Online Privacy Guide: Miksi nimettömyys on välttämätöntä?


Internet on kasvanut paljon ja nyt enemmän kuin 4,1 miljardia käyttäjää on online-tilassa internetissä. Vaikka on totta, että Internet tarjoaa tietoa ja viihdettä nettiäjille. Siellä on kuitenkin saalis.

Organisaatiot keräävät tietoja suostumuksellasi selainhistorian, sosiaalisen median tilien muodossa, kuten haluavat ja eivät halua menestyä ja jatkaa liiketoimintaansa.

Organisaatiot keräävät tietoa, sillä ei ole väliä onko se verkossa vai offline-tilassa. Tiedustelutoimistot, Internet-palveluntarjoajat ja markkinoijat ovat tiedonkeruun kärkikoirat.

Tiedot ovat minkä tahansa organisaation päätöksenteon ytimenä. Mukaan a Helical IT -kysely, Jos päätös tehdään kerättyjen tietojen perusteella, se lisää onnistumismahdollisuuksia 79 prosentilla. Tietojen analysointi, laatu ja määrä auttavat yrityksiä ja organisaatioita saamaan kilpailuetua.

Selaatko netissä tai selaat sosiaalista mediaa, syötteesi kodin mukavuudesta ja yksityisyydestä. Et ole oikeastaan ​​ollenkaan yksityinen, kuten Google ja Facebook, kuten yritykset tiedetään seurata ja seurata tietoja sinusta.

Mikä on online-tietosuoja??

Tietosuoja on tietoturvan haara. Verkkotietosuoja perustuu lähinnä tietojen asianmukaiseen käsittelyyn liittyviin huolenaiheisiin, joihin sisältyy suostumus, ilmoitus ja lainsäädännölliset velvoitteet.

Pidettäessä tietosuojan määritelmä käytännön tietosuojahuolenaiheiden ympärillä on:

 • Missä ja miten tietoja jaetaan kolmansien osapuolien organisaatioiden kanssa.
 • Kuinka tietoja laillisesti kerätään ja säilytetään.
 • Sääntelyrajoitukset, kuten GDPR, HIPAA, GLBA tai CCPA.

Tietosuoja on olennainen osa tietotekniikkaa. Se auttaa organisaatiota tai yksilöä määrittämään, mitä infrastruktuurin tietoja voidaan jakaa muiden kanssa ja mitkä olisi pidettävä salassa.

Miksi online-tietosuoja on tärkeää?

On olemassa kaksi suurta syytä, miksi tietosuoja on yksi verkkoyhteisön merkittävimmistä asioista.

Laatu ja määrä ovat datan kaksi ominaisuutta, jotka määrittävät, kuinka tärkeätä se on yrityksen omaisuus. Yritykset osallistuvat toimintaan, joka sisältää tiedon keräämisen, jakamisen ja käytön. Tätä prosessia kutsutaan myös datataloudeksi.

On paljon yrityksiä, kuten Google, Facebook ja Amazon, joilla on rakennetut imperiumit seuraamalla tietotalousjärjestelmää. Jokainen organisaatio tekee tietopohjaisia ​​päätöksiä. Tietojen säilyttämistä koskevat lait, kuten GDPR, ovat tehneet yrityksille pakollisiksi avoimuuden yksityisyydensuojapolitiikassaan.

Toiseksi yksityisyys on jokaisen planeetalla olevan yksilön oikeus. Se ei ollut koskaan etuoikeus, eikä sitä tulisi koskaan pitää sellaisenaan. Tiedot, joita jaat verkossa tilojen, kuvien, mielipiteiden muodossa, ovat itse asiassa sananvapauden väline, eikä kenenkään pitäisi voida tallentaa tai käyttää sitä vastoin tahtoasi.

Kaikella tietojen seurannalla ja seurannalla ei voida mitenkään määrittää, mikä Internetissä välitetty viesti poistetaan asiayhteydestä ja laskeutuu sinut vaikeuksiin.

Miksi organisaatiot seuraavat minua?

Kuten edellä mainittiin, on olemassa monia erilaisia ​​organisaatioita, jotka luottavat tietoihisi. Sen ei tarvitse olla organisaatio, joka on olennaisesti olemassa Internetissä. viimeaikainen tilastot osoittavat että 47% Yhdysvalloissa asuvista ihmisistä on huolissaan yksityisyydestään.

Tiedonkeruujärjestöjen luettelo ja sen taustalla olevat motiivit ovat seuraavat:

 • Tiedustelutoimistot.
 • Internet-palveluntarjoajat.
 • Yritykset, kuten Google ja Facebook.

Mitä tietoja tiedustelutoimistot keräävät?

Tietosuoja on todennäköisesti ainoa kysymys, joka on pysynyt ajankohtaisena pitkään ja tulee olemaan edelleen merkittävä kysymys. Ensinnäkin pitäisi olla ilmeistä, että tiedustelupalvelut, kuten National Security Agency (NSA), ovat mukana joukkovalvonnassa.

Tietojen keräämisen motivaatio on melkein avoin. Tiedustelupalvelut haluavat vain pitää ihmiset turvassa uudelta 911-hyökkäyksiltä. Joukkotietojen kerääminen ei kuitenkaan auta.

NSA: n PRISM-ohjelma hyödyntää yrityksiä kuten Google, Apple, Microsoft ja monet muut helposti. Se voi haistaa kaikki tiedot ja käyttää sitä sitten vakoilemaan ihmisiä massan maantieteellisen alueen yli.

Edellä mainittu ongelma ei rajoitu vain Yhdysvaltoihin. Siellä on älykkyysliitot muodostettu tarkoituksena jakaa eri alueilta kerättyjä tietoja uusien oivalluksien luomiseksi.

5 silmän / 9 silmän / 14 silmän älykkyysallianssin rooli

Tiedusteluliitto voidaan määritellä sopimukseksi eri maailmanlaajuisesti sijaitsevien tiedustelupalvelujen välillä. Oman tiedustelupalvelun vakoilun saaminen on yksi asia, mutta ulkomaalainen on vain rajojen ulkopuolella. Tämän ongelman ratkaisemiseksi muodostettiin liittoja jakamaan kerättyä tiedustelua keskenään.

5 Eyes Intelligence -allianssiin tällä hetkellä osallistuvat maat:

 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Uusi Seelanti
 • Kanada
 • Australia

Yhdeksän silmän älykkyysliitto muodostuu yhdistämällä FVEY ja neljä muuta maata:

 • Tanska
 • Ranska
 • Alankomaat
 • Norja

Viimeisenä, neljätoista silmän älykkyysliitto koostuu yhdeksän silmän älykkyysliiton maista ja vielä viidestä maasta:

 • Saksa
 • Belgia
 • Italia
 • Espanja
 • Ruotsi

Toinen huomionarvoinen asia on, että nämä tiedusteluliitot kattavat suurimman osan maapallosta ja voivat helposti vakoilla ja kerätä tiedustelutietoa näissä maissa asuvista ihmisistä.

Tiedustelutoimistot jakavat erilaisia ​​tietoja keskenään.

 • Signaalitiedustelu (SIGINT): Kuten nimestä voi päätellä, SIGINT on mitä tahansa älykkyyttä, joka on johdettu sähköisistä signaaleista ja järjestelmistä. Esimerkiksi tietoliikennejärjestelmistä, tutkat ja asejärjestelmät kerättyjä tietoja.
 • Ihmisen älykkyys (HUMINT): Ihmisen keräämä älykkyys tunnetaan nimellä HUMINT. Tässä tilanteessa hyvin koulutettujen vakoojien velvollisuus on saada luotettavaa tietoa. Kyse on myös kuulusteluista, selvityksistä ja median hyväksikäytöstä.
 • Geospatial Intelligence (GEOINT): Satelliittien avulla kerätyt tiedot tunnetaan geospatiaalisena älykkyytenä. Tiedot voivat sisältää karttoja, piirustuksia ja tietoja ihmisen toiminnasta.

Jotkut saattavat kuitenkin ajatella, että älyliiton muodostaminen antaa heille hallinnan ja tiedustelutietojen hallinnan. Mikä on totta jossain määrin.

Kuinka metatietojen säilyttämistä käytetään netizenien seuraamiseen?

Yksinkertaisesti sanottuna metatiedot ovat tietoja tiedoista. Toisin sanoen metatiedot kuvaavat joukon tietoja. Siinä on tietoa, joka selittää kuinka ja milloin tiedot on kerätty ja kuka. Metatiedot tekevät yhteenvedon perustiedoista, mikä helpottaa työskentelyä joissakin skenaarioissa.

Valtion virastot ovat työntää eteenpäin pakollisista tietojen säilyttämistä koskevista laeista. Tämän avulla teleyritykset voivat tallentaa tietoja pitkän ajanjakson ajan, jota tiedustelupalvelut voivat hyödyntää.

Mitä tietoja sisältyy metatietoihin?

Metatiedot eivät ole tietoja siitä, mitä kirjoitat kannettavalle laitteelle tai tietokoneellesi. Kyse on pikemminkin tiedosta, joka tunnistaa sinut ainutlaatuiseksi yksilöksi. Se on digitaalisen jalanjäljen jälki, jonka jätät Internetiin:

 • Kun vierailet verkkosivustoilla.
 • Lataa tiedostoja.
 • Surffaa Internetissä yleensä.

Valitettavasti se antaa Internet-palveluntarjoajille, valtion virastoille, teleyrityksille ja snooppereille rakentaa profiilin näiden tietojen huipulle..

Metatietojen säilyttämisen vaikutus

Metatietojen säilyttämisen vaikutus kansalaisiin on täsmälleen sama. Yksityisyyden perusoikeus poistetaan. Tämä tekee sinusta avoimen kirjan yrityksille ja viranomaisille.

Metadatan avulla he voivat ennakoida käyttäytymistäsi ja määrätä rangaistuksia. Se voi olla ISP-kuristimen muodossa. Lakimiestoimiston tapauksessa metatietoja voidaan käyttää jäljittämään epäilyttäviin toimiin osallistuvia henkilöitä verkossa.

Miksi Internet-palveluntarjoaja kerää tietoja?

Internet-palveluntarjoajia pidettiin vastuussa toimistaan, kunnes verkon puolueettomuus oli paikallaan. Tilanne muuttui dramaattisesti, kun tuomioistuin antoi FCC: lle tappaa verkon puolueettomuuden. Internet-palveluntarjoajat voivat nyt halutessaan hyödyntää valtaansa.

Yksityisyyden loukkaamisen taustalla olevat motiivit Internet-palveluntarjoajien näkökulmasta ovat paljon erilaisia ​​kuin tiedustelupalvelun. Kun tiedustelupalvelu keräsi tietoja kansalaisten hyödyksi, Internet-palveluntarjoajat tekevät sitä omaan hyödykseen.

Internet-palveluntarjoajan suorittama seuranta ja seuranta aiheuttaa paljon suuria ongelmia. Yksi olento, Internetin kuristaminen. Internet-palveluntarjoajat hyödyntävät voimaansa hidastaa Internetin nopeutta.

Mitä tietoja Internet-palveluntarjoaja kerää?

He käyttävät erityisiä suodattimia, jotka on suunniteltu seuraamaan ja seuraamaan kaikkia online-aktiviteettejasi. Se on sellainen seuranta, joka tapahtuu, kun teet pyynnön heidän verkon kautta.

Aina kun kirjoitat kyselyn, onko kyse vain satunnaisen avainsanan verkkotunnuksesta. Selain lähettää pyynnön verkkotunnuspalvelimelle (DNS), joka palvelee sitten sinua pyydettyä verkkosivua.

Sillä, mitä tietoja Internet-palveluntarjoajat voivat kerätä sinusta, on rajoitettu. Luotto menee tiettyjen tarjoamaan suojaan yksityisyyttä koskevat lait.

Tietoja ei kuitenkaan pidä ottaa kevyesti, koska ne voivat silti tunnistaa sinut Internetissä ainutlaatuisena yksilönä. Internet-palveluntarjoajat voivat kerätä sinulle seuraavaa:

 • URL-osoitteet, joita selaat verkossa.
 • Verkkosivut, joissa vierailet yleisimmin.
 • Kuinka paljon aikaa vietät tietyille verkkosivuille.

Yksityiset yritykset, kuten Google & Facebook

Yli 2,4 miljardia kuukausittain aktiivista käyttäjää Facebookissa ja Google hallitsevat hakukoneiden markkinaosuus 92%. On selvää, että näiden verkkosivustojen tietovirrat ovat paljon korkeammat kuin mikään muu Internetissä.

Molemmat näistä organisaatioista ovat tuottaneet tonnia tuloja kaupallistamalla päivittäin kerättyjä tietoja. Vaikka alustoihin voi liittyä ja käyttää vapaasti, mainostulot ovat tehneet Googlesta ja Facebookista teknisen jättilän.

Mainostajat maksavat mainostamisesta alustoilla, avainsanat voidaan määritellä kohdistamaan tiettyyn yleisöön. Mikä voidaan tehdä vain, kun Google ja Facebook analysoivat aktiivisesti tietoja.

Se oli aina taistelu tekniikan jättiläisten ja yksityisyysaktivistien välillä. Heillä on riittävästi sinusta kerättyjä tietoja, jotta he voivat ennustaa rutiinisi helposti. tässä kuinka paljon tietoa he ovat keränneet sinua luvallasi.

Tällä hetkellä olemme vain jäävuoren huipulla. Verkkojen yksityisyydessä on paljon muutakin, ja verkossa on varmasti enemmän uhkia.

Online-tietosuojauhat

Kun etenemme kohti huipputeknologian tulevaisuutta, meitä vastaan ​​on jatkuvasti ongelma. Johdanto Asioiden Internet on jo aloittanut neljännen teollisen vallankumouksen ja online-tietosuojauhkien lukumäärä kasvaa räjähdysmäisesti.

Internetissä on erilaisia ​​kalibrointeja uhasiisi. Tietämättä heidän toimintansa vaarantaa yksityisyytesi, mutta myös tietosi.

Mitä tietoja hakukone kerää?

Hakukoneet ovat kuin Internetin puhelinluettelo, niillä on kaikki tarvitsemasi tiedot kommunikoidaksesi ja saadaksesi pyyntösi.

Ilman hakukoneita olisi mahdotonta oppia uusia juttuja. Miljardit netizenien käyttävät hakukonetta antamatta sille toista ajatusta.

Ei ole valhetta, että hakukoneet tallentavat erilaisia ​​tietoja sinusta. Jotkut hakukoneen tallentamista tiedoista ovat seuraavat:

 • IP-osoitteesi
 • Käyntisi päivämäärä ja aika
 • Hakusanat
 • Eväste-ID, joka on yksilöivä tunniste.

Tallennetut tiedot välitetään mainostajille, jotka markkinoivat sinulle erilaisia ​​tuotteita. Olet huomannut, että käytyään tietyllä verkkosivustolla aloitit mainosten etsimällesi tuotteelle.

Selaimen haavoittuvuudet

Välittäjät on pakattu erilaisilla laajennuksilla, jotka suorittavat erilaisia ​​tehtäviä. Jotkut haavoittuvuuksista johtuvat itse laajennuksista ja ominaisuuksista, kun taas toiset johtuvat käymistä verkkosivustoista.

Laajennusten aiheuttamat ongelmat ovat seuraavat:

 • ActiveX on Microsoft Edgen ja Internet Explorerin sisäänrakennettu laajennus, joka toimii vain näillä selaimilla. Se toimii välittäjänä tietokoneesi ja verkkosivustojen välillä, joissa on Java- tai Flash-pohjaiset yhteydet.
 • JavaScript on ohjelmointikieli, jota monet suositut verkkosivustot käyttävät erityyppisen dynaamisen sisällön näyttämiseen. Hakkerit käyttävät sitä kuitenkin tartuttaakseen järjestelmän tai selaimen haittaohjelmilla ja ei-toivotuilla, haitallisilla mainoksilla.

Verkkosurffailun aiheuttamat ongelmat ovat seuraavat:

Selaimen sormenjäljet

Muutaman viime vuoden aikana tekniikka, jota kutsutaan selaimen sormenjälkiksi, on saanut paljon ei-toivottua huomiota riskejä, joita se voi aiheuttaa online-yksityisyydelle.

Tekniikka käyttää ”agent-otsikkoa”, joka tallennetaan selaimeen, joka sisältää tietoja järjestelmästäsi. Otsikkoa käytettiin verkkosivujen optimoinnin ongelmien ratkaisemiseen. Agentti-otsikko lähetetään palvelimelle, jossa se lähettää määrittämäsi verkkosivumääritykset.

Agenttiotsikot ovat edelleen käytössä vuonna 2019, mutta ovat muuttuneet paljon siitä lähtien. Sitä käytetään tarjoamaan kokemus, joka on optimoitu jokaiselle laitteelle, mutta joudut jakamaan määritystiedot asianomaisen palvelimen kanssa.

Menetelmä antaa verkkosivustoille mahdollisuuden saada tietoja, jotka voivat tunnistaa sinut. Kerätyt tiedot koostuvat seuraavista:

 • Selaimen tyyppi ja versio
 • Käyttöjärjestelmätiedot
 • Aktiiviset laajennukset
 • Aikavyöhyke
 • Kieli
 • Näytön resoluutio

Tätä tekniikkaa varten evästeiden ei tarvitse olla tietokoneessa. Verkkosivustot hyödyntävät selainten tarjoamia tietoja yksilöivien käyttäjien tunnistamiseksi ja heidän verkkotoimintojensa seuraamiseksi.

Keksit

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka voivat sisältää tietoja, kuten käyttäjänimen ja salasanan. Lähetetyt tiedot tunnistavat tietyn käyttäjän ja parantavat selauskokemusta.

Verkkomaailmassa on erilaisia ​​evästeitä. Yksi on istuntoeväste ja toinen pysyvä eväste.

Pysyviä evästeitä käytetään kahteen päätarkoitukseen, joista toinen on todennus ja toinen seuraa. Siksi se on uhka yksityisyydelle. Seurantaeväste seuraa vähitellen kaikkia online-aktiviteettejasi ja rakentaa sitten profiilin tykkäyksistäsi ja epäonnistumisistasi.

Suojaamattomat verkkosivustot

Turvallisissa lukkoissa on vihreä riippulukko ennen URL-osoitetta. Tämä osoittaa, että tällä hetkellä käyttämäsi sivusto on suojattu. Jos lukkoa ei ole, poistu verkkosivustolta heti.

Hakkerit hyödyntävät epävarmoja verkkosivustoja päästäkseen arkaluontoisiin käyttöoikeustietoihin. Käyttöoikeustiedot voivat sisältää salasanasi ja / tai luottokorttitiedot.

GlobalSignin mukaan, 80% ostajista jättää turvattomat verkkokauppasivustot. Mikä on oikea tapa tehdä missä tahansa skenaariossa!

Jos selaat epävarmaa verkkosivustoa, huomaa, että on olemassa kolmansia osapuolia, jotka voivat seurata ja seurata toimintaa kyseisillä verkkosivustoilla. Kolmannet osapuolet voivat sisältää:

 • Internet-palveluntarjoajat (ISP)
 • Hallitus
 • Hakkerit pahalla aikomuksella

Miksi tehdä online-ostoksia nimettömästi, on välttämätöntä?

Sähköinen kaupankäynti tai sähköinen kaupankäynti on ottanut myrskyn läpi koko internetin. Lähes 76% Yhdysvaltain asukkaista tekee ostoksia verkossa. Verkkokauppojen kasvu on suoraan verrannollinen verkkorikosten lisääntymiseen.

Tarve tehdä ostoksia nimettömästi verkossa on lisääntynyt viime vuosina. Rikoksentekijät suorittavat hyökkäyksen huolellisesti saadakseen arkaluontoisia tietoja, jotka voivat sisältää luottokorttitietoja, tiliotteita, osoitteen jne.

Nimettömästi verkkokaupoissa tekeminen ei tarkoita myynnin ja muiden kelpoisten verojen kiertämistä. Se tarkoittaa vain kortin tai laajennettavan valuutan käyttöä.

Seuraavassa esimerkissä ymmärrät toivottavasti ymmärrettävän näiden kahden eron. Päätä, kumpi on parempi skenaario.

 • Rikoksentekijä varastaa luottokorttitietosi yli 5000 dollarilla käteisellä.
 • Hakkeri varastaa ennakkomaksutut pankkikorttitietosi, joilla oli määrä suhteessa tuotteen hintaan, jonka aiot ostaa.

Sopeutua on paljon tapaa tehdä ostoksia verkossa nimettömästi. Jotkut ovatkin digitaalisia, kun taas jotkut vaativat sinua ponnistelemaan fyysisessä maailmassa.

 • Ennakkomaksukortit
 • Käytä naamioitua tai virtuaalista luottokorttia
 • Bitcoin

Pilvitallennus

Teknologian kehittyessä olemme jättäneet vanhan perinteisen ohjelmiston ja mukauttaneet pilviinfrastruktuuriin. Pilvi on saattanut ratkaista monia ongelmia kerralla, mutta millä kustannuksella?

Tietosuoja on edelleen uhattuna pilvipalveluja käytettäessä. Vaikka he salaavat tiedostosi, et voi levätä helposti, koska heillä on yksityinen avain ja he voivat salata sen ilman lupaasi.

Hätätilanteessa teknologiayritykset luovuttavat kaikki tietonsa asianomaisille viranomaisille lupauksesta riippumatta.

Epävarmat äänipuhelut

Kuka ei pidä äänipuheluista? Se pienentää melko helposti ihmisten etäisyyttä. Ennen kuin siirryt äänipuheluun, haluan muistuttaa sinua seuraavista. Nämä valtion virastot tallentavat äänipuheluita.

 • Kansallinen turvallisuusvirasto (NSA)
 • Valtion viestinnän päämaja (GCHQ)

Ilmeisesti virastot ovat erittäin kiinnostuneita kuulemaan, mitä tavallisella ihmisellä on sanottavaa. Virastojen mukaan joukkovalvonta on ratkaisu kaikkiin terrori-iskuihin.

Ei ole mitään järkeä, kuinka he määrittävät, mikä on todellinen uhka ja mikä ei? Kertakäyttöisten puhelimien ostamisella ei ole merkitystä myöskään siinä tapauksessa, että puhuttava henkilö ei käytä sitä.

Kuinka sähköpostit ovat epävarmoja?

Sähköpostiviestien avulla on ollut helppo kommunikoida keskenään. Suojaussähköpostin myyjät eivät kuitenkaan riitä ollenkaan.

NSA on hyödyntänyt Googlea ja Microsoftia aiemmin. Tämän syyn pitäisi olla tarpeeksi, jotta voit ojata ja sopeutua sähköpostipalveluihin, jotka tarjoavat salaus loppuun saakka.

Sähköpostin koodaus loppupäästä on se, missä lähettäjä salaa sähköpostiviestin ja lähettää sen. Vain henkilö, jonka oli tarkoitus vastaanottaa se, voi purkaa sen..

Online Privacy Guide ja parhaat käytännöt

Siitä lähtien, kun Edward Snowden paljasti, että hallituksen elimet pystyvät seuraamaan ja seuraamaan Internetin käyttäjien toimintaa sekä muuta kuin Internet-toimintaa. On tärkeää suojata yksityisyyttäsi verkossa, koska se on perusoikeus eikä etuoikeus.

Tässä on joitain parhaista käytännöistä, joita voit noudattaa pitämällä läsnäolosi anonyyminä. Kukaan ei voi kerätä tietoja sinusta verkossa, ellet tietysti noudata alla mainittuja käytäntöjä.

Päittäin salaus

E2EE on suositeltuin tapa parantaa tietoturvaa ja yksityisyyttä kaikissa tilanteissa. Se suojaa yksityisyyttäsi salaamalla viestit viestintäputken molemmissa päissä.

Kun käytät päästä päähän -salausta missä tahansa tilanteessa, lähettääkö tekstiviestejä ystävällesi vai lähetä sähköpostia tai selaat Internetiä, kukaan ei näe aktiviteettiasi. E2EE muuttaa pyyntösi pilaksi, vain tarkoitettu henkilö voi nähdä nämä viestit.

Käyttämällä puhelimen, sähköpostin ja tietokoneen kokonaissalausta suojaat itsesi seuraavilta uhilta:

 • Internet-palveluntarjoajat (ISP) eivät voi pilata aktiviteeteistasi
 • Valtion virastot eivät pysty keräämään metatietojasi
 • Hakkerit eivät voi varastaa arkaluontoisia tietojasi

Päästä päähän -salaus ratkaisee kaksi edellä mainittua ongelmaa.

 • Epävarmat äänipuhelut
 • Suojaamattomat sähköpostit

Päästä päähän -tekstiviestit ja VOIP-salaus

WhatsAppin ja muiden VOIP-sovellusten esittely helpotti äänikeskusteluja ystävien ja perheen kanssa ilman lisäkustannuksia. Näillä sovelluksilla ei kuitenkaan tarvitse olla tarvittavaa salausta yksityisyytesi ja tietoturvasi suojaamiseksi.

Kuten edellä mainittiin, E2EE voi ratkaista melko paljon turvallisuus- ja yksityisyysongelmia ilman lisäkustannuksia. Tietosuojaa ja turvallisuutta arvostavien järjestelmien tulisi olla käytettäviä.

Tässä on kolme valittavissa olevaa sanansaattajaa, joiden avulla käyttäjät voivat keskustella teksti- ja äänikeskusteluineen, niin että päästä toiseen -turvallisuuteen on lisäetuna.

 • Signaali
 • sähke
 • ChatSecure

Kaikki nämä alustat ovat avoimen lähdekoodin ja tukevat päästä päähän -salausta. Vaihtamalla näihin alustoihin pääset eroon äänipuheluihin ja tekstiviestien lähettämiseen liittyvistä tietosuojakysymyksistä.

Päästä päähän salatut sähköpostit

Salausten tärkeys ja miten päästä päähän -toiminta on jo mainittu. Jotkut ihmiset käyttävät sähköposteja haitallisiin toimintoihin, kun taas toiset käyttävät sitä mainostamiseen.

Turvatoimistoilla ei kuitenkaan ole rajoituksia. NSA: n tiedetään keräävän miljoonia sähköpostiosoitteita kaikkialta maailmasta. Tämä tarkoittaa sitä, kommunikoit ystäväsi kanssa tai osallistat melko kiivaaseen väitteeseen, toimistot voivat lukea kaikki ajatuksesi.

Päästä päähän salattujen sähköpostien käyttö voi ratkaista seuraavan ongelman. Nämä ovat Internetin parhaita E2EE-palveluita:

 • ProtonMail
 • Tutanota
 • Posteo

Virtuaali yksityinen verkko

virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) toimii suojattuna tunnelina, joka lähettää pyynnön verkkotunnuspalvelimelle puolestasi. Suorittamalla seuraavan tehtävän, VPN suojaa IP-osoitteesi, online-henkilöllisyytesi ja Internet-yhteytesi monilta uhilta.

Se suojaa henkilöllisyyttäsi peittämällä IP-osoitteesi ja sijaintisi VPN: n tarjoamaan. Se käyttää päästä päähän -salausta ja siinä on ominaisuuksia, joiden avulla voit selata Internetiä pelkäämättä ketään.

On kuitenkin huomattava, että siellä on paljon VPN-myyjiä, jotka lupaavat nopeita ja sataprosenttista turvallisuutta.

Saatavilla on ilmaisia ​​VPN-verkkoja, jotka vaativat samanlaista tietoturvaa ja nimettömyyttä verkossa. Jokaisella ilmaisella VPN: llä on premium-versio, joka voidaan testata ensin ilmaisella versiolla. VPN: n vapauttamisessa on kuitenkin haittoja.

Ilmaisen VPN: n haitat:

 • Kaistanleveysraja. Rajat vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan.
 • Pieni määrä palvelimia, joista valita.
 • Yhteensopivuusongelmat voivat jatkua eri alustoilla.
 • Internet-nopeudet voivat olla epäjohdonmukaisia ​​alhaisten palvelinvalintojen takia.

Tässä ovat parhaiten arvioidut VPN: t, jotka antavat sinulle suojan vakooja- ja hakkereilta verkossa.

 • ExpressVPN
 • NordVPN
 • Yksityinen Internet-yhteys VPN
 • PureVPN

Kun tämä on poissa käytöstä, VPN ratkaisee monia ongelmia. Niitä ovat:

 • Suojaa sinua ei-toivotuilta vakoiluohjelmilta ja hakkereilta
 • Peittää IP-osoitteesi ja sijaintisi ja estää Internet-palveluntarjoajia, valtion virastoja keräämästä metatietoja
 • Sinä pystyt ohittaa maantieteelliset rajoitukset sisällöstä
 • Selaimen sormenjäljet

Välityspalvelimet

Välityspalvelin tai välityspalvelin on palvelin, joka etenee siirryttäessä verkkopalvelimen ja luotavan sivuston välillä. Tämä on toinen tapa, jolla Internetin käyttäjät parantavat online-tietosuojaansa.

Se toimii liittämällä yhteyttä yhden näistä palvelimista, tietokoneesi lähettää kysynnän keskipalvelimelle, joka siihen mennessä tekee kysynnän ja palauttaa pyydetyn sivuston.

Etsitkö tapa pysyä nimettömänä ja suojattuna verkossa? kiertävä välityspalvelin voi jäljitellä IP-scrambleria ja pitää sinut turvassa verkossa.

Käytä Tor-selainta saadaksesi nimettömänä

Tor on pelin paras online-yksityisyyden suhteen. Se on edelleen, mutta turvallisuuden kannalta Tor-selain ei ole oikea valinta.

Koska asialistalla on online-identiteettisi pitäminen anonyyminä, sen turvallisuusnäkökohdilla ei ole merkitystä, kunhan et ole mukana millään varjoisalla. Monet yksityisyyttä edistävät harrastajat käyttävät Toria yksityisyyden parantamiseksi edelleen.

Mitkä ovat Tor-selaimen edut?:

 • Paljon palvelimia, joista valita.
 • Useita palvelimia käytetään liikenteen reitittämiseen läpi.

Tor-selaimen haitat:

 • Se ei salaa liikennettäsi.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että on mahdotonta selvittää sijaintiasi ja / tai tunnistaa sinut Internetissä. Agentuurit voivat tunnistaa henkilön verkossa tapahtuvan toiminnan perusteella, koska Tor-selain ei salata liikennettä.

Jos Toriin liittyvät yksityisyyttä koskevat huhut koskevat sinua, voit alkaa käyttää Tor-vaihtoehtoja.

Miksi nimettömyys on välttämätöntä verkko-ostoksille?

Hakuhistoriasi liittyy suoraan yksityisyyteen. Käyttämällä hakukoneita, kuten Google-kaltaisilta yrityksiltä, ​​Yahoo on kuin tietosuojasi heittäminen.

Jos et tiedä, hakukoneilla on paljon algoritmeja ja laaja valikoima järjestelyjä, jotka käyttävät hakuhistoriaasi analytiikan luomiseen. Organisaatiot käyttävät tietoja kohdistettujen mainosten näyttämiseen ja voivat käyttää niitä ilmoittamaan henkilö viranomaisille.

Tulevaisuudessa kaikki riippuu tiedoista. Siksi sinun kannattaa harkita siirtymistä yksityisiin hakukoneisiin.

 • duckduckgo
 • SearchPage
 • DisconnectSearch

Näitä hakukoneita pidetään parhaina, eivätkä ne seuraa hakuhistoriaasi tai käyttävät sitä vastoin tahtoasi.

Asenna tietosuojalaajennukset

On tiettyjä laajennuksia tai laajennukset jotka voidaan asentaa selaimeen yksityisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi edelleen Internetissä.

Nämä laajennukset ovat tarjonneet paljon etuja, se estää hallitusten ja Internet-palveluntarjoajien vakoilemasta. Ennen kaikkea heillä on kyky estää tiettyjä verkkohyökkäyksiä.

Laajennukset sisältävät:

 • Yksityisyyspiiri
 • HTTPS kaikkialla
 • uBlock Origin

Älä säilytä evästeitä. Aseta kokoonpanosi poistamaan evästeet selainten sulkemisen yhteydessä. Siksi järjestelmässäsi ei tapahdu valvontaa.

johtopäätös

Internet-palveluntarjoajat ja tietoturvatoimistot ovat tehneet yksityisyydestä etuoikeuden, minkä sen ei pitäisi olla. Puhumattakaan siitä, että yksityisyyttä ei tarvitse ostaa, vaan välttämättömyys.

Jos haluat säilyttää nimettömänä verkossa, paras tapa olisi valita VPN. Jos et ole huolissasi hitaista nopeuksista, voit pariittaa VPN: n Tor-selaimen lisättyjen suojausten kanssa. Voit luottaa VPN: ään täyttääksesi yksityisyyden tarpeesi ilman Tor-selaimen käyttöä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me