Cele mai bune vânzări VPN de Black Friday și Cyber ​​Monday pentru 2020

Black Friday și Cyber ​​Monday sunt două zile masive de cumpărături, care ajung în fiecare an spre sfârșitul lunii noiembrie, în urma Zilei de Ziua Recunoștinței. În mod tradițional, acestea sunt cele mai bune momente pentru a găsi și a profita de vânzările pe tot felul de produse de pe internet.


Abonamentele VPN nu fac excepție.

În aceste două zile (uneori prelungite la o săptămână întreagă sau mai mult, în funcție de furnizor), puteți obține unele dintre cele mai bune oferte VPN ale anului. Acestea sunt de obicei semnificativ mai bune decât oricare dintre cupoanele VPN obișnuite și vânzările pe care le vedeți în alte momente.

Îmi place să economisesc bani. Prin urmare, în fiecare noiembrie îmi petrec o cantitate bună de timp căutând cele mai bune oferte VPN de acolo.

Pentru mine, caut în principal reduceri la furnizorii cu care nu am avut încă nicio șansă să încerc și să mă joc. Dar verific și fiecare VPN cu care sunt familiarizat. Dacă pot primi un abonament (sau mai mult) unui an la un serviciu, sunt mulțumit cu un discount mare, de ce nu spun.

Mai jos sunt prezentate câteva dintre cele mai bune vânzări pe care le-am putut găsi anul acesta.

Nu vreau să scap pe nimeni, de aceea, postez doar oferte de VPN pentru Black Friday și Cyber ​​Monday pentru furnizori de care sunt familiarizată personal. Este vorba de companii în care am încredere și care, după părerea mea, oferă un produs bun.

Dacă aveți deja în considerare unul dintre aceste servicii, sper că aceste oferte vă pot economisi unele monede. Totuși, nu așteptați prea mult sau este posibil să fiți nevoit să așteptați ca vânzările de Crăciun VPN să se deruleze.

Ofertele

PureVPN [73% reducere]

Site-ul PureVPNPureVPN este unul dintre cele mai populare și, într-adevăr, cele mai bune VPN-uri de pe piață. Este unul dintre cei doi furnizori cu care țin un abonament activ în orice moment.

Rulează servere în 131 de țări (practic oriunde ați dori vreodată să vă conectați), permit P2P, vă permit să conectați până la cinci dispozitive simultan și sunt încărcate cu funcții avansate ale altor furnizori lipsiți de malware și protecție antivirus, IDS / IPS, anunț -blocarea și divizarea tunelului.

PureVPN face, de asemenea, o muncă excelentă de deblocare a mai multor servicii de streaming populare, inclusiv US Netflix și BBC iPlayer, și rulează zeci de servere optimizate special pentru acest scop.

Anul acesta va începe specialul PureVPN Black Friday 14 noiembrie. Data de încheiere nu este cunoscută.

Promo vă permite să ridicați o Abonament de 2 ani la serviciul lor la o 73% reducere, sau pentru 2,91 USD pe lună. Am fost cu PureVPN aproape șapte ani și pur și simplu nu este mai ieftin. Acordul din acest an va fi greu de învins.

CyberGhost [79% reducere]

Pagina de start CyberGhostCyberGhost este un furnizor VPN perfect pentru confidențialitate. Asta nu înseamnă că este un zgomot în altă parte. De fapt, de la lansarea CyberGhost 7 la sfârșitul anului trecut, au fost mai buni ca niciodată.

Bazat în afara României, CyberGhost are o adevărată politică fără logging pentru confidențialitate maximă. În ultimul an, aproximativ, rețeaua lor a crescut cu 150% masiv la peste 71.00 de servere din 90 de țări. Toate arată o performanță bună.

P2P este permis, iar deblocarea conținutului geo-blocat funcționează ca un farmec. Și, la 45 de zile, CyberGhost oferă cea mai lungă garanție de returnare a banilor tuturor furnizorilor.

Pentru vânzarea de Black Friday și Cyber ​​Monday 2020, CyberGhost desfășoară o promoție ca niciodată. Ei oferă 79% reducere pe o Abonament de 2 ani. Asta se întâmplă numai 2,75 USD pe lună.

Vânzarea începe 22 noiembrie și trece prin 5 decembrie.

NordVPN [70% reducere]

Site-ul NordVPNNordVPN este un alt favorit VPN al meu și celălalt serviciu cu care păstrez întotdeauna un abonament activ.

Bazat în Panama și în urma unei politici stricte de neînregistrare, nimeni nu face mai bine confidențialitatea. Sunt unul dintre cele mai rapide VPN-uri și rulează mii de servere performante în 58 de țări.

NordVPN permite o generoasă șase conexiuni simultane, deblochează orice serviciu de streaming geo-blocat pe care îl puteți arunca, nu are probleme cu P2P și oferă un client bogat în caracteristici, care cred că este unul dintre cele mai curate și ușor de utilizat.

De asemenea, au o mulțime de caracteristici de confidențialitate pe care puțini alți furnizori le oferă, inclusiv dublă VPN, Tor peste VPN și servere oftalmate – acestea din urmă sunt perfecte pentru accesul VPN în locurile în care utilizarea este restricționată.

Începând mai departe 1 noiembrie și alergând până 4 decembrie, NordVPN oferă o masivă 70% reducere A abonament de trei ani. Asta se traduce prin 3,49 USD pe lună.

Acest pachet este, fără îndoială, cea mai bună reducere oferită de NordVPN. Întregul lucru este, desigur, acoperit și de excelenta garanție de returnare a banilor de 30 de zile a NordVPN.

Surfshark [83% reducere]

Site-ul lui SurfsharkUn furnizor de VPN destul de nou, am început să folosesc Surfshark abia la sfârșitul anului trecut. Dar, după cum vedeți din recenzia mea, sună-mă impresionat. Alți furnizori ar trebui să ia cu siguranță notă despre cum să facă lucrurile corect.

Cu un client curat și super intuitiv, Surfshark este un serviciu perfect pentru cei dintre noi cărora le place să păstreze lucrurile simple.

Acestea au o acoperire globală rapidă și largă a serverului, susțin torrenting și sunt chiar acolo cu cele mai bune din privința confidențialității (adică înregistrare absolut zero). Ele permit chiar conexiuni nelimitate!

Pentru a nu fi mai prejos să-și cumpere concurenții, Surfshark face, de asemenea, o treabă excelentă de deblocare a SUA Netflix, Hulu, BBC iPlayer și cam la orice alt serviciu de streaming popular la care te poți gândi..

Surfshark încearcă, de asemenea, să ridice bara de reduceri cu un imens 83% reducere reducere.

Între 12 noiembrie și 3 decembrie, puteți obține serviciul lor doar 1,99 USD pe lună pe o Abonament de 24 de luni. Este o ofertă la fel de bună cum am văzut de la ei tot anul.

Așa cum am spus, mai bine iau notă alți furnizori VPN.

VyprVPN [80% reducere]

Site-ul VyprVPNVyprVPN a transformat lucrurile recent. Au devenit o VPN certificată fără logare, au lansat o nouă aplicație client excelentă cu mai multe platforme și au intensificat eforturile pentru a permite deblocarea celor mai populare servicii de streaming video..

Cu alte cuvinte, acum sunt un pretendent demn – indiferent de ce are nevoie VPN-ul tău.

Cu sediul în Elveția și utilizarea celor mai noi tehnologii înseamnă că securitatea și confidențialitatea sunt de top. Protocolul proprietar Chameleon al VyprVPN înseamnă că serviciul funcționează bine și în țări precum China – unde utilizarea VPN este încruntată.

Rețeaua completă de servere de la VyprVPN se întinde pe 64 de țări. Performanța serverului își poate păstra propriul și vă permite cu ușurință să descărcați fișiere mari – P2P este acceptat – precum și să transmită fluxuri video de înaltă calitate, inclusiv Netflix și BBC iPlayer.

Pentru Black Friday și Cyber ​​Monday, VyprVPN oferă un abonament pe doi ani la un imens 80% reducere în comparație cu prețurile obișnuite – asta este doar 2,50 USD pe lună. Oferta curge de la la mijlocul lunii noiembrie la 5 decembrie și este, desigur, susținut de garanția globală de restituire a banilor de 30 de zile a VyprVPN.

ProtonVPN [40% reducere]

Site-ul ProtonVPNDacă sunteți după cele mai înalte niveluri de confidențialitate și securitate, puțini alți furnizori pot corespunde angajamentului ProtonVPN. De fapt, compania din Elveția este singurul serviciu care vă permite să rulați o VPN dublă în fiecare țară de pe lista lor de server – 44 de locații din întreaga lume.

Există, desigur, mult mai mult pentru ProtonVPN. Un client ușor de utilizat, dotat cu caracteristici, suport torrenting și viteze excelente de conectare sunt doar câteva dintre lucrurile care au sărit la mine în timpul recenziei mele despre ProtonVPN.

De obicei mult mai scump, puteți alege o Abonament de 2 ani la planul Plus al ProtonVPN la o 40% reducere sau 4,00 USD pe lună. Această tranzacție de Black Friday și Cyber ​​Monday continuă 14 noiembrie și se termină la 8 decembrie.

Ei sunt un furnizor foarte rar vânzări. Așadar, dacă ați avut în vedere să săriți la bord cu ProtonVPN, este o șansă excelentă.

ExpressVPN [49% reducere]

Site-ul ExpressVPNExpressVPN este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori din jur. Datorită unui client proiectat intuitiv, plin de unele dintre cele mai puternice caracteristici de securitate pe care le veți găsi, acestea sunt atât un serviciu excelent pentru începători, cât și pentru a-și uda picioarele și a avea o putere mai mult decât suficientă pentru a satisface utilizatorii avansați..

După cum arată testele mele de viteză, ExpressVPN este de asemenea un furnizor rapid. Au servere în 95 de țări, iar partajarea de fișiere BitTorrent și peer-to-peer sunt permise pe toate.

Promovarea Black Friday și Cyber ​​Monday, care este cea mai bună ofertă a ExpressVPN într-o lungă perioadă de timp, este o Abonament de 15 luni la 49% reducere. Vânzarea începe 9 noiembrie și se termină 3 decembrie.

HideMyAss! [48% reducere]

Site-ul HideMyAssHideMyAss! a fost în jur de mult timp și este un excelent serviciu VPN all-arounder. Totuși, adevărata lor pretenție faimoasă este acoperirea lor globală. Cu serverele din 220 de țări, nimeni nu face locații mai bine.

Toate aceste servere nu înseamnă nici performanțe proaste. După cum confirmă rezultatele testelor de viteză ale HMA, acestea sunt foarte frumoase.

Am câteva probleme cu politica de logare a acestei HideMyAss. Este mai mult decât suficient pentru utilizatorul obișnuit, dar dacă îți place confidențialitatea antiglonț, ar trebui să te uiți la CyberGhost sau NordVPN. În orice altă parte, oferta HMA este la fel cu alți furnizori VPN.

Din 19 noiembrie prin 30 noiembrie, puteți obține un Abonament HMA de 3 ani pentru 48% reducere. Acesta este un dolar pe lună mai mic decât orice altă vânzare pe care am văzut-o anul acesta.

VPN de navigare invizibilă [78% reducere]

Website de VPN Navigare InvizibilăibVPN este un furnizor mai mic din România, care oferă toate funcțiile pe care le-ați aștepta de la orice serviciu de top la un preț pe care puțini concurenți îl pot bate.

Oferă confidențialitate maximă datorită politicii lor excelente de înregistrare zero – și a faptului că sunt bazate pe România – suport de partajare a fișierelor peer-to-peer, 173 de servere performante în 47 de țări și un client cu aproape fiecare caracteristică majoritatea dintre noi. va avea vreodată nevoie.

Navigarea invizibilă Promovarea VPN este una foarte generoasă 78% reducere al lor VPN ultim plan de un an. Este o sustragere a unei înțelegeri care ajunge să coste un simplu 2,42 USD pe lună (sau doar 0,08 USD pe zi!)

Această ofertă este disponibilă doar pentru o săptămână, de la 27 noiembrie la 4 decembrie miezul nopții ora est-europeană (UTC + 2).

IPVanish [73% reducere]

Site web IPVanishIPVanish este în general considerat unul dintre cei mai buni furnizori de VPN de pe piață și tind să fiu de acord.

Deși se bazează pe SUA, o politică strictă de neînregistrare asigură menținerea confidențialității dvs. în orice moment (adică dacă autoritățile vin să bată, IPVanish nu are informații care să le ofere).

IPVanish oferă viteze rapide pe întreaga rețea – o listă de servere care se întinde pe 53 de țări și 77 de locații. Ai permis trafic nelimitat P2P și până la zece dispozitive conectate în același timp.

Acesta este, de asemenea, un furnizor VPN căruia îi place să inoveze continuu și să împingă plicul cu funcții precum mascarea conexiunii VPN și ciclismul IP.

Vânzarea IPVanish Cyber ​​începe 11 noiembrie la 12:01 UTC. Se termină pe 3 decembrie la 23:59 UTC. Acordul este un Abonament de 1 an la 73% reducere prețul lunar obișnuit, care se ridică la doar 3,25 USD pe lună.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me