Cele mai bune VPN-uri pentru Franța în 2020

Cel mai bun VPN pentru Franța


Poate vă aflați în Franța încercând să vizionați BBC iPlayer, SUA Netflix, Hulu sau alt conținut internațional fără prea mult noroc.

Poate vă preocupă un pic faptul că, în conformitate cu legile franceze, confidențialitatea dvs. pe internet este departe de a fi garantată.

Sau poate totuși sunteți în afara țării încercând să transmiteți emisiunea preferată de pe un canal local francez, dar nu puteți.

În toate aceste cazuri – și multe altele – vă poate ajuta un VPN de bună calitate. Și sunt destule din care să alegi.

Acestea fiind spuse, fiecare furnizor are propriul său set unic de caracteristici, beneficii și dezavantaje, iar decizia corectă nu este întotdeauna ușoară.

Deci, în acest sens, iată un ghid care să te ajute să alegi cel mai bun VPN pentru Franța.

Cele mai bune VPN-uri pentru Franța

Înainte de a săpa, aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Franța. Un rezumat rapid poate fi tot ceea ce căutați și să fie suficient de corect.

 1. CyberGhost

  Cel mai bun VPN pentru Franța. Echilibrul perfect al unei rețele de servere mari, viteza și securitatea. Deblochează conținutul geo-restricționat în Franța și internațional. Cea mai bună garanție de restituire a banilor în 45 de zile din industrie.

 2. PureVPN

  Vitezele de conectare Breakneck și serverele de streaming specializate fac o alegere excelentă pentru accesarea videoclipurilor geo-blocate și pentru P2P. O rețea uriașă de server care cuprinde 131 de țări vă permite să vă conectați oriunde.

 3. Surfshark

  VPN fără logging rapid, cu conexiuni simultane nelimitate. Deblochează tot conținutul geo-restricționat și acceptă P2P. Aplicație intuitivă și puternică pentru client. Cea mai ieftină opțiune din jur.

 4. NordVPN

  Rețea mare de server performantă, care funcționează cu Netflix și cu toate celelalte servicii de streaming populare. Fără jurnale, jurisdicție sigură și cel mai bun set de funcții de confidențialitate din industrie.

 5. ExpressVPN

  Rețea globală bine stabilită și optimizată, cu viteze bune de descărcare. Vă permite să urmăriți orice conținut dorit. Un client excelent, cu multe funcții avansate. Asistență pentru clienți care nu este pe locul doi.

De ce să folosiți un VPN în Franța

Există o mulțime de motive bune pentru a utiliza un VPN în Franța și nu toate sunt evidente. Deși am menționat succint câteva dintre acestea deja, iată lista exhaustivă.

 • Franța face parte din Pactul de informații cu nouă ochi

  Dacă ați citit puțin despre VPN-uri, probabil că veți găsi referințe termenii Five Eyes, Nouă Ochi și paisprezece Ochi.

  Aceste nume se referă la o colecție de acorduri internaționale de partajare a informațiilor care îmbină marile democrații occidentale într-o rețea mare, (uneori) fericită, de spionaj.

  Franța face parte din acordul Nine Eyes. Aceștia sunt obligați să partajeze informații electronice cu alte state membre, inclusiv:

  • Statele Unite
  • Canada
  • Australia
  • Noua Zeelanda
  • Regatul Unit
  • Danemarca
  • Olanda
  • Norvegia

  Dacă sunteți un utilizator de internet francez, agențiile de spionaj din oricare dintre aceste țări ar putea, teoretic, să aibă acces la istoricul obiceiurilor dvs. online, precum și la orice alte date electronice relevante.

  Când utilizați un VPN în Franța, împiedicați guvernul să dea peste cap activitățile pe internet. Și dacă nu pot face ecou, ​​nu au nimic de împărtășit.

 • ISP Logging

  Franța, ca și alte țări membre ale UE, a fost cândva legată de Directiva privind păstrarea datelor din 2006.

  Legea a obligat ISP-urile franceze să înregistreze activitatea pe internet a tuturor clienților și să păstreze aceste date cel puțin un an – chiar dacă ați încheiat serviciul.

  Din fericire, instanța de justiție a UE a anulat această lege în 2014. Dar, precedentul pentru ascunderea ISP rămâne și de atunci a luat loc o nouă legiuire generală privind colectarea informațiilor..

  Cu un VPN în utilizare, totuși, acest tip de înregistrare este imposibil.

 • Legile privind drepturile de autor digitale

  Legile drepturilor de autor digitale ale Franței sunt printre cele mai stricte și mai neprietenoase pentru utilizatori din lume.

  Permite deținătorilor de drepturi de autor francezi o capacitate aproape nelimitată de a vă accesa informațiile personale dacă sunteți chiar suspectați de piraterie. Și, dacă ați constatat că încalcă legea de cel puțin trei ori, ISP vă poate interzice.

  Un VPN vă protejează de deținătorii de drepturi de autor care, nu este surprinzător, tind să fie un pic excesiv în aplicarea revendicărilor lor.

 • Vizionarea televiziunii franceze în străinătate

  Călătoria în afara Franței înseamnă de obicei pierderea accesului la divertismentul în limba franceză. Majoritatea canalelor TV locale și serviciile de streaming nu vă vor permite să vizionați nimic decât dacă sunteți în țară.

  Un VPN face să pară că ești. Și folosind unul, iată doar câteva dintre canalele franceze la care veți putea accesa, indiferent unde vă plasați.

  • 6play
  • CNEWS
  • Franța 2
  • Franța 5
  • FranceTV
  • Joacă TV
  • TV5 Monde
  • Arte
  • Euronews
  • Franța 3
  • Franța Ô
  • Gulli
  • RTBF
  • BFM TV
  • Eurosport
  • Franța 4
  • France24
  • LCP
  • TF1
 • Accesarea conținutului geo-blocat din întreaga lume

  Suntem toți cetățeni ai lumii. Îmi place să consum conținut de internet de pe tot globul, deoarece sunt sigur că oricine din Franța o face.

  La fel cum un VPN poate debloca servicii de streaming francez din străinătate, poate debloca conținut geo-blocat din alte părți ale lumii în Franța.

  Dacă sunteți frustrat de a nu putea urmări Netflix din alte țări, de exemplu, un VPN este remediul.

VPN-urile sunt legale în Franța?

Cu astfel de legi de supraveghere minuțioase în vigoare, nu este o măsură de a imagina Franța care interzice serviciile VPN. Din fericire, nu au făcut așa ceva.

VPN-urile sunt legale în Franța.

Ca cetățean francez, rezident sau vizitator, sunteți liber să utilizați VPN-uri oricând și oricum doriți. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să le folosești pentru a face ceva ilegal.

Folosirea unui VPN pentru a împiedica pe cineva să vă citească e-mailul este perfect. Cu toate acestea, utilizarea unuia pentru a coordona orice formă de activitate ilegală nu este.

Un VPN nu te scuteste de incalcarea legii.

Cu alte cuvinte, utilizarea unei VPN în Franța este legală, dar nu face față cu nimic ceea ce nu ar trebui să faci.

Ce să caute într-un VPN pentru Franța

Nu toate VPN-urile sunt o alegere bună pentru Franța. Pentru a-ți maximiza șansele de a găsi una care este, iată mai multe caracteristici de căutat.

 • Multi servere franceze

  Orice VPN demn de luat în considerare trebuie să aibă mai multe servere localizate în Franța. Fără un server francez, nu veți putea să vă conectați la țară.

  Având mai multe servere – distribuite ideal în mai multe locații – vă asigură că aveți o mulțime de opțiuni de conectare și vă oferă cea mai bună experiență de internet posibilă.

 • Bună selecție de server în alte țări

  Pentru a beneficia la maximum de un serviciu VPN, acesta ar trebui să aibă, de asemenea, o rețea de servere mare și geografic diversă.

  Cu o mulțime de servere într-o mulțime de țări, veți putea accesa servicii și conținut geore-restricționate din orice parte a lumii.

 • Standarde puternice de criptare și caracteristici de securitate

  Un VPN trebuie să păstreze securitatea datelor dvs. și a datelor de pe internet. Deci, orice serviciu pe care îl alegeți trebuie să utilizeze standarde moderne de protocol și criptare.

  Gândiți criptarea AES pe 256 biți peste OpenVPN.

  Funcțiile de securitate precum un comutator de ucidere VPN și protecția împotriva scurgerii DNS sunt, de asemenea, o necesitate.

 • Politica fără înregistrare și o jurisdicție favorabilă vieții private

  Întrucât Franța – și multe alte țări din întreaga lume – nu au nicio competență să spioneze obiceiurile tale online, ar trebui să alegi un VPN fără log pe baza unei jurisdicții prietenoase pentru confidențialitate (Panama, România, Elveția etc.)

  În acest fel, nimeni nu va putea forța VPN-ul dvs. să transfere date. Și chiar dacă ar încerca cineva, nu ar avea nimic de dat.

 • Viteze bune de server

  Utilizarea unui VPN va încetini întotdeauna puțin conexiunea la internet – nu există nicio modalitate în acest sens. Dar, există încetiniri, iar apoi există încetiniri.

  Alegerea unui VPN rapid – unul cu reputația de servere performante și fiabile – vă va menține conexiunea în timp.

  Acesta vă va permite să descărcați fișiere rapid și fericit să transmiteți videoclipuri chiar și la setări de cea mai înaltă calitate.

  Furnizorul greșit, pe de altă parte, vă poate reduce viteza de internet la un crawl inutilizabil.

 • Suport P2P

  Dacă intenționați să folosiți servicii de partajare a fișierelor cu VPN-ul dvs. și, luând în considerare legile draconice privind drepturile de autor din Franța, chiar dacă nu sunteți sigur că veți alege, alegeți un furnizor care acceptă explicit P2P.

  De asemenea, verificați dublu VPN-ul nu are conexiune la clapeta de accelerație, nu are restricții de lățime de bandă și vine fără capace de date.

 • Poate debloca conținutul geo-restricționat în Franța și în alte locuri

  Un beneficiu uriaș al unei VPN este că ar trebui să vă permită să accesați conținut internet restricționat din geo atât din Franța, cât și din întreaga lume. Deși în practică, nu fiecare serviciu o face.

  Vrei să optezi pentru o VPN care deblochează Netflix atât în ​​Franța, cât și în afara acesteia, precum și pentru orice alt serviciu de streaming demn, cum ar fi BBC iPlayer.

  Furnizorul ar trebui să funcționeze bine și cu servicii populare franceze, cum ar fi France.tv, CNEWS, MYTF1, etc.

Ca o parte, orice furnizor pe care îl sugerez aici ca o alegere VPN bună pentru Franța bifează toate casetele de mai sus. Vă încurajez să faceți propriile dvs. cercetări, desigur, dar puteți utiliza și una dintre selecțiile mele încercate și testate ca un bun punct de plecare.

Cele mai bune VPN-uri pentru Franța

Deși acum știți ce să căutați într-un VPN pentru Franța, am trecut și eu înainte și am făcut o parte din lucrările pentru tine. Iată o prezentare a ceea ce cred că sunt cei mai buni furnizori de VPN pentru Franța.

1. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost este un serviciu care verifică utilizarea tuturor casetelor în și în afara Franței.

Se mândrește cu o listă mare de server de peste 71.00 de servere din 90 de țări. Printre aceștia, 440 sunt în Franța. Aceasta face ca una dintre cele mai mari rețele dintre toți furnizorii. Și este și o rețea rapidă.

CyberGhost este un VPN cu log zero. Sediul companiei din România – o jurisdicție excelentă pentru confidențialitatea datelor.

Nu numai că România nu este supusă supravegherii UE sau a alianței Ochi, dar are o reputație de nerespectarea solicitărilor de date ale utilizatorilor externi.

În ceea ce privește caracteristicile, CyberGhost oferă criptare și securitate de top, funcționează foarte bine pentru P2P și deblochează US Netflix și alte site-uri de streaming importante, cum ar fi BBC iPlayer, Hulu și MYTF1.

Este, de asemenea, un serviciu ieftin, care oferă chiar și o garanție de returnare a banilor de 45 de zile din industrie.

Concluzia este că CyberGhost este un VPN perfect pentru Franța.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

2. PureVPN

Sigla PureVPN

PureVPN se află pe lista celor mai bune VPN-uri pentru Franța.

În afară de capacitatea lor neobișnuită de a debloca serviciile de streaming, marea pretenție a PureVPN pentru faimă este rețeaua lor mare de servere – se răspândește în 160 de locații din 131 de țări.

În total, 42 dintre servere sunt în Franța, împărțite în două locații.

Aceste numere conferă PureVPN o acoperire globală fără egal și o prezență mare pe pământul francez. Și să nu uităm nici performanța serverului, care este printre cele mai bune pe care le puteți obține.

Bazat într-o locație prietenoasă cu confidențialitatea, PureVPN este un furnizor de jurnal verificat independent.

Acestea folosesc, de asemenea, criptarea de ultimă generație și include atât caracteristici ale unui tunel împărțit și comutator de ucidere.

Clientul lor vine cu un suport larg pentru dispozitive și poate fi folosit pe peste 50 de platforme diferite.

Prețul PureVPN este unul dintre cele mai mici în jur și, cu o garanție de returnare a sumelor de 31 de zile, beneficiați de mult timp pentru a testa totul.

Pro-uri
 • Viteze excelente
 • Rețea uriașă de server (131 de țări)
 • Deblochează Netflix, iPlayer și peste alte 70 de servicii de streaming
 • Compatibil cu peste 50 de dispozitive și platforme
 • Furnizor VPN de jurnal zero verificat independent
 • Opțiune IP dedicată
 • De mare valoare
Contra
 • Aplicațiile ar putea utiliza un pic mai mult poloneză
 • Unele probleme de conexiune intermitentă

3. Surfshark

Logo-ul Surfshark

Unul dintre preferatele mele personale din aceste zile, Surfshark este un alt excelent VPN pentru Franța.

În timp ce au o listă de servere ceva mai mică, cu puțin peste 1040 de servere în 63 de țări (inclusiv, desigur, Franța), acestea se compensează pentru dimensiunile lor cu viteze de aprindere rapidă.

Surfshark, care este un VPN cu log zero, operează în Insulele Virgine Britanice. În ciuda numelui, jurisdicția nu este supusă supravegherii Regatului Unit sau a aliaților săi.

Clientul curat și intuitiv vine la pachet cu funcții.

Include lucruri precum un blocant de reclame și malware, o dublă configurare VPN și tunelare divizată. Și, în timp ce mă refer la recenzia mea de Surfshark, asta abia zgârie suprafața.

Serviciul funcționează foarte bine cu conținut blocat geo și chiar ai permis un număr nelimitat de conexiuni simultane – lucru pe care niciun alt furnizor VPN de nivel superior nu îl face.

Oh, și încă un lucru care nu se pot potrivi cu alte VPN-uri de top este prețul lui Surfshark. Este cel mai scump furnizor din această listă.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

4. NordVPN

Logo-ul NordVPN

În lumea VPN-urilor, puține companii sunt la fel de cunoscute și respectate ca NordVPN.

Ele operează o rețea masivă de servere care constă din 5645 de servere din 58 de țări, cu 247 de servere doar în Franța.

Compania își desfășoară activitatea în afara Panama, care este printre cele mai bune jurisdicții de confidențialitate din lume. NordVPN este, de asemenea, un furnizor fără logging, cerere pe care o susțin cu un audit complet terț.

În ceea ce privește securitatea, NordVPN este de top.

Pe lângă perechile standard de protocol și criptare excelente, acestea oferă, de asemenea, caracteristici de confidențialitate utile, precum o dublă VPN și capacitatea de a combina VPN și rețeaua Tor.

Deși este un pic pe partea de preț (asigurați-vă că folosiți unul dintre cupoanele lor), NordVPN este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Franța.

Este livrat cu fiabilitate, infrastructură, viteze de server și calitate pe care puțini alți furnizori se pot potrivi.

Și am menționat NordVPN deblochează Netflix și cam orice alt conținut geo-blocat pe care îl puteți arunca?

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

5. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este o altă alegere excelentă și funcționează foarte bine atât în ​​Franța, cât și în străinătate.

Compania administrează o rețea de 3000 de servere de dimensiuni bune în 95 de țări.

Deși au o amprentă relativ mică în Franța de doar 3 servere, calitatea hardware-ului este printre cele mai bune din industrie.

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice – o jurisdicție cu multe avantaje de confidențialitate – ExpressVPN are o politică strictă fără logistică.

Aplicația este rafinată și ușor de utilizat, dar este încă încărcată cu funcții.

Funcționalitate avansată, cum ar fi un comutator de oprire, setări de criptare și protocol și tunelare împărțită, sunt toate acolo, dar îngrijit pentru moment și dacă aveți nevoie.

ExpressVPN excelează de asemenea deblocarea conținutului geo-restricționat francez și internațional și, datorită vitezei excelente a serverului, este o alegere excelentă pentru partajarea fișierelor.

Asistența pentru clienți nu este la fel de mare.

Chiar dacă ExpressVPN este un pic pe partea scumpă – deși este mult mai ieftin dacă profitați de vânzările lor – serviciul merită fiecare bănuț.

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

Cum să obțineți un VPN francez

Știți acum să găsiți un VPN bun pentru Franța, precum și să aveți mai multe recomandări pe care le puteți lua în considerare.

Iată pașii ușori de urmat pentru a obține funcționarea VPN-ului francez.

 1. Alegeți un serviciu VPN de top – unul cu mare confidențialitate, performanță și o mulțime de servere franceze și internaționale.
 2. Accesați site-ul web al furnizorului și înregistrați-vă.
 3. Descărcați aplicația VPN a furnizorului și instalați-o pe dispozitiv.
 4. Lansați clientul VPN, alegeți un server francez și conectați-vă.

Cum să obțineți cele mai bune viteze VPN din Franța

Pentru a obține cea mai bună viteză de conectare posibilă atunci când utilizați un VPN în Franța, conectați-vă la un server cât mai aproape de dvs. geografic. Acest lucru va reduce distanța necesară pentru a parcurge datele dvs. și va reduce șansele de rulare în condiții de rețea slabe.

De exemplu, dacă doriți să utilizați un VPN pentru un pic de confidențialitate suplimentară și vă aflați în afara Parisului, alegerea unui server francez la Paris este ideală. Nu vă conectați, să spunem, cu Islanda.

Și dacă încercați să transmiteți fluxul american Netflix din Franța, alegeți un server pe coasta de est a SUA. Conectarea la Los Angeles va adăuga inutil câteva mii de kilometri la călătoria datelor.

Acestea fiind spuse, ar trebui să vă dați seama că, chiar și în condiții ideale, un VPN va încetini conexiunea la internet. Nu ar trebui să fie mult, dar niciodată nu veți atinge aceleași viteze ca în conexiunea dvs. obișnuită.

Dacă alegeți un server apropiat și găsiți performanțe în mod rezonabil lent – ceea ce se poate întâmpla – iată câteva aspecte pentru a încerca să vă măriți viteza VPN.

De asemenea, o VPN nu poate rezolva nicio problemă de conexiune la Internet sau viteză preexistentă – decât dacă sunt datorate accelerației ISP sau altor restricții similare.

Utilizarea unui VPN gratuit pentru Franța

Ați putea fi tentat să încercați unul dintre numeroasele servicii care oferă acces VPN gratuit în Franța. La urma urmei, majoritatea furnizorilor – și, într-adevăr, fiecare pe care îl listez pe această pagină – costă bani.

Vă sfătuiesc cu fermitate.

Utilizarea unei așa-numite „VPN franceze gratuite” este aproape întotdeauna o mișcare riscantă. Mulți sunt plini de probleme de confidențialitate și securitate. Alții recurg la practici schițate precum injecția de reclame și vânzarea datelor către terți.

În comparație cu VPN-urile plătite, serviciile gratuite sunt, de asemenea, în mod obișnuit lente, fiabile și supuse restricțiilor de lățime de bandă.

Sincer, ești mai bine să ai încredere în ISP-ul tău francez și în supravegherea guvernamentală pe care încerci să le eviți în primul rând – cel puțin atunci conexiunea la internet ar fi oarecum sigură și rapidă.

Concluzie

Există o mulțime de motive pentru a utiliza un VPN în Franța. Poate doriți protecție împotriva colectării și supravegherii draconice sau pentru a împiedica troll-urile de copyright să vă provoace dureri de cap legale.

Sau poate doriți doar să deblocați și să vă bucurați de conținut restricționat într-o altă țară.

Indiferent de motivul dvs., acum știți ce să căutați într-un VPN pentru Franța. Și chiar aveți o listă de furnizori de top pe care să o utilizați ca punct de plecare – cei mai mulți ofera și reduceri mari.

Deci, nu amânați. Obțineți libertatea online și confidențialitatea pe care o merităm cu toții. Începeți să utilizați un VPN.

Ați putea dori, de asemenea:
 • Cele mai bune servicii VPN în general
 • Cele mai bune VPN-uri fără jurnal
 • Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me