Частен преглед на VPN за достъп до Интернет (2020)

Частният интернет достъп е зареден с функции, а също така е популярен доставчик на VPN. Със своята достъпна ценова структура, той със сигурност е привлекателен вариант на пазара.


частно лого за достъп до интернет

Въпреки това, частният достъп до интернет е със седалище в САЩ. Тази страна е прословут лош избор като начална база за VPN компания. САЩ не само имат много закони, изискващи ISP и VPN, за да проследяват и поддържат записи на данни, но и той е част от мрежата Five Eyes.

Организации като „Петте очи“, „Деветте очи“ и „14 очи“ правят съвместни усилия между страните членки за споделяне на чувствителни данни. Част от данните се събират чрез дейности в стил шпионаж, които биха били незаконни за провеждането на правителствата на домашната им земя без надлежна процедура. Ако обаче информацията е събрана от друга нация, тогава тя може да бъде споделена с лекота и докато прескача закона.

По причини като тези, че САЩ не са най-доброто място за базиране на VPN услуга. Много по-добре е да използвате доставчик на VPN, който се намира извън мрежата на 14 Eyes.

Доставчици като Surfshark и NordVPN са разположени на Британските Вирджински острови и предлагат сигурни, надеждни и достъпни VPN връзки. Ако наистина сте чувствителни към неприкосновеността на личния живот и шпионирането, тогава се препоръчва да потърсите някоя от тези компании.

Независимо от това, частният достъп до Интернет има някои страхотни функции. Можете да свържете до пет устройства наведнъж, торентите са разрешени и услугата има превключвател за убийство.

Тяхната мрежа може да се похвали с повече от 3000 сървъра, което я нарежда сред най-добрите VPN за този показател. Тези сървъри обаче се простират само в 28 държави, което не е толкова впечатляващо, колкото мрежите на други компании, които лесно се простират до 100 или повече държави.

Преглед на частния интернет достъп за частен достъп

FeaturesInformation
ползваемост:лесно
Политика на регистрация:Няма политика за регистрация
Размер на сървъра:3 300 ++ сървъра
Разпределение на сървъра:33 държави
Поддържа:Чат
Torrenting:Позволен
Streaming:ограничен
VPN протокол и криптиране:OpenVPN, SOCKS5 прокси, IPSec / L2TP и PPTP;
Централно управление:САЩ
Цена:$ 3.33 / месец
Официален уебсайт:https://www.privateinternetaccess.com

Сигурност и шифроване

Частният достъп до Интернет предприе някои доста солидни стъпки към защита на своите клиенти онлайн. Настройките по подразбиране осигуряват 128-битово криптиране на данни, което изглежда по-малко от желателно, когато 256-битовото криптиране на AES също е достъпно с услугата.

Възможно е потребителите, които дават премия за бързината над поверителността, да предпочетат 128-битовото криптиране на данни, но частният достъп до Интернет предлага добри скорости и с по-високото ниво на криптиране. И така, защо да рискуваме? Ако решите да отидете с частен достъп до Интернет, превключете настройките на 256-битово криптиране на AES, което е по подразбиране за повечето от топ VPN-ите.

настройки за шифроване на pia

Потребителите могат да избират измежду най-препоръчания VPN протокол за деня и няколко стари любими, които имат по-малко строги настройки за сигурност. Най-препоръчителният е OpenVPN, но частният достъп до Интернет също предлага SOCKS5 прокси, IPSec / L2TP и PPTP. В комбинация с 256-битовото криптиране на AES е безопасно да се каже, че вашият уеб трафик ще остане сигурен, докато сте свързани с частния достъп до Интернет.

Подобно на много други доставчици на VPN, Private Internet Access разполага с превключвател за убийство, който автоматично прекратява сесията на сърфиране, когато VPN услугата внезапно и неочаквано стане недостъпна. Това е чудесен сейф за неуспех, но трябва да се спомене, че много клиенти се оплакват от превключвателя за убийство, който не работи както се рекламира.

Това е проблем, тъй като може да ви изложи, ако услугата за частен достъп до интернет се прекъсне. Всички най-високо оценени VPN доставчици също имат функции за превключване на убийства в своята услуга и те изглежда работят постоянно.

Ако едно от основните ви притеснения е неочаквано разкрито, когато сте онлайн, тогава може да е разумно да се свържете с друга VPN компания с по-надежден превключвател за убийство.

Местоположение на сървъра за частен достъп до Интернет

В момента частният достъп до Интернет изброява 3 125 сървъра в неговата мрежа. Това е число, което съперничи на броя на сървърите на едни от най-добрите VPN в бизнеса.

Те обаче са разположени само в 33 страни. Това не е особено впечатляващо в сравнение с конкурентите, които имат сървъри, разположени в повече от 100 държави. Ето защо частният достъп до Интернет може да има по-голямо обжалване в някои региони, но само ограничен апел в други.

частен интернет сървър за достъп до интернет &# X1f1fa;&# X1f1f8; Един от регионите, в които частният достъп до Интернет вероятно е по-популярен, е Северна Америка. В САЩ компанията има 1,441 сървъра само на 15 места. &# X1f1e8;&# X1f1e6; Допълнителни 236 сървъра са разположени на три места в Канада (всъщност доста добре). &# X1f1f2;&# X1f1fd; Мексико има 33 сървъра, разположени на едно място.

&# X1f1ec;&# X1f1e7; Великобритания и европейските абонати вероятно ще открият, че частният достъп до Интернет има адекватни сървъри, които да ги удовлетворяват. Обединеното кралство има близо 200 сървъра, докато Холандия има 548. Други европейски сървърни места включват Швеция, Норвегия, Дания, Финландия, Швейцария, Франция, Белгия, Австрия, Чехия, Люксембург и други.

&# X1f1e7;&# X1f1f7; Бразилия е единственото място, представено в Южна Америка с 20 сървъра. Африка по подобен начин е недостатъчно представена. Частен достъп до Интернет има само в Южна Африка с 10 сървъра.

Покритието не е толкова добро в Близкия изток, където сървърите са разположени само в Израел и Обединените арабски емирства. Азиатските сървъри включват места в Сингапур, Япония и Индия, което не е особено стабилно покритие за тази част на света. Австралия и Нова Зеландия са дом на около 200 сървъра.

Наистина, това е много сървъри. Фактът, че частният достъп до Интернет има над 3000 сървъра означава, че той се нарежда там с много от големите играчи. Те обаче наистина нямат разнообразието на местоположението, което се изисква, за да бъде VPN с най-висок рейтинг.

Частният достъп до Интернет подчертава на уебсайта си, че използват само голи метални сървъри, което гарантира по-добра производителност. Освен това някои места имат прокси сървъри за калмари, което може да помогне за ускоряване на скоростта на пренос на данни.

Използване на BitTorrent или P2P с частен достъп до Интернет

Със своята скорост и разрешителна гледна точка по отношение на торентите, частният достъп до Интернет може да бъде отличен избор. Изберете любимия си клиент за торент.

Добре е, че е съвместим с частния достъп до Интернет. Няма да намерите нищо, което конкретно да адресира торентските връзки в уебсайта им. Дейността за споделяне на P2P файлове обаче се поддържа изцяло.

Това е удобен аспект на услугата за частен достъп до Интернет, че дейностите на торенето не са ограничени до определени сървъри. Можете просто да влезете в сървъра по ваш избор.

функции за частен достъп до интернет

Личният достъп до Интернет изглежда има проблеми с поточното предаване на Netflix. Тази изключително популярна компания за стрийминг прекара последните няколко години усилено, за да предотврати достъпа на хората до тяхната услуга, докато използват VPN. Основно те правят това, защото VPN може да позволи на зрителя да получи достъп до съдържание, което е ограничено за региона с различни договори.

Въпреки че някои доставчици на VPN все още изглежда могат да заобиколят ограниченията на Netflix, частният достъп до Интернет изглежда не е един от тях. Като цяло само един сървър в Калифорния успя да се свърже с Netflix. Ако основната ви цел за онлайн е да преглеждате поточни услуги, тогава това не е VPN за вас.

Резултати от теста за скорост на частния достъп до Интернет

Това е показателят, в който много по-малко VPN доставчици се спъват. Повечето хора осъзнават, че използването на който и да е VPN ще забави скоростта на пренос на данни. Въпреки това, наистина доброто, висококачествено VPN забавя данните далеч по-малко от тези, които не притежават същото ниво на качество.

Частният достъп до Интернет може да не е най-бързият VPN там, но въпреки това се представя добре. Свързването към сървър в Ню Йорк даде резултати от тестови скорости от 77,56 Mbps за изтегляния и 36,75 Mbps за качване.

Производителността се подобрява само при свързване към европейски сървър в Амстердам. За този тест изтеглянията с тактова честота 81,46 Mbps и качванията бяха 40,30 Mbps. Това не е твърде далеч от резултатите от тестовете за скорост, получени, когато не използвате никакъв VPN.

резултат от теста за бърз достъп до интернет

Нещата не бяха толкова бързи със сървъра в Хонконг. Въпреки това, номерата със сигурност са били по-впечатляващи от онези, които се използват с по-ниски VPN доставчици. Изтеглянията са измерени 69.98 Mbps, като качванията са в размер на 13.04 Mbps.

Изпълнението на сървър в Лондон също беше доста впечатляващо. Изтеглянията на 75,67 Mbps и качванията от 23,00 Mbps са уважавани, дори и да не са толкова бързи, колкото резултатите от тестовете за скорост, постигнати с Express VPN. Ако цената е основна грижа за вас, тогава може би частният достъп до Интернет е правилният избор.

Тези положителни резултати от тестовете се дължат до голяма степен на броя и качеството на сървърите в частната мрежа за достъп до Интернет.

Декларация за регистрация на частния достъп до Интернет

Вашият доставчик на интернет услуги, който може да бъде наречен вашия интернет доставчик, поддържа изчерпателни дневници относно това кои уебсайтове посещавате, колко дълго оставате и какво правите, докато сте там. Те имат достъп до приложенията, които използвате, и могат да съхраняват невероятни количества данни за вашите онлайн дейности. Когато се замислите, това е смущаваща практика.

няма потребителски регистрационен векторЕдна от основните цели на използването на VPN е да се избегне някой да събира всички тези данни за вас и вашите дейности. Когато използвате VPN, вашият интернет доставчик не може да поддържа записи на уебсайтовете, които посещавате, или приложенията, които използвате. В идеалния случай доставчикът ви на VPN се въздържа да събира и такъв тип информация.

Подобна политика срещу сеч е критична по много причини. Той не позволява на VPN доставчика да продава или раздава вашите данни на трети страни и свързани компании.

Освен това, това означава, че ако вашата VPN компания се хакне, те няма да имат много информация за хакерите да откраднат. Нещо повече, политика без регистрация означава, че VPN услуга не може да бъде принудена да споделя информация с правоприлагащите органи, тъй като няма какво да се разкрива.

Много доставчици на VPN говорят за добра игра, когато става въпрос за нулева регистрация. Частният достъп до Интернет следва този принцип сравнително добре. Те заявяват, че не следят вашия уеб трафик или нямат никакви комуникационни дневници. Те обаче съхраняват основни данни като имейл адреси на клиенти и методи за плащане.

Опции за цените за частен достъп до Интернет

Ценообразуването на тази компания може да бъде сериозно привлекателно за много бъдещи клиенти. Той е сред по-достъпните опции там и тъй като предлага някои доста добри функции и производителност, много хора биха го сметнали за добра сделка.

Цената за месеца е едва 6,95 долара на месец. За тази цена получавате разнообразни VPN протоколи, неограничени данни, поддръжка на P2P и всичко останало, което предлага частният достъп до Интернет.

Ако търсите сделка, може да продължите с едногодишния абонамент, който предлага спестявания от приблизително 52 процента. Това се получава до едва 3,33 долара на месец. Още по-големи спестявания са налични при закупуване на двугодишния план. Цената на едва 2,91 долара на месец, това е сделка, която може да бъде привлекателна за много хора.

частни цени за достъп до интернет

Частният достъп до Интернет предлага седемдневна гаранция за връщане на парите. Това не е особено дълъг прозорец, но ако използвате интернет често, трябва да можете да решите в рамките на седмица дали тази услуга работи за вас или не.

Препоръчва се частен достъп до Интернет?

Частният достъп до Интернет предлага някои страхотни, наистина желани функции и достъпни цени. Към това добавете и факта, че техните сървъри са доста бързи и това не е лошо VPN. Това обаче не означава, че няма недостатъци при използването на тази услуга.

частно лого за достъп до интернет

Не забравяйте, че частният достъп до интернет е със седалище в САЩ. Ако една правителствена агенция получи вашите лични данни от сървърите на вашата VPN, те скоро ще бъдат поместени в базите данни на много други правителствени агенции. Освен това, докато частният достъп до интернет имаше уважавани резултати от тестови скорости, те със сигурност не бяха най-добрите. Разнообразието на техните сървърни места също липсва.

Всичко казано, частният достъп до Интернет е добре VPN услуга. Ако се приближавате до края на списъка си, преди да вземете решение, позволете ни да ви препоръчаме още 2, които ще си струват да проверите времето си. Вижте нашето сравнение ExpressVPN и NordVPN, ако тези две услуги вече не са в списъка ви. Ние даваме на тези 2 VPN услуги два палеца нагоре.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me