Cele mai bune VPN fără log din 2020

Imagine prezentată pentru cel mai bun VPN care nu păstrează articolele de jurnal


Folosim VPN-uri pentru a ne proteja datele și confidențialitatea online. Din păcate, mulți dintre noi suntem furnizori de încredere care s-ar putea să nu se ridice până la sfârșitul negocierii. Și orice VPN care vă înregistrează datele, indiferent de cât de puțin, intră în acea categorie.

Când un VPN păstrează jurnalele, nu se spune unde pot ajunge aceste informații. Hackerii ar putea găsi o modalitate de a-l fura. Acesta ar putea fi vândut agenților de publicitate. Ar putea fi chiar transmis către agenții guvernamentale la cerere.

Pe de altă parte, un VPN fără log, vă garantează confidențialitatea. Acestea nu pot pierde, vinde sau transforma date pe care nu le au în primul rând.

Așadar, dacă ca mine, vă bucurați de confidențialitatea dvs., aici este tot ce trebuie să știți despre logarea VPN și alegerea celui mai bun VPN fără log pentru nevoile dvs..

Prezentare generală a celor mai bune VPN-uri fără log

Timpul inseamna bani. Dacă vă grăbiți și sunteți interesat doar de o privire de ansamblu rapidă asupra a ceea ce sunt considerate cele mai bune VPN-uri fără log, fără a intra în detalii..

Fiecare dintre acești furnizori nu numai că afirmă în mod explicit în Politica lor de confidențialitate sau în Termenii și condițiile de serviciu că nu se înregistrează, dar pretențiile lor au fost, de asemenea, în fața auditorilor terților sau au fost verificați în dosarele judecătorești.

 1. NordVPN

  Cel mai bun VPN fără log. O politică de logare zero solid-rock confirmată de un audit independent la sfârșitul anului 2018. Aplicație intuitivă cu o mulțime de funcții, rețea mare de servere, viteze excelente, preț excelent.

 2. VyprVPN

  Trecut recent la înregistrarea zero și verificat ca atare printr-un audit independent. Cu sediul în Elveția, are performanțe deosebite, securitate puternică, prietenos cu P2P, funcționează în China.

 3. ExpressVPN

  Politica de neînregistrare Ironclad confirmată de raidul de date turcești și confiscarea serverului. Reputație excelentă și servicii pentru clienți, viteze excelente, distribuire de fișiere prietenoasă, aplicație ușor de utilizat.

 4. CyberGhost

  Eliberează rapoarte anuale de transparență care susțin politica lor fără log. Simplu de utilizat, rulează o rețea mare de server, ieftin și oferă o garanție de restituire a banilor în afaceri de 45 de zile.

 5. SurfShark

  Un furnizor mai nou, cu o politică de logare zero strictă. Opțiuni excelente de securitate și criptare, servere rapide, conexiuni simultane nelimitate, unul dintre cele mai mici prețuri în jur.

Ce este un VPN fără log?

O VPN fără logare este un furnizor care nu colectează și nu stochează nicio informație sau activitate pe măsură ce trec prin rețeaua VPN. Aceasta include:

 • Adresa dvs. IP atribuită ISP
 • Adresa IP a serverului VPN pe care îl utilizați
 • Adresele IP sau orice alte informații despre site-urile web sau serviciile pe care le utilizați
 • Locația din care vă conectați
 • Când vă conectați și când vă deconectați de la VPN
 • Câtă lățime de bandă utilizați
 • Particularități ale dispozitivului dvs., cum ar fi versiunea clientului sau sistemul de operare

Practic, chiar dacă și-au dorit acest lucru, furnizorul VPN în sine ar trebui să nu poată afla nimic despre modul în care utilizați serviciul lor și ce faceți online. Dacă nu o pot face, atunci știi că nimeni altcineva nu va fi capabil.

Când este cazul, aveți un VPN adevărat fără log.

De ce ai nevoie de un VPN fără log?

Mulți dintre noi folosim VPN-uri pentru a ne proteja datele și rămân anonimi atunci când folosim internetul. Cu toții avem motivul nostru pentru a face acest lucru.

Folosind un VPN, vă împiedicați ISP-ul, agenții de publicitate, site-urile web sau serviciile pe care le utilizați și, uneori, chiar și guvernele să colecteze informații despre dvs. și ce faceți online.

Problema este că atunci când utilizați un VPN în acest scop, vă încredințați în furnizorul VPN să nu facă același tip de colectare de date și de înregistrare a activității pe care sperați să le sustrageți.

Atât timp cât se conectează VPN-ul dvs., nu contează dacă nu împărtășesc informațiile voite. Jurnalele sunt acolo. Dacă furnizorul este vreodată compromis de cineva, datele dvs. sunt gratuite.

În funcție de țara din care își desfășoară furnizorul VPN, pot fi, de asemenea, obligați legal să predea jurnalele lor fie la guvernul sau la agențiile de spion al țării respective, fie la unul dintre aliații lor.

Ați auzit vreodată despre alianța de inteligență Five Eyes (sau Six Eyes, Nine Eyes, sau Fourteen Eyes) pentru asta? După ce datele dvs. sunt acolo, nu se știe cât de departe pot ajunge.

Singura modalitate de a vă asigura că dvs. și activitățile dvs. online rămâneți anonimi este folosind o VPN care nu ține niciun registru.

Dacă nu există nicio informație stocată pentru a începe, nu este nimic de furat, de vândut, de analizat, de predat troll-urilor de copyright sau de a le transmite autorităților.

Cele mai bune VPN fără log

În mod clar, dacă doriți să vă păstrați confidențialitatea și anonimatul pe internet, este important să utilizați un serviciu VPN fără log. Dacă sunteți în căutarea unuia, pentru a vă ajuta cu căutarea dvs., iată o listă scurtă a ceea ce consider că sunt principalele VPN-uri pentru acest scop.

Rețineți că, pentru ca un furnizor să-și facă cea mai bună listă VPN fără jurnal, nu numai că trebuie să pretindă că este un serviciu fără loguri, dar, la fel de important, trebuie să fie în conformitate cu aceste afirmații. Cum pot face asta? Fie prin audituri independente sau prin situații din viața reală (cauze judecătorești, autorități care doboară ușile etc.)

1. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN cu sediul în Panama este unul dintre cele mai recunoscute și populare nume din industria VPN. Și pe bună dreptate. Acestea oferă un serviciu excelent la un preț de chilipir.

NordVPN are o politică strictă de neregistrare și a suferit recent un audit independent pentru a demonstra acest lucru. De asemenea, aceștia acceptă plata cu criptocurrențe dacă sunteți în căutarea unui anonimat maxim.

Rețeaua lor VPN este una dintre cele mai mari din jur. NordVPN rulează în prezent 5645 de servere în 58 de țări. Există puține locuri în lume în care ai putea dori vreodată să te conectezi la care nu se acoperă. Vitezele serverului sunt excelente și ele.

NordVPN vine cu o lungă listă de caracteristici utile, inclusiv criptarea AES de 256 biți, funcționalitatea comutatorului de omor, protecția împotriva scurgerii DNS și suportul dublu VPN.

De asemenea, fac o treabă excelentă de deblocare a site-urilor de streaming geo-restricționat, cum ar fi US Netflix sau BBC-ul iPlayer, acceptă partajarea de fișiere și sunt chiar compatibile cu browserul Tor. Pe scurt, NordVPN face aproape tot.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

Cel mai bun VPN fără jurnal: NordVPN este cuțitul elvețian al armatei furnizorilor de VPN. Aproape nimic nu pot face. De asemenea, au dovezi puternice pentru a susține creanțele de înregistrare zero. Pentru confidențialitate, securitate și libertate reală online, NordVPN este o alegere perfectă (mai ales având în vedere cât de accesibil este serviciul).

2. VyprVPN

Logo VyprVPN

Situat în Elveția, VyprVPN nu a fost întotdeauna un serviciu VPN fără logou. Totuși, la mijlocul anului 2018, ei decid să schimbe asta. După luni de muncă, urmate de un audit independent și complet, s-au transformat într-unul dintre cele mai bine revizuite VPN-uri cu jurnal zero..

VyprVPN rulează peste 700 de servere în 73 de locații și, spre deosebire de mulți alți furnizori, aceștia dețin fiecare. Aceasta înseamnă că niciun mijlocitor nu găzduiește furnizori pentru o mai bună securitate a datelor, precum și performanțe de top.

Aplicația lor excelentă pentru clienți funcționează cu o varietate de dispozitive, inclusiv mai multe routere populare de internet la domiciliu. Până la cinci conexiuni simultane sunt permise pentru protecție cu mai multe dispozitive.

Aruncați criptare pe 256 biți peste OpenVPN, protocolul lor proprietar Chameleon care vă permite să ocoliți rețelele restrictive (inclusiv Marele Firewall din China), suportul P2P și posibilitatea de a transmite conținut geo-blocat și aveți o rețetă pentru unul furnizor VPN excelent fără jurnal.

Pro-uri
 • Verificat nicio înregistrare pentru confidențialitate completă
 • Selecție excelentă de protocoale și setări de criptare
 • Sute de servere cu o mare diversitate de locații
 • Client intuitiv, ușor de utilizat cu mai multe platforme
 • Deblochează Netflix, BBC iPlayer și altele
 • Permite traficul P2P și torent
 • Gazduiește servere proprii (fără terțe părți)
Contra
 • Nici o modalitate de a plăti în mod anonim
 • Funcționarea VPN nu este disponibilă în planul de bază

Fiabilitate excelentă: Când dețineți toate serverele, este mult mai ușor să fiți un adevărat VPN cu log zero, iar VyprVPN face exact asta. Cu o performanță excepțională, un client bine acceptat și chiar o probă gratuită de 3 zile, acesta este un VPN care se bazează pe confidențialitate, cu care nu puteți greși.

3. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor VPN fără log, cu prezență aproape peste tot în lume, ExpressVPN este o alegere excelentă. În cele din urmă, rețeaua lor a inclus peste 3000 de servere în 95 de țări, ceea ce face ca opțiunile lor de conectare să fie la fel de bune ca și pentru un serviciu fără logare.

Performanța serverului, așa cum se poate aștepta pentru un furnizor bine stabilit, este excelentă. De asemenea, oferă criptare de 256 biți, deci nu sacrifici viteză pentru securitate.

Revendicările fără înregistrare ale ExpressVPN au fost verificate la sfârșitul anului 2017, când autoritățile turce vânău date privind activitatea utilizatorilor și nu sunt satisfăcute de un răspuns „Nu păstrăm jurnalele”, au confiscat mai multe dintre serverele lor. Pe serverele respective, autoritățile nu au găsit exact nimic: zero jurnaluri, fără date de utilizator. Iată declarația ExpressVPN cu privire la acest aspect.

Pe lângă confidențialitate excelentă și anonimat, ExpressVPN oferă, de asemenea, o mulțime de funcții, inclusiv o aplicație ușor de utilizat, funcționalitatea switch-switch, serverele DNS private și chiar tunel-split, pentru a vă permite să controlați traficul dvs. de internet cum vi se pare potrivit. Desigur, de asemenea, deblochează conținutul geore-restricționat.

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

Robust universal: Un furnizor VPN de cea mai bună calitate, ExpressVPN este o combinație aproape perfectă de viteză, fiabilitate și confidențialitate. Sunt susținuți de o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și au cel mai bun suport clienți 24/7 în afacere.

4. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost, cu sediul în România, oferă un serviciu VPN excelent fără log și face acest lucru pentru un preț pe care puțini furnizori îl pot corespunde.

Ca dovadă a stării lor de înregistrare zero, CyberGhost lansează rapoarte anuale de transparență. Au făcut acest lucru revenind până în 2011.

CyberGhost are o listă lungă de servere, cu peste 7100 în peste 90 de țări. Aceste numere fac din rețeaua lor una dintre cele mai mari din jur. Operarea pe această scară permite CyberGhost să ofere viteză și fiabilitate excelente, indiferent de locația în care vă conectați.

Cu clientul ușor de utilizat de CyberGhost, puteți conecta simultan până la șapte dispozitive și să le protejați cu ajutorul criptarea AES de 256 biți de grad militar prin protocolul OpenVPN. Dacă doriți să modificați lucrurile, există o mulțime de funcții utile de care puteți profita și voi.

Unul dintre punctele tari publicizate de CyberGhost este capacitatea lor de a se deplasa prin geo-blocuri pe conținutul de streaming și cu siguranță acestea furnizează. Ei rulează mai multe servere specializate cu exact acest scop în minte. Netflix și BBC iPlayer VPN eforturile de blocare nu au nicio șansă.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

Cel mai bun VPN fără log-bug: CyberGhost este un serviciu VPN rapid și de încredere care vă va permite să transmiteți flux de conținut din orice parte a lumii. Nu țin jurnalele și nu sunt sfioși să ofere dovezi ale eforturilor lor. În plus, dacă profitați de promoția actuală, acestea sunt, de asemenea, unul dintre cele mai puțin costisitoare VPN-uri din această listă.

5. Surfshark

Logo-ul Surfshark

Fiind relativ nou, Surfshark poate să nu fie cel mai cunoscut furnizor VPN fără log (încă). Dar, cu siguranță, și-au construit serviciul de la sol, ținând cont de confidențialitatea și securitatea dvs. Adresa de e-mail conectată la contul dvs. reprezintă informațiile pe care le stochează.

Toate serverele Surfshark (peste 1040 din 63 de țări) oferă criptare de 256 biți prin OpenVPN sau IKEv2 cu autentificare SHA512 și schimb de chei DHE-RSA 2048 biți cu PFS. În engleză simplă, securitatea nu se îmbunătățește.

Vitezele serverului se aprind rapid și, în combinație cu capacitatea lui Surfshark de a evita restricțiile de conținut geografic, fac din această VPN de înregistrare zero un vis al streamerului video.

Clientul este simplu și foarte intuitiv. Acestea fiind spuse, există încă o mulțime de funcții avansate perfect ascunse dacă vă simțiți aventuros, inclusiv opțiuni de conectare multi-hop, un comutator de ucidere, setări DNS private, protecție împotriva scurgerii DNS și chiar camuflaj de protocol..

Când vă conectați la rețeaua lui Surfshark, sunteți de asemenea protejat de soluțiile de blocare a anunțurilor încorporate, a programelor malware și a phishing-ului pentru securitatea globală.

Sunt foarte multe despre Surfshark și par să crească din ce în ce mai bine de fiecare dată când privesc. Și am menționat că puteți conecta, de asemenea, un număr nelimitat de dispozitive în același timp?

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

Performanta excelenta: Surfshark este un furnizor VPN fără logging care oferă o valoare extraordinară. De la confidențialitate etanșă și servere rapide la o lungă listă de funcții și conexiuni nelimitate, obțineți foarte mult. De asemenea, aceștia oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, așa că există un risc redus de a le lua pentru o învârtire.

Ce VPN-uri păstrează jurnalele?

Pentru fiecare VPN care nu ține jurnalele, există o jumătate de duzină. Ce tip de date stochează variază, dar toate urmăresc ceva.

Majoritatea acestor furnizori nu se loghează cu intenție rău intenționată sau în secret. De obicei, sunt destul de deschise în această privință și vor prezenta exact datele pe care le păstrează în Termenii și condițiile lor sau în politica lor de confidențialitate.

A merge cu un furnizor VPN care păstrează jurnalele nu înseamnă neapărat sfârșitul lumii. Dar, dacă o faceți, știți că vor exista date care pot fi folosite pentru a vă lega de activitățile dvs. online.

Așadar, dacă veți fi confidențialitate completă, trebuie evitate aceste VPN-uri.

VPN AceAstrillAvast Secureline
AVG VPNBetternetBitdefender
Browsec VPNBufferedDotVPN
Encrypt.meLibertate F-SecureHexaTech
Ascunde IP-ul meuHideMyAss!buna
HotSpot ShieldVPN HoxxVPN McAfee Safe Connect
Opera VPNOvpnSpiderPsiphon
PureVPNSaber VPNSeed4me
SpeedifyThunder VPNtigerVPN
TouchVPNTurbo VPNUltrasurf
UnlocatorVPN 360Poarta VPN
VPN In TouchVPN nelimitatVPN.AC
VPNHubX-VPNZenMate

Ce tip de informații se pot jurnaliza VPN-urile?

Există patru tipuri de informații pe care le poate stoca o VPN fără o politică strictă de înregistrare zero.

 • Jurnalele de utilizare

  Acestea ar putea include orice, dintr-o listă detaliată a site-urilor pe care le vizitați pe serverele la care v-ați conectat și chiar orice parole pe care le trimiteți pe formularele web nesigure (deși zilele acestea sunt extrem de rare).

  Se păstrează rar, dar jurnalele de utilizare sunt tipurile de înregistrări pe care un furnizor VPN le poate obliga să le colecteze dacă li se solicită acest lucru de către o instanță și se află într-o jurisdicție care le cere să.

 • Jurnalele de conexiune

  Mai puțin detaliat decât un jurnal de utilizare, un jurnal de conexiune poate include adresa dvs. IP reală, ora la care a început conexiunea dvs., când v-ați deconectat și lățimea de bandă pe care ați consumat-o (sau o combinație a acestora).

  Cu jurnalele de conexiune, o parte interesată poate juca puncte de conectare cu informațiile preluate de pe site-urile web și serviciile online pe care le-ați folosit și să vă urmăriți întreaga activitate chiar înapoi la dvs..

 • Jurnalele în timp real

  Toate serviciile VPN, chiar și serviciile fără jurnal, au jurnalele în timp real. Ele sunt doar un produs secundar al modului în care serverele VPN funcționează și îi ajută pe furnizori să rezolve problemele conexiunilor și să mențină calitatea serviciilor.

  Un furnizor VPN fără log nu va păstra aceste jurnalele timp îndelungat (vorbim minute sau ore) și nici nu le va scrie în stocare. În orice caz, jurnalele în timp real nu ar trebui să conțină nicio informație de identificare a utilizatorului.

 • Jurnalele serverului

  Chiar dacă un furnizor VPN nu păstrează jurnalele, cel mai probabil face hardware-ul serverului pe care îl utilizează ca parte a rețelei lor. Aceste tipuri de înregistrări ar trebui să conțină doar date relevante pentru funcționarea echipamentului și nu despre modul în care sunt utilizate.

  Pentru furnizorii fără jurnal care dețin serverele lor, nu este nici o problemă. Pentru ceilalți, este ceva de care trebuie să conștientizezi (dar să nu te temi).

Pot avea încredere într-un VPN?

Ca și în cazul tuturor celorlalte tipuri de servicii, vă bazați pe orice furnizor VPN pe care îl alegeți să păstrați cuvântul său și să urmați propriile politici. Nu există nicio modalitate directă de a ști dacă un furnizor își încalcă garanția de neînregistrare și, după ce aflați, este probabil prea târziu.

Vestea bună este că furnizorii VPN fără jurnal au câteva motive pentru a-și menține cuvântul. Aceștia s-ar putea confrunta cu pagube catastrofale ale reputației lor dacă sunt prinși că își încalcă propria politică. De asemenea, costă bani pentru a înregistra și gestiona datele, iar aceștia preferă să nu cheltuiască.

Dacă s-a dovedit că un VPN nu se loghează, fie printr-un audit independent, în instanță, prin confiscări pe server sau prin orice alte modalități prin care s-ar putea realiza acest lucru, acesta este și un semn foarte pozitiv..

Dacă vă îngrijorează faptul că un furnizor VPN nu poate respecta politica sa de neînregistrare, căutați următoarele indicatoare roșii:

 • Utilizatorii care raportează că primesc greve de copyright și notificări DMCA, în ciuda utilizării VPN
 • Furnizorul VPN operează într-o jurisdicție care poate constrânge colectarea datelor
 • Un furnizor care se bazează pe servere virtualizate, mai degrabă decât pe cele fizice
 • Revendicări contradictorii cu privire la logarea în Termenii de serviciu sau Politica de confidențialitate

Dacă descoperiți oricare dintre cele de mai sus în ceea ce privește furnizorul VPN, cel mai sigur pariu este să treceți la un alt serviciu.

Păstrați-vă confidențialitatea online cu un VPN Log Zero

Linia de jos este folosirea VPN-urilor fără logă este cea mai bună modalitate de a vă asigura că nimeni nu colectează date despre ceea ce faceți online. Și oricare dintre furnizorii de pe cea mai bună listă VPN fără log de mai sus vă va servi foarte bine.

Desigur, nu trebuie să spun că trebuie evitați toți ceilalți furnizori. Trebuie doar să vă faceți diligența cuvenită înainte de a avea încredere deplină în ele.

Dacă sunteți interesat de oricare dintre VPN-urile pe care le menționez aici, nu uitați că indiferent de perioada anului, unul sau mai mulți dintre acești furnizori pot oferi reduceri excelente. Confidențialitatea internetului și anonimatul la un preț avantajos? Voi lua asta în orice zi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map