Funcția comutatorului de ucid VPN (Ghidul dvs. cuprinzător) |


Ce este un comutator de ucid VPN?

Un Switch Kill este o caracteristică oferită de unii furnizori VPN care oprește automat tot traficul pe Internet dacă pierdeți conexiunea la serverul VPN. În acest fel, Kill Switch vă asigură că datele dvs. private și adresa IP reală nu sunt niciodată expuse atunci când vă aflați pe web.

De ce au loc deconectările VPN?

Majoritatea serverelor VPN sunt în general de încredere – în special cele aparținând furnizorilor VPN decenți și plătite. Cu toate acestea, chiar și atunci, există întotdeauna riscul (deși unul foarte mic) să apară probleme de conectivitate din următoarele motive:

 • Conexiunea la serverul VPN s-a pierdut deoarece există erori în cadrul clientului VPN care determină ca acesta să se prăbușească brusc, ISP-ul dvs. interferează cu conexiunea, serverul VPN s-a stins sau portul de rețea pe care îl utilizați are probleme..
 • Aveți un semnal WiFi scăzut, care poate duce la pierderi excesive de date. La rândul său, acest lucru face ca conexiunea dvs. VPN să fie mai probabil să scadă. Utilizarea excesivă a rețelei WiFi ar putea contribui și la asta (cum ar fi dacă sunteți pe WiFi-ul unui aeroport, de exemplu).
 • Programul dvs. anti-virus / anti-malware și / sau firewall interferează cu conexiunea VPN, deoarece nu este adăugat ca o excepție, determinând scăderea acesteia.
 • Rulează VPN prin protocolul UDP implicit în locul protocolului TCP, care poate aparent să producă conexiuni instabile uneori.

Ce tipuri de comutatoare ucide VPN există?

Ca utilizator VPN, în mod normal, veți putea utiliza două tipuri de comutatoare Kill:

1. Comutatoare de omor la nivel de sistem

Acest tip de VPN Kill Switch închide complet întreaga activitate a rețelei până când se stabilește cu succes conexiunea VPN sau până când resetați adaptorul de rețea. În mod normal, acest tip de switch Kill nu poate fi pornit sau oprit.

2. Comutatoare Kill la nivel de aplicație

Un Switch Kill Switch la nivel de aplicație vă permite să alegeți ce aplicații și aplicații web doriți să împiedicați accesul la Internet (cum ar fi aplicațiile de e-mail sau clienții torrent, de exemplu). Unii furnizori VPN s-ar putea referi la aceste tipuri de Switch-uri Kill ca App Killers.

CactusVPN Apps Killer

Rețineți că utilizarea unui switch Kill Switch la nivel de aplicație poate împiedica actualizarea software-ului la versiuni mai noi. Din motive de securitate și confidențialitate, trebuie să vă asigurați că programele dvs. antivirus / anti-malware nu sunt împiedicate să rămână la curent.

Cum funcționează un switch VPN Kill?

Când vă gândiți la modul în care funcționează un VPN Kill Switch, trebuie să aveți întotdeauna în vedere funcționalitatea de bază a firewall-ului – faptul că poate bloca conexiunile neautorizate, oferind totodată suport pentru excepții..

Ei bine, un Switch Kill utilizează o funcționalitate bazată pe regulile firewall-ului și rutează tot traficul de rețea prin tunelul criptat stabilit de VPN. Apoi, Kill Switch va monitoriza în permanență conexiunea VPN. Dacă observă o schimbare bruscă a stării de conectivitate VPN sau a adresei IP, Kill Switch va bloca toate conexiunile pentru a vă asigura că niciun trafic online nu trece prin adresa dvs. IP atribuită ISP..

Accesul normal la Internet va fi redobândit odată restabilită conexiunea VPN sau după închiderea aplicației VPN.

Când se activează exact un comutator de ucidere VPN?

Am menționat deja că un VPN Kill Switch va începe dacă detectează că conexiunea dvs. VPN s-a stins, dar iată câteva exemple concrete de când s-ar putea întâmpla ceva de genul:

 • Când sunteți deconectat de la serverul VPN, deoarece are probleme de conectare.
 • Când vă confruntați cu conexiuni de rețea nesigure (de exemplu, când sunteți pe WiFi public, de exemplu), acest lucru poate duce la pierderea conexiunii cu serverul VPN.
 • Există șansa ca un comutator de ucidere VPN să se activeze atunci când decideți să schimbați serverele VPN.

Caracteristicile comutatorului VPN Kill vin activate automat?

Nu intotdeauna. În timp ce unii furnizori VPN pot oferi clienților VPN care au pre-activat Kill Switches, de cele mai multe ori va trebui să le activați manual. Acest lucru se poate face de obicei prin activarea funcției VPN Kill Switch în clientul VPN.

Kill Switch activat

De exemplu, în aplicația CactusVPN, trebuie doar să vă îndreptați la „Setări” și să porniți opțiunea „Opriți traficul Internet dacă conexiunea VPN este abandonată”.

Cine beneficiază cel mai mult de un comutator de ucid VPN?

Un VPN Kill Switch ar veni cu adevărat la îndemână pentru oricine descarcă torrenturi în mod regulat și locuiește într-o țară în care partajarea de fișiere le poate pune în dificultate legală. Acum, nu încurajăm încălcarea ilegală a drepturilor de autor sau ceva asemănător, dar suntem conștienți că unii oameni pot avea acces doar la fișierele și divertismentul de care au nevoie cu torentele..

Practic, un VPN Kill Switch îți poate îmbunătăți șansele de a nu primi notificări DMCA, de a risca amenzi legale sau de a face ca ISP-ul tău să-și încheie abonamentul, deoarece ai prins torentul dacă conexiunea VPN scade..

În afară de aceasta, un VPN Kill Switch ar fi foarte util dacă sunteți cineva care este foarte preocupat de confidențialitatea online. Indiferent dacă faceți o analiză a concurenților dvs. de afaceri, doriți să vă asigurați că ISP-ul dvs. nu poate vedea ce căutați sau dacă sunteți un informator sau un jurnalist cu acces la informații sensibile, un Switch Kill vă poate ajuta să vă asigurați confidențialitatea dvs. nu este niciodată în pericol din cauza unei probleme de conectivitate.

Există alternative VPN Kill Switch?

Da, există programe terțe pe care le puteți utiliza pentru a monitoriza conexiunile VPN. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele vă vor permite să selectați doar aplicațiile pe care doriți să le închideți sau să împiedicați accesarea web atunci când conexiunea VPN se reduce.

VPN Watcher este un exemplu bun, la fel și VPNNetMon.

În mod alternativ, dacă sunteți un utilizator Windows, puteți utiliza programatorul de activități încorporat. Creați o sarcină care va închide automat aplicația dorită (cum ar fi clientul dvs. torrent) atunci când conexiunea VPN este încheiată.

În total, sunteți mai bine doar să utilizați un VPN cu caracteristici Kill Switch. Este mult mai convenabil, nu trebuie să configurați totul și aveți tot ce aveți nevoie într-un singur client simplu. În plus, unele instrumente de monitorizare a conexiunilor VPN ale unei terțe părți vin, de asemenea, cu un cost suplimentar, astfel încât utilizarea unui VPN cu un comutator Kill este mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

Cum se testează caracteristicile comutatorului Kill VPN

Cel mai simplu mod de a testa dacă funcționează VPN Kill Switch este să urmați acești pași:

 1. Rulați VPN și conectați-vă la un server.
 2. Accesați un site web sau începeți clientul dvs. torrent.
 3. Deconectați-vă de la serverul VPN, dar nu închideți clientul VPN.
 4. Dacă conexiunile la internet și traficul torrent se opresc, Kill Switch funcționează bine.

Dacă doriți o metodă mai aprofundată de testare a Kill Switch-ului VPN, iată ce puteți face:

 1. Alegeți un site web la care doriți să vă conectați și notați adresa IP. Pentru a găsi adresa IP a unui site web, trebuie doar să deschideți promptul de comandă (sau alternativa sa pe diferite sisteme de operare) și să tastați „ping websitename.com”..
 2. Descărcați și instalați Wireshark.
 3. Începeți Wireshark.
 4. Rulați VPN și conectați-vă la site-ul web a cărui adresă IP cunoașteți.
 5. În timp ce sunteți conectat la site-ul respectiv, încheiați conexiunea VPN.
 6. Fereastra / fereastra de sesiune / browser ar trebui să fie încetată și ea.
 7. Verificați Wireshark pentru a vedea dacă s-au stabilit conexiuni cu adresa IP a site-ului web după ce ați încheiat sesiunea VPN.
 8. Dacă nu vedeți nicio conexiune problematică, înseamnă că VPN Kill Switch funcționează așa cum trebuie.

În căutarea unui VPN cu caracteristici ale comutatorului Kill?

CactusVPN te-a acoperit. Nu numai că oferim un Kill Switch fiabil și foarte ușor de utilizat, dar oferim și un App Killer încorporat în aplicația noastră VPN. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați aplicația pe care doriți să o închideți atunci când conexiunea VPN este încheiată în listă și sunteți bine să mergeți.

Deci, este foarte ușor să vă asigurați că confidențialitatea dvs. nu este niciodată expusă atunci când sunteți pe Internet cu CactusVPN.

Protejați-vă confidențialitatea cu un serviciu VPN de înaltă calitate

Cu serviciul nostru, veți obține întotdeauna o experiență online sigură. Folosim doar algoritmi puternici de criptare (cum ar fi AES), nu stocăm niciun jurnal și vă permitem să alegeți până la 6 protocoale VPN (inclusiv protocoalele OpenVPN și SoftEther foarte sigure).

În plus, oferim 28+ servere stabile, de mare viteză, stabile, situate în întreaga lume. De asemenea, vin cu o lățime de bandă nelimitată, astfel încât să vă asigurați că veți putea să vă bucurați de o experiență online lină.

Testează-ți serviciul gratuit în primul rând

Nu este nevoie să vă angajați din start. Înainte de a alege un plan de abonament, puteți testa cu adevărat serviciul nostru VPN gratuit timp de 24 de ore – o mulțime de timp pentru a vedea dacă Switch-ul nostru Kill răspunde tuturor nevoilor dvs..

În plus, după ce deveniți utilizator CactusVPN, veți totuși să profitați de garanția noastră de restituire de 30 de zile dacă serviciul nu funcționează așa cum este anunțat pentru dvs..

Concluzie

Un VPN Kill Switch este o caracteristică oferită de furnizorii VPN pentru a-și asigura în continuare confidențialitatea online a utilizatorilor. Practic, un comutator Kill va opri tot traficul pe Internet dacă detectează că conexiunea VPN s-a stins. Un Switch Kill poate avea de asemenea forma unui App.Killer care vă permite să selectați ce aplicații trebuie terminate atunci când conexiunea VPN este deconectată..

Un VPN Kill Switch este foarte util pentru persoanele care doresc să se asigure că confidențialitatea lor pe Internet este asigurată în proporție de 110% și pentru utilizatorii online care descarcă torrenturi în mod regulat..

Deși există alternative Kill Switch (de exemplu, instrumente de monitorizare a conexiunilor VPN), este mai bine să alegeți doar o VPN cu funcții Kill Switch, pentru că este mult mai convenabil.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map