Αναθεώρηση VPN Windscribe (2020)

τετράγωνο λογότυπου


Εάν έχετε συνειδητοποίηση κόστους πριν από άλλες εκτιμήσεις, τότε ίσως το Windscribe είναι το σωστό VPN για εσάς.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Windscribe είναι μία από τις λίγες σχετικά αξιόπιστες εταιρείες VPN προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση των υπηρεσιών του. Φυσικά, είστε περιορισμένοι ως προς τον αριθμό των διακομιστών στους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε και πόσα δεδομένα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι απολύτως αποδεκτό για ορισμένους χρήστες.

Για άλλους, το Windscribe είναι μια βασική υπηρεσία VPN. Έχουν μερικά καλά σημεία και μερικά κακά. Λαμβάνετε το πρωτόκολλο OpenVPN, το οποίο συνιστάται, μαζί με κρυπτογράφηση AES 256-bit. Επιτρέπεται Torrenting και κοινή χρήση αρχείων, και τους Μερικές φορές λειτουργούν διακομιστές ειδικοί για το Netflix όπως διαφημίζεται.

Ωστόσο, διαθέτουν περιορισμένο δίκτυο διακομιστών, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας. Βρίσκονται επίσης στον Καναδά, κάτι που μερικοί μπορεί να θεωρήσουν μειονέκτημα.

Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ο Καναδάς ένα μέλος απο Δίκτυο Five Eyes, μια συμμαχία πληροφοριών στην οποία συμμετέχουν επίσης οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και το ΗΒ. Όλα αυτά τα έθνη μοιράζονται συχνά δεδομένα πληροφοριών μεταξύ τους, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ένας κυβερνητικός οργανισμός ανακαλύπτει τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο και τα προσωπικά σας δεδομένα, όλες αυτές οι πληροφορίες σύντομα θα κατανεμηθούν σε πολλές κυβερνητικές βάσεις δεδομένων. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για κάποιον που θα προτιμούσε να παραμείνει ιδιωτικός και ανώνυμος.

Το πρόβλημα είναι ότι οι χώρες που ανήκουν σε αυτήν τη συμμαχία και άλλες σαν αυτές τείνουν να έχουν νόμους για τη διατήρηση δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι οι ISP και ορισμένα VPN ενδέχεται να χρειαστεί να καταγράψουν ορισμένα δεδομένα και να τα διατηρήσουν για ένα χρονικό διάστημα.

Αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να είναι ευάλωτα σε πειρατεία ή ενδέχεται να κληθούν σε ποινική έρευνα. Εάν αυτό σας φαίνεται άσχημα νέα, τότε πιθανότατα θα πρέπει να πάρετε ένα VPN που έχει την έδρα του σε μια χώρα που δεν είναι Five-Eyes ή ακόμη και σε χώρα που δεν είναι 14 Eyes. Μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα VPN ταιριάζουν σε αυτήν την περιγραφή, όπως το Nord και το Express.

Εάν δεν σας ενοχλεί η καναδική βάση του Windscribe, τότε ίσως θελήσετε να μάθετε περισσότερα για αυτό. Μερικά από τα καλά νέα είναι ότι η υπηρεσία είναι συμβατό με πολλές συσκευές. Τα άτομα που χρησιμοποιούν Mac, Windows, Android, iOS και Linux δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα.

Επιπλέον, έχουν επεκτάσεις για Firefox, Chrome και ακόμη και Opera. Μπορεί επίσης να εκτιμήσετε ότι υπάρχουν διάφορες εφαρμογές έξυπνης τηλεόρασης. Για να συμβαδίζουμε με αυτήν την ποικιλομορφία, είναι δυνατόν συνδέστε απεριόριστο αριθμό συσκευών στο Windscribe.

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα γενναιόδωρο μέρος της υπηρεσίας τους, κάτι που είναι σπάνιο ακόμη και ανάμεσα σε μερικά από τα καλύτερα VPN που σας προτείνουν πραγματικά.

Συμβατότητα εφαρμογών Windscribe

Εάν θέλετε, μπορείτε να συνδέσετε το Windscribe VPN στο δρομολογητή σας, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολο να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας. Μόλις εγκατασταθεί στο δρομολογητή σας, οι κονσόλες παιχνιδιών μπορούν να συνδεθούν και στο Windscribe, ένα άλλο καθορισμένο πλεονέκτημα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που μπορεί να εκτιμήσετε είναι ότι Το Windscribe είναι πραγματικά φιλικό προς το χρήστη. Ακόμα και τα άτομα που είναι καινούργια σε VPN πιθανότατα θα έχουν μικρή δυσκολία με την εγκατάσταση και την εκκίνηση. Ωστόσο, μπορεί να είναι απαραίτητο να αλλάξετε ορισμένες διαμορφώσεις ως οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ασφαλείας και κρυπτογράφησης δεν είναι βέλτιστες.

Τελικά, το Windscribe ήταν αρκετά αργό, και αυτό ισχύει και για την πληρωμένη έκδοση. Εάν η ταχύτητα είναι μια ανησυχία ή εάν σκοπεύετε να κάνετε πολλά torrenting, αυτό πιθανώς δεν είναι ο σωστός πάροχος VPN για εσάς. Το δίκτυο διακομιστή τους είναι επίσης μικρό, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι αυτή η υπηρεσία θα έχει πιθανώς περιορισμένη έκκληση.

Επισκόπηση Windscribe

Πληροφορίες
Ευχρηστία:Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής:Χωρίς αναγνώριση αρχείων καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή:480 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή:66 χώρες
Υποστήριξη:Αυτόματη υποστήριξη συνομιλίας
Torrenting:Επιτρέπεται
Ροή:Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο και κρυπτογράφηση VPN:Πρωτόκολλο OpenVPN; Κρυπτογράφηση 256 bit AES
Αρχηγείο:Καναδάς
Τιμή:4,08 $ / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα:https://windscribe.com

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

ρύθμιση πρωτοκόλλου windscribeΤα πιο γνωστά πρωτόκολλα VPN είναι όλα διαθέσιμα στο Windscribe. Το OpenVPN θεωρείται ως το σημαντικότερο μεταξύ αυτών. Άλλα προτεινόμενα πρωτόκολλα είναι τα IKEv2 και SOCKS5. Αν και Το OpenVPN απολαμβάνει την καλύτερη φήμη για την ασφάλεια στον πλανήτη, Το Windscribe καθιστά το IKEv2 το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο τους.

Αυτό δεν έχει νόημα, καθώς δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε το OpenVPN να περιγράφεται ως το βιομηχανικό πρότυπο. Όταν χρησιμοποιείτε το OpenVPN με Windscribe, λαμβάνετε κρυπτογράφηση AES 256-bit κρυπτογράφηση, το οποίο επίσης αναγνωρίζεται ως το καλύτερο διαθέσιμο.

Αυτή η κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης περιλαμβάνει ένα κλειδί RSA 4096-bit καθώς και μια ταυτότητα SHA512. Αν είστε επαγγελματίας ασφάλειας πληροφορικής, τότε γνωρίζετε ότι αυτό είναι το επίπεδο κρυπτογράφησης που θέλετε.

Εάν δεν είστε επαγγελματίας ασφάλειας πληροφορικής, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στην καλύτερη διαθέσιμη κρυπτογράφηση χωρίς να χρειάζεται να παίζετε με τις προεπιλογές. Τα άτομα που είναι καινούργια σε VPN μπορούν να το καταλάβουν, αλλά γιατί δεν είναι το OpenVPN ως προεπιλογή?

Οι δοκιμές για διαρροές και ιούς δεν αποκάλυψαν προβλήματα. Είναι ασφαλές να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το Windscribe σε οποιαδήποτε συσκευή στο σπίτι σας.

Τοποθεσίες διακομιστή του Windscribe

Ο Windscribe λέει ότι κατέχουν σχεδόν 500 διακομιστές σε περίπου 50 χώρες. Αυτό δεν είναι πολύ κακό, αλλά σε σύγκριση με VPN υψηλής ποιότητας, δεν είναι τίποτα να καυχηθείτε.

Πολλές από τις πιο σεβαστές εταιρείες VPN, όπως NordVPN, έχουν ένα τεράστιο δίκτυο περισσότερων από 3.000 διακομιστών. Ακόμα καλύτερα, αυτοί οι διακομιστές διανέμονται σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι πιθανότητες να μπορείτε να βρείτε έναν διακομιστή κοντά σας είναι πολύ μεγαλύτερες με μία από αυτές τις υπηρεσίες.

μενού τοποθεσίας διακομιστή windscribe

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν πάτε με έναν δωρεάν λογαριασμό Windscribe, τότε θα έχετε πρόσβαση μόνο σε μερικούς διακομιστές. Αυτά βρίσκονται στον Καναδά, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Ελβετία, τη Νορβηγία και τη Ρουμανία. Οι διακομιστές στις υπόλοιπες χώρες είναι προορίζεται για τη χρήση πελατών που πληρώνουν.

Πολλά ευρωπαϊκά έθνη περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο. Περιλαμβάνουν την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Δανία, την Πολωνία, την Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, τη Φινλανδία και άλλα. Το Windscribe διαθέτει ακόμη διακομιστές στη Ρωσία. Το Μεξικό κάνει επίσης τη λίστα όπως και οι χώρες της Νότιας Αμερικής Βραζιλία, Κολομβία και Αργεντινή.

Η κάλυψη στην Αφρική περιλαμβάνει τη Νότια Αφρική και τη Λιβύη, η οποία είναι μια ασυνήθιστη επιλογή. Τα έθνη της Μέσης Ανατολής το Ισραήλ και η Τουρκία έχουν επίσης διακομιστές. Στην Ασία, η εταιρεία διαθέτει διακομιστές στο Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα, τη Μαλαισία, το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη. Η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Ινδονησία διαθέτουν επίσης διακομιστές.

διακομιστές Windscribe

Χρήση BitTorrent ή P2P με Windscribe VPN

Οι κοινόχρηστοι φάκελοι και οι οπαδοί του torrent θα χαρούν να ακούσουν ότι το Windscribe δεν έχει κανένα πρόβλημα να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας διαδικτυακές δραστηριότητες. Τα σεμινάρια στον ιστότοπο σάς βοηθούν να διαμορφώσετε το σύστημά σας για torrenting σε πελάτες όπως VUZE, uTorrent και Deluge.

διάνυσμα υπηρεσιών ροήςΩστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλα Οι διακομιστές του Windscribe είναι συμβατοί με P2P και torrent. Πριν αποφασίσετε εάν αυτή η υπηρεσία είναι κατάλληλη για εσάς, ρίξτε μια ματιά στις τοποθεσίες των διακομιστών με δυνατότητα P2P.

Η παρακολούθηση ταινιών και τηλεόρασης μέσω υπηρεσιών ροής είναι δημοφιλής αυτές τις μέρες. Το Netflix θεωρείται ο ηγέτης σε αυτόν τον κλάδο. Είναι λογικό να θελήσετε να παρακολουθήσετε αυτήν την υπηρεσία ροής ενώ χρησιμοποιείτε το VPN σας.

Δυστυχώς, το Netflix δεν θέλει οι χρήστες να χρησιμοποιούν VPN για την προβολή περιεχομένου. Αυτό συμβαίνει επειδή η χρήση ενός VPN σας κάνει να μοιάζετε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική τοποθεσία από αυτήν που πραγματικά βρίσκεστε. Κατά συνέπεια, θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο Netflix που περιορίζεται στην περιοχή και αυτό ενδέχεται να παραβιάζει πολλά συμβόλαια.

Το Netflix έχει καταφέρει να αποκλείει άτομα που χρησιμοποιούν VPN από την υπηρεσία τους. Κατάφεραν να αποτρέψουν την προβολή του Netflix κατά την περιήγηση σε έναν από τους τυπικούς διακομιστές του Windscribe.

Ωστόσο, αυτό το VPN διαθέτει ειδικούς διακομιστές που είναι ενεργοποιημένοι για χρήση με το Netflix. Ονομάζονται διακομιστές “Windflix”, αυτές οι εναλλακτικές λειτουργούν σαν γοητεία για ροή.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας Windscribe VPN

Η χρήση του Windscribe θα επιβραδύνει τους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων. Φυσικά, αυτό ισχύει για όλα τα VPN, αλλά τα κορυφαία VPN θα επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας πολύ λιγότερο από τα κατώτερα.

Δυστυχώς, το Windscribe είναι ένα από αυτά. Η μέση ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης επιβραδύνθηκε ουσιαστικά κατά 50% με το Windscribe. Οι ταχύτητες αναφοράς χωρίς VPN ήταν 98,71 Mbps για λήψεις και 53,00 Mbps για μεταφορτώσεις.

Όλα αυτά άλλαξαν όταν ήταν συνδεδεμένο το Windscribe.

Αυτός ο διακομιστής στο Ολλανδία παρείχε λήψεις 42,97 Mbps και μεταφορτώσεις μόλις 5,12 Mbps. Τα πράγματα επιδεινώθηκε κατά τη σύνδεση με έναν διακομιστή στις ΗΠΑ. Με ρυθμούς λήψης 29,74 Mbps και ρυθμούς μεταφόρτωσης 2,07 Mbps, ήταν σαφές ότι η αναμονή του Windscribe για σύνδεση θα αποτελούσε πρόκληση.

αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας ανέμου

Τότε, υπήρχε ο διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ταχύτητα λήψης 17,25 Mbps ήταν 82% πιο αργή από το σημείο αναφοράς, ενώ η ταχύτητα μεταφόρτωσης 4,86 ​​Mbps ήταν 91% πιο αργή.

Αυτά τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας επιτεύχθηκαν κατά τη χρήση ενός λογαριασμού «premium». Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα ανταλλάχθηκαν για αυτή τη φρικτή παράσταση.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο απογοητευτικά θα ήταν τα αποτελέσματα με έναν δωρεάν λογαριασμό που παρέχει πρόσβαση σε μια χούφτα διακομιστών. Εάν η ταχύτητα είναι καθόλου σημαντική για εσάς, τότε θα ήταν καλύτερα να πηγαίνετε με μια υπηρεσία που λαμβάνει καλύτερες αξιολογήσεις VPN για τα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων.

Πολιτική καταγραφής του Windscribe VPN

Τα καλύτερα πρωτόκολλα και κρυπτογράφηση VPN στον κόσμο δεν σημαίνουν τίποτα εάν το VPN σας διατηρεί αρχεία σχετικά με τις δραστηριότητες και την ταυτότητά σας. Ορισμένα σκιερά VPN πωλούν αυτές τις πληροφορίες σε εταιρείες διαφήμισης και μάρκετινγκ. Άλλοι το διατηρούν έτσι ώστε να μπορούν να σας εμπορεύονται. Αυτά τα αρχεία καταγραφής μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από κυβερνητικές αρχές σε ποινική έρευνα.

Τα καλά νέα είναι ότι η Windscribe λέει ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής σχετικά με τους πελάτες τους. Ενδέχεται να παρακολουθούν το εύρος ζώνης που έχετε χρησιμοποιήσει, ειδικά εάν βρίσκεστε στο δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο λαμβάνει μόνο μια προκαθορισμένη ποσότητα δεδομένων κάθε μήνα. Όσο για άλλες εγγραφές, τα αποθηκεύουν μόνο για περίπου τρία λεπτά.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση αρχείων καταγραφής σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Επίσης, το Windscribe δεν κρατά μια δέσμη των προσωπικών σας στοιχείων σε έναν διακομιστή όπου ενδέχεται να παραβιαστεί.

Επιλογές τιμολόγησης για Windscribe VPN

Είναι δυνατή η χρήση του Windscribe χωρίς να επιβαρυνθείτε καθόλου. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο 10 GB δεδομένων κάθε μήνα. Εάν είστε μεγάλος χρήστης του Διαδικτύου, θα χάνετε γρήγορα το όριό σας κάθε μήνα.

Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση μόνο σε μερικούς διακομιστές. Αυτά βρίσκονται στον Καναδά, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Ελβετία, τη Νορβηγία και τη Ρουμανία. Οι πιθανοί χρήστες που ζουν σε άλλες περιοχές πιθανότατα δεν θα έχουν αρκετά καλή απόδοση για να κάνουν το Windscribe ένα λογικό στοίχημα.

Χρήστες που αποφασίζουν να πάνε με ένα από τα πληρωμένα προγράμματα “Pro” κέρδος πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυο Windscribe, αν και αυτό είναι ένα πολύ λιγότερο εντυπωσιακό δίκτυο από αυτό που παρέχεται από τα καλύτερα VPN. Το μηνιαίο πρόγραμμα κοστίζει εννέα δολάρια κάθε μήνα. Αυτό είναι αρκετά ακριβό, ειδικά σε σύγκριση με άλλα VPN που έχουν πολλούς περισσότερους διακομιστές, καλύτερη κάλυψη και καλύτερα αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας, αλλά δεν κοστίζουν τόσο πολύ.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με ένα ετήσιο πρόγραμμα που κοστίζει περίπου 4,08 $ ανά μήνα. Αυτό το πρόγραμμα χρεώνεται σε ετήσια βάση 49 $.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αγοράσετε δύο χρόνια νωρίτερα. Με κόστος 3,70 $ ανά μήνα, το σύνολο των 89 $ χρεώνεται μία φορά κάθε 24 μήνες. Τα άτομα που επιλέγουν αυτό το σχέδιο λαμβάνουν επίσης μια εξάμηνη συνδρομή στο Dashlane, έναν εξαιρετικό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

γράφημα τιμολόγησης ανέμου

Προτού δεσμευτείτε σε οποιοδήποτε είδος προγράμματος επί πληρωμή με το Windscribe, είναι χρήσιμο να κατανοήσετε την πολιτική επιστροφής χρημάτων. Μόλις πληρώσετε, έχετε μόνο τρεις ημέρες για να αλλάξετε γνώμη. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει περισσότερα από 10 GB δεδομένων σε αυτές τις τρεις ημέρες, τότε ενδέχεται να μην είστε τυχεροί.

Δεν είναι η πιο γενναιόδωρη πολιτική επιστροφής χρημάτων εκεί έξω. Είναι καλύτερο να δοκιμάσετε αυτόν τον πάροχο ως δωρεάν υπηρεσία. Αγοράστε ένα πακέτο μόνο εάν η δωρεάν υπηρεσία αποδίδει πολύ καλά για εσάς.

πολιτική επιστροφής χρημάτων

Συνιστάται το Windscribe VPN?

Με το σχετικά υψηλό κόστος και τη λιτή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας, είναι δύσκολο να προτείνουμε Windscribe. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι η πολιτική επιστροφής χρημάτων τους είναι αρκετά τρομερή και ότι το δίκτυο διακομιστών τους είναι σχεδόν εκτεταμένο.

Εάν χρειάζεστε μια πιο οικονομική λύση, επιτρέψτε μας να σας οδηγήσουμε στη σωστή κατεύθυνση. Δείτε τις κριτικές μας για Surfshark και NordVPN για μια ανάσα καθαρού αέρα. Και τα δύο εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα ελεγμένα VPN σήμερα και για πολλούς λόγους. Η τιμή, η απόδοση και η ταχύτητα είναι αξιοσημείωτες βελτιώσεις σε σχέση με αυτές που προσφέρει το Windscribe. Δες το και μονος σου.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map