Vânzări de Crăciun VPN pentru 2020

Abonamentele VPN ies la vânzare la fiecare câteva luni. Urmăresc aceste, împreună cu orice coduri promoționale curente, pe pagina mea de oferte VPN. Dar, acele reduceri, deși adesea decente, sunt de obicei departe de a fi cele mai bune dintre cele mai bune. Reducerile reale se întâmplă doar de câteva ori pe an.


Majoritatea dintre noi știm probabil că vânzările de Black Friday și Cyber ​​Monday oferă unele dintre cele mai mari scăderi de preț. Știați însă că ofertele de Crăciun VPN pot fi la fel de bune?

Așadar, dacă ați ratat vânzările de la sfârșitul lunii noiembrie, nu vă preocupați. Este posibil să puteți obține aceeași reducere în perioada vacanței din decembrie.

Ca majoritatea dintre noi (sau așa îmi imaginez), îmi place să economisesc bani. Așadar, când se încheie o perioadă mare de vânzare, mi-am pus în timp și verific cu diligență toți furnizorii VPN de care sunt conștient pentru a vedea ce fel de oferte oferă..

Pe de o parte, îmi place să găsesc prețuri excelente la serviciile cu care nu am avut încă nicio șansă să mă joc. Încasarea unui abonament pe termen mai lung la banii în dolar îmi oferă mult timp pentru a face acest lucru.

Pe de altă parte, caut foarte mult și reduceri semnificative cu VPN-urile pe care le cunosc și îmi plac. Dacă pot extinde sau obține un abonament nou cu 25% sau mai puțin din costul normal, aș fi nebun să nu o fac (sau cel puțin, așa îmi spun eu).

Așadar, ținând cont de aceasta, mai jos este o listă cu cele mai bune vânzări VPN pe care le-am putut găsi pentru acest sezon de Crăciun. Dacă te uiți deja la vreunul dintre acești furnizori, aceasta este o oportunitate bună pentru a economisi un pic de bani.

Ofertele de Crăciun

PureVPN [73% reducere]

Site-ul PureVPNPureVPN este unul dintre furnizorii mei preferați. Este una dintre VPN-urile cu care păstrez întotdeauna un abonament activ (și ar face acest lucru chiar și fără vânzare).

Cu câteva mii de servere din 131 de țări, mă îndoiesc că vreunul dintre noi va găsi vreodată o locație pe care vrem să o conectăm la PureVPN care nu oferă. Sunt permise toate protocoalele P2P (inclusiv BitTorrent) și un cont vă permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan.

Cel mai recent client este plin de funcții avansate, pe care nu le au multe alte VPN-uri. Acestea includ protecția împotriva malware-urilor și virușilor, blocarea anunțurilor, IDS (Intrusion Detection System) și IPS (Intrusion Prevention System), și întotdeauna util tuning split.

Pentru perioada de vacanță 2020, PureVPN are o serie masivă 73% vânzare pe o plan de doi ani. Cu alte cuvinte, puteți alege serviciul 2,91 USD pe lună. De-a lungul celor șase ani în care am folosit acest furnizor, nu-mi amintesc o promoție PureVPN mai bună decât asta.

Această reducere va fi greu de învins.

CyberGhost [79% reducere]

Site-ul CyberGhostDacă vă place confidențialitatea pe internet, CyberGhost este VPN pentru dvs. Și cu cel mai recent client al lor, CyberGhost 7, lansat spre sfârșitul anului trecut, acesta este un furnizor care este mai bun ca niciodată.

CyberGhost este unul dintre puținele servicii de logare zero. De asemenea, își desfășoară activitatea în afara României care, deși face parte din UE, este surprinzător de favorabilă vieții private (ceea ce înseamnă că nu există cerințe de păstrare a datelor sau acorduri de partajare a datelor).

Ultimii ani au fost foarte buni pentru CyberGhost. Nu numai că au continuat să își îmbunătățească noul software, dar și-au dezvoltat masiv rețeaua de servere la peste 71.00 de servere din 90 de țări. De asemenea, performanțele serverului continuă să se îmbunătățească.

Cu șapte conexiuni simultane permise cu un singur cont, asistență de la egal la egal și cea mai lungă garanție de returnare a banilor la 45 de zile, aceasta este o VPN cu care nu puteți greși.

În acest sezon de Crăciun CyberGhost oferă o furt din o afacere. Puteți obține serviciul doar 2,75 USD pe lună cu un Abonament de 3 ani. Chiar mai aruncă o sumă suplimentară 2 luni gratis. Combinat, se traduce printr-un destul de uimitor 79% reducere.

Surfshark [83% reducere]

Site-ul lui SurfsharkSurfshark este un furnizor care a rămas cumva sub radarul meu până de curând. Dar, după o revizuire amănunțită a serviciului, sunt într-adevăr foarte impresionat. Chiar dacă nu sunt la fel de cunoscuți (încă), aceasta este o VPN pe care nu ar trebui să o ignorați – mai ales dacă doriți să păstrați lucrurile simple.

De la început, serviciul Sufshark este creat pentru noi utilizatorii. Începând cu ceea ce este posibil cea mai curată aplicație client a tuturor furnizorilor de VPN și terminând cu un număr nelimitat de conexiuni concomitente (aproape nimeni nu face asta!), Există multe lucruri care vă plac aici.

Acoperirea globală a serverului de la Surfshark este excelentă. Acestea permit torentarea și sunt la egalitate cu alte servicii de top în ceea ce privește confidențialitatea (cu alte cuvinte, opțiuni excelente de criptare, înregistrare absolut zero).

Cu un imens 83% reducere în acest Crăciun, puteți bloca în Abonament de 24 de luni pentru o mizerie ieftină 1,99 USD pe lună. Vânzările de suprafete nu sunt mai bune decât acestea. Nu puteți cumpăra nici măcar o ceașcă de cafea pentru acest preț în aceste zile. Așadar, pentru o lună întreagă de un serviciu VPN de top, aceasta este o afacere bună.

NordVPN [70% reducere]

Site-ul NordVPNAm menționat că PureVPN este un furnizor cu care țin întotdeauna un abonament activ. Ei bine, NordVPN este alta.

Cu sediul din Panama, este vorba de un VPN care are o politică de etanșare absolut etanșă. În ceea ce privește confidențialitatea, ei sunt acolo cu cei mai buni.

Pe baza propriului test de viteză, NordVPN este în mod constant unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le puteți obține. Cu peste cinci mii de servere din 58 de țări, fie că doriți să utilizați BitTorrent, să transmiteți videoclipuri video sau orice altceva, acestea v-au acoperit.

Clientul NordVPN continuă să fie unul dintre cele mai simple și ușor de utilizat. Și o perioadă generoasă de înapoiere de 30 de zile vă oferă mult timp pentru a lovi pneurile.

În luna decembrie (deși data de sfârșit exactă nu este clară), puteți obține un abonament NordVPN de trei ani la mare 70% reducere. Asta se întâmplă doar 3,49 USD pe lună și se potrivește cu cea mai mare reducere a lor tot anul.

Pentru unul dintre cei mai buni furnizori de VPN de pe piață, aceasta este cea mai excelentă ofertă dacă o spun eu.

VyprVPN [80% reducere]

Site-ul VyprVPNÎn ultimul an, VyprVPN a transformat lucrurile în timp. Acum sunt un furnizor fără jurnal de verificare independent, au un client elegant și multi-platformă elegant și au devenit mult mai buni la deblocarea majorității serviciilor de streaming video (inclusiv Netflix și BBC iPlayer).

Practic, indiferent de ceea ce căutați să faceți cu un VPN, acum sunt un concurență foarte demn.

Anonimatul și securitatea sunt de top cu VyprVPN, datorită locației Elveției care este confidențială și utilizând cele mai noi și mai mari tehnologii. VyprVPN și-a dezvoltat chiar propriul protocol numit Chameleon, care face o treabă excelentă de a obține prin firewall-uri VPN în școli, întreprinderi și țări autoritare precum China.

VyprVPN deține întreaga rețea de servere, care în prezent se întinde pe 64 de țări. Vitezele serverului lor sunt excelente și mai mult decât destul de rapide pentru streaming-uri de înaltă definiție sau descărcări mari. P2P, apropo, este de asemenea suportat.

Vânzarea de la sfârșitul anului VyprVPN este de abonament pe doi ani la un masiv 80% reducere. Asta se întâmplă numai 2,50 USD pe lună și este cel mai bun preț pe care l-au oferit tot anul.

ExpressVPN [49% reducere]

Site-ul ExpressVPNFurnizor VPN care poate avea nevoie de o mică introducere, ExpressVPN este unul dintre cele mai cunoscute și respectate servicii pe care le veți găsi. Cu unele dintre cele mai bune funcții de securitate înconjurate într-un client atât de ușor de utilizat, aceasta este o VPN care este o alegere excelentă pentru începători și utilizatori de putere..

Performanța ExpressVPN este excelentă, așa cum vă așteptați de la un furnizor bine stabilit. Rețeaua lor acoperă 95 de țări, iar partajarea de fișiere P2P este mai mult decât binevenită. Iar perioada de rambursare a banilor de 30 de zile vă oferă foarte mult timp pentru a lua tot ceea ce VPN are de oferit pentru a te transforma.

În aceste sezoane de sărbători, ExpressVPN a lansat un Abonament de 15 luni la un nivel foarte respectabil 49% reducere. Deși nu este cea mai mare economie în comparație cu alte servicii, dacă ExpressVPN a fost pe radar-ul tău, aceasta este cea mai bună vânzare a acestora și nu aș trece cu ușurință peste.

HideMyAss! [58% reducere]

Website-ul HideMyAssUn alt serviciu VPN care a existat de mult timp, HideMyAss! este un mare cunoscător. Fiecare caracteristică vă puteți aștepta este acolo. Dar unde HMA (cum sunt numite și ele uneori) strălucește cu adevărat este în acoperirea lor globală. Cu servere în aproape fiecare țară de pe planetă, niciun alt furnizor nu se descurcă mai bine.

O mulțime de servere (și nu este suficient timp pentru a le echilibra corect pe toate) se traduce uneori la performanțe slabe. Nu este cazul aici. De fiecare dată când testez viteza HMA, rezultatele depășesc așteptările mele.

Un ușor domeniu de îngrijorare pe care îl am cu HMA este cu politicile lor de logare, în principal din moment ce operează în afara Regatului Unit nu atât de excelent pentru confidențialitate. Sunt foarte bine pentru marea majoritate dintre noi, dar dacă doriți anonimatul absolut, CyberGhost, NordVPN sau chiar Surfshark vă vor servi mult mai bine.

HideMyAss! reducere pentru perioada de vacanță 2020 este 58% reducere. Nu este la fel de bun ca vânzarea lor de Black Monday, dar totuși vă economisește o sumă bună de bani.

VPN de navigare invizibilă [78% reducere]

Navigare Invisibilă site-ul VPN-uluiibVPN este un alt furnizor care operează din România prietenoasă cu confidențialitatea. Sunt pe partea mai mică, dar se pare că nimeni nu le-a spus să acționeze așa. La un preț pe care mulți alți furnizori nu îl pot bate, obțineți un serviciu de clasă mondială care concurează cu cei mai buni dintre ei.

VPN-ul de Navigare Invizibilă este încă un alt furnizor care face lucrurile corect în sensul confidențialității. Nicio înregistrare și reținerea zero a datelor nu sunt numele jocului.

Torrenting și alte forme de partajare de fișiere P2P sunt acceptate, la fel ca toate celelalte funcții pe care le așteptați de la orice serviciu VPN de top. ibVPN rulează, de asemenea, 173 de servere surprinzător de rapide, care acoperă 47 de țări care pecetluiesc acordul. Nu este deloc rău pentru o companie mică.

Vânzarea ibVPN Xmas vă oferă 78% reducere prețurile lor deja scăzute. Câteva puncte procentuale din cifrele Cyber ​​Monday, dar foarte respectabile.

IPVanish [73% reducere]

Site-ul IPVanishMulți consideră IPVanish unul dintre cei mai buni furnizori de VPN din jur. Și deși nu le folosesc prea mult personal, trebuie să fiu de acord.

În ciuda faptului că este deținut și operat în SUA, IPVanish are o politică de ambianță zero fără echivoc. Ați observat încă modelul în care nu se înregistrează majoritatea celor mai buni furnizori VPN?

Oferind performanțe excelente în toată rețeaua lor de server de 53 de țări, IPVanish are o acoperire globală mai bună decât vor avea nevoie majoritatea dintre noi. Traficul P2P este permis ca și zece conexiuni concomitente. De asemenea, IPVanish tinde să fie unul dintre operatorii VPN mai inovatori, ducând confidențialitatea la un nivel cu totul nou, cu funcții precum ciclismul IP.

Dacă ați ratat vânzarea de Black Friday, veți avea noroc. IPVanish oferă aceeași reducere (care, apropo, este cea mai bună reducere din tot anul) pentru sezonul de vacanță. Specialul este un Abonament de 1 an pentru doar 3,25 USD pe lună. Asta- 73% reducere prețul lor regulat.

TunnelBear [58% reducere]

Site-ul TunnelBearPentru oricine este nou în lumea VPN-urilor, TunnelBear poate fi doar serviciul pentru tine. Nu numai că sunt ușor de configurat și de utilizat pe toate platformele, dar sunt, de asemenea, super-transparente și exacte cu privire la toate politicile lor (logare și altfel).

În ceea ce privește logarea, TunnelBear stochează un pic de date. Cu toate acestea, nu este suficient de aproape pentru a identifica pe cineva. De asemenea, nu operează o rețea imensă, cu servere în doar 23 de țări din întreaga lume. Cu toate acestea, viteza acelor servere este ceva de văzut.

Încă un lucru demn de menționat este faptul că, dacă torrenting sau P2P este utilizarea dvs. VPN intenționată, va trebui să căutați în altă parte (cum ar fi PureVPN). TunnelBear nu îl permite pe niciunul dintre serverele lor.

Pentru vacanțe, TunnelBear se potrivește cu cea mai bună ofertă pe care au avut-o tot anul cu un Abonament de 12 luni la 58% reducere.

Înveliți

De mulți ani, Black Friday și Cyber ​​Monday au fost cele mai bune perioade ale anului pentru a primi cele mai profunde reduceri la VPN-uri. Nu mai.

După cum arată linia 2020 a ofertelor de Crăciun VPN, poate exista un nou șerif promo VPN în oraș.

Când îmi spui că pot primi abonamente cu unii dintre cei mai buni furnizori pentru o reducere de până la 88%, veți avea cu siguranță atenția mea. Așadar, dacă acum mă scuzați, este timpul să mă apuc de o altă VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map