Proveïdors de serveis de correu electrònic més segurs (2020)

Durant els darrers anys, hi ha hagut innombrables escàndols de privadesa en què hi participen grans proveïdors de correu electrònic. Això ha portat a moltes persones a cercar els millors correus electrònics segurs que els permetin comunicar-se lliurement amb els altres i alhora protegir la seva privadesa com a usuari..


Per què necessiteu els vostres correus electrònics encriptats

Potser ho pregunteu, és realment necessari que encripto els meus correus electrònics? O és que això es preocupa per res? Mireu què ha passat durant els darrers dos anys i jutgeu per vosaltres mateixos.

Xifrada de la icona de correu electrònicRecentment, Gmail ha estat capturat donant a tercers un accés complet i complet als correus electrònics dels seus usuaris. Això vol dir que si heu utilitzat Gmail durant el temps en què es va produir aquest escàndol, pot ser que els correus electrònics que creieu privats podrien haver estat en mans de persones que volien utilitzar-les per motius propis. Si esteu còmodes amb això, potser no necessitareu xifrar el correu electrònic.

Els documents desclassificats demostraven que Yahoo, AOL, Google, Microsoft i Apple han permès a les agències de vigilància nord-americanes poder fer-ho supervisar la comunicació en directe i emmagatzemar informació als seus servidors.

Així, tenim Yahoo, AOL, Apple, Google i Microsoft, tots els principals jugadors del correu electrònic, compartir de forma voluntària la informació privada amb anunciants, venedors i govern. Per això, si voleu privar els vostres correus electrònics, necessiteu els vostres correus electrònics xifrats. Recordeu-vos que, quan utilitzeu proveïdors de correu electrònic “gratuïts”, és probable que sou el que es ven a altres.

Per sort, hi ha una solució senzilla. Utilitzeu un proveïdor de correu electrònic segur. Mirem algunes de les opcions disponibles amb l’objectiu d’ajudar-vos a seleccionar la més adequada per a les vostres necessitats.

1. ProtonMail: el proveïdor de serveis de correu electrònic més conegut

logotip de protonmail

ProtonMail va ser fundada pel doctor Andy Yen. Abans de fundar aquesta empresa, va treballar com a investigador al CERN. ProtonMail es basa en la idea de crear una Internet que protegeix la privadesa dels usuaris, començant primer per correu electrònic.

Els enginyers i científics que treballen per a aquesta empresa amb seu a Suïssa tenen una visió singular de protegir les llibertats civils de la gent mentre es connecta. Per aquest motiu, van crear un servei de correu electrònic fàcil d’utilitzar que ha incorporat un xifrat de correu electrònic de final a extrem.

El compromís de ProtonMail amb la privadesa es veu tan bon punt configureu el vostre compte. No se us demana informació personal. Només cal seleccionar un nom d’usuari i una contrasenya.

Aquest és un compte de correu electrònic gratuït, de manera que no té moltes funcions que podeu obtenir amb altres serveis de correu electrònic.

safata d'entrada de protonmail

El vostre límit d’adjunt és de 25 MB. Adjuntar imatges és fàcil i ràpid. A mesura que envieu o rebeu correus electrònics, ProtonMail emmagatzema automàticament la informació de contacte a la vostra carpeta d’adreces. Podeu pujar contactes d’altres programes. Tanmateix, no hi ha una manera directa de connectar contactes amb les xarxes socials o altres comptes de correu electrònic. Haureu de crear un fitxer a.CSV o.VFC i, després, penjar-los al vostre compte.

Si oblideu la vostra contrasenya i necessiteu restablir el compte, ho podeu fer. Tanmateix, els correus electrònics que ja tenien a la safata d’entrada o a les carpetes desades abans de restablir la vostra contrasenya ja no seran. N’hi ha de cap manera que mai pugueu recuperar-los.

Pros:

 • Envia fàcilment missatges de correu electrònic xifrats
 • Carrega fitxers adjunts de fins a 25 MB de forma ràpida
 • Gratuït

Contres:

 • Si oblideu la vostra contrasenya, haureu de restablir el compte. Qualsevol missatge de correu electrònic prèviament emmagatzemat o rebut quedarà bloquejat. Ja no podreu accedir-hi.

2. Mailfence: xifratge de punt a final + signatures digitals

mailfence-logo

Mailfence és una empresa de base belga que es va llançar el 1999. El seu objectiu és ajudar els usuaris a recuperar la seva privadesa de correu electrònic segura. Per assolir aquest objectiu, van trobar certificats SSL que no tenien cap autoritat de certificació nord-americana. Van desenvolupar una única solució de correu electrònic de xifrat de punta a punta interoperable. Aquesta solució inclou signatures digitals.

Mailfence s’esforça a destacar entre la multitud oferint una suite de correu electrònic completa, inclosos els calendaris de Mailfence, els documents de Mailfence i els grups de Mailfence. Mailfence funciona amb altres serveis de correu electrònic compatibles amb Open PGP.

Mailfence es refereix a si mateixa com una “veritable solució de correu electrònic de xifratge de punta a punta” perquè totes les operacions de xifratge es produeixen al navegador. La seva botiga de claus integrada ofereix als usuaris control complet sobre la gestió de claus així com opcions avançades.

com funciona la cerca de correu

Mailfence s’enorgulleix oferint una reversibilitat completa. Això vol dir que els usuaris poden sortir de la plataforma amb les seves parelles de claus xifrades i les dades xifrades de punta a punta..

Amb seu a Bèlgica, els seus servidors estan ubicats en un país amb lleis que protegeixen la privadesa. Atès que Mailfence no té una empresa matriu estrangera, no estan obligats a complir les sol·licituds de dades d’autoritats nacionals o estrangeres.

Mailfence té un pla gratuït que inclou correus electrònics de 500 MB, documents de 500 MB, autenticació de dos factors, xifratge, així com suport. El nivell següent és un pla per al voltant de 2,50 dòlars cada mes. El seu pla de negoci permet als usuaris escalar el pla en funció de les seves necessitats. El preu del pla varia segons el que l’usuari hi afegeix.

preus de targetes de correu

Pros:

 • Excel·lent seguretat i privacitat
 • Obriu el xifrat de punta a punta PGP
 • Situat a Bèlgica
 • Signatures digitals
 • Tercers no tenen accés a les vostres dades

Contres:

  • No es proporcionen temes personalitzables
  • No disposa d’un sistema de gestió d’àlies adequat

3. Hushmail: el servei de correu electrònic segur més antic

Hushmail està dissenyat per ser com el servei de correu electrònic gratuït que utilitzeu actualment. Podeu utilitzar-lo al vostre telèfon intel·ligent, al web o en un dispositiu intel·ligent. La diferència és que van afegir funcions de seguretat addicionals amb l’objectiu de mantenir les vostres dades segures.

Hush Communications va començar el 1998. Un any després es va presentar Hushmail. Amb seu a Vancouver, Canadà, aquesta empresa es troba al cor d’una indústria tecnològica en creixement.

La filosofia de Hushmail és que la creació dels millors correus electrònics segurs no ha de ser complicada ni necessiti ser intimidatori. La seva idea ha estat que per limitar els riscos de ciberseguretat, les mesures emprades han de ser efectives, ser accessibles i la gent ha de sentir la necessitat de poder-les utilitzar.

Ben Cutler exerceix el càrrec de conseller delegat de la companyia des del 2001 i Brian Smith és el responsable tecnològic de la companyia. Brian va ser una de les forces creatives de la tecnologia que impulsa Hushmail.

bústies de sortida hushmail

Hushmail ho creu la seguretat és la característica més important que pot tenir un servei de correu electrònic. El costat gratuït del servei no té moltes de les funcions o funcionalitats que ofereixen altres clients de correu electrònic basats en la web.

Hushmail escaneja els correus electrònics entrants i els comprova si hi ha virus. Us proporciona la possibilitat de llistar noms de dominis i adreces de correu electrònic individuals.

Hushmail no té anuncis a la safata d’entrada. Ofereix accés POP3, el que significa que el vostre correu electrònic és accessible des de serveis de tercers. Això significa que podeu accedir a Hushmail mitjançant l’aplicació de correu electrònic del vostre telèfon intel·ligent. Hushmail només ofereix un compositor de missatges de text senzill.

Si utilitzeu el vostre correu electrònic cada dia, potser no us molesta, però Hushmail requereix que inicieu la sessió almenys una vegada cada tres setmanes per mantenir el vostre compte actiu. Si no, Hushmail desactivarà el vostre compte automàticament. Això pot arribar a ser fastigós.

Pros:

 • No rebeu anuncis a la safata d’entrada
 • Accés POP3
 • Versió gratuïta

Contres:

 • Si el vostre compte està inactiu durant tres setmanes, es desactivarà
 • Sense corrector ortogràfic

Pensaments finals

El correu electrònic és una forma de comunicació de confiança. És on compartiu informació privada amb aquells de confiança. Per això, el correu electrònic és un objectiu legítim per als pirates informàtics. Els comptes de correu electrònic gratuïts xifren els vostres missatges.

Molts d’ells fan un bon treball per filtrar el correu brossa. Tot i així, no creiem que els clients de correu electrònic gratuïts basats en la web siguin la manera més segura de comunicar-se.

STARTTLS és una forma comuna de xifrat de correu electrònic. Si tant l’emissor com el destinatari utilitzen aplicacions que admeten aquest tipus de xifrat, es poden enviar correus electrònics.

La infraestructura de clau pública o PKI és clau per al xifrat del correu electrònic. És el que permet utilitzar tecnologies com la signatura digital i el xifrat. A més d’utilitzar-se als correus electrònics, es troba al cor del comerç electrònic i tindrà un paper més important a Internet de les coses.

La necessitat de correu electrònic i d’altres formes de programari de ciberseguretat com una VPN, continuaran sempre que hi hagi persones malintencionades que utilitzin coses com ZeroAccess i altres formes de programari maliciós per infectar sistemes operatius i causin danys a víctimes innocents..

No oblideu que, mentre que el correu electrònic xifrat proporciona una capa addicional de protecció a les vostres dades personals, el vostre trànsit a Internet encara no està xifrat. Us recomanem que reviseu i compareu les millors VPN que us podeu permetre i que us protegeu a vosaltres mateixos i a la vostra llar dels possibles atacants.

El correu electrònic és un vector d’atac, però també ho són les dades de navegació. Sempre estigueu atents als llocs que visiteu, obteniu un servei de correu electrònic xifrat i obteniu un bon VPN com NordVPN o Taula de surf. El futur us estalviarà molt de dolor.

Preguntes freqüents

P: És Gmail un correu electrònic segur?

R: Gmail té més de mil milions d’usuaris a tot el món. És un dels proveïdors de serveis de correu electrònic més populars del planeta. Comprensiblement, hi ha una preocupació per la seguretat. Gmail et permet iniciar la sessió des de qualsevol ubicació i utilitzar qualsevol dispositiu que vulguis.

Això fa que pugueu iniciar la sessió en xarxes no xifrades i exposar les vostres dades personals i privadesa. Gmail té una configuració predeterminada que ofereix una seguretat força robusta. Tanmateix, conèixer les opcions de seguretat avançades, inclòs SMTP a través de TLS (STARTTLS), us permetrà que Gmail sigui més segur.

P: Puc enviar un correu electrònic amb Gmail?

R: Sí. Gmail és compatible amb S / MIME. Això està disponible amb el compte de Gmail de pagament. No està disponible si utilitzeu un compte gratuït. S / MIME només funcionarà si tant l’emissor com el receptor utilitzen un servei que el suporta.

Gmail ha indicat que està interessat a afegir el xifratge de punta a tots els serveis de correu electrònic. Això no ha passat encara, i com que ho prometen des del 2014, no respirem.

P: Com puc protegir amb contrasenya un fitxer adjunt de Gmail?

R: Feu clic a Redacta per començar un correu electrònic nou. A la part inferior dreta de la finestra, feu clic a Activa el mode confidencial. Aquí podeu establir una data de caducitat i una contrasenya.

P: Es pot piratejar un correu electrònic?

R: Sí. Per exemple, investigadors a Europa van descobrir defectes de seguretat que permeten piratar el correu electrònic si el xifrat que s’utilitza és PGP i S / MIME.

P: Com puc saber si s’ha piratejat el meu correu electrònic?

R: La seva primera pista normalment serà que els vostres contactes us informin que han rebut correus electrònics estranys. Pot ser que els demani informació sensible, etc. Digues-los que t’enviïn una foto. Si no l’heu enviat, és probable que us hagin pirat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map