Vendes de Nadal VPN per al 2020

Les subscripcions a VPN surten a la venda cada pocs mesos. Faig un seguiment d’aquests, juntament amb qualsevol codi de cupó actual, a la pàgina d’ofertes VPN. Però, si bé sovint són decents, aquests descomptes solen ser els millors dels millors. Els descomptes reals només es produeixen algunes vegades per any.


La majoria de nosaltres probablement sabem que les vendes de Black Friday i Cyber ​​Monday ofereixen algunes de les majors baixades de preus. Però, sabíeu que les ofertes de Nadal VPN poden ser igual de bones?

Per tant, si no us han perdut les vendes de finals de novembre, no ho feu. És possible que pugueu obtenir el mateix descompte durant el període de vacances de desembre.

Com la majoria de nosaltres (o així ho imagino), m’agrada estalviar diners. Així doncs, quan es gira un període de venda gran, em poso el meu temps i realitzo una revisió diligent a tots els proveïdors VPN dels quals tinc present per veure quins tipus d’ofertes ofereixen..

D’una banda, m’agrada trobar grans preus en serveis amb els quals encara no he tingut l’oportunitat de jugar. Recollir una subscripció a llarg termini en cèntims del dòlar em proporciona molt de temps per fer-ho.

D’altra banda, també busco descomptes importants amb VPN que conec i m’agraden. Si puc ampliar o obtenir una subscripció nova a un 25% o menys del cost normal, estaria boja de no fer-ho (o almenys, així que em dic).

Així doncs, a continuació, es mostra una llista de les vendes de VPN més importants que he pogut trobar per a aquesta temporada nadalenca. Si ja mireu algun d’aquests proveïdors, aquesta és una bona oportunitat per estalviar una mica de diners.

Les ofertes de Nadal

PureVPN [73% de descompte]

Web del PureVPNPureVPN és un dels meus proveïdors preferits. És una de les VPN amb les quals sempre mantinc una subscripció activa (i ho faria fins i tot sense una venda).

Amb diversos milers de servidors en 131 països, dubto que qualsevol de nosaltres mai trobarà una ubicació a la qual volem connectar-nos a la que PureVPN no ofereix. Tots els protocols P2P (inclòs BitTorrent) estan permesos i un compte us permet connectar fins a cinc dispositius simultàniament.

El client més recent té funcions avançades que no tenen moltes altres VPN. Aquests inclouen protecció contra programari maliciós i virus, bloqueig d’anuncis, IDS (Sistema de detecció d’intrusions) i IPS (Sistema de prevenció d’intrusions), i el sempre útil túnel dividit.

Per al període de vacances 2020, PureVPN té una gran quantitat 73% venda en una pla de dos anys. Dit d’una altra manera, podeu triar el servei 2,91 dòlars al mes. Durant els sis anys més o menys que he estat utilitzant aquest proveïdor, no recordo una promoció PureVPN millor que això.

Aquest descompte serà difícil de superar.

CyberGhost [79% de descompte]

Lloc web de CyberGhostSi us agrada la vostra privadesa a Internet, CyberGhost és VPN per a vosaltres. I amb el seu darrer client, CyberGhost 7, llançat a finals de l’any passat, aquest és un proveïdor que és millor que mai.

CyberGhost és un dels pocs serveis de registre de zero que hi ha. També operen fora de Romania que, tot i ser part de la UE, és sorprenentment favorable a la privadesa (és a dir, no hi ha requisits de retenció de dades ni acords de compartició de dades).

Els darrers anys han estat molt bons per a CyberGhost. No només han continuat millorant el seu nou programari, sinó que també han crescut de forma massiva la seva xarxa de servidors a més de 71.00 servidors de 90 països. El rendiment del servidor també continua millorant.

Amb set connexions simultànies permeses amb un sol compte, assistència entre iguals i la garantia de devolució més llarga de tots els proveïdors als 45 dies, es tracta d’una VPN amb la qual no es pot equivocar.

Aquesta temporada nadalenca CyberGhost ofereix un robatori d’un acord. Podeu obtenir el servei de forma senzilla 2,75 dòlars mensuals amb un Subscripció a 3 anys. Fins i tot n’hi ha que aporten un suplement 2 mesos gratis. Combinada, es tradueix en una cosa força sorprenent 79% de descompte.

Taula de surf [83% de descompte]

Lloc web de SurfsharkSurfshark és un proveïdor que d’alguna manera s’ha mantingut per sota del meu radar fins fa poc. Però, després d’una revisió completa del servei, estic molt impressionat. Tot i que no són tan coneguts (encara), aquesta és una VPN que no has de ignorar, sobretot si voleu mantenir les coses senzilles.

Des del principi, el servei de Sufshark es basa en tenir en compte els usuaris. Començant per la que és possiblement l’aplicació client més neta de tots els proveïdors de VPN i acabant amb un nombre il·limitat de connexions concurrents (gairebé ningú no ho fa!), Hi ha molt d’agradar aquí.

La cobertura del servidor global de Surfshark és excel·lent. Permeten el torrenting i són iguals amb altres serveis més importants quant a la privadesa (és a dir, opcions de xifratge excel·lents, registre absolutament zero).

Amb un enorme 83% de descompte aquest Nadal, podeu tancar-lo a Subscripció a 24 mesos per una brutícia barata 1,99 dòlars mensuals. Les vendes de surf no aconsegueixen millors resultats que això. En aquest dia ni tan sols podeu comprar una tassa de cafè. Per tant, per a un mes complet d’un servei VPN de primer nivell, aquest és un bon acord.

NordVPN [70% de descompte]

Lloc web de NordVPNHe esmentat PureVPN és un proveïdor amb el qual sempre mantinc una subscripció activa. Bé, NordVPN és un altre.

Amb seu a Panamà, es tracta d’una VPN que té una política de registre de seguretat absolutament hermètica. Pel que fa a la privadesa, estan allà mateix amb el millor.

Basat en el meu propi test de velocitat, NordVPN és també una de les VPN més ràpides que podeu obtenir. Amb més de cinc mil servidors de 58 països, tant si voleu fer servir BitTorrent, reproduir vídeos o qualsevol altre mitjà, us han cobert.

El client NordVPN continua sent un dels més senzills i fàcils d’utilitzar. I un generós període de devolució de 30 dies et proporciona molt de temps per xutar els pneumàtics.

Al mes de desembre (encara que la data de finalització no està clara), podeu obtenir un subscripció a tres anys de NordVPN en gran 70% de descompte. Això és senzill 3,49 dòlars al mes i coincideix amb el descompte més gran de tot l’any.

Per a un dels millors proveïdors de VPN del mercat, aquest és el més excel·lent si ho dic jo mateix.

VyprVPN [80% de descompte]

Lloc web de VyprVPNDurant el darrer any més o menys, VyprVPN ha donat voltes al gran temps. Ara són un proveïdor de registre sense registre verificat de manera independent, tenen un elegant i nou client de diverses plataformes i s’han millorat molt a l’hora de desbloquejar la majoria de serveis de streaming de vídeo (inclosos Netflix i la BBC iPlayer)..

Bàsicament, independentment del que busqueu fer amb una VPN, ara són un concursant molt digne.

L’anonimat i la seguretat són de primera qualitat amb VyprVPN, gràcies a la seva ubicació a Suïssa i que utilitza les últimes i grans tecnologies de la seva vida privada. VyprVPN fins i tot ha desenvolupat el seu propi protocol anomenat Camaleó, que fa un treball excel·lent per aconseguir tallafocs VPN a escoles, empreses i països autoritaris com la Xina.

VyprVPN és propietària de tota la xarxa de servidors, que actualment abasta 64 països. Les seves velocitats del servidor són excel·lents i prou ràpides per a transmissions d’alta definició o grans descàrregues. P2P, per cert, també és compatible.

La venda de finals d’any VyprVPN és un subscripció de dos anys en una massiva 80% de descompte. Això només surt 2,50 dòlars al mes i és el millor preu que van oferir tot l’any.

ExpressVPN [49% de descompte]

Lloc web de ExpressVPNUn proveïdor de VPN que pot necessitar poca introducció, ExpressVPN és un dels serveis més coneguts i respectats que trobareu. Amb algunes de les millors funcions de seguretat incloses en un client tan fàcil d’utilitzar, es tracta d’una VPN que és una opció excel·lent tant per a principiants com per a usuaris potents..

El rendiment de ExpressVPN és excel·lent, com és d’esperar d’un proveïdor ben establert. La seva xarxa abasta 95 països, i l’intercanvi de fitxers P2P és més que benvingut. A més, el període de devolució de diners de 30 dies et proporciona molt de temps per aprofitar tot el que ha de oferir aquesta VPN.

Aquestes temporades de vacances, ExpressVPN ha desenvolupat un Subscripció de 15 mesos de forma molt respectable 49% de descompte. Tot i que no és el major estalvi en comparació amb altres serveis, si ExpressVPN ha estat al vostre radar, aquesta és la seva millor venda de l’any i no passaria fàcilment.

HideMyAss! [58% de descompte]

Lloc web de HideMyAssUn altre servei VPN que fa molt temps que hi ha al voltant, HideMyAss! és un gran entorn. Totes les funcions que podeu esperar hi són. Però, on brilla l’HMA (com també se les ha anomenat de vegades) és la cobertura global. Amb servidors a gairebé tots els països del planeta, cap altre proveïdor ho fa millor.

Moltes servidores (i no hi ha prou temps per equilibrar-les correctament) es tradueixen de vegades en un mal rendiment. No és el cas aquí. Cada vegada que faig una prova de velocitat HMA, els resultats superen les meves expectatives.

Una lleugera àrea de preocupació que tinc amb l’HMA és amb les seves polítiques de registre, sobretot perquè operen en el Regne Unit no tan excel·lent. Estan perfectament bé per a la gran majoria de nosaltres, però si voleu un anonimat absolut, CyberGhost, NordVPN o fins i tot Surfshark us servirà molt millor.

El HideMyAss! El descompte per al període de vacances 2020 és 58% de descompte. No és tan bo com la venda de dilluns negre, però us permet estalviar una bona quantitat de diners.

VPN de navegació invisible [78% de descompte]

Navegació invisible del lloc web de VPNibVPN és un altre proveïdor que opera fora de la Romania que respecta la privadesa. Estan al costat més reduït, però sembla que ningú no els ha dit que actuï com a tal. A un preu que molts altres proveïdors no poden superar, obté un servei de classe mundial que competeix amb els millors.

La VPN de navegació invisible és un altre proveïdor que fa les coses correctes sobre la privadesa. El nom del joc no té registre i la retenció de dades zero.

El torrenting i altres formes de compartir fitxers P2P són compatibles, així com totes les altres funcions que podríeu esperar de qualsevol servei VPN superior. ibVPN també gestiona 173 servidors sorprenentment ràpids que cobreixen 47 països que segellen l’acord. No està gens malament per a una petita empresa.

La venda ibVPN Xmas us ofereix 78% de descompte els seus preus ja baixos. Uns quants punts percentuals dels seus números de Cyber ​​Monday, però molt respectable.

IPVanish [73% de descompte]

Lloc web d’IPVanishMolts consideren que IPVanish és un dels millors proveïdors de VPN del voltant. I, mentre no els utilitzo massa personalment, he d’estar d’acord.

Tot i ser propietat i operat dels Estats Units, IPVanish té una política de registre de zero amb claredat. Encara no us heu adonat del patró en què la majoria dels millors proveïdors VPN no es registren?

IPVanish, amb un excel·lent rendiment a les 53 xarxes de servidors de cada país, ofereix una millor cobertura global del que la majoria de nosaltres necessitarà. Es permet el trànsit P2P, així com deu connexions simultànies. IPVanish també sol ser un dels operadors VPN més innovadors, portant la vostra privadesa a un nivell totalment nou amb funcions com la bicicleta IP.

Si us heu perdut la venda del Black Friday, tindreu sort. IPVanish ofereix el mateix descompte (que, per cert, és el millor descompte de tot l’any) per a la temporada de vacances. L’especial és un Subscripció a 1 any per simplement 3,25 dòlars mensuals. Això és 73% de descompte el seu preu regular.

TunnelBear [58% de descompte]

Lloc web de TunnelBearPer a qualsevol persona nou en el món de les VPN, TunnelBear pot ser el vostre servei. No només són fàcils d’instal·lar i d’utilitzar a totes les plataformes, sinó que també són molt transparents i puntuals sobre totes les seves polítiques (registre i d’altra manera).

En el tema del registre, TunnelBear emmagatzema una mica de dades. No obstant això, no és prou suficient per identificar de manera exclusiva a ningú. Tampoc operen una gran xarxa, amb servidors a només 23 països del món. Tanmateix, la velocitat d’aquests servidors és alguna cosa a veure.

Una altra cosa que cal destacar és que si torrenting o P2P és el vostre ús VPN previst, haureu de buscar cap a un altre lloc (com PureVPN). TunnelBear no ho permet en cap dels seus servidors.

Per a les vacances, TunnelBear està combinant la millor oferta que han tingut durant tot l’any amb un Subscripció a 12 mesos a 58% de descompte.

Embalatge

Durant molts anys, Black Friday i Cyber ​​Monday han estat els millors moments de l’any per obtenir els descomptes més profunds a VPN. Mai més.

A mesura que es mostra la línia del 2020 sobre les ofertes de Nadal VPN, pot ser que hi hagi un nou xèrif de promoció VPN a la ciutat.

Quan em digueu que puc obtenir subscripcions amb alguns dels principals proveïdors fins a un 88% de descompte, sens dubte em crideu l’atenció. Si em perdoneu, ara és el moment que agafi una altra VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map