Cele mai bune servicii VPN pentru Canada

Cele mai bune servicii VPN pentru Canada


Când vă gândiți la țările în care ar trebui să utilizați un VPN, Canada face rar (dacă este vreodată) lista cuiva. Dar, doar pentru că internauții din Marele Nord Nord tind să se bucure de o cantitate bună de libertate online, nu înseamnă că VPN-urile ar trebui ignorate.

Legile canadiene de confidențialitate învechite, supravegherea online în masă și legile din ce în ce mai draconice ale drepturilor de autor sunt toate argumente puternice pentru utilizarea VPN. La fel și faptul că, fără VPN, veți fi întotdeauna o țintă mai ușoară pentru cibernetici, în special pe o conexiune Wi-Fi publică.

Apoi, există posibilitatea unei VPN de a accesa servicii geo-blocate, în mod normal, nu sunt accesibile pentru canadieni, cum ar fi Netflix SUA, Hulu sau BBC iPlayer. Și este și o stradă cu două sensuri. Dacă sunteți în afara Canada, un VPN este de departe cel mai simplu mod de a urmări conținut canadian.

Cu numărul de servicii disponibile pe piață, care este cel mai bun VPN pentru Canada nu este neapărat evident. Pentru a vă ajuta, am pregătit acest ghid rapid. Nu numai că veți afla în detalii mult mai mari de ce toți canadienii ar trebui să aibă în vedere cel puțin o VPN, dar să înțeleagă mai bine ce anume sa cauti și care VPN-urile bifează toate casetele potrivite.

Prezentare generală a celor mai bune VPN-uri pentru Canada

În cazul în care sunteți deja vândut folosind o VPN și vă întrebați care dintre numeroasele servicii fac o opțiune bună pentru Canada, aici sunt cele mai bune cinci opțiuni ale mele.

 1. CyberGhost

  VPN de top pentru Canada, CyberGhost este cunoscut pentru ușurința de utilizare, securitate și confidențialitate. Are o rețea rapidă mare, care se întinde pe 90 de țări și servere specializate pentru a debloca Netflix și alte site-uri de streaming. La 45 de zile, are și cea mai lungă garanție de returnare a banilor din industria VPN.

 2. NordVPN

  NordVPN este o politică globală excelentă, care are o politică de jurnal zero zero, și mai multe caracteristici de confidențialitate ale altor furnizori nu le oferă. Cu viteze de conectare fulgerătoare, este un serviciu excelent pentru descărcare și streaming.

 3. Surfshark

  Performanță rapidă a serverului, aplicații ușor de utilizat, confidențialitate și securitate de top și acces la streaming la nivel mondial este ceea ce obțineți cu Surfshark. Și totul vine pentru un preț pe care niciun alt VPN nu îl poate bate.

 4. PureVPN

  Cu viteze excelente și cea mai mare rețea de servere VPN din jurul (care se întinde în prezent în 131 de țări incredibile), PureVPN vă permite să deblocați și să transmiteți aproape orice de oriunde.

 5. ExpressVPN

  Criptare și securitate robuste, servere rapide, acces la Netflix SUA, Netflix Canada și alte site-uri de streaming din străinătate și asistență excelentă pentru clienți sunt doar câteva dintre lucrurile pe care ExpressVPN le aduce la masă.

De ce să folosiți o VPN în Canada

Există o mulțime de motive pentru care canadienii ar trebui să ia în considerare utilizarea VPN-urilor și de ce mulți o fac deja. De la confidențialitate și anonimat îmbunătățite și o mai bună securitate online la o experiență de internet fără restricții, iată o imagine de ansamblu a principalelor drivere ale utilizării VPN în Canada.

 • Membru al Canadei cu cinci ochi

  La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, Canada s-a alăturat tratatului de colectare și distribuire a informațiilor cunoscut sub numele de Five Eyes. Ceilalți membri sunt SUA, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă.

  Acordul solicită ca toate cele cinci țări să se predea reciproc date și informații de supraveghere. Această distribuire are loc atât în ​​mod implicit, cât și la cerere. Acest lucru, din păcate, pune confidențialitatea utilizatorilor de internet canadieni la mila agențiilor de informații guvernamentale străine, care pot solicita informații despre activitățile online din orice motiv pe care îl aleg.

 • Probleme generale privind confidențialitatea

  După cum a fost dezvăluit în urmă cu câțiva ani, guvernul canadian conduce un sistem de supraveghere în masă care se întinde pe glob. Monitorizează activități precum descărcări de fișiere și vizualizări de pagini și înregistrează adresele IP ale tuturor utilizatorilor de internet pe care îi urmăresc.

  Nu există mandate, nu există dezvăluire publică și există foarte puțină protecție legală pentru ținte. Este aproape ca o versiune din lumea reală a Big Brother din George Orwell din 1984 și, în Canada, o urmărește mereu.

 • ISP Logging

  Nu doar guvernul de care canadienii trebuie să se îngrijoreze atunci când folosesc internetul. ISP-urile sunt la fel de rele – dacă nu chiar mai rău – când vine vorba de confidențialitatea utilizatorilor.

  Un studiu al principalelor ISP-uri canadiene a constatat că mulți se angajează în activități de colectare și distribuire a datelor umbroase, cu puțină sau fără transparență. În unele cazuri, ISP-urile pot chiar încălca legile de confidențialitate ale Canadei – care nu sunt chiar atât de stricte, pentru a începe cu.

 • Preocupări privind drepturile de autor

  Este greu să găsești multe locuri mai stricte decât SUA atunci când vine vorba de aplicarea drepturilor de autor. Dar, credeți sau nu, Canada este unul dintre ei.

  Statutul de copyright recent actualizat canadian le conferă deținătorilor de drepturi puteri vaste de a merge după presupuși violatori. Și, până acum, instanțele canadiene au coborât ferm de partea lor.

  Pentru utilizatorii de internet, aceasta înseamnă o teamă constantă a troll-urilor de copyright sau amenințarea unor amenzi masive pentru orice ar putea fi considerat ca o încălcare. Luăm, de exemplu, cazul unui om canadian care a fost amendat cu peste 11.000 de dolari. De ce? El a citit un articol care i-a fost trimis de un abonat al unui site de știri cu pagină.

 • Transmiterea conținutului geo-restricționat

  Canadienii nu apelează întotdeauna la VPN-uri, din cauza preocupării de confidențialitate online. Uneori, o fac pentru divertisment.

  Un VPN este unul dintre cele mai bune moduri de a urmări conținutul restricționat geografic la alte țări. Cu furnizorul potrivit, este o briză pentru a accesa Netflix din orice țară, BBC iPlayer sau pentru a transmite TV din Franța, Germania sau orice altă țară..

  În mod similar, oricine din străinătate poate utiliza un VPN pentru a viziona Netflix-ul canadian sau pentru a difuza emisiile de televiziune ale țării. Poate o mică Noapte de Hockey în Canada?

 • Obținerea unei adrese IP canadiene

  Serviciile de streaming și posturile de televiziune nu folosesc singure locația ca mod de control al accesului. Nu este necunoscut pentru alte site-uri, cum ar fi băncile sau alte instituții financiare, la fel de bine.

  Dacă sunteți un canadian care se ocupă de un astfel de site, să apelați la un VPN și să aveți întotdeauna o adresă IP canadiană la îndemână este o idee bună. Te va permite să rămâi conectat la conturile tale și la alte activități importante, indiferent de locul în care te afli.

VPN-urile sunt legale în Canada?

Da, utilizarea unei VPN este legală în Canada. Oricine din țară poate face acest lucru pentru oricare dintre motivele menționate mai sus. Acestea includ o mai bună confidențialitate a internetului, prevenirea supravegherii și accesul la diverse site-uri web și servicii online. Nu există legi sau reglementări guvernamentale care să împiedice VPN-urile la nivel federal sau provincial și teritorial.

Dincolo de utilizarea personală, VPN-urile pot fi și sunt adesea folosite de lucrătorii de la distanță, jurnaliștii și angajații guvernamentali canadieni pentru nenumărate activități legate de muncă..

Acestea s-au spus, chiar dacă reglementările nu vă împiedică să utilizați o VPN în Canada, nu ar trebui să folosiți una pentru a face ceva ilegal. Orice ai face online este încă responsabilitatea ta. Dacă ești prins încălcând legea, poți fi tras la răspundere legală, rețea privată virtuală sau nu.

Ce să caute într-un VPN pentru Canada

Atunci când alegeți un VPN canadian, există mai multe caracteristici pe care ar trebui să le aibă un furnizor demn de luat în considerare. Deși unele dintre acestea nu sunt critice, cu atât mai multe dintre aceste cutii verifică un VPN, cu atât mai bine.

Funcțiile de căutat includ:

 • Multi servere canadiene

  Indiferent dacă utilizați un VPN din Canada sau încercați să accesați servicii canadiene din străinătate, cu cât mai mulți servere au un furnizor în țară, cu atât mai bine.

  Un număr bun de servere permite un echilibru corespunzător de încărcare a rețelei. Acest lucru se traduce în cele din urmă la mai puține congestii și viteze mai bune de descărcare și streaming Pentru dumneavoastră.

  De asemenea, acordați atenție numărului de locații canadiene cu care vă puteți conecta. Acest lucru este deosebit de important pentru țările mari precum Canada.

  Pentru performanțe maxime, doriți ca serverele VPN să fie cât mai aproape de dvs. fizic. Cele mai bune VPN-uri vor avea centre de date în mai multe orașe canadiene – două sau mai multe în est (de obicei Montreal și Toronto) și cel puțin una în vest (de obicei Vancouver).

 • Servere în alte țări

  Indiferent cum intenționați să utilizați VPN-ul dvs., este bine să alegeți unul cu o listă de server care să includă cât mai multe țări din afara Canada.

  O multitudine de opțiuni înseamnă multă flexibilitate Pentru dumneavoastră. Nu numai că veți putea utiliza site-uri și servicii în mai multe locuri, dar veți avea, de asemenea, un acces mai bun la țările care vă oferă cea mai bună confidențialitate online și siguranță a datelor cu caracter personal.

 • O politică fără logare

  Un alt aspect critic al VPN este modul în care vă gestionează informațiile. În mod ideal, alegeți un furnizor de politici fără logare – ceea ce înseamnă zero date păstrate despre dacă și când v-ați conectat la serviciu, de unde v-ați conectat și la ce activitate online ați participat.

  Numai dacă VPN-ul dvs. nu se loghează, puteți fi sigur că ei nu va avea ceva de predat la un terț (chiar și forța de ordine) dacă ar veni să bată vreodată.

 • Jurisdicție bună

  Încercați să vă orientați către un VPN care funcționează în afara jurisdicției cu legi puternice de confidențialitate care protejează datele și informațiile personale. Locuri precum Panama, Cipru, Suedia sau Elveția sunt opțiuni bune (deși există și altele).

  Canada, din păcate, nu este cea mai bună alegere aici. Dar, dacă, în ciuda acestui fapt, insiști ​​să folosești un VPN cu sediul în Canada, atunci o politică fără logging este o necesitate absolută.

 • Performanță bună

  Pentru a descărca fișiere mari, a transmite conținut de înaltă calitate sau chiar a încărca majoritatea site-urilor web într-o perioadă de timp rezonabilă, aveți nevoie de o conexiune rapidă la internet. Deoarece un VPN este un strat suplimentar – și potențial limitativ – care se află deasupra conexiunii dvs. obișnuite, trebuie să ofere viteze bune.

  Deși există o mulțime de VPN-uri rapide din care să alegeți, există și mai multe cu performanțe sub-par. Mergeți întotdeauna pentru viteză – fără ea, veți avea o experiență de internet limitată și foarte frustrantă de fiecare dată când vă conectați.

 • Suport P2P

  Protecția VPN este aproape întotdeauna o necesitate atunci când utilizați BitTorrent și alte servicii P2P. Acestea fiind spuse, nu toți furnizorii permit acest tip de trafic, iar unii fac acest lucru doar pe câteva servere selectate.

  Dacă utilizați rețele peer-to-peer, acordați atenție politicilor furnizorului pe această temă. De asemenea, alegeți un VPN care permite traficul P2P pe cât mai mult din rețeaua de server. În acest fel, poți torent fără teamă de troll-uri de copyright – o problemă cunoscută în Canada.

 • Posibilitatea de a debloca conținut restricționat geo

  Din cauza diferitelor acorduri de licență, multe site-uri și servicii (cred că Netflix) nu sunt mari fani ai noștri care folosesc un VPN pentru a-și evita geo-restricțiile. Ei fac tot posibilul pentru a bloca VPN-urile și, în mare parte, au succes.

  Ca rezultat, majoritatea furnizorilor nu vor lucra cu servicii de streaming din piață. Dar, o mână face un efort pentru a păstra accesul la astfel de site-uri. VPN-urile care funcționează cu Netflix, de exemplu, în timp ce sunt puține și departe, există.

  Așadar, dacă veți utiliza VPN-ul dvs. pentru a urmări conținutul geo-blocat, fie în Canada sau în străinătate, verificați mai întâi dacă furnizorul vă primește accesul dorit. Nu toate site-urile VPN menționează aceste informații în mod clar. Dacă nu sunteți sigur, o discuție rapidă cu asistență pentru clienți vă va oferi un răspuns.

Cercetarea furnizorilor pentru fiecare dintre aceste funcții poate părea descurajantă. Dar, veți fi surprins cât de repede îl puteți realiza. Și este timpul bine petrecut, evitând, de asemenea, eventualele dezamăgiri și frustrări.

Ca o parte, toți furnizorii de VPN pe care îi recomand pe această pagină ca alegeri bune pentru Canada bifează toate casetele de mai sus. Deci, puteți să vă uitați întotdeauna în primul rând la ele. Oricare dintre ele ar putea fi o potrivire pentru tine.

Cele mai bune VPN-uri pentru Canada

Acum știți ce să căutați într-un VPN pentru Canada. Mai jos sunt cele care cred că sunt unele dintre cele mai bune alegeri din jur.

1. CyberGhost

Sigla CyberGhost

Dacă aveți nevoie de un furnizor VPN care să facă totul bine, nu căutați mai departe de CyberGhost.

Se mândresc cu o rețea de peste 7159 de servere din 90 de țări. Dintre acestea, 259 de servere se află în Canada, fără centre de date din Montreal, Toronto și Vancouver. Performanța pe tot ceea ce hardware este excelentă.

CyberGhost are sediul în România – o jurisdicție excelentă pentru un VPN – și nu păstrează jurnalele.

De asemenea, sunt unul dintre puținele VPN-uri care alocă resurse semnificative pentru a menține accesul la streaming, cu mai multe servere dedicate unor servicii specifice. P2P, desigur, este acceptat și pe întreaga rețea a acestora.

CyberGhost poate face o alegere excelentă pentru utilizatorii VPN, din sau din Canada. Și având în vedere cât de ieftin este serviciul – mai ales dacă este disponibil un cod promoțional – combinat cu cel mai bun din industria garanție de returnare de 45 de zile din industrie, pur și simplu nu poți greși.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

Puțini furnizori au un profil public la fel de mare ca NordVPN. Și este bine meritat și el. Sunt pur și simplu o VPN excelentă.

NordVPN numește Panama acasă și are o politică strictă și terță auditată de înregistrare zero. De asemenea, oferă o mulțime de caracteristici de confidențialitate, cum ar fi o VPN dublă, servere ofuscate și TOR peste VPN. Aceasta este o veste excelentă pentru cei care caută anonimat.

Lista lor de servere include peste 5600 de servere din 58 de țări, cu o prezență puternică de 421 de servere în trei locații din Canada. De asemenea, este o rețea foarte rapidă.

NordVPN face, de asemenea, o muncă neobișnuită de deblocare a conținutului geo-blocat, inclusiv Netflix, în aproape fiecare țară de pe planetă. Și P2P este permis peste tot.

Asistența pentru clienți este ușor de contactat 24/7 prin e-mail sau chat, iar dacă sunteți pe gard, veți primi o lungă garanție de returnare de 30 de zile pentru a vă asigura că acest furnizor este exact ceea ce aveți nevoie.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

3. Surfshark

Logo-ul Surfshark

Deși o companie relativ tânără și nu este la fel de cunoscută ca unii dintre concurenții săi, Surfshark și-a făcut rapid un nume ca serviciu VPN de prim rang..

Bazat în Insulele Virgine Britanice – o țară cu zero legi privind păstrarea datelor – Surfshark nu monitorizează, nu urmărește și nu stochează nimic despre ceea ce faci online.

Au puțin mai puține locații de server decât colegii lor, dar peste 1040 de servere din 63 nu este încă nimic la care să te strecoare. Canada este bine reprezentată cu un număr bun de servere la Montreal, Toronto și Vancouver.

Clientul lui Surfshark este dotat cu caracteristici – un blocant de anunțuri, un comutator de ucidere, protecția împotriva scurgerii DNS, configurații VPN duble și un mod special de camuflare VPN toate fac lista. De asemenea, sunt singurul furnizor care oferă conexiuni simultane nelimitate.

Pentru a încheia totul, Surfshark este cel mai puțin scump furnizor din această listă – mai ales dacă nu puteți profita de o vânzare. Nici o altă VPN nu le oferă canadienilor atât de puțin.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

4. PureVPN

Sigla PureVPN

Un veteran bine respectat al industriei VPN, PureVPN este înconjurător din 2007.

Revendicarea lor faimoasă este o rețea masivă de servere care se întinde pe o uimitoare 131 de țări. Niciun alt furnizor VPN nu se apropie. De asemenea, de asemenea, administrează numeroase servere în Canada, cu centre de date din Montreal, Quebec și Vancouver.

Cealaltă afirmație a faimei PureVPN este abilitatea lor de a ocoli geo-blocurile de conținut. De fapt, acestea rulează servere dedicate pentru aproape 70 de canale din țări din întreaga lume, inclusiv televiziune canadiene CTV și RDS. Și rezultatele lor excelente de testare a vitezei înseamnă transmiterea chiar și a setărilor de cea mai înaltă calitate, fără pixelare sau tampon enervant.

PureVPN este, de asemenea, prietenos cu P2P, nu păstrează jurnalele și oferă o mulțime de funcții într-o aplicație client acceptată pe peste 50 de platforme și dispozitive.

Cu un preț foarte competitiv, PureVPN vă oferă o garanție de restituire a banilor fără 31 de zile – mult timp pentru a le încerca.

Pro-uri
 • Viteze excelente
 • Rețea uriașă de server (131 de țări)
 • Deblochează Netflix, iPlayer și peste alte 70 de servicii de streaming
 • Compatibil cu peste 50 de dispozitive și platforme
 • Furnizor VPN de jurnal zero verificat independent
 • Opțiune IP dedicată
 • De mare valoare
Contra
 • Aplicațiile ar putea utiliza un pic mai mult poloneză
 • Unele probleme de conexiune intermitentă

5. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este un alt furnizor de servicii VPN cu care nu puteți greși pentru Canada.

Încorporat în Insulele Virgine Britanice care acceptă confidențialitatea, ExpressVPN este un VPN strict fără loguri. Este livrat cu unele dintre cele mai avansate caracteristici și standarde de securitate disponibile, inclusiv chei RSA de 4096 biți, autentificare SHA256 și criptare de 256 biți.

Cu servere optimizate pentru viteză, ExpressVPN este soluția perfectă pentru oricine dorește să transmită fluxuri video de înaltă definiție sau să utilizeze partajarea de fișiere P2P – acesta din urmă este disponibil în toată rețeaua.

Și vorbind despre rețea, lista de server ExpressVPN este extinsă, cu peste 3000 de servere în 95 de țări și 151 de locații. Trei dintre aceste locații sunt orașele Montreal, Toronto și Vancouver.

Dacă ExpressVPN este un dezavantaj este că acestea sunt puțin mai scumpe (asigurați-vă că profitați de reducerile actuale). Acestea fiind spuse, având în vedere cât de bun este acest serviciu, cred că sunt investiți bine. Și, desigur, există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, care vă oferă mult timp pentru a face un apel final.

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

Cum să obțineți cele mai bune viteze VPN din Canada

Pentru cea mai bună experiență online posibilă atunci când utilizați un VPN – atât în ​​Canada cât și în orice altă parte a lumii – există două lucruri importante de luat în considerare.

În primul rând, utilizați un VPN care are rezultate de testare a vitezei stelare. Toți furnizorii enumerați mai sus îndeplinesc aceste criterii.

În continuare, ar trebui să încercați să vă conectați la un server cât mai aproape de dvs.. Acesta reduce distanța pe care trebuie să o parcurgă datele. Acesta este motivul pentru care este important să alegeți un furnizor cu o mulțime de locații atât în ​​Canada, cât și în orice altă țară la care doriți să accesați – vă oferă opțiuni de conectare VPN în apropiere.

Așadar, de exemplu, dacă doriți să difuzați CBC din Europa, alegeți o locație pe coasta de est a Canadei. Conectarea la un server din Vancouver va adăuga mii de kilometri inutili la călătoria datelor dvs..

Chiar dacă urmați sfaturile de mai sus, este posibil să vă găsiți uneori cu o conexiune lentă. Dacă acesta este cazul, puteți încerca să grăbiți VPN-ul pentru alte lucruri.

De asemenea, rețineți că, cu excepția cazurilor de accelerare ISP, VPN nu vă va face conexiunea la internet mai rapidă. Oricare vă poate aștepta viteza de conectare obișnuită.

Detalii legale canadiene de supraveghere

Mai devreme, am atins situația de confidențialitate a internetului sub-par în Canada. Iată mai multe detalii despre legile care fac investiția într-un VPN o idee destul de bună.

 • Legea privind modernizarea drepturilor de autor (proiectul de lege C-11) – Trecută în 2011, această revizuire cuprinzătoare a legislației canadiene privind drepturile de autor oferă posesorilor de drepturi opțiuni de executare fără precedent. De asemenea, forțează mâna motoarelor de căutare și ISP-urilor să acționeze ca executori de drepturi de autor. În cele din urmă, încalcă confidențialitatea utilizatorilor în numele marilor interese corporative.
 • Legea antiterorismului din 2015 (proiectul de lege C-51) – Această lege face posibilă unul dintre cele mai răspândite sisteme de supraveghere în masă fără drept a oricărei națiuni occidentale. Acordă autoritate juridică fără precedent agențiilor guvernamentale canadiene și le permite să monitorizeze aproape orice lucru care trece pe internet – cu puțină supraveghere și restricții.
 • Protejarea canadienilor de infracțiunile online – Această lege din 2014 a fost adoptată ca parte a efortului guvernamental de a stopa răspândirea cyberbullying-ului. Din păcate, asta nu este totul realizat. Aceasta a oferit autorităților canadiene dreptul de a accesa datele utilizatorilor online, înregistrările telefonice și orice alte active digitale pe care le doresc, solicitând că au „motive rezonabile de suspiciune”. De asemenea, acordă imunitate împotriva proceselor ISP-urilor care predă datele utilizatorilor, chiar dacă nu au motive legale pentru a face acest lucru.

Utilizarea unui VPN gratuit pentru Canada

Utilizarea unui serviciu VPN gratuit în Canada, chiar și pentru utilizare ocazională, nu este, din păcate, cea mai bună opțiune. Furnizorii liberi continuă să aibă o reputație teribilă de a nu-și proteja utilizatorii. Și uneori, chiar le-au pus în mod inutil în calea păgubirii.

Problema cu VPN-urile gratuite este că acestea sunt exact acestea – gratuite. Este nevoie de o sumă bună de bani și resurse pentru a rula un VPN. Deoarece furnizorii gratuite nu au taxe de abonament pe care să se bazeze, ei apelează la tactici precum injecția de anunțuri și vânzarea datelor utilizatorilor și istoricul activității online.

Pentru a preveni copleșirea rețelelor lor, acestea au, de obicei, restricții semnificative de viteză și de lățime de bandă.

Și nici măcar nu am atins faptul că multe aplicații VPN gratuite – la un moment dat 38% din magazinul Google Play – conțin malware.

În opinia mea, serviciile VPN gratuite nu valorează pur și simplu riscul, mai ales cu opțiuni ultra-accesibile ca Surfshark pe piață.

Concluzie

De la colectarea de date guvernamentale și practicile discutabile de confidențialitate ISP la un sistem juridic care vă poate pedepsi pentru chiar încălcări de drepturi de autor percepute, există o mulțime de motive pentru a utiliza o VPN în Canada.

Un VPN este, de asemenea, o modalitate excelentă de a ține legătura cu casa în străinătate sau de a accesa numeroasele opțiuni de divertisment online pe care Marele Alb Nord și alte țări trebuie să le ofere.

Oricare ar fi motivele pentru care dorești VPN pentru Canada, acum știi cum să găsești cele mai bune dintre cele mai bune. Aveți, de asemenea, o listă cu cei cinci furnizori de top în care să vă analizați ca punct de plecare (majoritatea au vânzări mari chiar și acum).

Începeți să utilizați un VPN și obțineți libertatea online, securitatea și confidențialitatea pe care o merităm cu toții.

Ați putea dori, de asemenea:
 • Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix
 • Cum să opriți ISP-ul dvs. să vă urmărească
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map