Windscribe VPN-arvostelu (2020)

windscribe logo neliö


Jos olet kustannustietoinen ennen muita näkökohtia, ehkä Windscribe on oikea VPN sinulle.

Syynä siihen, että Windscribe on yksi harvoista suhteellisen luotettavista VPN-yrityksistä tarjota ilmainen versio sen palveluista. Tietysti olet rajoitettu siihen, kuinka monta palvelinta voit muodostaa yhteyden ja kuinka paljon tietoja voit käyttää, mutta tämä saattaa olla täysin hyväksyttävä joillekin käyttäjille.

Muille Windscribe on VPN-peruspalvelu. Heillä on hyviä ja huonoja puolia. Saat OpenVPN-protokollan, jota suositellaan yhdessä 256-bittisen AES-salauksen kanssa. Torrentit ja tiedostojen jakaminen ovat sallittuja, ja niiden käyttö on sallittua Netflix-erityiset palvelimet toimivat joskus kuten mainostettu.

Heillä on kuitenkin rajallinen palvelinverkko, varsinkin jos käytät palvelun ilmaista versiota. Ne sijaitsevat myös Kanadassa, mikä saattaa joissain mielessä olla haitta.

Tämä johtuu siitä, että Kanada on jäsen n Viiden silmän verkko, tiedusteluliitto, jonka jäseninä ovat myös Yhdysvallat, Australia, Uusi-Seelanti ja Yhdistynyt kuningaskunta. Kaikki nämä maat jakavat usein tiedustelutietoja toistensa kanssa, mikä tarkoittaa, että jos jokin valtion virasto löytää Internet-aktiviteetin ja henkilökohtaiset tietosi, kaikki tämä tieto leviää pian lukuisiin valtion tietokantoihin. Se ei ole erityisen lupaava jollekin, joka haluaa pysyä yksityisenä ja nimettömänä.

Ongelmana on, että tähän allianssiin ja sen kaltaisiin muihin maihin kuuluu yleensä tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajat ja jotkut VPN: t voivat joutua kirjaamaan tietyt tiedot ja säilyttämään ne tietyn ajan.

Nämä tiedot saattavat olla alttiita hakkeroinnille tai ne voidaan saattaa oikeudenkäynnin kohteeksi rikostutkinnassa. Jos tämä kuulostaa sinulle huonoilta uutisilta, sinun kannattaa mennä VPN: n kanssa, jonka pääkonttori sijaitsee ei-viiden silmän tai jopa 14-silmäisen verkon maassa. Jotkut parhaista saatavilla olevista VPN-verkoista sopivat tähän kuvaukseen, kuten Nord ja Express.

Jos Windscriptin Kanadan kotipesä ei häiritse sinua, kannattaa ehkä tietää enemmän siitä. Hyvä uutinen on, että palvelu on yhteensopiva monien laitteiden kanssa. Ihmisillä, joilla on Mac, Windows, Android, iOS ja Linux, ei pitäisi olla ongelmia.

Lisäksi heillä on laajennuksia Firefoxille, Chromelle ja jopa Operalle. Saatat myös ymmärtää, että on valikoituja älytelevisio-sovelluksia. Tämän monimuotoisuuden mukana on mahdollista liitä rajoittamaton määrä laitteita Windscribe-laitteeseen.

Tämä on erityisen antelias osa heidän palveluaan, ja se on harvinaisuus jopa parhaimmissa todella suosittelemissa VPN-palveluissa..

Windscribe-sovelluksen yhteensopivuus

Halutessasi voit yhdistää Windscribe VPN -reitittimen reitittimeen, mikä tekee kaikkien laitteiden kytkemisestä huomattavasti helpompaa. Kun olet asentanut reitittimeesi, pelikonsolisi voidaan kytkeä myös Windscribe-laitteeseen, toinen selvä plus.

Toinen etu, jonka saatat arvostaa, on se Windscribe on aito käyttäjäystävällinen. Jopa ihmisillä, jotka ovat uusia VPN-verkkoja, on todennäköisesti pieniä vaikeuksia asennuksessa ja käynnistämisessä. Joitakin kokoonpanoja voi kuitenkin olla tarpeen muuttaa oletussuojaus- ja salausasetukset eivät ole optimaalisia.

Viime kädessä Windscribe oli melko hidas, ja se pätee myös maksulliseen versioon. Jos nopeus on huolenaihe tai jos aiot tehdä paljon torrentia, tämä ei todennäköisesti ole oikea VPN-palveluntarjoaja sinulle. Myös heidän palvelinverkko on pieni, mikä tarkoittaa myös, että tämän palvelun vetovoima on todennäköisesti rajallinen.

Windscribe-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys:Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö:Ei tunnistavia lokit
Palvelimen koko:480 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu:66 maata
Tuki:Automatisoitu chat-tuki
Torrenting:sallittu
Suoratoisto:sallittu
VPN-protokolla ja salaus:OpenVPN-protokolla; 256-bittinen AES-salaus
pääkonttori:Kanada
Hinta:$ 4,08 / kk
Virallinen nettisivu:https://windscribe.com

Suojaus ja salaus

windscribe-protokollan asetusTunnetuimmat VPN-protokollat ​​ovat kaikki saatavilla Windscribe-sivustossa. OpenVPN: ää pidetään tärkeimpänä näistä. Muita suositeltavia protokollia ovat IKEv2 ja SOCKS5. Vaikkakin OpenVPN: llä on paras maine turvallisuudelle planeetalla, Windscribe tekee IKEv2: sta oletusprotokollan.

Tällä ei ole järkeä, koska ei ole epätavallista, että OpenVPN kuvataan alan standardiksi. Kun käytät OpenVPN: ää Windscriptin kanssa, saat AES: n 256-bittisen salauksen, joka myös tunnustetaan parhaimmaksi saatavana.

Kyseinen salaus sisältää 4096-bittisen RSA-avaimen sekä SHA512-todennuksen. Jos olet tietotekniikan tietoturva-ammattilainen, tiedät, että olet haluamasi salaustason.

Jos et ole tietotekniikan tietoturvaammattilainen, sinulla tulisi silti olla pääsy parhaaseen käytettävissä olevaan salausankoon ilman, että joudut viilaamaan oletusasetuksia. Ihmiset, jotka ovat uusia VPN-verkkoja, voivat todennäköisesti selvittää tämän, mutta miksi OpenVPN ei ole oletusarvo ensisijaisesti?

Vuotojen ja virusten testaaminen ei paljastanut ongelmia. Windscriptin lataaminen ja käyttö on turvallista mistä tahansa kodin laitteesta.

Windscribe-palvelimen sijainnit

Windscribe kertoo omistavansa melkein 500 palvelinta noin 50 maassa. Se ei ole kovin paha, mutta verrattuna korkealaatuisiin VPN-verkkoihin, siitä ei ole mitään syytä urheilla.

Monet arvostetuimmista VPN-yrityksistä, kuten NordVPN, sinulla on valtava yli 3000 palvelimen verkko. Vielä parempi, nämä palvelimet ovat jaettu yli 100 maahan. Yhdellä näistä palveluista on huomattavasti suuremmat mahdollisuudet löytää palvelin lähelläsi olevaa palvelinta.

luettelon palvelimen sijaintivalikko

On syytä huomata, että jos käytät ilmaista Windscribe-tiliä, sinulla on pääsy vain muutamaan palvelimeen. Niitä on Kanadassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Hongkongissa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Norjassa ja Romaniassa. Palvelimet muissa maissa ovat varattu maksavien asiakkaiden käyttöön.

Monet Euroopan kansakunnat ovat mukana luettelossa. Niitä ovat Italia, Irlanti, Espanja, Ruotsi, Tanska, Puola, Itävalta, Tšekin tasavalta, Unkari, Suomi ja muut. Windscribellä on jopa palvelimia Venäjällä. Meksiko tekee myös luettelon samoin kuin Etelä-Amerikan maat Brasilia, Kolumbia ja Argentiina.

Kattavuus Afrikassa sisältää Etelä-Afrikka ja Libya, mikä on epätavallinen valinta. Lähi-idän maat, Israel ja Turkki ovat myös palvelimia. Aasiassa yrityksellä on palvelimia Hongkongissa, Japanissa, Singaporessa, Etelä-Koreassa, Malesiassa, Vietnamissa ja Thaimaassa. Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Indonesiassa on myös palvelimia.

windscribe-palvelimet

BitTorrentin tai P2P: n käyttö Windscribe VPN: n kanssa

Tiedostojen jakajat ja torrent-fanit ovat iloisia kuullessani, että Windscribellä ei ole ongelmia sinun suosikkiverkkotoimiesi harjoittamisen kanssa. Verkkosivun oppaat auttavat sinua määrittämään järjestelmän torrentia varten asiakkaille, kuten VUZE, uTorrent ja Deluge.

suoratoistopalvelujen vektoriOn kuitenkin syytä huomata, etteivät kaikki Windscribe-palvelimet ovat P2P- ja torrent-yhteensopivia. Ennen kuin päätät, onko tämä palvelu sinulle sopiva, tutustu P2P-yhteensopivien palvelimien sijaintiin.

Elokuvien ja TV: n katselu streaming-palveluiden kautta on nykyään suosittua. Netflixiä pidetään alan johtajana. On itsestään selvää, että haluat ehkä katsoa tätä suoratoistopalvelua käyttäessäsi VPN-verkkoasi.

Valitettavasti Netflix ei pidä siitä, että ihmiset käyttävät VPN-verkkoja sisällön katsomiseen. Tämä johtuu siitä, että VPN: n käyttäminen saa sinut näyttämään siltä, ​​että olet eri paikassa kuin missä olet. Voit siis saada pääsyn alueellisesti rajoitettuun Netflix-sisältöön, ja se saattaa rikkoa useita sopimuksia.

Netflix on onnistunut estämään VPN: ää käyttäviä ihmisiä palveluistaan. He pystyivät estämään Netflix-katselun selatessasi yhtä Windscriptin tyypillisistä palvelimista.

kuitenkin, tässä VPN: ssä on erityisiä palvelimia, jotka ovat käytössä Netflixin kanssa. Kutsutaan “Windflix” -palvelimiksi, nämä vaihtoehdot toimivat kuin viehätys suoratoistoon.

Windscribe VPN: n nopeustestaustulokset

Windscriptin käyttö hidastaa tiedonsiirtonopeutta. Tämä pätee tietysti kaikkiin VPNS: iin, mutta tärkeimmät VPN: t hidastavat yhteyttä paljon vähemmän kuin alemmat VPN: t.

Valitettavasti Windscribe on yksi niistä. Keskimääräinen lataus- ja lähetysnopeus hidastui oleellisesti 50 prosenttia Windscribe-palvelun avulla. Vertailunopeudet ilman VPN: tä olivat 98,71 Mbps latauksille ja 53,00 Mbps latauksille.

Kaikki tämä muuttui, kun Windscribe yhdistettiin.

Tämä palvelin Alankomaat toimitti latauksia 42,97 Mbit / s ja vain 5,12 Mbit / s. asiat paheni, kun muodostettiin yhteys palvelimeen Yhdysvalloissa. Latausnopeudella 29,74 Mbps ja lähetysnopeuksilla 2,07 Mbps oli selvää, että Windscriptin odottaminen muodostamaan yhteyksiä oli haaste..

windscriptin nopeustestin tulos

Sitten oli palvelin Isossa-Britanniassa. Latausnopeus 17,25 Mbit / s oli 82 prosenttia hitaampi kuin vertailuindeksissä, kun taas latausnopeus 4,86 ​​Mbit / s oli 91 prosenttia hitaampi..

Nämä nopeustestaustulokset saavutettiin käyttäessäsi “premium” -tiliä. Tämä tarkoittaa, että rahat vaihdettiin tähän kauhistuttavaan esitykseen.

On vaikea kuvitella, kuinka pettymys tuloksiin olisi ilmaisella tilillä, joka tarjoaa pääsyn kouralliselle palvelimelle. Jos nopeus on lainkaan tärkeä sinulle, sinun kannattaa mennä palvelun kanssa, joka saa paremmat VPN-arvot tiedonsiirtonopeudesta.

Luo VPN: n kirjauskäytäntö

Maailman parhaat VPN-protokollat ​​ja salaus eivät tarkoita mitään, jos VPN pitää kirjaa toiminnoista ja henkilöllisyydestä.. Jotkut varjoisat VPN: t myyvät tätä tietoa mainonta- ja markkinointiyrityksille. Toiset pitävät sen niin, että voivat markkinoida sinulle. Valtion viranomaiset voivat käyttää näitä lokit myös rikostutkinnassa.

Hyvä uutinen on, että Windscribe sanoo, että he eivät pidä mitään lokitiedostojaan asiakkailleen. Ne voivat seurata kuinka paljon kaistanleveyttä olet käyttänyt, etenkin jos olet vapaa-tilassa, joka vastaanottaa vain ennalta määritetyn määrän tietoja kuukausittain. Mitä muihin levyihin tulee, ne tallentavat ne vain noin kolme minuuttia.

Tulos on se sinun ei tarvitse huolehtia online-aktiviteettien lokien ylläpidosta. Windscribe ei myöskään pidä joukkoa henkilökohtaisia ​​tietojasi palvelimella, johon se saattaa saada hakkeroitu.

Windscribe VPN: n hinnoitteluvaihtoehdot

Windscriptiä on mahdollista käyttää ilman mitään kustannuksia. Tämä vaihtoehto on kuitenkin erittäin rajallinen. Voit käyttää vain 10 Gt tietoa kuukaudessa. Jos käytät Internetin kovaa käyttäjää, saavut kiintiösi nopeasti joka kuukausi.

Lisäksi sinulla on pääsy vain kourallisiin palvelimiin. Ne sijaitsevat Kanadassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Hongkongissa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Norjassa ja Romaniassa. Potentiaaliset käyttäjät, jotka asuvat muilla alueilla, eivät todennäköisesti saa tarpeeksi hyvää suorituskykyä, jotta Windscriptin pelaaminen olisi kohtuullista.

Käyttäjät, jotka päättävät mennä jonkin “Pro” -palvelusuunnitelman piiriin saada pääsy koko Windscribe-verkkoon, vaikka tämä on paljon vähemmän vaikuttava verkko kuin paras VPN-verkko tarjoaa. Kuukausittainen suunnitelma maksaa yhdeksän dollaria kuukaudessa. Se on melko kallista, varsinkin kun verrataan muihin VPN: iin, joissa on paljon enemmän palvelimia, parempi peitto ja paremmat nopeustestitulokset, jotka eivät kuitenkaan maksa yhtä paljon.

Voit säästää vuotuisella suunnitelmalla, joka maksaa noin 4,08 dollaria kuukaudessa. Tästä suunnitelmasta laskutetaan vuosittain 49 dollaria.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa kaksi vuotta etukäteen. Maksat 3,70 dollaria kuukaudessa, 89 dollaria laskutetaan kerran 24 kuukaudessa. Ihmiset, jotka valitsevat tämän suunnitelman, saavat myös kuuden kuukauden tilauksen upeaan salasananhallintaan Dashlaneen.

windscribe hinnoittelukaavio

Ennen kuin sitoudut kaikenlaiseen maksulliseen suunnitelmaan Windscribe-palvelun avulla, on hyödyllistä ymmärtää heidän palautuskäytäntönsä. Kun olet maksanut, sinulla on vain kolme päivää muuttaa mieltäsi. Jos olet käyttänyt yli 10 Gt tietoa näiden kolmen päivän aikana, saatat olla onnekas.

Se ei ole kaikkein anteliain hyvityskäytäntö. On parasta testata tämä palveluntarjoaja ilmaisena palveluna. Osta paketti vain, jos ilmainen palvelu toimii todella hyvin sinulle.

windscribe-hyvityskäytäntö

Onko Windscribe VPN suositeltavaa?

Sen suhteellisen korkeat kustannukset ja huono suorituskyky nopeustestauksessa, Windscriptiä on vaikea suositella. Muista myös, että heidän palautuskäytännöt ovat melko kauheita ja että heidän palvelinverkonsa on tuskin laaja.

Jos tarvitset kustannustehokkaampaa ratkaisua, anna meidän osoittaa sinut oikeaan suuntaan. Tutustu arvosteluihimme Surfshark ja NordVPN raikasta ilmaa. Molemmat ovat edelleen parhaiten arvioituja VPN: itä monista syistä. Hinta, suorituskyky ja nopeus ovat kaikki huomattavia parannuksia verrattuna Windscribe-tarjouksiin. Katso itse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map