Revizuire VPN Windscribe (2020)

logo-ul pătratului


Dacă sunteți conștient de costuri înainte de alte considerente, atunci Windscribe este probabil VPN-ul potrivit pentru dvs..

Acest lucru se datorează faptului că Windscribe este una dintre puținele companii VPN relativ fiabile oferă o versiune gratuită a serviciilor sale. Desigur, sunteți limitat la cât de multe servere vă puteți conecta și la câte date puteți utiliza, dar acest lucru ar putea fi perfect acceptabil pentru unii utilizatori.

Pentru alții, Windscribe este un serviciu VPN de bază. Au câteva puncte bune și altele rele. Obțineți protocolul OpenVPN, care este recomandat, împreună cu criptarea AES de 256 biți. Torrenting și partajarea fișierelor sunt permise și ale lor Serverele specifice Netflix funcționează uneori așa cum este anunțat.

Cu toate acestea, acestea au o rețea de server limitată, mai ales dacă utilizați versiunea gratuită a serviciului. De asemenea, au sediul în Canada, ceea ce unii pot vedea ca un dezavantaj.

Acest lucru se datorează faptului că Canada este un membru din Rețea Five Eyes, o alianță de informații în care sunt și SUA, Australia, Noua Zeelandă și Marea Britanie. Toate aceste națiuni împărtășesc frecvent date de informații între ele, ceea ce înseamnă că, dacă o agenție guvernamentală descoperă activitatea dvs. de Internet și datele personale, toate aceste informații vor fi curând împrăștiate în numeroase baze de date guvernamentale. Acest lucru nu este deosebit de promițător pentru cineva care ar prefera să rămână privat și anonim.

Problema este că țările care aparțin acestei alianțe și altele ca aceasta tind să aibă legi cu privire la păstrarea datelor. Aceasta înseamnă că ISP-urile și unele VPN-uri ar trebui să înregistreze anumite date și să le păstreze pentru o perioadă de timp.

Aceste date ar putea fi vulnerabile la hacking sau ar putea face obiectul unei citații într-o anchetă penală. Dacă vi se pare o veste proastă, atunci ar trebui să mergeți cu un VPN care are sediul într-o țară de rețea non-Five Eyes sau chiar non-14 Eyes. Unele dintre cele mai bune VPN-uri disponibile astăzi se potrivesc acestei descrieri, precum Nord și Express.

Dacă nu vă deranjați baza de origine canadiană a Windscribe, atunci poate doriți să aflați mai multe despre ea. Unele dintre veștile bune sunt că serviciul este compatibil cu multe dispozitive. Persoanele care rulează Mac, Windows, Android, iOS și Linux nu ar trebui să aibă probleme.

În plus, au extensii pentru Firefox, Chrome și chiar Opera. Ați putea aprecia, de asemenea, că există diverse aplicații smart TV. Pentru a merge împreună cu această diversitate, este posibil conectați un număr nelimitat de dispozitive la Windscribe.

Aceasta este o parte deosebit de generoasă a serviciului lor, care este o raritate chiar și printre unele dintre cele mai bune VPN-uri recomandate de dvs. cu adevărat.

Compatibilitatea aplicației Windscribe

Dacă doriți, puteți conecta VPN Windscribe la routerul dvs., ceea ce face mult mai ușor să aveți toate dispozitivele conectate. Odată instalat pe router, console de jocuri pot fi conectate și la Windscribe, un alt plus definit.

Un alt avantaj pe care îl puteți aprecia este acela că Windscribe este cu adevărat ușor de utilizat. Chiar și persoanele care sunt noi la VPN-uri vor avea probabil mici dificultăți în instalare și lansare. Cu toate acestea, poate fi necesară modificarea unor configurații ca atare setările implicite de securitate și criptare nu sunt optime.

În cele din urmă, Windscribe a fost destul de lent și asta se aplică și versiunii plătite. Dacă viteza este un motiv de îngrijorare sau dacă intenționați să faceți o mulțime de chinuri, acesta nu este probabil furnizorul de VPN potrivit pentru dvs. De asemenea, rețeaua lor de servere este mică, ceea ce înseamnă, de asemenea, că acest serviciu va avea un apel limitat.

Prezentare generală Windscribe

FeaturesInformation
Usability:Ușor de folosit
Politica de logare:Fără jurnalele de identificare
Dimensiunea serverului:480 ++ servere
Distribuție server:66 de țări
A sustine:Suport pentru chat automat
torrenting:Permis
Streaming:Permis
Protocolul VPN și criptarea:Protocolul OpenVPN; Criptare AES de 256 biți
Sediu:Canada
Preț:$ 4,08 / lună
Site oficial:https://windscribe.com

Securitate și criptare

setarea protocolului parbrizuluiCele mai cunoscute protocoale VPN sunt disponibile pe Windscribe. OpenVPN este considerat cel mai important dintre acestea. Alte protocoale recomandate sunt IKEv2 și SOCKS5. Chiar dacă OpenVPN se bucură de cea mai bună reputație pentru securitatea de pe planetă, Windscribe face din IKEv2 protocolul lor implicit.

Acest lucru nu are sens, întrucât nu este neobișnuit să vedem că OpenVPN este descris drept standardul industriei. Când utilizați OpenVPN cu Windscribe, obțineți criptarea AES de 256 biți, care, de asemenea, este recunoscut ca fiind cel mai bun disponibil.

Acea criptare a criptelor include o cheie RSA pe 4096 biți, precum și o autentificare SHA512. Dacă sunteți un profesionist în domeniul securității IT, atunci știți că acesta este nivelul de criptare pe care îl doriți.

Dacă nu sunteți un profesionist în domeniul securității IT, ar trebui să aveți totuși acces la cea mai bună criptare disponibilă, fără a fi necesar să vă jucați cu valorile implicite. Oamenii noi pentru VPN-uri pot probabil să descopere acest lucru, dar de ce nu este OpenVPN implicit în primul rând?

Testarea pentru scurgeri și viruși nu a evidențiat probleme. Este sigur să descărcați și să folosiți Windscribe pe orice dispozitiv din casa dvs..

Locațiile serverului Windscribe

Windscribe spune că dețin aproape 500 de servere în aproximativ 50 de țări. Nu este prea rău, dar în comparație cu VPN-urile de înaltă calitate, nu este nimic de care să te lauzi.

Multe dintre cele mai respectate companii VPN, cum ar fi NordVPN, au o rețea masivă de peste 3.000 de servere. Și mai bine, aceste servere sunt distribuite în peste 100 de țări. Șansele că veți putea găsi un server în apropierea dvs. sunt mult mai mari cu unul dintre aceste servicii.

meniul locației serverului de parbriz

Este demn de remarcat faptul că dacă accesați un cont Windscribe gratuit, veți avea acces doar la câteva servere. Acestea se găsesc în Canada, SUA, Marea Britanie, Hong Kong, Franța, Germania, Olanda, Elveția, Norvegia și România. Serverele din țările rămase sunt rezervat pentru utilizarea clienților plătitori.

Multe națiuni europene sunt incluse pe această listă. Acestea includ Italia, Irlanda, Spania, Suedia, Danemarca, Polonia, Austria, Republica Cehă, Ungaria, Finlanda și altele. Windscribe are chiar și servere în Rusia. Mexicul face, de asemenea, lista la fel ca țările din America de Sud Brazilia, Columbia și Argentina.

Acoperirea în Africa include Africa de Sud și Libia, ceea ce este o alegere neobișnuită. Națiunile din Orientul Mijlociu, Israel și Turcia au și servere. În Asia, compania se mândrește cu servere din Hong Kong, Japonia, Singapore, Coreea de Sud, Malaezia, Vietnam și Thailanda. Australia, Noua Zeelandă și Indonezia au și servere.

serverele de parbriz

Utilizarea BitTorrent sau P2P cu Windscribe VPN

Distribuitorii de fișiere și fanii torrentului vor fi încântați să afle că Windscribe nu are probleme cu dvs. implicându-vă în activitățile preferate online. Tutoriale pe site-ul web vă ajută să configurați sistemul pentru a face torenting pentru clienți precum VUZE, uTorrent și Deluge.

vector de servicii de streamingCu toate acestea, merită să rețineți că nu toate Serverele Windscribe sunt compatibile cu P2P și torrent. Înainte de a decide dacă acest serviciu este potrivit pentru dvs., aruncați o privire asupra locațiilor serverelor P2P activate.

Vizionarea de filme și TV prin serviciile de streaming este populară în aceste zile. Netflix este considerat lider în această industrie. Este rezonabil să doriți să urmăriți acest serviciu de streaming în timp ce utilizați VPN.

Din păcate, Netflix nu-i place ca oamenii să folosească VPN-uri pentru a vizualiza conținut. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea unui VPN te face să arăți ca și cum ai fi într-o altă locație decât în ​​locul în care te afli. În consecință, puteți obține acces la conținutul Netflix cu regiune restricționată, ceea ce poate încălca numeroase contracte.

Netflix a reușit să blocheze persoanele care folosesc VPN-urile din serviciul lor. Aceștia au putut să împiedice vizualizarea Netflix în timp ce răsfoiți pe unul dintre serverele tipice Windscribe.

in orice caz, acest VPN are servere speciale care sunt activate pentru utilizarea cu Netflix. Se numesc serverele „Windflix”, aceste alternative funcționează ca un farmec pentru streaming.

Rezultatele testului de viteză al VPN de Windscribe

Utilizarea Windscribe va reduce ritmurile de transfer de date. Desigur, acest lucru este valabil pentru toate VPNS-urile, dar VPN-urile de top îți vor încetini conexiunea mult mai puțin decât cele inferioare.

Din păcate, Windscribe este unul dintre acestea. Viteza medie de descărcare și încărcare a fost, în esență, încetinită cu 50% cu Windscribe. Vitezele de referință fără VPN au fost 98,71 Mbps pentru descărcări și 53,00 Mbps pentru încărcări.

Toate acestea s-au schimbat atunci când Windscribe a fost conectat.

Acest server din Olanda a furnizat descărcări de 42,97 Mbps și încărcări de doar 5,12 Mbps. Lucrurile s-a agravat la conectarea la un server din SUA. Cu rate de descărcare de 29,74 Mbps și rate de încărcare de 2,07 Mbps, era clar că așteptarea conexiunii Windscribe pentru a face conexiuni va fi o provocare.

rezultatul testului vitezei parbrizului

Apoi, a existat serverul în Marea Britanie. Viteza de descărcare de 17,25 Mbps a fost cu 82% mai mică decât valoarea de referință, în timp ce viteza de încărcare de 4,86 ​​Mbps a fost mai mică cu 91%.

Aceste rezultate ale testului de viteză au fost obținute în timp ce se folosea un cont „premium”. Aceasta înseamnă că s-au schimbat bani pentru această performanță atroce.

Este dificil să ne imaginăm cât de dezamăgitoare ar fi rezultatele cu un cont gratuit care oferă acces la o mână de servere. Dacă viteza este foarte importantă pentru tine, atunci ar fi mai bine să mergi cu un serviciu care obține recenzii VPN mai bune pentru ratele de transfer de date..

Politica de logare a VPN pentru Windscribe

Cele mai bune protocoale VPN și criptare din lume nu înseamnă nimic dacă VPN-ul dvs. păstrează jurnalele cu privire la activitățile și identitatea dvs.. Unele VPN umbrite vând aceste informații firmelor de publicitate și marketing. Alții îl păstrează astfel încât să vă poată comercializa. Aceste jurnale pot fi, de asemenea, utilizate de autoritățile guvernamentale într-o anchetă penală.

Vestea bună este că Windscribe spune că nu păstrează jurnalele cu privire la clienții lor. Aceștia pot urmări câtă lățime de bandă ați utilizat, în special dacă sunteți în plan gratuit, care primește doar o cantitate predefinită de date în fiecare lună. În ceea ce privește alte înregistrări, acestea stochează doar pentru acestea aproximativ trei minute.

Rezultatul este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la menținerea jurnalelor cu privire la activitățile dvs. online. De asemenea, Windscribe nu deține o mulțime de informații personale pe un server unde ar putea fi hacked.

Opțiuni de preț pentru VPN Windscribe

Este posibil să folosiți Windscribe fără să suportați deloc costuri. Cu toate acestea, această opțiune este extrem de limitată. Puteți utiliza doar 10 GB de date în fiecare lună. Dacă sunteți un utilizator puternic al internetului, veți lovi rapid cota dvs. în fiecare lună.

Mai mult decât atât, veți avea acces doar la o serie de servere. Acestea sunt situate în Canada, SUA, Marea Britanie, Hong Kong, Franța, Germania, Olanda, Elveția, Norvegia și România. Utilizatorii potențiali care locuiesc în alte regiuni nu vor primi performanțe suficient de bune pentru a face Windscribe un joc rezonabil.

Utilizatorii care decid să meargă cu unul dintre planurile plătite „Pro” câştig acces la întreaga rețea Windscribe, deși aceasta este o rețea mult mai puțin impresionantă decât cea furnizată de cele mai bune VPN-uri. Planul lunar costă nouă dolari în fiecare lună. Acest lucru este destul de costisitor, în special în comparație cu alte VPN-uri care au mai multe servere, o acoperire mai bună și rezultate de testare mai rapide, dar nu costă la fel de mult.

Puteți economisi cu un plan anual care costă aproximativ 4,08 USD pe lună. Acest plan este facturat pe o bază anuală de 49 de dolari.

În mod alternativ, puteți cumpăra doi ani în avans. Costând 3,70 USD pe lună, totalul de 89 USD este facturat o dată la 24 de luni. Persoanele care aleg acest plan primesc și un abonament de șase luni la Dashlane, un mare manager de parole.

Diagrama de prețuri pentru parbriz

Înainte de a vă angaja pentru orice fel de plan plătit cu Windscribe, este util să înțelegeți politica lor de rambursare. După ce ați plătit, ai doar trei zile să te răzgândești. Dacă ați folosit mai mult de 10 GB de date în aceste trei zile, este posibil să nu aveți noroc.

Nu este cea mai generoasă politică de rambursare existentă. Cel mai bine este să testați acest furnizor ca un serviciu gratuit. Cumpărați un plan numai dacă serviciul gratuit este performant pentru dumneavoastră.

politica de rambursare a parbrizului

Este recomandat VPN Windscribe?

Cu costurile sale relativ ridicate și performanțele deficitare în testarea vitezei, este dificil să recomandăm Windscribe. De asemenea, rețineți că politica lor de rambursare este destul de groaznică și că rețeaua lor de server este greu extinsă.

Dacă aveți nevoie de o soluție mai rentabilă, permiteți-ne să vă orientăm către direcția corectă. Vezi recenziile noastre despre Surfshark și NordVPN pentru o suflare de aer curat. Ambele rămân a fi cele mai bine revizuite VPN-uri astăzi și din mai multe motive. Prețul, performanța și viteza toate sunt îmbunătățiri semnificative față de cele oferite de Windscribe. Convinge-te singur.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me