ПродајВПН продаја у петак у петак: уштедите до 50%

Ажурирање 30. новембра 2019: Пошто ПротонВПН нуди попусте само једном годишње, одлучили смо продужити промоцију Црног петка до 23:59, 8. децембра 2019, Сан Францисцо. (То је 02:59, 9. децембра у Њујорку, и 8:59, 9. децембра, у Женеви, Швајцарска.) Ово продужење пружиће свима који нису могли да искористе споразум прошле недеље једну додатну недељу да уштеде између 33% и 50% на ПротонМаил Плус, ПротонВПН Плус или оба.


Само ограничено време, нови корисници и корисници на нашем бесплатном плану могу добити ПротонВПН Плус за између 33% и 50% попуста са једним од наших специјалних понуда за Црни петак. Такође можете добити уговор о пакету ПротонМаил / ПротонВПН, помажући вам да још више приватних података.

Наша промоција Црног петка трајат ће од данас до данас Петак, 29. новембар, након чега више неће бити могуће добити ПротонВПН са попустом. Пријавите се за ПротонВПН или се пријавите на свој рачун да бисте одмах преузели договор. (Ажурирање: Продужили смо промоцију Црног петка до 23:59, 8. децембра 2019. по времену у Сан Франциску.)

Ново за Протон?

Већ имате налог?

(Већ плаћате корисник? Желите основне или визионарске планове? Уместо тога, тражите ПротонМаил? Прочитајте доле да бисте пронашли друге промоције!)

Савршено време за надоградњу вашег бесплатног плана

ПротонВПН су креирали исти научници и инжињери који су изградили ПротонМаил и у које му милиони корисника верују да би заштитили своју приватност и деблокирали садржај на мрежи. Црни петак је најбоље време за подршку нашој мисији, док приступате врхунским карактеристикама попут могућности стриминга својих омиљених емисија без обзира где се налазите и укључења у веће брзине у 40+ земаља..

Ако тренутно имате ПротонВПН-ов бесплатни план, можете приступити споразуму о Црном петак пријављивањем на аццоунт.протонвпн.цом.

илустрација како добити ПротонВПН црни петак

План ПротонВПН Плус вам даје ове ексклузивне предности:

 • Брже везе са приступом 560+ ПротонВПН сервера у 43 земље
 • Напредна заштита преко Сецуре Цоре мреже против софистицираног надзора
 • Више слободе са везама за 5 уређаја, приступом Тору једним кликом и подршком за дељење датотека / БитТоррент и стриминг Нетфлика, Хулуа, Амазон Приме, Диснеи +, спортских догађаја и многих других

Црни петак за постојеће плаћене кориснике

Већина компанија нема понуде Црног петка за постојеће претплатнике, а то можда нећемо учинити и у будућности. Међутим, ове године враћамо двогодишње планове за постојеће плаћене кориснике. Ако сте већ корисник који плаћа, можете добити попуст од 33% на било коју претплату са двогодишњим планом. Ако добијете двогодишњи план који има и ПротонВПН и ПротонМаил, можете добити додатних 20% попуста за укупно скоро 50% попуста.

Да бисте добили промоцију, прво се морате пријавити на свој ПротонВПН налог. Унутра Командна табла, мораћете да изаберете Двогодишња (попуст 33%) опцију из падајућег менија циклуса наплате.

Можете искористити попуст од 33% за надоградњу на било који плаћени план. (Овај попуст од 33% доступан је и за основне и визионарске претплате.)

Овим уговором – у комбинацији са додатним унапређењима ВПН веза које су постојећи корисници који су платили недавно су добили бесплатно – пружамо још већу вредност онима који су најдуже подржали нашу мисију.

Ваша подршка подстиче наш напредак

Створили смо ПротонВПН да бисмо проширили приватност на мрежи, омогућили вам безбедан Интернет било где и вратили блокирани и цензурирани садржај. Нажалост, као што смо видели ове године, постоје многе компаније и владе за које осећају да би требало да имају приступ и контролу над вашим подацима.

Зато удвостручујемо ширење наше услуге и ојачавамо мрежу против напредних напада и цензуре. Уз вашу подршку, додајемо нове технологије које ће корисницима омогућити приступ ПротонВПН-у чак и у земљама у којима су ВПН блокирани. Такође смо отворили извор наших апликација, додали блокирање огласа и покренули подршку за још више платформи за стриминг видео садржаја (Нетфлик, Хулу, ББЦ, Амазон Приме итд. Су већ подржани).

Понуде Блацк Фридаи за ПротонМаил

Сви ПротонВПН рачуни долазе са приступом ПротонМаил-у користећи исте Протон пријаве за пријаву. Ваш ПротонМаил налог је обезбеђен шифрирањем од почетка до краја и енкрипцијом са нултим приступом, што значи да нико други не може да приступи вашој е-пошти, чак ни ми.

ПротонМаил Плус вам пружа моћнији пријемни пријем са пет адреса е-поште, прилагођених фасцикли и налепница, прилагођених филтера и могућност смештаја е-поште за прилагођени домен (нпр. Иоурнаме@иоурдомаин.цом).

Пакет Црног петка, укључујући ПротонВПН Плус и ПротонМаил Плус, можете добити заједно за 50% попуста од нормалне цене. Ево како:

 • Нови Корисници (они који већ немају Протон налог) могу приступити овој промоцији на нашој страници Црни петак.
 • Постојећи бесплатни корисници (тј. имате бесплатне ПротонМаил и / или ПротонВПН налоге) можете приступити овој промоцији тако што ћете се пријавити на маил.протонмаил.цом и кликнути на дугме Црни петак.
 • Постојећи корисници који се плаћају можете приступити овој промоцији на маил.протонмаил.цом и отићи у Подешавања -> Надзорна плоча, одабир двогодишњег плана и одабир било којег плаћеног ПротонМаил плана са плаћеним ПротонВПН планом. Приликом одласка, 33% двогодишњи попуст биће комбинован са попустом од 20%, што вам даје отприлике 50% попуста.

Ако желите самостално набавити ПротонМаил Плус, можете добити између 33% и 40% попуста.

 • Нови Корисници (они који немају протонске рачуне) могу приступити овој промоцији на нашој страници Црни петак.
 • Постојећи бесплатни корисници можете приступити овој промоцији тако што ћете се пријавити помоћу свог Протон налога на маил.протонмаил.цом и кликнути икону Црног петка у горњој траци.

Хвала што сте дио наше мисије!

Имамо срећу да имамо заједницу истомишљеника и ентузијаста, без које ПротонВПН не би постојао. Ваша подршка вам омогућава да развијамо нове и узбудљиве производе за будућност.

Ново за Протон?

Већ имате налог?

Питања о Црном петак? Погледајте одговоре на често постављана питања у наставку или се обратите нашем тиму за подршку.

Срдачан поздрав,
Тим ПротонВПН-а

ПС: Не заборавите, продаја се завршава у 23:59. 29. новембра по времену за Сан Франциско (08:59 ујутро 30. новембра у Женеви)! (Ажурирање: Продужили смо промоцију Црног петка до 23:59, 8. децембра 2019. по времену у Сан Франциску.)

Често постављана питања

Када се завршава промоција Црног петка?

(Ажурирање: Продужили смо промоцију Црног петка до 23:59, 8. децембра 2019. по времену у Сан Франциску.)

Промоција Протон Блацк Фридаи-а завршава се у 23:59. 29. новембра 2019. по времену у Сан Франциску. То је 02:59, 30. новембра у Њујорку, и 8:59, 30. новембра у Женеви.

Да ли је промоција и за нове и за постојеће кориснике?

Да, постоје понуде и за нове, бесплатне и тренутне кориснике који плаћају. За нове кориснике понуде можете пронаћи на нашој страници Блацк Фридаи. За постојеће бесплатне кориснике можете се пријавити на аццоунт.протонвпн.цом и кликнути на дугме Црни петак. За постојеће кориснике који плаћају можете да попустите 33% преласком на двогодишњи циклус наплате тако да отворите подешавања налога на аццоунт.протонвпн.цом и одаберете двогодишњи циклус наплате унутар своје надзорне табле. Попуст се повећава на скоро 50% ако добијете и ПротонВПН и ПротонМаил заједно са двогодишњом претплатом.

Шта ако и ја желим да добијем ПротонМаил?

Погледајте детаље у блогу изнад.

Постоји ли понуда Црног петка за визионарске планове?

Да, могуће је остварити попуст од 33% на Висионари претплатом на двогодишњи план. Појединости се могу наћи у одељку „Црни петак за постојеће плаћене кориснике“.

Шта се дешава са мојим постојећим плаћеним планом?

Ако већ плаћате ПротонМаил или ПротонВПН корисник и искористите ову промоцију, нови план који одаберете замениће ваш постојећи план. Међутим, када одете да се одјавите, аутоматски ћемо вам приписати неискориштени преостали износ ваше постојеће претплате и то ћемо додати као прорационални кредит. Дакле, не губите новац који сте платили за свој постојећи план.

Хоћу ли задржати попуст када ми план истекне? Коју цену ће обнављати мој план?

На крају периода претплате (једна или две године, у зависности од плана који сте одабрали), ваш план ће се аутоматски обнављати са следећим попустима:

 • Једногодишњи план (20% попуста)
 • Двогодишњи план (33% попуста)
 • Двогодишњи план (ПротонМаил + ПротонВПН пакет) (попуст од 47%)

Шта ако сам раније имао уговор о Црном петак, могу ли добити овај договор?

Не треба да склапате овај посао јер сте га већ добили. Претходне понуде Црног петка биле су за двогодишње планове, а које ће се аутоматски обнављати са попустом од 33-47%, зависно од тога на коју сте понуду купили раније.

Да ли могу да платим уговор за Црни петак користећи Битцоин?

Можете да платите у Битцоин-у да бисте склопили уговор о Блацк Фридаиу, али не са одредишне странице или директно на надзорној табли вашег налога. Ако никада раније нисте користили нашу услугу, морате да се пријавите и идите на Подешавања -> На контролној табли кликните на дугме „Додај кредите“, одаберите Битцоин као начин плаћања, додајте довољан износ за промоцију коју желите да добијете и поднесите је. Након тога, када одаберете промоцију, кредити ће се аутоматски примењивати.

Шта ако не видим посао Црног петка на мојој контролној табли?

Покушајте да освежите страницу. Ако га и даље не видите, обратите се служби за подршку.

Како се обрачунавају попусти?

Проценти попуста заснивају се на разлици између месечне попустне понуде и редовне месечне цене за сваки план.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me