív protokollok közül, például IPSec, L2TP és PPTP. Függetlenül attól, hogy melyik protokollt választja, az AES 256 bites titkosítása előnyeit élvezheti, a a titkosítás arany szabványa amire a szövetségi kormányok, a bűnüldöző szervek és a katonaságok bíznak szerte a világon.

vyprvpn biztonság

Mivel a Golden Frog és a VyprVPN intenzíven elkötelezett az online adatvédelem mellett, ők is kifejlesztett egy szabadalmaztatott technológiát, amelyet hívnak Kaméleon. Ezt az eszközt úgy tervezték, hogy megkerüljék a metaadatok mély csomagmegfigyelési vizsgálatát amely figyelmezteti az egyes hatóságokat a VPN használatára az egyén számára.

Ezeket a mély csomagmegfigyelési vizsgálatokat a totalitárius kormányok gyakran használják olyan helyeken, mint például Kína és Észak Kórea annak biztosítása érdekében, hogy az állampolgárok ne használják VPN-ket. Az ezekben az országokban élő emberek számára a kaméleon extra védelme jelenthet különbséget az élet és a halál között. Ez különösen akkor fontos, ha fél a DNS-szivárgásoktól és meg akarja állítani azokat.

A VyprVPN szerverhálózata

Sok ember, aki még nem ismeri fel a VPN-t, nem veszi észre, hogy a hatalmas kiszolgálóhálózat milyen különbségeket eredményezhet. Minél több VPN-kiszolgáló van, annál kevesebb ügyfelet irányítanak át minden kiszolgálón.

Több szerver általában lefordítja a gyorsabb szolgáltatást.

vyprvpn szerverekHa több szerver oszlik el földrajzilag eltérő régiókban, akkor nagyobb az esélye, hogy a kiszolgálót a fizikai helyéhez közel találja. Ez azért fontos, mert azt kell jelentenie gyorsabb adatátviteli sebesség.

A VyprVPN-nek vége 700 szerver elosztva 70 helyszín. A legmagasabb szintű VPN-ekkel összehasonlítva, A 700+ szerverrel nem sokat kell dicsekedni. Az üzleti élet igazán nagy szereplőinek több ezer szervere van szinte minden nemzetben.

Ennek ellenére a VyprVPN 700 szervere van meglehetősen tiszteletreméltó, és jó földrajzi sokféleségük van. Tartózkodási helyükben olyan országok is vannak, amelyek elnyomó kormányokkal rendelkeznek, például Oroszország, Kína és Törökország. Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten is van több szerver helye is.

A VyprVPN kompatibilis a BitTorrent vagy a P2P-vel?

A VyprVPN ezt mondja nem figyelnek semmilyen internetes forgalmat. Ez azt jelenti, hogy a vállalat egyik tagja nem ellenőrzi a fiókját, hogy kiderítse-e, hogy torrent vagy más P2P-fájlmegosztási módszert használ-e.

Valójában azt állítják, hogy az összes webes forgalmat azonos módon kezelik.

VyprVPN a Netflix-szelMindazonáltal azt kérik, hogy mindenki tartsa be a helyi szerzői jogi törvényeket. Sok embernek megvan a maga fiókok törölve miután a Golden Frog megkapta a szerzői jogok megsértéséről szóló értesítést a szerzői jog tulajdonosától.

Az eredmény: az, hogy óvatosan kell torrentolnia a VyprVPN-t, vagy keressen egy másik szolgáltatást, amely inkább a vak tevékenység ezt a tevékenységet. Ez különösen akkor fontos, ha nem tudja, hogy illegálisan bántalmazza a tartózkodási helyét.

A Netflix kapcsán a VyprVPN amerikai szervereinek nem volt gondjuk a kézbesítéssel. Az előadás volt gyors és teljesen feloldva. Ugyanez nem mondható el az Európában, Kanadában és Hollandiában tesztelt szerverekről. Mindezeket blokkolták, tehát ha a Netflix megtekintése a legfontosabb gond, akkor jobb, ha másik VPN-t használ.

Sebességteszt eredménye a VyprVPN segítségével

A VyprVPN csinosat kínálott tisztességes eredmények a sebességtesztben. Bármely VPN esetén fontos a sebesség. Minél gyorsabb az adatátviteli sebesség, minél kevesebb időt töltenek a tartalmak betöltésére várva. A lassú VPN használata bosszantó élményt garantál. Ideális esetben nem észreveszi a lelassulást, ha kiváló minőségű VPN-t használ.

A VyprVPN szinte hasonlóan teljesített a legjobb VPN-szolgáltatók sebességének tesztelésén. A benchmark tesztelés eredménye 98,71 Mbps letöltési eredményt eredményezett. A feltöltési arány kissé lassabb volt, 53.00 Mbps-on.

Az EU-ban a VyprVPN szerverhez történő csatlakozás eredményezte letöltések nál nél 74,48 Mbps és feltöltések sebességgel 35,88 Mbps. Összességében ez mindössze 24 százalékkal csökkent. Tekintettel arra, hogy néhány VPN megdöbbentő mértékben lassítja az adatátviteli sebességet, ez a teljesítmény nem volt rossz.

A dolgok lelassultak, amikor New York-i szerverhez kapcsolódtak. Letöltések most voltak 51,09 Mbps feltöltésekkel 3,17 Mbps.

Egy hongkongi szerver nagyjából ugyanaz volt. Eredményei 54,29 Mbps mert letöltések és 8,22 Mbps mert feltöltések nem voltak pontosan lenyűgöző, de minden bizonnyal volt rosszabb is.

Egy londoni egyesült királyságbeli szerver biztosított Letöltés eredményei 70,46 Mbps és feltöltések nak,-nek 37,47 Mbps.

A sebességteszt eredményei megmutatják, hogy a VypyVPN EU szerverei mennyire optimalizáltak. Az amerikai szervereik sokkal lassabb. Újabb belépőkkel a piacra, A VyprVPN sebessége nem növekszik már nem, ha Európában vagy. Még ha Európában is tartózkodik, ott vannak gyorsabb VPN-k is.

A VyprVPN naplót vezet?

Ha bármi, a VyprVPN-ek az adatvédelmi politika megváltó tényező. Figyelembe véve a vállalat elkötelezettségét az online adatvédelemmel kapcsolatos minden ügy iránt, számítottál arra, hogy ez a VPN betartja a szigorú nulla naplózási politikát, és nem fog csalódni.

A VyprVPN a világ első nyilvános ellenőrzésű, nem naplózott VPN szolgáltatása.

Ez az a fajta dolog, amelyet elvár a legmegbízhatóbb VPN-től. VPN-t használ akadályozza meg az internetszolgáltatót abban, hogy nyomon tudja követni online tevékenységeit. Ebből következik, hogy nem szeretné, ha a VPN helyére kerülne, ha nyilvántartást vezetne a böngészési előzményeiről, a közösségi média üzenetéről és egyéb adatairól..

Azok a VPN-k, amelyek a legjobban elkötelezettek a szolgáltatásra teljes online névtelenség ezt úgy teheti meg, hogy nem vezet nyilvántartást ügyfeleiről. Ez magában foglalhatja a nevek és e-mail címek nem kérését. Számos VPN-szolgáltató még további mérföldet is megtesz azáltal, hogy lehetővé teszi a Bitcoin és más kriptovaluta fizetéseket. Ez azt jelenti, hogy nincs ok a személyes adatok VPN-hez való továbbítására.

A VPN szolgáltatók által gyakran tárolt naplókat a VyprVPN nem gyűjti

vyprvpn adatvédelmi napló

Annak ellenére, hogy vigasztaló tény, hogy a Golden Frog, a VyprVPN anyavállalata, Svájcban van, és kívül esik az öt szem, kilenc szem és 14 szem kémkezelő hálózatán, ez nem azt jelenti, hogy az országban nincs mindenféle a nyilvántartások megőrzésére vonatkozó törvények.

Egy valódi adatvédelmi képviselőnek jó lenne, ha körülnéz.

Mennyibe kerül a VyprVPN??

VyprVPN árképzés

Az ügyfelek két szolgáltatási szint közül választhatnak: VyprVPN vagy VyprVPN Premium. Az alacsonyabb szintű költségek Havonta 9,95 USD a deluxe szolgáltatás költségeivel Havonta 12,95 USD. Az alsó szinten csak három egyidejű kapcsolatot kap. A felső szinten öt elérhető. Ez egy nagy sztrájk a VyprVPN ellen mivel a leginkább ajánlott VPN-ek öt összeköttetést tesznek lehetővé bármilyen áron.

A VyprVPN egy ajánlott VPN?

A VyprVPN nagyon sokat keres rajta. A sebességteszt eredményei tiszteletteljesek voltak– legalább az EU szerverekkel. Jó titkosításuk és bejelentkezési tilalmaik vannak. Ugyanakkor az egyidejű kapcsolatok korlátozása és a kiszolgáló sebessége sok szervernél azt jelenti nehéz ajánlani őket.

Azok az emberek, akik VPN-t akarnak használni a magánéletük online védelméhez, sokkal jobban teljesítenek egy olyan szolgáltatással, amely többet kínál, és akár valamivel kevesebbet is fizethet. Engedje meg, hogy mutatjuk meg a helyes irányba – nézd meg véleményünket a Surfshark és NordVPN. Megígérjük nem fogsz csalódni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me