Funció d’interruptor d’assassinat de VPN (la vostra guia completa) |


Què és un interruptor de matar VPN?

Un Switch Kill és una funció que ofereixen alguns proveïdors VPN que aturen automàticament tot el trànsit a Internet si perdeu la connexió amb el servidor VPN. D’aquesta manera, l’interruptor Kill garanteix que les vostres dades privades i l’adreça IP real no s’exposin mai quan esteu al web.

Per què es produeixen les desconnexions de VPN?

La majoria de servidors VPN són generalment fiables, especialment els que pertanyen a proveïdors VPN decents i de pagament. No obstant això, fins i tot llavors, hi ha sempre un risc (encara que molt petit) que puguin sorgir problemes de connectivitat per les següents raons:

 • La connexió amb el servidor VPN s’ha perdut perquè hi ha errors al client VPN que provoquen que es produeixi un bloqueig sobtadament, el vostre ISP interfereixi amb la connexió, el servidor VPN s’hagi disminuït o el port de xarxa que utilitzeu té problemes..
 • Teniu un senyal WiFi baix, que pot causar pèrdues de dades excessives. Al seu torn, això fa que la connexió VPN tingui més probabilitats de caure. L’ús excessiu de la xarxa WiFi també pot contribuir a això (com si estigués a la xarxa WiFi d’un aeroport, per exemple).
 • El vostre programa antivirus / antivirus i / o tallafoc no interfereixen amb la vostra connexió VPN perquè no s’afegeix com a excepció, fent que caigui.
 • Executeu la VPN mitjançant el protocol UDP predeterminat en lloc del protocol TCP, que aparentment pot provocar connexions inestables de vegades.

Quins tipus de commutadors mata VPN hi ha?

Com a usuari de VPN, normalment podreu utilitzar dos tipus de commutadors Kill:

1. Interruptors de mata a nivell del sistema

Aquest tipus de VPN Kill Switch tanca completament tota l’activitat de xarxa fins que es torni a establir la connexió VPN correctament o fins a restablir l’adaptador de xarxa. Normalment, aquest tipus d’interruptor Kill només es pot activar o desactivar.

2. Interruptors de mata a nivell d’aplicació

Un Switch Kill Switch a nivell d’aplicacions us permet triar quines aplicacions i aplicacions web voleu impedir que accedeixin a Internet (com per exemple, aplicacions de correu electrònic o clients de torrent). Alguns proveïdors de VPN poden referir-se a aquests tipus de commutadors de mortalitat com a aplicadors d’assassinat.

CactusVPN Apps Killer

Tingueu en compte que l’ús d’un interruptor Kill a nivell d’aplicació pot evitar que el programari s’actualitzi a versions més recents. En benefici de la vostra seguretat i privacitat, us heu d’assegurar que els vostres programes antivirus / antivirus no es puguin mantenir actualitzats..

Com funciona un interruptor mortal de VPN?

En pensar en com funciona un VPN Kill Switch, sempre heu de tenir en compte la funcionalitat bàsica del tallafoc: el fet que pot bloquejar connexions no autoritzades, a la vegada que ofereix suport per a excepcions..

Bé, un commutador Kill utilitza una funcionalitat basada en les regles del tallafoc i orienta tot el trànsit de xarxa a través del túnel xifrat establert per la VPN. Aleshores, el commutador Kill supervisarà constantment la vostra connexió VPN. Si es detecta un canvi sobtat de l’estat de connectivitat VPN o de l’adreça IP, el commutador Kill bloquejarà totes les connexions per assegurar-se que no hi ha trànsit en línia per la vostra adreça IP assignada per ISP..

L’accés normal a Internet es recuperarà un cop restablerta la connexió VPN o un cop tancada l’aplicació VPN.

Quan s’activa exactament un interruptor de matar VPN?

Ja hem esmentat que un interruptor de mort de VPN es donarà compte si detecta que la vostra connexió VPN ha disminuït, però hi ha alguns exemples concrets de quan podria ocórrer una cosa així:

 • Quan esteu desconnectat del servidor VPN perquè té problemes de connectivitat.
 • Quan tingueu connexions de xarxa no fiables (per exemple, quan teniu WiFi pública, per exemple), podeu perdre la connexió amb el servidor VPN..
 • Hi ha possibilitat que un VPN Kill Switch s’activarà quan decidiu canviar servidors VPN.

Les funcions del commutador Kill VPN s’activen automàticament?

No sempre. Tot i que alguns proveïdors de VPN poden oferir clients VPN que tinguin Kill Switches activats prèviament, la majoria de vegades caldrà que els activeu manualment. Normalment es pot fer activant la funció VPN Kill Switch al client VPN.

S'ha activat l'interruptor Kill

Per exemple, a l’aplicació CactusVPN, només cal dirigir-se a “Configuració” i activar l’opció “Aturar el trànsit a Internet si es deixa caure la connexió VPN”..

Qui es beneficia al màxim d’un commutador d’assassinat VPN?

Un VPN Kill Switch seria útil per a qualsevol persona que descarrega torrents de forma regular i viu a un país on l’intercanvi d’arxius pot tenir problemes legals. Ara, no estem fomentant la infracció il·legal de drets d’autor o res del mateix, però som conscients que algunes persones només poden accedir als fitxers i l’entreteniment que necessiten amb els torrents..

Bàsicament, un interruptor de Kill VPN pot millorar les probabilitats de no rebre avisos DMCA, arriscar multes legals o fer que el vostre ISP acabi la vostra subscripció perquè us ha quedat atorrent si la vostra connexió VPN disminueix..

A més d’això, un interruptor de matar VPN seria molt útil si sou algú que està molt preocupat per la seva privadesa en línia. Tant si fa que analitzeu els vostres competidors empresarials, voldreu assegurar-vos que el vostre proveïdor d’identificació no pot veure per què navegueu, o que sigui un denunciant o un periodista amb accés a informació sensible, un Kill Switch us pot ajudar a garantir la vostra privadesa mai està en perill a causa d’un problema de connectivitat.

Hi ha alternatives alternatives de commutació de mata de VPN?

Sí, hi ha programes de tercers que podeu utilitzar per supervisar les vostres connexions VPN. Tot i això, la majoria només us permetrà seleccionar quines aplicacions voleu tancar o impedir accedir a la xarxa quan la connexió VPN baixi..

VPN Watcher és un bon exemple, i també VPNNetMon.

Alternativament, si sou un usuari de Windows, podeu utilitzar el Scheduler integrat. Simplement, creeu una tasca que tancarà automàticament l’aplicació que vulgueu (com el vostre client torrent) quan finalitzeu la vostra connexió VPN.

En definitiva, us convé utilitzar només una VPN amb funcions de Kill Switch. És molt més convenient, realment no necessites configurar-ho tot i tens tot el que necessites en un sol client. A més, algunes eines de control de connexions VPN de tercers també ofereixen un cost addicional, de manera que només utilitzar una VPN amb un commutador Kill és més rendible.

Com provar les funcions del commutador Kill VPN

La manera més senzilla de provar si funciona el VPN Kill Switch és seguir aquests passos:

 1. Executeu la VPN i connecteu-vos a un servidor.
 2. Accediu a un lloc web o inicieu el vostre client torrent.
 3. Desconnecteu del servidor VPN, però no tanqueu el client VPN.
 4. Si les connexions a Internet i el trànsit de torrent s’aturen, el Kill Switch funciona correctament.

Si voleu un mètode més detallat per provar el Kill Switch de la vostra VPN, aquí hi podeu fer:

 1. Trieu un lloc web al qual vulgueu connectar i anoteu la seva adreça IP. Per trobar l’adreça IP d’un lloc web, només cal que obriu la sol·licitud de comandaments (o la seva alternativa en diferents sistemes operatius) i escriviu “ping websitename.com”..
 2. Baixeu i instal·leu Wireshark.
 3. Comença Wireshark.
 4. Executeu la VPN i connecteu-vos al lloc web de l’adreça IP que conegueu.
 5. Mentre esteu connectats a aquest lloc web, finalitzeu la connexió VPN.
 6. La vostra pestanya / finestra de sessió / navegador ara també s’hauria de finalitzar.
 7. Comproveu Wireshark per veure si s’ha establert alguna connexió amb l’adreça IP del lloc web després de finalitzar la sessió de VPN.
 8. Si no veieu cap connexió problemàtica, vol dir que el VPN Kill Switch funciona com caldria.

Cerqueu una VPN amb funcions del commutador Kill?

CactusVPN t’ha cobert. No només oferim un Kill Switch fiable i molt fàcil d’utilitzar, sinó que també proporcionem una App Killer integrada a la nostra aplicació VPN. Tot el que heu de fer és afegir l’aplicació que voleu tancar quan s’acabi la vostra connexió VPN a la llista i us convé anar.

Per tant, és molt fàcil assegurar-se que la vostra privadesa no s’exposa mai quan esteu a Internet amb CactusVPN.

Garantiu la vostra privadesa amb un servei VPN de gamma alta

Amb el nostre servei, sempre podreu gaudir d’una experiència en línia segura. Només utilitzem algoritmes de xifrat fort (com ara AES), no emmagatzemem cap registre i us deixem triar fins a 6 protocols VPN (inclosos els protocols OpenVPN i SoftEther molt segurs).

A més, proporcionem més de 28 servidors estables d’alta velocitat i estables ubicats a tot el món. També ofereixen una amplada de banda il·limitada i, per tant, us assegureu que podreu gaudir d’una experiència en línia senzilla.

Proveu el nostre servei de franc

No cal que es comprometi des del primer moment. Abans d’escollir un pla de subscripció, podeu provar de forma gratuïta el servei VPN de manera gratuïta durant 24 hores. Hi ha molt de temps per veure si el nostre Kill Switch compleix totes les vostres necessitats..

A més, un cop us convertiu en un usuari de CactusVPN, sempre podreu aprofitar la nostra garantia de devolució de 30 dies si el servei no funciona com anunciat per a vosaltres..

Conclusió

Un Switch Kill VPN és una característica que ofereixen els proveïdors VPN per assegurar encara més la privadesa en línia dels usuaris. Bàsicament, un Switch Kill apagarà tot el trànsit d’Internet si detecta que la vostra connexió VPN s’ha reduït. Un Kill Switch també pot tenir la forma d’un App.Killer que permet seleccionar quines aplicacions s’han de finalitzar quan la vostra connexió VPN està desconnectada..

Un VPN Kill Switch és molt útil per a persones que volen assegurar-se que la seva privadesa a Internet està garantida al 110% i per als usuaris en línia que descarreguen els torrents de forma regular..

Si bé hi ha alternatives de Kill Switch (per exemple, les eines de control de connexions VPN, per exemple), preferiu escollir una VPN amb funcions de Kill Switch simplement perquè és molt més convenient.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me