Què és SoftEther? (Guia completa) |


Però, què és SoftEther? I què ho fa tan especial en comparació amb altres protocols?

Doncs aquí teniu tot el que heu de saber:

Què és SoftEther?

SoftEther és un programari VPN de codi obert gratuït que es va desenvolupar com a part de la recerca de tesi d’un màster a la Universitat de Tsukuba. SoftEther es va llançar completament el 2014 i el va convertir en un dels protocols més nous al voltant.

Quan es parla de SoftEther, és important distingir entre el protocol SoftEther i el servidor VPN SoftEther:

 • El protocol VPN SoftEther – El protocol s’utilitza per a comunicacions segures de client a servidor. És relativament ràpid i segur.
 • El servidor VPN de SoftEther – El programari del servidor admet l’ús de diversos protocols VPN, com SoftEther, OpenVPN, IPSec, L2TP / IPSec i SSTP.

Com funciona el protocol VPN de SoftEther?

El protocol VPN SoftEther és responsable de la seguretat de les comunicacions entre el client VPN i el servidor VPN. Bàsicament estableix un túnel xifrat entre tots dos, assegurant-se que qualsevol informació que passa pel dit túnel no pot ser supervisada per ningú.

Dades tècniques generals sobre SoftEther

 • SoftEther admet tant comunicacions client-servidor com lloc a lloc (a través del pont de SoftEther).
 • SoftEther té suport per a la funció de registre de paquets Deep-Inspect.
 • El protocol utilitza SSL-VPN Tunneling mitjançant HTTPS per evitar els tallafocs.
 • SoftEther no requereix cap adreça IP estàtica ni fixa, ja que ha incorporat funcions de DNS dinàmic i de creuament NAT..
 • SoftEther suporta un xifrat potent com el AES-256 i el RSA-4096.
 • El rendiment del protocol VPN SoftEther es mesura al voltant d’una velocitat d’alta classe d’aproximadament 1 Gbps.
 • SoftEther també pot donar suport a clients OpenVPN heretats gràcies a la seva funció clònica OpenVPN.
 • Tots els paràmetres es poden configurar mitjançant la GUI.
 • SoftEther és compatible amb l’autenticació de certificat RSA i l’emmagatzematge doble IPv4 / IPv6.

Com utilitzar SoftEther

El protocol VPN SoftEther és bastant senzill d’utilitzar, però com que és una solució basada en programari, primer haureu d’instal·lar el client de SoftEther VPN al dispositiu. Aquest sol ser el cas, fins i tot si ja teniu una subscripció al servei VPN.

Mirarem com utilitzar SoftEther a Windows, però el procés de configuració és bastant similar en altres plataformes.

A continuació, es mostren les principals coses que cal saber sobre l’ús de SoftEther:

En primer lloc, instal·leu el client

Per obtenir el client VPN de SoftEther, només cal que dirigiu-vos a la pàgina de descàrregues del lloc web de SoftEther. Un cop descarregat l’instal·lador, només cal executar-lo i seguir les instruccions a la pantalla.

Si us demana que trieu entre “Client VPN SoftEther” i “Gestor de clients VPN SoftEther (només amb eines d’administració)”, seleccioneu la primera opció. També heu de saber que el nom complet de “SoftEther VPN Client” és “SoftEther VPN Client Manager”.

Podeu triar un directori d’instal·lació diferent quan se us demani fer-ho, o simplement aneu amb el predeterminat. Un cop instal·lat el programa, podeu iniciar el gestor de clients de SoftEther VPN.

A continuació, configureu la connexió

Per fer-ho, només cal que feu clic a “Afegir connexió VPN” al gestor de clients VPN de SoftEther. Haureu notat que se us demanarà si voleu configurar un adaptador de xarxa virtual. L’adaptador és necessari per a la connexió VPN, així que feu clic a “Sí” per continuar amb el procés.

Un cop l’adaptador estigui al seu lloc, feu clic de nou a “Afegir connexió VPN”. En aquest moment, obtindreu una taula de propietats que haureu d’omplir amb la informació que us proporciona el proveïdor VPN:

 • Nom de l’amfitrió – L’adreça IP del servidor al qual voleu connectar-vos.
 • Número de port – El port que fareu servir. Per a SoftEther, sol ser 443, però el vostre proveïdor de VPN també us pot oferir altres opcions.
 • Nom del centre virtual – Generalment és el nom del servei del proveïdor VPN, però el camp no sempre és obligatori.
 • Tipus d’autor – El tipus d’autenticació que s’utilitza per a la connexió. El vostre proveïdor normalment recomanarà quina opció escolliu.
 • Nom d’usuari – El nom d’usuari que utilitzeu per al vostre compte VPN.
 • Contrasenya – La contrasenya que utilitzeu per al vostre compte VPN.

Pel que fa al camp “Configuració del nom”, aquest és bàsicament el nom de la connexió VPN. No dubteu a escriure tot el que vulgueu. A més, quan es tracta de l’opció “Tipus de proxy”, el millor és simplement anar amb la configuració predeterminada: connexió directa TCP / IP (sense proxy). Pel que fa a la “Configuració avançada”, hi ha moltes coses a debatre i és més fàcil si només consultis la informació del lloc web oficial de SoftEther sobre aquestes opcions..

Un cop fet tot, només cal que feu clic a “D’acord” i la nova connexió VPN s’afegirà a la llista de Gestor de clients VPN de SoftEther. Per executar-la, simplement feu clic amb el botó dret a la connexió i trieu “Connecta”. Quan voleu desconnectar, feu el mateix i feu clic a “Desconnecta”.

Funcions addicionals que podeu utilitzar

El gestor de clients VPN de SoftEther té moltes funcions que podeu utilitzar per modificar la vostra experiència:

 • Mode simple / Mode normal – El gestor de clients VPN SoftEther funciona de manera predeterminada en el mode normal, però podeu canviar al mode senzill si esteu nous a tot o voleu simplificar la interfície encara més.
 • Funció de finestra translúcida – Aquesta opció us permet triar el nivell de transparència que voleu a les finestres del client VPN. Tingueu en compte que el nivell de transparència no es pot establir per sota del 20%.
 • Funció de manteniment de la connexió a Internet – Aquesta és una funció útil si voleu que el client SoftEther mantingui una connexió VPN similar a la connexió del servidor VPN SoftEther.
 • Funció de guia de veu – Una petita eina petita que pot explicar el procés mitjançant guia de veu o llegir un missatge. Per activar-lo, seleccioneu “Guia de veu normal” quan obriu “Veu” al gestor de clients.

Prova del rendiment de connexió

SoftEther té una eina de prova de velocitat de trànsit de xarxa que podeu utilitzar per supervisar el funcionament de la vostra connexió VPN. Per utilitzar-lo al gestor de clients VPN de SoftEther, feu clic al menú “Eina” del client i, a continuació, seleccioneu “Eina de prova de velocitat de trànsit de xarxa”.

En cas que desitgeu obtenir més informació sobre com podeu provar una connexió VPN, no dubteu a consultar la nostra guia sobre aquest tema. I si voleu saber més sobre l’eina de prova de velocitat de SoftEther (configuracions i precaucions addicionals), seguiu aquest enllaç.

Altres dades d’interès

Si voleu obtenir informació més detallada sobre el client de SoftEther VPN i el funcionament de la connexió, consulteu aquest enllaç. A més, hi ha un manual disponible si voleu obtenir més informació sobre el protocol VPN SoftEther.

SoftEther VPN és segur d’utilitzar?

Resposta breu: sí, definitivament.

La seguretat i el xifrat de SoftEther són molt fiables i és un protocol excel·lent per utilitzar sempre que necessiteu assegurar les dades i el trànsit en línia..

A continuació, detallem algunes opcions per fer de SoftEther un protocol VPN tan segur:

 • El protocol està programat de manera que pugui prevenir els atacs de Man-in-the-Middle.
 • Els processos de xifrat, desxifrat i autenticació de la VPN SoftEther es basen en OpenSSL – una coneguda biblioteca de programari de codi obert.
 • SoftEther ofereix suport per a un munt de xifratges de xifrat com AES, RC4, DES, Triple-DES, SHA i MDS.
 • SoftEther ofereix nombroses opcions d’autenticació d’usuaris com a capa addicional de seguretat.
 • El protocol VPN SoftEther ofereix als usuaris accés a filtres de paquets i opcions de política de seguretat per mantenir paquets nocius a la baixa.

Tot i així, us hauríem de fer saber que, a principis del 2018, hi va haver una auditoria de seguretat de 80 hores de SoftEther que afirmava que el protocol patia 11 vulnerabilitats de seguretat. Tanmateix, la informació no és molt detallada i clara sobre quins problemes de seguretat poden enfrontar els usuaris, i és prou segur suposar que aquests problemes s’han solucionat des de fa temps. Aquí teniu l’enllaç si voleu fer un cop d’ull.

El protocol VPN SoftEther és ràpid?

Sí, SoftEther ofereix velocitats en línia ràpides. Segons la gent que hi ha darrere del protocol, es va programar amb un alt rendiment i un rendiment important. D’acord amb aquests resultats, SoftEther és més ràpid que OpenVPN i PPTP, i és capaç de produir fins a 900 Mbps..

Sembla que les velocitats elevades de SoftEther també es van aconseguir perquè els desenvolupadors es van centrar a reduir el nombre de còpies de memòria per a cada cicle de processament de paquets VPN (ja que un nombre elevat pot disminuir la velocitat).

A més, SoftEther utilitza un mecanisme de streaming de túnel per evitar tractar el problema “MTU (Maximum Transmission Unit)”, sobre el que podeu llegir més informació a la pàgina que vam enllaçar més amunt..

SoftEther VPN Avantatges i desavantatges

Avantatges

 • Les connexions SoftEther són molt segures.
 • SoftEther funciona a diverses plataformes i és força fàcil de configurar.
 • Malgrat l’elevat nivell de seguretat de SoftEther, el protocol és sorprenentment ràpid.
 • SoftEther és de codi obert (fent-lo molt fiable) i també gratuït.
 • Com que SoftEther utilitza el port 443, no es pot bloquejar fàcilment amb un tallafoc.

Desavantatges

 • No molts proveïdors VPN ofereixen accés a aquest protocol.
 • Tot i que es va publicar el 2014, encara es considera un protocol relativament nou.
 • SoftEther no és compatible de forma nativa en sistemes i dispositius operatius. A més, potser haureu d’instal·lar programari addicional fins i tot quan utilitzeu el protocol d’un proveïdor VPN.

Què és una VPN SoftEther?

Una VPN SoftEther és un servei ofert per proveïdors de VPN de tercers. Es tracta bàsicament d’un servei VPN que utilitza el protocol SoftEther. Amb alguns proveïdors, haureu d’instal·lar programari addicional des de SoftEther, mentre que altres proveïdors integren el protocol en els seus clients, és a dir, no necessitareu fer res més.

En aquest moment no hi ha molts proveïdors de VPN que ofereixen accés al protocol de VPN SoftEther. En cas que us interessi algun proveïdor, cal esmentar que SoftEther està disponible als nostres servidors VPN, a més d’altres protocols.

Cerqueu una VPN SoftEther per protegir les vostres connexions?

Tenim l’esquena: CactusVPN ofereix un accés fàcil i segur a les connexions SoftEther. A més, gaudiu de la màxima privacitat i seguretat, ja que no registrem cap dada de les vostres dades i les nostres connexions utilitzen xifratges de qualitat militar.

A més, no us limitareu només a SoftEther. Tot i que és un excel·lent protocol VPN, ens adonem que també podreu provar altres opcions. És per això que també oferim accés a: OpenVPN (tant TCP com UDP), SSTP, L2TP / IPSec, IKEv2 / IPSec, PPTP

Seràs encantat de saber que les nostres aplicacions VPN són molt fàcils d’instal·lar i funcionen a moltes plataformes: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV i Amazon Fire TV..

Test-Drive CactusVPN Gratuït

No haureu de triar cap subscripció immediatament. Primer podeu provar els nostres serveis VPN de forma gratuïta durant 24 hores per veure si compleixen totes les vostres necessitats. No us preocupeu: no heu de donar informació de targeta de crèdit.

I aquí és la millor part: un cop us convertiu en un usuari de CactusVPN, us quedaran coberts amb la nostra garantia de devolució de 30 dies si hi ha problemes..

El protocol VPN SoftEther en comparació amb altres protocols VPN

Voleu saber com es compara SoftEther amb els altres protocols VPN disponibles per als usuaris en línia? Aquí tens una visió general de tot el que has de saber:

SoftEther vs. OpenVPN

SoftEther sovint es compara amb OpenVPN quan es tracta de seguretat, i per una bona raó. El protocol és capaç d’oferir als usuaris el mateix nivell de xifrat i protecció de dades que OpenVPN pot proporcionar (seguretat de 256 bits, xifratge AES, OpenSSL, SSL 3.0). A més, OpenVPN és de codi obert igual que SoftEther, fent que tots dos siguin molt fiables. L’única manera d’OpenVPN és millor en aquest sentit és el fet de ser més antic que SoftEther, de manera que té “més experiència al cinturó”, per tant,.

Quan es tracta de velocitat, però, SoftEther té la mà superior. Segons la gent que hi ha darrere de SoftEther, el protocol és 13 vegades més ràpid que l’OpenVPN. SoftEther realment té un rendiment de fins a 900 Mbps, mentre que el rendiment d’OpenVPN ascendeix al voltant dels 100 Mbps o menys. A més, SoftEther ofereix funcions que no es troben a OpenVPN, com ara:

 • Filtratge de paquets
 • Funció DHCP virtual
 • Suport a diversos llogaters
 • Funcionalitat de creuament NAT
 • Configura l’escriptura manual de fitxers
 • Suport per a targetes intel·ligents i fitxes USB

A més, cal destacar que si bé SoftEther i OpenVPN permeten als usuaris executar els seus propis servidors, només el servidor de VPN SoftEther té suport per a diversos protocols com SoftEther, SSTP, L2TP / IPSec, IPSec i OpenVPN. El servidor OpenVPN, d’altra banda, només pot executar el protocol personalitzat OpenVPN.

Pel que fa a la compatibilitat multiplataforma, tant SoftEther com OpenVPN es poden configurar en les mateixes plataformes en general. No obstant això, SoftEther sovint requerirà que instal·leu programari addicional, fins i tot quan l’utilitzeu en els servidors d’un proveïdor VPN. Però SoftEther també és relativament més fàcil de configurar que OpenVPN. I mentre estem al tema, no molts proveïdors de VPN ofereixen el protocol VPN SoftEther (probablement a causa del “jove” que és), mentre que podeu trobar tones de proveïdors que ofereixen accés a connexions OpenVPN..

En general, tots dos protocols VPN són molt decents, però si voleu gaudir de tota la seguretat que ofereix OpenVPN (i més), a més de velocitats ràpides, us recomanem triar SoftEther. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre el protocol OpenVPN, seguiu aquest enllaç.

SoftEther vs. PPTP

En termes de seguretat, SoftEther és el clar guanyador. No només és compatible amb el xifrat de 256 bits i diverses xifrades, sinó que el propi xifrat (MPPE) del PPTP no és gens fiable ja que és vulnerable a moltes explotacions..

A més, el PPTP es pot bloquejar fàcilment amb un tallafoc (especialment un tallafoc NAT). SoftEther, d’altra banda, utilitza el port 443 (el port de trànsit HTTPS), cosa que fa gairebé impossible de bloquejar. També, SoftEther és capaç de portar qualsevol tipus de paquets, mentre que el PPTP està restringit només als paquets IPv4. I també hi ha el problema que el NTP és de tipus tancat i, aparentment, estava trencat per l’AN.

Ara, una de les principals coses que fa que el PPTP sigui tan popular malgrat els seus defectes de seguretat és la rapidesa amb el protocol. Bé, sorprenentment, SoftEther és realment més ràpid que el PPTP (quatre vegades més ràpid, per ser exacte) tot i que ofereix uns nivells tan forts de xifrat.

L’únic mètode PPTP és millor que SoftEther quan es tracta del procés de configuració i de la disponibilitat de diverses plataformes. No vol dir que SoftEther no funciona en tantes plataformes com PPTP, però el protocol no està integrat de manera nativa en elles. Per exemple, podeu configurar fàcilment una connexió PPTP a Windows 7 amb només uns clics, mentre que la configuració de la connexió SoftEther requereix una mica més de treball.

Tanmateix, heu de saber que el PPTP ja no podrà ser suportat de forma nativa per sistemes i sistemes operatius més nous en el futur. macOS i iOS ja han caigut el suport natiu per a PPTP des de macOS Sierra i iOS 10 (probablement per la seva falta de seguretat), i alguna cosa així pot passar amb altres plataformes..

Voleu saber més sobre PPTP? Doneu un cop d’ull al nostre article a fons.

SoftEther vs. L2TP / IPSec

Per començar, tots dos protocols ofereixen suport per a encriptació de 256 bits i xifrades potents, però la seguretat de SoftEther és molt millor perquè també utilitza SSL 3.0 i és de codi obert, cosa que el converteix en un protocol més fiable. També heu de saber que Edward Snowden ha afirmat anteriorment que l’ANS ha estat debilitada intencionadament per part de L2TP / IPSec, però no hi ha proves clares que demostrin com són legítimes aquestes reclamacions..

En termes d’estabilitat, SoftEther funciona millor perquè pot utilitzar el port 443. Com que L2TP es combina amb IPSec, es pot bloquejar si es bloquegen els ports 500 i els protocols IP 50 i 51. A més, L2TP pot trobar problemes NAT si L2TP Passthrough no està habilitat al router.

El protocol VPN SoftEther també proporciona millors velocitats de connexió, ja que L2TP / IPSec tendeix a trigar més temps a negociar un túnel VPN, per no parlar de la funció de doble encapsulat que també pot reduir les velocitats..

Tanmateix, quan es tracta de disponibilitat, L2TP / IPSec és una opció millor perquè està integrada de forma nativa en moltes plataformes. Per tant, és molt fàcil configurar una connexió. A més, hi ha més proveïdors de VPN que ofereixen connexions L2TP / IPSec que proveïdors de connexions SoftEther.

I com els protocols que hem comentat anteriorment, el servidor VPN SoftEther també ofereix suport per a L2TP / IPSec.

Si voleu llegir més informació sobre L2TP / IPSec, seguiu aquest enllaç.

SoftEther vs. IPSec

La majoria de proveïdors de VPN associen IPSec amb L2TP i IKEv2, però podeu trobar alguns serveis que ofereixen accés a IPSec pel seu compte. Generalment, és un protocol VPN força segur, tot i que, si no es configura i es configura correctament, es podria defectuar la protecció que ofereix..

Quant a l’estabilitat, IPSec és molt més fàcil de bloquejar amb un tallafoc que SoftEther a causa de l’ús de ports limitats i fàcils de bloquejar. SoftEther també és més ràpid que IPSec i el servidor VPN SoftEther és realment compatible amb el protocol IPSec.

IPSec funciona en nombroses plataformes, pràcticament les mateixes que funciona en SoftEther. Tot i això, IPSec és més convenient configurar perquè normalment no cal descarregar programari addicional.

Finalment, SoftEther admet més paquets que IPSec, que normalment està restringit als paquets IPv4. Com a exemple ràpid, SoftEther també pot transmetre IPv6, PPPoE, STP, VLAN i RIP.

Tot plegat, IPSec és un protocol decent, però SoftEther és simplement una opció molt millor. Si voleu obtenir més informació sobre IPSec, aquí hi ha el nostre article sobre això.

SoftEther vs. SSTP

SSTP ofereix gairebé el mateix nivell de seguretat que SoftEther. L’única raó per la qual no és millor que SoftEther en aquest sentit és perquè no és de codi obert i perquè és propietat exclusiva de Microsoft, una empresa que s’ha conegut per lliurar l’accés NSA als missatges xifrats i col·laborar amb la NSA i l’FBI. Però, d’alguna manera, això no et molesta, és segur que SSTP sigui tan segur com utilitzar que SoftEther.

Tanmateix, heu de saber que mentre SSTP pot utilitzar el port 443, només utilitza el protocol de transmissió TCP. A causa d’això, el protocol pot ser susceptible del problema “TCP Meltdown”, que pot causar problemes de connectivitat. A més, SSTP no ofereix suport per a proxies web autenticades. Malauradament, si utilitza proxies web no autenticades, hi ha una possibilitat que un administrador de la xarxa pugui localitzar capçaleres SSTP i deixar la connexió si volen.

Quant a velocitats, és segur suposar que SoftEther és molt més ràpid que SSTP. Per què? Com que les velocitats en línia SSTP sovint es comparen amb les velocitats de connexió que ofereix OpenVPN, i ja hem vist que SoftEther és més ràpid que OpenVPN.

El protocol VPN SoftEther també ofereix una millor compatibilitat entre plataformes ja que SSTP només està disponible de forma nativa a Windows (Vista i versions posteriors). A més d’això, el protocol també es pot configurar en routers, Linux i Android. SoftEther, d’altra banda, funciona en totes aquelles plataformes (inclosos Windows XP i Windows 98) i en molts altres sistemes operatius i dispositius:

 • macOS
 • iOS
 • Solaris
 • FreeBSD

I com va ser el cas de la majoria dels protocols VPN comentats fins ara, el servidor VPN SoftEther pot executar SSTP mentre que el servidor SSTP no pot executar el protocol SoftEther.

En cas que vulgueu obtenir més informació sobre SSTP, aquí teniu un guia que vam escriure sobre aquest tema.

SoftEther vs. IKEv2 / IPSec

Tant SoftEther com IKEv2 / IPSec són realment segurs i ofereixen velocitats dignes, però hi ha una possibilitat de SoftEther més ràpida només per la seva forma de programació. Tot i això, IKEv2 / IPSec és més fàcil de bloquejar ja que només utilitza el port UDP 500. IKEv2 / IPSec normalment és de codi tancat (desenvolupat per Microsoft juntament amb Cisco), però hi ha implementacions de codi obert de IKEv2..

Tot i això, quan es tracta d’estabilitat, IKEv2 / IPSec pot resultar millor que SoftEther en dispositius mòbils. Per què? Com que el protocol s’ha creat per resistir els canvis de xarxa, és a dir, podeu canviar fàcilment d’una xarxa WiFi al vostre pla de dades sense haver de preocupar-vos que la vostra connexió VPN baixi. Tot i que SoftEther és definitivament fiable i les seves ràpides funcions de connexió automàtica són sempre un avantatge, no pot competir realment amb la funció d’IKEv2..

I quan es tracta de disponibilitat, tots dos protocols estan força lligats. Tot i això, IKEv2 / IPSec pot tenir un avantatge ja que funciona també en dispositius BlackBerry, de manera que és una opció millor per a usuaris mòbils.

Al final, només recomanem utilitzar IKEv2 / IPSec si us preocupa que SoftEther deixi la connexió quan canvieu de xarxa. Si voleu obtenir més informació sobre IKEv2 / IPSec, seguiu aquest enllaç.

SoftEther vs. Wireguard

Com SoftEther, Wireguard és un protocol de codi obert. Es tracta que és tan segur com SoftEther i té una evolució molt lleugera, cosa que significa que pot assolir velocitats en línia decents.

De fet, segons els punts de referència del lloc web de Wireguard, el protocol és significativament més ràpid que l’OpenVPN. Wireguard podria ser més ràpid que SoftEther, veient com el seu rendiment puja fins als 1000 Mbps, mentre que el rendiment de SoftEther ascendeix a aproximadament 900 Mbps..

Tot i així, de moment, Wireguard només està en fase experimental. Es tracta, bàsicament, d’un treball en curs, per la qual cosa no és un bon substitut de SoftEther ara mateix, ja que no és estable. A més, només funciona a Linux. En el futur, Wireguard podria superar el SoftEther o, qui ho sap, el protocol podria obtenir suport al servidor de VPN SoftEther..

Voleu obtenir més informació sobre Wireguard? No dubteu a consultar la guia del protocol.

Per tant, SoftEther és la millor opció?

Mentre es mantenen les coses de moment, diríem que sí. SoftEther és molt segur, funciona en tones de plataformes i també ofereix velocitats en línia elevades i una gran estabilitat. Tant si voleu accedir a continguts bloquejats amb geo-seguretat, protegir les vostres dades en línia a través de WiFi pública o simplement protegir la vostra privadesa a Internet de la vigilància en línia, SoftEther és una opció ideal.

Què és SoftEther? L’idea principal

SoftEther és un programari VPN de codi obert de lliure ús que ofereix un protocol VPN segur i un servidor VPN versàtil que pot executar diversos protocols (SoftEther, OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec i SSTP). Tot i ser relativament nou, el protocol VPN de SoftEther és força popular, ja que ofereix un xifrat fort alhora que també proporciona velocitats ràpides. A més, és molt multi-plataforma.

SoftEther està tan ben programat, de fet, que és una millor opció que la majoria de protocols VPN. L’únic que actualment s’hi acosta és OpenVPN, però és molt més lent que SoftEther. Malauradament, és difícil trobar un proveïdor de VPN que ofereixi connexions SoftEther. En cas que en busqueu, no dubteu en consultar el nostre servei.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map