Cele mai bune VPN-uri pentru Germania din 2020

Imagine prezentată pentru cel mai bun VPN Germania


Utilizarea VPN în Germania este în creștere și este înțeles. VPN-urile sunt instrumentul perfect pentru a asigura confidențialitatea online, pentru a preveni supravegherea guvernului, pentru a vizualiza conținut geore-restricționat și pentru a descărca torrente.

Cu toate acestea, există o mulțime de opțiuni și găsirea unui furnizor printre mulțimea care va oferi performanțe maxime, securitate și libertate online la un preț accesibil nu este întotdeauna atât de ușor.

Dar de aceea sunt aici. VPN-urile sunt ceea ce fac. Le încerc, le împing până la limitele lor și le identific atât punctele forte cât și punctele slabe. Și mai jos, veți găsi o imagine de ansamblu asupra a ceea ce sunt considerate cele mai bune VPN-uri pentru Germania.

Nu contează dacă sunteți în Germania și doriți să obțineți acces nerestricționat și securizat la site-urile și serviciile din restul lumii sau dacă sunteți în afara țării care încercați să difuzeze canale TV germane precum ARD sau ZDF. Aceste VPN-uri vor furniza.

Prezentare generală a celor mai bune VPN-uri pentru Germania

În cazul în care o listă cu cele mai bune VPN-uri germane este tot ceea ce căutați și nu sunteți interesat de detalii sau de citirea articolului complet, iată o privire de ansamblu rapidă a furnizorilor de top.

 1. CyberGhost

  Simplu de ridicat și utilizat, cu o politică strictă fără logging, securitate și viteze impresionante și o rețea mare de server. Una dintre cele mai bune valori din jur.

 2. NordVPN

  Un furnizor cu preț bun, care face totul. Are una dintre cele mai mari rețele, confidențialitate excelentă, caracteristici avansate de securitate și acces constant la conținutul geo-blocat.

 3. PureVPN

  A fost creat serviciul VPN cu servere rapide în 131 de țări masive. Are streaming de conținut străin de încredere și suport larg pentru dispozitive pentru un cost foarte mic.

 4. ExpressVPN

  Companie de încredere, cu servere rapide și sigure, fără logare și un client șlefuit și ușor de utilizat. Nu oferă întrebări excelente fără garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

 5. Surfshark

  Mai nou serviciu VPN care oferă tot ceea ce ai nevoie pentru un preț foarte mic. Are opțiuni excelente de securitate, un client stabil ușor de utilizat și permite conexiuni nelimitate.

De ce să folosiți un VPN în Germania

Chiar dacă Germania are o tendință profund înrădăcinată către confidențialitatea și securitatea datelor, există totuși o mulțime de motive pentru care, ca utilizator de internet acolo, ați dori să utilizați un VPN.

Germania face parte dintr-un colectiv de supraveghere globală cunoscut sub numele de 14 Ochi. Aceasta înseamnă că sunt obligați să împărtășească informațiile colectate cu alte țări membre (inclusiv SUA și Marea Britanie) atunci când li se cere acest lucru.

Și cu siguranță există informații de distribuit.

BND, agenția federală de informații din Germania, are puteri extinse de spionaj și monitorizează activ activitatea pe internet. La cerere, poate avea maximum 10 săptămâni de date de utilizator conectate de la oricare dintre ISP-urile țării (care, evident, sunt informații pe care ISP-urile trebuie să le înregistreze și să le păstreze).

De asemenea, Germania are legi stricte cu privire la descărcarea sau distribuirea materialelor protejate de drepturi de autor. Țara are o politică de folosire echitabilă notibil de ambiguă, ceea ce face riscant chiar și pentru utilizatorii legitimi ai operelor protejate de drepturi de autor să se ocupe de astfel de fișiere.

Luate împreună, aceste motive sunt doar argumente convingătoare pentru utilizarea unei VPN în Germania. Dar stai, sunt mai multe.

Un alt motiv important pentru a utiliza o VPN în Germania este să evadezi unele dintre cele mai agresive restricții de conținut online din lume. Instanțele germane au fost foarte simpatice cu deținătorii de drepturi în trecut, la un moment dat blocând o vastă gamă de videoclipuri YouTube în ceea ce privește întrebările de licență.

Utilizarea unui VPN pentru a sustrage restricțiile de conținut are, de asemenea, efectul secundar fericit de a permite utilizatorilor să vizualizeze versiunile regionalizate ale platformelor lor de streaming preferate precum Netflix. De asemenea, face posibilă vizualizarea conținutului din servicii specifice țării, cum ar fi BBC iPlayer (numai în Marea Britanie) și Hulu (numai în SUA).

Într-un anumit sens, VPN este ca un pașaport pentru o lume cu conținut de divertisment nou și nelimitat.

Ce să cauți într-un VPN german

Există o mulțime de opțiuni VPN disponibile pentru care utilizatorii germani pot alege, dar nu toate sunt create egale. Dacă aveți de gând să faceți această alegere, iată ce să căutați.

 • Servere multiple în Germania

  Dacă doriți să vă utilizați VPN-ul pentru confidențialitate și securitate suplimentară în timp ce sunteți conectat online în Germania, veți dori ca serverele VPN să fie aproape la îndemână. Cu cât serverele de număr sunt mai răspândite în mai multe orașe germane, cu atât mai bine. Acest lucru va ajuta la garantarea celei mai bune conexiuni și experiență de internet posibilă.

 • Servere în alte țări

  Pentru a utiliza o VPN în Germania pentru a accesa site-uri disponibile numai în alte țări, VPN va avea nevoie de servere localizate acolo. Dacă nu puteți prezice în ce țări vă interesează, alegeți un furnizor cu cea mai largă gamă de opțiuni posibile.

 • Conexiuni stabile și de mare viteză

  Pentru a menține o experiență bună a utilizatorului online, aveți nevoie de un VPN rapid. Perioadă. Cu excepția cazului în care un serviciu oferă conexiuni rapide, suficient de stabile pentru a susține lucruri precum descărcările și transmisia video de înaltă definiție, veți fi cu atât mai puțin probabil să vă folosiți VPN-ul și să crestați de fiecare dată când trebuie să o faceți.

 • Politici stricte de neînregistrare

  Așa cum am menționat anterior, Germania este strictă în privința problemelor precum revendicările de drepturi de autor. Pentru a vă proteja în mod corespunzător cu un VPN, este important să alegeți un furnizor fără jurnal, astfel încât, dacă autoritățile vin să bată, pur și simplu nu au nimic de distribuit.

 • Suport P2P

  Dacă doriți să utilizați aplicații P2P peste o VPN în Germania, asigurați-vă că furnizorul permite utilizarea acestor servicii. Deși majoritatea o fac, acest lucru nu este dat.

 • Criptare și securitate excelentă

  Deoarece VPN-urile sunt instrumente de securitate, ar trebui să alegeți, de asemenea, un furnizor care oferă tehnologie de criptare de ultimă generație și protecție împotriva scurgerii DNS. Dacă este posibil, VPN-ul pe care îl alegeți ar trebui să ofere, de asemenea, o caracteristică de comutare pentru a evita navigarea după deconectări neașteptate.

Există câteva alte considerente atunci când alegeți un VPN, deși cele enumerate mai sus sunt cele principale. În funcție de nevoile dvs. specifice, este posibil să vă descurcați fără unele dintre aceste caracteristici. Acestea fiind spuse, cele mai bune servicii VPN pentru Germania le vor oferi oricum și aici, nu există nici un lucru prea bun.

Cele mai bune VPN-uri pentru Germania

Acum că știm ce căutăm, este timpul să trecem la afaceri. Fără alte detalii, iată care sunt cele mai bune servicii VPN pentru a fi utilizate în Germania.

1. CyberGhost

Sigla CyberGhost

Dacă nu ați auzit niciodată de CyberGhost, poate se datorează faptului că au fost un furnizor relativ mic până de curând. Acum sunt un VPN cu una dintre cele mai mari amprente din industrie și, în acest caz, este un lucru bun.

Cu sediul în România și cu peste 7100 de servere din 90 de țări (cu 684 de servere doar în trei orașe din Germania), rețeaua lor este masivă. Acest lucru le face o alegere excelentă pentru utilizatorii germani, deoarece nu veți lipsi de opțiuni de conectare.

În plus, CyberGhost are o politică strictă fără logare, oferă criptare AES de 256 biți prin intermediul protocolului OpenVPN și are viteze rapide de conectare..

De asemenea, CyberGhost a adăugat recent servere specializate care pot debloca în mod constant Netflix și servicii de streaming similare precum BBC iPlayer din Marea Britanie, ceea ce le face una dintre alegerile mai bune pentru accesarea conținutului geo-blocat..

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

Cel mai bun VPN pentru Germania: CyberGhost oferă tot ceea ce așteptați de la un VPN de primă clasă. Datorită lotului actual de oferte CyberGhost, aceștia sunt, de asemenea, unul dintre cei mai ieftini furnizori de pe această listă și chiar vă oferă o garanție de returnare de bani de 45 de zile. Puține alte servicii oferă un pachet complet pentru utilizatorii VPN germani.

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN, cu sediul în Panama, a construit rapid un serviciu VPN, care este o forță care trebuie luată în considerare. Pur și simplu pus, au totul. Pentru început, au o rețea foarte impresionantă. Peste 5600 de servere din 58 de țări este ceea ce vă puteți aștepta.

Serverele lor asigură criptarea AES pe 256 biți, acceptă OpenVPN, iar clientul lor are funcționalități vrăjitoare încorporate..

Dar, NordVPN nu se oprește aici. De asemenea, oferă VPN dublu, sprijină Tor peste conexiunile VPN și oferă o viteză și stabilitate excelente, care se potrivește bine pentru streamingul video HD.

NordVPN este, de asemenea, specializat în deblocarea site-urilor restricționate și lucrează neobosit pentru a păstra accesul la Netflix, Hulu și BBC iPlayer care lucrează în permanență.

Cu 309 de servere în Germania în două locații și o politică fără logistică fără buletin, NordVPN este cuțitul elvețian al armatei elvețiene a furnizorilor de VPN pentru utilizatorii germani.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

Face totul: Dacă căutați o VPN care să facă totul bine, NordVPN este o alegere perfectă. Orice utilizator va aprecia securitatea excelentă și viteza mare de conectare – toate acestea la un preț foarte accesibil.

3. PureVPN

Sigla PureVPN

PureVPN este un veteran în domeniul industriei și se află în jurul anului 2007. Sunt cu sediul în Hong Kong și au aproape cea mai extinsă rețea pe care o veți găsi, cu servere din 131 de țări. Nu există aproape nicăieri în lume în care nu ajung, iar serverele lor sunt rapide.

Dintre aceste servere, 201 sunt localizate în Germania, distribuite în cinci orașe diferite. De asemenea, au hardware special optimizat pentru streaming restricționat geografic, ceea ce le face ideale pentru germanii care doresc să vizualizeze conținut video străin.

Pe lângă rețeaua lor, ceea ce diferențiază și acest furnizor este suportul pentru peste 50 de platforme și dispozitive diferite. Dacă se conectează la internet, puteți rula PureVPN pe el.

PureVPN oferă criptare AES de 256 biți, vine cu o caracteristică killswitch, iar clientul lor ușor de utilizat chiar blochează reclame și viruși atunci când este conectat la VPN.

Pro-uri
 • Viteze excelente
 • Rețea uriașă de server (131 de țări)
 • Deblochează Netflix, iPlayer și peste alte 70 de servicii de streaming
 • Compatibil cu peste 50 de dispozitive și platforme
 • Furnizor VPN de jurnal zero verificat independent
 • Opțiune IP dedicată
 • De mare valoare
Contra
 • Aplicațiile ar putea utiliza un pic mai mult poloneză
 • Unele probleme de conexiune intermitentă

VPN german de cea mai bună valoare: PureVPN este o soluție excelentă dacă doriți să transmiteți fluxuri media străine sau dacă aveți o varietate de dispozitive pe care doriți să utilizați un VPN. Având în vedere criptarea și blocarea publicitară standard, este o alegere excelentă, la un preț scăzut.

4. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor VPN care să fie unul complet, ExpressVPN este. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice și cu 3000 de servere peste 95 de țări, inclusiv în două locații germane, ExpressVPN livrează.

Adăugați o politică fără logare, criptare de 256 biți și viteze de conectare rapidă, și este clar de ce ExpressVPN a făcut lista mea.

Nu puteți face nimic cu ExpressVPN. Aceștia acceptă P2P, deblochează site-urile de streaming și chiar sprijină tunelurile divizate pentru un control maxim al traficului.

Dacă au un dezavantaj, acesta este prețul: ExpressVPN este cel mai scump furnizor din această listă. Dar, merită bine. Și oferă vânzări din când în când.

În plus, veți primi o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, ceea ce înseamnă că există un risc redus în încercarea acestora.

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

Reputație excelentă: Dacă doriți un furnizor care să ofere confidențialitate excelentă și anonimat, suport 24/7 cu cunoștințe și să aibă o reputație solidă, ExpressVPN este calea de urmat. Aceștia acceptă chiar plata Bitcoin dacă doriți să evitați tranzacțiile convenționale și să vă maximizați confidențialitatea.

5. Surfshark

Logo-ul Surfshark

Un relativ nou venit în industria VPN, Surfshark este foarte demn de a arăta pentru orice cumpărător VPN german. Pentru început, operează o rețea de 1040+ server distribuită în mai mult de 63 de țări, inclusiv, desigur, Germania.

Ca și ExpressVPN, Surfshark operează în Insulele Virgine Britanice, la îndemâna oricărei agenții spioniste guvernamentale. De asemenea, aceștia au o politică strictă de neregistrare.

Clienții lui Surfshark utilizează criptarea de 256 biți, prin OpenVPN sau IKEv2 și folosesc un haș de autentificare SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA 2048 biți cu PFS. Asta pune Surfshark într-o clasă singură din punct de vedere al securității.

În plus, veți obține opțiunea de asistență VPN dublă, un comutator de ucidere, servere DNS private, suport P2P și streaming și chiar conexiuni de client simultan nelimitate (singurul furnizor premium care face acest lucru).

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

Conexiuni simultane nelimitate: Deși Surfshark este destul de nou, acestea oferă fiecare caracteristică tehnică de care aveți nevoie. Adăugați asistență 24/7, viteze excelente de conectare, un plan de abonament ieftin (în special cu oferta actuală) și o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile și aveți o rețetă pentru utilizatorii VPN germani fericiți.

Utilizare gratuită VPN în Germania

Deși este posibil să utilizați majoritatea serviciilor VPN gratuite în Germania, în general, nu este cea mai bună idee. Ca și în cazul multor așa-numitele produse gratuite, VPN-urile gratuite au costuri ascunse. Dar în loc să plătiți cu bani, plătiți cu timpul, confidențialitatea, informațiile personale sau toate cele de mai sus.

Unele servicii, de exemplu, vor vinde datele utilizatorului dvs. pentru a plăti operațiunile și pentru a face profit, în timp ce altele injectează anunțuri în browserul dvs. în timp ce navigați pe internet.

Și indiferent de modul în care un furnizor gratuit își monetizează operațiunea, singurul lucru de care nu își face griji este prea mult securitatea. În comparație cu VPN-urile plătite, furnizorii gratuite nu oferă aproape tipul de protecție pe care l-ați aștepta.

Dacă serviciile VPN plătite nu costă aproape nimic, aceasta ar trebui să fie o decizie ușoară.

Torrenting în Germania

Având unele dintre cele mai stricte aplicări de drepturi de autor din lume, torentarea materialelor piratate în Germania este o activitate ilegală și periculoasă. Troll-urile privind drepturile de autor, care trimit scrisori amenințatoare către oricine este suspectat să descarce sau să partajeze materiale protejate, sunt obișnuite.

Instanțele din Germania au hotărât, de asemenea, că părinții trebuie să raporteze atunci când copiii lor comit încălcări ale drepturilor de autor, deci transferul de fișiere în frontierele germane este ca un joc al ruletei rusești.

Acesta este motivul pentru care utilizarea unei VPN în Germania nu este necesară decât dacă intenționați să utilizați servicii P2P în orice scop. Chiar dacă fișierele specifice sunt legale pentru a fi distribuite și descărcate, sistemul german permite prea mult abuz și nu face prea mult pentru a vă proteja.

Cu un VPN, ca utilizator german BitTorrent, puteți fi ferit de acuzațiile de încălcări ale drepturilor de autor și vă puteți odihni ușor.

Supravegherea internetului în Germania

În ciuda faptului că Germania se apleacă puternic către securitatea datelor și confidențialitatea datelor utilizatorilor, nu este opozabilă cooperării cu agențiile de informații străine. Au existat chiar și rapoarte că agențiile germane de informații s-au angajat în spionare în colaborare cu ANS-ul american din ultimii ani.

Din acest motiv, ca utilizator de internet german, ar trebui să ai toate motivele să crezi că activitățile tale de internet nu sunt imune de spionii străini și casnici.

Șansele sunt că, fără a utiliza VPN ca strat suplimentar de apărare, datele dvs. nu sunt pur și simplu atât de sigure.

Legile germane privind păstrarea datelor

Germania are una dintre cele mai cuprinzătoare legi de protecție a datelor din lume. Chiar și așa, există un motiv de a crede că guvernul german începe să renunțe la aceste protecții.

Ei au încercat deja să promoveze legile cuprinzătoare privind păstrarea datelor pentru ISP-urile germane. Deși mandatul lor este legat în prezent de litigii, acesta ar putea intra în vigoare în orice moment.

Dacă se va întâmpla, oricine va folosi internetul în Germania se va confrunta cu posibilitatea colectării de date de rutină despre activitățile sale. Nu este clar cât de multe detalii ar urmări și depozita ISP-urile, dar cu siguranță suficient pentru a construi o imagine destul de exactă a ceea ce faci online.

Prin conectarea la un VPN, desigur, ați fi imun la astfel de colectare de date. Sunt o modalitate excelentă de a preveni urmărirea ISP, acesta fiind încă un motiv pentru care tot mai mulți germani le folosesc.

Conținut geo-restricționat

În Germania, aproape că nu se pune capăt serviciilor de internet pe care le veți găsi blocate. Între restricțiile regionale la Netflix și iPlayer-ul BBC, la spate-urile legale menționate care elimină o mare parte din YouTube din acțiune, este un câmp minat.

Este aceeași poveste dacă călătoriți în afara țării și încercați să difuzați canale populare germane, precum ARD sau ZDF. Nu puteți.

Pentru germanii care doresc să acceseze site-urile lor preferate în străinătate, să exploreze liber conținut internațional sau chiar să acceseze în mod sigur serviciile online majore online, o VPN este o necesitate.

Dacă sunteți în Germania și nu utilizați o VPN, lipsiți de o mulțime de conținut online excelent.

Linia de jos

Indiferent dacă locuiești în Germania sau vizitezi sau este cetățean german în prezent în străinătate, fiecare serviciu VPN pe care l-am inclus în acest articol vă va servi bine. Vă vor ajuta să vă mențineți confidențialitatea online, vă vor permite să vizionați conținut restricționat geo și vă vor feri atât de supravegherea guvernului, cât și de utilizarea serviciilor P2P.

Alăturați-vă milioanelor de alți germani care folosesc deja VPN-uri și se bucură de internet așa cum a fost menit să fie plăcut.

Ați putea dori, de asemenea:
 • Obțineți o adresă IP germană în 5 pași simpli
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map