Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix (2020)

logo-ul netflixDacă sunteți fan al Netflix și al catalogului lor uriaș de emisiuni TV și filme, este posibil să vă supărați să aflați că nu vă puteți accesa preferatele în timpul călătoriei.


Asta este adevărat chiar dacă aveți un cont legitim în țara de origine că plătești bani buni pentru acces.

Vina nu este de Netflix în sine. Acest lucru se datorează unui sistem complicat de acorduri de licență între deținătorii de drepturi de autor media și anumite țări, ceea ce determină o parte din conținutul din catalogul companiei să devină blocat în aceste locații. În țări precum China, platforma de vizionare a mass-media este interzisă cu totul.

Mulți oameni încearcă să ocolească geo-blocarea conținutului interzis sau restricționat folosind un server proxy pentru a-și masca locația. Serverele proxy îți ascund adresa IP în timp ce utilizați internetul, dar acest lucru nu este suficient. Pentru controale de confidențialitate și acces cu adevărat eficiente, aveți nevoie de o protecție mai solidă.

Care este diferența?

Proxie-urile sunt grozave dacă trebuie să vă ascundeți adresa în timpul unui proces de schimb de IP de rutină, dar asta este cu adevărat tot ceea ce fac. De asemenea, sunt configurate de la o aplicație la alta, în loc de sistem. Nu există criptare, securitate, protecție împotriva scurgerii DNS sau alte controale de confidențialitate. Pentru asta tu aveți nevoie de o rețea privată virtuală (VPN).

vpn vs proxy

Un VPN va masca toate informațiile și activitățile dvs. de identificare pe orice dispozitiv conectat prin server. Acestea pot fi configurate să funcționeze cu sistemul de operare sau routerul, captând și redirecționând orice activitate de internet din rețeaua respectivă și făcând să apară că adresa dvs. IP provine dintr-o altă locație.

Utilizarea unui furnizor VPN puternic, de cea mai bună calitate, va crea un tunel sigur între serviciile DNS și dvs., care este puternic criptat de la spioni, hackeri și platforme precum Netflix.

Acest lucru nu se rezumă pur și simplu la problema blocării geo. De asemenea, vă protejează împotriva consecințelor legale de ocolire a cenzurii guvernamentale și a companiilor și oprește scurgerile DNS care pot duce la furt de identitate, deturnarea sesiunilor și infecții spyware.

Deoarece VPN-urile folosesc resursele de rețea și lățimea de bandă, multe locuri limitează conectivitatea, viteza și lățimea de bandă. Acesta este motivul pentru care nu recomandăm utilizarea VPN-urilor gratuite.

În afară de a limita lățimea de bandă și de a vă aglomera conexiunea, acestea păstrează adesea jurnalele locației, informațiilor și activității dvs.. Unii chiar vând această informație unor terți.

Puteți găsi câțiva furnizori legitimi care oferă servicii „gratuite”, dar toate fac acest lucru cu încercări gratuite și nu cu pachete complet gratuite. Consultați această listă cu cele mai bune servicii VPN gratuite care nu vă vând agenților de publicitate.

Care este cel mai bun VPN pentru Netflix?

Deoarece VPN-urile vă ascund locația, puteți accesa conținut din orice parte a lumii. Țara cu cel mai mare catalog Netflix este Japonia, urmată de Statele Unite; Canada este numărul trei.

Nu trebuie să vă bazați pe veștile vechi sau pe listele părtinitoare pentru a găsi cel mai bun VPN pentru Netflix în 2020. Lucrurile se schimbă rapid în cyberspace, așa că încercăm riguros și testăm serviciile VPN în mod regulat, în efortul de a vă oferi cele mai actuale informații despre acces la platforme și servicii populare de streaming video.

vpn pentru netflix

Principalii factori pentru care ar trebui să aveți grijă:

 • Raport preț / servicii
 • Numărul de servere și locații
 • Toate politicile fără jurnal
 • Acces Netflix
 • Viteză și lățime de bandă adecvate pentru a susține streaming de conținut HD
 • Suport tehnologic receptiv
 • Asistență pentru mai multe dispozitive

Fără alte detalii, iată o listă de șase companii care oferă cel mai bun acces la Netflix.

1. NordVPN – Acces Netflix complet + Tehnologie SmartPlay

logo nordvpn min

Aceasta este prima alegere, dar luați notă, diferențele dintre NordVPN și ExpressVPN sunt aproape neglijabile; unul l-a tăiat pe celălalt doar cu câteva funcții. Nord are mușchiul pentru a vă oferi conexiuni de mare viteză, dar vine destul de inconsistent.

Un test de viteză din Europa către un server din SUA a realizat o viteză de descărcare de numai 3,87 mbps. Un alt cronometru cu puțin peste 65 mbps și încă un înregistrat peste 100 mbps. Compania are sediul în Panama și are peste 5.000 de servere localizate în 60 de țări. De asemenea, puteți achiziționa adrese IP dedicate și conexiuni de specialitate.

Pro:

 • De mare valoare
 • Acceptă până la șase dispozitive
 • Funcția de blocare a anunțurilor
 • De asemenea, compatibil cu serverele dublu-hop și Tor-over-VPN
 • 24/7/365 suport pentru chat în direct

Contra:

 • Viteze inconsistente pe platformele serverului
 • Reducerea abruptă este disponibilă numai cu un contract pe termen lung

După cum am menționat, acestea oferă o mulțime de caracteristici și funcționalități, inclusiv toate cele importante politica fără log și o interfață prietenoasă. Alte avantaje includ conectivitatea pentru până la șase dispozitive, protecția împotriva scurgerii DNS și blocarea anunțurilor.

Câștigul pentru NordVPN vine de la proprietarul lor Tehnologia SmartPlay care oferă majoritatea celor 5.000 de servere ale lor capacitatea de a transmite Netflix și peste o sută de alte site-uri de streaming cu ușurință.

Cu Nord, puteți obține un contract pe trei ani, care vă va reduce costul total până la 2,99 USD pe lună. De asemenea, oferă o garanție de returnare a banilor și alte planuri de prețuri pentru cei care nu doresc un angajament pe termen lung.

Taxa lunară de plată este de 11,95 USD pe lună sau vă puteți înscrie la un contract pe un an sau doi, la 6,99 USD, respectiv 3,99 USD. Toate, cu excepția planului lunar, sunt facturabile în avans, prin card de credit, plata Amazon sau cripto-monedă.

nordvpn_plan

Mult timp, ExpressVPN a fost singurul pretendent adevărat al NordVPN. O nouă vârstă a răsărit, iar noul tip din aceste părți arată o adevărată promisiune. Aflați mai multe despre NordVPN în revizuirea noastră completă a serviciului.

2. Surfshark – Netflix + Speed ​​+ Security

logo-ul surfshark

Surfshark a decis să-și arunce pălăria în ring și ne place ceea ce vedem. Există chiar și posibilitatea ca acestea să răstoarne NordVPN în viitor.

Locația este extrem de importantă atunci când vorbim despre vizualizarea Netflix. În jurisdicția în care a fost înființat magazinul în care a fost instalat Surfshark este Insulele Virgine Britanice Insulele și-au construit o reputație de a fi cel mai bun loc pentru a rula un VPN.

Mare lucru despre Surfshark este că funcționează doar în fiecare față a modului în care ar trebui să funcționeze un VPN. Pentru contractele pe termen lung, puteți plăti 1,99 USD pe lună. Se simte că primești un VPN gratuit la acest preț.

Celălalt mare lucru demn de menționat este faptul că sunt atât de noi, cresc, de asemenea, extrem de rapid. Noile servere apar în permanență, iar la numărul actual, compania are peste 800 de servere în peste 50 de țări.

Pro:

 • Cel mai bun protocol pentru streaming
 • Capabil de torrent și P2P share
 • Fără jurnale
 • Tot nelimitat
 • Situat în Insulele Virgine Britanice
 • Cea mai bună securitate și criptare disponibile

Contra:

 • Unele servere nu sunt stabile
 • Baza serverului încă trebuie să crească

Unul dintre lucrurile noastre preferate despre Surfshark este că îți oferă opțiunea să conectați câte dispozitive doriți. Când urmăriți Netflix, acest lucru este important. Poate doriți să urmăriți Netflix pe televizorul dvs. inteligent în timp ce navigați pe web pe computer și telefon. Este posibil ca și membrul familiei tale să facă același lucru exact la etaj.

Un alt lucru fantastic despre Surfshark este compatibilitatea pe care o are cu o serie de sisteme de operare și dispozitive. Surfshark funcționează cu Windows, macOS, Android, Apple, Linux, FireTV, AppleTV, Xbox, Playstation și routere. Indiferent de dispozitivul pe care doriți să transmiteți fluxul Netflix, Surfshark îl va permite. 

Asistența clienților este oferită în diferite limbi, pentru cei care au nevoie de ajutor. Surfshark are, de asemenea, asistență de e-mail instantaneu, dar nu prea le este de folos, deoarece operatorii de chat live răspund destul de rapid. Asistența pentru clienți nu are nevoie oricum de mult cu Surfshark, dar dacă aveți întrebări, baza lor de cunoștințe este utilă și probabil va putea răspunde la orice întrebare pe care o aveți. 

Cu prețul menționat mai sus, adăugarea a doi dolari pe lună pentru o VPN poate fi raționalizată ușor. Dacă sunteți un utilizator avid de Netflix, vă lipsește o mulțime de conținut disponibil în alte țări.

Imaginează-ți că Netflix și-a mărit prețul cu doi dolari pe lună pentru a accesa biblioteca de conținut a fiecărei țări. Ați plăti acei doi dolari în plus de 10 ori. În loc să plătiți Netflix, plătiți doar Surfshark pentru o VPN.

Prețuri suprafata de consum

Citiți recenzia noastră completă despre VPN-ul lui Surfshark.

3. ExpressVPN – Acces mare Netflix + Viteză maximă

logo expresvpn min

ExpressVPN a fost singurul pretendent la NordVPN de ani buni. Dar unde NordVPN pâlpâie, este locul în care ExpressVPN strălucește pur și simplu. Există 2 motive majore pentru care ExpressVPN a fost întotdeauna considerat unul dintre cele mai bune VPN-uri astăzi:

 1. Funcționează pentru streaming Netflix în test după test.
 2. Are viteza de care aveți nevoie pentru o vizualizare HD de calitate.

Compania are originea în Insulele Virgine Britanice, dar scapă la îndemâna legilor rigide ale Regatului Unit. Viteza medie de descărcare, folosind 100mbps ca bază de bază și compararea a șase servere în diferite locații din Europa și SUA, este de 87,67..

Aceasta nu se schimbă considerabil, indiferent cât de departe sunteți de server. Platforma este de asemenea fiabilă, cu o interfață ușor de utilizat și standarde de criptare de grad militar. De asemenea, aceștia respectă o politică strictă fără jurnal.

Pro:

 • Suport tehnic 24/7/365 prin chat live
 • Funcție de tunel Split pentru conectarea diferitelor sisteme de operare, dispozitive sau routere.
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra:

 • Mai scump decât alți furnizori
 • Limitat la trei conexiuni simultane

Express oferă și abonaților un grad ridicat de conectivitate. Există peste 3.000 de servere în rețeaua lor, care pot fi utilizate pentru a debloca numerele Netflix în America și Canada, precum și în cele din țările care nu vorbesc limba engleză.

Cu funcția MediaStreamer, puteți converti ExpressVPN într-un serviciu inteligent DNS care funcționează direct pe televizorul dvs. inteligent. Aceasta este o funcție care nu este disponibilă prin multe servicii VPN. Este susținut de majoritatea sistemelor de operare, inclusiv Windows, MAC, Linux, Android și iOS și puteți utiliza până la trei conexiuni simultane pe abonament.

autentificare expresvpn netflix

Asistența tehnică este disponibilă non-stop, Pe tot parcursul anului, prin chat online live, iar site-ul este vizibil în mai mult de 20 de limbi. Site-ul lor adăpostește, de asemenea, tutoriale de configurare și alte informații și funcții utile. Compania oferă o încercare gratuită și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Express oferă un plan lunar de plată pentru 12,99 USD pe lună sau puteți achiziționa un abonament pentru șase sau 12 luni. Planul de 12 luni este cea mai bună ofertă. Aceasta se ridică la 6,67 USD pe lună, facturată anual, cu trei luni adăugate gratuit, ceea ce reprezintă un total de 15 luni în cadrul acestui plan.

Abonamentul de șase luni este de 9,99 USD pe lună, facturat bi-anual. Puteți plăti prin PayPal, card de credit sau Bitcoin. Pentru a afla mai multe despre aceste opțiuni de plată și multe altele, consultați recenzia noastră ExpressVPN.

4. VyprVPN – Acces Netflix bun + Viteză decentă

logo vyprvpn min

VyprVPN rulează o a patra parte, dar este probabil una dintre cele mai sigure dintre toate platformele testate. Acest lucru se datorează în principal protocolului lor proprietar Chameleon care combate blocarea VPN și are capacități superioare de criptare.

De asemenea, compania elvețiană deține și operează toate serverele proprii, care numără mai mult de 700. Rețeaua are la dispoziție aproximativ 200.000 de adrese IP, ceea ce reduce riscul de a fi blocat de Netflix.

Pro:

 • Securitate avansată
 • Deținut și operat independent
 • Caracteristici de personalizare

Contra:

 • Mai puține servere decât alți furnizori
 • Cameleonul nu este disponibil cu planul de bază
 • Nicio opțiune de plată cu cripto-monedă
 • Lipsește viteza altor platforme

Ceea ce îi lipsește în principal această rețea este viteza. În mai multe teste de viteză pe cel mai apropiat server de locația de testare, vitezele au fost înregistrate ca fiind 27,02 mbps, respectiv 29,06 mbps. În ceea ce privește funcționalitatea, Vypr oferă mai multe aplicații ușor de utilizat, precum și conectivitate cu Marea Britanie și SUA Netflix, streaming HD și protecție împotriva scurgerilor DNS / IP.

Există două planuri de plată, de bază și premium, disponibile ca contract lunar sau anual. Compania oferă un proces de trei zile gratuit înainte de a comite.

Rata lunară de bază este de 9,95 USD și include până la trei conexiuni la dispozitive; anual, această rată se descompune la 3,75 dolari pe lună. Serviciul premium este de 5,00 USD pe lună sau 12,95 USD pe lună, în funcție de dacă plătiți lunar sau cumpărați un contract anual. Acest serviciu acceptă până la cinci dispozitive și este dotat și cu stocare în cloud. Opțiunile de plată sunt cardul de credit sau PayPal.

prețuri vyprvpn

5. CyberGhost – Acces Netflix decent + Viteză decentă

cyberghost vpn logo min

Acest VPN este un lucru real și bun pentru cei cărora le place securitatea și valoarea sporită. A existat o perioadă în care potențialii clienți erau suspicioși cu privire la capabilitățile sale din cauza costurilor sale relativ mici, dar mințile se schimbă rapid. Instalarea durează doar câteva minute, iar interfața ușoară creează o curbă de învățare superficială când vine vorba de utilizarea VPN.

Puteți face o scurtătură printr-un panou de butoane etichetat, „Ce vrei să faci astăzi?” De acolo, veți găsi mai multe meniuri derulante pentru a vă alege scopul dincolo de fiecare opțiune de bază, cum ar fi torrenting sau vizionarea de conținut de streaming de pe platforme specifice, una pentru funcții de personalizare pentru logare și utilizare, o cheie de actualizare și funcții mai avansate..

Pro:

 • Disponibil proces gratuit
 • Interfață de utilizator ușoară
 • Lățime de bandă și trafic nelimitat
 • Până la cinci conexiuni simultane
 • Securitate puternică
 • Acceptă criptocurrency

Contra:

 • Disponibilitate limitată de asistență pentru clienți
 • Unele servere sunt foarte lente

În ceea ce privește accesul, CyberGhost oferă utilizatorilor 2770 de servere distribuite în 60 de țări diferite, Din care 462 sunt în SUA și nu există limite sau limitări pe servere sau date. Este acceptat MAC, Windows, Linux, Android și iOS. Acest serviciu este, de asemenea, foarte fiabil.

Viteza nu este chiar atât de rapidă ca streamingul de conținut fără VPN, dar este mult mai sigur. De asemenea, este dotat cu pluginuri gratuite pentru Firefox și Chrome, astfel încât utilizatorii din țările cu conținut de internet blocat să poată avea acces în continuare și este compatibil cu Netflix. CyberGhost permite până la cinci conexiuni simultane cu fiecare cont.

CyberGhost oferă servicii lunare de plată, precum și contracte anuale și pe doi ani. Prețul este de 12,99 USD, respectiv 5,99 USD, respectiv 3,69 USD, iar opțiunile contractului sunt plătibile în avans.

De asemenea, oferă un serviciu de bază sau premium. Plățile pot fi efectuate prin card de credit, PayPal sau cripto-monedă. Puteți obține o probă gratuită de șapte zile și oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Prețuri CyberGhost

Serviciul a funcționat pe protocolul OpenVPN, cu o opțiune pentru utilizatorii avansați să treacă la PPTP sau L2TP cu IPsec. Deoarece compania este operată din București, România, chat-ul live este disponibil doar în timpul orelor de afaceri din Europa de Est.

Asta înseamnă că puteți ajunge la ele doar luni – vineri, 8:00 – 15:00 EET, care este cu aproximativ șapte ore înainte de ora de est a Statelor Unite. De la închiderea forumului utilizatorilor din 2014, nu există niciun suport peer-to-peer. Trimiteți un bilet de asistență prin formularul de contact și așteptați să-l obțină.

6. Trust.Zone – Acces Netflix decent + funcționalitate limitată

logo-ul trustzone min

Lansat în 2014, Trust.Zone este unul dintre cele mai noi servicii VPN, dar câștigă repede reputația pentru securitate și conexiuni fiabile. Compania își desfășoară activitatea din Seychelles sub denumirea comercială Trusted Solutions, Ltd, deci nu este obligată prin legi restrictive care reglementează serviciile VPN sau păstrarea datelor în alte țări.

Acceptă Windows, MAC, Linux, Android și iOS, dar nu are multe aplicații sau funcții suplimentare; singura aplicație este o aplicație de sine stătătoare pentru utilizatorii Windows. Cea mai importantă caracteristică în afara securității, un comutator de ucidere, vine cu serviciul.

Pro:

 • Suportă partajarea de fișiere P2P
 • Politica fără log-uri, inclusiv
 • Conexiuni de încredere
 • Criptare de grad militar
 • Încercare gratuită

Contra:

 • Mai puține servere și locații decât alte VPN-uri
 • Lipsa funcțiilor avansate și a opțiunilor de personalizare
 • Viteze mai mici decât alți furnizori de servicii
 • Fără suport în direct

Deși are servere în majoritatea orașelor majore, accesul este limitat la doar 131 de servere din 32 de țări. Viteza medie în jur de 65 mb, cu excepția serverelor din Asia, care rareori au atins viteze peste 20 mb.

Trust.Zone este compatibil cu toate routerele care rulează pe protocolul OpenVPN sau clientul VP2 L2TP / IPSec și poate fi configurat manual pentru a rula chiar prin router. Transmiterea conținutului Netflix este decentă și partajarea de fișiere este destul de fiabilă, dar nu la fel de rapidă sau mai largă a unui acces ca și alte VPN-uri.

Un bonus mare este procesul de trei zile gratuit care vine cu 1 GB de transfer de date și acces la 110 locații. După ce decideți să vă abonați, veți primi o garanție de returnare de 10 zile.

din pacate, asistența clienților este disponibilă numai prin formularul de contact. Abonamentele sunt disponibile ca un serviciu lunar de plată și cu un contract anual sau de doi ani.

Contractul lunar și anual permit până la trei conexiuni simultane, dar contractul pe doi ani va permite până la cinci. Prețul este de 8,99 USD pe lună, facturat lunar sau 3,33 USD și 2,89 USD pentru contracte anuale sau pe doi ani, facturat în avans.

Stabilirea prețurilor în zona de încredere

7. TorGuard – Acces Netflix decent + Bine pentru Torrenting

logo torguard dimensiune mină

Aceasta este opțiunea pentru cei care apreciază anonimatul prin selecție. Acest furnizor are mai puține servere și locații decât ceilalți, dar conexiunile pe care le au sunt foarte sigure; este excelent pentru platformele de streaming P2P și torrenting.

VPN este disponibil în 50 de țări și au la dispoziție 5.000 de servere. TorGuard oferă, de asemenea, adrese IP dedicate, ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca vizualizarea dvs. Netflix să vă aterizeze pe o listă neagră.

Pro:

 • Conexiuni rapide
 • Deblochează Netflix America
 • Criptare TSL și 256 biți
 • O mulțime de funcții de personalizare și suplimente

Contra:

 • Nu pentru tehnologii noi
 • Interfață cu utilizator neplăcut, datată
 • Reducerea este disponibilă numai dacă plătiți cu o criptomonedă

Serviciul oferă o conexiune rapidă pentru până la cinci dispozitive pe cont și aderă la un politică strictă fără jurnal. Viteza medie este de aproximativ 45mbps, dar este stabilă pe toate serverele lor.

Acceptă toate sistemele de operare majore, inclusiv dispozitivele Microsoft, Apple și Linux și poate fi configurat corect pentru a funcționa direct prin routerul dvs..

Prețurile sunt lunare, trimestriale, bianuale sau anuale. Costul unui abonament este de 9,99 USD pe lună, 19,99 USD pe trimestru, 29,99 USD la fiecare șase luni sau 59,99 USD pe an.

Asistența clienților este 24/7/365 prin chat live sau apel gratuit. Există reduceri de 10 la sută pentru utilizarea Bitcoin sau alte criptomonede, dar acceptă, de asemenea, PayPal și cardurile de credit majore.

Prețuri TorGuard

Evitarea erorii proxy Netflix

Netflix are unele dintre cele mai sofisticate capabilități de geo-blocare și software de detectare a VPN. Aceasta nu înseamnă că nu poate fi ocolită; doar face mai greu.

Trucul este să nu folosiți nicio locație anume în mod consecvent. Imediat ce Netflix detectează o cantitate neobișnuită de trafic generată de la o adresă IP, va adăuga acea adresă la lista sa neagră.

eroare de streaming netflix

Puteți ocoli acea eroare de proxy Netflix găsind un furnizor VPN conectabil Netflix actual, precum cele pe care le-am testat și schimbând frecvent locațiile serverului. Aceasta înseamnă că VPN-ul dvs. ar trebui să aibă și un număr mare de servere disponibile.

Întrebări frecvente despre utilizarea VPN-urilor și Netflix

Sperăm că acest ghid a fost util. Dacă doriți să săriți detaliile și să primiți doar răspunsuri la întrebări comune despre Netflix și VPN-uri, iată.

Î: Utilizează un VPN pentru a urmări Netflix ilegal?

A: Nu este ilegal din punct de vedere tehnic vizionarea Netflix printr-o VPN, dar compania listează vizualizarea ca o încălcare a TOS-ului. Acest lucru se datorează acordurilor de licență între creatorii de conținut și locații individuale. Netflix deține doar drepturile la propria lor programare inițială, dar drepturile de a transmite din nou unele filme sau emisiuni TV sunt acordate condiționat de către cineva care este proprietarul legal al conținutului respectiv.

De exemplu, este posibil să fiți capabili să vizionați un anumit serial TV sau un film hollywoodian în Canada, dar producătorii acelei emisiuni TV sau filme pot să nu aibă un acord cu platformele media din Paris sau Istanbul pentru a-l difuza. Prin urmare, telespectatorii cu conturi Netflix din aceste țări pot viziona alte emisiuni sau filme pe lista Netflix, dar nu și pe cele care sunt interzise pentru difuzare în locația lor din cauza cenzurii guvernamentale sau a lipsei permisiunii deținătorilor de drepturi de autor..

VPN-urile permit accesul la Netflix în alte țări care au o gamă mai largă de programare, cum ar fi SUA, ascunzându-vă unde vă aflați și dispozitivul dumneavoastră. Citind prin termenii serviciului (TOS) Netflix vă vor oferi mai multe detalii.

Î: Îmi pot schimba țara Netflix?

A: Ar fi costisitor și ilogic să plătești un cont Netflix în fiecare țară vizitată. Singura altă modalitate de a vedea conținut din alte locații este printr-un VPN. Acesta este un proces destul de simplu:

 1. Înscrieți-vă pentru un cont Netflix
 2. Instalați un VPN
 3. Conectați-l la un server din locația preferată
 4. Accesați site-ul Netflix și conectați-vă la contul dvs.
Î: Cum știe Netflix că folosesc un VPN?

A: Netflix are unele dintre cele mai avansate mecanisme de detectare, dar nu știe cum aceștia știu că clienții folosesc un VPN. Vedeți, oricine se uită la o adresă IP singur nu va cunoaște adevărata locație a unui utilizator individual, dincolo de locul în care este înregistrată adresa IP.

Problema începe atunci când compania observă sute sau mii de autentificări mai multe de la o adresă IP decât ar trebui să existe populația și numărul abonaților din acea locație. Acesta este un steag roșu imens, iar Netflix va răspunde blocând acea adresă IP.

Furnizorii de servicii VPN nu atribuie adrese IP unice decât dacă cumpărați una; tot traficul este gestionat folosind protocolul IPv4 mai vechi, care are un număr limitat de IP-uri disponibile, alocabile aleatoriu. Deoarece Netflix observă o cantitate neacceptată de trafic web provenind dintr-o locație, aceștia vor lista neagră. Când un titular al contului se conectează de la o adresă IP geoblocată, va primi un mesaj de eroare.

Î: Este caracteristica „switch-switch” importantă atunci când utilizați un VPN pentru a urmări Netflix?

A: Indiferent dacă intenționați să transmiteți conținut media sau nu, un comutator de oprire este o caracteristică esențială pentru o VPN. Acestea vă permit să vă deconectați automat și imediat de la internet dacă, dintr-un anumit motiv, conexiunea la VPN-ul dvs. este renunțată sau perturbată, ceea ce v-ar expune ca și cum nu ați fi ascuns niciodată un server privat. Toate VPN-urile pe care le-am analizat au această caracteristică.

Gânduri finale

În prezent, peste 75 de milioane de persoane s-au abonat la Netflix în întreaga lume. Indiferent dacă vei fi departe de casă sau locuiești într-o zonă cu acces restricționat la conținutul preferat Netflix, un serviciu VPN este un bit esențial de tehnologie.

Nu numai că va oferi o platformă pentru vizualizare sigură, nelimitată, ci va proteja și identitatea, activitatea de navigare și informațiile personale. Aveți o mulțime de opțiuni pe piață, deci alegeți cel mai bun VPN pentru locația, bugetul și scopurile dvs. înainte de a vă angaja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map