Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix


Majoritatea dintre noi probabil știm deja că Netflix SUA nu este aceeași cu Netflix Marea Britanie nu este aceeași cu Netflix Canada.

Îmi place să le accesorizez pe toate. Și, în ciuda credinței populare, un VPN este în continuare cel mai bun mod de a face asta.

Acestea fiind spuse, nu doar orice VPN o va face. În aceste zile, din păcate, Netflix blochează majoritatea furnizorilor.

Pentru a vă economisi o perioadă bună de timp și frustrare în găsirea propriului dvs. VPN pentru Netflix, pur și simplu continuați să citiți. Serviciile care funcționează și multe care nu sunt listate sunt puțin mai jos.

Sunt un pic dependent de Netflix, vedeți. Și, pentru că VPN-urile sunt ceea ce fac, este ușor pentru mine să rămân în topul acestor informații. Deci de ce să nu împărtășești bucuria.

Prezentare generală a celor mai bune VPN-uri pentru Netflix

În cazul în care tot ce vă interesează sunt numele VPN-urilor care nu sunt blocate în prezent de Netflix, permiteți-mi să le rezum rapid aici.

Desigur, există mai multe informații mai târziu despre fiecare furnizor și de ce sunt alegerile bune pentru streaming Netflix. Dar, uneori, timpul este banal și destul de corect.

 1. NordVPN

  Cel mai bun VPN pentru Netflix. Funcționează foarte fiabil cu fiecare bibliotecă importantă Netflix. Servere rapide de fulgere pentru streaming de înaltă definiție. Garanție de returnare de 30 de zile.

 2. Surfshark

  Servere super rapide. Deblochează fiecare catalog Netflix. Singur furnizor care permite conexiuni simultane nelimitate. Ieftin și o valoare excelentă.

 3. CyberGhost

  Servere specializate optimizate pentru Netflix SUA, Marea Britanie, Germania și Franța. Garanție de restituire a banilor pentru 45 de zile în industrie. O altă alegere excelentă pentru valoare.

 4. ExpressVPN

  Rețea mare cu acces fiabil Netflix. Performanță excelentă a serverului. Asistență și cunoștințe pentru clienți chat 24/7.

 5. VyprVPN

  Performanță excelentă pentru streaming fără probleme. Personal de asistență util. Rapid pentru a repara orice servere blocate de Netflix.

Cum să urmăriți Netflix cu un VPN

Transmiterea Netflix pe o VPN este surprinzător de ușoară atunci când ai un serviciu potrivit, unul care nu se află în prezent pe lista VPN blocată a Netflix. Iată ce trebuie să faci.

 1. Alegeți un VPN bun Netflix

  Primul pas este, desigur, să ai acces la un VPN care funcționează cu Netflix. Am menționat deja acești furnizori chiar mai sus, dar, din motive de completare, sunt:

  • NordVPN
  • Surfshark
  • CyberGhost
  • ExpressVPN
  • VyprVPN

  Toate aceste VPN-uri au cel puțin o garanție de returnare a banilor de 30 de zile – iar CyberGhost este chiar mai lung la 45 de zile – așa că aveți destul timp pentru a le testa gratuit pentru a vă asigura că sunt ceea ce căutați..

 2. Configurați aplicația VPN

  După ce ai acces la un VPN Netflix, pasul doi este descărcarea și instalarea clientului.

  Fiecare furnizor are o secțiune de aplicații VPN pe site-ul lor web – de obicei accesibil din meniul principal – unde veți găsi software pentru toate dispozitivele și sistemele de operare acceptate.

  Lista va include întotdeauna Windows, macOS, iOS și Android. Dar, o mulțime de VPN-uri oferă, de asemenea, aplicații pentru alte dispozitive compatibile Netflix, cum ar fi televizoarele inteligente, diverse televizoare și Fire TV-ul Amazon..

  Toți cei cinci furnizori pe care îi enumăr aici oferă și suport de chat în direct în cazul în care aveți nevoie de un pic de ajutor pentru configurarea.

 3. Alegeți și conectați-vă la un server VPN

  Cu aplicația VPN instalată pe dispozitivul dvs., declanșați-o și alegeți serverul la care doriți să vă conectați.

  Țara serverului trebuie să se potrivească cu biblioteca Netflix la care doriți să accesați. Cu alte cuvinte, pentru Netflix SUA, alege un server din SUA. Pentru Netflix Marea Britanie, alegeți unul în Regatul Unit.

  Unii furnizori, cum ar fi CyberGhost, au servere Netflix specializate. Dacă sunt disponibile, folosiți-le.

  După ce ați selectat un server, conectați-vă la VPN.

 4. Urmăriți preferințele dvs. pe Netflix

  În cele din urmă, pornește Netflix – fie el într-un browser sau printr-o aplicație dedicată – alege ceva pentru a urmări, a te așeza și a te bucura.

  NordVPN deblocând Netflix

  Netflix ar trebui să funcționeze așa cum se întâmplă atunci când nu utilizați o VPN, singura excepție fiind că puteți accesa acum o altă bibliotecă de spectacole decât la locația dvs. actuală.

Cum să alegeți un VPN pentru Netflix

De fiecare dată când căutați un VPN care să transmită fluxul Netflix, pentru a obține cea mai bună experiență posibilă, serviciul ar trebui să bifeze toate casetele următoare:

 1. VPN nu este blocat de Netflix

  Deși acest lucru este probabil evident, îl voi spune oricum – mai ales pentru că nu este atât de ușor pe cât pare.

  De la începutul anului 2016, Netflix a pus resurse vaste în detectarea și oprirea conexiunilor VPN. Cei mai mulți furnizori au renunțat la luptă cu ei sau nu fac publicitate publică asupra capacităților Netflix pentru a evita să atragă atenția.

  Pentru a găsi o VPN care să funcționeze, va trebui să faceți câteva săpături. Puteți accesa, de asemenea, unul dintre serviciile enumerate pe această pagină – au fost verificate ca fiind în regulă și sunt mereu la curent.

 2. Servere VPN în țara pe care doriți să o deblocați

  VPN-ul pe care îl alegeți trebuie să aibă servere în țara a căror bibliotecă Netflix doriți să accesați. Dacă urmăriți Netflix Canada, VPN-ul dvs. are nevoie de servere canadiene etc..

  Cei mai mulți dintre noi doresc probabil să curgă fluxul SUA deoarece are cea mai extinsă bibliotecă. Dacă ești tu, nu va trebui să arăți foarte greu – fiecare furnizor pe jumătate decent va avea servere acolo.

  Însă, dacă este Netflix Japonia după aceea, un VPN are servere japoneze nu ar trebui să fie dat.

 3. Conexiune rapidă și fiabilă

  Doar conectarea la Netflix nu va face prea bine dacă conexiunea VPN este prea lentă pentru a urmări ceva. Un VPN rapid cu zero limite de date este obligatoriu.

  Este singura modalitate de a transmite streaming cu siguranță fără ca acest ecran de tamponare enervant să apară la fiecare 30 de secunde.

 4. Conexiune simultană multiplă

  Dacă nu veți fi singurul care utilizează VPN pentru a urmări Netflix, aveți nevoie de un furnizor care vă permite să conectați mai multe dispozitive simultan.

  În acest fel, toată lumea acasă – sau oriunde în lumea în care se află în prezent – poate urmări ce vor, când vor, fără a întrerupe pe nimeni altcineva.

 5. Suport excelent pentru clienți

  Oricât de pricepuți ar fi tehnologii, cu toții avem nevoie de puțin ajutor din când în când. Problemele pot apărea oricând, iar suportul pentru chat-ul în direct 24 de ore din 24 este o necesitate.

  Aveți încredere în mine. Puține lucruri sunt mai frustrante decât un show favorit Netflix de tamponare la nesfârșit și trebuie să aștepte 24 de ore pentru ca echipa de asistență a furnizorului VPN să răspundă.

Orice VPN pe care îl sugerez ca o opțiune bună pentru Netflix va satisface întotdeauna toate cele cinci puncte de mai sus.

Cum găsesc VPN-uri pentru Netflix

Pentru a considera o VPN o alegere bună pentru Netflix, trebuie să îndeplinească mai întâi cele cinci puncte pe care le-am subliniat mai sus. Dacă nu, acesta va fi afișat automat.

În continuare, folosesc fiecare furnizor pentru a încerca să accesez Netflix în opt populare: SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, Japonia și Olanda.

Dacă o VPN nu are un server de streaming dedicat pentru o anumită locație, în schimb aleg un server aleatoriu din țară. Cu cât sunt mai puține încercări pentru a găsi unul care să deblocheze Netflix, cu atât mai bine.

Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

Dintre zecile de VPN-uri pe care le testez regulat, cele cinci de mai jos sunt cele mai bune VPN-uri actuale pentru Netflix.

1. NordVPN

Logo-ul NordVPN

Catalogele Netflix au confirmat funcționarea: SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, Japonia, Olanda

NordVPN deblochează Netflix ca în 2014 – cu mult înainte de interzicerea VPN. Am putut găsi un server de lucru la prima încercare în fiecare din cele opt țări testate.

Cu 80 de locații din 58 de țări, NordVPN are o rețea de servere substanțială. Cu alte cuvinte, vă puteți conecta la orice bibliotecă Netflix doriți.

Vitezele serverului sunt excelente. Cu o medie de 69,1 Mbps pe toate locațiile testate, difuzarea chiar și a calității Ultra HD a Netflix nu este o problemă.

NordVPN permite până la șase dispozitive conectate în același timp. Clientul lor acceptă Windows, macOS, Android, iOS și Linux și vine cu extensii de browser pentru Chrome și Firefox (ultimele două de asemenea deblochează Netflix).

Oferă valoare excelentă – mai ales dacă profitați de reducerile lor profunde – toate abonamentele NordVPN vin cu o garanție de returnare de 30 de zile pentru un pic de liniște sufletească.

Și apoi există asistența prietenoasă a clienților NordVPN, disponibilă 24/7 prin chat live sau e-mail, care este mai mult decât fericit să vă ajute să vă lansați și să folosiți Netflix – sau orice altceva doriți să utilizați un VPN pentru.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă cu zero logări
 • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
 • Performanțe bune de conectare
 • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
 • Client curat, ușor de utilizat
 • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
 • Permite Torrenting și P2P
 • Ofera adrese IP dedicate
Contra
 • Nicio caracteristică de tunel divizat
 • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

2. Supraveghere

Logo-ul Surfshark

Catalogele Netflix au confirmat funcționarea: SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, Japonia, Olanda

Cel mai bun VPN pentru Netflix este Surfshark. Acesta deblochează serviciul de streaming la fel de bine ca NordVPN, dar ajunge pe locul doi pur și simplu datorită listei de server ușor mai mici.

În prezent, Surfshark oferă peste 1040 de servere în 63 de țări. Acestea fiind spuse, fiecare locație cu o bibliotecă Netflix care merită accesată este disponibilă.

Performanțele sunt mult mai bune decât cele necesare pentru streaming-ul de înaltă definiție, cu o viteză medie de 64,3 Mbps în cele opt locații testate.

Un lucru care diferențiază Surfshark de orice alte VPN Netflix este că permite conexiuni simultane nelimitate. Așadar, chiar dacă aveți o familie de 12, fiecare își poate face propriul lucru în același timp.

Așa cum este detaliat în recenzia mea Surfshark, software-ul client este curat și simplu de utilizat. Toate abonamentele au, de asemenea, o lungă politică de rambursare de 30 de zile.

Cel mai bine, cu ofertele curente ale lui Surfshark, costul serviciului pe lună se ridică la aproximativ o cincime din cel mai ieftin plan Netflix. Este cel mai scump furnizor din această listă și cea mai bună valoare din jur.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

Catalogele Netflix au confirmat funcționarea: SUA, Marea Britanie, Australia, Franța, Germania, Olanda

Unele VPN-uri tratează accesul Netflix ca pe o aruncare. Nu oamenii buni de la CyberGhost. Ei ies din calea lor pentru a menține funcția în față și în centru.

Lista de servere a CyberGhost include 90 de țări și dispune de servere speciale optimizate Netflix din SUA, Marea Britanie, Germania și Franța. Toate cele patru sunt marcate clar în client.

Performanța conexiunii nu este chiar aproape de a fi o problemă. CyberGhost este unul dintre cei mai rapide furnizori de VPN cu viteze de descărcare de până la 103,1 Mbps – semnificativ mai bun decât recomandările Netflix.

Cele șapte conexiuni concomitente pe care CyberGhost le permite înseamnă că puteți folosi la maxim limita de streaming de Netflix pe patru ecrane simultan – capacul celui mai scump plan de abonament.

Și pentru liniște, CyberGhost vă oferă 45 de zile complete pentru a solicita o rambursare – care se aplică și tuturor vânzărilor și promoțiilor lor. Este cea mai lungă garanție a oricărui furnizor VPN și indică cât de ferm crede compania în calitatea serviciilor sale.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

4. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

Catalogele Netflix au confirmat funcționarea: SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, Japonia, Olanda

Deși nu întotdeauna la prima încercare, nu am avut probleme în a găsi serverele ExpressVPN care deblochează Netflix în oricare dintre locațiile pe care le-am testat, făcând acest furnizor o altă alegere excelentă.

Cu impresionanta rețea a 151 de locații din 95 de țări ExpressVPN, vizionați spectacole din aproape oriunde în lume.

Serverele sunt rapid rapide și vă permit să transmiteți fluxul la o calitate de înaltă definiție, fără să fiți măcar un indiciu de ecran tampon.

Deși ExpressVPN permite doar trei conexiuni concomitente, pentru marea majoritate dintre noi, care ar trebui să fie suficiente – dacă aveți nevoie de mai multe, toate celelalte VPN-uri de pe această pagină au cel puțin cinci.

În review-ul meu ExpressVPN, sun cel mai bine asistența clienților lor în afaceri și este adevărat. Dacă te simți vreodată incapabil să pornești Netflix, asigură-te. Îți vor spune exact ce servere să folosești.

Și, deoarece ExpressVPN este un pic pe partea de preț (deși vine cu o politică de restituire acoperită cu fier de 30 de zile), profitați cu siguranță de unul dintre cupoanele lor de reducere..

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

5. VyprVPN

Logo VyprVPN

Catalogele Netflix au confirmat funcționarea: SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Germania, Japonia

Spre deosebire de toți ceilalți furnizori enumerați aici, VyprVPN rulează propriul hardware. Acest lucru face ca rezolvarea acceselor la orice bibliotecă Netflix pe care o suportă mult mai ușor dacă este blocată vreodată.

Cu servere în 64 de țări, rețeaua VyprVPN este chiar acolo în ceea ce privește dimensiunea și vă va permite să vă conectați la toate locațiile populare.

Viteza serverului nu este, de asemenea, o preocupare, cu o performanță medie de descărcare de 47,1 Mbps – aproape dublul a ceea ce este necesar pentru streaming 4K.

După cum este detaliat în review-ul VyprVPN, compania oferă două planuri de abonamente și, în funcție de care alegeți, puteți utiliza fie trei, fie cinci conexiuni simultane.

Ca toți furnizorii de nivel superior, VyprVPN vă oferă 30 de zile complete pentru a testa serviciile lor – o garanție care nu are legături.

Și, noul departament de asistență pentru clienți re-vampirat al VyprVPN va fi, de asemenea, mai mult decât un ajutor fericit dacă aveți probleme cu funcționarea Netflix.

Pro-uri
 • Verificat nicio înregistrare pentru confidențialitate completă
 • Selecție excelentă de protocoale și setări de criptare
 • Sute de servere cu o mare diversitate de locații
 • Client intuitiv, ușor de utilizat cu mai multe platforme
 • Deblochează Netflix, BBC iPlayer și altele
 • Permite traficul P2P și torent
 • Gazduiește servere proprii (fără terțe părți)
Contra
 • Nici o modalitate de a plăti în mod anonim
 • Funcționarea VPN nu este disponibilă în planul de bază

Ce VPN-uri nu pot debloca Netflix

Marea majoritate a furnizorilor nu este, din păcate, o alegere bună pentru vizionarea Netflix. În aceste zile, doar cele mai bune VPN-uri vor face acest lucru.

Unele VPN-uri sunt blocate complet, în timp ce altele vă vor permite să accesați doar una sau două țări (și niciodată Netflix american). Singura excepție este IPVanish, care este înapoi și vă permite să urmăriți Netflix SUA, dar absolut nimic altceva.

Mulți furnizori sunt, de asemenea, mult prea lent pentru a face flux cu orice calitate rezonabilă.

Așadar, dacă este o experiență bună în Netflix peste VPN pe care o cauți, pe baza ultimelor date, îți recomand să eviți următoarele servicii.

AstrillAvast SecurelineBetternet
CactusVPNVP CeloLibertate F-Secure
Ascunde-măHideMyAss!buna
Scutul HotspotVPN HoxxIPVanish
IvacyiVPNOpera VPN
Acces la internet privatTunelul privatSecureVPN
SpeedifyTunnelBearTurbo VPN
VPN 360VPN nelimitatVPN.ac
ZenMate

De ce Netflix blochează VPN-urile

Motivul pentru care Netflix încearcă să ne îngreuneze accesul serviciilor lor cu un VPN este simplu – licențierea. Termenii de servicii Netflix o spun oarecum indirect în secțiunea 4.3:

Puteți vedea conținutul Netflix în principal în țara în care v-ați stabilit contul și numai în locațiile geografice unde oferim serviciul nostru și ați licențiat un astfel de conținut. Conținutul care poate fi disponibil pentru a urmări va varia în funcție de locația geografică și se va schimba din când în când.

Catalogul emisiunii Netflix este supus unor dintre cele mai complicate acorduri privind drepturile de streaming pe care vi le puteți imagina. Anumite emisiuni sunt autorizate numai pentru o mână de 190 de țări în care sunt disponibile Netflix.

Să zicem că vrei să urmărești superbul documentar BBC Blue Planet 2. Emisiunea este pe Netflix, dar numai în SUA, Marea Britanie și Canada. În cea mai mare parte a Asiei, de exemplu, drepturile aparțin gigantului de streaming chinezesc Tencent.

Diferența în ceea ce puteți urmări în diverse părți ale lumii este atât de mare încât a inspirat chiar și un site neoficial al catalogului Netflix – o resursă fantastică, apropo – pentru a vă permite să aflați în ce țară fluxuri de conținut.

Răsfățându-se sub presiunea deținătorilor de drepturi de autor către cine era clar cât de ușor este accesarea diferitelor biblioteci, Netflix a trebuit să se serioze cu privire la detectarea și blocarea VPN-urilor. Și în ianuarie 2016, au făcut-o.

Dar, în ciuda celor mai bune efecte ale lor, înarmați cu VPN-ul potrivit, nu există încă niciun obstacol.

Ce să faceți dacă Netflix vă blochează VPN-ul

Dacă încercați să utilizați un VPN pentru a transmite Netflix din altă parte a lumii și vedeți temuta eroare de proxy m7111-5059 (uneori arătată și ca m7111-1331-5059), primul lucru de făcut este să nu pierdeți speranța..

În aceste zile, mesajul „Whoops, ceva a mers prost …” apare cu majoritatea VPN-urilor. Iată că am încercat să folosesc Netflix cu Acces la internet privat.

Eroare de proxy SUA Netflix la utilizarea PIA

Unul din cele două lucruri vă poate ajuta să deblocați Netflix.

 1. Trebuie să utilizați VPN-ul potrivit. Fiecare furnizor menționat pe această pagină face o treabă excelentă de a rămâne cu un pas înaintea interdicției Netflix VPN și de a remedia rapid problemele atunci când apar.
 2. Dacă utilizați un VPN care ar trebui să transmită fluxul Netflix, dar care este încă blocat, accesați asistența clientului VPN. Vă vor oferi un server exact la care să vă conectați.

Este tot ce există. Pentru ca Netflix să funcționeze cu un VPN, utilizați serviciul potrivit și utilizați serverul potrivit.

Deși niciun VPN nu va garanta accesul Netflix, mulți îl susțin în mod neoficial și vor face tot ce pot pentru a vă ajuta să vă rezolvați eroarea „Se pare că utilizați o eroare de deblocare sau proxy”..

Declarația de mai sus este dublă pentru furnizorii enumerați pe această pagină. Dacă există o modalitate de a remedia, puteți fi sigur că vă vor spune despre asta.

Puteți utiliza un VPN gratuit pentru Netflix

În teorie, puteți utiliza o VPN gratuită pentru a transmite fluxul Netflix. În practică, răspunsul este aproape întotdeauna nu.

Nu înseamnă că nu veți găsi niciodată un VPN gratuit care să se poată conecta la Netflix. Doar că niciun serviciu gratuit nu va fi suficient de fiabil pentru a-l pune în valoare.

Ignorând orice riscuri de confidențialitate și securitate vin VPN-urile gratuite – dintre care există o mulțime – s-ar putea să vă confruntați cu plafoane de date, restricții de viteză și o serie de alte probleme care fac imposibilă vizionarea Netflix..

Când vine vorba de Netflix, o VPN gratuită, din păcate, vă oferă pentru ce ați plătit și asta nu este nimic.

Cerințe de viteză VPN pentru vizionarea Netflix

Una dintre funcțiile pe care le-am menționat ca fiind obligatoriu la alegerea unui VPN pentru Netflix este viteza excelentă a serverului.

Pentru a elabora un pic mai departe, aici sunt viteza de conectare la internet recomandată de Netflix pentru diferitele lor opțiuni de calitate video. Orice VPN pe care îl alegeți trebuie să poată atinge aceste numere.

 • 25,0 Mbps: Ultra HD
 • 5,0 Mbps: HD (720p sau 1080p)
 • 3,0 Mbps: SD (480p)
 • 1,5 Mbps: Calitate mai mică decât SD
 • 0,5 Mbps: Aveți nevoie pentru a lucra deloc

Toți furnizorii enumerați pe această pagină au făcut și lista mea de VPN cea mai rapidă, deci performanța nu ar trebui să fie o problemă pentru niciunul dintre aceștia.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să testați cât de rapid este conexiunea dvs. la serverele Netflix, conectați-vă la serverul VPN pe care doriți să-l utilizați și accesați Fast.com.

Este un site web condus de Netflix, deci orice viteză veți vedea acolo se va potrivi cu performanțele pe care le veți obține în timp ce urmăriți.

Dacă numerele sunt reduse – ceea ce s-ar putea întâmpla din cauza încărcării temporare a serverului sau a congestionării rețelei – alegeți un server VPN diferit, în mod ideal unul cât mai aproape de locațiile dvs. fizice. Contactarea asistenței clienților VPN este, de asemenea, întotdeauna o opțiune.

Cum să urmărești Netflix-ul american într-o altă țară

De departe, cea mai populară bibliotecă Netflix este cea din SUA. Cantitatea de conținut disponibilă este de la doi la niciunul. Nu este surprinzător că, indiferent de locul în care sunt oamenii, accesul la Netflix USA este ceea ce sunt după acestea.

Și indiferent dacă încercați să urmăriți American Netflix din Australia, Irlanda sau Africa de Sud, procesul este același lucru – trebuie să utilizați un VPN pentru a schimba regiunea Netflix.

Cu VPN-ul potrivit instalat pe dispozitivul dvs., pur și simplu conectați-vă la un server din SUA, aprindeți Netflix, alegeți-vă emisiunea și transmiteți fluxul. Oricare dintre furnizorii menționați pe această pagină sunt opțiuni excelente în acest scop.

Concluzie

Deși Netflix lucrează din greu pentru a detecta și a bloca accesul VPN la serviciile lor – și chiar a obținut succes – este departe de misiunea îndeplinită.

Da, majoritatea VPN-urilor nu mai funcționează cu Netflix. Dar, mulți încă o fac.

Atâta timp cât îl folosești pe cel potrivit, ar trebui să ai mici probleme pentru deblocarea și difuzarea emisiunii tale favorite – indiferent unde te afli în lume și din biblioteca Netflix care face parte din spectacol.

Și oricare dintre furnizorii pe care îi acoper pe această pagină va face treaba frumos.

Înscrieți-vă, conectați-vă și începeți să faceți streaming. Utilizarea unui VPN pentru deblocarea Netflix funcționează în continuare.

Ați putea dori, de asemenea:
 • Funcționează NordVPN cu Netflix?
 • Cum să schimbi regiunea Netflix în orice țară
 • Cele mai bune servicii VPN în general
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map