ProtonVPN 2019. évi fekete péntek akció: Akár 50% megtakarítás

Frissítés 2019. november 30-án: Mivel a ProtonVPN évente csak engedményeket kínál, úgy döntöttünk, hogy a Fekete Péntek promóciónkat 2019. december 8-án, San Franciscóban 23: 59-ig meghosszabbítjuk. (Azaz New York-ban 9:59-kor 9:59-kor és Svájcban Genfben, 9:59-kor.) Ez a kiterjesztés további hetet ad annak, aki nem tudta kihasználni a múlt héten az üzletet, 33% és 50% a ProtonMail Plus, ProtonVPN Plus vagy mindkettő esetén.


Csak korlátozott ideig, az új felhasználók és az ingyenes csomagunkban részesülő felhasználók 33% és 50% közötti kedvezményt kaphatnak a ProtonVPN Plus termékről az egyik különleges fekete péntek ajánlatunkkal. Megállapodást köthet egy ProtonMail / ProtonVPN csomagról is, ezzel segítve, hogy még több adatát magántulajdonban tartsa..

A Fekete Péntek promóciónk a mai napig működik November 29., péntek, ezután már nem lesz lehetséges a ProtonVPN kedvezménnyel megszerezni. Iratkozzon fel a ProtonVPN-re, vagy jelentkezzen be fiókjába, hogy megkapja az üzletet. (Frissítés: Meghosszabbítottuk a Fekete Péntek promóciónkat 2019. december 8-án, San Francisco idő szerint, 23:59 óráig.)

Új a Protonban?

Már van fiókja?

(Már fizetett felhasználó? Alapvető vagy látomásos terveket szeretne? Ehelyett a ProtonMail-t keresi? Olvassa el az alábbi oldalt további promóciók megtalálásához!)

A tökéletes idő az ingyenes csomag frissítéséhez

A ProtonVPN-t ugyanazok a tudósok és mérnökök hozták létre, akik a ProtonMail-t készítették, és több millió felhasználó bízott a magánélet védelme és az online tartalom feloldása érdekében. A Fekete Péntek a legjobb alkalom küldetésünk támogatására, miközben hozzáférhetnek olyan prémium funkciókhoz, mint például a kedvenc műsorok közvetítéséhez való képesség, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, és nagyobb sebességet élvezhet 40 és több országban.

Ha jelenleg a ProtonVPN Ingyenes csomagja van, akkor a Fekete Péntek ajánlatához hozzáférhet a account.protonvpn.com webhelyre történő bejelentkezésével..

szemléltetése, hogyan lehet megszerezni a ProtonVPN fekete pénteket

A ProtonVPN Plus terv az alábbi exkluzív előnyöket nyújtja:

 • Gyorsabb csatlakozások hozzáféréssel 560+ ProtonVPN szerverhez 43 országban
 • Speciális védelem a Secure Core hálózaton keresztül a kifinomult felügyelet ellen
 • Több szabadság 5 eszköz csatlakoztatásával, egy kattintással elérhető Tor hozzáférés, valamint a fájlmegosztás / BitTorrent támogatása és a Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, sportesemények és még sok más streamingje.

Fekete péntek a meglévő fizetős felhasználók számára

A legtöbb társaságnak nem áll rendelkezésre fekete péntek ajánlat a meglévő előfizetők számára, és a jövőben esetleg nem tesszük meg. Ebben az évben viszont visszatérünk a 2 éves terveket a meglévő fizetős felhasználók számára. Ha Ön már fizetõ felhasználó, 33% kedvezményt kaphat minden előfizetéshez 2 éves tervvel. Ha kap egy 2 éves tervet, amely mind a ProtonVPN-t, mind a ProtonMail-t tartalmazza, további 20% kedvezményt kaphat, összesen közel 50% -ot.

A promóció megszerzéséhez először be kell jelentkeznie ProtonVPN fiókjába. Az ön belsejében Irányítópult, ki kell választania a 2 év (33% kedvezmény) opció a számlázási ciklus legördülő menüből.

A 33% -os kedvezménnyel bármilyen fizetett tervre frissíthet. (Ez a 33% -os kedvezmény az alap- és a látomásos előfizetésekre is elérhető.)

Ezzel az üzlettel – a VPN-kapcsolatok további frissítéseivel, amelyeket a meglévő fizetős felhasználók a közelmúltban ingyenesen kaptak – még nagyobb értéket kínálunk azoknak, akik leghosszabb ideig támogatják küldetésünket.

Az Ön támogatása serkenti a fejlődést

A ProtonVPN-t azért fejlesztettük ki, hogy kibővítse az online adatvédelmet, biztonságos internetet biztosítson bárhol, és visszaállítsa a hozzáférést a blokkolt és cenzúrázott tartalomhoz. Sajnos, amint láttuk ebben az évben, számos vállalat és kormány úgy érzi, hogy hozzáférniük kell az Ön adataihoz és ellenőrizniük kell azokat.

Ezért kétszeresére növekszünk szolgáltatásunk kibővítésében, és megnöveljük hálózatunkat a fejlett támadásokkal és cenzúrával szemben. Támogatásával új technológiákat építünk be, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a ProtonVPN elérését azokban az országokban is, ahol a VPN-k blokkolva vannak. Nyitva van az alkalmazásunk beszerzése, a hirdetés blokkolása és a további video streaming platformok támogatásának elindítása (Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime stb. Már támogatottak).

Fekete péntek kínál a ProtonMail-hez

Minden ProtonVPN fiók hozzáféréssel rendelkezik a ProtonMailhez ugyanazon Proton bejelentkezési hitelesítő adatok felhasználásával. ProtonMail-fiókját végpontok közötti titkosítás és nulla hozzáférésű titkosítás biztosítja, azaz senki más nem fér hozzá az e-mailekhez, még a mi sem.

A ProtonMail Plus hatékonyabb beérkező leveleket kínál öt e-mail címmel, egyéni mappákkal és címkékkel, egyéni szűrőkkel, és lehetővé teszi az e-mailek tárolását egy egyedi domainhez (például a né[email protected]).

A fekete péntek csomagját, beleértve a ProtonVPN Plus-t és a ProtonMail Plus-ot, együtt kaphatja, a normál ár 50% -ával. Itt van, hogyan:

 • Új felhasználó (azok, akik még nem rendelkeznek proton-fiókkal) elérhetik ezt a promóciót a Fekete Péntek oldalunkon.
 • Meglévő ingyenes felhasználók (azaz ingyenes ProtonMail és / vagy ProtonVPN fiókokkal rendelkezik) elérheti ezt a promóciót, ha bejelentkezik a mail.protonmail.com webhelyre, és rákattint a Fekete péntek gombra..
 • Meglévő fizetett felhasználók elérheti ezt a promóciót a mail.protonmail.com címen, és a Beállítások oldalra léphet -> Irányítópult, kiválasztva egy 2 éves tervet, és kiválasztva minden fizetett ProtonMail tervet egy fizetett ProtonVPN tervvel. Pénztárnál a 33 éves 2 éves árengedményt egy 20% -os csomagkedvezménnyel kombinálják, amely hozzávetőlegesen 50% -ot ad.

Ha önmagában szeretné megszerezni a ProtonMail Plus-ot, akkor 33% és 40% közötti kedvezményt kaphat.

 • Új felhasználó (azok, akik nem rendelkeznek protonszámlákkal) hozzáférhetnek a promócióhoz a Fekete Péntek oldalunkon.
 • Meglévő ingyenes felhasználók elérheti ezt a promóciót, ha bejelentkezik Proton-fiókjával a mail.protonmail.com címen, és a felső sávban kattint a Fekete péntek ikonra.

Köszönjük, hogy része a küldetésünknek!

Szerencsések vagyunk, ha van hasonló gondolkodású és lelkes közösségünk, akik nélkül a ProtonVPN nem létezne. Ez az Ön támogatása lehetővé teszi új és izgalmas termékek kidolgozását a jövő számára.

Új a Protonban?

Már van fiókja?

Kérdések a fekete péntekről? Lásd az alábbiakban a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Üdvözlettel,
A ProtonVPN csapata

PS: Ne felejtsd el, az eladás délután 11.59-kor ér véget. San Francisco-i idő szerint, november 29-én (Genfben, november 30-án 8: 59-kor)! (Frissítés: Meghosszabbítottuk a Fekete Péntek promóciónkat 2019. december 8-án, San Francisco idő szerint, 23:59 óráig.)

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor véget ér a fekete péntek promóció?

(Frissítés: Meghosszabbítottuk a Fekete Péntek promóciónkat 2019. december 8-án, San Francisco idő szerint, 23:59 óráig.)

A Proton Fekete Péntek promóciója 11:59 órakor ér véget. 2019. november 29-én, San Francisco idő szerint. Ez november 2-án 14:59 New Yorkban és november 30-án 8:59 Genfben.

A promóció az új és a meglévő felhasználók számára egyaránt?

Igen, vannak ajánlatok mind az új, mind az ingyenes, mind a jelenlegi fizető felhasználók számára. Az új felhasználók számára az ajánlatokat a Fekete Péntek oldalon találja meg. A meglévő ingyenes felhasználók számára jelentkezzen be a account.protonvpn.com webhelyen, és kattintson a Fekete péntek gombra. A meglévő fizető felhasználók 33% -ot kaphatnak, ha átváltanak egy 2 éves számlázási ciklusra, a fiókbeállítások elérésével a account.protonvpn.com webhelyen, és az irányítópulton kiválasztva a 2 éves számlázási ciklust. A kedvezmény csaknem 50% -ra növekszik, ha mind a ProtonVPN-t, mind a ProtonMail-t megkapja a 2 éves előfizetéseddel együtt.

Mi lenne, ha a ProtonMail-t is meg akarom kapni?

A részleteket lásd a fenti blogbejegyzésben.

Van-e fekete péntek ajánlat a látomásos tervek számára?

Igen, egy 2 éves terv előfizetésével 33% kedvezményt kaphat a Visionary. A részletek a fenti „Fekete péntek meglévő fizetős felhasználók számára” szakaszban találhatók.

Mi történik a meglévő fizetett tervvel?

Ha Ön már fizető ProtonMail vagy ProtonVPN felhasználó, és kihasználja ezt a promóciót, akkor a kiválasztott új terv felváltja a meglévő tervet. Amikor azonban kijelentkezik, automatikusan jóváírjuk Önnek a meglévő előfizetés fel nem használt egyenlegét, amelyet időarányos jóváírásként adunk hozzá. Így nem veszíti el a meglévő tervért fizetett pénzt.

Megtartom a kedvezményt, amikor a terv elfogy? Milyen árat fognak megújítani a tervem?

Az előfizetési időszak végén (egy vagy két év, a választott tervtől függően) a program automatikusan megújul a következő kedvezményekkel:

 • 1 éves terv (20% kedvezmény)
 • 2 éves terv (33% kedvezmény)
 • 2 éves terv (ProtonMail + ProtonVPN csomag) (47% kedvezmény)

Mi van, ha a múltban megkaptam a Fekete Péntek üzletet, megszerezhetem ezt az üzletet?

Nem kell megszereznie ezt az üzletet, mert már megvan az üzlet. A korábbi fekete péntek ajánlatai 2 éves tervekre vonatkoztak, amelyek automatikusan megújulnak 33-47% -os engedménnyel attól függően, hogy melyik ajánlatot vásárolták korábban..

Fizethetek egy fekete péntek üzletért a Bitcoin segítségével?

Fizethet a Bitcoinban, hogy megkapja a Fekete Péntek ajánlatot, de nem a céloldalról vagy közvetlenül a fiókja irányítópultjáról. Ha még soha nem használta szolgáltatásunkat, regisztrálnia kell, lépjen a Beállítások menübe -> Irányítópult, kattintson a „Kredit hozzáadása” gombra, válassza a Bitcoin fizetési módot, adjon hozzá elegendő összeget a megszerezni kívánt promócióhoz, és nyújtsa be. Ezután, amikor egy promóciót választ, a jóváírások automatikusan kerülnek felhasználásra.

Mi van, ha nem látom a Fekete Péntek üzletet az irányítópulton?

Próbálja meg frissíteni az oldalt. Ha továbbra sem látja, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Hogyan számítják ki az engedményeket??

A kedvezmény százalékos aránya a havi kedvezményes ár és az egyes programok szokásos havi ára közötti különbségen alapul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map