ЦиберГхост ВПН преглед 2020

циберхост лого квадрат


ЦиберГхост-ов ВПН пуно ради. Компанија користи најбоље ВПН протоколе доступне данас, а њихов софтвер је шифрован АЕС 256-битном енкрипцијом.

То је могуће повежите скоро било који уређај у ЦиберГхост. Многи потенцијални купци такође ће ценити могућност повезивања до седам уређаја одједном.

Једна од најатрактивнијих карактеристика ЦиберГхоста је та да се њено седиште налази у Румунији. Ова држава није део савеза за надзор Пет очију, девет очију или 14 очију. За људе који су свесни сигурности и приватности на мрежи, то је критично.

Земље чланице ове мреже обављају шпијунске активности и дијеле сву интелигенцију коју сакупе. Ако чак и једна обавештајна агенција добије ваше приватне податке, можете бити сигурни да ће бити подељени другима. Када покушавате да задржите анонимност, то је последње што желите.

Преглед ЦиберГхоста

ЦиберГхост је основан 2011, што значи да су једно време били у близини. Имали су времена да развију сјајне функције и да се ослободе проблема на путу. Све у свему, прилично су поуздани и релативно су приступачни.

Иако многи сматрају ЦиберГхост одличним избором, неколико најбољих ВПН-ова заправо нуде још брже брзине преноса података и опсежније мреже сервера. Без обзира на случај, општи консензус остаје да многи сматрају да је перформансе овог ВПН-а више него адекватне.

ЗначајкеИнформације
Употребљивост:Једноставан за коришћење
Политика евидентирања:Нема политике евиденције
Величина сервера:3000 ++ сервера
Дистрибуција сервера:59 земаља
Подршка:Уживо ћаскање
Торрентинг:Дозвољен
Стреаминг:Дозвољен
ВПН протокол и шифровање:ОпенВПН, Л2ТП и ИПСец протокол; АЕС 256-битна енкрипција
Сједиште:Румунија
Цена:2,75 УСД / месец
Званични сајт:хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом

Сигурност и шифрирање

Као и многи од најбољих ВПН-ова који су данас доступни, ЦиберГхост корисницима даје избор када је у питању протокол. ОпенВПН се сматра најбољи протокол у тренутној употреби. То је софтвер отвореног кода, што значи да је гомила добровољаца прегледала његов код да би открили и исправили рањивости.

Поред тога, будући да је опен соурце, било ко може да изврши побољшања или допуне. Поуздана ВПН компанија може направити неке промене које омогућавају још већу сигурност и сигурност на мрежи.

Циберхост сигурносни дијаграм

Знајући корисници могу ценити прилику за коришћење других ВПН протокола попут ИПСец и Л2ТП током прегледавања. ЦиберГхост је компатибилан са широким спектром уређаја, укључујући и оне који раде Виндовс, Мац, иОС, Андроид и Линук.

256-битна АЕС енкрипција војног ранга подразумевана је поставка за кориснике ЦиберГхост-а. Ово је одлична вест за свесне безбедности. Такође је добродошла вест да је овај ВПН компатибилан са Онион Роутер-ом или ТОР-ом. Иако није неопходан за све кориснике, ТОР може бити користан за одређене апликације и за људе који живе на местима где је приступ Интернету изузетно ограничен.

Такви корисници би такође могли да буду заинтересовани за функцију двоструког шифровања ЦиберГхоста. Иако употреба двоструке енкрипције успорава пренос података, можда ће бити од пресудне важности да се осигура сигурност на мрежи појединаца који живе у тоталитарним режимима..

Локације сервера компаније ЦиберГхост

ЦиберГхост има релативно велика мрежа сервера, иако се не може рећи да је тако свеобухватан као мреже које пружају најбољи ВПН-ови. Још увек, који имају 3.066 сервера у 59 земаља тешко је обријан.

Међутим, ако живите у или често путујете у регионе који нису тако добро представљени у мрежи ЦиберГхост-а, можда ће вам бити боље са другим ВПН провајдером који има шире присуство.

цибергхостс сервери

Северна Америка је добро покривена ЦиберГхост-ом. Само у САД-у имају 500 сервера. Нешто мање од 100 сервера је у Канади. Иако многи од највише оцијењених ВПН-а имају присуство у Мексику &# к1ф1ф2;&# к1ф1фд;, ЦиберГхост не. Они у Костарики имају 10 сервера. С обзиром да је Централна Америка често превидјена, то је добра вест.

Јужна Америка углавном није добро покривена ВПН провајдерима. ЦиберГхост одржава сервере у Бразилу, Чилеу и Колумбији, што је побољшање у односу на неке конкуренте.

Можда ће неки корисници знати да ЦиберГхост користи комбинацију физичких и виртуелних сервера. Можете бити сигурни да се физички сервер заправо налази тамо где ВПН каже да јесте. Међутим, са виртуелним серверима могуће је да софтвер на серверу само изгледа као да се налази на једној локацији док је заправо на другој локацији.

Неки ВПН корисници не воле или су сумњичави према овој пракси. Не желе да се њихови приватни подаци преусмеравају кроз одређене земље. Ако сте један од ових појединаца, можда бисте радије другог добављача ВПН-а који искључиво користи физичке сервере.

Коришћење БитТоррент-а или П2П са ЦиберГхост ВПН-ом

ЦиберГхост ставља у дух потпуне интернетске доступности и слободе нема ограничења за преузимање торрента или дељење датотека путем П2П. За разлику од других ВПН-ова, оне не ограничавају ове активности на неколико сервера нити покушавају смањити брзину људима који се баве тим активностима..

цибергхост торрент

ЦиберГхост чак има неколико специјализованих сервера за стриминг, тако да ако је један од ваших главних занимања стреаминг Нетфлик, Амазон Приме и други, лако бисте то могли да урадите.

Резултати тестирања брзине компаније ЦиберГхост ВПН

Било би лијепо када би ЦиберГхост могао испоручити врсту брзине преноса података коју постижу други висококвалитетни ВПН-ови, али они то не чине. То може бити тако из више разлога.

Можда немају довољно сервера који би могли да управљају бројем корисника који имају. Који год да је разлог, резултати су неспорни. ЦиберГхост не може ићи у корак са такмичењем што се брзине тиче.

Пре укључивања ЦиберГхоста, ствари су се лепо одвијале. Базно тестирање је показало да је преузимање прешло 98,71 Мбпс, а да су учитавања отприлике 53,00 Мбпс. Сада, са најбољим ВПН-овима, тешко да бисте приметили превелику разлику. То се није догодило са ЦиберГхостом.

Један од сервери у Њујорку пружали су јадне стопе преузимања од 18,41 Мбпс и брзина преноса од 7,12 Мбпс. С обзиром на релативну близину локације тестног рачунара и овог сервера, брзина преноса података требала је бити много боља.

Сервер у Амстердаму дао је боље резултате, али не пуно. Са преузимањем преноса од 51.10 Мбпс и брзином преноса од 21.10 Мбпс, сигурно је рећи да ово нису баш импресивне перформансе.

тест брзине циберхоста

Међутим, то је било импресивно у поређењу са перформансама хонгконшког сервера. Са брзином преноса од око 4,0 Мбпс и брзином преноса од 15,65 Мбпс, јасно је да брзина није Форте ЦиберГхоста.

Политика пријављивања ЦиберГхост ВПН-а

Познато је да добављачи интернетских услуга или пружаоци интернетских услуга воде евиденцију веб промета. У ствари, они биљеже сваки клик који направите након што се пријавите. Нико вероватно не проводи свој дан прегледавајући сваки ваш потез на мрежи, али ИСП заиста чува те податке неко време.

евиденција политикеИСП-ови могу продати ове податке маркетиншким компанијама. Алтернативно, они могу употребити те информације како би вам директно представили тржиште. Овим подацима даље могу приступити власти у спровођењу закона или влада. У ствари, ако вам је даватељ интернетских услуга достављен са позивом, тада морају да деле све податке које су сакупили о вашем понашању на мрежи.

Ови записи података могу бити забрињавајући из бројних разлога. У тоталитарним режимима може бити застрашујуће неко да вас држи тако уско. Чак и ако живите на релативно сигурном месту, да ли заиста мислите да су ваше најосетљивије информације сигурне код вашег даватеља интернетских услуга?

Записивање путем интернетских услуга један је од главних разлога за кориштење ВПН-а. ВПН онемогућава ИСП-у да прати ваше кликове. Наравно, ако ВПН води евиденцију ваших активности, онда поента је спор.

Зато већина ВПН-а рекламира да имају „но логгинг“ или „зеро логгинг“ политику. Они знају да њихови купци не желе да нико прати шта раде на мрежи. Међутим, када прочитате ситни отисак о политици приватности компаније, није необично видети да они заправо извештавају о некој количини записа.

Од њих се може законски захтевати да то ураде на основу локације свог седишта. Ово је посебно тачно у случају ВПН-а који су успостављени у земљама које припадају савезима за надзор Пет ока, девет и 14 ока..

ЦиберГхост је основана у Румунији, земљи која нема везе ни са једном од ових организација. Према томе, када кажу да не прате податке о својим купцима, можете веровати да је то случај.

политика приватности циберхоста

Без обзира коју веб локацију користите или коју апликацију користите, ЦиберГхост не води евиденцију о томе. Можете разговарати с ким желите, завршити финансијске трансакције и играти игре, а све уз сигурност да вас нико не гледа преко рамена.

Опције цена за ЦиберГхост ВПН

ЦиберГхост је мало скупљи од неких других висококвалитетних ВПН-ова који су вани. Ипак, нуде широку мрежу сервера и неке корисне функције.

Њихови резултати испитивања брзине су проблематични, тако да то може значити да ћете желети да их испробате за кратко време пре него што се дугорочно обавезите. нажалост, ЦиберГхост не дозвољава да бесплатно испробате њихову услугу. &# к1ф615;

табела са ценама циберхоста

Ако желите да плаћате месечно, тада ће цена бити 11,99 УСД месечно. То је помало стрмо, посебно када се узму у обзир спора брзина преноса података која изгледа као проблем широм света.

Можете уштедети новац тако што ћете добити једногодишњи или двогодишњи пакет. Ово смањује цену на само 4,99 УСД или 3,79 УСД месечно. Постоји чак трогодишњи пакет за приближно 2,75 долара месечно. Додуше, то је повољније, али шта ако откријете да једноставно не добијате представу којој сте се надали? Онда сте заглављени са инфериорном услугом за оно што ћете осећати као стварно дуго времена.

ЦиберГхост нуди гаранцију поврата новца од 30 дана. Месец вам је вероватно довољан период да одлучите да ли овај сервис ради за вас. Поред прихватања кредитних картица, дебитних картица и ПаиПал-а, ЦиберГхост такође прихвата Битцоин. Међутим, они не прихватају насумичне малопродајне картице за плаћање као што то чине други ВПН провајдери.

Да ли се ЦиберГхост ВПН препоручује?

Потенцијалним купцима може се наћи много тога о ЦиберГхосту. Једна од главних тачака у њихову корист је та имају изузетно пријатељски интерфејс, што је предност у односу на остале ВПН услуге са прилично старим и утилитаристичким контролним плочама.

апликација за десктоп цибергхост

Чак и неко ко је тотални новак када је реч о ВПН-има требало би да има проблема да смисли како први пут инсталирати и покренути ЦиберГхост. Једном када се на надзорној плочи све јасно постави, а у подешавањима је доступно покретање једним кликом.

Поред тога, ЦиберГхост има неке пристојне карактеристике сигурности и шифрирања. Софистицирани корисници ће ценити могућност избора ВПН протокола који је прави за њихове потребе, док се новаци могу поуздати да ће им ОпенВПН пружити сву он-лине заштиту која им је потребна.

У комбинацији са АЕС-овом 256-битном енкрипцијом, нема мало разлога за бригу током прегледавања. Такође помаже да су за оне са критичним безбедносним питањима доступни двоструко шифровање и компатибилност са ТОР-ом.

Такође у њену корист иде чињеница да је ЦиберГхост са седиштем у Румунији и следи следеће: строга политика нулте евиденције. Ако се озбиљно бавите анонимношћу и чувањем приватног времена на мрежи, онда ЦиберГхост је пристојан избор.

Међутим, најбоље је имати на уму да ЦиберГхост није имао добре резултате у тестовима брзине преноса података. За релативно великог добављача, они су навели прилично неприличне бројеве. Замислите да се свакодневно пријављујете на Интернет и подвргавате се таквим бројевима за преузимање и слање. Било би невероватно фрустрирајуће.

Под условом, ваше искуство са ЦиберГхост-ом може варирати, али компанији се не може дати препорука од срца када постоје други ВПН провајдери који пружају толико бољу брзину. Добар пример таквог провајдера је НордВПН. Погледајте наш преглед да бисте сами видели резултате теста.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me