Reenviament de ports VPN (tot el que heu de saber) |


Què és un port?

Un port és un número específic assignat a un protocol, que és un conjunt d’ordres i regles que regeixen com s’envien i reben les dades a través del web. Un exemple d’això és el port 443 que s’assigna a totes les dades transferides a través de HTTPS.

Un número de port funciona com un canal sense fil i evita els possibles conflictes entre diferents protocols. Els números de port també són essencials per a la seguretat de la xarxa, ja que el bloqueig d’un port també bloquejarà un determinat protocol en una xarxa.

Què és la transmissió del port?

El reenviament de ports (també anomenat mapping port) és un mètode per redirigir els ports informàtics entre la xarxa local i els dispositius remots. Aquesta tècnica sol ser útil per accedir de forma remota a dispositius i serveis connectats a Internet.

El reenviament de ports generalment s’ha d’utilitzar al costat d’un encaminador perquè aquest enrutador probablement utilitzi NAT (Network Address Translation): un procés que tradueix les adreces IP individuals dels dispositius d’una xarxa local a una sola adreça IP, essencialment permetent dispositius connectats a l’encaminador que tinguin les seves pròpies adreces de xarxa (com un ordinador portàtil o una consola de jocs) per connectar-se a Internet amb la IP assignada pel vostre ISP..

En aquest context, el reenviament de ports, que és un procés que no és un rerefons, intercepta les dades i el trànsit que es dirigeixen a una IP específica (en aquest cas, les adreces IP obtingudes a través de NAT) i la redirigeix ​​a una IP diferent (la dispositiu al qual vulgueu accedir remotament, per exemple).

Com funciona l’expedició de ports?

Quan s’ha d’enviar una sol·licitud a la web, es creen paquets de dades que contenen informació sobre la sol·licitud i s’envien per Internet. Entre diverses dades, aquests paquets contenen informació sobre la destinació de l’ordinador o dispositiu.

Normalment, l’encapçalament del paquet de dades s’analitza mitjançant un encaminador de xarxa. Després, el paquet s’envia a la destinació que hi ha a la capçalera.

Tanmateix, amb l’enviament de ports, l’aplicació interceptadora (per exemple, un client VPN) comprova l’encapçalament del paquet de dades, veu la destinació i reescriu les dades que es troben a la capçalera. Després, el paquet de dades s’envia a la destinació recent assignada. En el cas d’una VPN, la nova destinació sol ser un dels servidors utilitzats pel proveïdor VPN.

Per què alguns proveïdors de VPN ofereixen reenviament de ports VPN?

Molts proveïdors de VPN utilitzen un tallafoc NAT per protegir els seus usuaris contra les connexions entrants que puguin ser malicioses. Si bé això és útil, de vegades pot causar problemes bloquejant les connexions entrants que els usuaris desitgen realment.

Per exemple, un tallafoc NAT pot interferir amb el torrenting. Com? Doncs bé, tot té a veure amb l’acte de “sembrar”: acceptar les connexions entrants d’altres usuaris que vulguin descarregar un fitxer al vostre propi client torrent. Seeding també es coneix com a contribució a la taxa de càrrega d’un torrent i és necessari que tothom pugui descarregar un torrent en primer lloc..

Un tallafoc NAT pot evitar que altres usuaris de P2P inicien connexions no sol·licitades amb el vostre client i, per tant, l’aturen de sembrar.

Si un proveïdor de VPN ofereix un reenviament de ports, però, el client reverteix les connexions entrants, assegurant-se que poden obviar el tallafoc NAT..

És necessària la reenviament de ports VPN per al torrenting?

No realment. La manca de reenviament de ports normalment no interferirà amb les velocitats de descàrrega. De vegades, les vostres velocitats de càrrega poden tenir un impacte, però és possible que encara pugueu sembrar en determinades situacions. En cas que no us importi contribuir a la taxa de càrrega i només voleu descarregar un fitxer, no serà necessari el reenviament de port VPN.

L’única manera com el reenviament de ports seria obligatori per al torrenting és si tots els usuaris de l’Swarm (tots els usuaris que descarreguen i carreguen un torrent) estiguessin darrere d’un tallafoc NAT.

L’enviament de port és segur?

Intentar configurar manualment el vostre router per oferir-vos la reenviament de ports pot ser una mica problemàtic. Per què? Com que és possible que les vostres comunicacions en línia no siguin tan segures com creieu que són.

Què és el programari maliciós?

El reenviament de ports del router pot exposar-vos a diverses vulnerabilitats que puguin ser explotades per ciberdelinqüents i programari maliciós si no adopteu mesures de seguretat adequades, sobretot si deixeu un port obert per a accés remot..

La reenviament de ports VPN, d’altra banda, és bastant segur ja que la reenviament de ports es fa del costat del proveïdor VPN, no pas del vostre. A més, la vostra connexió continua garantida amb el xifrat de la VPN.

Tot i això, cal esmentar una cosa: el 2015, es va descobrir que els proveïdors de VPN que van oferir el reenviament de ports VPN estaven afectats realment per una vulnerabilitat (anomenada “Port Fail”) que podria revelar les adreces IP reals dels usuaris VPN. Afortunadament, la vulnerabilitat és fàcil de prevenir, tot i que no hi ha cap garantia que tots els proveïdors de VPN que ofereixen reenviament de ports hagin adoptat les mesures necessàries durant els últims anys..

Per descomptat, si utilitzeu un proveïdor de VPN que no ofereix la reenviament de ports VPN, no us haureu de preocupar per que un port porti possiblement la vostra adreça IP al web..

Necessiteu un servei VPN segur?

Si busqueu una manera de protegir les vostres dades personals i el trànsit en línia al web, us donem cobertura. CactusVPN ofereix un xifrat AES de gamma alta, fins a 6 protocols VPN per escollir, amplada de banda il·limitada i subscripcions rendibles..

A més, 9 dels nostres més de 25 servidors d’alta velocitat ofereixen suport torrenting i oferim una prova gratuïta les 24 hores i una garantia de devolució de 30 dies.

Bottom Line – Què és el reenviament de port VPN?

El reenviament de ports VPN és una manera que els proveïdors de VPN amb tallafocs NAT interceptin les connexions no malicioses que els usuaris de VPN poden desitjar (com les connexions de torrenting) que d’altra manera serien filtrades pel tallafoc i modificar la destinació que es troba a l’encapçalament del paquet de dades per ajudar-los les connexions passen per sobre del tallafoc NAT.

Tanmateix, heu de saber que el desviament de ports VPN no és obligatori per a P2P. Només és necessari si voleu assegurar-vos que tindreu una velocitat de sembra elevada o si cada persona que descarrega / sembra un torrent es troba al darrere d’un tallafoc NAT (que no és un escenari molt probable).

A més, és difícil saber si un proveïdor que ofereix el reenviament de ports VPN ha pres mesures de seguretat contra un atac de fallida del port o no (una vulnerabilitat que pot filtrar la vostra adreça IP real quan esteu connectat a una VPN).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map