Cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie în 2020

Imagine prezentată pentru cei mai buni furnizori VPN din Marea Britanie


Indiferent dacă sunteți în Regatul Unit, un expat britanic sau pur și simplu vă bucurați să aveți acces neîngrădit la cultura și televiziunea engleză, aveți multe motive bune pentru a utiliza o VPN pentru Marea Britanie..

Marea Britanie este, probabil, cel mai extrem de stat de supraveghere din lumea occidentală. Colectarea datelor este legală, iar furnizorii de servicii de internet (ISP) sunt obligați să monitorizeze și să înregistreze toate activitățile online. Dacă sunteți în Regatul Unit și nu utilizați un VPN, asta înseamnă activitățile dvs. online.

Pe lângă colectarea datelor, ISP-urile britanice cenzurează și internetul. Știați că există aproape 800.000 de site-uri web la care accesul este blocat din interiorul țării? VPN-urile vă pot evita aceste restricții.

Apoi, există abordarea draconică a Regatului Unit în ceea ce privește schimbul de fișiere și legile recente care vă pot debarca în apă caldă în momentul în care vizitați, chiar accidental, un site web care conține propagandă teroristă (orice se clasifică așa). Dacă utilizați o VPN, sunteți în siguranță.

Și ce se întâmplă dacă sunteți în afara Regatului Unit? Ați încercat să transmiteți vreo televiziune britanică, cum ar fi BBC iPlayer? Nu poți și numai cel mai bun VPN pentru Regatul Unit vă poate accesa.

Un VPN vă va oferi confidențialitate online și anonimat, acces necenzurat și sigur la internet și vă va permite să vizualizați conținut din Marea Britanie geo-blocat, cum ar fi iPlayer, când sunteți în străinătate. Cu aceeași VPN, veți putea chiar urmări catalogul complet Netflix din SUA, dacă doriți acest lucru.

Există mai multe motive pentru a utiliza într-adevăr un VPN din Marea Britanie.

Prezentare generală a celor mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie

Dacă lista celor mai bune VPN-uri din Marea Britanie este tot ceea ce vă interesează, voi trece direct la goana. Iată o prezentare rapidă a furnizorilor de top atât în ​​Regatul Unit, cât și în străinătate.

 1. CyberGhost

  Cel mai bun VPN pentru Marea Britanie. Execută servere specializate pentru vizionarea conținutului blocat din Marea Britanie, nu ține jurnalele și oferă funcții de confidențialitate excelente. Ieftin și vine cu o garanție lungă de returnare a banilor de 45 de zile.

 2. PureVPN

  Un furnizor VPN consacrat, cu fluxuri de conținut fiabile din Marea Britanie și străine prin servere dedicate Servere rapide în 131 de țări, inclusiv tone în Marea Britanie. Una dintre cele mai bune oferte din jur.

 3. NordVPN

  Un serviciu VPN care face totul. Are o rețea mare și rapidă de server, nu are logări, confidențialitate excelentă și o aplicație intuitivă, cu o mulțime de funcții. Oferă streaming constant în Marea Britanie.

 4. Surfshark

  Mai nou VPN care oferă toate caracteristicile pe care un VPN pentru Marea Britanie ar trebui să le aibă la un preț foarte mic. Are o mare securitate și confidențialitate, client simplu de utilizat, suport de streaming excelent și conexiuni nelimitate.

 5. ExpressVPN

  Un furnizor binecunoscut și respectat, cu servere rapide și sigure, logare zero și o aplicație client foarte șlefuită. Cel mai bun suport 24/7 din industrie și o garanție de returnare de 30 de zile.

Ce să cauți într-un VPN din Marea Britanie

Există o mulțime de furnizori VPN din care să aleagă, dar, desigur, nu toți sunt egali. Când încercați să alegeți un VPN bun pentru Marea Britanie, aici sunt cele mai importante lucruri de luat în considerare.

 • Servere din Marea Britanie

  Pentru a accesa conținut din Marea Britanie din străinătate sau pentru confidențialitate și securitate online în timp ce în Marea Britanie, veți dori un furnizor VPN cu o mulțime de servere din țară. Cu cât mai mult, cu atât mai bine.

  Serverele răspândite în mai multe locații din Marea Britanie sunt de asemenea preferate. Din nou, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Acest lucru vă va oferi cele mai bune viteze de conectare și experiență online în general.

 • Performanta excelenta

  Vorbind despre viteze de conectare și experiență online, veți dori o VPN care să fie rapidă. Perioadă. Un VPN va încetini întotdeauna puțin internetul, dar unii fac o treabă mult mai bună de a menține performanța decât alții.

  Dacă ajungeți cu un serviciu lent, chiar și lucruri simple precum navigarea pe web pot deveni dureroase. Și streaming video? Doar nu se va întâmpla.

 • Funcționează cu servicii de streaming în Marea Britanie

  Dacă intenționați să urmăriți din străinătate BBC iPlayer sau alți furnizori britanici de conținut, nu toate serviciile VPN vor funcționa. BBC detectează și blochează VPN-urile cu o eficiență nemiloasă și, mai mult decât oricând, doar furnizorii de top vă pot oferi acces constant.

 • Rețea globală mare

  Când sunteți în Marea Britanie, poate doriți să utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la alte țări. Poate doriți să accesați biblioteca Netflix sau serviciile de streaming TV din altă țară. Sau poate că doriți să torrent sau să utilizați software de partajare a fișierelor.

  Un VPN cu o rețea de servere extinsă și diversă vă va permite să faceți toate cele de mai sus.

 • Suport P2P

  În ceea ce privește torrenting și partajare de fișiere, dacă asta ar dori să faci, asigură-te că serviciul VPN îl acceptă. Nu presupuneți că o face. Numeroase VPN-uri nu le permit acest lucru.

 • Logistica minima si buna jurisdictie

  Niciun serviciu VPN nu va înregistra vreodată site-urile pe care le vizitați, dar unele păstrează filele cu privire la lucrurile precum orele de conectare sau sumele de transfer de date. Pentru confidențialitate maximă și anonimat, alegeți un VPN fără jurnal – unul care nu stochează absolut nimic.

  În acest fel, chiar dacă autoritățile vin să dea un mandat în mână, furnizorul VPN pur și simplu nu are date de predat.

  Este, de asemenea, o idee bună să alegeți o VPN bazată pe o jurisdicție care să permită confidențialitatea, una în care colectarea de date nu este obligatorie. Alegeri bune sunt Insulele Virgine Britanice, Panama, România și Elveția.

  Evitați cu siguranță VPN-urile bazate în Marea Britanie. La fel ca ISP-urile, ei trebuie să monitorizeze, să se autentifice și să partajeze activități online atunci când li se cere acest lucru.

 • Caracteristici bune de criptare și confidențialitate

  Pentru a vă asigura că confidențialitatea și anonimatul dvs. sunt sigure în orice moment, alegeți un furnizor care oferă criptare de 256 biți folosind un protocol de ultimă generație precum OpenVPN. Este o combinație de neîntrerupt.

  Alte caracteristici de confidențialitate, cum ar fi protecția împotriva scurgerii DNS sau un comutator de ucidere pe internet sunt de asemenea foarte bune. Se vor asigura că nu veți expune niciodată accidental activitățile online prin configurare greșită de la rețea sau din cauza unei deconectări accidentale a VPN.

Cea mai bună VPN pentru Marea Britanie

Știm acum ce caracteristici merită să acordăm o atenție deosebită atunci când alegeți un VPN pentru Marea Britanie. Deci, fără alte detalii, iată cei cinci furnizori care se potrivesc cel mai bine facturii.

1. CyberGhost

Sigla CyberGhost

Cu o mică ezitare, CyberGhost este alegerea mea ca cel mai bun VPN pentru Marea Britanie. Indiferent dacă sunteți Regatul Unit sau străinătate, acesta este un furnizor care verifică toate casetele.

Cu 480 de servere britanice în trei locații, numai NordVPN rulează mai mult hardware britanic decât CyberGhost. De asemenea, au o acoperire excelentă în restul lumii, cu peste 7 700 de servere în 90 de țări.

După cum arată testele mele de viteză, toate serverele CyberGhost nu pot decât să le dețină pe ale lor.

Funcționând din România, o țară care îi place confidențialitatea online, CyberGhost este un VPN strict fără logare. Aplicația lor client include, de asemenea, multe funcții orientate către confidențialitate, inclusiv protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere.

Accesarea BBC iPlayer și a altor servicii similare britanice este o briză cu CyberGhost. Acestea oferă servere de streaming specializate în acest scop, care funcționează foarte consistent.

Același lucru este valabil și în cazul serviciilor de streaming din alte părți ale lumii, inclusiv Netflix din SUA. Dacă doriți să vizualizați conținut blocat geo, CyberGhost este lider în industrie.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU Marea Britanie: CyberGhost are tot ceea ce vă așteptați să aibă un serviciu VPN de nivel superior. De asemenea, sunt unul dintre cei mai accesibili furnizori și chiar vă oferă o garanție de returnare a banilor pentru cele mai bune 45 de zile din industrie. Pentru utilizatorii VPN din Marea Britanie, CyberGhost este pachetul complet.

2. PureVPN

Sigla PureVPN

Un furnizor bine stabilit, PureVPN este o altă alegere excelentă pentru un VPN din Marea Britanie. De la servere de streaming dedicate la o rețea de servere imensă, sunt foarte multe lucruri care vă plac.

PureVPN rulează 168 de servere britanice în patru locații. Accesul la restul lumii nu este egal cu 2070 de servere în 131 de țări. Pe baza testelor mele, viteza serverului PureVPN este, de asemenea, rapidă.

În ceea ce privește confidențialitatea, PureVPN face un pic de logare în scopuri de gestionare a rețelei, dar totul este făcut în mod anonim, fără să vă pună niciodată în pericol. Toate caracteristicile clientului legate de confidențialitate vă așteptați există, precum și unele accesorii frumoase precum un blocant de anunțuri și protecția împotriva virusului.

Pentru accesul la serviciile de streaming din Marea Britanie, aplicația PureVPN include moduri speciale de fluxuri specifice serviciului. BBC, ITV și Channel 5 sunt acolo, la fel ca alte câteva zeci de canale din întreaga lume. Și toate funcționează foarte, foarte bine.

Pro-uri
 • Viteze excelente
 • Rețea uriașă de server (131 de țări)
 • Deblochează Netflix, iPlayer și peste alte 70 de servicii de streaming
 • Compatibil cu peste 50 de dispozitive și platforme
 • Furnizor VPN de jurnal zero verificat independent
 • Opțiune IP dedicată
 • De mare valoare
Contra
 • Aplicațiile ar putea utiliza un pic mai mult poloneză
 • Unele probleme de conexiune intermitentă

VPN DE VALOARE DE TOP PENTRU Marea Britanie: PureVPN este un furnizor excelent pentru fluxuri media din Marea Britanie și străine. Vine cu o aplicație ușor de utilizat și bine acceptată, o rețea de servere masivă și o etichetă de preț care, sincer, o face una dintre cele mai bune oferte din jur.

3. NordVPN

Logo-ul NordVPN

Nu poți greși NordVPN ca alegere VPN din Marea Britanie. Pur și simplu pus, fac totul.

Liderul pachetului în numărul de servere din Marea Britanie, numărul NordVPN se situează la 610 servere într-o singură locație. Numărul serverului crește foarte regulat.

Dincolo de Marea Britanie, lista de servere NordVPN include un număr de 5645 de servere din 58 de țări – un număr foarte impresionant. Vitezele serverului sunt de prim rang.

Pentru confidențialitate, NordVPN este acolo cu cei mai buni dintre ei. Nu se loghează nimic. De asemenea, operează din Panama, o țară fără legi de păstrare a datelor, acces complet la internet fără restricții și supraveghere guvernamentală zero.

Protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucid sunt, desigur, prezente și contabilizate. Dar, NordVPN oferă, de asemenea, mai multe caracteristici de anonimat, pe care nu le oferă alți furnizori, cum ar fi o VPN dublă, Tor peste VPN și servere oftalmate.

NordVPN este, de asemenea, un furnizor excelent pentru acces constant la BBC iPlayer și la multe alte servicii de streaming din Marea Britanie. Întreruperile sunt puține și distanțate (și repede fixate).

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

O VPN CARE FACE TOT: Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru Marea Britanie care să facă totul bine, nu căutați mai departe de NordVPN. Obțineți o aplicație ușor de utilizat, acces în streaming, viteze mari de conectare și securitate excelentă, toate la un preț foarte accesibil.

4. Surfshark

Logo-ul Surfshark

Fiind relativ recent, Surfshark poate să nu fie un furnizor despre care ați auzit. Dar, fără îndoială, sunt vrednici de un loc pe orice cel mai bun VPN pentru lista din Marea Britanie.

Începe cu o politică strictă fără logging și o bază de operare în afara Insulelor Virgine Britanice, ambele asigurându-vă intimitatea online foarte bine.

Surfshark rulează peste 1040 de servere în 63 de țări, inclusiv în mai multe locații din Regatul Unit. Și aceste servere sunt sigure, rapide, perfecte pentru streaming video și P2P (care este, desigur, permis).

Deblocarea site-urilor și serviciilor de streaming din Marea Britanie este, de asemenea, o briză cu Surfshark. BBC, ITV, Channel 4 și Netflix funcționează frumos din străinătate.

Clientul lui Surfshark are un design curat, modern și intuitiv. Oferă opțiuni excelente de criptare și protocol, caracteristici de confidențialitate, cum ar fi VPN dublu și un switch switch, și chiar vă permite să utilizați propriile dvs. servere DNS.

Și am menționat că Surfshark este singurul furnizor care vă oferă conexiuni simultane nelimitate?

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

UN NOUCOMER EXCELENT: Nu numai că Surfshark oferă fiecare caracteristică de care aveți nevoie, dar are și suport excelent 24 de ore, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și unul dintre cele mai scumpe planuri de abonare din jur – mai ales dacă profitați de vânzarea lor. Totul înseamnă pentru o experiență excelentă a VPN-ului din Marea Britanie.

5. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN oferă o experiență curată, lustruită și matură oricărui utilizator VPN din Marea Britanie. Sunt un furnizor binecunoscut și respectat.

Având la bază Insulele Virgine Britanice, o jurisdicție favorabilă vieții private, ExpressVPN este un alt serviciu fără logare. Rulează zeci de servere rapide din patru locații diferite din Marea Britanie.

Clientul ExpressVPN este la fel de curat și ușor de folosit pe cât îl obține. Este foarte sigur și, pentru utilizatorii mai avansați, oferă funcții utile, cum ar fi tunelul divizat, pentru a ajuta la gestionarea mai bună a controlului traficului.

Deblocarea BBC iPlayer și alte site-uri de streaming din Marea Britanie funcționează destul de consistent cu ExpressVPN, iar dacă aveți vreodată probleme, asistența lor pentru clienți este recunoscută în general drept cea mai bună din industrie..

După cum rețin în recenzia mea completă, singurul dezavantaj al ExpressVPN este prețul relativ ridicat. Acestea fiind spuse, într-adevăr obțineți în valoare banii dvs., plus ExpressVPN tinde să ofere oferte speciale cu reduceri din când în când.

Și cu o garanție de returnare de 30 de zile, nu există niciun risc să le încercați.

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

REPUTARE MARE: Dacă sunteți în căutarea unei VPN care să ofere anonimat și confidențialitate online, să aibă încredere în milioane și să aibă un suport excelent 24/7, nu ignorați ExpressVPN. În ciuda costurilor ușor mai mari, merită bine.

Utilizare gratuită VPN în Marea Britanie

Toți furnizorii enumerați mai sus ca fiind cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie sunt servicii plătite. Deși există o mulțime de opțiuni VPN gratuite, nu cred că folosirea uneia este vreodată o idee grozavă (și personal nu aș face-o niciodată).

Există multe diferențe între VPN-urile plătite și cele gratuite, care înclină foarte mult scala în favoarea primului. Principalul lucru este că atunci când mergeți gratuit, în loc să plătiți serviciul cu bani, terminați să plătiți cu confidențialitatea, datele personale, timpul sau toate cele trei.

Furnizorii de VPN gratuite din Marea Britanie sunt cunoscuți pentru orice număr de shenanigani, de la injectarea de reclame în browserul dvs., până la vânzarea informațiilor personale și a obiceiurilor online. Toate aceste lucruri generează bani pentru ei în detrimentul dumneavoastră.

Cu un VPN gratuit, aveți, de asemenea, șanse destul de slabe de a urmări like-urile BBC iPlayer, ITV Hub sau UK Netflix. Acestea sunt o țintă ușoară pentru serviciile de streaming și rareori rezolvă accesul odată ce a fost blocat.

De ce să folosiți o VPN în Marea Britanie

După cum am menționat pe scurt la începutul acestui articol, există multe motive pentru care poate doriți să luați în considerare utilizarea unui VPN în Marea Britanie. Se fierb la următoarele:

 1. Monitorizare și logare online
 2. Cenzura pe Internet
 3. Probleme legale la torrenting, partajarea fișierelor și transmiterea anumitor materiale
 4. Accesarea conținutului străin geo-blocat

Dacă sunteți în Regatul Unit, iată ce înseamnă pentru dvs. fiecare dintre acestea.

Monitorizare online ISP din Marea Britanie și înregistrarea activităților

Datorită Legii investigative pentru puteri 2016 (poreclită în mod corespunzător Carta Snoopers), agențiile britanice de aplicare a legii și informații pot obține și analiza în mod legal toate formele de date și comunicații, inclusiv, desigur, activitățile dvs. pe internet..

Una dintre dispozițiile actului prevede că furnizorii de servicii internaționale din Marea Britanie trebuie să țină înregistrări ale conexiunilor la internet, inclusiv pe site-urile pe care le-ați vizitat, pentru un an întreg. Toate aceste informații sunt accesibile și verificabile de către autorități în orice moment, fără un mandat.

Opriți supravegherea online în Marea Britanie cu un VPN

Chiar dacă nu ai nimic de ascuns, această idee nu ar trebui să stea bine cu tine.

Mai tulburătoare este încă o lege a Regatului Unit adoptată în 2019, ceea ce face ilegală vizionarea propagandei teroriste pe internet. Un astfel de act este pedepsit cu până la 15 ani de închisoare.

Există câteva probleme semnificative cu această lege. Ceea ce se califică drept propagandă teroristă nu este neapărat bine definit. Și este o grevă și nu aveți legislație.

Cu alte cuvinte, chiar dacă ajungeți din greșeală pe un site care are propagandă teroristă sau vizionați ceva ce nu credeți că chiar se aseamănă de la distanță, dar aplicarea legii din Marea Britanie, este posibil să aveți probleme legale grave.

Utilizând o VPN oricând vă conectați la un furnizor de servicii din Marea Britanie, vă ascundeți efectiv de toate site-urile web pe care le vizitați și serviciile online pe care le utilizați. Îți păstrezi singurele obiceiuri față de tine (așa cum ar trebui să fie) și te protejezi de eventualele pericole legale accidentale.

Cenzura Internet pe Marea Britanie

Prin mandate către ISP-uri, Marea Britanie blochează accesul la un număr considerabil de site-uri web. Probabil cel mai cunoscut caz în acest sens este site-ul de partajare a fișierelor The Pirate Bay, deși există multe altele – peste 700.000 pentru a fi mai precis.

Site-urile blocate din Marea Britanie includ orice, de la conținut și jocuri pentru adulți, la site-uri de partajare și streaming de fișiere. Dacă cineva vă spune că internetul din Regatul Unit este deschis și gratuit, greșește.

Utilizarea unei VPN în Marea Britanie ocolește cenzura pe internet

Sunt de acord că unele site-uri web pot fi o problemă, dar nu cred că cenzura arbitrară pe internet este răspunsul.

Deși există alte modalități de a debloca un site web și de a face pas cu pas aceste încercări de cenzură, cea mai fiabilă metodă este utilizarea unei VPN.

Tot ce trebuie să faceți este să conectați dispozitivul la un server VPN dintr-o țară fără cenzură, aproape de Marea Britanie (acest lucru vă ajută să asigurați performanțe bune) și veți putea accesa orice site. Olanda sau Islanda sunt alegeri minunate.

Torrenting, partajare de fișiere și streaming Kodi în Marea Britanie

Marea Britanie are o pedeapsă foarte aspră pentru încălcarea dreptului de autor. Descărcarea sau partajarea chiar a unei părți din orice material protejat de drepturi de autor poate duce la amenzi uriașe și la închisori de până la 10 ani.

Aproape fiecare BitTorrent are o opțiune de criptare încorporată, dar, din păcate, asta nu face prea mult pentru a vă proteja. Da, ISP-ul dvs. din Marea Britanie nu va putea vedea conținutul partajării, dar IP-ul dvs. va fi în continuare complet expus.

Pe baza IP-ului dvs., oricine are grijă (cum ar fi companiile media sau troll-urile de copyright) își poate da seama rapid exact ce material descărcați sau încărcați și acționați în consecință.

Aceleași legi britanice privind drepturile de autor se aplică platformelor de streaming precum Kodi. Chiar dacă, din punct de vedere tehnic, nu descărcați nimic, transmiterea materialelor protejate prin drepturi de autor vă poate aduce la fel de multă problemă.

Un VPN nu numai că vă criptează conexiunea, păstrând ISP-ul în întuneric, dar ascunde și adresa dvs. IP, protejându-vă la finalul sursei de conținut. Utilizarea unui VPN vă va păstra anonim și sigur.

Urmărirea SUA Netflix și Alt conținut din Marea Britanie

În timp ce sunteți în Marea Britanie, poate doriți să utilizați un serviciu online într-o altă țară. Ar putea fi playerul de streaming al unui canal TV străin, versiunea americană a Netflix (și biblioteca mai extinsă a acestora) sau orice altceva între ele.

Orice astfel de conținut va fi cel mai probabil geo-blocat din Marea Britanie și nu va fi accesibil decât dacă sunteți localizat fizic în țara de origine. Și un VPN poate rezolva asta.

Prin conectarea la un server din țara de unde provine conținutul, dispozitivul dvs. va fi văzut ca fiind de fapt acolo. Indiferent dacă sunteți în Regatul Unit sau în orice altă parte a lumii, orice lucru blocat va fi acum disponibil.

VPN pentru expatriații din Marea Britanie

Dacă nu locuiești în Regatul Unit sau nu petreci timp semnificativ în străinătate, există încă cel puțin un motiv excelent pentru a investi într-o VPN de top pentru Marea Britanie și pentru a obține un IP IP britanic: difuzarea conținutului și parcurgerea geo-blocării.

Streaming TV britanic

Primul motiv pentru care cineva din afara Regatului Unit ar dori să obțină un VPN din Marea Britanie este să acceseze serviciile de streaming excelente ale țării precum iPlayer-ul BBC, Channel 4 All 4 sau ITV Hub – un VPN este de departe cel mai bun mod de a viziona televiziunea britanică. in strainatate.

Dacă acesta este într-adevăr obiectivul tău, ar trebui să fii conștient că toate acele companii fac tot posibilul să te oprească în piesele tale (în special BBC). Din această cauză, multe (și poate chiar cele mai multe) VPN-uri nu vor funcționa în acest scop.

Cele mai bune VPN-uri din Marea Britanie pot transmite toate canalele de televiziune din Marea Britanie

Fiecare VPN, mai devreme sau mai târziu, va fi identificat ca atare și blocat de BBC și de alții. Nu există nicio cale în acest sens.

Ceea ce distinge cele mai bune VPN-uri din Marea Britanie pentru furnizorii mai mici este cât de repede se instalează.

După ce își dau seama că sunt blocate, furnizorii de top pot repara accesul la serviciile de streaming din Marea Britanie într-o zi sau două. Alte VPN-uri o fac într-un ritm mult mai lent (presupunând că o fac deloc), punând obiceiurile televiziunii britanice pe gheață timp de săptămâni la rând.

De altfel, fiecare VPN din Marea Britanie pe care o menționez pe această pagină face ca accesul la BBC iPlayer și la alți furnizori de videoclipuri să fie una dintre prioritățile lor, iar atunci când este blocat, de obicei lucrurile merg din nou foarte repede.

Linia de jos

Nu contează dacă locuiești în Marea Britanie sau îți petreci cea mai mare parte a timpului în străinătate. Un VPN este un instrument excelent pentru a avea în arsenalul tău. Vă poate ajuta să rămâneți anonim online, să utilizați servicii de partajare a fișierelor în siguranță și să vă ajute să vă satisfaceți poftele TV britanice.

Oricare ar fi obiectivele dvs., orice furnizor al acestei liste cu cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie va face o alegere excelentă și vă va servi foarte bine într-adevăr.

Ați putea dori, de asemenea:
 • Obțineți o adresă IP din Marea Britanie în 5 pași simpli
 • Ce trebuie să faceți dacă VPN-ul dvs. iPlayer BBC nu funcționează
 • VPN-urile sunt legale în Marea Britanie
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map